Teemu Puumala 17 v. - katosi Tampereella 2007

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
undo_
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:38 am

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja undo_ »

Ensin juodaan ja tapellaan ja sitten lähdetään autolla ruumista piilottamaan? Olisiko tämä onnistunut huomaamattomasti sillalta, jossa autoliikennettä? Itse kallistuisin ennemminkin seuraavana päivänä tehtyy muuttokuormaan.. :shock:
Tarkastaja
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Syys 17, 2012 5:07 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja »

Teemun tapaus on varsinainen mysteeri ja mietityttänyt itseäni jo pitkään. On tietysti mahdollista että kundi on joko humalaisen päähänpiston tai tilansa vuoksi joutunut tai hakeutunut johonkin "paikkaan" ja jäänyt kadoksiin (esimerkkinä mainittakoon savupiippu), mutta luultavasti hänet oltaisiin jo näinkin pitkän ajan päästä löydetty. Itsemurhaan en oikein usko, sillä myös siinä tapauksessa on oletettavaa että uhri löytyy.
Itse olenkin varmasti monien muiden kanssa päätynyt helposti hyväksyttävään vaihtoehtoon, eli siihen, että Teemu kohtasi kohtalonsa jo sisällä asunnossa. Kaikki rakennuspalikat löytyvät. Kaveriporukka kännää yhdessä ja sitten Teemulle käy kalpaten joko tarkoituksella tai vahingossa, jonka seurauksena pelästytään ja päätetään pitää yhtä loppuun saakka. Olihan porukassa ollut huumekokeilutaustaakin. Ihmisiä asunnossa on useita, joten jälkien kätkeminen luonnistuu nopeasti yhteistyöllä. Kukaan ei murru kuulusteluissa ja jopa uuden asukkaan remonttipuuhat ja poliisin hitaus tutkinnassa ovat miesten puolella.
Kari77
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Su Helmi 13, 2011 4:29 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja Kari77 »

Itse myös tullu mietittyä tätä tapausta ja vaikka mitenpäin tahansa miettis, niin silti päädyn samaan lopputulokseen, et Teemun kaverit tämän takana on. Näin jälkeenpäin on tietty "helppo" spekuloida tätä, mutta sanonpa kuitenkin et mielestäni suurin virhe tässä tapauksessa tapahtui poliisien taholta kun eivät sen hätäpuhelun jälkeen menneet käymään tarkistaa tilannetta asunnolla , MIKSI eivät ?? Paljon mahdollista että kun olisivat menneet käymään oltaisiin säästytty ihmishengeltä.
dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 545
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja dmm »

Kurkkumaa kirjoitti:Murhasaaren sillalta ajattelin mahdollisesti hukatun sellaista, mikä tarvii saada auton perästä pois ja kaikki paikat on jäässä. Niin että avoveteen. Pudottamalla.
Kuinkahan helppo kyseinen toimenpide olisi suorittaa Rajasalmen sillalla? Sinne on bilepaikasta kuitenkin vain reilut 10km eli puolet siitä, mitä Murhasaaren sillalle. Lähinnä mietin, voisiko sille "vanhalle" sillalle pysähtyä helposti jotain pudottamaan koska siinähän on reunassa myös kevyen liikeenteen "kaista", ja tietenkin rauhallisempaa kuin uudella sillalla.
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja dazu »

Kurkkumaa kirjoitti:Murhasaaren sillalta ajattelin mahdollisesti hukatun sellaista, mikä tarvii saada auton perästä pois ja kaikki paikat on jäässä. Niin että avoveteen. Pudottamalla.
No, tuo kuulostaa toki fiksummalta. Ajattelinkin niin, että olisit tarkoittanut, että se olisi ollut paikka, mistä tippua veteen. :D
Enpä tiedä, kannattaisiko siinä sillalla pysähtyä pimeänä aikana. Voi olla hyvin äkkiä, että vedessä on myös Teemun kavereiden ruumiit jos siihen sillalle jää pysähtelemään. Muutenkin vähän heikko paikka, kun silminnäkijöitä ajaa ohi.

Sama homma on Rajasalmella, että olis varmasti ollut silminnäkijöitä ja onko siinä kohtaa se järvikään aina sulaa?
Muistaakseni jonkun jutun mukaan oli kavereiden auto käynyt yöllä jossain Ylöjärven suunnalla, mutta Ylöjärveltähän pääsee mihin vaan, kun sieltä on tie Nokialle/Tampereelle. Nykyäänhän se on moottoritie.

Tohloppi on ainoa paikka, mihin olis voinut onnettomuuden seurauksena joutua, mutta sehän naarattiin kai aika hyvin ja tosiaan se oli jäässä ja siellä on päivittäin paljon jengiä jäällä ja kesällä vedessä.

Lisäys: Jostain Tottijärvi-Siuro-Hämeenkyrö-Luhalahti-Kuru-sektorilta luultavasti löytyy.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Justin Case
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Su Syys 04, 2011 8:26 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja Justin Case »

Noissa Tohlopin metiköissä samoilee sen verran paljon koiranulkoiluttajia, lenkkeilijöitä, marjastajia, sienestäjiä jne. että melkoisen paikan on kyllä Teemu keksinyt, jos kyseessä on itsemurha tai esimerkiksi sammuminen paikkaan X.
Henkirikoksen puolelle minäkin kallistun, valitettavasti =/
Er legt die Nadel auf die Ader und bittet die Musik herein.
New tricks
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Elo 13, 2013 9:23 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja New tricks »

Tiedoksi kaikille, "Nikken" äidillä ei ole mitään tekemistä mahdollisen rikoksen peittelyn eli loppusiivouksen kanssa.Äiti meni sovitusti siivoamaan asuntoa ,koska muutto oli edessä.Asuntohan siivotaan aina kun muutetaan,voi jopa joutua maksamaan vuokranantajalla loppusiivous kustannukset ,jos ei näin toimi.En ota kantaa poikien syyllisyyden tai syyttömyyden puolesta.Pojat ovat joka tapauksessa varmasti siivonneet mahdolliset verijäljet ja muut huomiota herättäneet seikat pois ennenkuin äiti tuli paikalle ,jos ovat johonkin syyllistyneet.Mielestäni on törkeää aiemmissa keskusteluissa leimata jonkun äiti syypääksi/osa syylliseksi ja vaatia hänelle jopa rangaistusta ,vasten parempaa tietoa.
jenkku
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Joulu 24, 2013 9:50 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja jenkku »

Tapaus on edelleen mielessäni, todella kurja juttu. Varmasti moni haluaisi tämän päätökseen. Itsellä on jotenkin vahva olo ja se tulee yhä uudelleen mieleeni. Tietääkö kukaan oliko kuinka kovat pakkaset/lumet oli tuolloin? Oliko ystävillä autoa käytössä? Kuinka humalassa pojat olivat? Jos kävi niin että riita tuli ja lyönnin/lyönteihin Teemu kuoli niin uskoisin että tulee kamala paniikki ja miettivät heti mitä tehdä. Oma teoria on se että osa jäi siivoamaan jälkiä yksi lähti autolla teemun puhelimen kanssa soittamaan ns puhelun (äidille) jossa kävelee ja sitten lyö puhelimen kiinni pistää sen palasiksi ja hävittää. (Teletunnistuksen takia että paikantuu jonnekkin muualle kun kätkö paikkaan). Kaverit ovat sillävälin saanut siivottua ja pakattua teemun. Kantavat yhdessä autoon ja ajavat teivon raviradan metsikköön. (Autolla pääsee todella kauaksi) silminnäkijöitä tuskin siihen kellon aikaan sielä on,tapahtumapaikalta kivenheiton päässä ja sinne ovat teemun kätkeneet. Jotenkin sama kaava tulee vaan mieleeni kun olen pähkäillyt mitä Teemulle on käynyt.
Ehtivä
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 10:50 am

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja Ehtivä »

En tiedä onko sattumaa vai mitä, että Teemulta kuitenkin jäi asunnolle avaimet ja lippis. Jos olisi kyseessä henkirikos niin luulisi, että nämäkin olisi hävitetty siinä samassa?
Scirbe
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Su Loka 07, 2012 4:25 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja Scirbe »

Tää katoaminen on sellanen, mistä oon kehittäny itelleni jo melkein ongelman. Teemu on samaa ikäluokkaa kuin itse olen, ja siitä saattaa johtua se miks mietityttää niin paljon. Tullut jo pari kertaa uniin tää homma ja mä oon kallistunu kans henkirikoksen puolelle.

Omaisten takia toivoisin että sais selvyyden, katoaminen on pahempi kuin pelkkä kuolema.
Nemesia
Neuvoja-Jack
Viestit: 574
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 5:54 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja Nemesia »

Sama juttu mulla, Scirbe. Liityin aikanaan Teemun takia tänne foorumille.

Ehtivä: Teemun lippis ja avaimet palautettiin Teemun äidille välikäsien kautta katoamisen jälkeen.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Ehtivä kirjoitti:En tiedä onko sattumaa vai mitä, että Teemulta kuitenkin jäi asunnolle avaimet ja lippis. Jos olisi kyseessä henkirikos niin luulisi, että nämäkin olisi hävitetty siinä samassa?
Niin, paitsi eiväthän kaverit muutenkaan yrittäneet peitellä Teemun olleen asunnolla..? Henkirikoksen puolelle itsekin kallistuisin..kyllä olisi jo löytynyt, jos kotimatkalla olisi kadonnut. Uhri on kuljetettu kauemmaksi, kuten joku arveli edellä. Ehkä kyseessä on jo niin "paatunut" porukka, että asian oikealaita on pysynyt salassa näin pitkään.
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
LAWoman
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 5:36 pm
Paikkakunta: Länsirannikko

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja LAWoman »

Porukkahan on voinut ajatella, että siinä yksi lisäsyy tukemaan tuota lausontoa, että Teemu oli niiiiin kännissä - avaimetkin jäi. Vaikka olisivatkin vasta myöhemmin huomanneet niiden jääneen.
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet memory will die
Killer on the road, yeah.
undo_
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:38 am

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja undo_ »

Mua kiinnostais kovasti toi mahdollinen "autolla pääsee pitkälle" Teivoon piilotus? Voisko Jenkku kertoa lisää, miten sinne pääsis pisimmälle? Oon käyny siellä geokätköillä muutamaan otteeseen ja paikka on enemmän kun lupaava kaikkeen "piilotteluun".. :?
jenkku
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Joulu 24, 2013 9:50 pm

Re: Teemu Puumala 17 v. katosi Tampereella 2007

Viesti Kirjoittaja jenkku »

Mulla on sellanen mielikuva että kun sieltä lamminpäästä lähetään ajelemaan kohti teivoa ei menis kun pari minuuttia. Sitten vasemmalle kääntyy isot parkkialueet ennen rataa ja sieltä pääsee autolla ylemmäs metsikköön. Ja sieltä sitten lähtee rinne missä polkuja ja portaita ja aika tiheää metsää. Ja sielä menee suht leiveitä polkuja missä ravihevoset pääsee hiitille muistaakseni :|

Jotenkin vaan musta tuntuu että järveen ne ei oo sitä vieny ja jos on niin johonkin kauas pois missä ei liikenettä, että ei jäisivät kiinni. Kävellen teemu sieltä ei ole lähtenyt.
Teivo vaan tuntuu vahvimmalta vaihtoehdolta..
Vastaa Viestiin