Ulkomaalaisten rikokset 2019

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
Tiinas
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Mutiaiset ampuivat toisiaan toisiaan Turussa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005961338.html

Turun Pernossa ilmoitettiin poliisille ampumavälikohtauksesta keskiviikkoiltana puoli yhdeksän aikoihin.
Tehtävälle lähti useita Lounais-Suomen poliisin partioita. Tapaus sattui Hyrköistentieltä Pernon koululle johtavalla tiellä.

Asiaa selviteltäessä ilmeni että ulkomaalaistaustaisten miesten välienselvittelyssä oltiin ammuttu, mutta tilanteen yhteydessä ei tullut henkilövahinkoja.

Poliisi otti myöhemmin kiinni viisi ulkomaalaistaustaista henkilöä.

Illan ja yön aikana poliisi suoritti teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla sekä kotietsintöjä epäiltyjen tavoittamiseksi.

Poliisi on yhä tänään suorittanut taktisia ja teknisiä tutkintatoimia ja ottanut kiinni kuudennen ulkomaalaistaustaisen miehen.

Asiaa tutkitaan alustavasti ampuma-aserikoksena sekä laittomana uhkauksena. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan myötä.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Berlin
Jack Bauer
Viestit: 933
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Berlin »

https://www.google.com/amp/s/www.alands ... ehamn/amp/

Mutiainen riehui Ahvenanmaan sossussa kun ei saanut rahaa
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Berlin
Jack Bauer
Viestit: 933
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Oulun tapaukset. Vaikka kyllä tapahtuneet viime vuonna.

Yhdeksän lasten raiskausta, 16 tekijää.
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Berlin
Jack Bauer
Viestit: 933
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Helsingissä kolme mutiaista pidätetty raiskauksesta

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pol ... ta/7238770


Poliisi otti Helsingin Roihuvuoressa lauantai-iltana kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä epäiltyinä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta, kertoo päivystävä tutkinnanjohtaja, Helsingin poliisin rikoskomisario Pekka Korhonen STT:lle.

– Näillä rikosnimikkeillä asiaa muun muassa tutkitaan. Mutta nämä rikosnimikkeet saattavat elää tässä rikostutkinnan edetessä. Näiden kolmen mieshenkilön osuutta tässä lähitunteina ja lähipäivinä selvitellään, Korhonen sanoo IS:lle.
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Terävä
Nikke Knakkertton
Viestit: 182
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Terävä »

Mistähän nyt tuulee, kun tämmösiä julkaistaan?
Pistää tosin hymyilyttään, että ongelmista pitäisi keskustella, mutta tässäkin jutussa kommentointi on pois päältä.


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7 ... c68a3f620c
Näkökulma: Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään – turvapaikanhakijat ovat kansallinen turvallisuusuhka

Edes Oulun uusimpien tapausten jälkeen harva poliitikko rohkenee puuttua ongelman alkusyihin, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen.


Oulun raakalaismaisen seksuaalirikosvyyhdin paisuminen on synnyttänyt Suomessa laajan poliittisen keskustelun. Valitettavasti keskustelua leimaa edelleen se, että harva poliitikko, asiantuntija tai mielipidevaikuttaja uskaltaa mennä ongelman ytimeen.

Monien johtavien poliitikkojen lausunnot ovat olleet suorastaan pöyristyttävän käsittämättömiä.

Muutama esimerkki.

SDP:n vt. puheenjohtaja Sanna Marin sanoi lauantai-iltana Yle Uutisissa, että puolue on jo pitkään esittänyt poliisien määrän lisäämistä. Silläkö raiskausten määrä vähenee? Ei vähene.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) puhuivat yhtä pehmeitä Helsingin Sanomien haastattelussa (HS 13.1.). Sipilä sanoi muun muassa, että ”kotouttamisessa on kiinnitettävä enemmän huomiota suomalaisen yhteiskunnan perusarvoihin ja siihen, että niitä pitää pystyä täällä kunnioittamaan.”

Orpo kaipasi samassa lehdessä viranomaisten parempaa yhteistyötä ja tiedonkulkua ja sitä, että nuorille on luotava ”mahdollisimman matalan kynnyksen tapoja ottaa yhteyttä ja saada apua.” Orpon mukaan kokoomus esittää lakien ”tiukentamista ulkomaalaisiin liittyvän rikollisuuden estämiseksi ja edellyttää lakien pikaista käsittelyä”.

Nyt siis kokoomuksellakin on kiire, kun vaaleihin on kolme kuukautta aikaa.

***

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho totesi aivan oikein, että hallituksella, jossa muuten perussuomalaisetkin olivat kesään 2017 asti, on ollut 4 vuotta aikaa tehdä vaikuttavia päätöksiä.

Ne ovat jääneet suurelta osin tekemättä.

On käsittämätöntä, että asiasta puhutaan kunnolla vasta Oulun tapausten jälkeen. Sitä ennen on kuitenkin ehtinyt tapahtua paljon. Liian paljon. Turun terroristinen puukotus (kaksi kuolonuhria) kaksi naisen tappoa Porissa (toinen poltettiin elävältä, toiselta katkaistiin kaula), Oulun kirvessurmat (kaksi uhria), Otanmäen tappo (yksi uhri), tai Kotkan paloittelusurmaaja (väkivaltarikoksista tuomittu irakilaismies surmasi toisen maahanmuuttajan). Tässä vain osa.

Kaikissa tapauksissa tekoon on syyllistynyt ulkomaalaistaustainen mies, joka on tullut Suomeen turvapaikanhakijana.

Kun päälle lisätään ulkomaalaisten tekemien raiskausten valtava määrä (runsaat 30 prosenttia kaikista tapauksista 2017), loppusaldo on selkeä ja karmea.

***

Miksi huoli herää vasta nyt? Miksi edelleenkään ei uskalleta puhua ja mennä ongelman ytimeen? Taustalla on suomalaisten ääretön sinisilmäisyys ja siitä johtuva krapula, jota monet johtavat poliitikot, asiantuntijat ja mielipide-eliitti tuntee nyt nahoissaan.

Aina näihin päiviin asti monikulttuurisuuden tavoittelu ja ihannointi on ollut Suomessa niin johtava teema, että sen varjolla on hyväksytty ja katsottu läpi sormien lähes kaikkia maahanmuuttoon liittyviä ongelmia. Tarkoitan tässä yhteydessä lähinnä turvapaikanhakijoita.

On puhuttu esimerkisi työvoiman tarpeesta senkin jälkeen, kun tilastot ovat jo aikaa sitten osoittaneet, että monet Suomeen tulijat, kuten somalialaiset, eivät kunnolla työllisty.

Kaiken huippu oli tietysti vuosi 2015, kun Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Jos yritti viritellä keskustelua siitä, että ottaessamme näin ja näin paljon ihmisiä tänne esimerkiksi Irakista, allekirjoitamme avoimen valtakirjan sille, että rikollisuuden määrä tulee vääjäämättömästi kasvamaan.

Aiheesta olisi pitänyt jo silloin, tai itse asiassa jo paljon aikaisemmin, käydä normaali yhteiskunnallinen keskustelu. Sehän meillä osataan hyvin esimerkiksi silloin, kun puhutaan alkoholin haitoista. Kuolonuhrit ja haitat kulutukseen suhteutettuna on hyvin tutkittu ja julkisuuteen saatettu, kun aihepiiri nousee säännöllisin väliajoin keskusteluun.

Maahanmuuttokeskustelu kuitenkin padottiin vaikenemalla tai kuitattiin jopa rasismisyytöksillä, jos joku rohkea halusi nostaa ongelmia esille. Tilastotietoa oli kylliksi tarjolla ja vilkaisu Ruotsiin olisi varmasta pudottanut suomut monen silmiltä. Vahva tuntemukseni on, että ”tavallisen kansan” piirissä nämä ongelmat on tunnistettu jo pitkään ja tilanne herättää kasvavaa huolta, jopa raivoa.

Mikä sitten on se keskustelu, jota Suomessa ei edelleenkään käydä, mutta johon koko ongelma tiivistyy? Yksinkertaisesti kyse on siitä, että Suomi on ollut liian houkutteleva maa turvapaikanhakijoille, turvapaikanhakijoille on myönnetty löysin perustein turvapaikkoja ja tämän seurauksena Suomessa on liikaa turvapaikanhakijoita, jotka muodostavat kansallisen turvallisuusuhan. Mikä itsenäinen maa lakaisee tällaisen kysymyksen maton alle?

Ei taitanut tulla ilmastovaaleja, vaan tuli maahanmuuttovaalit. On äärimmäisen valitettavaa, että sen täytyi tulla näin raskaiden kokemusten jälkeen.

MIKA KOSKINEN
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein

Avatar
myrskylyhty
Harjunpää
Viestit: 323
Liittynyt: To Kesä 28, 2018 4:01 pm

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja myrskylyhty »

Pitää mennä muodin ja villitysten mukana. Nyt enemmistö on tätä mieltä.

Kaksi vuotta sitten ihmiset Helsingissä olisi mennyt ja polttanut lehden konttorin maan tasalle.
"Olin sitä mieltä, että ketään ei tapeta, asiat pitää selvittää muuten." -Metsuri

Tiinas
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

https://pt-media.org/2019/01/14/helsing ... kausketju/
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi viime perjantaina kolmansista maista tulleen miehen pitkään vankeusrangaistukseen useista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöstä. Teot ovat tapahtuneet viime kevään ja kesän aikana.
Käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1986 syntyneen Hedayatullah Safin 4 vuodeksi 10 kuukaudeksi vankeuteen kahdeksasta (8) lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka olivat tapahtuneet viime vuoden maaliskuussa, toukokuussa ja heinäkuussa.

Safi oli kaikissa tapauksissa ottanut yhteyttä 14-15-vuotiaisiin pikkutyttöihin eri somealustejen mm. Instagramin kautta ja alkanut keskustelemaan tyttöjen kanssa seksistä. Safin toiminta oli aluksi näyttänyt viattomalta, mutta kaikissa tapauksissa touhu eteni hyvin taitavalla tavalla suostuttelemalla ja painostamalla tyttöjä eri tekoihin. Yhteyden otot johtivat aina siihen, että hän oli ilmoittanut, että punttia pullotti.

Lopulta Safi oli saanut tyttöjä useilla eri kerroilla sänkyyn, jossa mies oli raiskannut tyttöjä mitä mielikuvituksellisimmin keinoin. Kyse ei ollut siis mistään kevyistä kosketteluista vaan puhtaista raiskauksista.

Tytöt olivat kokeneet tapahtumien tiimoilta erilaisia ahdistustiloja ja unettomuutta. Moni koki, että ei päässy irti Safin otteeesta. Safi oli niin ikään ottanut teoista kuvia ja lähetellyt niitä kavereilleen. Oikeuden selosteesta käy ilmi, että teoissa on ollut mukana muitakin kolmansista maista tulleita miehiä. Näihin tapauksiin ei joko ole näyttöä tai ne tulevat esille omina tapauksina. Safilla oli somessa useita eri aliaksia, joissa hän esiintyi hieman eri persoonanan.

Oikeuden mukaan Safin toiminta on ollut puhdasta groominkia, jossa tekijä pyrki kehumalla ja luottamusta herättävällä tavalla saamaan lasten luottamuksen.

Näine käräjäoikeus tuomitsi Safin yksimielisesti 4 vuoden ja 10 kuukauden vankeuteen. Huomattavaa on se, että jos Safi on ensikertalainen hän istuu vajaan viiden vuoden tuomiostaan 2 vuotta 5 kuukautta. Safi pidettiin asian tiimoilta vangittuna odottamassa tuomion lainvoimaisuutta.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Tiinas
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

^^
https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art ... G3bLyXRk6E

Hesarin linkki, ettei kukaan huutele valemediaa
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Tiinas
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Pirkanmaan käräjäoikeus aloitti Tampereella niin ikään käsittelyn raiskaustapauksesta. Viime torstaina pidetystä istunnosta annettaan tuomio lähipäivinä.
Höylätyllä penkillä istui kolmannesta maailmasta tullut Tarem Sone Radick Eyong. Tein kuvauksena on raiskaus. Teko on tietojen mukaan tapahtunut aiemmin kesällä, mutta tarkemaa kuvausta asiaan ei toistaiseksi saatu.

Seurataan tilannetta. Olli Heikkilän kuva Pirkanmaan käräjäoikeuden aulata.

https://pt-media.org/2019/01/14/pirkanm ... -raiskaus/
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Tiinas
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Poliisi: taksikuski tunkeutui asunnolle, asiakas joutui seksuaalirikoksen uhriksi https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005971703.html

LOUNAIS-SUOMEN poliisin saaman ilmoituksen mukaan taksin asiakas on neljän jälkeen sunnuntaiaamuna joutunut seksuaalirikoksen uhriksi.

Ilmoituksen mukaan ulkomaalaistaustainen taksinkuljettaja oli kyydin jälkeen tunkeutunut asiakkaansa asunnolle, jossa epäilty rikos on tapahtunut.

POLIISI pyytää havaintoja tummahkosta henkilöautomallisesta taksista ja tämän kuljettajasta, joka on ajanut Turun keskustan ja Haritun kaupunginosan välillä.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Tiinas
Agentti Scully
Viestit: 684
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/syl ... en/7248376

Turun poliisi tutkii aamuyöllä tapahtunutta välikohtausta, jonka seurauksena ulkomaalaistaustaista miestä epäillään kahdesta pahoinpitelystä.

Tilanne alkoi aamuneljän jälkeen Kristiinankadulla sijaitsevan ravintolan ulkopuolella. Vuonna 1996 syntynyt mies sylkäisi kadulle, ja hänen sylkensä lensi vuonna 1989 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen lähelle.

Ulkomaalainen mies ymmärsi teon rasistiseksi ja löi sylkäissyttä miestä nyrkillä kasvoihin. Mies sai lievähköjä vammoja.

Paikalla ollut vuonna 1994 syntynyt mies meni tilanteessa väliin, jolloin ulkomaalaistaustainen mies löi häntä pari kertaa nyrkillä kasvoihin.

Uhrilta irtosi useita hampaita. Lisäksi ulkomaalaistaustainen mies työnsi uhrin ravintolan edustalla sijaitsevan kaiteen yli. Mies putosi n. 1,5 metrin matkan ja tuli maahan alas niskoilleen.

Poliisipartio pääsi tässä vaiheessa tilanteessa väliin. Ensihoito kuljetti kaiteen yli työnnetyn miehen sairaalaan.

Tekijä otettiin kiinni ja häntä epäillään kahdesta pahoinpitelystä
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1869
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Terävä kirjoitti:Mistähän nyt tuulee, kun tämmösiä julkaistaan?
Pistää tosin hymyilyttään, että ongelmista pitäisi keskustella, mutta tässäkin jutussa kommentointi on pois päältä.
Eipä sillä, ei Rotutohtori Halla-ahokaan ole tehnyt Euromeppinä tuon taivaallista maahanmuuton ehkäisemiseksi arabimaista. Puheet ovat suuria, mutta teot ohuempia kuin ihmishius.

Sitovat kansanäänestykset suoran demokratian tapaan olisivat hyvää keskustelua ja toisivat julki mitä kansalaiset haluavat kansaansa edustavien tekevän. Näitä ei toki käytetä, että edustajat voivat jatkossakin työntää rahaa ja etuja omiin taskuihinsa, kun kansalaisia samaan aikaan kurjistetaan uusilla veroilla, veroluonteisilla maksuilla ja säännöksillä.

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1869
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Rasistinen sylkäisy johti hampaiden irtoamiseen

Julkaistu 20.01.2019 17:49, 5414 lukukertaa
Poliisi tiedottaa useista pahoinpitelyistä Turun keskustassa viime yönä. "Rasistinen sylkäisy" sai nyrkit heilumaan.

Vuonna 1973 syntynyt mies pahoinpiteli järjestyksenvalvojaa Hämeenkadulla sijaitsevassa ravintolassa noin klo 00.40 aikaan.

Asiakkaana ollut mies oli oma-aloitteisesti hakenut takkiaan narikasta rikkoen samalla narikkaan johtaneen oven. Järjestyksenvalvoja päätti poistaa asiakkaan. Asiakas puski tällöin järjestyksenvalvojaa otsallaan kasvoihin, tönäisi häntä ja löi nyrkillä kasvoihin. Lievähköjä vammoja kasvoihinsa saanut järjestyksenvalvoja sai otettua asiakkaan hallintaansa.

Poliisi otti miehen kiinni pahoinpitelystä epäiltynä.
Kuvituskuva.

Noin klo 04.20 aikaan vuonna 1996 syntynyt mies sylkäisi kadulle ravintolan ulkopuolella Kristiinankadulla. Sylki lensi vuonna 1989 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen lähelle. Ulkomaalainen mies ymmärsi teon rasistiseksi ja löi tämän jälkeen miestä nyrkillä kasvoihin. Mies sai lievähköjä vammoja kasvoihinsa.

Tilanteessa väliin oli mennyt vuonna 1994 syntynyt mies. Ulkomaalaistaustainen mies löi vuonna 1994 syntynyttä miestä pari kertaa nyrkillä kasvoihin, minkä seurauksena uhrilta irtosi useita hampaita. Tämän jälkeen tekijä työnsi uhrin ravintolan edustalla sijaitsevan kaiteen yli. Mies putosi noin 1,5 metriä tullen alas niskoilleen. Tässä vaiheessa poliisipartio pääsi väliin ja pahoinpitely loppui. Ensihoito kuljetti vuonna 1994 syntyneen miehen T-sairaalaan.

Tekijä otettiin kiinni ja häntä epäillään kahdesta pahoinpitelystä.

Noin klo 04.40 alkoi kahden seurueen välinen suusanallinen riita Aurakadun ja Eerikinkadun risteyksessä, minkä päätteeksi vuonna 1996 syntyneet ulkomaalaistaustaiset miehet pahoinpitelivät toista seuruetta. Ensimmäinen tekijä potkaisi vuonna 1993 syntynyttä miestä jalkoihin. Tämän jälkeen toinen tekijä löi vuonna 1993 syntynyttä naista nyrkillä kasvoihin.

Molemmat tekijät otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelystä. Uhrit saivat lieviä vammoja.

Lähde: Lounais-Suomen poliisilaitos
Shaleemh Alecum vaan tjsp.

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1150
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Berlin kirjoitti:https://www.google.com/amp/s/www.alands ... ehamn/amp/

Mutiainen riehui Ahvenanmaan sossussa kun ei saanut rahaa
Uusahvenanmaalainen rauhanhäiritsijä pikku vankeuteen

Kuva

Ahvenanmaan käräjäoikeus tuomitsi hiljan Shirko Abbasi Sardashtin alias Sherko Zarifkarin pikku vankeuteen toilailuistaan Maarianhaminan sosiaalitoimistossa.
Asiasta kertoo Ålands Nyheter. Sardasht oli vuoden 2016 maaliskuussa Maarianhaminan sosiaalitoimistossa vaatimassa rahojaan. Sardasht meni siskonsa kanssa sosiaalitoimistoon vaatimaan, että aiemmin siskolle annettu kielteinen toimeentulotukipäätös muutetaan myönteiseksi. Asiaa hoitanut sosiaalityöntekijä ei kuitenkaan halunnut ottaa seuruetta vastaan. Tästä seurasi tapahtuma.

Sardasht suivaantui ja alkoi rikkomaan paikkoja. Hän mm. otti tuolin lyömäaseeksi ja uhkasi laittaa sosiaalitoimiston aulan palasiksi, jos ei saa tavata sosiaalityöntekijää. Koska tapaamista ei tästä huolimatta järjestynyt alkoi Sardasht nyt rikkomaan paikkoja. Hän heitti tuolin ovea kohti, joka rikkoontui ja potki aulan sisustaa rikki.

Kolme sosiaalityöntekijänä työskennellyttä naista yritti rauhoitella Sardashtia, siinä onnistumatta. Sardasht vaati hänelle kuuluvia rahojaan ja säesti vaatimuksia verbaalisilla uhkauksilla, mm. tappamisella ja sen sellaisella.

Ahvenanmaan käräjäoikeus tuomitsi näin ollen Sardashtin laittomasta uhkauksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta 5 kuukauden vankeuteen ja pikku korvauksiin.

Shirko Abbasi Sardasht on tunnettu rauhanhäiritsijä Maarianhaminassa. Hänet on aiemmin tuomittu alkaen vuodesta 2010 useita kertoja pahoinpitelyistä ja virkamiehen väkivaltaisista vastustamisista. Hän mm. uhkasi Rikosseuraamusviraston virkailijaa, jos aiempi langetettu tuomio ei menisi hänen pillinsä mukaan. Sardasht uhkasi polttaa koko Ahvenanmaan. Samassa jupakassa hän uhkasi virkailijan suvulle tapahtuvan jotain ilkeää.

Asiasta kertoi Ålands Nyheter. Jos haluaa tietää mitä Ahvenanmaalla tapahtuu kannatta seurata kyseistä mediaa.

PT:media

Tämä komistus on melkein 10 vuotta riehunut Ahvenanmaalla.

LaveallaTiellä
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: To Tammi 17, 2019 12:21 pm

Re: Ulkomaalaisten rikokset 2019

Viesti Kirjoittaja LaveallaTiellä »

Mukava kuulla, että Ahvenanmaallakin on päästy nauttimaan monikulttuurisuuden hedelmiä. Olen usein miettinyt, että onko sinne päätynyt näitä avaruusinsinöörejä. Tääkin ois taas yks sellainen tapaus, joka ois pitänyt palauttaa/poistaa maasta jo ajat sitten.

Vastaa Viestiin