Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4896
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja URSA » Ma Heinä 13, 2020 4:34 pm

https://www.iltalehti.fi/valioliiga/a/3 ... 71eab354e2
Instagram-julkkis yritti varastaa valioliigaseuralta 100 miljoonaa puntaa – 20 vuoden vankeus uhkaa

Tänään klo 16:06

Instagram-julkkiksen luksuselämän epäillään olevan rikollisen toiminnan tulosta.

Instagramissa loisteliasta elämäntyyliä noin 2,5 miljoonalle seuraajalleen esittelevä Ray Hushpuppi pidätettiin kesäkuussa Dubaissa ryöstöyrityksestä epäiltynä.

37-vuotiaan nigerialaisen, oikealta nimeltään Ramon Abbasin tekemän ryöstön kohteena oli Englannin Valioliigassa pelaava seura, jonka nimeä ei kuitenkaan ole paljastettu.

Pidätys oli seurausta FBI:n pitkästä tutkinnasta. Oikeuslaitoksen pöytäkirjoissa sanotaan, että Abbas on rahoittanut elämäntyyliään rikollisuuden avulla.

– Abbas kumppaneineen kähvelsi satoja miljoonia dollareita vilpillisillä järjestelmillä ja huijausohjelmilla, mukaan lukien 100 miljoonan punnan arvoisen ryöstöyrityksen Englannin Valioliigan seuralta.

Syyttäjät väittävät, että Abbas on yksi maailmanlaajuisen verkoston johtajista, joka kähveltää rahaa kyberrikollisuuden ansiosta.

Abbas on esitellyt Instagramissa erityisesti luksusautojaan, kultakellojaan ja designervaatteittaan. Omassa esittelytekstissään Abbas kuvaa olevansa kiinteistökehittäjä.

Abbas kuljetettiin pidätyksen jälkeen Dubaista Chicagoon oikeudenkäyntiä varten.

Jos Abbas todetaan syylliseksi, hän voi saada maksimissaan 20 vuoden vankeustuomion.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7528
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Median suosikkilähde NY Times vainoaa toimittajiaan "väärien mielipiteiden" johdosta

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Heinä 18, 2020 1:45 pm

Odotin parisen vuorokautta, että totuusvalat vannonut faktamediamme uutisoisi mitä heidän yhdessä käytetyimmistä lähteistä tapahtuu, mutta turhaan!

Onneksi totuudenmukaisesta informaatiosta välittävät kansalaiset paikkaavat valtamedian vääristelevän tiedonvälityksen jättämää jättimäistä aukkoa ja kirjoittavat asioista.
Bari Weiss erosi NYT:n mielipidetoimituksesta mielipidevainon vuoksi

Mikko Paunio
17.7.2020 14:00
päivitetty 17.7.2020 14:00

Nyt pääsee suuri yleisö, kurkistamaan punavihreän kolkon antidemokraattisen toimitusmaailman ja toimintakulttuuriin sisään, kun Bari Weiss niminen kolumnisti julkaisi erokirjeensä The New York Timesin (NYT) johdolle. https://www.bariweiss.com/resignation-letter

Kolme vuotta sitten NYT lehti palkkasi tämän Bari Weiss’n keskustaoikeistolaisen toimittajan tasapainottamaan lehden linjaa, jotta lehden lukijakunta monipuolistuisi.

Mitä ilmeisimmin rapakon toisella puolella NYT:illä on sama ongelma kuin HS:lla: Lukijakato. HS ei liene yrittänyt vastaavaa temppua kuin NYT palkatessaan Weissin. Tosin en tiedä, koska en ole enää 15 vuoteen tilannut HS:a.

Bari Weiss otti ohjenuorakseen heimoistumisen eli identiteettipolitiikan vastustamisen, koska se johtaa hänen mukaan vastakkainasetteluun ja eduistaan taistelevien identiteettien pirstaloimaan yhteiskuntaan.

Bari Weiss joutui lyhyessä ajassa raukkamaisen joukkoajojahdin uhriksi lehden toimituksessa. Kollegat lähettivät hänelle sähköposteja, joissa häntä haukuttiin ”rasistiksi ja natsiksi” tai muistuttivat, että ”taas kirjoitat juutalaisista”. Lehdellä oli sisäinen Slack keskusteluareena, jossa häntä haukuttiin samalla tavalla.

Bari Weissin ero NYT:ista aiheuttaa nyt isoja otsikoita USA:ssa.

Kollegoiden ja esimiesten yksityisviesteissä Bari Weissille avoimesti valitettiin NYT:iin pesiytynyttä antikommunistista hysteriaa lietsonutta McCarthyismiä muistuttavaa ilmapiiriä.

Pomot kyllä puolustivat Weissia – samoin monet kollegat – yksityisesti, mutta Slack’ssä ei puolustajia ollut. Pomoja pelotti puolustaa häntä, koska twitter-roskajoukko oli ottanut ylipäätoimituksen roolin NYT:ssä Weissin mukaan.

Tämän Twitter roskajoukon vaatimuksesta esimerkiksi Tom Cotton nimisen toimittajan matkakertomus Jaffasta sai kainalojutun, jossa esitettiin asiaan kuuluvat anti-Israel-muistutukset. Kun Cheryl Strayed niminen toimittaja teki Alice Walker nimisestä antisemiitistä ja liskoilluminaattiuskovaisesta, mitään kainalojuttua ei tehty.

Journalismin johtotähdeksi Bari Weissin mukaan on otettu uusi konsensus ehkäpä juuri NYT:ssä erityisesti: Totuus ei synny kollektiivisen etsintäprosessin myötä, vaan se on olemassa ennakolta muutamien valaistuneiden omaksumassa ortodoksiassa, ja toimittajien velvollisuus on informoida tästä ortodoksiasta meitä kaikkia.

Bari Weiss kirjaa kolme sääntöä, jotka nyt ohjaavat toimittajan työtä NYT:issa:

1) Kirjoitat omalla vastuullasi,

2) Älä koskaan tilaa juttua, joka menee vallitsevaa narratiivia vastaan, ja

3) Älä koskaan luota julkaisijan tai päätoimittajan kehotukseen kirjoittaa vallitsevaa narratiivia vastaan. Omistajat lopulta piiloutuvat Twitter-roskajoukon taakse ja päätoimittajat joutuvat erotetuiksi tai siirretyiksi muihin tehtäviin ja jäät sitten lopulta yksin.

Bari Weiss viittaa erokirjeensä lopussa Adolph Ochs nimiseen kuuluisaan NYT:in toimittajaan, joka linjasi journalismista vuonna 1896:

”Kun NYT:iin kirjoitetut kolumnit julkaistaan tälle kaikille tärkeille yhteiskunnallisille kysymyksille tarkoitetulle foorumille, se kutsuu kutsuu kaikkia osapuolia mukaan järkiperäiseen keskusteluun.”

Näiden periaatteiden puolustajia tarvitaan nyt Bari Weissin mukaan.

En voi välttyä ajatukselta, että Yleisradiosta poislähteneiden toimittajien ero-/erottamisprosesseissa on viime kädessä kyse juuri näistä samoista asioista kuin Bari Weissinkin kohdalla.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkop ... on-vuoksi/
KIITOS MIKKO PAUNIO!

Natsi- ja rasismiväitteet ovat huvittavia Weissin kohdalla - hän on kirjoittanut paljon juutalaisten kohtaamasta vainosta ja uhkailusta.

Älkää antako hesareiden, Ilta-Sanomien, Iltalehden, Kalevan, Ylen ja vastaavien enää aivopestä itseänne ja lapsenne! Tässä hyvä esimerkki kuinka noissa toimituksissa toimitaan. Ja näitä sitten palkitaan journalismista...

Kv-media on täynnä Bari Weissin tapauksesta, suosittelen katsomaan esim Foxin ja Daily Wiren youtubevideoita tästä.
Burn
Loot
Murder

Tarkastaja Levisi
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Pyöräjengi piinaa omakotialuetta Oulussa

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi » La Heinä 18, 2020 9:45 pm

Oulun Karjasillalla on kesä-heinäkuus 2020 sekoillut kolme kertaa polkupyöräjengi.

Porukka koostu noin 10-15 nähtävästi yläasteikäisestä nuoresta, joista osa Facebookin Karjasilta-ryhmässä annettujen silminnäkijähavaintojen 'tummaihoisia'. Ryhmässä on havaintojen mukaan mukana myös pari tyttöä.

Pyörillä liikkuva porukka aiheutti ensi kerran hämmennystä kesäkuussa, jolloin olivat myöhäisillasta elämöineet idyllisellä omakotialueella. Seuraavan kerran iskettiin heinäkuun toisen viikon keskiviikkona klo 22 jälkeen sekä seuraavan viikon maanantaina klo 3 aikaan aamuyöstä. Ovat heitelleet kananmunia talojen seiniin sekä osassa taloja käyneet potkimassa seiniä sekä räjäytelleet paukkupommeja.

Kananmunien seinään heittelystä on kuulemma kuvattu jopa videoita, joita ladattu sosiaalisen median kanaviin. Onko kukaan törmännyt näihin videoihin?

Poliisille on tehty kiusanteosta ainakin yksi rikosilmoitus. Heidän mukaansa 'pelkkä somekirjoittelu ei ratkaise asiaa'.https://www.kaleva.fi/nuorisojoukko-hai ... ta/2691208

https://yle.fi/uutiset/3-11446227

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7528
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Heinä 21, 2020 5:40 pm

^ kuulin tuosta, mutta videoita en ole nähnyt. En tosin etsinytkään.

Florida, Daytona Beach
Sanotaan usein, että kuva kertoo enemmän kuin "tuhat sanaa". Seuraava kuvasarja kertonee uutisen sisällön ilman, että tarvitsee kauheasti suomentaa uutista?

1.
Raymond 18v ennen suorittamaansa raiskausta.
Raymond 18v ennen suorittamaansa raiskausta.
images.jpeg (4.1 KiB) Katsottu 364 kertaa
2.
Pikkupoikansa raiskauksen keskeyttänyt isä.jpg
Pikkupoikansa raiskauksen keskeyttänyt isä.jpg (105.05 KiB) Katsottu 364 kertaa
3.
Raymond raiskattuaan 11-vuotiaan pojan.jpg
Raymond raiskattuaan 11-vuotiaan pojan.jpg (36.46 KiB) Katsottu 364 kertaa
Isän haastattelu: https://youtu.be/2ypvItii5j8
Uutinen: https://www.9news.com.au/world/paedophi ... 262e308a69
Burn
Loot
Murder

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5208
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Heinä 21, 2020 5:48 pm

Nice :lol: :lol: :lol:
If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever.

George Orwell

vägengara
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2020 2:55 pm

Ivalossa tehtiin huo­mat­ta­va ase- ja rä­jäh­de­löy­tö yk­si­tyis­asun­nos­ta

Viesti Kirjoittaja vägengara » Ke Heinä 22, 2020 1:53 pm

Iva­los­sa tehtiin huo­mat­ta­va ase- ja rä­jäh­de­löy­tö yk­si­tyis­asun­nos­ta – so­ti­laat ja po­lii­sit tyh­jen­si­vät taloa koko päivän

Rikoksista epäiltynä on keski-ikäinen paikallinen mies.

22.07.2020


Poliisi teki tiistaina kotietsinnän epäillyn törkeän ampuma-aserikoksen esitutkinnassa Ivalon taajaman läheisyydessä. Kotietsinnän yhteydessä takavarikoitiin eri valtioille kuuluneita sodanaikaisia aseita, ammuksia, räjähteitä sekä näihin esineisiin liittyviä osia ja tarvikkeita.

Poliisi pitää takavarikoidun materiaalin määrää merkittävänä.

– Lapin poliisilaitoksen alueella ei ole vastaavaa tapausta ollut muutamaan vuoteen. Operaatio kesti koko päivän, poliisi kuvailee tiedotteessaan.

Poliisi sai kotietsinnän suorittamisessa virka-apua puolustusvoimilta. Osa takavarikoidusta materiaalista oli räjähdysvaarallista ja puolustusvoimat teki ne vaarattomaksi. Joukossa oli mm. saksalaisten kranaatinheittimien ammuksia. Operaatiosta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Esitutkinta jatkuu takavarikoituun materiaaliin kohdistuvilla rikosteknisillä tutkimuksilla ja kuulusteluilla epäiltyinä räjähderikoksena ja törkeänä ampuma-aserikoksena.

Rikoksista epäiltynä on keski-ikäinen paikallinen mies.Kaksi vuotta sitten löytyi iso kätkö, johon liittyi sariiniepäily

Ivalossa löytyi sodanaikaisia tarvikkeita myös elokuussa 2018. Keräilijä säilöi kotonaan sodanaikaisia miinoja, kranaatteja ja ampuma-aseiden osia. Lisäksi paikalta löyty nuuskarasioiden kokoisia purkkeja, joissa epäiltiin olevan sariinia.

Henkilö oli kartoittanut kokoelmaansa vuosia, ja löytyneiden sodanaikaisten tarvikkeiden määrää kuvailtiin huomattavaksi. Vastaavan kokoisia kokelmia on paljastunut Lapissa vain harvoin, vaikka sotaromujen keräilijöitä on paljon. Puolustusvoimat hävitti räjähteet.

Tutkinnanjohtaja Esa Harju kertoo, että liki kahden vuoden takainen tapaus on edelleen syyteharkinnassa. Tekijää epäiltiin räjähderikoksesta ja ampuma-aserikoksesta. Purkeissa ei lopulta ollut pelättyä sariinia.

Harju ei ottanut keskiviikkona kantaa siihen, liittyvätkö tuore ja aiempi tapaus toisiinsa.


Löydöistä pitää ilmoittaa aina viranomaisille

Lapin maaperässä ja vesistöissä on edelleen paljon sodanaikaisia ammuksia ja räjähteitä.

– Poliisi muistuttaa kaikkia siitä, että löydettyihin ammuksiin ja räjähteisiin ei saa koskea eikä niitä saa yrittää liikuttaa. Kaikista ammus- ja räjähdelöydöistä tulee ilmoittaa heti poliisille tai puolustusvoimille.

Sodanaikaiset ammukset ja räjähteet voivat olla edelleen käsittelijälleen hengenvaarallisia.

– Myös muusta löydetystä jonkun valtion puolustusvoimille kuuluneesta tavarasta on ilmoitettava sotilasviranomaiselle tai poliisille ellei tavara ole selkeästi arvotonta ja merkityksetöntä.

https://www.kaleva.fi/ivalossa-tehtiin- ... yk/2725402
Alleviivaus: vägengara


Liekkö sama keräilijä haalinut jo uuden kokoelman asuntoonsa, siihen vauvaöljypurkin viereen? :lol:

Paljon on oikeiden natsien rautaa lapin metsiä koristamassa. Esim. Pudasjärven metsiköistä löytyy nykyäänkin toimivia "jytkyjä" jos etsimällä etsii.

Tarkastaja Levisi
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Kalajoki - ohikulkijoita sylkemällä kiusanneet teinipojat selvitetty

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi » To Heinä 23, 2020 9:25 am

Onneksi nämä pyörillä liikkuneet latvakakkoset on viimein saatu kiinni, kuten tuore Kalajokiseutu-lehden artikkeli kertoo.

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/598363
Poliisipartio sai Kalajoen sylkijät kiinni – Asiaa ei viedä syyteharkintaan tekijöiden nuoren iän takiaKalajokiseutuun on jälleen tullut yleisönosastokirjoitus keskustassa sattuneesta sylkemistapauksesta. Viime viikon lehdessä oli kirjoitus samankaltaisesta tapauksesta, jossa kaksi poikaa olivat sylkeneet päin näköä.

Aiheesta on keskusteltu kiivaasti myös kalajokisten Facebook-ryhmässä. Keskusteluista kävi ilmi, että yleisönosastokirjoittajat eivät ole ainoita sylkijöiden uhreja. Ihmisten päälle on syljetty ja myös huudeltu törkeyksiä. Epäselvää on, ovatko kaikki tapaukset olleet saman kaksikon tekemiä, vai onko kyseessä laajempi "trendi".

Poliisille on tehty yksi rikosilmoitus päälle sylkemisestä viime viikolla. Poliisipartio otti pojat kiinni ja heidän vanhempiinsa on oltu yhteydessä. Oulun poliisilaitokselta kerrotaan, että pyörillä liikkuneista tekijöistä on tehty lastensuojeluilmoitus, sillä he ovat alle 15-vuotiaita. Iän takia tapausta ei voida laittaa syyteharkintaan.

Osa syljetyiksi tulleista on ollut huolissaan siitä, ovatko he saaneet syljen mukana esimerkiksi koronaviruksen. Kalajoen kaupungin ylilääkäri Anu Eskelinen kertoo, että teoriassa syljen kautta voi levitä useammatkin tartuntataudit. Tarttuminen kuitenkin edellyttää sen, että tauti on sylkijällä aktiivinen ja että altistus on riittävän pitkä ja runsas esimerkiksi limakalvoalueella.

– Suoraan koronatestiin ei kannata sylkemisen kohteeksi joutunutta henkilöä ohjata, koska covid-19-infektiossa itämisaika on 1-14 vuorokautta. Oireettomien testaamiseen ei ole meillä eikä tietääkseni muuallakaan maailmassa yleispätevää ohjeistusta, mutta mikäli covid-19-infektioon viittaavia oireita ilmenee, on syytä ottaa yhteyttä puhelimitse infektiovastaanottoon lisäohjeiden saamiseksi kuten tällä hetkellä toimimme muutoinkin, ylilääkäri toteaa.

Eskelinen toivoo, että sylkeminen muiden päälle on marginaalinen ilmiö.

– Terveyskeskuksen puolella asia ei ole tullut arkityössä esiin.


https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/598263

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7528
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Pe Heinä 24, 2020 3:14 pm

^ samaa ovat tehneet myös rapakon toisella puolen. Yhtä hieno idea kuin lähinnä black life matterien suosima "knock out game". Sitäkin täällä nähty pari v sitten, kiitos juupituupin yms.


Pokeriammattilaisen palanut ruumis löydetty syrjäisestä puistosta USAn Michiganissa

Oaklandin piirikunnan viranomainen tunnisti Waterfordilaisen naisen palaneet jäänteet Susie Zhaoksi, 33. Naisen jäänteet löydettiin Pontiacjärven läheiseltä ulkoilualueelta 13.7. noin klo 8 aamulla.
Susie Zhao.jpg
Susie Zhao.jpg (43.46 KiB) Katsottu 184 kertaa
"Naisen ruumis oli pahoin palanut", kertoi White Lake Township Police tiedotteessaan ja pyytävät havaintoja kaikista, jotka on nähty liikkuvan Susien kanssa 11.-13.7. välisenä aikana ja ottamaan yhteyttä murharyhmään.

Susien kerrottiin olleen hyvä pokerinpelaaja ja erityisen hauska pelikaveri, eikä hänellä tiedetty olleen vihollisia. Susie oli asunut pitkään Californiassa ja oli sukkuloinut LA:n ja Vegasin väliä, mutta hän oli muuttanut hiljattain Michiganiin takaisin vanhempiensa luo "selvittelemään henkilökohtaisia haasteita". Ei kerrottu liittyikö nämä parisuhteeseen, päihteisiin tai vaikkapa masennukseen.

https://www.wxyz.com/news/its-hard-to-p ... ford-woman
https://twitter.com/WhiteLakePolice/sta ... 94283?s=20 (Poliisin pressitiedote)
Burn
Loot
Murder

Avatar
nipsunapsu
Neuvoja-Jack
Viestit: 251
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Etelä-Karjalassa väkivaltainen viikonloppu 25.-26.7.

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu » Ma Heinä 27, 2020 2:33 pm

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d806 ... dcda985f85
Pahoinpitelyt työllistivät poliisia Etelä-Karjalassa: yhtä henkilöä lyötiin kirveellä käteen

Kahta pahoinpitelyä tutkitaan rikosnimikkeellä törkeä pahoinpitely.
Pahoinpitelyt työllistivät poliisia viikonloppuna Etelä-Karjalassa.

Poliisi tiedotti maanantaina, että se sai viisi ilmoitusta pahoinpitelyistä kuluneen viikonlopun aikana Etelä-Karjalassa.

Lauantaiyönä pahoinpitelyitä tapahtui Taipalsaarella ravitsemisliikkeessä ja Imatralla Karhunmäen kaupunginosassa kerrostaloalueen pihalla.

Sunnuntaiyönä tapahtui pahoinpitely Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa ravitsemisliikkeessä. Tapauksia tutkitaan pahoinpitelyinä.

Pahoinpitelyilmoituksista kahta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Toisessa henkilöä lyötiin kirveellä käteen Lappeenrannan Kourulan kaupunginosassa perjantai-iltana.

Toisessa kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajamalla toista henkilöä päin henkilöautolla Lappeenrannan Sammonlahden kaupunginosassa lauantaina päivällä.

TUULI TAHKOKORPI
[email protected]
Onpa ollut menoa ja vilskettä, helle tehnyt tepposet vai mikä saanut ihmiset sekoilemaan? :shock: Kalja väljähtynyttä ravitsemisliikkeissä?
"Täytyy myös muistaa se että tilastohan ei kerro mitään muuta kuin vaan numeroita ja on todella vaikea niiden pohjalta tehdä mitään päätöksiä, tai mitään muutakaan." - Ahmed SDPläinen

acp
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 158
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Junaliikenne keskeytynyt Tampereen ja Parkanon välillä – ihminen jäänyt junan alle

Viesti Kirjoittaja acp » Su Elo 02, 2020 9:18 pm

Junaliikenne on toistaiseksi keskeytynyt Tampereen ja Parkanon välillä Ylöjärvellä sattuneen henkilövahingon vuoksi, kertoo VR. VR:n viestinnästä kerrotaan STT:lle, että ihminen on jäänyt junan alle. Ilmoitus tapahtuneesta tehtiin sunnuntaina kello 18.51.


Tilanteessa osallisena ollut Intercity 59 oli matkalla Tampereelta Ylivieskaan.

–  Onnettomuudessa veturi vaurioitui, jonka vuoksi junayhteys myöhästyy normaalista aikataulusta. Juna täytyy viedä takaisin Tampereelle, missä matkustajat siirretään korvaavaan kalustoon ja sitten päästään jatkamaan matkaa. Todennäköisesti tämä tulee vaikuttamaan kahden muunkin junan aikatauluihin, Mira Linnamaa VR:n viestinnästä kertoo.

VR:n verkkosivujen mukaan korvaava kuljetus lähtee Tampereelta arviolta kello 21.00, noin 2,5 tuntia normaalista aikataulusta myöhässä. Juna liikennöidään poikkeuksellisesti numerolla 1059. Myös Intercity 49 Helsingistä Vaasaan myöhästyy noin 1,5 tuntia normaalista aikataulusta.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jun ... #gs.btiw1l

Vastaa Viestiin