Polkupyörävarkaita poliisivankilaan

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
putsari
Adrian Monk
Viestit: 2959
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Polkupyörävarkaita poliisivankilaan

Viesti Kirjoittaja putsari »

Pahoinpitelijöiden annetaan jatkaa matkaa, kun tiedot on otettu ylös, mutta polkupyörävaras toimitetaan poliisivankilaan. Arvopohja kunnossa Suomessa.
Espoota riivaavat polkupyörävarkaat, näin ovelasti poliisi sai useamman voron nalkkiin: "Eivät jaksaneet enää"

Espoon poliisi on ollut kiireinen polkupyörävarkaiden kanssa, mutta rosvot on saatu kiinni yllättävän helposti, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Viime yönä poliisi sai asukkaalta havainnon kolmesta henkilöstä, jotka anastivat polkupyöriä Otaniemessä. Poliisipartio otti tekijät kiinni Tapiolantiellä.

Tekijät kertoivat ottaneensa Yosemite- ja Insera-merkkiset polkupyörät asuintalon pihalta, koska eivät jaksaneet enää kävellä.

Kaikki kolme toimitettiin poliisivankilaan.

Tori.fi -väijytys johti rosvon jäljille
Toisessa tapauksessa polkupyörän omistaja huomasi eilen, että hänen heinäkuun puolessavälissä anastettu Spezialized Langster pyöränsä oli myynnissä Tori.fi-sivustolla.

Omistaja ilmoitti poliisille, että pyörän myynti on tapahtumassa tänään aamupäivällä Ymmerstassa.

Polkupyörällä liikkeellä ollut siviiliasuinen poliisipartio otti myyjän kiinni ja polkupyörä saatiin takaisin. Tekijä toimitettiin poliisivankilaan.

Kolmas tapaus löytyi suhteellisen helposti
Poliisi sai tänään aamulla tiedon miehestä, joka anasti polkupyörän Kauklahden juna-asemalta.

Etsintöihin osallistunut moottoripyöräpoliisi löysi jonkin ajan päästä tuntomerkkeihin sopivan henkilön, joka tunnusti anastaneensa polkupyörän.

Toinen moottoripyöräpoliisi löysi anastetun polkupyörän lähistöltä. Tekijä toimitettiin poliisivankilaan.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/esp ... #gs.bo45at
JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

tokkaukko
Martin Beck
Viestit: 805
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Polkupyörävarkaita poliisivankilaan

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Muutama varastettu Jopo,liki saman verran linnaa kuin Arosen murhaajalle...Tosin ei pääse vapaalta odottaan hovia vaan joutuu olemaan vangittuna.
Jos Jopo on jo myyty niin tulee kovennettua koska kyseiseen tekijään sovelletaan "rikollisen toiminnan jatkaminen" koska myin tietoisesti varastetun tavaran eteenpäin.

Ei ole helppo olla pyörävaras suomessa,eikä pyörän omistaja. Itse vien pyörän aina lukittuun varastoon tai lukitsen jonnekin kiinni laadukkalla lukolla enkä ole joutunut koskaan etsimään omaa pyörää.
Onhan se selvä että nykyään vähänkään kalliimman näköiset tavarat varastetaan.Tai suositut Jopot jotka menee heti kaupaksi kun maksavat kaupassa lienee jotain +300€

Mies 1968
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ke Loka 23, 2019 10:11 pm

Re: Polkupyörävarkaita poliisivankilaan

Viesti Kirjoittaja Mies 1968 »

putsari kirjoitti:
La Elo 01, 2020 2:32 am
Pahoinpitelijöiden annetaan jatkaa matkaa, kun tiedot on otettu ylös, mutta polkupyörävaras toimitetaan poliisivankilaan. Arvopohja kunnossa Suomessa.
Ymmärrän pointtisi. Mutta narkkien ja balttien varasliigojen touhut alkaa pännii, menee jo räikeäksi pk-seudulla. Kaikki alueelliset fb-ryhmät ovat täynnä näitä tapauksia. Vähänkin siistimpi pyörä tai autonvanteet lähtee matkaan pihoilta.

tokkaukko
Martin Beck
Viestit: 805
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Polkupyörävarkaita poliisivankilaan

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Mies 1968 kirjoitti:
La Elo 01, 2020 3:42 pm
Vähänkin siistimpi pyörä tai autonvanteet lähtee matkaan pihoilta.
Joo,ja tämän kun kaikki tietää niin ne jättää silti 1800€ vanteet pihalle ja 1900€ fatbiket kulman taakse ja siinä on säästetty rahaa ostamalla 3-8€ lukko joka katkeaa sivuleikkureilla.Osta semmonen 40-60€ U-lukko ja lyö tolppaan kiinni niin eipä lähe jos ei ole katkasulaikkaa mukana ja silläki huonosti/hankalasti.Ainii,eihä lukkoon kannata panostaa rahaa jos pyörästä on jo maksanu ittensä kipeäksi :D
Miksi auton ovet lukitaan vaikka autossa ei ole mitään varastettavaa?
Ja auton alumiinivanteet kannattaa aina jättää parkkipaikalle tai rappusiin oottamaan siirtoa.Helvetin kalliit kannattaa nostaa vaikka varastoon niin että ne näkyy häkistä,kato naapuri näkee että jumalauta kalliit vanteet pojalla ku suojapakkauksessa näkyy merkki joka suuntaan.Ja jos on oikeen leveät ja 20 tuumaset niin onhan se makian näköstä ku näkyy kauas että kalliit kesäkumet jonku varastossa joka aukeaa meisselillä.Siinä olis tonni otetavissa...Menee heti kaupaksi.

Miksi eivät jätä suoraa rahaa siihen pihalle ja ihmettele aamulla että jopas vaan li lähteny tuosta parkkipaikalta rahat ku jätin 1900€ seteleitä siihen mistä kävelee päivällä ja yöllä satoja ihmisiä ohi.Joku vei.

Idiootteja ja vain pääkaupunkiseudulla.

Vastaa Viestiin