Sivu 1/6

Hyviä reseptejä kotikokkailuun

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 12:38 am
Kirjoittaja Kokki
Tällä meinaan saada rakkaan hekumailleen.

Tandoorikana:
4 broilerin rintafilettä
(2-3) paprikaa (punaista ja keltaista)
MARINADI:
1 prk ruuanvalm. jogurttia
3-4 rkl valmista Tandooritahnaa (esim. Rajah)
varrastikkuja (puisia)

Sekoita marinadi jogurtísta ja tandooritahnasta. Paloittele broikkuliha pieniksi paloiksi ja sekoita palat marinadiin. Anna maustua jääkaapissa mahd koko yön.
Poista ylimääräinen marinadi ja pane kanat varrastikkuihin. Lisää tikkuihin esim. paprikaa tai tomaatteja jne.
Paista uunissa 200 asteessa 15-20 min tai grillaa välillä käännellen yht. noin 10 min.
Tarjoile riisin ja kasvisten kanssa.

Toimii hyvin :)

edit: typoja

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 1:29 am
Kirjoittaja albaanisissi
lidlistä kebablihaa ja parunacroketteja ja purkki kermaa. pernat uunii, voita pannulle ja jauhoja sekaa niinku tekis ruskeeta soosia muttei ruskisteta jauhoja sekotetaa vaan voihin. sit ku voi ja jauho on sekasin ni kermapurkki sekaan ja sekotetaan ettei jää kokkareita ja jatketaan vedellä niin et on mieleisen paksusta ( maito juoksettuu) lihalientä sekaan kutio ja kebablihat ja paprikaa suolaa ja grillimaustetta oman maun mukaa, siitäku nakkaa kauhan pari perunoille ku ne on kystä ja ketsuppia päälle ja iso karhu ruokajuomaks ni ei paremmasta väliä

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 2:27 am
Kirjoittaja Ed
No jos Lidl- linjalla mennään, niin helpoin on varmaan "Miekkamiehen iltapala":
Kaksi purkkia raviolia ja kymmenen Grafen Walderia.

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 3:59 am
Kirjoittaja combat18
No helvetti, tässähän tulee kauhea nälkä. Tandoorikanaa kyllä vois koittaa, kuulostaa hyvälle :!:

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 10:44 am
Kirjoittaja esmes-
perunamuussia +silputtua purjoa
kermaviilikastike (johon valkopippuria ja tilliä)
perus pakastekalaa (uunissa)

hmm, tää kuulostais hyvältä, laskin et jotain 5 e tulis päivällistarpeet maksamaan. tili taas melko nollilla...
mä oon ihan superkokki tekemään safkaa siitä mitä kaapista sattuu löytyy! harvoin vaan tulee itsekseen laitettua ruokaa.. leipä/nuudeli-linjalla suurimmaksi osaksi elellään.

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 12:56 pm
Kirjoittaja cicero
sunnuntai piirakkataikina pakastimesta

1 kerma
puolikas purjo renkaina
puolikas paprikaa suikaleina
150g savustettua kinkkua paloina
150g fetajuustoa paloina
juustoa raasteena
tilkka barbecuekastiketta

laitetaan 200 asteeseen puolesta tunnista tuntiin riippuen kuinka paljon nestettä on suhteessa muihin aineisiin...

tai sitten

paahtoleivän siivu
2 kananmunaa
tomaattia
juustoa
pekonia paloina (tai muuta mitä löytyy kaapista metvurstia, kinkkua...)
sipulia
provencale-maustetta

kaikki vaan sekoitetaan yhteen ja sittten laitetaan siihen leivälle...

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 1:13 pm
Kirjoittaja Eppu74
cicero kirjoitti:paahtoleivän siivu
2 kananmunaa
tomaattia
juustoa
pekonia paloina (tai muuta mitä löytyy kaapista metvurstia, kinkkua...)
sipulia
provencale-maustetta

kaikki vaan sekoitetaan yhteen ja sittten laitetaan siihen leivälle...
Pekoni varmaankin kypsennetään mutta mites nuo munat, tehdään vaan tehosekoittimella pekoni-paprikamajoneesia?

Mitäs muuta tuo provencale on kuin googlen mukaan ravintola Keravalla?

Nimim. "Osaan mäkin tehdä mikropopcornia"

Lähetetty: Ke Huhti 09, 2008 2:09 pm
Kirjoittaja Tiina
Eppu74 kirjoitti:Nimim. "Osaan mäkin tehdä mikropopcornia"
Oho, sähän sälli oot. :shock:
Mulla ne aina joko palaa tai sitten jää hirveesti poksahtamattomia. :?


Tässä hyvä ja halpa resepti:
(Ennen eu:ta oli kyllä vielä halvempi) :)

Otetaan pussi makaronia 400g, keitetään.
Kaadetaan vesi pois ja lisätään sekaan 2 purkkia öljyssä lojuvaa tonnikalaa. Sekoitetaan.
Tarjoillaan veden/ maidon ja runsaan ketsupin kera.
Nam... 8)

Lähetetty: To Huhti 10, 2008 10:49 am
Kirjoittaja cicero
Eppu74 kirjoitti:
cicero kirjoitti:paahtoleivän siivu
2 kananmunaa
tomaattia
juustoa
pekonia paloina (tai muuta mitä löytyy kaapista metvurstia, kinkkua...)
sipulia
provencale-maustetta

kaikki vaan sekoitetaan yhteen ja sittten laitetaan siihen leivälle...
Pekoni varmaankin kypsennetään mutta mites nuo munat, tehdään vaan tehosekoittimella pekoni-paprikamajoneesia?

Mitäs muuta tuo provencale on kuin googlen mukaan ravintola Keravalla?


sorry, olin eilen vähän muissa maailmoissa kun tuota supistusta pukkas yhdessä vaiheessa eli joo tosiaan kaikki muu paitsi leivänsiivu pannulle ja tuo provencale on maustesekoitus joka just tekeekin tuosta mössöstä tosi hyvää..


Nimim. "Osaan mäkin tehdä mikropopcornia"

Lähetetty: To Huhti 10, 2008 11:04 am
Kirjoittaja Bombay
Mun bravuuri (toimii hyvin esim. ensitreffien safkaksi, hyvää, halpaa ja nopea tehdä).

Spagettia katkarapu-koskenlaskija-tomaattikastikkeessa.

Kastike:

1kpl Koskenlaskijasulatejuustoa (ei tarvii kaikkea käyttää, riittää hyvin esim. 2/3, oman maun mukaan)
n. 3kpl tomaatteja
1ps katkarapuja

Tomaatit palasiksi ja jäisten katkarapujen kans pannulle, viipaloitu juusto sit hetken päästä sekaan, sekoittele ja anna muuttua kastikkeen näköiseksi ja sit vaan keittetyn spagan päälle ja syömään. Toimii.

Lähetetty: To Huhti 10, 2008 12:22 pm
Kirjoittaja esmes-
Bombay kirjoitti:Mun bravuuri (toimii hyvin esim. ensitreffien safkaksi, hyvää, halpaa ja nopea tehdä).

Spagettia katkarapu-koskenlaskija-tomaattikastikkeessa.

Kastike:

1kpl Koskenlaskijasulatejuustoa (ei tarvii kaikkea käyttää, riittää hyvin esim. 2/3, oman maun mukaan)
n. 3kpl tomaatteja
1ps katkarapuja

Tomaatit palasiksi ja jäisten katkarapujen kans pannulle, viipaloitu juusto sit hetken päästä sekaan, sekoittele ja anna muuttua kastikkeen näköiseksi ja sit vaan keittetyn spagan päälle ja syömään. Toimii.
nam! tohon kastikkeeseen ei siis tartte vehnäjauhoja tms? siis saostuu ihan itsekseen? tota vois kokeilla..

Lähetetty: To Huhti 10, 2008 12:29 pm
Kirjoittaja Bombay
^ Jep, ei tarvii mitään muuta :)

Lähetetty: Ke Huhti 23, 2008 12:16 pm
Kirjoittaja combat18
Makkaraa ja kanamunia kenties sekaan vielä perunoita, paistinpannulla kunnolla rasvassa paistettuna. +Mausteet!
Kuva

Lähetetty: Ke Huhti 23, 2008 5:53 pm
Kirjoittaja Tiina
^MuaHahHahHaa...näyttääpä herkulliselta. :P

Lähetetty: Ke Huhti 23, 2008 10:12 pm
Kirjoittaja mankeli
Aamiaisleipä

sekoitetaan keskenään pari munaa ja tilkka maitoa, maustetaan hieman suolalla ja sokerilla (laitetaan vähemmän kuin suolaa). Otetaan paahtoleivän palanen joka uitetaan munamaitomössössä ja sitten leipä paahdetaan paistinpannulla vähäisessä rasvassa vaaleanruskeaksi. .

Kalapaistos

paketti seitiä
sekavihanneksia
ruokakermaa joka maustetaan kalamausteella ja suolalla

vuoan pohjalle seiti, päälle sekavihannekset ja maustettu ruokakerma.
uunissa noin 40 min.(vähän kauemmin jos seiti on umpijäässä)
tarjoillaan keitettyjen perunoiden kanssa.