Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tara »

kn,. olet jutuissasi niin falski, etten sinua enää kommentoi, en edes kakkelissa.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
annaanna

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Kuolemannaakka kirjoitti:
Taustanauhan havainnoinnin kanssa on tutkija tietenkin vain hyväksikäytettävänä. Kun mitenkään ei pysty kuulemaan, onko kyseessä nauha vai aito tilanne, niin lausuntoon on pakko laittaa, että voihan se nauhakin olla. Ei pysty todistamaan äänitutkimuksen keinoin kumpaankaan suuntaan, koska tutkija ei voi arvioida asiaa omalla järjellään. Hän vain vastaa kysymykseen. Sitten syyttäjä julkaisee "todisteen" : Äänitutkija: "Taustaäänet voivat olla etukäteen nauhoitettuja". Vaikka siis tutkija ei oikeasti olisi sitä mieltäkään, mutta ei pysty asiaa todistamaan toiseenkaan suuntaan.

Sama juttuhan se oli verijälkiasiantuntijan kanssa. Hän totesi, että haavat ovat samanaikaisia. Syyttäjä sitten tähän, että eikös samanaikaisuus tarkoita, että välissä on kuitenkin voinut olla kymmenen minuuttia tai jopa tietyissä olosuhteissa puoli tuntia. No, mitä voi asiantuntija sanoa? Hänen on pakko sanoa, että onhan se jossain olosuhteissa mahdollista, koska haavojen tuoreutta ei voida sen tarkemmin määrittää. Ja näin syyttäjä ilmoittaa voitonriemuisena lehteen otsikon: Verijälkiasiantuntija: "Haavojen syntyyn on voinut kulua puolituntia!"
Näin sitä mielipiteitä muokataan.[/quote]

Näin on!
(paitsi, että todistajana oli se oikeustieteenlääkäri vai mikä lie)

Syyttäjät Kulmala-Valkama ovat mahdottoman hyvin osanneet koko ajan käyttää iltapäivälehdistön lööppihakuisuutta hyväkseen. Nytkin laahataan kaikenlaista raflaavaa näyttöä ja todistetta oikeuden eteen eikä media missään vaiheessa katso asialliseksi informoida yleisöään siitä, ettei materiaalin tasokkutta ole vielä oikeudessa arvioitu. Tuhkan ja veren saatanalliset käyttämiset, tikatut ristinmerkit, taustanauhat, kaikki ovat mediassa esitelty ilman varauksia.

Raflaavaa kielenkäyttöä salissa ja näppäimistöt lööppejä sauhuaa. Mutta on niissä saleissa paikalla olleet myös itse itseään korkealle rikosjournalismin alalla arvioivat. Lausuntoja vain keräilevät syyttäjältä, puolustajalta ja päivystävältä rikosoikeuden proffalta, joka on aina hämmästynyt toimittajan hänelle kertomasta asiasta. Jarkko Sipiläkin tosiaan väittää alkututkinnan jotakin hävittäneen tai sotkeneen, mutta en ole tavoittanut lähdettään. Onkohan se iltapäivälehtien otsikot, kuten tunnustaa yksi blogistiprofessorikin lähteestään kun kovin sanoin moittii alkututkinnan suorittajia. Syyttäjä on puuttuvaa tapahtumakulkuselitystään selitellyt todisteiden puuttumisella, joka on mielestään seurausta jollain tavalla alkututkintatoimista. Ehkä Sipilä ei enää olekaan toimittaja vaan asiantuntija. Auktoriteetti antamaan lausuntoja perstuntumalla.

Media-alan toimijat ovat todenneet toimintansa olleen ennen hovioikeuden vapauttavaa päätöstä eettisesti kestävällä pohjalla. Samoin olivat kuulemma eettsistäkin lähtökohdista toimiaan etukäteen harkinneet lapsiperheeseen soluttautujaa lähettäneet. Itse määrittelemäänsä eettisyyttä noudattaneet.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Edellä kirjoitetaan:
Taustanauhan havainnoinnin kanssa on tutkija tietenkin vain hyväksikäytettävänä. Kun mitenkään ei pysty kuulemaan, onko kyseessä nauha vai aito tilanne, niin lausuntoon on pakko laittaa, että voihan se nauhakin olla. Ei pysty todistamaan äänitutkimuksen keinoin kumpaankaan suuntaan, koska tutkija ei voi arvioida asiaa omalla järjellään. Hän vain vastaa kysymykseen.
Ääni paljastaa murhaajan

18.10.2009

KRP:n rikosteknisen laboratorion uumenissa tutkitaan rikospaikkojen jälkiä: dna:ta, sormenjälkiä, ääntä. Äänitutkija ratkaisi Ulvilan surman hätäpuhelua analysoimalla. l Johanna Värjä

Tääl on joku tappaja... tulkaa nopeesti. Näillä sanoilla alkoi paniikissa olleen naisen hätäpuhelu Ulvilasta 1. joulukuuta 2006 kello 2.40. Vajaat kolme vuotta myöhemmin puhelun soittanut nainen vangittiin todennäköisin syin epäiltynä miehensä murhasta. Yksi ratkaiseva oivallus vaimon syyllisyydestä syntyi keskusrikospoliisin rikosteknisen laboratorion äänitutkimuksissa Vantaalla.

Äänitutkija Tuija Niemi-Laitinen analysoi satojen tuntien ajan 4 minuuttia 20 sekuntia kestävää nauhoitetta ennen kuin sai varmuuden, ettei surma-asunnossa liikkunut lainkaan ulkopuolista murhaajaa niin kuin vaimo oli aiemmin väittänyt.

Vaikka Niemi-Laitisella on 11 vuoden kokemus KRP:n rikosteknisen laboratorion äänianalyytikkona, ei Ulvilan hätäpuhelua ollut helppo kuunnella.

- Olen kuunnellut puhelun tuhansia kertoja pätkissä niin, että osaan sen ulkoa. Joka kerta se hätkähdyttää ja tuo tunteet pintaan - erityisesti kohta, jossa perheen pieni lapsi tulee välillä puhelimeen.

Niemi-Laitinen piti hätäpuhelunauhoitusta hyvin outona alusta alkaen, mutta outouden syy hahmottui vasta sen jälkeen, kun poliisi lavasti murhan uudelleen ja nauhoitti tilanteesta ”hätäpuhelun”.

- Ratkaisevaa oli lopulta se, mitä aidon tilanteen taustalta pitäisi kuulua, mutta mitä siellä ei ole: ulkopuolisen tekijän puhetta, liikkumista tai kamppailua, Niemi-Laitinen kuvailee.

Johtopäätös oli, ettei asunnossa ollut ulkopuolista murhaajaa. Ja että perheenäiti viimeisteli miehensä surman lapsen ollessa puhelimessa.

http://www.esaimaa.fi/Teema---Sunnuntai ... 7855596/53
Tämä uutinen on hyvin läheltä sitä ajankohtaa, kun Anneli Auer pidätettiin, ja jo tässä vaiheessa äänitutkija väittää kuuntelevansa satoja tunteja nauhoitetta, joka on äänitetty epäaidosta tilanteesta.

Kyllä tässä nyt hieman mättää joku muu kuin se, että kuuliks se vai eiks se kuullu, ja mitä se kuuli ja koska se kuuli ja miten se mahto milloinkin kuulla.

Näin hän sanoo. Sitten voidaan etsiä hänen lausunto, joka esitettiin hovioikeudessa. Otetaas se nyt vielä kertauksena. Näin hän siis kirjoitti vuonna 2006, joka lausunto esitettiin hovioikeudessa.
ZD on laatimassaan keskusrikospoliisin rikosteknisen laboratorion lausunnossa 13.12.2006 katsonut, että muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden puhetta ei selvästi kuulu taustalta. Joissakin kohdissa oli kuulunut hyvin lyhyitä miesääniä, joista ei ollut saanut selvää, olivatko ne olleet uhrin, hätäkeskuksen vai ulkopuolisen tuottamia. Taustalta oli kuulunut kamppailun ääniä, juoksuaskeleita sekä kolahduksia.
Humioitavaa on nyt se, että äänitutkija mainitsee, että hänellä on odotusarvo: MITÄ PITÄISI KUULUA, mutta mitä ei kuulu - hän sanoo kuuntelevansa epäaitoa nauhaa/epäaitoa tilannetta, mutta nuo samat asiat löytyvät kuuluvina hänen vuoden 2006 lausunnostaan, joka siis hänen mielestään on se aito, johon hän tätä vertaa, tästä hänellä on ODOTUSARVO siitä, että mitä pitäisi kuulua aidon tilanteen takaa.

Toinen mielenkiintoinen kohta on itse uutisen otsikko.

--------------------------

Nyt vielä kerran. KN kirjoittaa edellä:
Taustanauhan havainnoinnin kanssa on tutkija tietenkin vain hyväksikäytettävänä. Kun mitenkään ei pysty kuulemaan, onko kyseessä nauha vai aito tilanne, niin lausuntoon on pakko laittaa, että voihan se nauhakin olla. Ei pysty todistamaan äänitutkimuksen keinoin kumpaankaan suuntaan, koska tutkija ei voi arvioida asiaa omalla järjellään. Hän vain vastaa kysymykseen.
Kyllä pystyy, jos on vertailukohta - joku mihin verrataan.

Ja anteeksi nyt kovasti, jos eilen paloi hihat tähän asiaan, mutta kun monta vuotta yrittää selittää jotakin, niin menee hermot. YMMÄRRÄTTEKÖ TE NYT, vai miten monta vuotta tässä yksinkertaista asiaa pitää vielä jauhaa ja pyöritellä??!! Nyt on mennyt jo kohta kolme vuotta.
Alethes doksa meta logu
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3586
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Hyvä Tara, pidä vaan pintasi. Mikähän joukkopsykoosi annelisteja vaivaa? Salaliitto alkaa olla jo niidenkin huulilla, joita ammoin pidin joltisikkään tolkun ihmisinä.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annijatta »

[quote="taavetti"]Hyvä Tara, pidä vaan pintasi. Mikähän joukkopsykoosi annelisteja vaivaa? Salaliitto alkaa olla jo niidenkin huulilla, joita ammoin pidin joltisikkään tolkun ihmisinä.[/quot

Sinäpä sen sanoit. Mitähän se nurkkaan ahdistettu eläin tekee muuta kun hyökkää kaikin mahdollisin olemassa olevin keinoin. Älkää provosoituko sillä he pelaavat tunneälyllänne joka heiltä itseltään puuttuu. Mutta jos tällä keinoin alkaa pelaamaan niin se vaatii myöskin mentaali inteligenssiä, pelkkä nokkeluus ei riitä.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tara »

Kiitos, Taavetti! Ihan jo alkoi maistua tervalta, mutta onhan siellä joukossa sentään sattumiakin. Mietiskelen hankkisiko tuon uuden matskun.. siis, kun tässä on jo muutenkin melkein kaulaa myöten niin..hm..hm.. kun tuo kesäkin uhkaa taas kerran läsnäolollaan. Nurmikko pitäs leikata, eikun vaihtaa öljyt leikkuriin ensin, metsä hiipii pihalle, koirat on heitteillä, porkkanat kylvämättä, oravia tulee kohta ikkunasta, tikat tekee reikiä ikkunanpokiin, katto sammaloituu, humalat tukkii kulkutiet..mä seisoin kuistilla ja mietin et mitä mä nyt teen!
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annijatta »

Sama vika rahikaisella. Halkosavotassa mennyt pari päivää. Verenvuodatustakin tapahtunut, josta varmuudella jäänyt allekirjoittaneen DNA:ta muutamiin halkoihin. Onneksi ne jäävät kotiliiteriin ja joutuvat tulen nielemäksi omissa tulisijoissa. Muuten olisikin se mahdollisuus, että jos joku joka olisi hankittuaan minun halkomiani klapeja saanut päähänsä käyttää halkoa kalauttaakseen jotakin päähän, voisin jopa olla epäiltynä tästä teosta.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3586
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Olen huomannut, että koko Ulvila- keskustelussa kiistely esim. kuulustelujen tai todistusaineistojen kohdalla on osan keskustelijoista kanssa aivan turhaa ja pelkkää ajan haaskausta. Jos esim. Auerin toiminta ja tarinat ovat hyvin epätodennäköisiä ja epähjohdonmukaisia tai eivät vastaa todisteita, oli vakioselitys ainakin reilu vuosi sitten se, että Auer oli sokissa. Nyt näyttää siltä, että jos jotkut todisteet puhuvat rakasta Aueria vastaan, ovat ne väsitämättä tekaistuja.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
Severin A
Jack Bauer
Viestit: 987
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:09 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Severin A »

ulkosuomalainen kirjoitti:
annaanna kirjoitti
Voi Sua Severin-jääkaappikokoinen-imbesilli-A. Luuleks olevasi fiksu? Ihan säälittävä Sä oot. Mun äiskäkin säälii Sua. lällää lää.

(ei henno tuota Valehallaa vasikoida kun on jokatapauksessa täällä päivystämässä, silleen säälittävä)
Hitsilainen. Taisin opettaa Tuplalle uuden sivistyssanan. Kayttorajoituksia ei kuitenkaan viela sisaistanyt. Mutta eipa sita varmaan voinut odottaakaan.
Tupla kertoo enemmän kirjoittajasta kuin kirjuituksen kohteesta. Antaa nyt ihmispolon avautua ja päästellä turhia höyryjä.
Älä oleta
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10849
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Tara kirjoitti:kn,. olet jutuissasi niin falski, etten sinua enää kommentoi, en edes kakkelissa.
Kyllä sä kommentoit vielä monta kertaa :wink:
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tara »

kn varmaankin toivoisi, etten kommentoisi. Sen ymmärtää. Katsotaan.

Sitä en usko, että hän vastaisuudessakaan tarvitsee etp:tä juuri muuhun kuin sen 'hyväksikäyttöön', eli korkeintaan vähän sinnepäin jos sitäkään, eli ihan miten itselle sattuu sopimaan, jopa päin seiniä, eli väärinkäyttöön. Eikä ole moksiskaan vaikka väärin muistamisesta huomautetaan, ja kohta tekee saman uudelleen kirkkain silmin virnuhymiötä myöten. Aliarvioi niitä joilla ei etp:tä ole sekä yliarvioi itsensä niihin nähden, joilla se on? Veijari.

No, jaa. Voihan se olla että ääni muuttuu kellossa.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
Avatar
Toripolliisi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1445
Liittynyt: To Touko 20, 2010 8:28 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Toripolliisi »

Näkyy Siso poistaneen viimeisen blogijuttunsa koskien Suskan (vai mikä Tuksu se oli) sähköpostiviestiä, jossa hän sanoo häkelitteroinnin olevan väärin sekä vakuuttelee ettei taksari ole pedofiili vaan hänen veli.

Noinkohan Siso julkaisi juttunsa taas nimineen päivineen kysymättä keltään mitään ja Susku pahoitti mielensä kun kaikki hänet nyt tuntee..
..saapa nähä..
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Toripolliisi kirjoitti:Näkyy Siso poistaneen viimeisen blogijuttunsa koskien Suskan (vai mikä Tuksu se oli) sähköpostiviestiä, jossa hän sanoo häkelitteroinnin olevan väärin sekä vakuuttelee ettei taksari ole pedofiili vaan hänen veli.

Noinkohan Siso julkaisi juttunsa taas nimineen päivineen kysymättä keltään mitään ja Susku pahoitti mielensä kun kaikki hänet nyt tuntee..
Myönnettäköön että pidin hiukan kummallisena tätä taksisuharin siskon ulostuloa, tai lähinnä tapaa ja kanavaa jolla sen teki. Jonkun yksittäisen blogistin kautta ja sittenkin vielä niin ettei edes puolusta millään tapaa veljeään vaan Aueria. Ja Aueriakin liittyen rikokseen joka sinällään ei (nykytiedon mukaan) liity tämän Suskan veljen epäiltyihin rikokseen.
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tara »

Johdanto: :lol: jees..

Tämä posti on jatkoa eli "PS" Kyökkipsykologia-ketjuun postaamaani juttuun. Se posti on minun kommentia silotason ystävän nk 'Suksun' ja 'J****n sukulaisuussuhteen, Suskun äänitysalan asiantuntijuuden sekä sitolason ja AA:n välisten erilaisten asianyhteyksien herättämään keskusteluun, ihan sattumaa varmaankin ne 'yhteydet'!! ..niin, juu..joo-o.

Otin kommentissani esiin erikoisen ja erityisen, poikkeuksillisen seksiin liittyvän ilmiön, tantra-seksin yhden version. Tämä erikoistantra-ilmiö, miksi sitä nyt nimittäisin, pissiseksismiin liittyvää hm..(vaikeeta, mutta katson nyt kuitenkin aiheelliseksi jatkaa juttua vielä vähän) on sattumoisin esillä siellä AA:n perhekeskustelussa (useaan otteeseen kesän 2009 kuluessa) sekä myös tantrismikeskustelussa itoslosan puheenvuorossa 'siellä jossakin'.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 23#p483123

Asia:

Ei voi olla totta! Nyt vasta tajusin. Itseasiassa, lisää hassuja ja kiinnostavia yhteensattumia Ulvila casen liepeiltä:

Viittaan siotolan artikkeliin " An article by Mister Seppo Isotalo" (tantrakeskustelu) , sekä nimimerkki AP:n perhekerho.nettiin kirjoittamaan puheenvuoroon (ja varmastikin toisistaan tietämättä, ja kuka tuo AP nyt sitten onkaan, ihan saman tekevää) yhdestä ja samasta erikoisaiheesta (katso linkki minfoon, yllä)

Sotilasolta lainasin vain yhden ainoan sanan tuohon postiini Kyökkipsykologia-ketjussa.

Tähän lainaan nyt sosilotan kirjoituksesta yhden kokonaisen lauseen, sen jossa tuo sana 'pissiseksi' (anteeksi kansanomainen suomennos) esiintyy:

...En av filmerna visar urinorgasm, men inte hur den framkallas....
http://jooga.meditaatio.fi/viewtopic.php?p=13760

Tässä se hassu juttu: Itseasiassa nimimerkki AP (Auer-median perhekerhossa ) kertoo esimerkin avulla, neuvoo hur den där sk urinorgasmen framkallas! :lol: :lol: Eli jos sosioblogistia kiinnostaa hur den egentligen framkallas, niin siellähän se kerrotaan, Annelin perhekerhon parisuhdekeskustelussa 15.09.2009 - 18:55.
ttp://www.perhekerho.net/k/parisuhde/3409.htm

topicista "Ei erikoisen sexin vihaajille"
kirjoittanut nimimerkki ap - 15.09.2009 - 18:55

jaahas taasen. no, tiesinhän minä et tää aiheuttaa enemmän närää, mutta itse ajattelin tämän lähinnä niille, joille on ehkä tullut sama kysymys eteen ja et miten ovat toimineet.
mut et sisään kuseminen onnistui siis niin et ekaks harrastettiin seksii ihan "normaalisti" sisään ja ulos, ja sit mieheni hidasti hiljalleen ja kun elin oli löystyny tarpeeks pissas mun sisään ja sit taas hiljalleen kiihduýtti tahtiaan ja sillee..
jos ymmärsitte.
enkä tod ymmärrä mitä tekemistä kahden aikuisen ihmisen yhteisestä halusta muodostuneella tekemisellä, joka ei muita satuta, on eläimiin sekaantumiseen ym..
kiitos ja kumarrus.
ja ollaan jo kokeiltu uudemmaan ker´ran.

Asiasta on siellä p-kerhossa enemmänkin.
--------------
En todellakaan huomannut tätä hassua yhteensattumaa kun vähän hämmenntyneenä ja ihmeissäni kirjoittelin tuota Kyökinpuolen kommenttiani taksari-Anneli-Suksi-Silotosa 'yhteysspekulaatioitten' virittämänä.

Saattaapi olla siis aivan älytön juttu tämä. Siis kaikkeen sitä voikin netissä törmätä, mutta että tämän Ulvilan jutun liepeilläkin.. ei hitsi, onkohan tämmönen mulle vähän liikaa..

Naurattaako mua vai eikö naurata, ei - juu - vaarinhousut - ei -juu.. en tiedä...ei enää ainakaan. Kun eivät nämä ole oikein alaikäisten juttuja. Vaan eipä sitä ole itse Ulvilan tapauskaan, ei pitäisi olla...puhumattakaan toisesta meneillään olevasta oikeudenkäynnistä.. Eiköhän tuon staalon voi jo unohtaa. Eihän näillä omituisilla detaljeilla pisaroilla netin valtameressä ole mitään merkitystä Ulvilan tapauksen varsinaisen pointin kanssa, Jukka S Lahden surman ja sen tekijän, olkoot se tekijä kala tai lintu tai mikä vain.

Mutta sittenkin. Entä jos? Jotain yhteistä intressiä nyt tässä näyttäisi olevan ainakin perhekerhon anomyyneillä pisseksikirjoituksilla ja istolaton 'tantraseksitutkimiksella'. Jaah. Tarkoitus ei ollut loukata ketään. Nuot seksiin liittyvät asiat on silleen niin herkkiä, ja silleen, seksin nimissä on tosiaan tehty vaikka mitä, siis ihan mitä vain, kaikkein karmeimpia hirveyksiä mihin vain ihminen pystyy .. toki myös ihan muutakin.
-------------
Alunalkaen puheenvuoroni on jatkoa tähän keskusteluun:
annijatta
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 81#p483081

kuolema:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 05#p483105

Tähän loppuun on lisättävä: Ajattelen, että me ihmiset ei olla joko hyviä tai pahoja, mutta me pystytään kumpaankin, koska voimme itse päättää millaisia tekoja teemme. Kukin valitsee itse tekeekö toiselle mitä ei itselleen haluaisi tehtävän. Maailmakaan ei ole vain paha.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

Tara kirjoitti:...
Tähän loppuun on lisättävä: Ajattelen, että me ihmiset ei olla joko hyviä tai pahoja, mutta me pystytään kumpaankin, koska voimme itse päättää millaisia tekoja teemme. Kukin valitsee itse tekeekö toiselle mitä ei itselleen haluaisi tehtävän. Maailmakaan ei ole vain paha.
Ja kukin valitsee itse;
kirjoittaako paskaa, vai haluaako kirjoittaa paskaa...
Vastaa Viestiin