Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Ennätyspitkä salakuljetustunneli paljastui Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Aavistuksen isompi kohdeyleisökin ja maa. Ei Suomessa menisi mihinkään sellainen määrä huumeita mitä tuollakin on kulkenut. Jos on kulkenut. Voihan tuo olla reitti myös laittomille pakolaisille. Sekään ei tietenkään poissulje sitä, etteikö siellä olisi voinut mennä molempia.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Niinistö tunnustaa rakenteellisen korruption Suomessa

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Presidentti Niinistö on huolissaan virkamiesten tulevaisuudesta: ”Poliittisesti valitut henkilöt pääsevät kuorimaan kermat päältä”

Tänään klo 11:44

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kantaa huolta ministeriöiden politisoitumisesta ja suomalaisten asenteista korruption suhteen.
–Meillä on ollut suuri onni, että Suomessa on virkamiesten ammattitaito ja etiikka olleet korkealla tasolla, tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo.
Aiemmin valtiovarainministerinä toimineen Niinistön mukaan Suomessa on eettisesti erittäin korkeatasoinen virkamieskunta. Esimerkiksi valtiovarainministeriön (VM) virkamiehet nauttivat Niinistön aikana ”valtavaa arvostusta EU:ssa”.

Presidentin mukaan virkamieskunnan etiikkaa kuvastaa muun muassa, se että Suomi on korruptiosta vapaa maa.

Presidentti on kuitenkin huolissaan tilanteen muuttumisesta, sillä tammikuussa julkistetun Kunnallisalan kehittämissäätiön kyselyn mukaan useampi kuin joka neljäs suomalainen olisi valmis lahjomaan virkamiehiä päästäkseen itselleen suotuisaan lopputulokseen.
–Minusta tulos oli järkyttävä, kun ottaa huomioon, että me olemme maailman kärjessä korruption vapauden suhteen, Niinistö sanoo.

Ministeriöt politisoituvat
Toinen asia, josta presidentti toivoisi enemmän keskustelua, liittyy poliittisiin virkanimityksiin, kuten poliittisiin valtiosihteereihin, jotka työskentelevät ministeriöissä kyseisen ministerin henkilökohtaisen luottamuksen varassa.
Niinistö kertoi lukeneensa Iltalehden toimittaja Lauri Nurmen kirjoituksen poliittisista virkanimityksistä, jota hän piti tervetulleena keskustelunavauksena.
Sauli Niinistö itse vastusti jo 1990-luvulla poliittista valtiosihteerijärjestelmää. Se otettiin kuitenkin käyttöön vuonna 2005.

–Minä torppasin sen Lipposen (sd) hallituksessa niin kauan kuin olin kokoomuksen puheenjohtajana, ja tuin vahvasti presidentti Martti Ahtisaaren (sd) näkemystä, että (poliittista valtiosihteereistä) saattaa syntyä ongelmallinen tilanne.
Niinistö pitää ongelmallisena myös laajennettuja poliittisia kabinetteja. Esimerkiksi nykyisellä Sanna Marinin (sd) hallituksella on yhteensä 80 poliittista avustajaa.
–Tämän hetken haaste on, kuinka nämä laajennetut poliittiset kabinetit ja perinteinen virkamieskulttuuri niveltyvät toisiinsa, ja minusta sitä ei ole kauheasti pohdittu.
–En ollenkaan salaa sitä, että aika usein perinteiseltä virkamieskunnalta kuuluu vähän huoltakin asian suhteen. Tämä kokonaisuus olisi hyvä pohtia.

Kerman kuorintaa
Niinistön mukaan perinteistä virkamieskuntaa ei pitäisi myöskään kutistaa pelkkään tekniseen rooliin, jossa virkemiehet kertovat vain sen, kuinka paljon budjetissa on rahaa, tai mitä lakipykälät sanovat jostain asiasta.
–Minusta heillä on kyllä paljon muutakin annettavaa kuin pelkkää teknistä apua.
Presidentti pohtii myös sitä, löytyykö Suomessa jatkossa riittävästi päteviä henkilöitä virkamiesuralle, jossa eteneminen vaatii vuosien työn.
Kun yhä enemmän poliittisesti nimitettyjä henkilöitä palkataan ministeriöihin, on presidentin mukaan vaarana, että perinteinen virkamiesura ei enää houkuttele entisessä määrin.
–Jos nähdään, että poliittisesti valitut henkilöt pääsevät kuorimaan kermat päältä huomattavasti nopeammilla suorituksilla.

Ei saa kommentoida, T: Kreeta.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Neekerit ovat kyllä jotenkin hellyttävän yksinkertaisia, mutta joskus tämä valkoisen miehen taakka tuntuu kovin raskaalta.
Ilman suomalaisia nuokin ehkä kipuilisivat kikysopimusten ja velkaisten rivitalonpätkien, sun muiden oikean elämän pikku kommervenkkien parissa.

Pyhäksi mainostettu öljy johti ryntäykseen, jossa kuoli parikymmentä ihmistä

Julkaistu: 17:50

Paikallisen viranomaisen mukaan uhrimäärä saattaa vielä nousta.

Tansaniassa ainakin 20 ihmistä kuoli, kun stadionilla järjestettyyn kirkolliseen tilaisuuteen osallistunut väkijoukko rynnisti koskettamaan pyhäksi sanottua öljyä. Paikallisen viranomaisen mukaan uhrimäärä saattaa vielä nousta, sillä ryntäyksessä loukkaantui lisäksi pitkälle toistakymmentä ihmistä.

Lauantaina Pohjois-Tansaniassa pidetyssä ulkoilmatilaisuudessa esiintyi suosittu saarnaaja Boniface Mwamposa, joka kutsuu itseään apostoliksi. Hän kaatoi maahan öljyä, jota sanoi pyhäksi, ja kehotti väkijoukkoa astumaan sen päälle.

– Kymmeniä ihmisiä kaatui, heitä tönittiin ja tallottiin, silminnäkijä kuvaili.

Mwamposa pakeni paikalta, mutta hänet saatiin myöhemmin kiinni. Myös useita muita ihmisiä on pidätetty.

Poliisi tutkii tapahtunutta. Tarkoitus on myös selvittää, miten kirkolliset yhteisöt hoitavat suuret yleisötilaisuutensa ylipäätään.

STT–AFP STT
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006393337.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1207
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: Ennätyspitkä salakuljetustunneli paljastui Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Fire »

Ei taida olla huumeet ainoa jota tunnelin kautta on salakuljetettu. Ihmiskauppa- ja salakuljetus on isompi bisnes nykyään.

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4718
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Ennätyspitkä salakuljetustunneli paljastui Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja putsari »

Voi olla, että on kuljetettu ihmisiäkin, mutta ei sinne rautiekiskoja kyllä ole asennettu ihmissalakuljetusta varten.

Mitä tulee tienaamiseen, niin kyllä tonnin kokaiinisatsista pikkaisen isompi tili kertyy kuin sadan ihmisen salakuljettamisesta. Kaitpa siellä olisi rajavartio ja viranomaiset heränneet aika nopeasti jos sieltä tuhatkaupalla meksikolaisia olisi alkanut yhtäkkiä tietylle alueelle putkahtelemaan.
Karvasvarvas kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 8:43 am
Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11302
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja URSA »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jar ... #gs.w3nwh6
Järkyttävä kaahailu ympäri Helsingin keskustaa päättyi rajuun kiinniottoon – tilanteen kuvannut Harri: "Kasa poliiseja oli hänen päällään pitämässä paikoillaan"

MTV Uutiset

Julkaistu 25 minuuttia sitten

Helsingin keskustassa Mannerheimintiellä kaahannut henkilö vietiin maihin poliisin joukkovoimalla eilisiltana.

Lukijan videossa näkyy, kuinka poliisit painavat usean miehen voimin huomattavaa ylinopeutta Helsingin keskeisimmällä kadulla painaneen autoilijan asvalttiin. Videolla näkyy myös, kuinka miehen päähän osoitetaan etälamauttimella.

Kaikki alkoi tarkistusyrityksestä

Helsingin poliisilaitos tiedotti tänään, että tapaus sai alkunsa Tehtaankadulla, kun poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkistusta ja kuljettajan kunnon tarkastamista varten. Autoilija lähti kuitenkin pakoon, ja poliisi menetti näköyhteyden autoon.

Uusi havainto saatiin myöhemmin muualla keskustassa, ja autoa yritettiin pysäyttää Topeliuksenkadulla Töölön sairaalan kohdalla. Auto kuitenkin jatkoi pakoaan huomattavalla nopeudella kohti keskustaa.

Matkan aikana se muun muassa pujotteli liikennevirrassa ja ajoi ajoittain pitkin jalkakäytävää. Perässään sillä oli useita poliisiautoja.
Lue myös: Takaa-ajo Helsingin keskustassa keskellä ruuhkaa – henkilöauto pakeni useaa poliisiautoa

Liikenneruuhka pysäytti kaaharin

Tapahtuneen kotimatkallaan tallentanut Harri Nieminen oli matkalla kohti keskustaa, kun kaahaaja ohitti hänet raitiovaunukiskoja pitkin.

– En ole nähnyt kenenkään ajavan Helsingissä niin kovaa, Nieminen kertoo MTV Uutisille.

NIeminen kertoo, että kaahari oli yrittänyt paeta poliisia, mutta juuttui lopulta ruuhkaan Kansallisoopperan kohdalla. Autoilija yritti Niemisen näkemän perusteella peruuttaa takaisinpäin muun muassa jalkakäytävää pitkin, mutta hänet saatiin sumputettua auton peruutettua taksiin.

Poliisi vahvistaa havainnot.

– Auto eteni huomattavan kovalla nopeudella raitiovaunukaistoja pitkin keskustaan päin kunnes se juuttui liikenneruuhkaan Mannerheimintien ja Runeberginkadun risteyksessä. Tuolloin poliisi sai auton motitettua ja pysäytettyä, rikoskomisario Jouni Jokinen kertoo poliisin tiedotteessa.

Usea poliisi piteli miestä paikallaan

Poliisi kertoo, että pysäytyksen yhteydessä usea poliisiauto kärsi vaurioista ja ainakin yksi taksi sai vaurioita.

Nieminen todisti vielä, kuinka poliisit saivat autoilijan autosta ja jäivät pitelemään miestä aloillaan.

– Kasa poliiseja oli hänen päällään pitämässä häntä paikoillaan, Nieminen kuvailee.

Helsingin poliisilaitokselta kerrotaan, että kiinniotettua miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja niskoittelusta poliisia kohtaan.

Poliisi kertoo, että vaaratilanteista huolimatta henkilövahingoilta vältyttiin.

Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2785
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Ruotsin armeijalta varastettiin kaksi panssariajoneuvoa

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Ruotsin armeijalta varastettiin kaksi panssariajoneuvoa – toinen yhä kadoksissa – ”Ajattelin, että mitä hemmettiä tuo täällä tekee”

Oisko luutnatti Göran Svensson ja Vänrikki Håkan Andersson ottaneet hiukan kuppia ja ajelleet kotiin jatkoille...
Aamulla sitten huomanneet, että ei härreguuda pärskkele, firman autoilla tuli tehtyä kotimatka, toinen on tuossa lähistöllä ruudussa, mutta ei mitään muistikuvaa, mihin se toinen armeijan "Hummeri" joutui...soitetaan kapulle, että meiltä on nussittu parit maasturit tuossa aikavälillä x... :mrgreen:

On se vaan niin kyllä söpösti ja nätisti parkissa, ettei sitä siihen mikään äidin pikku ghetogansta ole ainakaan kamapsykoosissaan parkeerannut seuraavan ehtoon drive-by-shooting mielessään...
406262d3-d8a4-4bef-9c14-33da1a525ab7.jpg
406262d3-d8a4-4bef-9c14-33da1a525ab7.jpg (66.48 KiB) Katsottu 7294 kertaa
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Vaikka Saksa onkin paska maa...

Olympiavoittajan varomaton julkaisu Instagramissa suututti kiinalaiset – nyt pamahti todella kova rangaistus

Julkaistu: 15:39
Kaukalopikaluistelun olympiavoittaja Csaba Burjan on saanut Unkarin luisteluliitolta vuoden mittaisen kilpailukiellon.

Syynä rangaistukseen on Csaba Burjan Pudongin lentokentällä Shanghaissa joulukuun alussa tekemä Instagram-julkaisu. Pitkään passintarkastusjonoon kyllästynyt urheilija kirosi ”v***n Kiinaa”.

Luisteluliiton kurinpitokomitea katsoi Burjan rikkoneen avautumisellaan liiton eettisiä ja kurinpidollisia sääntöjä ja lätkäisi urheilijalle 12 kuukauden kilpailukiellon. 25-vuotias Burjan ei saa pannan aikana osallistua kilpailuihin eikä maajoukkueen harjoituksiin.

Burjan Instagram-julkaisu nousi julkisuuteen joulukuussa, kun Unkarin kaukalopikaluistelujoukkueen kiinalainen päävalmentaja Zhang Ling ilmoitti eroavansa sen takia tehtävästään.

– Olen ällistynyt ja raivoissani luistelijan Kiina-vastaisista rasistisista kommenteista, Zhang kirjoitti eroilmoituksessaan South China Morning Postin mukaan.

Zhangin tekoa ylistettiin laajalti Kiinassa. Valmentajaa kehuneet nettikommentaattorit sanoivat tämän puolustaneen kotimaansa kunniaa. Unkarin luisteluliitto ei kuitenkaan hyväksynyt Zhangin eronpyyntöä.

5 000 metrin joukkuekultaa Pyeongchangin olympialaisissa 2018 voittanut Burjan pyysi lausuntoaan anteeksi sekä Zhangilta henkilökohtaisesti että julkisesti. Se ei kuitenkaan säästänyt luistelijaa rangaistukselta.

Kiina on viime aikoina puuttunut herkästi urheiluväen kriittisiin kommentteihin. NBA-seura Houston Rocketsin pomo Daryl Morey twiittasi lokakuussa kuvan, jossa luki ”taistele vapauden puolesta, seiso Hongkongin rinnalla”.

Twiitti herätti Kiinassa valtavan vastareaktion, joka uhkasi NBA:n taloudellisia etuja jättimarkkinoilla. Koripalloliiga kiirehti pikavauhtia pahoittelemaan Moreyn puheita.

https://www.is.fi/muutlajit/art-2000006398165.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Avatar
Heisenberg420
Neuvoja-Jack
Viestit: 518
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Yksi henkilö otettu kiinni uhkaavan käytöksen takia Tredun tiloissa Tampereella

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 »

”Opiskelu jatkuu normaalisti”

Ammattioppilaitos Tredun tiloissa Ajokinkujalla Tampereen Nekalassa oli maanantaiaamupäivällä poliisioperaatio. Poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että kyseessä oli tarkistustehtävä.

Poliisi tiedotti Twitterissä, että se sai tänään klo 11.22 hälytystehtävän Ajokinkujalla sijaitsevaan oppilaitokseen. Paikalla selvitettiin henkilön uhkaavaa käytöstä. Henkilö on otettu kiinni. Kiinniotto sujui rauhallisesti ja tilanne oppilaitoksessa on ohi.

Poliisi twiittasi kello 12.10, että oppilaitoksessa ei ole tapahtunut henkilövahinkoja kenellekään. Opiskelu jatkuu normaalisti. Poliisi on poistunut paikalta ja jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä. Asiasta ei ole toistaiseksi muuta tiedotettavaa.

https://www.aamulehti.fi/a/61413236-889 ... 1580563616
"Nauru pidentää ikää, ellei sitten satu nauramaan väärälle henkilölle."

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yksi henkilö otettu kiinni uhkaavan käytöksen takia Tredun tiloissa Tampereella

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Voisin kuvitella asian liittyvän jollain tavalla Tredun ympärillä vellovaan huumausainehässäkkään, mutta eipä näillä tiedoilla viitsi arvailla. Suurimmalle osalle kouluampujista tai uhkailijoista riittää kuitenkin lailliset tuotteet ja motiiviksi väitetään usein koulukiusaamista, vaikka ainakaan kansainvälisen laajemman aineiston perusteella tätä ei voi perustella syyksi kovinkaan usein, vaikka media niin kovasti haluaisikin selittää asian näin. Paras esimerkki tästä valeuutisoinnista on ehdottomasti Columbinen massamurha, mikä olisi onnistuessaan ollut vieläkin hirveämpi. Medialla oli joku tarve selittää syyksi koulukiusausta.

Takaisin TREDUUN:
Tredun neljä opiskelijaa on kuollut huumeisiin reilun vuoden aikana Tampereella: "Ongelma on todella vakava, ja olemme huolissamme"
Huumeet näkyvät päivittäin kuraattorin ja psykologin työssä Tampereen seudun ammattiopistossa.

TILAAJALLE
28.1.2019 20.27 – PÄIVITETTY 29.1.2019 17.51

Ongelma on todella vakava, ja olemme huolissamme. Olen ymmärtänyt, että ongelma on tullut entistä vakavammaksi, sanoo Tredun ammatillisen koulutuksen johtaja Outi Kallioinen.

Tampereen seudun ammattiopiston (Tredu) neljä opiskelijaa on kuollut huumeisiin reilun vuoden aikana.

Asia nousi esiin Tampereen kaupunginvaltuustossa maanantai-iltana, kun valtuusto keskusteli lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmasta. Kuolemista kertoi valtuutettu Ilkka Porttikivi

-MAKSUMUURI-
https://www.aamulehti.fi/a/201428551
Huumeongelmasta Tredun ympärillä on kirjoittanut tämän vuoden tammikuussa peräkkäisinä päivinä myös yle.

Ja eipä tuosta ole kuin kuukausi, kun Tredulla oli aiempi uutisoitu tilanne Kangasalla:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=29071

Asekulttuurikin on melko vastuutonta Kangasalan suunnalla ja riitojen syytkin moninaiset:
viewtopic.php?t=26802&start=30
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Bitcoin-kiristäjä lähettelee kirjepommeja Hollannissa

Viesti Kirjoittaja poikani »

MTV kirjoitti:Kiristäjä lähettelee kirjepommeja Hollannissa: Pankin työntekijä kuuli kirjeestä sihinää ja sitten räjähti

JULKAISTU 4 TUNTIA SITTEN

Hollannissa on räjähtänyt kaksi kirjepommia.

Poliisin mukaan tekojen takana on kiristäjä, joka on vaatinut itselleen maksua bitcoineina. Uutistoimisto Reutersin mukaan kukaan ei ole loukkaantunut räjähdyksissä.

Toinen kirjeistä oli lähetetty ABN Amro -pankkiin. Pankin lajittelukeskuksen työntekijä kuuli kirjeestä sihinää ja heitti kirjeen pois. Samalla tapahtui pieneksi luonnehdittu räjähdys.

Toinen räjähdys sattui elektroniikkayhtiö Ricohin postitushuoneessa.

Hollannissa on liikkunut jo aiemminkin tämän vuoden aikana kirjepommeja, joiden lähettäjäksi epäillään samaa henkilöä. Ketään ei ole pidätetty kirjepommien lähettämisestä epäiltynä.

JARI HEIKKILÄ
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kir ... ti/7724216
????? ?? ??????.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Veroista vapautettu pörssiyhtiö - edelleen mahdollista, vaikka kaikkea muuta pannaan/laitetaan verolle, niin AY-liitojen Kojamo on ja pysyy pyhänä asiana:
Ay-liike saa taas Kojamosta kymmenien miljoonien verovapaat osingot

Kojamon hallitus ehdottaa 0,34 euron osinkoa osakkeelta.

Lakkotalvi on keventänyt ay-liittojen kassoja, mutta lisää rahaa on luvassa, sillä ay-liikkeen rahasampona tunnettu asuntosijoittaja Kojamo (entinen VVO) maksaa viime vuodelta tuhdin osingon.

Kojamon hallitus ehdottaa, että viime vuodelta yhtiön omistajille maksetaan osinkoa 0,34 euroa osakkeelta. Se on sentin vähemmän kuin vuoden 2018 osinko.

Koska ammattiliitoilla on yleishyödyllisen yhteisön status, niiden ei tarvitse maksaa veroa osingoistaan.

Iltalehti listasi suurimpien ammattiliittojen Kojamo-osingot.

Suluissa on kunkin ay-liiton omistusosuus Kojamosta 31.1.2020
Teollisuusliitto (10,44 %) 8 775 978 euroa
Ammattijärjestö OAJ (6,10 %) 5 127 709 euroa
JHL (5,22 %) 4 384 987 euroa
Rakennusliitto (5,02) 4 384 987 euroa
Ammattiliitto PRO (4,23 %) 3 556 492 euroa
AKT (0,64 %) 535 815 euroa
SEL (0,58 %) 484 334 euroa
SAK (0,39 %) 323 393 euroa
Jyty (0,34 %) 279 936 euroa
Paperliitto (0,29 %) 244 528 euroa
PAU (0,24 %) 198 468 euroa
Sähköliitto (0,18 %) 151 369 euroa

Lähde: Kojamon tilinpäätöstiedote ja Kojamon kotisivut

Liikevaihto ja tulos kasvoivat
Kojamon liikevaihto kasvoi viime vuonna 4,6 prosenttia ja oli 375,3 miljoonaa euroa.

Nettovuokratuotto kasvoi 5,7 prosenttia ja oli 247,3 miljoonaa euroa. Nettovuokratuotto oli 65,9 (65,2) prosenttia liikevaihdosta.

Voitto ennen veroja oli 1 031,3, kun se edellisvuonna oli 277,3 miljoonaa euroa. Kojamon mukaan voittoon sisältyy 872,4 miljoonan euron nettovoitto sijoituskiinteistöjen käypään arvoon arvostamisesta sekä sijoituskiinteistöjen luovutusvoittoja ja -tappioita 0,1 miljoonaa euroa.

Kassavirta ennen käyttöpääoman muutosta (FFO) kasvoi 20,9 prosenttia 140,7 miljoonaan euroon.

Sijoituskiinteistöjen käypä arvo oli tilikauden päättyessä 6,3 miljardia euroa kun se edellisvuoden vastaavana aikana oli 5,1 miljardia euroa.

Kojamo siirtyi viime vuoden alussa sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrittämisessä ns. kauppa-arvomenetelmästä tuottoihin perustuvaan arvostusmenetelmään.
Iltalehti
13.02.2020 08:41
Voitto ennen veroja oli 1 031,3, kun se edellisvuonna oli 277,3 miljoonaa euroa.
Suuri osa näistä voitoista kertyy asumistukien kautta maksettavista vuokrista. Valtio maksaa asumisen tai siitä osan ja sitten Kojamo käärii nämä rahat itselleen - jakaen niitä verottomina osinkoina pöhöttyneiden liittojen möhömahoile, sekä jakkukalkkunoille, että he voivat syödä hyvin ja kerran vuodessa yllyttää työntekijöitä lakkoon. Itse he eivät ole lakossa, vaan palkka juoksee.
Koska ammattiliitoilla on yleishyödyllisen yhteisön status, niiden ei tarvitse maksaa veroa osingoistaan.
Edelleen, vaikka Kojamo on pörssiyhtiö ja Suomen suurin kiinteistösijoittaja. Kojamon verovapaus onkin yksi suurimmista käsittämättömyyksistä miikä himoverottaja Suomessa vallitsee. Harry Harkimo (L) lienee ainoa poliitikko, joka on uskaltanut vaatia Kojamon verottamista.

Onkin erikoista, että samaan aikaan nostetaan sitä sun tätä veroa, keksitään lisää verotettavaa, mutta samaan aikaan valtio ei huoli satoja miljoonia euroja, mitkä sille on tarjolla. Kyse on rakenteellisesta korruptiosta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Onko aprillipäivä siirretty, vai mitä vittua?

Pyörätiet ja jalkakäytävät muuttuvat yksisuuntaiseksi – tämä tulee kunnille kalliiksi
öööööööööööö.jpg
öööööööööööö.jpg (23.79 KiB) Katsottu 6358 kertaa
Jos jalkakäytävän tai pyörätien merkkiä ei varusteta kaksisuuntaisuudesta kertovalla lisäkilvellä, niin kyseinen väylä on 1. kesäkuuta alkaen yksisuuntainen.


Julkaistu: 14:08
Jos kunnat ja kaupungit eivät satsaa suuria summia lisäkilpiin, niin kaikki jalkakäytävät ja pyörätiet ovat kesäkuusta alkaen yksisuuntaisia.

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä voimaan tuleva uusi tieliikennelaki tuo uusia liikennemerkkejä ja muuttaa sekä nykyisten merkkien sisältöä että merkkejä sukupuolineutraaleiksi.

Erikoinen liikennemerkin sisältömuutos koskee tuttuja sinipohjaisia jalkakäytävä- ja pyörätiemerkkejä sekä niiden yhdistelmiä ”yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä” sekä ”pyörätie ja jalkakäytävä rinnakkain”.

Sen lisäksi, että jalankulkijoiden profiilit sisältävät merkit muuttuvat pallopääprofiileiksi, niin heti voimaan tuleva muutos koskee kyseisten merkkien sisältöä. Jatkossa merkillä osoitetaan jalkakäytävä, pyörätie tai niiden yhdistelmä, jota jalankulkijan, pyöräilijän tai jalankulkijan ja pyöräilijän on käytettävä kulkiessaan asianomaiseen suuntaan.

Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että kyseiset kevyen liikenteen väylät ovat kesäkuun alusta alkaen yksisuuntaisia! Jalkakäytävän merkin kohdalla ei kerrota mitään sen muuttamisesta kaksisuuntaiseksi, mutta muiden merkkien kohdalla kerrotaan, että kaksisuuntaisuus edellyttää merkin varustamista sen sallivalla lisäkilvellä.

Koska valtaosa kyseisistä kevyen liikenteen väylistä on tarkoitettu kaksisuuntaiselle liikenteelle, niin liikennemerkeistä vastaavat olisivat säästäneet miljoonia, jos lisäkilpi olisi tarvittu silloin, kun väylä on tarkoitettu yksisuuntaiseksi.


Koska lähes kaikki kyseiset liikennemerkit pitää nyt varustaa lisäkilvellä, niin merkeistä vastaavat tahot joutuvat laskeskelemaan, tuleeko halvemmaksi uusia samalla myös kaikki isomman ja pienemmän henkilön sisältävät merkit.


Siirtymäaikaa on tosin kymmenen vuotta, mutta jossakin vaiheessa tulee eteen tilanne, että ely-keskukset, kaupungit ja kunnat joutuvat vaihtamaan myös ehjiä merkkejä, eli romuksi menee muitakin kuin luonnollisesti vaihtoikään tulleita, rikkoutuneita ja haalistuneita merkkejä. Jokaisen uusittavan merkin kohdalla hintaa kertyy vaihtotyöt huomioiden keskimäärin sata euroa, tehdään se sitten nyt tai tulevaisuudessa.

Pekka Virtanen
https://www.is.fi/autot/art-2000006406159.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Luulisi Petosella nähdyn jo kaiken, vaan aina ne jaksaa yllättää.
Nyt on irtopää ollut leikkisällä tuulella, myös Lasarus-ilmiötä on ollut havaittavissa.
Se lienee kuitenkin faktaa, että Manninen on vetänyt jotain liikaa.

Leikkivä pojan pää jäi lumikasaan Kuopion Muikkukadulla

Julkaistu: 20:04
Toverit lähtivät hakemaan apua.

Vaikka lunta on vähän Etelä- ja Keski-Suomessa, syntyi Kuopiossa torstaina illalla uhkaava tilanne kolmen alakouluikäisen pojan perinteellisessä korkean paikan lumileikissä.

Pojat olivat löytäneet traktorin tekemän lumikasan Muikkukadulta, joka sijaitsee Petosen lähiössä.

Kesken talvista riemunpitoa iso lumipallo, kooltaan puolisen metriä kertaa puolisen metriä, kierähti yhden pojista päälle.

Pallo oli traktorin tekemä, ei poikien.

Poika ei jäänyt kokonaan lumen alle, ainoastaan pääpuoli.

Kaksi muuta poikaa lähti hakemaan apua. Hätäkeskus sai ilmoituksen kello 19.09 ja kohteeseen lähetettiin kolme yksikköä tiedolla, että ihminen on puristuksessa.

Loppujen lopuksi paikan päällä kävi vain yksi ensihoidon yksikkö, sillä jo matkalle saatiin helpottava tieto, että poika oli päässyt ”omin avuin” irti lumikasasta ja oli jo omassa kodissa.

Pojan vointi oli hyvä.

Tuomas Manninen
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006406773.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

L'amourha kirjoitti:
Su Helmi 02, 2020 7:49 pm
Neekerit ovat kyllä jotenkin hellyttävän yksinkertaisia, mutta joskus tämä valkoisen miehen taakka tuntuu kovin raskaalta.
Ilman suomalaisia nuokin ehkä kipuilisivat kikysopimusten ja velkaisten rivitalonpätkien, sun muiden oikean elämän pikku kommervenkkien parissa.

Pyhäksi mainostettu öljy johti ryntäykseen, jossa kuoli parikymmentä ihmistä
...
Perkele - niggerialaiset öljyrosvot vähän tunaroitsivat kyllä tuossa yllä, mutta katsokaas niiden [oletettua] kaukaisen Harlemin sukulaisen tekosia eli tuolla hurja video ranskalaisturistista, jolta vedettiin kaula auki nycissä keskellä pvää mattoveitsellä. Ei ollut kaukana, että olisi kuollut, nyt onneksi "vain" kriittinen, mutta vakaa:
https://nypost.com/2020/02/14/french-to ... in-harlem/
[Tekijä hakusessa jutuntekohetkellä, mustaa kampetta päällä ja niken jordanit jalassa]
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Vastaa Viestiin