SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Moni on saattanut löytää tämän ketjun vahingossa, kun julkisuudessa puhutaan tähän tyyliin:
HS: Verkossa yllytetään tekemään lastensuojelu­ilmoituksia rasismin vastustajasta – tämä perättömästä ilmoituksesta seuraa

Lisäksi eri ryhmittymät käyvät netissä aatteellista taistelua syyttäen milloin mistäkin vastapuolta.

Olen seurannut poliittista keskustelua vuosikausia ja voin avata syitä mistä tässä on kysymys. Lyhyesti sanoen kyseessä on aatteellinen taistelu: Äärivasemmisto vs Maahanmuuttokriittiset-Kansallismieliset. Kaikki sellaiset tahot jotka nähdään millään tasolla maahanmuuttokriittisiksi, niin on syytä mustamaalata ja pyrkiä tuomitsemaan.

Äärivasemmiston suurin ero maahanmuuttokriittisiin toimijoihin on usein siinä, että äärivasemmisto on paljon yhtenäisempi. Yleensä avainhenkilöt tuntevat toinen toisensa erittäin hyvin ja heillä on näkyviä tukijoita poliittisissa piireissä ja toimittajissa. He ovat avoimesti vasemmistoliiton, sdpn, vihreiden, skp:n tukijoita tai poliitikkoja. Maahanmuuttokriittiset piirit ovat hyvin hajallaan yksittäisiin ihmisiin netissä, livenä, keskuskustelufoorumeilla, jotka ovat löyhästi sidoksissa yhteen puolueeseen perussuomalaisiin. Toisaalta nämä samat kansallismieliset tahot voivat hyvin paljon vastustaa perussuomalaisia ja omata omia pienpuoluehankkeita.

Mitä tulee viimeisimpään kohuun perättömistä lastensuojeluilmoituksista, niin varsinkin äärivasemmiston toimintatyyliin on kuulunut vuosikausia tietoinen häirintä, ilkivalta, sellaiseen toimintaan yllyttäminen jne. Paras esimerkki tähän liittyen on islamkriittisenä poliittisena hahmona tunnettu Marco de Wit ja vaimonsa Mari Kosonen, joista on tehty kymmenittäin turhia lastensuojeluilmoituksia ja häiriköity muilla keinoilla. Kohua tästä ei ole tullut, vaikka ovat pitäneet pitkän aikaa julkisesti ääntä häirintäimoituksista. Wit ja Kosonen voivat olla henkilöinä ärsyttäviä, mutta käytännössä heidän suurin rikoksensa on ollut avoin islamkritiikki. Jos sama kaksikko olisi avoimesti monikulttuurisuusaatteen puolesta, niin kukaan ei olisi häiriköinyt heitä millään tavalla.

Silakkaliikkeen kohdalla kohu tuli yhdestä liikkeen perustajan Johannes Kosken kommentista, joka koski Murha.infolla esitettyä yhtä kommenttia. Todisteita vääristä ilmoituksista ei ole ollut. Kommentti olisi hyvin voitu vaatia poistettavaksi, mutta sen sijaan siitä tehtiin valtava mediakohu. Näin mitättömistä syistä harvoin tulee kohuja, jos kohun ideana ei ole omat poliittiset tarkoituksensa.

Syy on yksinkertainen eli tämän äärivasemmistolaisen ryhmän ympärillä parveilee toimittajia. Mediat ja toimittajat ovat usein aatteellisesti samalla puolella tai eivät halua ottaa mitään kantaa. Näin ollen pikkujutuillakin pääsee suuriin otsikoihin. Mikä tahansa toimittaja voi uutisoida jutut. Lisäksi Iltalehden Ville Ranta on vuosikausia piirtänyt tämän ryhmän puolesta pilapiirroksia Demokraatti, Kirkko&Kaupunki ja Iltalehteen. Ideana on usein leimata yksi poliittinen ryhmä Suomessa.

Turhien ilmoituksien tekeminen ja niihin yllyttäminen on typerää touhua. Tähän ei pitäisi kenenkään ryhtyä, vaikka aina löytyy tahoja jotka puhuvat tuon puolesta.

Ongelma on siinä, että äärivasemmistolaisella ryhmällä on oma väkivaltaan taipuva Antifa-siipensä, jota tuetaan eri toimijoiden kautta. Pahimmillaan Antifan tyyli näyttäytyy ilkivaltana, tuhopolttoina, maalittamisena, hyökkäyksinä jne. Julkisesti tälläisen ryhmän toimintaa ei koskaan kritisoida. Moni äärivasemmistolainen ei saata kuulua Antifaan, mutta tukevat sitä laajasti. Monesti näiden tahojen mukaan "antifasismi on itsepuolustusta", jolla oikeutetaan kaikenlainen ilkivalta, häiriköinti ja muu toiminta oletettuihin "natseihin". Tälläinen "natsi" voi olla vaikka tavallinen turvapaikanhakijoiden rikollisuudessa huolestunut kansalainen.

Maahanmuuttokriittiset piirit ovat hyvin tietoisia tuon ryhmän toiminnasta. Samasta syystä yksittäiset näkyvät hahmot voivat puhua siitä, että "Samalla mitalla takaisin". Tälläinen on silti typerää toimintaa.

Maahanmuuttokriittisillä ei ole vastaavia "väkivaltaryhmittymiä", jotka tekisivät tietoisia ilkivaltaoperaatioita tai hyökkäyksiä eri mieltä olevien kimppuun. Toisaalta tälläiseksi toiminnaksi lasketaan helposti pelkkä asioiden tai henkilöiden käsittely julkisilla foorumeilla.
Maahanmuuttokriittisen toiminnan ydin on tiedon levittäminen. Tämä on aiheuttanut eniten ärsytystä, koska usein nämä poliittiset tahot eivät ole tottuneet kritiikkiin, vaikka se koskisi heidän omia julkisia puheitaan.

Mitä tulee tavallisiin kansalaisiin, niin heidän pitäisi suhtautua suurella varauksella kun lukee juttuja Silakkaliikkeen edustajista valtamediasta tai näkee näiden äärivasemmiston edustajien somepäivityksiä. Usein niissä ei kerrota asioita kovin tarkkaan, vaan halutaan näyttää asioista se puoli, mikä on sopivaa näyttää.

Valtaosalla taviksista ei ole mitään käsitystä esimerkiksi yllä olevan Hesarin jutun taustoista. Kommenttipalstalle on vaikeaa saada laitettua kommenttia, jossa asioita selvennettäisiin. Moni lukee pelkästään jutun. Iso osa kommentoi sen perusteella.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Maahanmuuttokriittisillä ei ole vastaavia "väkivaltaryhmittymiä", jotka tekisivät tietoisia ilkivaltaoperaatioita tai hyökkäyksiä eri mieltä olevien kimppuun. Toisaalta tälläiseksi toiminnaksi lasketaan helposti pelkkä asioiden tai henkilöiden käsittely julkisilla foorumeilla.
Maahanmuuttokriittisen toiminnan ydin on tiedon levittäminen. Tämä on aiheuttanut eniten ärsytystä, koska usein nämä poliittiset tahot eivät ole tottuneet kritiikkiin, vaikka se koskisi heidän omia julkisia puheitaan.
Eihän mikään poliittinen ryhmittymä siedä kritiikkiä. Mitä enemmän kritiikki saa jalansijaa, julkisuutta ja kuulijoita niin sitä tarmokkaammin sitä ollaan peittelemässä, hiljentämässä, tai kieltämässä. Kansalaisten kritiikkiä rakkauden uskontoa Islamia kohtaanhan on jo vuosikausia torpattu mystisellä vihapuheella, johon syyllistyneitä odottaa oikeudelliset seuraukset. Että ihmiset saadaan varmemmin itsesensuuriin on tämä vihapuhe jätetty kokonaan lakiteknisesti määrittelemättä.

Persut, tai Vasemmisto molemmat kestää huonosti kritiikkiä. Samaa paskaa, eri puoli.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1434
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Nyt silakkaliikkeessä ollaan kyllästyneitä Saku Uuninpankonpojat jatkuvaan riidan haastamiseen ja siihen, etttä hän haluaa puhua kaikista eri mieltä olevista rasisteina.


"tämä muuten ei ollut ensimmäinen, vaan jo toinen kerta, kun Timonen kirjoittaa Silakkaliikkeen keskustelusta toisin, kuin hän väittää. Edellisellä kerralla hän pelkäsi ”tolkun ihmisten” kaappaavat palstan. Viesti on siis lopulta jälleen sama. Hän vastustaa maltillista hyvää keskustelua ja haluaa jatkaa keskustelua keskustelusta.

Eikö tämä keskustelu keskustelusta ja ihmisten tarpeesta ja oikeudesta nimittelyyn ole käyty jo riittävän monta kertaa? Mitä uutta tällä voidaan enää saavuttaa? Timonen tuskin itse tähän vastaa..."
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

holmesin haamu kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 1:03 pm Silakkaliikkeen kohdalla kohu tuli yhdestä liikkeen perustajan Johannes Kosken kommentista, joka koski Murha.infolla esitettyä yhtä kommenttia. Todisteita vääristä ilmoituksista ei ole ollut. Kommentti olisi hyvin voitu vaatia poistettavaksi, mutta sen sijaan siitä tehtiin valtava mediakohu. Näin mitättömistä syistä harvoin tulee kohuja, jos kohun ideana ei ole omat poliittiset tarkoituksensa.
Kommentoin vielä mahdollisia poliittisia tarkoituksia tällä kohulla.

Kuten kommentissa mainitsin, niin avoin keskustelu on näille tahoille myrkkyä. Keskustelun pitäisi tapahtua ainoastaan heidän sanelemilla ehdoilla ja sopivien toimittajien kanssa. Samasta syystä masinointia on julkisia foorumeita, kuten nuorten vitsikuvapalstana tunnettua Ylilautaa tai rikoksia käsittelevää Murha.infoa vastaan.

Varsinkin viime vuosina on puhuttu räjähdysmäisesti monikulttuurisuuden yhteydestä rikollisuuteen. Ilmiöinä ovat olleet niin raiskaukset, terrori-iskut, alueiden ghettoutuminen yms. Pelkkä ongelmien esiin tuominen on näiden tahojen mukaan rikos.

Toimenpiteisiin on ryhdytty eli on haluttu hillitä kyseistä keskustelua netissä kaikin mahdollisin keinoin tekemällä sopivia lakeja. Tämä ei kuitenkaan riitä monille, vaan halutaan mieluummin kaikille avoin ja julkinen keskustelu kokonaan pois. Samasta syystä nämä poliittiset äärivasemmistolaisaktivistit ottavat yksittäisen viestin kohteeksi ja yhdessä valtamedian toimittajien kanssa haluavat masinoida kampanjoita, että tarvittaessa tulisi lakeja koko keskustelufoorumeiden toiminnan estämiseksi.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

MohammedMohammed kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 1:15 pm Eihän mikään poliittinen ryhmittymä siedä kritiikkiä. Mitä enemmän kritiikki saa jalansijaa, julkisuutta ja kuulijoita niin sitä tarmokkaammin sitä ollaan peittelemässä, hiljentämässä, tai kieltämässä. Kansalaisten kritiikkiä rakkauden uskontoa Islamia kohtaanhan on jo vuosikausia torpattu mystisellä vihapuheella, johon syyllistyneitä odottaa oikeudelliset seuraukset. Että ihmiset saadaan varmemmin itsesensuuriin on tämä vihapuhe jätetty kokonaan lakiteknisesti määrittelemättä.

Persut, tai Vasemmisto molemmat kestää huonosti kritiikkiä. Samaa paskaa, eri puoli.
Tämä on paljolti totta. Toisaalta valta-asema näkyy siinä miltä kannalta lakeja sorvataan. Perussuomalaiset on yksin muita puolueita vastaan. Esimerkiksi vihapuhelait ovat kokoomuksen aikaansaannosta.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Silakkalaulu

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Tein tästä oman ketjunsa Vapaa keskustelu alueelle https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 10&t=29185, mutta kun liittyy aiheeseen laitan tännekin.

Silakoista on jo 2017 tehty loistava laulu. Osuu ja uppoaa myös kaikkii suvakeihin, varisverkostolaisiin, antifaan, rasmuksiin, takkuihin ynnä muihin vastaaviin kommunisteihin yleensäkin:

https://www.youtube.com/watch?v=wtcjE5XSuAI

Havok - F.P.C. (Fuck Polical Correctness)

Sanat:
They want to shut you up
And put your mind in a cage
Dictate the words that you can use
Freedom of speech goes up in flames

When the censorship begins
They will come for you
Speaking your mind becomes a sin
Political correctness breaking through

With the suppression of ideas
Everybody pays the price
Beware of this because
Political correctness ends your rights

When the censorship begins
They will come for you
Speaking your mind becomes a sin
Political correctness breaking through

P.C. warriors want to force you to speak their way
P.C. warriors want to prohibit what you can say today
That's right

Political correctness: free speech seized
Political correctness is a social disease
Political correctness: free speech seized
Political correctness is a social disease
Fuck it
Vapaa suomennos sanoista:
He haluavat hiljentää sinut
Ja laittaa mielesi häkkiin
Sanella sanat, joita voit käyttää
Sananvapaus palaa liekkeissä

Kun sensuuri alkaa
He tulevat sinua varten
Mielipiteen sanomisesta tulee synti
Poliittisen korrektiuden läpimurto

Ideoiden tukahduttamisella
Kaikki maksavat hinnan
Varo tätä, koska
Poliittinen korrektius lopettaa oikeutesi

Kun sensuuri alkaa
He tulevat sinua varten
Mielipiteen sanomisesta tulee synti
Poliittisen korrektiuden läpimurto

P.C. soturit haluavat pakottaa sinut puhumaan heidän laillansa
P.C. soturit haluavat kieltää sen, mitä voit sanoa tänään
Juuri niin

Poliittinen korrektius: vapaa puhe takavarikoitu
Poliittinen korrektius: on sosiaalinen sairaus
Poliittinen korrektius: vapaa puhe takavarikoitu
Poliittinen korrektius: on sosiaalinen sairaus
Fuck it
:mrgreen:
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Alex Smith kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 1:26 pm"tämä muuten ei ollut ensimmäinen, vaan jo toinen kerta, kun Timonen kirjoittaa Silakkaliikkeen keskustelusta toisin, kuin hän väittää. Edellisellä kerralla hän pelkäsi ”tolkun ihmisten” kaappaavat palstan. Viesti on siis lopulta jälleen sama. Hän vastustaa maltillista hyvää keskustelua ja haluaa jatkaa keskustelua keskustelusta.
On muuten aika uskomatonta, että kyseinen uuninpankkopoika väittää olevansa yliopistokoulutettu eli ns. korkeasti koulutettu? Eikö tämä Timonen tietääkseni asu vielä kotona äidin helmoissa? Eli hän on äidin uuninpankolla makaava "aikamiespoika" kyseessä josta lienee nimimerkkinsäkin keksinyt.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1434
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

:shock:
Screenshot_20200122-173003-02~2.jpeg
Screenshot_20200122-173003-02~2.jpeg (68.17 KiB) Katsottu 2949 kertaa
Että näin. Kansakunnan kerma kokoontuu silakoissa
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3026
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Villeri »

John Kimble kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 5:17 pm
Alex Smith kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 1:26 pm"tämä muuten ei ollut ensimmäinen, vaan jo toinen kerta, kun Timonen kirjoittaa Silakkaliikkeen keskustelusta toisin, kuin hän väittää. Edellisellä kerralla hän pelkäsi ”tolkun ihmisten” kaappaavat palstan. Viesti on siis lopulta jälleen sama. Hän vastustaa maltillista hyvää keskustelua ja haluaa jatkaa keskustelua keskustelusta.
On muuten aika uskomatonta, että kyseinen uuninpankkopoika väittää olevansa yliopistokoulutettu eli ns. korkeasti koulutettu? Eikö tämä Timonen tietääkseni asu vielä kotona äidin helmoissa? Eli hän on äidin uuninpankolla makaava "aikamiespoika" kyseessä josta lienee nimimerkkinsäkin keksinyt.
Taitaapa olla oikeustieteellisen läpäissyt.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Villeri kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 6:39 pm Taitaapa olla oikeustieteellisen läpäissyt.
Joo Lakimies taitaa olla Timonen eli kyllä se Kimblen peruskoulupohjan aina ohittaa..
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Nämähän on ihan samanlaista fasismia haluavia kuin vastarintaliiketyypitkin? Me kerromme millaisia kuvia saa julkaista ja millaisista aiheista puhua?
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5142
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Floodaaminen ei ole palvelunestohyökkäys. Se ei ole minkäänlainen rikoslain tuntema hyökkäys.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

meitzi kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 8:01 pm Floodaaminen ei ole palvelunestohyökkäys. Se ei ole minkäänlainen rikoslain tuntema hyökkäys.
Kyllä on SPR:n vapaaehtoistyöntekijä ja Suomen vihaaja. Tunnetaan nimellä tietoliikenteen, tai viestiliikenteen häirintä.
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5142
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Hyvin muistettu, olen kyllä juu yhä spr:nkin vapaaehtoistyöntekijä. Olen vieläpä onnistunut siirtämään hienoa perinnettä seuraavalle sukupolvelle perheessä.

Floodaaminen irkistä tyypilliseen tapaan voisi tulkita häirintänä, eli viestit joiden sisältö on lähinnä "aaaa" "bbbb" "cccc" jne. joiden ainut tarkoitus on estää viestintä. Sen sijaan yhtäaikainen saapuminen mielipiteineen ei siten mitenkään. Lisäksi että jos jollain olisi haaveita saada vaikkapa ylilauta nurin pistämällä paljon viestejä, niin saattaisi pettyä pahasti totueutusvaiheessa. Pelkillä asiapitoisilla viesteillä ei edes koko silakkaparvi saa palvelinta polvilleen. Siinä kun menee aikaa kirjoitellessakin.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja putsari »

Villeri kirjoitti: Ke Tammi 22, 2020 6:39 pm
Taitaapa olla oikeustieteellisen läpäissyt.
No ei todellakaan ole opiskellut oikeustieteellisessä, vaan hallintotieteitä Tampereen yliopistossa. Sitä en tiedä onko valmistunut koskaan sieltä.

Terroristijärjestö Antifan Lehtonen ja feministinen miesoletettu Koski.

Kuva

Lehtosen koulutustausta on ammattikoulu ja Kosken elämänkoulu.
Lehtosella on kuulemaa kolme lasta jo noin nuorena, joten työelämässä hän ei ole tainnut montaa hetkeä olla.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Vastaa Viestiin