Rikollisnerojen Kilta?

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Spurgumies
Poliisikoira Rex
Viestit: 556
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Rikollisnerojen Kilta?

Viesti Kirjoittaja Spurgumies » Su Elo 25, 2019 1:19 am

Kansainvälinen Syndikaatti, joka hallitsee lähes koko maapallolla - soluttautujia lähes jokaisessa niin hallituksessa, kuin tunnetuimmissa rikollisjengeissä.

Avatar
PiikkiSika
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1545
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Rikollisnerojen Kilta?

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Su Elo 25, 2019 4:18 am

Spurgumies kirjoitti:Kansainvälinen Syndikaatti, joka hallitsee lähes koko maapallolla - soluttautujia lähes jokaisessa niin hallituksessa, kuin tunnetuimmissa rikollisjengeissä.
Pitää paikkansa näkemieni huippusalaisen, paksuun venäläiseen foliopaperiin raaputeltujen kokouspöytäkirjojen mukaan. Treasureina ollut 25v Il-Jongin porukka P. Koreasta ja rekrytoinnissa taitaa nykyään vastata Poliisihallitus Clintonien valvonnan alaisuudessa - merkittävät sotilaat koostuvat Suomessa pitkälti staran puistojoukoista sekää seurakuntien kanttoreista. Enempää en voi sisäpiirisyytösten pelossa paljastaa. Osaatko kertoa kuinka organisaation lonkerot kuulemma rakentuvat eduskunnan ja pääesikunnan vahtimestarien kautta - vai onko se pelkkää dis-informaatiota, kuten suomen hallituksen tiedotteet - koska näiltä osin folioarkki oli osin pahasti rypistynyt ja siinä oli ymmärtääkseni ihmisen ulostetta (oisko ollu hätävara paskapaperina?)
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Vastaa Viestiin