Nuoret valmistelee joukkotappelua pks-seudulla

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

MohammedMohammed
Sledge Hammer
Viestit: 1596
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Nuoret valmistelee joukkotappelua pks-seudulla

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed » Pe Syys 13, 2019 3:22 pm

Poliisilta hämärä ulostulo: Nuoret valmistelleet yhteenottoa pääkaupunkiseudulla – lisätietoja pyydetään
Tänään klo 14:17
Helsingin ja Itä-Uudenmaan poliisilaitokset kertovat asiasta Twitterissä. Poliisi kertoo ulostulon pyrkimyksenä olevan nuorten vanhempien huomion saaminen.
Poliisi pyytää asiasta lisätietoja Whatsappilla tai hätänumeroon soittamalla. Poliisi pyytää asiasta lisätietoja Whatsappilla tai hätänumeroon soittamalla.
Poliisi pyytää asiasta lisätietoja Whatsappilla tai hätänumeroon soittamalla. Twitter-kuvakaappaus / Toni Repo

Poliisi kertoo Twitterissä saaneensa tietoonsa, että nuoret yrittävät pääkaupunkiseudulla järjestää yhteenottoa. Viesteissään poliisi painottaa toimivansa aktiivisesti yhteenoton estämiseksi.

Helsingin poliisilaitoksen komisario Jarmo Heinonen kertoo poliisin pyrkivän Twitter-viestinnällään herättelemään nuoria ja heidän vanhempiaan.

– Näin eivät nuoret pääsisi tekemään hölmöyksiä. Nuorille tämä on viesti myös siitä, että poliisi on tästä tietoinen ja tulee osaltaan puuttumaan asioihin, Heinonen kertoo Iltalehdelle.

Poliisi toivoo asiasta lisätietoja, joita voi toimittaa esimerkiksi Whatsappitse numeroon 050 342 2133. Myös hätänumeroon voi soittaa, mikäli tietää nuorten suunnittelemasta yhteenotosta jotain.

Heinonen toteaa, ettei poliisi tiedota, ketkä yhteenottoa ovat suunnitelleet. Sen varsinainen syy ei ole tullut poliisillekaan toistaiseksi tietoon.

– Ei ole syystä käsitystä, siinähän tämä hölmöys onkin. Nuorethan eivät toimi samalla tavalla rationaalisesti kuin aikuiset. Syy voi olla melkein mikä tahansa ja siihen kun saa tarpeeksi porukkaa villittyä mukaan, se syykin unohtuu, Heinonen sanoo.

Heinonen kertoo, että poliisilla on tiedossaan paikkoja, joissa yhteenoton on todennäköisimmin määrä tapahtua.

– Nuorten parissa kiertää viestiä siitä, että tällaista on tulossa ja tiedossamme on muutamia paikkoja, Heinonen kertoo.

Useita pääkaupunkiseudulla sijaitsevia paikkoja on Heinosen mukaan mainittu.

Vastaavia suunnitelmia yhteenotoista tulee poliisin tietoon satunnaisesti.

– Silloin tällöin tulee tällaisia. Aika usein käy onneksi niin, että heti kun kohtaaminen uhkaa paisua laajemmaksi, saamme mekin havaintoja. Eivät ole onneksi mitenkään erityisen yleisiä, Heinonen toteaa.

Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitokset muistuttavat Twitter-tileillään, että erimielisyydet tulisi aina selvittää osallisten kesken ja ilman väkivaltaa. Yhteenottoihin ei tulisi osallistua edes sivustaseuraajana, eikä levittää asiaan liittyviä huhuja sosiaalisessa mediassa.
Anni Saastamoinen
[email protected]
Husun klaani vai Mohammedin klaani? Uutinen ei kerro.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Puhelinkortti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 246
Liittynyt: Ma Helmi 15, 2010 3:09 pm

Re: Nuoret valmistelee joukkotappelua pks-seudulla

Viesti Kirjoittaja Puhelinkortti » Pe Syys 13, 2019 4:36 pm

Ehkäpä suomalaisten nuorten miesten itsesuojeluvaisto on viimeinkin nousemassa. Se olisi erittäin tervetullutta kehitystä.

kaarmis
Alibin kestotilaaja
Viestit: 348
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Nuoret valmistelee joukkotappelua pks-seudulla

Viesti Kirjoittaja kaarmis » Pe Syys 13, 2019 4:43 pm

Kun hallituskaan ei puutu vaan pahentaa vain ongelmia, jonkun on pakko tehdä jotakin. Nuorissa on tulevaisuus!

tötterö
Wallander
Viestit: 1036
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 9:11 am

Re: Nuoret valmistelee joukkotappelua pks-seudulla

Viesti Kirjoittaja tötterö » Pe Syys 13, 2019 5:21 pm

Aina me vanhemmat parjataan nuorisoa mutta he taitavat todellakin näyttää ettei meistä vanhemmista lampaista ole mihinkään.
Hyväksytään kaikki hallituksen (nukkekerhon) päätökset eikä koskaan kapinoida.
EU vie nukkekerhoa talutusnuorassaan kuin sitä kuuluista pässiä narussa.
Ei noista vanhoista kalkkiksista ole enää mihinkään kun keskittyvät vain omien etujensa ajamiseen/pysymiseen/kasvattamiseen.

Avatar
Kardemumma
Ran-tan-plan
Viestit: 382
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2019 8:59 am

Re: Nuoret valmistelee joukkotappelua pks-seudulla

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Pe Syys 13, 2019 5:36 pm

Suomalaiset nuoret on täysiä nynnyjä, joten todennäköisesti tulevat saamaan turpaan somaaleilta, ellei heidän vanhempansa saa kakaroitaan pysymään kotona sipsipussin, cociksen ja konsolin ääressä. Notkea ja hyväkuntoinen somalinuori potkaisee helposti suomalaista läskiä autistia liitopotkulla naamaan niin, että omenan punaiset läskiposket lävähtää ja vehnän väriset ja spagettimaiset hanssonhiukset pöllähtää..

Voisin lahjoittaa somaliliitolla 1500 euroa jos jaksavat mukiloida näitä keskiluokan kakaroita, jotka sylkevät kadulla ja piirtelevät seiniin sekä sähkökaappeihin. Somalinuorille tulisi järjestää samanlailen varojen keräyskonsertti kuin elämä lapselle konsertti. Niillä varoilla voivat sitten ostella hyviä jalkineita joilla potkia näitä nynnyjä ja hankkia majavanhäntäpamppuja joilla läiskiä posket mustiksi ja purukaluston hajalle.

Avatar
sikakoira
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2709
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Nuoret valmistelee joukkotappelua pks-seudulla

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Pe Syys 13, 2019 8:37 pm

No eiköhän tässä ole ihan muut kuin suomalaiset kyseessä koska kotimainen nuoriso kunnioittaa lakia ja järjestystä. Irak / Somalia maaottelu siellä' on tulossa
“I think we have to find out what happened first. Here we go again with, you know, you’re guilty until proven innocent. I don’t like that. "
Donald Trump

Vastaa Viestiin