45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanadassa

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

transylvanian
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Heinä 09, 2013 10:29 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja transylvanian »

Tuomion Pasuuna kirjoitti:
transylvanian kirjoitti:Äidin kuvia tuli selattua, ja niiden perusteella on (omasta mielestäni) todella epätodennäköistä, että äidillä olisi jotain osaa poikien kuolemaan.
Onko tämä joku vitsi? Ihanko oikeasti olet sitä mieltä, että jos jollakulla on hauskoja perhekuvia, niin tämä ei voi syyllistyä perhesurmaan?
Arvasin, että joku tarttuu tuohon lauseeseen. No, jotenkin minulle kuvista tulee sellainen vibat, että äiti oli kovin rakastavan ja huolehtivan oloinen. Kuka vie lapsensa valokuvaamoon iloista perhepotrettia varten, jos samalla suunnittelee lapsiensa murhaa? Tai no tietysti ehkä joku kylmäverinen ja laskelmoiva tappaja, joka haluaa ulkoisesti luoda itsestään kuvan rakastavana äitinä, onhan sekin toki yksi mahdollisuus. Olihan tuo mun kommentti vähän naiivi omalla tapalla, mutta kyllähän ihmiset pelkkien kuvien perusteella luo omia mielikuviaan. Niinkuin joku täällä ilmoitti käärmemiehen olevan "selvä pedofiili" kuvan perusteella. :)
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10901
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Ei tämä kyllä oikein vieläkään järkeeni mene.

Ymmärtäisin joten kuten, jos olisi vain yksi pikkupoika, mutta kaksi, eikä kukaan kuule pihaustakaan? Heidäthän on siis tarvinnut kuristaa "nippuna", ja niin nopeasti, ettei kumpikaan ehdi huutamaan. Onhan käärme nopea jne., mutta ei se kurista ensinnäkään kurkusta, vaan koko vartaloa, jolloin luulisi jonkun aikaa sen verran ilman kulkevan, että uhri pääsee huutamaan. Etenkin kun uhreja on kaksi, jolloin kuristuksen ei luulisi olevan niin tiukka joka kohdasta.

Lapsilla on myös kädet, joten heidän kynsiensä alta luulisi löytyvän käärmeen suomuja/dna:ta. Kai he nyt jotenkin ovat hiukan pystyneet/yrittäneet estellä? No, kaipa sitten on asia oikein tutkittu ja ihmeitä tapahtuu. Vammat kyllä pitäisi aika helposti erottaa, joten jos niitä käärmeen jälkiä löytyy, niin käärme lienee syyllinen. Yksi mahdollisuus tosin olisi sellainen, että lapset on tukahdutettu jo aikaisemmin, ja käärme saatu jotenkin heitä kuristamaan jälkikäteen, ja ikäänkuin peittämään jäljet. Tämänkin tosin luulisi ruumiinavauksessa pystyvän selvittämään.

Skenaario lienee ollut sellainen, että käärme on pudonnut suoraan nukkuvien poikien päälle, jotka ovat nousseet vierekkän istumaan, jolloin käärme on päässyt kietoutumaan heidän ympärilleen. Siinä sitten salamannopeasti kuristanut ja sitten todennut, että ei olekaan nälkä ja luikerrellut tiehensä...

Jaapa-jaa=)

Melkoisen huono tuuri pojilla.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Ongelma onkin siinä ettei käärme ole erityisemmin nopea tuossa kuristamisessaan. Eteenkään tuollainen iso ja kuvista päätellen aika löysässä kunnossa oleva käärme. Sillä kestää aikaa saada lenkkinsä uhrin ympärille ja vasta sitten se voi alkaa niitä hitaasti kiristelemään. Missään tapauksessa juttu ei käy niin nopeasti etteikö tuollainen leikki-ikäinen ehtisi huutaa, räpiköidä irti, potkia ja erittäin hyvällä todennäköisyydellä irrottautua. Saati että kaksi.
Jos käärme on ylipäätään lapsia vahingoittanut, heidän pitäisi olla jo valmiiksi tajuttomia tai kuolleita. Siksi pohdiskelin tuolla pari sivua takaperin, onkohan käärme mahtanut saada ruokansa elävänä vai kuolleena? Yhtään krantumpi käärme ei koskisi sellaiseen mihin se ei ole tottunut. Eikä tuo käärme näyttänyt näkiintyneeltä, pikeminkin päinvastoin.
Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Kyllä nyt minunkin täytyy noihin perhepotrettikuviin sanoa ajatukseni.
Voihan olla, että siinä vaiheessa äiti ei edes ajattele mitään poikiensa surmaamista(jos on jutun takana ollenkaan). Kuvassa on perheellä kaikki hyvin.
Ei tiedetä tuon perheen asioista paljoakaan. Onko kuvien oton jälkeen tapahtunut jokin katastrofi, esim työttömyys. Sen seurauksena on asunnon menetyksen pelko, huoli millä maksaa laskut ym. En tiedä.
On tehty sitten epätoivoinen teko.
Mutta voihan kuvien oton aikaan jo takana ajatus, että kuvat jää pojista muistoksi. Emme tiedä kenenkään ihmisen pimeitä ajatuksia.
No, katsotaan, kuinka tässä asiassa käy.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

En varsinaisesti pidä äitiä erityisen luultavana tekijäkandidaattina, mutta nuo perhepotretit eivät kyllä todista sitä suuntaan tai toiseen. Myöskään käärmeen omistajan ulkonäkö ei mitenkään anna viitteitä siitä että hän olisi syyllinen, joskin muut seikat tekevät hänestä todennäköisemmän syyllisen kuin äidistä.

Siitä lienee aika selkeät tekniset todisteet että käärme tosiaan on kuristanut lapset ja ehkä putoamisesta katon läpikin ja alan kallistua sille kannalle, että kyseessä on onnettomuus, vaikka tässä on paljon hyvin kummallisia piirteitä.
avatar
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: La Helmi 23, 2013 10:55 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja avatar »

Moni asia tässä keississä herättää ihmetystä, samat asiat kuin monen muun päätä ovat tässäkin ketjussa vaivanneet.
Lisään nyt vain omat huomioni, nämä facebookista. Lasten äidin miesystävän kansikuva oli vaihdettu vain muutama tunti poikien kuoleman jälkeen, uudessa kuvassa oli pikkukala joka jäi jonkin sortin meriotuksen saaliiksi. Kuka normaalijärjellä varustettu päivittää Facebookia näin pian läheistä (voisi kai sanoa perhettä?) kohdanneen tragedian jälkeen? Äidin miesystävä nimittää itseään myös lempinimellä "jonkin sortin parittaja".
Käärmemies, joka on ilmeisesti jo poistanut profiilinsa, hänellä oli myös kansikuvassaan kuva jossa pikkukala jäi saalistajan uhriksi. No, vähän alkaa nyt mielikuvitus lentää mutta itselle tulee mieleen että nämä pikkupojat ovat olleet niitä "pikkukaloja" jotka ovat jääneet saalistajan uhriksi :-(
Waakku
Sabrina Duncan
Viestit: 375
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2009 3:32 am

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Waakku »

Täysi Purenta kirjoitti:Ongelma onkin siinä ettei käärme ole erityisemmin nopea tuossa kuristamisessaan. Eteenkään tuollainen iso ja kuvista päätellen aika löysässä kunnossa oleva käärme. Sillä kestää aikaa saada lenkkinsä uhrin ympärille ja vasta sitten se voi alkaa niitä hitaasti kiristelemään. Missään tapauksessa juttu ei käy niin nopeasti etteikö tuollainen leikki-ikäinen ehtisi huutaa, räpiköidä irti, potkia ja erittäin hyvällä todennäköisyydellä irrottautua. Saati että kaksi.
Kannattaisiko lukea aikaisempia viestejä...
Tuomion Pasuuna kirjoitti:Tässä on video pythonin hyökkäyksestä, jossa se kuristaa villisian. Auttaa ehkä hahmottamaan sitä, miten käärme toimii ja millä nopeudella.
http://www.youtube.com/watch?v=7ILV_l7SMr0
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Onko kellään mitään uutta tietoa tästä?
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

- Pythonin omistajan käsissä ja shortseissa oli verta poliisin saapuessa paikalle. Syytä tälle ei mainita.

- Alustavan selvityksen mukaan pojat kuolivat tukehtumiseen.

- Poikien huoneesta oli löytynyt tiilenpalasia ja yksi ilmastointiputki roikkui katosta.

- Käärme oli poliisin mukaan "raivostunut", kun se löydettiin asunnosta.

- Reptile Ocean - kaupan pakastimista löytyi useita kuolleita eläimiä. Kaupalla ei ollut asianmukaisia lupia toiminnalleen ja tiloissa oli myös jonkinlainen pieni eläinpuisto. Siellä pidettiin laittomasti mm. joitakin uhanalaisia lajeja.

- En löytänyt mitään mainintaa ollut siitä, että mies olisi suorasti sekaantunut kuolemiin.

Lähde:
http://www.cbc.ca/news/canada/new-bruns ... blood.html
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
vandt
Jack Bauer
Viestit: 917
Liittynyt: La Heinä 05, 2008 10:00 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja vandt »

PaxCow kirjoitti:- Pythonin omistajan käsissä ja shortseissa oli verta poliisin saapuessa paikalle. Syytä tälle ei mainita.
No yksi viaton selitys olisi se, että on tietenkin mennyt lähelle lapsia, joista on välittänyt, ja eikös tuollainen käärme purista niin kovasti, että veri lentää suusta ja nenästä ja kaikkialta.
Kuusamon kutsuma jo kohta seitsemättä vuotta
Tähtityttö
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Pe Loka 10, 2008 1:33 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Tähtityttö »

vandt kirjoitti:
PaxCow kirjoitti:- Pythonin omistajan käsissä ja shortseissa oli verta poliisin saapuessa paikalle. Syytä tälle ei mainita.
No yksi viaton selitys olisi se, että on tietenkin mennyt lähelle lapsia, joista on välittänyt, ja eikös tuollainen käärme purista niin kovasti, että veri lentää suusta ja nenästä ja kaikkialta.
Itse parin kuristajakäärmeen omistajana voin sanoa, että ei se veri lennä suusta ja nenästä kuristuksen takia. Mutta ainakin meidän käärmeet hyökätessään ruokaeläinten kimppuun, nappaavat saaliin pään leukojen väliin purentaotteella ja aloittavat kuristamisen kropasta. Joten hampaitakin käytetään, ja mielestäni noissa pojissa voisi hyvinkin olla käärmeen jäljiltä myös se purentajälki näkyvissä, josta siis voisi vuotaa vertakin.

Ja tosiaankin vaikka käärmeet näyttävät laiskoilta ja hitailta, niin tuollainen kuristajakäärme kykenee ottamaan sen vaadittavat otteen saaliistaan alle sekunnissa, jonka jälkeen kuristaminen on helppo homma. Ei sitä nopeutta tajua ennen kuin sen itse silmien edessä näkee. Tuo saaliiseen tarttuminen ja kuristuksen aloittaminen tapahtuu nimittäin niin nopeasti, ettei sitä ihminen pysty edes "näkemään".
Avatar
Scruffy
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Pe Kesä 21, 2013 8:19 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Scruffy »

^
Mitä eläimiä annatte ruuaksi ja annatteko elävinä vai pakkasesta?
Jail's not so bad. You can make sangria in the toilet. Course, it's shank or be shanked.
Samuli
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Samuli »

Meidän molemmat kuristajat aikanaan oli ainakin aika kranttuja ruuan suhteen. Pakasterottia söivät etupäässä. Nälissään ollessaan olivat kyllä sähäköitä ja todellakin äkkiä nappasivat ruuasta kiinni, se kuristelu vei sitten enemmän aikaa. Vaikka siis saalis oli hengetön, niin kuristavat tietenkin silti. Ja hampailla ottavat kiinni. Jos nuo lapset on kuristettu, käärmeen toimesta siis, niin hampaanjäljet pitää löytyä.

Huvikseen eivät koskaan kuristaneet, ilman syytä siis, mitään. Eivät edes pahalla päällä ollessaan tai säikähtäneinä. Tai vaikka olisi kädet haisseet muille eläimille. Nythän tosin tästä äijästä alkaa muutenkin (tämän eläinkauppa-asian ja uhanalaisten eläinten jms) tiimoilta paljastua näköjään kaikenlaista... Sama se vähän on käärmeessä kuin koirassakin, että vääränlaisella hoidolla/käsittelyllä niistä molemmista voi kyllä ne huonoimmatkin piirteet saada esiin :|
Avatar
Scruffy
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Pe Kesä 21, 2013 8:19 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Scruffy »

No ehkä hieman voisin vielä täsmentää miksi utelin Tähtitytöltä ruuan tuoreutta ja lajia.

Mistään pakasterotastahan nyt ei tietenkään veret pursua mistään reijästä, eikä kai muustakaan elukasta josta on veret jo ehtineet hyytyä. Tuoreesta taas en osaa sanoa kun en paljoa kiärmeksistä tiedä enkä ole ainakaan itse nähnyt sellaisen elävää saalista kuristavan. Tosin itse joskus hiiriä ja rottia loukuttaneena olen huomannut monta veristä korvaa ja kuononpäätä vaikka se tappava isku on loukussa osunut jonnekkin niskan seutuville.

Tietenkään ei voi aivan yksi yhteen verrata loukkua ja kuristajakäärmettä, mutta pitäisin mahdollisena että verta on pojista mahdollisesti tullut jos tämä käärme on syypää- teoria pitää ollenkaan paikkaansa. Kun tulee sellainen valtava paine niin kyllä silloin verisuonet katkeilevat. Tuskin silloin nyt aivan pää räjähtää mutta mahd. nenästä ja korvista ja miksei suustakin voisi verta tulla. Ja luonnollisesti puremakohdasta.
Jail's not so bad. You can make sangria in the toilet. Course, it's shank or be shanked.
Samuli
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: 45-kiloinen kalliopyton kuristi kaksi pikkupoikaa Kanada

Viesti Kirjoittaja Samuli »

Joo noin minäkin arvelisin käyvän. Meillä raadot oli pieniä, kuolleita, pakastettuja. Veretöntä hommaa kaikkinensa. Elävää (tai jonkun muun juuri tappamaa) ja isompaa hoidellessa olettaisin minäkin, että jostain verta tulee, on niillä melkoinen likistelyvoima kuitenkin.

Jotenkin minustakin on vaikea kuvitella käärmettä tappajaksi tässä. Karkuun ja piiloon se yrittää ensisijaisesti tuollaisessa tilanteessa. Olisivat ennen lopetusta tehneet saman käärmeen kanssa rekon. Aikoinaan Suomessakin oli tapaus (ihan oikeasti luin, alibista muistaakseni), jossa perheen labradorinnoutajan oli väitetty raiskanneen perheen tytön. Panivat tutkijan samaan tilanteeseen ja koira yritti raiskata hänetkin.

No. Silti kärmeksen omistajahan tässä syyllinen on. Kun ei ole huolehtinut elukkansa terrassa pysymisestä. Toivottavasti - ja luultavasti - nyt tutkivat kuitenkin kunnolla, mistä sen tietää jos kiärmes on vain lavastettu syylliseksi.
Vastaa Viestiin