Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
Hello Piggy
Agentti Scully
Viestit: 667
Liittynyt: Su Heinä 21, 2019 1:19 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Hello Piggy »

Kumma ettei miehen tuoreempaa kuvaa ole tänne saatu. Melkein myös pitäisi olla noiden exienkin nimet täällä että osaisi myös heidät kiertää kaukaa ellei sitten halua elää reunalla ja vaarallisesti. :twisted:
MackBolan
Nikke Knakkertton
Viestit: 158
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 2:56 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja MackBolan »

Existä en tiedä, mutta tämä psykopaattinen ihmissaasta jonka piti tulla lakanoille,löytyy facesta nimellä Jouuni Saastamoinen.
https://m.facebook.com/100050955315356/
Miksi elää kalliisti, kun Mononen hautaa halvalla..?
tokkaukko
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Siellähän onki kavereissa cannonballeja ja muita jotka pieksää niin naisia ku poikia ihan saman arvoisesti.Tämä on sitä modernin ajan miesten tasa-arvoa,ketään ei syrjitä sillä että on nainen,lapsi tai heikompi,samanlailla lyödään kuin ammattinyrkkeilijääki,kättä pitemällä vaan.

Itkupilli Kaitsu Hämäläinenki siellä sen näkösenä että itkee hetkenä minä hyvänsä vaikka pääs selvästä murhasta 3 vuoden jälkeen vapaalle,sai liki 500,000 korvaukset joita ei edes ulosotto voi viedä vaikka olis korvauksia ja nyt ruikuttaa ku kaikki rahat on menny eikä se riittäny mihinkään.Puolimiljoonaa?

Vittu että on kehitysvammasta sakkia tuon kaverilista täynnä.
Jos peli on epäreilu,älä pelaa.
Avatar
ruusumaa
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5356
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

ajanpatina kirjoitti: Su Heinä 10, 2022 10:20 pm Suomen Laki turvaa rikollisten oikeudet, mutta ei uhrien, saatika tavallisten kansalaisten. Meillä Suomessa istuu "oikeusministeriössä", kuten tuomareinakin helvetin korkeesti koulutettuja idiootteja, joilta oikeus- ja moraalikäsitteet katosivat jo vuosikymmenet sitten. Mutta niille maksetaan muodollisesta "oikeuden" jakamisesta helvetin isoa liksaa.
Tuota kaveria ei pysäytä kuin toinen samanlainen kaveri, joka ottaa siltä nirrin pois.
Niinpä! Ainoa "hyöty" joka tämän kaltaisista tyypeistä toisinaan on, on just se että ne edes joskus listii toisiaan eivätkä aina viattomia.

Tosin ehkä liian harvoin :roll:
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.
-KKK-
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: Ke Helmi 27, 2008 9:38 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja -KKK- »

Jos jonkun pitäisi olla lukkojen takana koko loppuelämänsä niin tämän kaiffarin.
Petkele
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: To Heinä 14, 2022 5:42 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Petkele »

-KKK- kirjoitti: To Heinä 14, 2022 4:54 pm Jos jonkun pitäisi olla lukkojen takana koko loppuelämänsä niin tämän kaiffarin.
Valitettavasti tämä jo päässyt vapaalle paripäivää sitten.
Sienisalaatti
Axel Foley
Viestit: 2006
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »

Varmaan sama henkilö kyseessä, ja sama meininki jatkui. Tosin nyt stoppasi kolmeksi vuodeksi. Kuinkahan meinasi pärjätä linnassa tuolla meiningillä :D

https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/5476646
Mies uhkasi tappaa ex-naisystävänsä koirat ja vanhemmat – rikkoi auton ikkunoita, hyökkäsi työpaikalle ja soitteli yökaudet

Asta Tenhunen

Tänään 14:27 | Päivitetty tänään 17:24
Keiteleläinen mies pahoinpiteli ja vainosi entistä naisystäväänsä sekä uhkaili naista ja tämän sukulaisia vakavalla tavalla. Mies myös muun muassa hajotti naisen auton ikkunat ja uhkasi tappaa naisen koirat. Erilaisia uhkauksia ja häirintää kesti useita kuukausia.

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi keiteleläisen Jouni Saastamoisen, 44, poikkeuksellisen vakavasta uhkailu- ja väkivaltarikosten sarjasta kolmeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen. Saastamoinen tuomittiin kerralla 26 rikoksesta.

Tuomioon laskettiin kaksi vainoamista, kahdeksan laitonta uhkausta, törkeä kotirauhan rikkominen, viestintärauhan rikkominen, kolme lähestymiskiellon rikkomista, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen, kolme pahoinpitelyä, kolme vahingontekoa ja neljä pienempää rikosta.

Oikeus myös määräsi Saastamoisen pidettäväksi vangittuna ja passitti hänet Kuopion vankilaan.

Saastamoisella on rikostaustaa myös aiemmista vastaavista rikoksista, joissa hän on uhkaillut edellisten naisystäviensä henkeä, häirinnyt heitä ja tuhonnut heidän omaisuuttaan.

Torstaina annettu tuomio koski tapahtumia viime helmikuusta viime elokuulle asti. Saastamoinen oli ollut naisystävänsä kanssa liikkeellä autolla helmikuussa, kun hän oli suuttunut jostain ja lyönyt naista avokädellä kasvoihin.

Naisen mukaan mies oli sanonut hänelle silloin, että voisi helposti tappaa naisen ja ottaa siitä tuomion. Nainen kertoi tienneensä miehen rikostaustasta, joten hän oli senkin takia ottanut uhkauksen tosissaan.

Kun nainen lopetti seurustelun, hän sai maaliskuussa eräänä yönä mieheltä useita puhelinsoittoja. Yhden puhelun aikana mies sanoi, että hän on sisällä naisen talossa. Saastamoinen oli mennyt luvatta naisen kodin vara-avaimella tämän kotiin, jossa hän pahoinpiteli naisen.

Mies oli myös uhannut naista ja tämän sukulaisia sanomalla, että hän päättää, keitä Keiteleellä asuu.

Nainen oli aiemmin antanut avaimensa Saastamoiselle, jotta tämä voisi käydä ulkoiluttamassa hänen koiriaan päiväaikaan naisen ollessa töissä.

Myöhemmin maaliskuun aikana Saastamoinen hajotti naisen autosta lähes kaikki ikkunat ja uhkasi toistuvasti polttaa tämän kodin. Mies myös uhkasi tappaa naisen koirat ja videoida sen. Mies myös lähetti naiselle videoita, joissa hän muun muassa teroitti teräasetta.

Lisäksi mies eräällä kerralla uhkasi sanallisesti tappamisella naista ja neljää muuta ihmistä, jotka olivat paikalla.

Poliisi otti miehen kiinni ja hän oli pidätettynä. Mies määrättiin myös lähestymiskieltoon naista kohtaan.

Kun mies vapautui putkasta, sama ralli jatkui. Maalis–toukokuussa mies syyllistyi vainoamiseen etsimällä naista ravintolasta, soittamalla lukuisia kertoja myös yöaikaan, halventamalla Facebook-palvelussa, tunkeutumalla naisen kodin eteiseen, ottamalla muutamia kertoja yhteyttä naisen läheisiin ja uhkailemalla puhelimessa.

Puhelimessa Saastamoinen puhui muun muassa elämän pahentumisesta, kärsimään laittamisesta, vihan niskaan laittamisesta, perästä kuulumisella ja ettei häntä pääse karkuun.

Huhtikuussa Saastamoinen soitti vielä naiselle ja uhkasi, että hän tappaa naisen isän ja että hän on palkannut muita henkilöitä tappamaan naisen.

Pari päivää myöhemmin miehen asiana puhelinsoitolle oli uhata vahingoittaa naisen ja tämän läheisten asuntoja.

Toukokuussa mies uhkasi taas puhelimessa naiselle hakkaavansa tämän isän.

Eräs sivullinen sanoi Saastamoiselle tämän kylällä nähdessään, että tämän tulisi lopettaa nuorten tyttöjen hakkaaminen. Saastamoinen tarttui sivullista miestä kädestä ja löi nyrkillä kasvoihin.

Elokuussa Saastamoinen myös häiritsi naisen työpaikan esihenkilöä soittamalle tälle 20–30 kertaa erään aamuyön ja aamun aikana.

Samana päivänä mies ilmaantui vielä naisen työpaikalle ja kävin tämän esihenkilön kimppuun. Mies löi esihenkilöä olkapäähän, töni, puristi käsistä, tarttui rinnuksista ja käski tätä menemään polvilleen. Vakava tilanne tallentui valvontakameraan.

.....

Saastamoinen tuomittiin myös maksamaan vainoamalleen naiselle korvauksia runsaat 27 500 euroa muun muassa kärsimyksestä, esinevahingoista ja ansionmenetyksestä.

Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan 3 200 euroa korvauksia neljälle uhkaamalleen muulle henkilölle.
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy! Eikä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, asiat vain asioina täällä.
Sienisalaatti
Axel Foley
Viestit: 2006
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »

https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/5600961
Useista laittomista uhkauksista tuomittu mies sai lisää vankeutta laittomista uhkauksista


Asta Tenhunen

Eilen 17:27 | Päivitetty eilen 19:54
Vastikään ikään vainoamisista, pahoinpitelyistä ja laittomista uhkauksista kolmeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen tuomittu keiteleläinen Jouni Saastamoinen, 44, sai perjantaina lisää pituutta vankeusrangaistukseensa.

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi Saastamoisen tuomioon kolme kuukautta lisää ehdotonta vankeutta kahdesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä ja lievästä vahingonteosta.

Keiteleläisessä ravintolassa kieltäydyttiin anniskelemasta alkoholijuomia Saastamoisella häiriökäyttäytymisen vuoksi viime vuonna. Hän soitti omistajalla ja puhelimessa uhkasi tulla tappamaan omistajan ja tämän puolison. Tilanne pelotti paljon uhkailun kohteeksi joutunutta naista.

Lisäksi Saastamoinen kävi rikkomassa ravintolan tiskin suojapleksin.

Hänet tuomittiin sivullisen miehen lyömisestä lähikaupan edustalla Keiteleellä.
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy! Eikä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, asiat vain asioina täällä.
Peni
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: La Joulu 17, 2022 2:49 am

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Peni »

Vikaa päässä.Ihme ettei joku ole ampunu tätä.Mies terrorisoi koko kylää vuosikausia.

"Nainen kertoi tienneensä miehen rikostaustasta, joten hän oli senkin takia ottanut uhkauksen tosissaan."

Mitähän tuoki nainen on miettiny ottaessaan Saastamoisesta itelle miehen,on tienny mikä kaveri kyseessä...

facessaki linkannu "miehen tyä" biisin joka on muutenki täysin oksettava laulu naisten ja koiran pieksämisestä kuten Raaka-aineen laulaja itsekin on suorittanut,ovat jotenki ylpeitä teoistaan?
"Ei ole sääliä katseessa, mies tappaa koiransa
Ei lämpöä kosketuksessa, mies hakkaa vaimonsa"

https://www.facebook.com/jouuni.saastamoinen.3
Somalit on neekereitten mustalaisia.
Peni
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: La Joulu 17, 2022 2:49 am

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Peni »

Komia kaverilista,kaikki tuomittuja moninkertaisia naisten pieksäjiä ja mylleri naisensa koiran tappo pyörätielle puukolla.
Mm tältä foorumilta tutut ihmispaskat:
Timi "timothy" myller,pawe kakko,mika repka,kaitsu hämäläinen,taavi latonen,jeremias leppäkoski.

Onko se niin että naisten pieksäjät pitää yhtä,ovat samaa porukkaa? Sit on muut rikolliset?

"Me ollaan akanhakkkajia" ja te muut olette mitä olette.
Somalit on neekereitten mustalaisia.
Sienisalaatti
Axel Foley
Viestit: 2006
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »

Peni kirjoitti: La Joulu 17, 2022 1:31 pm Komia kaverilista,kaikki tuomittuja moninkertaisia naisten pieksäjiä ja mylleri naisensa koiran tappo pyörätielle puukolla.
Mm tältä foorumilta tutut ihmispaskat:
Timi "timothy" myller,pawe kakko,mika repka,kaitsu hämäläinen,taavi latonen,jeremias leppäkoski.

Onko se niin että naisten pieksäjät pitää yhtä,ovat samaa porukkaa? Sit on muut rikolliset?

"Me ollaan akanhakkkajia" ja te muut olette mitä olette.
Onko Repkan Mika ja Leppäkosken Jeremias joitain tuomittuja naistenhakkaajia muka?
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy! Eikä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, asiat vain asioina täällä.
Peni
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: La Joulu 17, 2022 2:49 am

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Peni »

Sienisalaatti kirjoitti: La Joulu 17, 2022 1:37 pm
Peni kirjoitti: La Joulu 17, 2022 1:31 pm Komia kaverilista,kaikki tuomittuja moninkertaisia naisten pieksäjiä ja mylleri naisensa koiran tappo pyörätielle puukolla.
Mm tältä foorumilta tutut ihmispaskat:
Timi "timothy" myller,pawe kakko,mika repka,kaitsu hämäläinen,taavi latonen,jeremias leppäkoski.

Onko se niin että naisten pieksäjät pitää yhtä,ovat samaa porukkaa? Sit on muut rikolliset?

"Me ollaan akanhakkkajia" ja te muut olette mitä olette.
Onko Repkan Mika ja Leppäkosken Jeremias joitain tuomittuja naistenhakkaajia muka?
On ja monta naista onki pieksäny jos edes hieman viitsit perehtyä edes heidän omiin ketjuihin . mm Repka tuomittu:

"Mies oli pahoinpidellyt asunnossaan kaksi naista muun muassa kuristamalla ja lyömällä. Hän oli myös uhannut toista naista puukolla, jota hän piti toisessa kädessään kuristaessaan tätä toisella.
Eikä tässä kaikki,vielä on käsittelemättä käräjillä kaksi muuta naisten pieksämistä,noista edellisistä on annettu jo tuomio.
viewtopic.php?f=2&t=2367&start=30

Leppäkoski on ihan samanlainen vaikka onki Annna kans nyt.
Somalit on neekereitten mustalaisia.
Sienisalaatti
Axel Foley
Viestit: 2006
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Viitasaari 10/2016: Mies yritti polttaa perheensä

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »

Peni kirjoitti: La Joulu 17, 2022 2:07 pm
Sienisalaatti kirjoitti: La Joulu 17, 2022 1:37 pm
Peni kirjoitti: La Joulu 17, 2022 1:31 pm Komia kaverilista,kaikki tuomittuja moninkertaisia naisten pieksäjiä ja mylleri naisensa koiran tappo pyörätielle puukolla.
Mm tältä foorumilta tutut ihmispaskat:
Timi "timothy" myller,pawe kakko,mika repka,kaitsu hämäläinen,taavi latonen,jeremias leppäkoski.

Onko se niin että naisten pieksäjät pitää yhtä,ovat samaa porukkaa? Sit on muut rikolliset?

"Me ollaan akanhakkkajia" ja te muut olette mitä olette.
Onko Repkan Mika ja Leppäkosken Jeremias joitain tuomittuja naistenhakkaajia muka?
On ja monta naista onki pieksäny jos edes hieman viitsit perehtyä edes heidän omiin ketjuihin . mm Repka tuomittu:

"Mies oli pahoinpidellyt asunnossaan kaksi naista muun muassa kuristamalla ja lyömällä. Hän oli myös uhannut toista naista puukolla, jota hän piti toisessa kädessään kuristaessaan tätä toisella.
Eikä tässä kaikki,vielä on käsittelemättä käräjillä kaksi muuta naisten pieksämistä,noista edellisistä on annettu jo tuomio.
viewtopic.php?f=2&t=2367&start=30

Leppäkoski on ihan samanlainen vaikka onki Annna kans nyt.
Okei, kiitos tiedosta! "Tuttuja" tyyppejä sinänsä, jäänyt huomiotta nämä naisten pieksämiset.
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy! Eikä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, asiat vain asioina täällä.
Vastaa Viestiin