ihmeelliset itsemurhat

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

M. Kallas

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja M. Kallas »

Tunnen ihmisen, jonka isä on tappanut itsensä moottorisahalla (kaulaan huitaissut). Muualta olen kuullut että poika olisi ollut todistamassa tapahtumaa.
TAKL
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 12:15 am
Paikkakunta: Joensuu

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja TAKL »

Inhottavin tapaus jonka tiedän oli kun mies ampui itsensä haulikolla perheensä nähden. Metsästystä harrastava mies oli tyynen rauhallisena putsailemassa haulikkoaan, kunnes yhtäkkiä ampui itseään päähän tuvan pöydän ääressä. Vaimo ja kouluikäiset lapset näkivät tapauksen. Järkyttävä kokemus perheelle.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja joey »

^ Ei taida liittyä varsinaiseen ketjun aiheeseen, mutta kerron minäkin vastaavan. Pahin tapaus josta olen kuullut, on se, kun kahden pienen lapsen äiti ajoi miehensä ja lapsensa jollakin verukkeella käymään ulkona ja ripustautui sinä aikana hirteen kodin portaiden ylle. Ei siinä siis muuten mitään, mutta portaat olivat suoraan ulko-ovea vastapäätä. Ja lapset tulivat ensimmäisenä sisään.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

No entäs se vajaan kolmen vuoden takainen tapaus, jossa vanhus käveli tankin alle Jyväskylässä itsenäisyyspäivän paraatissa? Muistan tapauksen hyvin, sillä olin viereisessä talossa tapahtuman aikaan ja kuulin ambulanssien äänen sinne selvästi. Paikalla olleet kertoivat papan sanoneen jotain kohtalokasta (joka tosin oli monitulkintainen, jotain tyyliin "enpä taida keretä enää juomaan toista kahvia") ja sen jälkeen käveli keskelle tankin kulkureittiä, meni polvilleen maahan ja mahalleen siitä makaamaan vain sekunteja ennen tankin tuloa niin, ettei kukaan oikein kerennyt reagoida tilanteeseen.

Tässä on video tapauksesta:

http://www.youtube.com/watch?v=tsjOLvYcuTc

Käsittääkseni otsikosta poiketen mies kuoli. Oli joku yksinäinen vanhus, jolla ei ollut enää ketään elämässään jäljellä ja oli päätynyt tuohon tekoon jo ilmeisesti ennen tuonne paikalle saapumistaan. Sotaveteraani kun oli, hän sai istua tuossa kaupungintalon edessä sinne erikseen tuoduilla tuoleilla ja juoda heitä varten keitettyä kahvia. Mitään turvaköysiä ei kai välissä ollut, joten reitti tuohon ajoradalle oli esteetön.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja joey »

^ OT: Miksiköhän tuo tankki muuten siirretään sedän päältä pois? Paikalla on älyttömästi ihmisiä, eikä tankin alta paljastuva näky ole kaikkien silmille sopivaa. Siirtoa ei oikein voi perustella mitenkään muuten kuin typeränä luonnollisena reaktiona, sillä on tietysti ilmiselvää ettei tuosta voi selvitä hengissä.
Solmu
Adrian Monk
Viestit: 2521
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 2:19 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Solmu »

joey kirjoitti:^ OT: Miksiköhän tuo tankki muuten siirretään sedän päältä pois? Paikalla on älyttömästi ihmisiä, eikä tankin alta paljastuva näky ole kaikkien silmille sopivaa. Siirtoa ei oikein voi perustella mitenkään muuten kuin typeränä luonnollisena reaktiona, sillä on tietysti ilmiselvää ettei tuosta voi selvitä hengissä.
Ei sieltä tankista näe tuohon keulaan(alle) lainkaan. Näin ollen ei ne voinut tietää kuinka pahasti mies on alle jäänyt, joten äkkiä vaan pakki päälle.
Ja olishan se nyt hassua ollut jos sen tankin olisi siihen ukon päälle vaan jättänyt odottamaan ihmisten pois lähtemistä.
Ripeästihän ne nyt miehen sieltä keräsi lanssin kyytiin ja paraati pääsi jatkumaan.
"Yöperho on koteloitunut"
mipa74
Hetty Wainthropp
Viestit: 484
Liittynyt: Ke Loka 03, 2007 4:32 am

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja mipa74 »

Näyttäviä itsemurhia lisää. Yksi sankari hirttäytyi aamuyöstä parvekkeensa ulkopuolelle kerrostaloalueella. Oli taas lapsiperheissä puheenaihetta :(

Toinen oli syrjäisemmässä paikassa. Hyppy hirteen valtatien sillalta ja alla meni lenkkipolku. "Köysi" oli vahvaa ja ohutta, joten ensimmäinen lenkkeilijä löysi pelkän päättömän kropan - viranomaisten toimesta löytyi sitten pääkin viereisestä ojasta.
When I die I don't want no part of heaven
I would not do heaven's work well
I pray the devil comes and takes me
To stand in the fiery furnaces of hell
(B.Springsteen - Youngstown)
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja esmes- »

^kaveri hyppäsi kans parvekkeelta (3.krs), hirttäytyi alasti kettinkiin keskustassa kerrostalossa joka sijaitsee ison päätien varrella, oli lauantaiaamu klo 8-9 ja koululaiset liikkeellä hakemassa kevättodistuksiaan. vastapäisessä talossa aamukahviaan juonu naapuri oli nähny ikkunasta tapauksen ja soittanu viranomaisille. sellaseen näyttävään/näkyvään lähtöön sit päätyi :?
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

mipa74 kirjoitti:Toinen oli syrjäisemmässä paikassa. Hyppy hirteen valtatien sillalta ja alla meni lenkkipolku. "Köysi" oli vahvaa ja ohutta, joten ensimmäinen lenkkeilijä löysi pelkän päättömän kropan - viranomaisten toimesta löytyi sitten pääkin viereisestä ojasta.
Miten on ihan tunne, että tuosta olisi keskustelu täälläkin jossain vaiheessa? Muistaakseni tosin silloin puhuttiin, että lenkkeilijä löysi pään, ja ruumis oli jo joko viety pois paikalta tai vielä löytymättä.

Yksi nettituttu aikanaan jutteli itsemurhasta aika tiuhaan tahtiin, kovat oli suunnitelmatkin; tarkoitus oli muistaakseni nimenomaan juuri tuollainen hyppy ohuen narun varassa, että pää irtoaisi. Varmemmaksi vakuudeksi tuo itsemurha oli tarkoitus toteuttaa vielä junaradan yläpuolella olevalla sillalla niin, että jos köysi katkeaisi kaikesta huolimatta, putoaisi siitä sitten edes junaradalle, missä voisi odotella enemmän tai vähemmän valmiiksi vammautuneena junan tuloa.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Luupää »

.

Sain tietooni jokunen päivä sitten kaverilta johon olen hiljattain tutustunut tällaisen stoorin (tapahtunut jo monta, monta vuotta sitten):

Hänen isänsä - vanha sotaveteraani - sai tietää sairastuneensa syöpään. Aiemmin hänen veljensä (siis tämän isän) oli kuollut niin ikään syöpään kroonikko-osastolla aikansa tuskasta huudettuaan.

Ukko kertoi diagnoosin saatuaan lähipiirilleen selkein sanoin että hän ei samanlaista kohtaloa halua niin että älkää sitten yllättykö kun...

Niinpä äijä keskellä kylmää talvea haki ison pullon kunnon konjakkia, kävi kylvyssä ja meni märkänä kylpytakki päällä parvekkeelle pakkaseen sen konjakkilekan kanssa. Siinä hän oli istuksinut ja kitannut sitä tulilientään, ilmeisesti sammahtanut suunnitelmiensa mukaan ja löytyi kuoliaaksi paleltuneena.

Että näinkin sen voi tehdä.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Taulapää
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Loka 14, 2009 11:54 am

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Taulapää »

Meidän kerrostalossa kävi erikoinen ikävä episodi muistaakseni vuonna -02 tai jotain sinne päin. Naapurin pitkätukkainen poika otti reilun kokoisen pullon kossua ja meni sitten kittaamaan sitä talon katolle. Juopotteli siellä aikansa ja sitten päätti päivänsä hyppäämällä alas (putosi sen verran kauas reunalta, että pakko sen oli hypätä eikä vahingossa pudota). Pojan avovaimo teki sitten ikävän ratkaisun ja päätti lähteä miehensä rinnalla, joten myös hän kiipesi talon katolle ja hyppäsi miehen viereen.

Erityisen ikävän tästä koko hommasta teki ensinnäkin se, että pihalla oli leikkimässä noin 10vuotiaita lapsia jotka näkivät kaiken. Sääliksi käy lapsia. Toinen asia mikä tästä tekee kurjan on se, että ensiksi hypännyt poika jäi henkiin. Avovaimo kuoli.

EDIT: Lisäystä

Sattuuko joku muistaan myös tuolta 2000 luvun alkupuolelta sellaista, kun joku hyppäsii Tampereella Koskikeskuksen ylimmästä kerroksesta siihen keskusaukiolle? Voiko joku vahvistaa muistanko oikein?
ex. poliisiylijohtaja

Kylmänjärven pohjassa, makaa poika haudassaan vuosikymmenten takaa,
kaikuu äänet pohjalla


Kylmänjärven saaresta Kohti jäistä lakeutta, poika miesten mukana pahaa aavistamatta, kohta alkaa sataa, mutta ei lunta, vaan luoteja
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja esmes- »

Luupää kirjoitti:Niinpä äijä keskellä kylmää talvea haki ison pullon kunnon konjakkia, kävi kylvyssä ja meni märkänä kylpytakki päällä parvekkeelle pakkaseen sen konjakkilekan kanssa. Siinä hän oli istuksinut ja kitannut sitä tulilientään, ilmeisesti sammahtanut suunnitelmiensa mukaan ja löytyi kuoliaaksi paleltuneena.
tää kuulosti jollaintapaa jopa kauniilta ja rauhalliselta lähdöltä, ei mitään veriroiskeita tai traumatisoituneita sivullisia.
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
Indrid Cold
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 5:54 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Indrid Cold »

Solmu kirjoitti:
joey kirjoitti:^ OT: Miksiköhän tuo tankki muuten siirretään sedän päältä pois? Paikalla on älyttömästi ihmisiä, eikä tankin alta paljastuva näky ole kaikkien silmille sopivaa. Siirtoa ei oikein voi perustella mitenkään muuten kuin typeränä luonnollisena reaktiona, sillä on tietysti ilmiselvää ettei tuosta voi selvitä hengissä.
Ei sieltä tankista näe tuohon keulaan(alle) lainkaan. Näin ollen ei ne voinut tietää kuinka pahasti mies on alle jäänyt, joten äkkiä vaan pakki päälle.
Ja olishan se nyt hassua ollut jos sen tankin olisi siihen ukon päälle vaan jättänyt odottamaan ihmisten pois lähtemistä.
Ripeästihän ne nyt miehen sieltä keräsi lanssin kyytiin ja paraati pääsi jatkumaan.
Tankki ei ajanut vanhuksen päälle vaan pysähtyi ennen, tästä on varma paikallaolijan silminnäkijäkertomus. Mies kuoli ilmeisesti sydänkohtaukseen. Viimeiset sanat olivat sodanvastaiset, "ei tuollaisia laitteita pitäisi olla ollenkaan" tms.
Solmu
Adrian Monk
Viestit: 2521
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 2:19 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Solmu »

Indrid Cold kirjoitti:
Solmu kirjoitti:
joey kirjoitti:^ OT: Miksiköhän tuo tankki muuten siirretään sedän päältä pois? Paikalla on älyttömästi ihmisiä, eikä tankin alta paljastuva näky ole kaikkien silmille sopivaa. Siirtoa ei oikein voi perustella mitenkään muuten kuin typeränä luonnollisena reaktiona, sillä on tietysti ilmiselvää ettei tuosta voi selvitä hengissä.
Ei sieltä tankista näe tuohon keulaan(alle) lainkaan. Näin ollen ei ne voinut tietää kuinka pahasti mies on alle jäänyt, joten äkkiä vaan pakki päälle.
Ja olishan se nyt hassua ollut jos sen tankin olisi siihen ukon päälle vaan jättänyt odottamaan ihmisten pois lähtemistä.
Ripeästihän ne nyt miehen sieltä keräsi lanssin kyytiin ja paraati pääsi jatkumaan.
Tankki ei ajanut vanhuksen päälle vaan pysähtyi ennen, tästä on varma paikallaolijan silminnäkijäkertomus. Mies kuoli ilmeisesti sydänkohtaukseen. Viimeiset sanat olivat sodanvastaiset, "ei tuollaisia laitteita pitäisi olla ollenkaan" tms.
En väheksy kertomaasi, mutta puolustusvoimien/poliisin kertomuksessa mainitaan miehen jääneen osittain panssarivaunun alle.
Paraati eteni aluksi totuttuun tapaan, mutta panssarivaunuosaston ollessa kunniavieraskatsomon edustalla mieshenkilö nousi nopeasti ylös ja siirtyi kadulle. Marksman-panssarivaunun kuljettajan havaittua mieshenkilön, tämä oli hyvin lähellä vaunun oikeaa etuosaa. Mies jäi osittain panssarivaunun alle.

http://www.mil.fi/ruotuvaki/index.php?pid=2607
Toki tuossa ei mainita, jäikö telan alle.. vai miten.
"Yöperho on koteloitunut"
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja joey »

^ Ja tuo osittainen allejääminen voi tarkoittaa esimerkiksi kättä tahi jalkaa, jolloin kuolinsyy voi hyvinkin olla sydänkohtaus.
Vastaa Viestiin