Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

taavetti
Perry Mason
Viestit: 3633
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Me ollaan sankareita kaikki...

Mies uhkasi hakata neliraaja-halvaantuneen

Mies soitti vankilasta halvaantuneelle miehelle, jonka avustajana vangin vaimo työskenteli. Vanki uhkasi hakata ja tappaa miehen, jos tämä ei kerro vaimon olinpaikkaa.

Vaimo oli hakemassa avioeroa ja lähestymiskieltoa miestään vastaan. Väkivaltainen mies oli edellisellä vankilomalla pahoinpidellyt vaimoaan hakkaamalla varsipölynimurilla.

Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi heinäkuussa vankilassa olevan miehen laajennettuun lähestymiskieltoon. Itä-Suomen hovioikeus vahvisti sen torstaina.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... een/719874
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
NancyDrew
Christopher Lorenzo
Viestit: 1580
Liittynyt: Ti Elo 10, 2010 8:02 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja NancyDrew »

Outo huijaus Puumalassa – mies kaupitteli onttoja kalakukkoja

Puumalan kirkonkylässä on viime päivinä kaupattu onttoja kalakukkoja. Noin 30-vuotias mies on pyytänyt jopa 40 euron hintaa siististi folioon pakatuista ja hyvin paistetuista kukoista, jotka ovat kuitenkin olleet silkkoa sisältä.

Asiasta ensin kertoneen Puumala-lehden mukaan kalattomia ja lihattomia kukkoja kaupitellut mies on nähty kirkonkylällä viime viikkoina. Viime havainnot ovat keskiviikolta. Mies on hoikka, siistinoloinen ja suomea puhuva.

-Asia tuli Puumala-lehden tietoon iäkkäältä rouvalta, joka oli arvellut kauppamiehen olleen karppauksen vastustaja, sanoo lehden päätoimittaja Elvi Köpman.

Poliisi ei ole saanut asiasta rikosilmoitusta.

Lähde: MTV3
Avatar
Hannaaaa
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 8:30 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Hannaaaa »

Tangat ja pierutyyny kaupungin kortilla

Turun entinen apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi teki erikoisia ostoksia edustusvaroilla.

Edustuslahja?
Turun kaupungin ja entisen apulaiskaupunginjohtajan riitaa käsiteltiin eilen hallinto-oikeudessa, kertoo Helsingin Sanomat.

Lehden mukaan kaupunki nosti esille Tero Hirvilammin erikoiset hankinnat, joita hän oli tehnyt kaupungin luottokortilla.

Niihin kuuluivat muun muassa tangat, Borat-peruukki, pierutyyny ja krapulapaketti.

HS:n mukaan Hirvilammi kertoi hankkineensa tavarat edustuslahjoiksi tylsien ja perinteisten tavaroiden korvikkeeksi.

Lisäksi Hirvilammi edusti Turun kaupunkia yöelämässä varsin aktiivisesti ja kestitsi usein samoja henkilöitä. Hän itse totesi HS:n mukaan tapaamisten olleen tärkeitä.

Esimerkiksi kustantamaansa kuuden hengen sisäänpääsymaksua yökerhoon Hirvilammi selitti HS:n mukaan "yökerhossa käydyillä tuulivoimakeskusteluilla".

Hirvilammi pidätettiin virasta viime vuoden helmikuussa. Hän oli saanut sakkotuomion vaimonsa pahoinpitelystä ja ollut töissä päihtyneenä. KHO totesi joulukuussa, että kaupunki toimi laittomasti ja tuomitsi sen 80 000 euron vahingonkorvauksiin.

Asian käsittely jatkuu tänään.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011112 ... 1_uu.shtml
Mitä sitte?
Rudy
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ke Marras 16, 2011 6:34 pm
Paikkakunta: Susiraja

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Rudy »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/vanhe ... 47567.html
Vanhemmat kaljalla – vauva ja koira jäivät asuntoon
Julkaistu: 25.11.2011 05:53

Puolisot olivat sopineet, että vaimo käy töiden jälkeen iltaoluella ja niin hän tekikin. Isän piti katsoa lasta.
Lahtelainen avopari riitaantui viime maaliskuussa iltakaljalla käynnistä ja lapsenhoidosta, jonka seurauksena poliisi tuli kotikeikalla. Jutussa tutkittiin myös puolitoistavuotiaan lapsen heitteillepanoa. Lapsi oli puolisen tuntia kotona isokokoisen koiran kanssa, kun vanhemmat olivat kaljakierroksella.

Heitteillepanosta ei löytynyt näyttöä. Lapsi nukkui pinnasängyssä kun isä lähti kaljalle ja kun äiti tuli puolen tunnin kuluttua kotiin, lapsi nukkui edelleen.

Puolisot olivat sopineet, että vaimo käy töiden jälkeen iltaoluella ja niin hän tekikin. Isän piti katsoa lasta.

Yöllä avomies oli saanut lapsenvahtina olemisesta kyllikseen ja soitti avovaimolleen, että hänkin lähtee kaljalle ja jätti puolitoistavuotiaan vauvan sänkyynsä nukkumaan. Asuntoon jäi myös suuri sekarotuinen koira, joka oli kiinni tolpassa 10-30 sentin mittaisella hihnalla. Koira on saksanpaimenoiran ja suursnautserin jälkeläinen.

Koiraa pidettiin normaalistikin tolpassa, jotta se ei päässyt repimään huonekaluja. Kun poliisit tulivat yöllä rauhoittelemaan riitelevää pariskuntaa, kiinnittivät he huomionsa ison koiran hihnaan.

Mies tuomittiin 30 päivän mittaiseen ehdolliseen vankeuteen eläinsuojelurikkomuksesta, koska koiran hihna oli liian lyhyt eikä eläin päässyt liikkumaan riittävästi. Tuomioon sisältyy myös avovaimoon kohdistunut laiton uhkaus, kun mies uhkasi pistää häntä saksilla kylkeen.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus määräsi miehen maksamaan entiselle avovaimolleen 400 euron kärsimyskorvaukset.

Vauvan kotiin jättäminen isokokoisen koiran kanssa tuli ilmi esitutkinnassa. Siltä osin juttu ei edennyt käräjäsaliin saakka.
Noniin. A) Entäpä JOS se lapsi olisikin herännyt? Jossittelu on aina yhtä ihanaa. Onko elämä tosiaan noin pienestä kiinni että voi jättää pienen lapsen yksin päästäkseen kaljalle? Kyseessä on hyvin lyhyt aika, mutta puolessa tunnissa ehtii tapahtua vaikka mitä.
B) Onko koira aiemmin repinyt huonekaluja vai onko tämä vain ennaltaehkäisyä? Kummin hyvänsä, siihen on olemassa vähän parempiakin tapoja kuin tolppaan kiinnittäminen niin lyhyellä narulla ettei koira voi edes liikkua. Osa eläinystävistä älähtää välittömästi takajaloilleen jos mainitaan sanat "näyttelyhäkki" tai "lentoboksi" mutta on ne tässä tapauksessa huomattavasti parempia ratkaisuja kuin lyhyt naru. Listaa vinkeistä kys. ongelmaan voisi jatkaa loputtomiin.
When God created a man, She was only kidding.
Sunshine
Nikke Knakkertton
Viestit: 165
Liittynyt: La Helmi 26, 2011 11:16 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Sunshine »

^Eiköhän koira ole ennenkin repinyt huonekaluja, kun kerta ei saa enää asunnossa liikkua vapaasti. Eikä siihen ole ratkaisu mikään pieneen häkkiin laittaminen (koira kun ei sielläkään pysty liikkumaan). Jos koiran kanssa on ongelmia sitä joko koulutetaan tai annetaan sellaiselle henkilölle joka sen osaa kouluttaa.
Rudy
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ke Marras 16, 2011 6:34 pm
Paikkakunta: Susiraja

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Rudy »

Sunshine kirjoitti:Eikä siihen ole ratkaisu mikään pieneen häkkiin laittaminen (koira kun ei sielläkään pysty liikkumaan). Jos koiran kanssa on ongelmia sitä joko koulutetaan tai annetaan sellaiselle henkilölle joka sen osaa kouluttaa.
Häkittämisen voi tehdä todella, todella väärin, mutta jos pitäisi valita häkin ja lyhyen narun väliltä niin siinä tapauksessa häkki on parempi ratkaisu. Häkkiä ei koskaa saa käyttää rangaistuskeinona, mutta monilla on käytössä häkki koiran omana paikkana. Jos koira tottuu pienestä pitäen häkkiin, menee sinne vapaaehtoisesti, syö luita siellä ja mahtuu nukkumaan miten päin tahansa, on se silloin parempi vaihtoehto. Kahden palveluskoirarodun jälkeläinen on aina vähän riskaabeli elukka mutta se keskustelu kuuluu tuonne toiseen ketjuun.
When God created a man, She was only kidding.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Vaimo keitti miestään - naapurit valittivat pahasta hajusta

Julkaistu: 25.11.2011 11:52

Pakistanin poliisi otti kiinni naisen Karachin suurkaupungissa syytettynä miehensä murhasta.

Nainen oli surmannut miehensä, paloitellut tämän ruumiin ja yrittänyt päästä siitä eroon keittämällä.

Poliisipäällikkö Khalid Nadeem Baig kertoi perjantaina, että 42-vuotias Zainab Bibi oli tunnustanut viranomaisille surmanneensa miehensä, kun tämä oli yrittänyt raiskata vaimonsa edellisestä liitosta syntyneen 17-vuotiaan tyttären.

Bibi huumasi miehensä sekoittamalla unilääkkeitä tämän teehen ja sen jälkeen kuristi miehen köydellä. Nainen paloitteli yhdessä veljenpoikansa kanssa ruumiin ja keitti lihat.

Poliisi pääsi rikoksen jäljille, kun naisen naapurit olivat valittaneet tämän luota leijuvasta pahasta hajusta. Myös veljenpoika on pidätetty.´

Tyylilyyli, mutta mitä ihmettä se sitä keittämään enää meni ??? :o
Muori
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: La Joulu 04, 2010 9:54 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Muori »

^Miten ihmisen liha haisee pahemmalle kun esim. possu?
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Viesti Kirjoittaja Luupää »

^ Jospa se ei enää ollut ihan tuoretta. Ei kai se muuten possua kummemmin haise.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Kuva
Larry King

1993 syntynyt Lawrence "Larry" King tuli kaapista jo 10-vuotiaana. Hän sanoi jo silloin olevansa homoseksuaali. Häntä kiusattiin koulussa naismaisuuden ja avoimen homoseksuaalisuuden vuoksi. Larrylla oli myös muita ongelmia: hänet tuomittiin varkaudesta ja vandalismista hänen ollessaan 12-vuotias, ja 14-vuotiaana hänet otettiin pois adoptiovanhemmiltaan ja sijoitettiin lastensuojelulaitokseen. Hänet siirrettiin E.O Greenin yläasteelle, jossa kiusaaminen jatkui. Larry alkoi pukeutua naisten vaatteisiin ja meikata itseään. Koulu ei voinut puuttua Larryn pukeutumiseen, koska Kaliforniassa on sukupuolisyrjinnän vastainen laki.

Kuva
Kuva

1994 syntynyt Brandon McInerney oli syntynyt rikollista elämäntapaa viettävälle amfetamiinille addiktoituneelle äidille. Perheessä oli väkivaltaa, ja isä William McInerney oli kerran kuristanut Kendra McInerneyn lähes tajuttomaksi. William teki Kendrasta lastensuojeluilmoituksia, ja Brandon sijoitettiin lopulta asumaan isänsä luo.

Helmikuussa 2008 Larry King meni koripallokentälle kesken pelin ja kysyi Brandonilta, haluaisiko tämä olla hänen ystävänpäiväkultansa. Muut koripallopelaajat nauroivat Brandonille.

Helmikuun 11. päivän aamuna King ohitti McInerneyn käytävällä ja huusi hänelle "rakastan sinua kulta". Myöhemmin tuona päivänä korkeisiin korkoihin pukeutunut ja meikattu Larry kierteli McInerneyn ympärillä. Muut pojat nauroivat McInerneylle.

Brandon yritti saada muita oppilaita hakkaamaan Larryn tässä kuitenkaan onnistumatta. Hän sanoi yhdelle Larryn ystävistä, että tämän on parasta sanoa Larrylle hyvästit, sillä hän ei enää tule näkemään Larrya.

Helmikuun 12. päivän aamuna McInerney vilkuili samassa tietokoneluokassa istuvaa Larrya. Noin klo 8.15 hän veti esiin 22. kaliiberin pistoolin repustaan ja ampui Larrya päähän takaapäin. Sitten hän heitti aseen lattialle ja käveli ulos luokasta.

21.11.2011 McInerney tuomittiin 21 vuodeksi vankeuteen. Hän ei voi päästä vapaaksi, ennen kuin on kärsinyt koko tuomion, eikä hänen vankilassa ennen oikeudenkäyntiä viettämänsä aika lyhennä tuomiota.

Lähde: Wikipedia

Hankala tapaus. Poikaa oli ahdisteltu seksuaalissävytteisesti ja nöyryytetty muiden oppilaiden edessä. Ehkä oli vain ajan kysymys, koska hän olisi menettänyt malttinsa lopullisesti. Miksi transvestiittipojan käytökseen ei puututtu?
Viimeksi muokannut Siru83, Ti Marras 29, 2011 9:39 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Miksi tähän ketjuun?
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Kuka varastaa jouluvaloja Taivalkoskella?


Keskiviikko 30.11.2011 klo 14.31

Taivalkoskella Pohjois-Pohjanmaalla liikkunut joulukoristekopla on vienyt jouluvaloja useista eri paikoista.

Taivalkoskella anastettiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä joulukoristeita useista paikoista.

Linja-autoaseman pihassa olevasta yrittäjien joulukuusesta vietiin hailakan siniset ledivalot. Yrittäjätalon liikekiinteistön ovelta vietiin puolestaan värikkäät ledivalot ja valkoinen lyhty.

Kaakkurintien rivitalohuoneiston edestä varastettiin puolestaan noin kaksi metriä korkea, puunmalliseksi rakennettu pajuköynnös, jossa roikkui lasisia jääpuikkoja. Samassa yhteydessä vietiin myös siniset ledivalot.

Poliisilla ei ole vielä tietoa, kuka valoja ja koristeita on vienyt. Asiaa tutkitaan näpistyksenä.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Luupää »

.

Kysyntä luo tarjontaa vai päinvastoin?

http://www.stara.fi/2011/12/06/muslimei ... -kannykka/
Muslimeille julkaistiin oma kännykkä
06.12.2011, 11:00 · Kategoria:Viihdeuutiset

Maailman matkapuhelinmarkkinoilla myydään runsaasti esimerkiksi eri operaattoreille räätälöityjä matkapuhelimia. Nyt sellainen on kuitenkin räätälöity eräälle uskonnolliselle ryhmälle, kun muslimit ovat saaneet oman matkapuhelimen.

Intialaisen yhtiön lanseeraama The Enmac -matkapuhelin on jo valmiiksi varustettu ohjelmistoilla, jotka on suunniteltu erityisesti muslimien käyttöön. Siihen on nimittäin ladattu valmiiksi Koraani ja lisäksi mukana on myös kompassi-ohjelmisto, joka näyttää rukoushetkiä varten missä suunnassa Mekka kulloinkin sijaitsee, The Telegraph uutisoi. Koraani löytyy laitteesta peräti 29 eri kielelle käännettynä.

Intia on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista matkapuhelimille, ja maan valtavan muslimiväestön uskotaan innostuvat heidän elämäänsä helpottavasta laitteesta. Samat ominaisuudet on tosin ladattavissa erillisinä sovelluksina myös moniin muihinkin puhelimiin.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Brittiopiskelija löytyi kuolleena oluttölkkien keskeltä asunnosta Suomessa


Tiistai 6.12.2011 klo 23.55

Lahjakkaaksi kuvailtu brittiopiskelija kuoli alkoholismiin Suomessa.

Opiskelijan asunnossa lojui noin noin sata tyhjää oluttölkkiä.
Tuomioistuin Westminsterissä Isossa-Britanniassa totesi maanantaina, että 33-vuotias brittiopiskelija kuoli alkoholismiin, Your Local Guardian -verkkolehti kertoo.

Mies oli kotoisin Etelä-Lontoosta. Hän oli tullut suomalaiseen yliopistoon opiskelemaan taloustieteen maisterintutkintoa varten.

Viime vuoden kesäkuussa ilmanvaihtojärjestelmää puhdistamaan tullut nuohooja löysi miehen kuolleena opiskelija-asuntonsa lattialta.

Asunnossa lojui noin sata tyhjää oluttölkkiä ja viinapullo. Mies oli maannut kuolleena jo yli kaksi viikkoa.

Maanantaina oikeuden istunnossa kuultiin, että mies oli jo vuosia sitten Britanniassa hakenut lääkitystä ja hoitoa alkoholismiinsa.

Kuolemansyyntutkija totesi, että hän oli kuollut alkoholismiin liittyvistä luonnollisista syistä.

- Hän oli lahjakas poika, yrittäjä, hän oli täynnä ideoita ja halusi keksiä asioita, miehen isä sanoi.

Tapauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.
Avatar
Hannaaaa
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 8:30 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Hannaaaa »

12-vuotiaat pussasivat - koulu soitti poliisit tutkimaan seksuaalirikosta
Perjantai 25.11.2011 klo 05.30


Vanhemmat tyrmistyivät koulun reaktiosta lasten suukkoon Yhdysvalloissa.
Lasten pususta nousi iso mekkala.
Kaksi floridalaisen Orange Riverin peruskoulun 12-vuotiasta tyttöoppilasta kiisteli liikuntatunnilla siitä, kumpi tykkää enemmän samanikäisestä pojasta. Äkkiä toinen tytöistä marssi kyseisen pojan luo ja suuteli tätä.

Sen jälkeen tilanne lähti kehittymään varsin erikoiseen suuntaan. Tapauksesta kuultuaan koulun apulaisrehtori nimittäin otti yhteyttä viranomaisiin. Ensin hän soitti lastensuojeluun ja jätti sen jälkeen poliisille ilmoituksen mahdollisesta seksuaalirikoksesta.

- He soittivat meille ja sanoivat saaneensa kaksi lasta kiinni suutelemasta pallokentällä, sanoi ylikonstaapeli Stephanie Eller.

Ellerin mukaan poliisit kävivät paikalla ja kirjasivat tapauksen, mutta totesivat, ettei seksuaali- tai muutakaan rikosta ole tapahtunut.

Hänen mukaansa kyseessä olisi lähinnä voinut olla amerikkalaisen tapaoikeuden mukainen simple assault, joka on vielä pahoinpitelyn yritystä lievempi rikosnimike. Siihen kuuluvat tapaukset, joissa tekijä esimerkiksi koskee uhria tavalla, jonka tämä kokee epäsopivaksi.

- Määritelmän mukaan sekin vaatisi uhrin, Eller kuitenkin huomautti.

Koulu kiistää

Leen piirikunnan koulujen tiedottaja Joe Donzelli sanoi, että poliisille itse asiassa soitettiin toisen, paljon vakavamman tapauksen johdosta. Hän tähdensi, että kouluilla on velvollisuus ilmoittaa viranomaisille mahdollisista hyväksikäyttötapauksista.

Ylikonstaapeli Eller kuitenkin vakuuttaa, ettei poliiseille koululla kerrottu mistään "vakavammasta", vaan ilmoituksessa oli nimenomaan kyse lasten suutelusta.

Koulun oppilaiden vanhemmat ovat tyrmistyneet tapauksesta.

- Mitä ihmettä terveelle järjelle on tapahtunut? yksi vanhemmista hämmästeli paikallislehden mielipideosastolla.

- Sanoisin, että 12-vuotiaiden suudelma on aika harmitonta, kirjoitti toinen.

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/20 ... 9_hu.shtml
Mitä sitte?
Lukittu