Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

sikakoira kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 1:02 am
Herra Barr laittoi laakista lopun salaliittoteorioille herra Epsteinin kuolemasta ja totesi kyseessä olleen sarja onnettomia yhteensattumia. Barr myöskin kertoi henkilökohtaisesti tarkistaneensa kyseisen illan videotallenteet ja ketään ylimääräistä ei Epsteinin tiloissa ollut käynnyt.(nämä olivat ilmeisesti ne videotallenteet jotka aikaisemmin eivät olleet teknisen vian takia olemassa)
No, jos Barr näin sanoo, niin onhan siihen luotettava. Kaveri on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen. :lol:

Ja Barrin isälläkin vielä mielenkiintoinen yhteys Epsteiniin, kun palkkasi aikoinaan tämän college dropoutin opettajaksi, mutta ei anneta sen häiritä. Anyway, olisiko mitään mielenkiintoisia Clinton-salaliittoteorioita? :roll:
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Anyway, olisiko mitään mielenkiintoisia Clinton-salaliittoteorioita? :roll:
No onhan näitä toki.
Epsteinin New Mexicon maatila on ainakin yksi jota ei täällä kai vielä ole mainittu.Kummatkin Clintonit vierailivat tilalla säännöllisesti.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3f3 ... 72261b1e81
Jeffrey Epsteinin outo unelma: Halusi luoda yli-ihmisrodun omalla dna:llaan
Epstein halusi luoda New Mexicon -maatilastaan tukikohdan, jossa naiset hedelmöitettäisiin hänen spermallaan ja he synnyttäisivät hänen lapsiaan. Epsteinin tavoite oli tehdä kerralla raskaaksi 20 naista Santa Fen ulkopuolella sijaitsevalla maatilalla, New York Times kirjoitti heinäkuun lopussa.

Viime viikonloppuna kuolleena sellistään New Yorkissa löytynyt Jeffrey Epstein oli kertonut oudosta haaveestaan useille tiedemiehille ja muille henkilöille. Todisteita haaveen realisoitumisesta ei kuitenkaan ole.

Epsteinin visio heijastelee hänen pitkäaikaista kiinnostustaan transhumanismiin. Se on tieteenala, jonka mukaan ihmispopulaatiota voi geenimanipulaation ja keinohedelmöityksen avulla muokata paremmaksi.

Arvostelijoiden mukaan transhumanismia voi verrata rodunjalostusoppiin eli eugeniikkaan.

Köyhistä oloista lähtöisin olleen Jeffrey Epsteinin tuttavapiiriin kuului julkkiksia, poliitikkoja, tiedemiehiä ja liikemiehiä. Epsteinin kerrotaan avautuneen haaveistaan Manhattanin-kodissaan tiedemiehille järjestämiensä ökyillallisten yhteydessä.

Mukana illallisilla ovat olleet muun muassa äskettäin kuollut fyysikko Stephen Hawking, Nobel-palkittu fyysikko Murray Gell-Mann, paleontologi ja evoluutiobiologi Stephen Jay Gould. Illallisilla virtasivat parhaat viinit ja samppanjat, vaikka Epstein itse oli täysi absolutisti eikä käyttänyt huumeita.

New York Timesin mukaan tiedemiehiä houkutti Epsteinin raha. Epstein rahoittikin monia heidän lempiprojektejaan, minkä takia monet sulkivat silmänsä liikemiehen laittomilta seksipuuhilta ja puolivillaisilta tiedehöpinöiltä.
https://www.zerohedge.com/political/cli ... nch-report
Clintons Vacationed Extensively At Epstein's New Mexico 'Baby-Making Ranch': Report
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Sukunimi päättyy -stein ja haaveilee yli-ihmisistä...

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

ReissuLasse kirjoitti:
Ti Joulu 10, 2019 5:23 pm
Sukunimi päättyy -stein ja haaveilee yli-ihmisistä...
Vähän niin kuin kaikkien tuntema Adolf Hitlerstein.
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Seksiskandaalissa ryvettyneen prinssi Andrewn ex-rakas paljasti uusia yksityiskohtia menneisyydestä – uskoo syytösten pitävän paikkansa

Julkaistu: 15:28

Prinssi Andrewn väitetty ex-tyttöystävä on paljastanut lisää yksityiskohtia prinssin menneisyydestä.

Britannian prinssi Andrew on kovien syytösten kohteena, sillä nainen nimeltä Virginia Giuffre on esittänyt julkisuudessa väitteitä vuoden 2001-2002 tapahtumista. Tapahtumien aikaan 17-vuotias tyttö tunnettiin nimellä Virginia Roberts.

Giuffren mukaan hänet rekrytoitiin alaikäisten ihmiskaupasta syytetyn Jeffrey Epsteinin palvelukseen aikana, jolloin hän oli karannut kotoa ja oli omien sanojensa mukaan erittäin haavoittuvassa tilassa. Rekrytoijana oli Epsteinin ystävätär, perijätär Ghislaine Maxwell.

Maxwellin opastuksessa Giuffre kertoi tehneensä seksuaalisia tekoja paitsi Epsteinille, myös prinssi Andrew’lle, joka tunsi Epsteinin. Kohun tultua julkisuuteen tullut yhä enemmän tietoa prinssi Andrewn menneisyydestä.

Stylistinä työskentelevä Lucy on nyt kertonut Daily Mailille ja The Sunille yksityiskohtia hänen ja prinssi Andrewn lyhyestä parisuhteesta. Lucy kertoi lehdelle, että Andrew nautti kahden naisen suorittamista hieronnoista.

– Kunnioittava. Seksuaalisesti vähä innokas, mutta erittäin suorasukainen, Lucy kuvaili Andrewta lehdelle.

Pääasiassa prinssi Andrew käyttäytyi Lucyn mielestä hyvin.

– Siinä oli vähän jahtaamista pitkin sohvaa, mutta ei aggressiivisella tavalla.

Prinssin mieltymyksistä Lucy kertoo tienneensä, että syytteissä voi olla perää.

– Andrew kertoi, että hän on erityisen mieltynyt ”nelikätiseen” hierontaan, jossa kaksi naista hierovat häntä samanaikaisesti.

– Kun maininta jalkahieronnasta tuli ilmi Virginia Giuffren BBC:n haastattelussa, ajattelin heti, että se on hän.

Lucy kuitenkin painotti lehdelle, että käytöksestään huolimatta prinssi Andrew käyttäytyi häntä kohtaan aina herrasmiehen tavoin. Vain laskun maksamista Andrew tuntui välttelevän.

– Ehdotin yhtenä iltana, että menisimme elokuviin. Hän sanoi, että ”hienoa, montako lippua olet ostanut”.

Kun Lucy ilmoitti ostavansa kaksi lippua Andrew yllätti vastauksellaan. Prinssi nimittäin ilmoitti, että tarvittaisiin seitsemän lippua, jotta myös hänen turvamiehensä pääsevät mukaan.

Lucy kertoi lehdelle myös, että Andrewia kiinnostivat myös kuninkaallisten piirien ulkopuoliset naiset ja kertoo, että mies yhdistettiin aikanaan myös erääseen kalifornialaiseen alusvaatemalliin, joka kokeili siipiään Hollywoodissa.

Virginia Giuffre, entiseltä nimeltään Virginia Roberts, on väittänyt oikeuden dokumenttien mukaan, että hänet pakotettiin 17-vuotiaana harrastamaan kolme kertaa seksiä prinssi Andrew’n kanssa. Giuffren mukaan yksi kerroista tapahtui 10. maaliskuuta 2001 Lontoossa – kaksikon juhlittua sitä ennen yökerhossa.

Prinssi on kertonut, että hän oli tuolloin kotona lastensa kanssa Pizza Express -juhlien jälkeen, eikä voinut olla paikalla.

Itsemurhan vankilassa tehnyttä Epsteiniä syytettiin useista seksuaalirikoksista, ja hänen tiedettiin olleen prinssi Andrew’n kanssa ystäviä vuodesta 1999 lähtien. Epsteiniä syytettiin alaikäisten seksikaupasta ja salaliitosta seksikaupan pyörittämiseksi. Syyttäjien mukaan liikemies houkutteli alaikäisiä tyttöjä vierailemaan hänen luonaan.

Prinssi myönsi tuoreessa haastattelussa vierailleensa Epsteinin yksityisellä saarella ja matkustaneensa tämän yksityiskoneella. Saarella hän ei kuitenkaan nähnyt mitään epäilyttävää. Vuonna 2010 Andrew vieraili Epsteinin huvilalla New Yorkissa tämän vapauduttua vankilasta. Hänen tarkoituksenaan oli kertoa Epsteinille, että tuomion takia heidän ei pitäisi näyttäytyä yhdessä.
Itsemurhan vankilassa tehnyttä Jeffrey Epsteiniä syytettiin useista seksuaalirikoksista.

Prinssi vietti kuitenkin huvilalla useamman päivän ja oli mukana illalliskutsuilla, koska se oli kätevä yöpymispaikka.

– Jälkikäteen ajateltuna se oli ehdottomasti väärin tehty, hän totesi nyt.
https://www.is.fi/viihde/art-2000006340030.html
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kameratallenteet Epsteinin ensimmäisestä "itsemurhayrityksestä" ovat mystisesti kadonneet. Asia tuli esille kun Epsteinin sellikaverin Nick Tartaglionen (jota Epstein syytti murhayrityksestä) lakimies näitä yritti saada hallintaansa todistusaineistoksi sellikaverin hyvästä käytöksestä.
“We asked for all the video and photographic evidence to be preserved, specifically this surveillance video. Now it’s gone,” said Attorney Bruce Barket.

“I don’t know the details of how it was lost or destroyed or why it wasn’t retained when it should have been."

https://www.zerohedge.com/political/cam ... -knows-why
Camera Footage Of Epstein's First Suicide Attempt Has Disappeared, And Nobody Knows Why
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

QwertyKeyboard
Neuvoja-Jack
Viestit: 590
Liittynyt: To Huhti 25, 2019 4:05 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja QwertyKeyboard »

Ainahan ökyrikkaat ovat sikailleet, mutta tässä Epsteinin tapauksessa he menivät vahingossa liian pitkälle alkamalla sikailemaan alaikäisten kanssa.

JammuSetä

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

sikakoira kirjoitti:
Ma Joulu 09, 2019 2:27 pm
Anyway, olisiko mitään mielenkiintoisia Clinton-salaliittoteorioita? :roll:
No onhan näitä toki.
Epsteinin New Mexicon maatila on ainakin yksi jota ei täällä kai vielä ole mainittu.Kummatkin Clintonit vierailivat tilalla säännöllisesti.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3f3 ... 72261b1e81
Jeffrey Epsteinin outo unelma: Halusi luoda yli-ihmisrodun omalla dna:llaan
Epstein halusi luoda New Mexicon -maatilastaan tukikohdan, jossa naiset hedelmöitettäisiin hänen spermallaan ja he synnyttäisivät hänen lapsiaan. Epsteinin tavoite oli tehdä kerralla raskaaksi 20 naista Santa Fen ulkopuolella sijaitsevalla maatilalla, New York Times kirjoitti heinäkuun lopussa.

Viime viikonloppuna kuolleena sellistään New Yorkissa löytynyt Jeffrey Epstein oli kertonut oudosta haaveestaan useille tiedemiehille ja muille henkilöille. Todisteita haaveen realisoitumisesta ei kuitenkaan ole.

Epsteinin visio heijastelee hänen pitkäaikaista kiinnostustaan transhumanismiin. Se on tieteenala, jonka mukaan ihmispopulaatiota voi geenimanipulaation ja keinohedelmöityksen avulla muokata paremmaksi.

Arvostelijoiden mukaan transhumanismia voi verrata rodunjalostusoppiin eli eugeniikkaan.

Köyhistä oloista lähtöisin olleen Jeffrey Epsteinin tuttavapiiriin kuului julkkiksia, poliitikkoja, tiedemiehiä ja liikemiehiä. Epsteinin kerrotaan avautuneen haaveistaan Manhattanin-kodissaan tiedemiehille järjestämiensä ökyillallisten yhteydessä.

Mukana illallisilla ovat olleet muun muassa äskettäin kuollut fyysikko Stephen Hawking, Nobel-palkittu fyysikko Murray Gell-Mann, paleontologi ja evoluutiobiologi Stephen Jay Gould. Illallisilla virtasivat parhaat viinit ja samppanjat, vaikka Epstein itse oli täysi absolutisti eikä käyttänyt huumeita.

New York Timesin mukaan tiedemiehiä houkutti Epsteinin raha. Epstein rahoittikin monia heidän lempiprojektejaan, minkä takia monet sulkivat silmänsä liikemiehen laittomilta seksipuuhilta ja puolivillaisilta tiedehöpinöiltä.
https://www.zerohedge.com/political/cli ... nch-report
Clintons Vacationed Extensively At Epstein's New Mexico 'Baby-Making Ranch': Report
Tätä rodunjalostusta kun alkaa pohtia niin huomaa että se on aika järkeenkäypää. Siis että se aiheutti koko julkkisten ja johtajien seksiturismin.

Kukapa silmäätekevä tai kuninkaallinen tms ei haluaisi elää ikuisesti. Ja tällä suvunjatkamisella saa mielikuvan että jos minä en elä ikuisesti niin ainakkn geenini.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Golden globet jaettiin Cervaisin säestyksellä toisella kanavalla, mutta samaan aikaan tuli jotain paljon mielenkiintoisempaa eli 60 Minutes ja Inside Jeffrey Epstein's cell!!!

En spoilaa tätä edes niiltä, jotka inhoavat minua, kun on niin kutkuttavaa tietoa ja kuvia (ja tykkään tietty teistä ihquista hupsuttelijoistakin, oikeita höpönassuja olette! pusipusi anniksellekin vaan sinne hoitokotiin! :D )
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.cbsnews.com/news/did-jeffre ... 020-01-05/
60 Minutes investigates the death of Jeffrey Epstein

Aiheesta toisaalla
https://www.zerohedge.com/political/fak ... ide-theory
Fake Noose? '60 Minutes' Shreds Epstein Suicide Theory
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tackleberry kirjoitti:
Ma Joulu 09, 2019 11:15 am
...
Anyway, olisiko mitään mielenkiintoisia Clinton-salaliittoteorioita? :roll:
Ei salaliittoja, vaan faktaa kylläkin.

Verkko "valehtelijoiden klubi"-Clintonien ympärillä kiristyy
Lue tytöstä lisää The Sun -linkistä
Lue tytöstä lisää The Sun -linkistä
Chauntae Davies ja Bill Clinton.jpg (42.17 KiB) Katsottu 3968 kertaa
Bill Clinton ja Ghislaine Maxwell lentokoneen %22Lolita Express%22 -kyydissä.jpg
Bill Clinton ja Ghislaine Maxwell lentokoneen %22Lolita Express%22 -kyydissä.jpg (26.24 KiB) Katsottu 3968 kertaa
https://nypost.com/2020/01/09/photos-sh ... press-jet/

Loppunäytös sitten, kun Madame Ghislaine Maxwell saadaan elävänä kuulusteltavaksi ja oikeuden eteen. Tämä on tosin melko epätodennäköistä tosin, koska hänellä on melko lailla samat tiedot Epsteinin vieraista ja näiden seksuaalisista mieltymyksistä kuin Epstein-vainaallakin... Senhän me tosin tiedämme, että Bill Clinton tykkäsi nöyryyttää nuoria naisia, eikä hänelle tuottanut ongelmia valehdella tästä ja työntää uhria "bussin alle".

Nuoresta C. Davisista lisää (väittää tulleensa Epsteinin raiskaamaksi):
https://www.thesun.co.uk/news/10409881/ ... ce-andrew/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Eiköhän tuo Maxvell jo Israelissa turvassa oleskele kun niin hiljaista on rouvan suhteen oltu taikka sitten on käynyt samankaltainen "vahinko" kuin isälleenkin kävi. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Mikäköhän oli Hillaryn rooli Lolita express jne. touhuiluissa - noin pitkän yhteisen matkan kulkeneena on 100varmaa, että Hillary mukana Bill-vekkulin seksileikeissä, tavalla tai toisella.

Aamustondis lerpahti muuten just ennätysvauhtia - vitun vittu!
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2e9 ... 78172536d2
Prinssi Andrew ei suostu kertomaan FBI:lle tietojaan Jeffrey Epsteinista
Edesmenneen monimiljonäärin Jeffrey Epsteiniin liittyvä seksuaalirikostutkinta on mutkistunut prinssi Andrew’n takia.

Andrew ei nimittäin suostu yhteistyöhön Epsteinin seksuaalirikoksia tutkivan FBI:n ja liittovaltion syyttäjien kanssa. Prinssi Andrew ei ole vastannut heidän yhteydenottopyyntöihinsä, kertoo The Guardian.

Kommunikointiongelmista kertoi eteläisen New Yorkin alueen liittovaltion syyttäjä Geoffrey Berman maanantaina.

FBI haluaisi haastatella Yorkin herttuaa, koska hän tunsi Epsteinin useita vuosia.

Selvitettävänä on muun muassa se, kuinka paljon Andrew tiesi Epsteinin elämästä ja osallistuiko Andrew itse alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttöön

Yksi Epsteinia seksuaalisesta hyväksikäytöstä syyttävä nainen syyttää myös prinssi Andrew’ta samasta rikoksesta. Prinssi Andrew on jättänyt kuninkaalliset velvollisuudet Epstein-skandaalin takia.

Epstein teki itsemurhan vankisellissään viime kesänä vankisellissään New Yorkissa. Yli 10 naista syyttää häntä seksuaalirikoksista ja vaatii korvauksia monimiljonäärin kuolinpesältä.
Katsellaan saako pikkuprinssi haasteen saapua kuultavaksi.
On noilla Britti kuninkaallisilla ollut aikaisemminkin epämääräisiä suhteita

Kuva
Pikkuprinssi ja Jimmy Saville
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

VIIMEINKIN! Tyttöjä pedoille väitetysti toimittanut G. Maxwell on viimein haastettu, mielenkiintoisella tavalla eli loppuu se välttely, kun olivat näköjään naisesta hajulla syyttäjänvirastossa. Haaste toimitettu siis välttelevälle madamelle varsin poikkeuksellisesti e-mailina (tuomarin poikkeusluvalla) ja jos siihen ei arvon Ghislaine reagoi, niin sitten jää kyllä hänen puolustuspuheet pitämättä, tuomio kyllä nuijitaan ja käytännössä ainoa vaihtoehto on yrittää elää paossa piilossa lain pitkältä kouralta, mikä Usan oikeuslaitoksella on haluttaessa kyllä melko vaikuttava!

https://nypost.com/2020/02/14/judge-tak ... h-lawsuit/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Vastaa Viestiin