Rajasthan, Intia: Sarjamurhaaja Devender Sharmalla yli 50 uhria

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4710
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Rajasthan, Intia: Sarjamurhaaja Devender Sharmalla yli 50 uhria

Viesti Kirjoittaja poikani »

Iltalehti kirjoitti:Intialainen sarjamurhaaja tunnusti olleensa osallisena yli 50 taksikuskin murhassa – hävitti ruumiit krokotiileja vilisevään kanaaliin

Tänään klo 1:06

Lähes puoli vuotta karkuteillä ollut mies oli alunperin tuomittu seitsemän taksikuskin murhasta.

Intialainen Devender Sharma on myöntänyt osallisuutensa yli 50 taksikuskin murhaan. Sharma rikoskumppaneineen hävitti uhrien ruumiit upottamalla ne krokotiileja vilisevään kanaaliin.

Mies tuomittiin vuosien 2002 ja 2004 välillä seitsemän taksikuskin murhasta elinikäiseen vankeustuomioon Jaipurissa, Rajasthanin osavaltiossa.

Lusittuaan 16 vuotta tuomiostaan, päästettiin mies tammikuussa lyhyelle ehdonalaiselle. Mies ei kuitenkaan palannut 20 ehdonalaispäivän umpeuduttua takaisin vankilaan.

Noin kuusi kuukautta pakoiltuaan mies jäi kiinni keskiviikkona Delhissä, jossa hän oli mennyt naimisiin paikallisen lesken kanssa.

Sharma myönsi kuulusteluissa rikkoneensa ehdonalaistaan sekä avautui tarkemmin rikollisista taustoistaan.

Sharmalla on tutkinto vuodelta 1984 perinteisestä intialaisesta lääketieteestä, ja hän pyöritti omaa klinikkaansa yhdentoista vuoden ajan.

Mies kuitenkin menetti rahansa huijauksessa ja tämän jälkeen hän liittyi rikollispiiriin, joka myi väärennettyjä kaasusäiliöitä. Sittemmin hän sotkeutui joukkoon, joka tehtaili laittomia munuaissiirtoja.

Laittomista elinsiirroista hän jäi kiinni vuonna 2004. Intian poliisin mukaan Sharma myönsi osallisuutensa yli 125 laittomaan elinsiirtoon.

Sharma myönsi myös liittyneensä toiseen rikollispiiriin, jossa hän rikoskumppaneidensa kanssa tilasivat takseja syrjäisiin paikkoihin, ja tappoivat sitten kuskit.

Uhrien ruumiit hävitettiin krokotiilien täyttämään kanaaliin, ja autot myytiin eteenpäin joko kokonaisina tai osissa.

Loppujen lopuksi Sharma myönsi olleensa pääsuunnittelija yli 50 taksikuskin murhassa.

Hänet oli aiemmin tuomittu seitsemän kuskin murhasta. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan Sharma jäi kiinni itseteossa murhatessaan taksikuskia vuonna 2008.

Lähde: CNN

VILLE RISTE
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/139 ... 89f6adc084

Kuva
Maskikin on valahtanut surumieliseltä sarjamurhaajalta.
????? ?? ??????.