Ällöttävää! (nekrofiliaketju)

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
combat18
Martin Beck
Viestit: 775
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 1:07 am
Paikkakunta: Taistelu ei loppunut 1945 ??? se on vasta alkanut!

Viesti Kirjoittaja combat18 »

ääh, Hyi helvetti en olisi uskonut kuvia tommoisiksi vaikka varoitettiin mutta pakko oli kattoo VIRHE! :lol:
WARNING: THIS MEMBER CONTAINS NATIONALISM
If Multi-culturalism is the answer, It must have been one hell of a stupid question
http://patriootti.com/
Kuva
markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja markja »

Loka kirjoitti:
Tampereen Tyttö kirjoitti:Jep. Kuvia kehiin.
Pyynnöstä. 8) (arvasin että se oot sinä, joka ne haluat nähhä :mrgreen: )
Siis ovatko nämä juurikin tuosta em. tapauksesta nämä kuvat vaiko vain jotain random kuvia jostain (mistä)?
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD
Loka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5207
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka »

^Eivät liity tähän.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Eivätkös nuo kuvat ole siitä tapauksesta, missä ruumiinavaaja oli intoutunut tuon naisen kanssa pelehtimään? Nainen oli nuori (kuten näkyy) ja ruumiinavaaja intoili blogissaan (!) siitä, miten kyseessä oli ollut neitsyt ja kuinka hän oli virnuillut mielessään naisen vanhempien tullessa hakemaan tyttärensä ruumista miten "hänen spermansa oli tytön sisällä".

Mies tosissaan oli niin järkevä tapaus että heitti kuvat nettiin ja kirjoitti tarinan. Muistaakseni tarinassa käytti vielä tytön oikeaa nimeäkin. Ei mennyt kuin hetki ja poliisi hyökkäsi ko. tyypin oven taakse. En tiedä mitä tuomioita sai tai mitään, mutta käsittääkseni juttu on tosi.

Tuon irrotetun silmänhän tyyppi oli työntänyt naisen häpyynkin, josta se sitten pilkisti yhdessä kuvassa.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Andre
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2008 12:22 am

Viesti Kirjoittaja Andre »

OFF-Topic: Mistäs moiset kuvat on kaivettu esiin? Aika roisia tavaraa kyllä kieltämättä. :shock: EDIT: Ylempänä tulikin jo selvitys.

Toisaalta ruumiinavaus-videoita on juutuubikin pullollaan. Eipä näemmä mikään enää ole liian pyhää jotteiko sitä tohtisi kuvata tai näyttää. Surullista kyllä erään ystäväni ensireaktio siihen kun kerroin miehen tehneen itsemurhan nenäni edessä hyppäämällä junan eteen oli "Kai sä otit KUVIA siitä". Jostain syystä ei tullut mieleen kun oli toisen suolet kengillä ja aivot pitkin pientareita. Mutta tämä on kai tätä nykyaikaa.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Andre kirjoitti:Surullista kyllä erään ystäväni ensireaktio siihen kun kerroin miehen tehneen itsemurhan nenäni edessä hyppäämällä junan eteen oli "Kai sä otit KUVIA siitä". Jostain syystä ei tullut mieleen kun oli toisen suolet kengillä ja aivot pitkin pientareita. Mutta tämä on kai tätä nykyaikaa.
Sitä se nimenomaan on. Olen itse ollut muutamaan otteeseen kohtalaisen tiukassa paikassa (eli kyseessä on vaara saada esimerkiksi luodista) ja ensimmäisenä ajatuksena on siinä aina ollut että perkele, missä kamerani on? Ei siinä vaiheessa sitä itsesuojeluvaistoa ole tipan vertaa (kun ei muulloinkaan ole) ja haluna on saada vain se tilanne kuvattua, vaikka sitten kävisikin niin ettei itse niitä kuvia pääsisi koskaan jakoon laittamaankaan.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Bambinos
Agentti Scully
Viestit: 663
Liittynyt: To Helmi 28, 2008 11:36 am

Viesti Kirjoittaja Bambinos »

combat18 kirjoitti:ääh, Hyi helvetti en olisi uskonut kuvia tommoisiksi vaikka varoitettiin mutta pakko oli kattoo VIRHE! :lol:
Minusta on tullut ihan nynnerö, en uskalla avata niitä! Kuvailkaa joku seikkaperäisesti mitä niissä on, niin ehkä sitten.. ei tulisi yllätyksenä..
Kerran eksyin jollekin sivulle jossa oli kuuluisien murhien uhreista poliisikuvia, kuten Sharon Tate, Black Dahlia jne.. En käsitä miksi ne kuvat piti töllistellä läpi vaikka teki pahaa :shock:
Jeltsin
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Su Huhti 13, 2008 3:13 pm

Viesti Kirjoittaja Jeltsin »

Bambinos: Niissä on kuollut nainen selällään pöydällä, maha auki navan alta kaulaan asti, sisälmykset näkyy, toinen silmä on irti, ja kallo on leikattu otsan kohdalta auki. Lisäksi hänen sukupuolielimeensä työnnetään useissa kuvissa vieraita objekteja mutta se on pornossa jokapäiväistä.

Onha noi kait pahoja ellei olis näin paatunut.
Spider
Olivia Benson
Viestit: 722
Liittynyt: Ma Touko 28, 2007 5:31 pm

Viesti Kirjoittaja Spider »

En jaksa lukea koko ketjua joten sori jos on samaa jo puitu...

Tuli mieleen taannoinen dissektiojakso, jossa ryhmäämme oli opastamassa kaksi ammattimiestä. Vanhemmalla kavereista oli kokemusta ruumiiden kanssa työskentelemisestä jo kymmenien vuosien ajalta. Siinä sivussa kun tuntikaudet kirjaimellisesti nyljimme ja paloittelimme vainajia, kertoili tämä mies tunnelman vapauttamiseksi välillä mielenkiintoisia juttuja uransa varrelta (lisättäköön kuitenkin että yli 90% ajasta kului 'itse asiaan' eli anatomian kirjan ja paljastamiemme rakenteiden vertailuun).
Nekrofiliastakin tuli sitten puhetta, ja yllätys oli miten paljon näitä tapauksia on tullut esiin Suomessakin. Ruumiiden kanssa jos töitä haluaa tehdä saa kuulemma varautua ensimmäisten viikkojen ajan siihen, että joku sivusilmällä tarkkailee tekemisiäsi. Kertoilipa hän myös tarinan tapauksesta, jossa "vainaja" oli kesken nekrofiilin touhujen vironnut - tämä kun oli yhdynnän ohella tullut antaneeksi sydänhierontaa pöydällä maanneelle naiselle.

Vähän OT:na vielä edelliseen viitaten - jollekulle varmaan tulee mieleen miten on mahdollista että virallisesti kuolleeksi todettu on sittenkin hengissä. Seuraava tuli ainakin itselleni yllätyksenä ja selkäpiitä vähän karmaisi omin silmin todistaa se. Nimittäin vanhemmissa kylmäkaapeissa (joihin laverilla makaavat vainajat siis työnnetään) on kahvat myös sisäpuolella. :shock: :D Uudemmista tämä ominaisuus on jo poistettu...
Helvetti on toiset ihmiset. (Jean-Paul Sartre)
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Viesti Kirjoittaja esmes- »

toisaalta aika harmitonta tuollainen kuolleiden kanssa pelehtiminen verrattuna vaikka pedofiliaan tai yleensä elossa olevan ihmisen raiskaamiseen. sairasta se silti on. minun mielestä se jossakin ketjussa ollut linkki obduktioon ei ollut niin paha kuin nämä kuvat. siinä kuitenkin ihan asiallisesti käsiteltiin ruumista.
oon alalla olevilta kavereilta kuullut että aika ronskia huumoria heittävät tuolla ruumishuoneella. sanoivat että on sen verran henkisesti kuitenkin rankkaa työtä et huumori on ainoita tapoja käsitellä asiaa.
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

esmes- kirjoitti:toisaalta aika harmitonta tuollainen kuolleiden kanssa pelehtiminen verrattuna vaikka pedofiliaan tai yleensä elossa olevan ihmisen raiskaamiseen. sairasta se silti on.
Tämä sai minut miettimään, että missä vaiheessa tästä(kin) mahdollisesti tulee tylsää ja arkipäiväistä?

En nyt tarkoita sitä, että tämä voisi joskus ehkä oikeastikin tapahtua (ei ainakaan näillä arvoilla mitä tällä hetkellä ihmiskunnalla on), mutta siis ihan noin sillä tasolla ajateltuna, että miten monet eri asiat ovat kuitenkin muuttuneet satojen vuosien aikana.

Siinä missä ennen homous oli synti, rikos ja paheus, se on nykypäivänä ihan normaalia ja hyväksyttävää suurimmalta osalta, jopa trendikästä. Homous kai on vaihdellut tieten kuitenkin vuosisatojen saatossa; välillä on ollut ok miehen pitää toista miestä rakastajana esimerkiksi, mutta sitten se taas kohta saattoi olla häpeällistä.

Hieman sama juttu kuin vaikkapa juuri tuon pedofilian kanssa; missä se raja ja oikeus siinä menee? Lapseen ei saa koskea seksuaalisesti missään mielessä. Se on kai se perusajatus. Mutta miten tätä voidaan kuvitella siinä yhteiskunnassa/maailmassa, jossa alaikäisiä naitetaan toisille alaikäisille tai jopa aikuisille? Joissakin uskonnoissa ja perinteissä on ok, jos syntyvä lapsi on tyttö, että hänet suurinpiirtein kätilön sylistä naitetaan sillä hetkellä +20-vuotiaalle. En edes jaksa uskoa että seksiä ei tapahtuisi noiden kahden välillä (yhteistuumin tai vain toisen halusta) ennen sitä maagista ikärajan ylitystä.

Pedofiliahan kuitenkin on isossa osassa maita laitonta ja kiellettyä, mutta silti maailma on valmis katsomaan läpi sormien, jos historia/uskonto sanoo että "tälläinen on ok".

Mikähän on seksuaalisuudessa seuraava rajapyykki joka ylitetään? Sitominen, piekseminen, homoseksuaalisuus ja vastaavat ennen niin tabut asiat kun nyt ovat jo tylsiä ja arkipäiväisiä asioita seksin maailmassa.

Meni kyllä nyt aika pitkälti ot:ksi ja pohdiskeluksi. Pahoitteluni.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Judge Dredd
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 9:14 pm

Viesti Kirjoittaja Judge Dredd »

esmes- kirjoitti:^^huhhuh, ois pitäny jättää katsomatta. en vaan koskaan voi vastustaa kiusausta vaan pakko on klikata. nyt pitäis tässä yksin kotona klo 2:50 sammuttaa valot ja käydä nukkumaan. miten nyt saan nää kuvat pois mun päästä?? :shock:
Kuva

Ei riittänyt itsellä pokka avata noita linkkejä ja ehkä parempi niin.[/img]
On vaikea katsoa, kun Stalin makaa vain murtuneena sohvalla.
"Ovatko suomalaiset pystyneet tekemään niin suuria tuhoja kunniakkaalle puna-armeijalle? Selittäkää minulle," vaatii Stalin.
rapier
Vic Mackey
Viestit: 1902
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2008 6:21 pm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja rapier »

Ovat kohtalaisen siistejä. (tuore kalmo) Silti asiattomasti kohdeltu.
mareritt
Remington Steele
Viestit: 230
Liittynyt: Ke Kesä 25, 2008 12:21 pm

Viesti Kirjoittaja mareritt »

kyllä nuo kuvat katsottuani jotenkin konkretisoitui koko nekrofilia, en minä ole asiaan paneutunut asiaan tai törmännyt mitenkaan. mutta hyi stana, en jaksa tajuta, miten tuo nostaa mitään seksuaalisia viboja..no toiset menee naimisiin auton kanssa jne, joten periaatteessa mikään ei voi olla mahdotonta :shock:
suhmuri
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ma Touko 12, 2008 11:25 pm
Paikkakunta: Syvä-Etelä

Viesti Kirjoittaja suhmuri »

Onpas herkkää porukkaa.:D Kaloja peratessa samanlaisia suolia kaivetaan paljain käsin. Tuota ihmisruumiilla leikkimistä en silti hyväksy. Ihan vaan periaatteesta, vainajaa pitää kunnioittaa. Paljon pahemmalta tuntui katsoa jatkosodasta otettua mustavalkoista kuvasarjaa, jossa suomalainen upseeri ampuu pistoolilla neuvostoliiton vakoojan. -Vaikkei siinä edes näy verta ja kuolema tulee silmänräpäyksessä.
Vastaa Viestiin