Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 240
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

Mickey kirjoitti:Nimillä syyllistäneet, pelottaako tulevat herjaus-syytteet?
Ei pelota.

Jokaisella henkilöllä on nimi, ja jokaisesta henkilöstä voidaan myös luoda peitenimi tyyliin "herra X", mutta tässä tapauksessa tapahtumien erilaisia mahdollisuuksia spekuloitaessa käsite "herra X" tai "neiti Y" olisi kovin helposti osattu yhdistää siihen ketä tarkoitettiin. Miksei sitten suoraan keskusteltaisi etunimillä tai nimikirjaimilla? Jos nyt yleensä keskustellaan.

Se on sitten hyvä pohtia erikseen, että pitäisikö tällaiset keskustelut kieltää kokonaan, ja onko aiheettomasti/virheellisesti epäileminen rikos ja jos on, saako poliisikaan sitten ketään enää aiheettomasti/virheellisesti epäillä? Eli oli hyvä että selvisi, nyt ne joilla ei ollut osaa eikä arpaa tämän asian kanssa voivat olla aivan rauhassa, ei kukaan heitä enää 2 kuukauden päästä muistele eikä muista.

Ja jos jollain ei tällä hetkellä ole puhdas omatunto syystä taikka toisesta, niin poliisin tutkimukset jatkuvat ja nyt jos koska se silmukka sitten kiristyy, jos sellaiseen jonkun kohdalla aihetta on.
Viimeksi muokannut Kirvesmies, To Syys 08, 2011 1:04 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Satsuke
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 12:09 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Satsuke »

"Pirkanmaan hätäkeskukseen ilmoitettiin 7.9.2011 klo 19:36 aikaan, että Tampereella Likolammessa on vedessä todennäköisesti kuollut henkilö. Paikalle meni poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Pelastuslaitoksen yksikkö toi menehtyneen henkilön rantaan.

Kyseessä oli nuori tyttö. Tuntomerkkien ja vaatetuksen perusteella on todennäköistä, että kyseinen henkilö on Tampereella 31.7.2011 kadonnut Karoliina Kesti. Varmuus asiasta saadaan oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa."

Nuo tummennetut kohdat särähtivät omaan korvaan. Eikä se maininta ulkoisten väkivallan merkkien puuttumisestakaan ihan osu tuohon 1,5kk aikajanaan, mikäli vedessä olisi ollut koko tämän ajan. Jotenkin tuli sellainen käsitys, että vainaja/KK on hieman "tuoreempi" kuin jutun kesto antaisi olettaa. Tämä saattaisi toisaalta selittyä mikäli Likolampi on ns. suolampi, eli riittävän hapan. Oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa onneksi selviää edes epätarkka kuolinaika, tuurilla jopa -syy...

Hämärä ja surullinen tapaus.. Rauha Karoliinalle.
Hulluilla on aina hauskempaa...
Nulli
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: Ti Huhti 28, 2009 10:41 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Nulli »

Tekisi mieli sanoa, että mitäs minä sanoin. Tosin itselläkin alkoi usko horjua, kun ei tahtonut löytyä katoamispaikan läheisyydestä.

No eipä tässä sitten ollut mitään erikoista koko jutussa. Känninen katoaa vesistön lähistöllä ja löytyy vesistöstä, miksi sinne putosi, sitä ei ehkä saada koskaan tietää. Kuten ei usein saada niiden muidenkaan veteen kännissä pudonneiden kohdalla. Ehkä säiköhti jotain ja lähti karkuun ettei jää kännissä ajamisesta kiinni, ehkä jotain muuta.

Ainoa erikoisuus oli se, että noin pitkään pysyi pohjassa, lienee lammen vesi syvemmältä kylmää. Selittäisi myös sen, että kaasuja ei tullut paljoa, eikä koirat reagoineet.

Kaikki muu mitä "erikoista" tästä on väännetty johtuu ainoastaan siitä, että ei löydetty heti. Jos olisi parin päivän päästä lammesta löydetty, aika harva edes tietäisi tytön nimeä, eikä kukaan olisi edes epäillyt mitään rikosta tapahtuneen.
josh
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Ke Elo 24, 2011 12:03 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja josh »

Syvä osanotto omaisille. Suuri suru on sanaton.
ovara
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ke Elo 24, 2011 12:47 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ovara »

Spekultantti kirjoitti: Mutta nyt ei ole enää kiirettä mihinkään. Kuunnellaan vaikka:
http://www.youtube.com/watch?v=OaZZ4Q6IgPQ
Nyt ei todellakaan ole oikea hetki rienata vainajaa.
Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 240
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

kakkosurpo kirjoitti:
Kirvesmies kirjoitti:
kakkosurpo kirjoitti:Miten poliisi osasi yhtäkkiä tulla pimeällä lammelle joka oli jo sukellettu ja koirilla haistettu?
Sieltä oli soitettu sieltä Likolammenkadulta:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/ruumi ... 34799.html

Ilmeisesti olen lukutaidoton koska en löydä useammallakaan lukukerralla et olisi soitettu LIKOLAMMENKADULTA.
Kerro minulle millä rivillä se lukee, olethan niin ystävällismielinen.
"Poliisin mukaan Pirkanmaan hätäkeskus sai keskiviikkona kello 19.36 ilmoituksen, että Tampereen Likolammessa on kuollut ihminen."

Okei, korjaan yllä olevan - eli se oli pelkkä oma johtopäätös. Tarkoitus oli vain sanoa, että poliisi sai vinkin, ja missään ei ole kerrottu mistä se vinkki tuli. Se on voinut tulla vaikka Rovaniemeltä (tai tarkempaa faktatietoa siitä ei tässä vaiheessa ole, että kuka ilmoitti, miten ilmoitti, ja mistä ilmoitus tuli). Jostain se kuitenkin tuli, ja kellonaika tiedetään minuutin tarkkuudella.
Poirot H.
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 1:57 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Poirot H. »

helppoperuna kirjoitti:on kyllä outo juttu...ei mahdu mun kaaliin. Pojat väittää että lähti selvinpäin? miksi likolammelle, miksi kolaroida skootteri? miksi jättää vilkku päälle? miksi veteen? miten ei löydetty(koirat, sukeltajat, etsijät?)
ei kyl ymmärrä...
Aivan samoja ajatuksia täälläkin risteilee. Ei voi olla mahdollista, että etsinnät naarauksineen eivät tuottaneet tulosta, jos uhri on hukkunut tapaturmaisesti. En vaan voi käsittää, mikä olisi pitänyt ruumiin näin kauan pinnan alla tai miten se ei olisi naarauksissakaan löytynyt.

http://www.tiede.fi/kysy_asiantuntijalt ... e_pinnalle_

Omaisille syvä osanotto :cry:
helppoperuna
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Syys 02, 2011 5:04 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja helppoperuna »

Pakko sanoa että itsemurhaan en usko ollenkaan, tapaturma nyt voisi jotenkin olla ehkä mahdollinen, mutta itselleni ei kyllä aukea tuo tilanne millään että miksi likolammelle...

edelleenkin pidän hyvin epätodennäköisenä että kaikki seuraavat asiat vain toteutuvat:

"Tapaturmainen hukkuminen"

-karoliina olisi selkeästi kännissä (mutta pojat eivät sitä huomaa, vaan pitävät vesi selvänä)
- karoliina eksyy ja ajautuu jotenkin ihmeellisesti likolammenkadulle... ja ajaa sen päähän asti ilman että tajuaa että suunta on väärä.
-Kolaroi
-Jättää skootterin, vilkun + tavarat (varsinkin avaimet) sillain kun ne löydettiin
-tapaturmaisesti jotenkin sählää itsensä vielä veteen ja niin että ei pysty uimaan vaan hukkuu...

eikö yllä olevat tapahtumat vaatisi jo maailman huonointa zäkää

siihen vielä lisätään että ruumista ei löydy yli kuukauteen vaikka:"Lämpimään pintaveteen hukkunut saattaa kesähelteillä nousta pintaan jo muutamassa päivässä. "

Ja jos muka itsari...niin miksi tuona iltana ja miksi likolammelle.Lentävänniemi missä karo asuu on pelkkää rantaa eli vesistöistä ei olisi pulaa. Eivätkö pojat ja puhelukumppanit muka olisi huomanneet mitään merkkejä illan aikana jos karo olisi tiennyt että kohta lähdetään...? Miksi suunnitella puhelimessa seuraavan viikon tapahtumia?
josh
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Ke Elo 24, 2011 12:03 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja josh »

Ehkä ruumis haluttiinkin löydettävän viimein..
Ohutlenkki
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Syys 05, 2011 2:01 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Ohutlenkki »

Yksi asia minua ainakin hämmentää vielä tässä jutussa. Tämä lause :"Poliisin tiedossa on Karoliinan henkirikokseen viittaavia "konkreettisia yksityiskohtia". ja tämäkin tuntuu oudolta/hieman huvittavaltakin "Heinäkuussa kadonneen Karoliina Kestin, 15, jäljittämisessä vain kaksi asiaa on varmaa: Kesti ei ole hukkunut Liko- eikä Mustalampeen. Hän ei ole myöskään metsässä Villilän tai Raholan alueella. Kaikki mättäät ja lammenpohjat on nyt tutkittu tarkkaan." No nyt sit ootellaan kuolinsyyntutkijan lausuntoo onko keuhkoissa vettäkään.
Kyllä pahan saa tappaa
Avatar
Ahtojää
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 6:09 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Ahtojää »

Kuva

Ymmärsinkö siis oikein, että löytöpaikka Likolammi (ei Likolampi) on siis aivan skootterin löytöpaikan vieressä? Lähempänä kuin arvattiin...

Varmasti etsintäpartioilla tulee "mitä jos"-mietteitä nyt.
Avatar
Scarlett
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 10:42 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Scarlett »

Jotenkin irvokasta, kun alussa olin vakuuttunut, että löytyy todella läheltä skootterin löytöpaikkaa. Katsoin kartasta ja siitä skoden löytöpaikasta on varmaan 30 metriä Likolammen rantaan. Jotenkin vaan uskoin, että noin pieni lampi on pystytty tutkimaan aukottomasti. Näinhän poliisikin vakuutteli. Sitten alkoikin seikkailut ja teoriat hurjista vaihtoehtoista...

Minä en usko, että asiaan liittyisi rikosta. Enkä kyllä usko itsemurhaankaan. Onko siellä rantakiviä? Pimeässähän voi juosta kovaa karkuun ja yhtäkkiä ollakin rantakivikossa selällään ja seuraavaksi vedessä. Kännykän kohtalo on vielä mielenkiintoinen. Ehkä se sittenkin löytyy jostain skootterin ja Likolammen väliltä maastosta.

Tarkempaa tietoahan meille uteliaille salapoliiseille ei tule "luonnollisesta" kuolemasta, ellei omaiset kerro tai juorut leviä sisäpiiristä netissä.
annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja annijatta »

josh kirjoitti:Ehkä ruumis haluttiinkin löydettävän viimein..
Oliskos poliisi ollut niin fiksu, että varsin antoi tiedotteen että juuri Likolampi on niin hyvin etsitty ettei siellä enää suoriteta etsintöjä ja joku meni ansaan?
Villi arvaus vain
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
Markus010
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Elo 24, 2011 7:43 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Markus010 »

Veikkaan, että hän on eksynyt humalassa ja ajanut kantoon. Hän on yrittänyt skootteria käyntiin, kun se ei ole käynnistyny, hän on lähtenyt oikaisemaan metsän halki ja tapaturmaisesti joutunut veden varaan. Naarauksessa ei tuloksia ole saatu jos järvi on syvä ja vainaja on uponnut pohjaan.
Carat
Armas Tammelin
Viestit: 79
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 2:21 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Carat »

En kyllä millään usko itsemurhaan. Oikeasti, kuka hukuttautuu johonkin lampeen tarkoituksella? Ainoa järjellinen selitys on tapaturma. Skootteri risaksi maistissa ja siitä paniikissa tuonne likolammelle jossa on joutunut veden varaan. (Bilepojat eivät varmaan ole sitten ymmärtäneet KK:n humalatilaa?) Ja ei siellä paljon promilleja ole edes tarvinnut olla, jos ajaa skootterin kantoon ja ottaa jalat alleen. Käy mielessä, etten kiinni poliisille voi jäädä.

Omaisille voimia, R.I.P. Karoliina
Lukittu