USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerroksesta

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

hipsulainen
Hercule Poirot
Viestit: 2019
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerroksesta

Viesti Kirjoittaja hipsulainen » La Huhti 13, 2019 10:12 pm

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006069884.html

Kolmannesta kerroksesta viskattu 5-vuotias kamppailee hengestään – teosta epäillyllä miehellä porttikielto ostoskeskukseen

Kuva
5-vuotias poika syöksyi alas Mall of America -ostoskeskuksen kolmannesta kerroksesta perjantaina. 24-vuotiaan miehen epäillään joko tönäisseen tai heittäneen hänet yli kaiteen. (KUVA: AARON LAVINSKY / ZUMA / MVPHOTOS)

Poliisi epäilee 24-vuotiaan miehen joko tönäisseen tai heittäneen lapsen alas. Hän on saamassa syytteen murhan yrityksestä.
Yhdysvalloissa Minnesotan Bloomingtonissa sijaitsevassa Mall of America -ostoskeskuksessa perjantaina kolmannesta kerroksesta alas pudonneen 5-vuotiaan pojan vammat ovat hengenvaaralliset, kertoi poliisi NBC Newsin mukaan lauantaina.

Bloomingtonin poliisipäällikön Jeff Pottsin mukaan silminnäkijät ovat kertoneet nähneensä, kuinka paikalla ollut mies joko heitti tai tönäisi pojan yli kaiteen. Ostoskeskuksen vartijat ottivat paikalta juosten paenneen miehen kiinni pian epäillyn teon jälkeen.

Pottsin mukaan teosta epäilty mies, Emmanuel Deshawn Aranda, 24, on saamassa syytteen murhan yrityksestä. Poliisi ei usko, että miehellä on minkäänlaista aiempaa kytköstä 5-vuotiaan perheeseen.

Kuva
Bloomingtonin alueella asuva Emmanuel Aranda, 24, on poliisin mukaan saamassa syytteen murhan yrityksestä. (KUVA: BLOOMINGTON POLICE DEPARTMENT)

5-vuotiaan kerrottiin pudonneen vähintään 10 metrin matkan suoraan kivilattialle. Lasta hoidetaan parhaillaan Minneapolisissa sijaitsevassa lastensairaalassa.

– Kyseessä oli tunteeton teko ja sanat eivät riitä kuvailemaan syvää järkytystämme ja suruamme. Välitön ja ainoa huolemme koskee perheen ja lapsen hyvinvointia, samoin kuin kaikkien niiden, jotka ovat saattaneet todistaa välikohtausta, Mall of America kertoi julkaisemassaan tiedotteessa.

Sai aiemmin porttikiellon ostoskeskukseen

CNN:n mukaan viranomaisten rekistereistä käy ilmi, että Bloomingtonin alueella asuva Aranda on kertonut poliisille toisessa yhteydessä kärsivänsä vihanhallintaan liittyvistä ongelmista. Hän on aiemmin myös saanut porttikiellon Mall of America -ostoskeskukseen siellä aiheuttamiensa häiriöiden johdosta.

Oikeuden pöytäkirjoista käy ilmi, että Aranda sai heinäkuussa 2015 syytteet vahingonteoista ostoskeskuksen myymälöissä. Mies oli heitellyt tavaroita alas ostoskeskuksen ylimmistä kerroksista.

Saman vuoden lokakuussa mies joutui jälleen vaikeuksiin ostoskeskuksessa. Tuolloin hän heitti jäävettä ja teetä ravintolassa kohti naista, joka oli kieltäytynyt ostamasta hänelle ruokaa.

Välikohtauksen aikana Aranda päätyi fyysiseen kärhämään ravintolan päällikön kanssa, mikä sai asiakkaat ryntäämään paniikissa ulos ravintolan tiloista.

Saman vuoden elokuussa Aranda aiheutti tuhansien dollarien vahingot myös Minneapolisin kirjastossa, jossa hän paiskoi tietokoneita lattialle. Tuolloin mies pidätettiin pian tapahtuneen jälkeen läheiseltä bussipysäkiltä.

Kuulusteluissa Aranda kertoi hajottaneensa tietokoneet, koska oli ”tullut vihaiseksi luettuaan jotakin Facebookista”.

– Hän sanoi kärsivänsä vihanhallinnan ongelmista ja kertoi poliisille, että sitä ei tapahdu kaiken aikaa, poliisin raportissa kerrottiin.

Otsikko muokattu
-NILS-
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

Marokonsoturi
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1534
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: (U) 24-vuotias mies viskasi/tönäisi lapsen alas ostoskes

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Su Huhti 14, 2019 1:34 am

Ja näitä huonon impulssikontrollin omaavia alemman älykkyyden omaavia Eurooppaankin halutaan tuoda kulttuuria rikastamaan Afrikasta ja Lähi-idästä. On se kumma, että ongelmia oikein hakemalla haetaan muualta rauhalliseen yhteiskuntaan.

Papa Legba
Alibin kestotilaaja
Viestit: 314
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja Papa Legba » Su Huhti 14, 2019 11:24 am

Tällaisia kuispäisiä neekereita on paljon.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5063
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja annaanna » Su Huhti 14, 2019 12:16 pm

Papa Legba kirjoitti:Tällaisia kuispäisiä neekereita on paljon.
Tästä meillä on vain sinun viisi sanaasi, joista muuten tuo kuispäisiä lienee uudissana Suomen kieleen. Substantiivin valinta on oma asiasi, mutta miksi valitsit alemman älykkyyden paljastavan kirjoitusmuodon?
Halusitko valinnallasi alleviivata jotakin?
Marokonsoturi kirjoitti:Ja näitä huonon impulssikontrollin omaavia alemman älykkyyden omaavia Eurooppaankin halutaan tuoda kulttuuria rikastamaan Afrikasta ja Lähi-idästä. On se kumma, että ongelmia oikein hakemalla haetaan muualta rauhalliseen yhteiskuntaan.
Sellaisia ajatuksia sitten herätti sinussa tuo uutinen.

Jaaha.

Itse mietin, että olikohan kyseessä rasistinen teko, lapsen ihonväriä ja sävyä ei muuten taaskaan mainittu.
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5716
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Huhti 14, 2019 12:27 pm

Usan viidenneksi suurin ostari on tämän tyypin kotikenttänä ollut ja tuskin tulee lähivuosikymmeninä tuolta mitään alas heittelemään, kun suomalaista istu tästä nyt kuusi vuotta miinus alennukset, niin vapaudut -tuomiota tästä hänelle tuskin sorvataan.

Lapsia tippuu ostareilla ilman, että aikuiset niitä paiskoo joten olisi voinut paiskata itsensä alas ennemmin. Kun törmäsin uutiseen tuoreeltaan, eikä pidätetyn tiedot olleet vielä tiedossa, mielessä kävi että somali, mutta taisin olla väärässä ja hyvä heille, olin vahvasti ennakkoasenteellinen. Tuolla seudulla niitä riittää, mm. viime ajat uutisotsikoihin antisemitismisten sanojensa kanssa toistuvasti noussut Ilhan Omar on sieltä. Minnesota on siitä outo paikka, että siellä somalikin tekee usein töitä, mm. kiintiöpaikalla poliisiksi päässyt Muhis on "sieltä meille täältä tuttu".

Hupsista, ovat ne näköjään usalaisetkin epäilleet somaliksi ja kuinkas sattuikaan, on juuri juutalaisvihaaja ym. Omarin vaalipiiristä. Pitääpä katsoa miehen kuvaa vielä kerran, hyvä ruoka ja treeni tekee ihmeitä ja nimen voi vaihtaa, mutta tiettyjä fyysisiä ominaisuuksia on vaikea muuttaa.

Landon-poika heitettiin alas yli kymmenestä metristä ja hän taistelee kriittisessä tilassa hengestään. Leikattiin nopeassa tahdissa, kun oltiin saatu vakautettua ja vammoja diagnosoitua.
Yli kymmenestä metristä alasheitetty Landon.jpg
Pojan hoitoon/perheelle voi lahjoittaa gofundme -keräyksen kautta.
Yli kymmenestä metristä alasheitetty Landon.jpg (47.67 KiB) Katsottu 4536 kertaa
Pojan kuvan lähde läheisen koskettavine rukoilkaamme -viestin (fb) kera ja tekijästä tarkempaa poliisidataa löytyy halukkaille tuolta (taustasta ei faktaa kuitenkaan, voi olla vaikka suomitervalaivan tuonne viemä ja meillä nyt lisävelkaa taas):
https://threadreaderapp.com/thread/1116 ... 68162.html

Pojan hoitokuluja varten on perustettu GoFundMe -keräys, johon löytyy linkki tämän tekijästä kertovan uutisen loppupäästä:
https://bringmethenews.com/.amp/minneso ... of-america
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2004
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Su Huhti 14, 2019 12:42 pm

On Anoi Kaa kirjoitti: Kun törmäsin uutiseen tuoreeltaan, eikä pidätetyn tiedot olleet vielä tiedossa, mielessä kävi että somali, mutta taisin olla väärässä ja hyvä heille, olin vahvasti ennakkoasenteellinen. Tuolla seudulla niitä riittää, mm. viime ajat uutisotsikoihin antisemitismisten sanojensa kanssa toistuvasti noussut Ilhan Omar on sieltä.
Kyllä somaliksi väittävät, islamisti nyt kuitenkin.
"Mielenterveysongelmat" mainittu.

Ilham Omar ei ole kyllä ihan syytön tähän.
Emmanue-Aranda.png
Emmanue-Aranda.png (199.01 KiB) Katsottu 4504 kertaa
Oulun käräjäoikeus:
Oikeuden mukaan Tynkkysen päivityksestä jää lukijalle sellainen käsitys, että islamilla ja terrorismilla on selvä yhteys.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5063
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja annaanna » Su Huhti 14, 2019 1:11 pm

Marokon_kauhu. :lol: Vai viikkoja sitten pidetyllä puheella syyllistetään ja maalitetaan Minfossa asti jotakuta täysin tekoon ulkopuolista.
Jos ei nyt kuitenkaan sirpatyyliin sotkettaisi asioita.
Vainoharhat kuriin!
________________

Olettaisi syyllinen olevan, koska kerrottiin paenneen. Ja silminnäkijöitä tai kamerakuvaa löytyvän, vaikka tuossa uutisessa olikin ilmassa epävarmuutta tapahtumakulusta.

Vihanhallintaongelmia. Psyykkisperäistä ehkä tarkoittaa.

Voi olla oikeaan osunut diagnoosi. Sukupuolirasitus ainakin ilmeinen.

Jos ei sitten kyse ole jostakin hormonaalisesta liikatuotannosta. Mitä näitä miessukupuolihormoneja nyt onkaan.
Geeniperimän aiheuttamana tarjoavat näitä osin periytyviä sosiopaattipiirteitä, jotka voivat ilmetä moisena väkivaltana.

Että selittyisi epänormaali teko ihon värisävyllä tai ammoisten esi-isien synnyinmantereella, tästä kyllä mielellään lukisi lisätietoja :lol:

Lisätietoja odotellessa oletan psyykkisistä, fysiologis-hormonaalisista tai vaikka geneettisistä seikoista selittyneeksi impulssiksi.
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2004
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Su Huhti 14, 2019 1:19 pm

annaanna kirjoitti:Marokon_kauhu. :lol: Vai viikkoja sitten pidetyllä puheella syyllistetään ja maalitetaan Minfossa asti jotakuta täysin tekoon ulkopuolista.
Niin viikkoja sitten.
Ei vuosia sitten.

Kuva on Yhdysvalloista, teksti ei minun.
Ilham Omar sanoi kuitenkin mitä sanoi.
Oulun käräjäoikeus:
Oikeuden mukaan Tynkkysen päivityksestä jää lukijalle sellainen käsitys, että islamilla ja terrorismilla on selvä yhteys.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5063
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja annaanna » Su Huhti 14, 2019 2:59 pm

Marokon Kauhu kirjoitti:
annaanna kirjoitti:Marokon_kauhu. :lol: Vai viikkoja sitten pidetyllä puheella syyllistetään ja maalitetaan Minfossa asti jotakuta täysin tekoon ulkopuolista.
Niin viikkoja sitten.
Ei vuosia sitten.

Kuva on Yhdysvalloista, teksti ei minun.
Ilham Omar sanoi kuitenkin mitä sanoi.
Uncomfortable. Tuostako sitten vetelet olettamuksia uskonnollisesta motiivista työntää lapsi ostoskeskuksessa kaiteen yli :shock: .

Odottelin todistelua rasistisesta rikoksesta, mutta sainkin hatusta vedetyn uskonnollisen motiivin.
Onkohan tuo tekijä edes islaminuskoinen? Lukutaitoinenkaan, kun on minfotietojen mukaan alemman älykkyyden omaava. :roll:
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 11575
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Huhti 14, 2019 5:42 pm

annaanna kirjoitti:Odottelin todistelua rasistisesta rikoksesta, mutta sainkin hatusta vedetyn uskonnollisen motiivin.
Onkohan tuo tekijä edes islaminuskoinen? Lukutaitoinenkaan, kun on minfotietojen mukaan alemman älykkyyden omaava. :roll:
Suurin osa heistä on sairastunut tautiin nimeltä islam. Oletan olleen (myös) lukutaitoinen, koska...
hipsulainen kirjoitti:https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006069884.html
Kuulusteluissa Aranda kertoi hajottaneensa tietokoneet, koska oli ”tullut vihaiseksi luettuaan jotakin Facebookista”.
Mitähän sellaista fb:ssa on ollut, että sen luettuaan tulee vihaiseksi ja kohdistaa vihan viestintuojaan. Olisiko siellä mainittu, että Suomen KELA ei maksa päivärahaa, jos muuttaa pois Suomesta tai lähtee taistelemaan sinne mistä on paennut?
hipsulainen kirjoitti:https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006069884.html
– Hän sanoi kärsivänsä vihanhallinnan ongelmista ja kertoi poliisille, että sitä ei tapahdu kaiken aikaa, poliisin raportissa kerrottiin.
Käsittääkö tuo vihanhallinta myös vihapuheen hallinnan? Sitä minä vaan, että jos lapsenviskoja on musulmaani, niin heillä tuo koraanin siteeraaminen siihen perehtyneeltä henkilöltä muulle yhteisölle, sisältää usein vihaa ruokkivaa kättä kohtaan.

Mutta kuten hän sanoi, niin ihan koko aikaa sitä vihanhallinnan menettämistä ei tapahdu. Ehkä se saa alkunsa koraanin säkeistä ja helpottaa kun aikansa heittelee tietokoneita sekä lapsia.

Mutta Suomeen ehdottomasti. Keski-ikäiset naiset voivat hänet rakastaa suomalaiseksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Papa Legba
Alibin kestotilaaja
Viestit: 314
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja Papa Legba » Su Huhti 14, 2019 6:40 pm

Kuispäinen somali, sataana.
Näitä Afrikan sarven vajaamielisiä ei pitäisi hyväksyä mihinkään länsimaahan ja sama pätee kaikkiin neekereihin ja ählämeihin.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5063
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja annaanna » Su Huhti 14, 2019 7:08 pm

Doctor Lecter

Erikoisia ajatuksia ja mielleyhtymiä tämä uutinen sinulle näköjään synnyttänyt. Islam. Kela. Vihapuhe. Suomalaisen naisen taakka.
Suurin osa heistä on sairastunut tautiin nimeltä islan. Oletan olleen (myös) lukutaitoinen, koska...
hipsulainen kirjoitti:https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006069884.html
Kuulusteluissa Aranda kertoi hajottaneensa tietokoneet, koska oli ”tullut vihaiseksi luettuaan jotakin Facebookista”.
Olet niin herkkäuskoinen :D.
Ei Suomessakaan syytetyn oleteta totuudessa jutuissaan pysyvän, vielä vähemmän totuudenjälkeisessä trumplandiassa.
Älä ihmeessä toiste sorru uskomaan syytetyn puheita totuudeksi asiassa. Ihan vaan ystävällisenä vinkkinä tämä.
Suurin osa heistä (USA-kansalaisista) on lukutaidottomia ja ylipainosta nauttivia/kärsiviä. Suurin osa ei myöskään tiedä, että maapallo on pyöreähkö. Ilman eurooppalaisia sitä tuskin olisivat keskenään älynneet ikipäivänä! Sitten vielä tuo izlamsairaus taakkanaan :cry:

Mutta ihan varmaan amerikassa jaetaan suomalaiseläkeläisten huoli ja hätä Kelamassien riittävyydestä, mikäpä uutinen ihmistä enemmän voisi rapakon takanakaan kiukuttaa ja hermostuttaa :roll: .
hipsulainen kirjoitti:https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006069884.html
– Hän sanoi kärsivänsä vihanhallinnan ongelmista ja kertoi poliisille, että sitä ei tapahdu kaiken aikaa, poliisin raportissa kerrottiin.
Käsittääkö tuo vihanhallinta myös vihapuheen hallinnan? Sitä minä vaan, että jos lapsenviskoja on musulmaani, niin heillä tuo koraanin siteeraaminen siihen perehtyneeltä henkilöltä muulle yhteisölle, sisältää usein vihaa ruokkivaa kättä kohtaan...
Jos on musulmaani, ihan sinun takiasi toivon, että olisi. Muuten tuo spekulointisi koraania lukevasta imaamista ja sen liittymisestä tähän kaikissa maailman kulttuureissa järkyttäväksi koettavaan rikokseen, on typerää.
Mutta Suomeen ehdottomasti. Keski-ikäiset naiset voivat hänet rakastaa suomalaiseksi.
Jos tuosta nuorukaisesta aiotaan pesunkestävä suomalaismies leipoa, niin ainakin viinapään kestävyys on syytä tutkia ennen lentolipun ostoa Helsinkiin. Entä kykeneekö syömään rautaa ja paskomaan kettinkiä.

( ja kun tähän maahanmuuttoon tämäkin keskustelu johdateltiin, niin kysyn palstan lectereiltä, että miksi tilanteessa, jossa teidän mukaanne persu-kokoomus-keskustahallituksen MIEHET on yksissä tuumin kutsuneet tuhansia turvapaikan sittemmin saaneita pakolaisia Suomeen, tuo tavoille opettaminen aina määrätään keski-ikäisten suomalaisnaisten taakaksi?)
Vastauksen (ja kysymyksenikin) voi siirtää johonkin sopivampaan ketjuun.
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

Papa Legba
Alibin kestotilaaja
Viestit: 314
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja Papa Legba » Su Huhti 14, 2019 7:38 pm

Onko vähä-älyinen aggressio somalien geneettinen perusominaisuus?

wretch
Lovejoy
Viestit: 1625
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja wretch » Su Huhti 14, 2019 8:14 pm

Suurin osa ei myöskään tiedä, että maapallo on pyöreähkö. Ilman eurooppalaisia sitä tuskin olisivat keskenään älynneet ikipäivänä! Sitten vielä tuo izlamsairaus taakkanaan
Joo, saatanan tyhmiä nuo alkuperäiset amerikkalaiset :D Sine rasisimi, mine soitta NKVD. Sinu koti olla pian Siberia :roll:

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2194
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: USA: 24-v mies pudotti lapsen ostoskeskuksen 3. kerrokse

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Huhti 14, 2019 8:50 pm

Lienee selvää, että ketjun rikoksesta epäilty henkilö ei ole millään tavalla miellyttävä henkilö. Mietin silti, onko hän varmasti somali. Naamansa perusteella hän ei ainakaan minun silmiini näytä ihan tyypilliseltä somalilta, joskin tiedän heitä olevan eri näköisiä. Lisäksi mietityttää tuo nimi. Sehän ei kuulostaa yhtään somalin nimeltä eikä mielestäni edes musliminimeltä. Joku jo ketjussa viittasi siihen, että nimeään voi muuttaa. Uskontoakin voi muuttaa, eivätkä kaikki islamiin "palaavat" (eli kääntyvät) vaihda entistä nimeään pois, vaikka entinen nimensä olisi kovinkin kristillinen. Emmanuel on käsittääkseni lähinnä juutalaisten ja kristittyjen käyttämä nimi ja tuossa kirjoitusasussa se viittaa ranskan kieleen.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Vastaa Viestiin