Missing Without Trace In Ireland: Annie McCarrick

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
rii
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: To Touko 21, 2009 4:20 pm

Missing Without Trace In Ireland: Annie McCarrick

Viesti Kirjoittaja rii »

Ostin muutama vuosi sitten kyseisen Missing Without Trace in Ireland- kirjan Irlannista (kirjoittanut Barry Cummins). Kirjassa on kahdeksan Irlannissa kadonneen ihmisen tarinat ja tässä niistä ensimmäinen (suomennettu by minä)Aika lyhkäinen tarina hänestä, mutta näistä muista kadonneista irtoaa enemmän yksityiskohtia kuin tästä tapauksesta. Suomentelen niitä pikku hiljaa...

"Annie McCarrick

Maaliskuussa 1993 26-vuotias Annie McCarrick katosi Wicklow Mountainsissa, Irlannissa. Annie oli alunperin kotoisin New Yorkista, mutta oli asunut Dublinissa jo 3 vuotta. Hän on vanhempiensa John ja Nancy McCarrickin ainut lapsi eikä hänen ruumistaan ole koskaan löydetty.

Katoaminen:


Vähän jälkeen kello 15:sta perjantaina 26 maaliskuuta 1993 Annie lähti kotoaan Wicklow Mountainsille, Enniskerryyn. Hän oli pyytänyt mukaan erästä ystäväänsä, mutta ystävä oli loukannut jalkansa eikä päässyt lähtemään Annien mukaan. Annie päätti kuitenkin käyttää vapaapäivänsä Café Javasta hyödyksi ja niin hän läksi vuorille yksin. Hän selkeästi ei ollut tekemässä mitään omaehtoista katoamisyritystä koska hän oli tuleville päiville sopinut erittäin paljon menoja. Ennen hänen katoamistaan hänet näki ainakin naapurissa työskentelevä putkimies, ravintolanpitäjä sekä bussinkuljettaja. Sen jälkeen Annie kuitenkin katosi.

Maaliskuun loppupuolella Nancy McCarrick sai huolestuneen puhelinsoiton Annien ystävältä Hilary Bradyltä. Kukaan ei ollut nähnyt Annieta kolmeen päivään. Annie ei ollut mennyt töihin eikä hän ollut käynyt kotonaan. Tämän puhelinsoiton jälkeen Nancy matkusti heti Irlantiin ja John tuli perästä hieman myöhemmin. He palasivat kotiin Amerikkaan pettyneinä toukokuussa 1993.

Gardaí myönsi heti alkuun, että Annien löytämisessä oli ongelmia. Hänen tekemisiään oli vaikea hahmottaa erityisesti sen takia kun kyseinen retki poikkesi paljon siitä missä hän normaalisti liikkui. Annie oli myös ollut yksin eikä mitään rikospaikkaa ollut poliiseilla tiedossa, ei edes aavistusta siitä missä matkanvarrella mahdollisesti Annielle tapahtui jotain. Ja mitä hänelle tapahtui? Kukaan ei ollut kuullut mitään, Annien tavaroita ei oltu löydetty tiensivuista. Ainoa mitä tiedettiin oli, että Annie oli noussut Enniskerryyn menevään bussiin, mutta pääsikö hän edes perille asti?! Ainoa Annien tunnistanut kanssamatkustaja jäi aikaisemmalla pysäkillä pois kuin Annie.

Sen jälkeen kun Annien kuva julkaistiin lehdissä ja tv:ssä saatiin Anniesta uusi silminnäkijähavainto. Sam Doran työskenteli Johnnie Foxin pubissa ovimiehenä sinä perjantaina 26 päivänä. Hän ja hänen työkaverinsa olivat tunnistaneet Annien yhdeksi illan asiakkaista. Sam muisti myös, että Annien seurassa oli ollut nuori toisella kymmenellä oleva mies. Miten Annie oli tavannut miehen – ei tietoa. Miehen kuvailtiin olevan n. 25-vuotias, parraton, keskikokoinen (of average build?!) ja tummatukkainen. Vuosia myöhemmin kun Gardaí työskenteli ”Operation Trace”:n parissa he ”törmäsivät” sarjamurhaajaan, joka vastasi kyseistä kuvausta, mutta häntä ei olla vielä pystytty kytkemään Annien tai kenenkään muun Irlannissa tällä hetkellä kateissa olevan naisen murhiin.

Vaikka Annie on kategorisoitu kadonneeksi henkilöksi jokainen poliisi, joka on kohdannut tämän tarinan pitää tätä murhatutkimuksena. Spekulaatio johtaa kai juurensa siihen, että vuosina 1987 ja 1991 on löydetty kaksi irlantilaista naista kuristettuina ja haudattuina samoilta vuorilta missä Annie katosi.

Annien isä palkkasi yksityisetsivän ja hänen avullaan etsintöjä myös jatkettiin. Useat vapaaehtoiset myös etsivät Annieta alueen metsistä, mutta tuloksetta. Vuonna 1997 nimetön puhelinsoittaja antoi lupaavalta kuulostavan vihjeen, että jotain isoa laatikkoa oltiin haudattu Enniskerryn lemmikkihautausmaalle sinä iltana kun Annie katosi. Iso laatikko piti kuitenkin sisällään vinttikoiran. Tämän jälkeen ei enää tullut vihjeitä.

Totuus on, että Annien on luultavasti tappanut mies jota gardai ei tule koskaan saamaan kiinni."

Lisätietoa englanniksi:
http://abcnews.go.com/2020/story?id=2059587&page=1
http://www.charleyproject.org/cases/m/m ... annie.html
Katjushka
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 9:17 pm

Re: Missing Without Trace In Ireland: Annie McCarrick

Viesti Kirjoittaja Katjushka »

Kiva kun suomensit jutun tänne. ABC Newsin sivuilla on juttu, jossa mainitaan samaanaikaan kadonneista naisista. Heitä tuntuu olevan todella paljon. Jutussa käydään lisäksi läpi kaksi mahdollista epäiltyä Katoamiskolmion tapauksiin.
http://abcnews.go.com/2020/story?id=2059587&page=1
Vastaa Viestiin