Anneli Auer medioissa

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
kekkuli12345
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 1:22 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kekkuli12345 »

Ehkä huomenna...tuli ramppikuume kun en kuulu kumpaankaan tapaukseen liittyvistä teattereista, rakastajat teatteriin enkä murhaajat teatteriin! Viimeisestä lauseestasi olen täysin samaa mieltä.
Annelistien hampaankiristys on kyllä ihmeellistä mutta uskon että ainakin anneli löytää näistä paljon mieltä piristävääkin, itsekkin olen monta kertaa hymähdellyt kun annelin piilohuumoria rivien välistä nähnyt hänen teksteissään (media/litteroinnit). Silmät kaukana toisistaan on jo siinä rajoilla voiko sitä luokitella virallisesti piilohuumoriksi
annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja annijatta »

Anneli Auer on aika säälittävä. Yrittää kynsin hampain pysyä julkisuudessa. Saapas nyt sitten leikekirjaansa jopa saksalaisen artikkelin.
Huomaatteko kuinka tunteettomasti käyttää tytärtään välikappaleena. Tytär ei voi muuta kuin suostua, koska on riippuvaisuussuhteessa äitiinsä. Jos et ole palvelija muutut vihamieheksi.
Jäät yksin.
Tytär tarvitsisi nyt perheen tukea, niin että pääsisi irtautumaan aivopesevästä äidistään.
Ehkäpä sitten totuuskin tulisi ilmi.
Lapsihan hän vain oli silloin ja hyväksi käytetty, uhri. Armollisuutta kehiin. Paha voitetaan hyvällä. Tämä tytär tarvitsee läheisten tukea päästäkseen irti manipuloijansa tunnekoukusta.

( ja sekös annumammaa oikein ottaisi pattiin)
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
kekkuli12345
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 1:22 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kekkuli12345 »

Olen miettinyt kun anneli ja tyttö on molemmat mediahenkisiä ja annelikin silloin tällöin ilmeisesti naukkaillut niin onko koskaan kenellekkään edes herännyt epäilys että netissä olisi vastapuolena ollut näitä henkilöitä. Annelillakin on hinku vihjailla asioista oli sitten syyllinen tai syytön mutta jotenkin se tuntuu hullulta että kukaan ei olisi vuosien saatossa saanut keskusteluja talteen tai jopa poliisi seuraillut. Ovatko pystyneet oikeasti elämään näin kontrolloidusti mediassa tältä osin vaikka ilmeisesti tietokoneväkeä kaikki.
marlboro
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: To Syys 10, 2015 9:58 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja marlboro »

annijatta kirjoitti:Anneli Auer on aika säälittävä. Yrittää kynsin hampain pysyä julkisuudessa. Saapas nyt sitten leikekirjaansa jopa saksalaisen artikkelin.
Huomaatteko kuinka tunteettomasti käyttää tytärtään välikappaleena. Tytär ei voi muuta kuin suostua, koska on riippuvaisuussuhteessa äitiinsä. Jos et ole palvelija muutut vihamieheksi.
Jäät yksin.
Tytär tarvitsisi nyt perheen tukea, niin että pääsisi irtautumaan aivopesevästä äidistään.
Ehkäpä sitten totuuskin tulisi ilmi.
Lapsihan hän vain oli silloin ja hyväksi käytetty, uhri. Armollisuutta kehiin. Paha voitetaan hyvällä. Tämä tytär tarvitsee läheisten tukea päästäkseen irti manipuloijansa tunnekoukusta.
Minusta se ainoa manipuloija tässä jutussa on Anneli Auerin veli, joka nettosi tapauksesta sievoiset voitot.
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9304
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

marlboro kirjoitti: Minusta se ainoa manipuloija tässä jutussa on Anneli Auerin veli, joka nettosi tapauksesta sievoiset voitot.
En ota kantaa tuohon mahdolliseen manipulointiasiaan ainakaan tässä vaiheessa, mutta toteamuksesi oli ajatuksia herättävä. Jos nimittäin miettii asioita tarkemmin, niin tämä Anneli Aueriin kohdistunut oikeusmurhaaminen olisi todennäköisesti päättynyt vuonna 2011 Vaasan hovioikeuden yksimieliseen murhasyytöksistä vapauttavaan päätökseen, ellei Auerin veli olisi kääntänyt sisarelleen selkäänsä ja lähtenyt viemään pelokkaiden/peloteltujen lasten höpöhöpö-juttuja syyttäjälle tiedoksi. Tuolloin pääsi piru irti ja sitä pirua on ollut vaikea taltuttaa, koska ei ole maltettu pysyä todistetuissa ja todistettavissa olevissa tosiasioissa, vaan aikuiset ihmiset ovat antaneet oman mielikuvituksensa laukata aivan käsittämättömällä tavalla.

On surullista joutua kenties myöntämään, että raha voisi olla sijaisvanhemmille tärkeämpää kuin lasten hyvinvointi ja näiden perhesiteiden säilyttäminen.
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Tara »

Siinä vaiheessa, kun sopimus kaikkien neljän lapsen sijoitus veljen perheeseen allekirjoitettiin keväällä (huhtikuussa?) 2010, veljen perheelle maksettiin 5835 euroa + kulukorvauksia n 1200 euroa kk neljästä lapsesta yhteensä.
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=662415#p662415

- Tulevaisuudesta ei ollut tietoa. Jääkö Anneli vankilaan (2010 käräjät nr 1 oli meneillään ja hovi 1 nr 2011 edessäpäin, sopeutuvatko lapset veljen perheeseen, oli epävarmaa, jaksavatko veli ja tämän vaimo hoitaa edessä olevaa ruljanssia oli epävarmaa myös).

Vuonna 2011 oli korvaus siis edellä mainittu summa, 5835 +kulukorvaus 1200/kk/neljästä lapsesta.
--------
Kun vanhin lapsi muutti toisaalle (kesäkuussa 2010) niin tälle taholle maksettiin n 7440/kk euroa, siis yhdestä lapsesta.

Mikko Niskasaari on levittänyt mm Satakunnan kansassa virheellistä tietoa, että veljen perheelle olisi maksettu 9000 euroa kuussa ja että tämä summa olisi vaikuttanut veljen perheen päätökseen suostua lasten sijaisvanhemmiksi. Näinhän asia ei ole voinut olla, koska veli ja hänen vaimonsa eivät ole selvännäkijöitä. He eivät voineet tietää, että korvaussumma nousisi myöhemmin.

Naakka & kumppanit levitelleet väärää tietoa korvaussummasta vielä sen jälkeenkin, kun asia on selvitetty. Nyt sitten samaa valheellista tietoa levitetään edelleen.

Lisäksi Auerin veljen perheen saama korvaussumma on täysin linjassa sen kanssa, mitä sijoituslapsista maksetaan yleensä! :

...sijaisperheen saama korvaus on linjassa Helsingin, Tampereen ja Turun maksamien korvauksien kanssa. Nämä kaupungit hakevat jatkuvasti uusia sijaisperheitä, mutta halukkaita ei tahdo löytyä.
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=587763#p587763
-------------
IS live-seuranta, Käräjäoikeus 24.9.2013
Postby Tara » Wed Feb 12, 2014 11:40 am

24.9.2013
''Todistamassa olivat Auerin veli sekä tämän vaimo
http://hejac.com/forum/viewtopic.php?p=7286#p7286

---------------

Väite, että veljen perheelle olisi maksettu 9000 eurosta kk + kulukorvaukset päälle on valhetta! Tällaisia summia ei veljen perhe ole saanut missään vaiheessa.

Väite, että rahanahneus olisi ratkaissut veljen päätöksen ottaa lapset sijoitukseen on panettelua. Veli ja vaimonsa miettivät asiaa useita kuukausia, siis Anneli Auerin ehdotusta veljen perheestä lasten sijoituspaikaksi.

Sijoitusperheistä on pulaa kaiken aikaa. Miksi??
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
kuski641
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: La Syys 14, 2013 11:17 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kuski641 »

Ari Auer kyllä itse myönsi että saavat 9000e kuukaudessa,suuttu Mannerille kun tämä siitä kysyi,muistaakseni vastas tähän tapaan että vastataan Mannerille jos hän siitä kitsejä saa,koko suomen kansan edessä
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Tara »

kuski641 kirjoitti:Ari Auer kyllä itse myönsi että saavat 9000e kuukaudessa,suuttu Mannerille kun tämä siitä kysyi,muistaakseni vastas tähän tapaan että vastataan Mannerille jos hän siitä kitsejä saa,koko suomen kansan edessä


Eikä myöntänyt! Sen sijaan muistutti Niskasaaren satakunnan kansassa levittämästä väärästä tiedosta, oikaisi väärän tiedon.

...ettet vain sekottaisi asioita, ylitulkitset, et taida muistaa asiaa tarkemmin? Manner yritti mustamaalata (veli käytti tätä sanaa) Auerin veljeä mm antamalla ymmärtää, että kun veli oli hankkinut suuremman auton (halvemman kuin heidän edellinen, tila-auton, koska vanha auto olisi ollut uudessa tilnateessa liian pieni) ja että veljen ostama 150 000 euron veneen hankinta, liittyivät jollain lailla lasten sijoittamiseen Miten?? Auerien lapsuuden perheessä oli harrastettu vesillä liikkumista vuosikymmenet. Mitä ihmeellistä on siinä, että veljellä on ollut säästöjä turvallisen veneen hankintaa varten. - Nämä mahdolliset säästöt eivät Manneria kiinnostaneet, ja minulle ainakin jäi epäselväksi mitä Manner tarkkaan ottaen ajoi takaa kysymyksillään veljen taloudellisesta tilanteesta. Ettäkö veli olisi hankkinut auton ja veneen lapsista saaduilla korvauksilla? Halpamaista Mannerilta, jos näin on.

Olisiko veljen pitänyt olla ns puilla paljailla, koska oli tuohon aikaan lomautettuna?

Kuski641: Lähteesi on mikä?

Näin käräjillä 2013, Ari Auer:

24.9. 2013 - Hän kertoo saavansa lasten hoidosta korvauksia ja palkkioita noin 8000 euroa.
mtv3:n tai IS:n liveseurannasta, käräjät 2013.


Vastauksestani sisotalolle hejacissa sen jälkeen, kun olin itse kuunnellut veljen todistuksen käräjillä. Hänen kertomansa summat pitävät paikkansa - hän oli todistajana velvollinen pysymään totuudessa.
...Mikko Niskasaari (mm tämä oikeustoimittaja) on kirjoittanut Satakunnan kansaan vääristeltyä tietoa siitä, milloin veli teki päätöksen, että he suostuvat ottamaan kaikki neljä lasta hoiviinsa. Samassa lehdessä on myös annettu ymmärtää, että heille tarjottu rahallinen korvaus olisi asian ratkaissut, että alusta asti olisi maksettu 9000 euroa kuussa neljän lapsen hoidosta. Naurettava väite. Täyttä roskaa. Mutta en nyt mene tässäkään yksityiskohtiin, päivämääriin ja numeroihin (ne löytyvät kyllä). Kuuntele nauhat. Kerro sitten, jos katsot aiheelliseksi, mikä kohta veljen kertomuksissa ei voi pitää paikkaansa.
http://hejac.com/forum/viewtopic.php?p=17857#p17857

Luvut, jotka kerroin edellisessä postauksessani, ovat peräisin käräjien 2013 istuntonauhotteelta 24.9.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
kekkuli12345
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 1:22 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kekkuli12345 »

Pieni liekki kirjoitti:
marlboro kirjoitti: Minusta se ainoa manipuloija tässä jutussa on Anneli Auerin veli, joka nettosi tapauksesta sievoiset voitot.
En ota kantaa tuohon mahdolliseen manipulointiasiaan ainakaan tässä vaiheessa, mutta toteamuksesi oli ajatuksia herättävä. Jos nimittäin miettii asioita tarkemmin, niin tämä Anneli Aueriin kohdistunut oikeusmurhaaminen olisi todennäköisesti päättynyt vuonna 2011 Vaasan hovioikeuden yksimieliseen murhasyytöksistä vapauttavaan päätökseen, ellei Auerin veli olisi kääntänyt sisarelleen selkäänsä ja lähtenyt viemään pelokkaiden/peloteltujen lasten höpöhöpö-juttuja syyttäjälle tiedoksi. Tuolloin pääsi piru irti ja sitä pirua on ollut vaikea taltuttaa, koska ei ole maltettu pysyä todistetuissa ja todistettavissa olevissa tosiasioissa, vaan aikuiset ihmiset ovat antaneet oman mielikuvituksensa laukata aivan käsittämättömällä tavalla.

On surullista joutua kenties myöntämään, että raha voisi olla sijaisvanhemmille tärkeämpää kuin lasten hyvinvointi ja näiden perhesiteiden säilyttäminen.
No ota nyt ihmeessä kantaa manipulointiasiaan äläkä välttele vastuuta. Väität että annelin veli teki tämän rahan takia, sehän on täysin sama kuin väittää manipuloiduksi lasten kertomuksia. Eihän noin sairaita ristiriitoja voi olla kenenkään päässä!

Mitä tarkoitat että aikuisilla on mielikuvitus laukannut, onko Ari piirrellyt jotain itse vai videoinut omaa puhettaan vai mitä?

Jos väitätte että lasten jutut on manipulointia niin keneltä tuli inputti lapsille kertoa? Ja onko sitä kysytty? Tässä vaihtoehdot:
A) sijaisvanhemmat
B) anneli
C) sosiaaliviranomainen
D) vanhin tyttö
E) joku muu
F) ei ulkop.inputtia

Siitä voinee taas jokainen valita ja perustella ja vaikka todistellakki jos pystyy. Pili alottaa
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10908
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

perusasiamies kirjoitti:Luinpa huvikseni tuon Sterm Crimen jutun. Tässä irrallisia kommenttejani:

- Jutussa ei tule ilmi oikeastaan mitään muuta uutta, kuin että veriteon jälkeen Jukan silmä roikkui ulkona silmäkuopasta.
Mikäli silmä roikkui veriteon jälkeen kuopastaan, niin poliisit työnsivät sen takaisin, tai poistivat kokonaan, koska sairaalassa se ei ainakaan missään roiku, vaan näyttää olevan syvällä kuopassaan.

On tosin hyvin vaurioituneen oloinen, kuten olen palstallakin kertonut, ja ohimo silmän vieressä on mössönä. Ohimoon osunut isku on uponnut sen verran syvälle, että on vaurioittanut myös silmää "sisältä päin". Olen kirjoittanut, että ehkä isku jotenkin veti silmän näköhermoista pään sisälle, mutta voi olla mahdollista, että silmää ei itse asiassa ole enää lainkaan, vaan vain tyhjä kuoppa ja isku työnsi silmämunan ulos. Ehkäpä se muuten onkin niin. Hyvin loogista, itse asiassa. En osannut tällaista vaihtoehtoa ottaa huomioon.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Corazzon
Remington Steele
Viestit: 202
Liittynyt: La Marras 15, 2014 12:37 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Corazzon »

Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9304
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Härkä oli laittanut Hejaciin todella hyvän linkin (http://www.vanhemmat.net/Nainen/Auer.htm), jossa on jonkun kokoamana vanhoja lehtiartikkeleja mm. niiltä ajoilta, jolloin Kuusiranta ja kumppanit luulivat saaneensa puristettua syyttömältä Auerilta tunnustuksen.

Huomatkaa, kuinka hyvin Manner on ollut tuossa tilanteessa vuonna 2009 ajan tasalla, vaikka hänen päämiehelleen oli poliisi syöttänyt valemuistoja pariskunnan välisestä riidasta ja muistinmenetyksestä. Auer uskoi perusrehellisenä suomalaisena sinisilmäisesti poliisin hänelle syöttämiin valheisiin ja alkoi saamiensa "tosiseikkojen" perusteella kehittää tarinaa itsestään tekijänä. Manner ei ollut tuolloin vielä ehtinyt perehtyä jutun aineistoon, mutta asianajajan erinomainen ammattitaito näkyy hänen kommentoinneissaan lehdistölle. Käsittääkseni hän tajusi, että Auerin pää oli saatu poliisien toimesta sekaisin eikä hänen päämiehensä ollut luulemaansa surmatekoa tehnyt.

Kun pitää mielessään kirkkaana Anneli Auerin oman alkuperäisen kertomuksen surmayöltä, jonka poliisi pystyi parissa päivässä murtamaan Auerille erittäin ahdistavassa ja piinaavassa pidätystilanteessa eristettynä lapsistaan, voi alkaa hahmottaa sitä vääryyttä mitä Auerille ja hänen lapsilleen on vuosien saatossa tehty.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10908
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Pieni liekki kirjoitti:Härkä oli laittanut Hejaciin todella hyvän linkin (http://www.vanhemmat.net/Nainen/Auer.htm), jossa on jonkun kokoamana vanhoja lehtiartikkeleja mm. niiltä ajoilta, jolloin Kuusiranta ja kumppanit luulivat saaneensa puristettua syyttömältä Auerilta tunnustuksen.
On tämä Iltalehden vainouutiset -kokoelma täällä ollut joskus, ainakin minulla oli koneella jo. Taitaa löytyä linkki mm. Päämiähen allekirjoituksesta.
Näistä näkee, kuinka paljon ihmisille tuolloin valehdeltiin ja millaista uutisointi oli. Tyhmimmät uskovat edelleen.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Corazzon
Remington Steele
Viestit: 202
Liittynyt: La Marras 15, 2014 12:37 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Corazzon »

Laittakaapa nyt muutama linkki medioihin, joissa ko. henkilö suree puolisonsa menettämistä väkivaltaisella tavalla.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10908
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Corazzon kirjoitti:Laittakaapa nyt muutama linkki medioihin, joissa ko. henkilö suree puolisonsa menettämistä väkivaltaisella tavalla.
Etkö nyt ymmärrä, ettei tämmöisillä suremisilla tai suremattomuuksilla ole mitään tekemistä sen kysymyksen kanssa, kuka Jukan tappoi? Tommonen on just semmosta kyökkipsykologiahöpöilyä, jota varten täällä oli oma ketju, kunnes siihen kirjoittaneet vaihtoivat foorumia.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Vastaa Viestiin