Päitä vadille

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Hairahtelija
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Ti Maalis 22, 2011 8:00 pm

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Hairahtelija »

Nooruska kirjoitti:
Siis täällä päässä niitä juurikin tarrojen takia vedettiin, karkkina se ei ollut kummoinen. :D
Hahaa :D Musta se oli niiiiin hyvää, ja oli ihanaa pureskella sitä purkkaa kun tikkarinpalat nitis ja natis vasten hampaita :lol:
Pilari kirjoitti:
Kaipaan myös vaniljasiideriä, joka oli joitain vuosia sitten kai jonain kesämakuna, kun ei sitä enää mistään löydy.
Joo, tätä oli ainakin vuonna 2002? Hyvää oli jääkylmänä saunassa, nam.

...

Joskus myös joku 15 vuotta sitten oli vadelma-suklaalimpparia. Ei tainnut olla kovin suosittu, kun ei sitä pitkään kai ollu.

Stratokset oli munkin lemppareita. Tosin mikä tahansa suklaa kelpaa tilalle ;)
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17176
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kuva
Miksi tämänkin tuoteen valmistus piti lopettaa? Ihme spedeilyä. Hellas näitä teki vuonna 1971 ja purukumissa oli 99 kuvan sarja Speden tv-ohjelmista ja elokuvista.

Kuva kirjasta Aikamatka 2.

Satakunnan Kansan artikkeli oli mukavaa luettavaa. Moni muukin näistä näemmä pohtii - tai sitten tämäm aloituksen innoittamana tehty...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1885
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Indrid Cold kirjoitti:
pikku-my kirjoitti:pommac jätskiä löytyy yhä joistain kaupoista ja tänä vuonna on palannut myös MAC
Nämähän eivät ole jäätelöitä, vaan mehujäitä. Eivät siis sisällä maitotuotteita ensinkään. Hyviä!
Itse asiassa kaikissa muissa, paitsi pataässän muotoisessa hedelmä-salmiakkimehujäässä lukee, että ne sisältävät pieniä määriä maitoa. Itse en voi siksi syödä niitä. Joillekin saattavat olla jopa hengenvaarallisia.

Karkki- ja keksihyllyjen äärellä on usein melkoinen vitutus: valtava määrä erilaisia merkkejä ja laatuja, mutta niistä ehkä 1-2 per kauppa on sellaisia, joita voin itse syödä. Terveisiä vaan valmistajille. :?
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Penkkimurheilija
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: To Tammi 28, 2010 12:43 am

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Penkkimurheilija »

Antaisin oikean kivekseni yhdestä Pandan mintunmakuisesta Ahaa-suklaapatukasta. Normi-Ahaata saa vieläkin kaupoista, nykyisin myös pusseittain myytävinä pikkupatukoina. Yksikään patukka ei ole ikuna päivänä maistunut niin hyvälle kuin minttu-Ahaa. Vain Pätkis vetää vertoja.

Nyt kun muistelen, niin näitä Ahaa-pötköjä myytiin aiemmin, siis joskus vuonna miekka ja kilpi, Zoo-nimellä. Kääreessä oli jotain viidakon eläimiä. Aivan erilainen paketti, mutta maku oli täysin sama.
I try to do my own thinking. And I recommend you do yours.
Beatrix Kiddo
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: To Elo 11, 2011 11:05 am

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Beatrix Kiddo »

Jack the Ripper kirjoitti:
Juliet Jones kirjoitti:. Hopeatoffeetakin sai ennen ohuena litteänä pötkönä, ja se oli kovempaa + maukkaampaa kuin tämä nykyisin markkinoilla oleva pussitavara.
Hopeatoffeen valmistus lopetettiin muutama vuosi sitten.
Jos tämä on totta, olen etsinyt kauppojen karkkihyllyistä sitä täysin turhaan... :(
Onko sama kohtalo kohdannut myös Toffoja?
Beatrix Kiddo
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: To Elo 11, 2011 11:05 am

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Beatrix Kiddo »

Vaadin muuten myös niiden päitä vadille, jotka on vastuussa ballerinoista. On olemassa yksi valmistaja, joka valmistaa minulle mieluisia ballerinoja, joissa ei ole mitään timantteja, rusetteja ja muuta paskaa. Niissä ballerinoissa on vaan sellainen vika, että niitä täytyy ostaa yhdet kesässä heikon laadun vuoksi. :evil:
pikku-my
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 3:54 pm

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja pikku-my »

Hopeatoffeeta on ollut ainakin sellasissa pienissä pusseissa,mut oisko sit ollut vaan kausituote,kunnei leafin sivuilta enää löydy. Toffoja mäkin kaipasin juuri raskaana ollessani. ois ollu niin hyvä taskussa heikotuksen varalle =(
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Nyt karu totuus iski kasvoille Sokoksen meikkiosastolla; Nivean meikit lopetetaan!! :shock: :cry:
Kys. firmalta oli mielestäni paras meikkivoide, kiva nyt alkaa metsästään uutta. :x
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Who murdered me?
Lauri Hanhivaara
Viestit: 132
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 8:32 pm

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Who murdered me? »

Mä tykkään Nivean peltipurkista. Haluisin Fairyn retropullona takaisin, se käväisi hetken, enkä ehtinyt ostamaan. Kaikki vanhanaikaiset pakkaukset takaisin vaan. Haluaisin lempilimpparini Pommacin Soda Stream-mauksi. Ananas-karkkeja peltipurkissa en ole pitkään aikaan löytänyt. Ja MIKSI rommirusinajätskiä myydään vaan puolen litran pakkauksissa, eihän se nyt riitä alkuunkaan. Miksi Body Shop myytiin L'Orealille? Miksi Soda Stream-koneet on niin rumia? Meillä on uusin malli, siedettävimmän näköinen, mutta miksi kevyttä muovia? Mikseivät tee kunnon aineista niitä keittiötä koristamaan? Miksi kopiokoneet ja skannerit hajoaa käsiin? Lapsuudessa oli tikkareita, jotka olivat letkassa muovissa, punaisia ja vihreitä, missä ne ovat? Missä ovat aidon makuiset kolapullo-karkit? Miksi lakupiiput on pienentyneet puolella ja niitä punaisia hippusia murto-osa hyvistä ajoista? Missä ovat Veera-jäätelökakut? Miksi Fazerin parhaat-pussissa on niin helvetisti niitä uusia Suomi-karkkeja, jotka on pahoja?
JonBenét
nurich
Poliisikoira Rex
Viestit: 269
Liittynyt: To Loka 30, 2008 4:03 pm

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja nurich »

Maffe ja Malla-jukurtit olivat sairaan hyviä. Eikö ainakin Maffe ollut koira salapoliisiasussa (tai niin sen ainakin penskana tulkitsin)?

Muutama vuosi sitten oli suklaapatukoita nimellä Jambo tai Jumbo tms, joissa oli marmeladia ja sellaista sitkeää valkoista hyvää, onko niitä vielä olemassa?

Ja kuka tahvo lakkasi valmistamasta niitä sairaan kirpeitä irtokarkkeja, joita sai ehkä 5 syötyö ennen kuin oli kieli ruvella? Niitä löytyi sekä hedelmä- että salmiakkivariaatioina.

Ja metsätähtijukurtteja vedin purkkikaupalla kunnes äiti kieltäytyi ostamasta niitä enää. Kas kun paletti tyhjeni kolmen lapsen kulutuksessa päivässä. Olikohan niissä jotain riippuvuutta aiheuttavaa?

Entäs Ruusu-suklaa (olikohan se tämä?), jossa joka ruudun täyte oli erilaista? Keltainen pakkaus, ei muistaakseni Fazerin.

Kaveri toi vuosia sitten ulkomaan tuliaisina pojalle Harry Potter-karkkiaskin, jossa oli omituisia makuja kuten korvavaikku tai sinappi. Poika halajaa näitä vieläkin, vaikka on jo melkein aikuinen.
Pazzie
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 102
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 12:21 am
Paikkakunta: Valley of Death

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Pazzie »

Maffe ja Malla jogurtit olivat todella hyviä, toinen jogurtti suosikkini oli 4 vuodenaikaa :) Jäätelöistä parhainta oli Rocky Road. Harmittaa myös greipin makuisten Mynthonien katoaminen. Markkinoilta ovat myös kadonneet Fazerin ohuet suklaanapit pahvirasiassa. Joskus aikoinaan sai myös sellaista jäätelöä joka oli pyöreän muotoinen ja siinä oli lakuvarsi, joka kesällä auringossa aina pehmeni ja jäätelön loppu tippui maahan, mutta silti sellainen oli aina uimarannalle mentäessä saatava :D myös Roger Rabbit jäätelö oli hyvää siinä oli keskellä tikun ympärillä hyytelö. Muistaako kukaan markkinoiden ensimmäistä "lohkeavaa jogurttia" olisiko nimi ollut Balkan ( tai jotain sinnepäin ) , se oli niin hienoa ja uutta siihen aikaan, kun jogurtti oli sellaista lohkeavaa :D Those were the days
If we could start again, would that have changed the end?
Avatar
Teresa Banks
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 7:08 pm

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Teresa Banks »

Minä kaipailen niitä rätiseviä karkkirakeita - nimeä en muista, mutta olisikohan 80-luvun ihmeitä ollut tämäkin. Siis: pienessä pussissa pikkuruisia rakeita, jotka suussa alkoivat rätistä. Se se vasta oli kakarana hauskaa :D

Sitten isompana tykkäsin inkkarikaljasta eli oluesta nimeltä Indian. Mihin jäi sekin? Ei ole olut sen jälkeen maistunut. Nyyh.
The king is gone but he's not forgotten
Is this the story of Johnny Rotten?
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2419
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Jambo- patukat olivat todella hyviä, vihreä, punainen ja keltainen, ja se marmeladi siellä sisällä mukavan sitkeää.

Ruusu- suklaata valmisti Hellas, ja tuli sitäkin syötyä läjäpäin.

Yritin hakea eilen kosmetiikkavalmistajaa, joka siirsi tuotantonsa lopulta Lumenelle. Käytin niitä voiteita ja ihanaa antiperspiranttia, jossa oli mieto, raikas tuoksu. Loppui sekin, ja nykyään ei vastaavaa enää löydy. Lumenen Arctic Aqua nyt on lähinnä, muttei ihan niin hyvä. Mikä hitto se vanha valmistaja ja tuotemerkki oli.. ?
Jellybean
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ma Maalis 08, 2010 8:36 pm

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Jellybean »

Teresa Banks kirjoitti:Minä kaipailen niitä rätiseviä karkkirakeita - nimeä en muista, mutta olisikohan 80-luvun ihmeitä ollut tämäkin. Siis: pienessä pussissa pikkuruisia rakeita, jotka suussa alkoivat rätistä. Se se vasta oli kakarana hauskaa :D

Sitten isompana tykkäsin inkkarikaljasta eli oluesta nimeltä Indian. Mihin jäi sekin? Ei ole olut sen jälkeen maistunut. Nyyh.

Muistan nuo karkkirakeet! Oli niitä vielä noin 10 vuotta sitten. Tuli kerran vastustamaton halu tietää, miltä tuntuu jos niitä vetäisee nenään. Noh, melko vinkeältähän se tuntui kun ne rätisi jossain nenäontelossa.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Päitä vadille

Viesti Kirjoittaja Tiina »

...jollain mennyt hermo... :mrgreen:

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=29743


Itse jäin kaipaamaan tuossa 80-luvulla vielä olleita Kirpo-merkkisiä karkkeja. Vihreitä ja kirpeitä. Nam.

Jollain kosmetiikkamerkillä oli tässä vielä pari vuotta sitten sellaista happokuorintanaamiota. Eipä saa enää. Jotkut lukutaidottomat ei ilmeisesti osanneet tulkita käyttöohjeita ja myynti jouduttiin lopettamaan. Näin kertoi kemikalioliikkeen täti, joka myös itse oli kovasti tykännyt ks. aineesta. :(
Vastaa Viestiin