Päivän poliittista keskustelua

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

bettyab
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Elo 10, 2015 12:06 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja bettyab »

Jälleen kokoomusministeri haluaa paremman työpaikan huippupalkkoineen. Ei vaiteskaan, tämä suurisydäminen hädänalaisten auttaja pyyteettömästi on silkkaa hyvyyttään antamassa sodan kauhujen keskeltä tuleville ihmisraukoille toisen ihokkaansa. Pian hän avaa kotinsa ovet sodan jaloista tuleville lapsille. Antakaa lasien tulla minun tyköni - hik!
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Kerrankin ministeri joka uskaltaa puhua ja puhuu asiaa. Pakolaisleireiltä pitäisi oikeasti ottaa enemmän pakolaisia ja lyödä täysi stoppi tuolle turvapaikkaturismille.
Leireiltä otetut pakolaiset tulevat Suomelle huomattavasti halvemmaksi kuin turvapaikkaturismi.
Ja syyllistyvät keskimäärin paljon vähemmän rikoksiin sekä työllistyvätkin paremmin kuin turhat.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^ Kunpa kävisikin noin, siis että rajalta tavatut ruikuttajat papereilla tai ilman, potkittaisiin vittuun epäröimättä.

Epäilen tämänkin ihmistensiirtelyoperaation olevan 'sekä että' tuon raja-asylumhomman kanssa. Parasta Suomelle ja tehokkainta olisi auttaa näitä paikan päällä - siis, jos meidän jostain käsittämättömästä syystä täytyy ratkoa muiden ongelmia velkarahalla.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Rescuer kirjoitti:Kerrankin ministeri joka uskaltaa puhua ja puhuu asiaa.
Minustakin tuossa on hyvää asiaa. Olisi hyvä suuntaus, jos yhä suurempi osa turvapaikanhakijoista/pakolaisista tulisi suoraan pakolaisleireiltä. Samansuuntaisia ajatuksia kertoi Oxfordin yliopiston professori Paul Collier toissa kesänä: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1433480590053

Ihanne olisi tietysti se, että kriisien ratkaisuun panostettaisiin samalla niin, että pakolaisongelma olisi mahdollisimman lyhytaikainen. Tämä ei vain risteävien intressien maailmassa taida olla helppoa.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Tämmöset hädänalaiset ketkuilijat, joille rehellisyys on joko hyvin joustava tai täysin tuntematon käsite, tahtoo meille osaksi yhteiskuntaa - jo saapuessaan ihan pikkusen vaan puijaamalla.

En kertakaikkiaan voi ymmärtää, että joku todella haluaa tätä sakkia Suomeen. Mitä pitää tapahtua, että silmät aukeaa sille, etteivät nämä ole "yksittäistapauksia"? Mitä pitää tapahtua, että jeesustelu yksi ymmärtäjä kerrallaan loppuu?
Ikätestit paljastavat: lähes 70 prosenttia Suomessa testatuista ”alaikäisistä” turvapaikanhakijoista onkin aikuisia

Kuva

Alaikäiset luulevat olevansa paremmassa asemassa turvapaikan saamisessa kuin aikuiset. Se on yksi syy sille, että Maahanmuuttoviraston tietojen mukaan moni aikuinen turvapaikanhakija yrittää puijata ikänsä suhteen.

Alaikäiseksi ilmoittautuneiden yksin saapuneiden turvapaikanhakijoiden todellinen ikä on puhuttanut Pohjoismaissa. Muun muassa Sydsvenskan uutisoi syyskuussa, että Tanskan maahanmuuttoministerin Inger Stöjbergin mukaan kaksi kolmasosaa tutkituista alaikäiseksi ilmoittautuneista turvapaikanhakijoista osoittautuikin ikätestissä täysi-ikäiseksi.

Nyt Suomessa on saatu samansuuntaisia tuloksia. Maahanmuuttoviraston mukaan vuoden 2016 aikana oli tehty maanantaihin 17.10. mennessä 402 ikätestiä. Testatuista turvapaikanhakijoista 268 todettiin vähintään 18-vuotiaaksi. Se on noin 67 prosenttia testatuista.

– Ikätestillä pystytään selvittämään, onko hakija täysi- vai alaikäinen. Ulkomaalaislain mukaan ikätutkimus on mahdollista tehdä, jos on ilmeisiä perusteita epäillä henkilötietojen luotettavuutta, kertoo Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Juha Kannelmaa Ilta-Sanomille.

Kannelmaa sanoo, että syitä voi olla monia, mutta turvapaikanhakijat saattavat uskoa olevansa paremmassa tilanteessa turvapaikan hakemisen suhteen alaikäisinä. He voivat esimerkiksi kuvitella saavansa alaikäisinä nopean turvapaikkapäätöksen. Se voi olla yksi syy siihen, miksi osa turvapaikanhakijoista vääristelee henkilötietojaan.

– Alaikäinen turvapaikanhakija pääsee opiskelemaan. Hänelle määrätään myös edustaja Suomessa ja heillä on oikeus käyttää oikeusavustajaa turvapaikkapuhuttelussa, Kannelmaa sanoo.

Alaikäisillä turvapaikanhakijoilla on myös omat erilliset majoitustilat vastaanottokeskuksissa. Kannelmaan mukaan se saattaa tulla täysi-ikäisille jopa pettymyksenä, että niissä on paljon tiukemmat säännöt. Alaikäisten vastaanottokeskuksissa on esimerkiksi tarkat kotiintuloajat.

Tutkimus tehdään luustosta ja hampaista


Ikä ei varsinaisesti vaikuta itse turvapaikkapäätökseen. Kannelmaa kertoo, että kansainvälisen suojelun edellytykset ovat samat olipa turvapaikanhakija sitten ala- tai täysi-ikäinen.

– Yksin saapuneen alaikäisen turvapaikanhakijan kohdalla joudutaan mahdollisesti miettimään, pystyykö hän palaamaan kotimaahansa. Jos vastaanottavasta tahosta ei voida varmistua, voi olla, että hakijalle myönnetään oleskelulupa yksilöllisistä inhimillisistä syistä, Kannelmaa sanoo.

Testit tehdään Helsingin yliopiston oikeuslääketieteellisellä osastolla. Kannelmaa kertoo, että testeissä tutkitaan muun muassa ranteen ja kämmenen luuston kehitystä sekä hampaita röntgentutkimuksella.

– Yleensä mikäli tulos on epäselvä, testi katsotaan turvapaikanhakijan eduksi. Ikätutkimus on oikeastaan vasta kolmas vaihtoehto. Voi olla tietenkin muuta näyttöä siitä, että olisiko hakija kuitenkin täysi-ikäinen. Henkilötietoja selvitetään ensisijaisesti hakijan kertomuksen perusteella ja mahdollisesti rekistereiden ja asiakirjojen perusteella, Kannelmaa sanoo.

Kannelmaa sanoo, että alaikäiseksi ilmoittautuneiden turvapaikanhakijoiden joukossa voi olla sellaisiakin henkilöitä, jotka eivät aidosti tiedä ikäänsä. He voivat olla kotoisin sellaisista olosuhteista, ettei heidän henkilötietojaan löydy mistään rekisteristä.

Testistä voi kieltäytyä

Ikätesteistä päättää käytännössä Maahanmuuttovirasto. Turvapaikanhakija voi kieltäytyä testistä, mutta ilman hyväksyttävää syytä se johtaa lain mukaan siihen, että turvapaikanhakijaa kohdellaan täysi-ikäisenä.

Tänä vuonna yksin saapuneita alaikäiseksi ilmoittautuneita turvapaikanhakijoita on saapunut Suomeen 323. Osa Maahanmuuttoviraston tänä vuonna tehdyistä 402 testistä pyydettiin viime vuoden puolella.

Viime vuonna yksin saapuneita alaikäiseksi ilmoittautuneita turvapaikanhakijoita tuli 3 024. Ruuhka ajoittui pitkälti viime syksyyn ja loppuvuoteen, joten suurin osa hakemuksista on ollut käsittelyssä vasta tämän vuoden puolella.

Antti Halonen
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 33104.html
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Vielä edellisestä:
Suurin osa ikätestiin päätyneistä turvapaikanhakijoista paljastuu aikuisiksi

Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergin mukaan korkea aikuisprosentti ikätesteissä on osoitus siitä, että resurssit ovat oikeassa käytössä ja paikassa.

Kotimaa 18.10.2016 klo 21:57

Kuva

Tiina Länkinen
Yle

Maahanmuuttoviraston mukaan vajaat 70 prosenttia tänä vuonna tehdyistä ikätesteistä on paljastanut turvapaikanhakijan aikuiseksi, toisin kuin hakija on ikänsä ilmoittanut. Suuresta osuudesta kertoi tiistaina Ilta-Sanomat.

Ikätestiin ohjataan ne turvapaikanhakijat, jotka sanovat olevansa alle 18-vuotiaita, mutta ulkonäkönsä perusteella voivat olla tätä vanhempia. Vuoden alusta maanantaihin 17. lokakuuta mennessä oli tehty 402 ikätestiä luustosta ja hampaista. Testatuista 268 todettiin vähintään 18-vuotiaiksi.

Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg kertoo Ylelle, että suuri osuus on hänen mielestään ennen muuta merkki järjestelmän toimimisesta.

– Heidän kohdallaan epäily on ollut alun perinkin.

Nergin mukaan huolestuttavampaa olisi, jos aikaa ja rahaa vieviä ikätestejä olisi teetetty päin vastoin suurimmaksi osaksi alaikäisille.

Vaikka alaikäisyys ei vaikuta turvapaikkapäätökseen, Nergin mukaan tulijoilla on hyvin tiedossa odotteluvaiheen erilainen kohtelu. Alaikäiset sijoitetaan perhekoteihin, jotka ovat kansliapäällikön luonnehdinnassa "aika erilaisia" luonteeltaan kuin aikuisten vastaanottokeskukset. Alaikäiselle nimetään Suomessa myös avustaja.

Tänä vuonna yksin tulleita alaikäisiä turvapaikanhakijoita on rekisteröity syyskuun loppuun mennessä 323 ja viime vuonna 3 024. Ikätestit tehdään vain yksin tulleille, joiden kohdalla on syytä epäillä täysi-ikäisyyttä vastoin hakijan ilmoittamaa ikää. Tämän vuoden aikana tehdyissä yli 400 ikätestissä on paljon mukana myös ruuhkaisen loppuvuoden 2015 puolella saapuneita.
http://yle.fi/uutiset/3-9238660
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17139
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kansanedustaja Hakkaraiselle syyte vihapuheen levittämisestä

Apulaisvaltakunnansyyttäjä on nostanut kansanedustaja Teuvo Hakkaraista (ps) vastaan syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Teuvo Hakkaraisen epäillään syyllistyneen rikokseen julkaisemalla Facebook-sivullaan islaminaiheisen kirjoituksen. Siinä syyttäjän mukaan eri tavoin uhataan ja solvataan islaminuskoa tunnustavaa ihmisryhmää näiden uskonnon perusteella.

Syyttäjä katsoo, ettei kansanedustajankaan sananvapauteen kuulu oikeutta tämänkaltaiseen vihapuheeseen.

Hakkarainen kirjoitti heinäkuussa Facebook-sivullaan Nizzan terrori-iskun jälkeen ”kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja”.

Hakkarainen on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.

IltaSanomat
Julkaistu: 1.11. 10:35

Voi voi Teuvoa. Olisit vaan solvannut suomalaisia tai kristittyjä, niin olisit säästynyt syytteeltä.

Mielenkiintoinen oikeuskäsittely tulossa; onko luvassa marsseja, Eva Biaudetin (r) pöyristymisiä? Paleface jo riimittelee uutta vasemmistolaissävytteistä viharäppiä ja Paavo Arhinmäki (vas) vaatii Soinia irtisanoutumaan vihapuheesta.

Jos ja kun Hakkarainen saa tuomion, niin taas mennään; "ei ole enää kelvollinen ehdokkaaksi", "hallituspuolueen kansanedustaja tuomittiin vihapuheesta". Media muistuttaa Hakkaraisen eläkehaastattelussa tämän saamastaan tuomiosta vielä n 20 vuotta myöhemmin. Ikään kuin kyseessä olisi ollut rikos, sen sanan varsinaisessa merkityksessä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Eikös rikostuomio ole vain meriittiä poliitikolle? Kauko Juhantalokin (kesk.) potkittiin eduskunnasta tuomion jälkeen pihalle eduskunnasta ja valittiin heti seuraavissa vaaleissa takaisin...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17139
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Jouko Jokisalo opiskeli Saksan demokraattisessa tasavallassa (1977-1982). Jokisalo on toimittanut teoksen Rasismi tieteessä ja politiikassa (Edita 1996) sekä kirjoittanut luvun teokseen Uusi uljas ihminen (Atena 1998). Hän on myös kirjoittanut rasismin aatehistoriaa käsittelevän teoksen "Kallonmittaajia ja skinejä. Rasismin aatehistoriaa." (LIKE. 1998) yhdessä Pekka Isakssonin kanssa. Hän on erikoistunut fasismin tutkimukseen ja rasismin historiaan. Jokisalo on toiminut historian ja filosofian opettajan sijaisena muun muassa Jämsänkosken lukiossa. Jokisalo on Kulttuurivihkot-lehden kolumnisti.

Vuonna 2001 Jouko Jokisalo tunnusti toimineensa Stasin agenttina vuosina 1978–1987. Hänen koodinimensä oli ”Boris”.[1] Jokisaloa vastaan ei nostettu syytteitä agenttina toimimisesta, koska rikoksista oli kulunut liian pitkä aika. Vuonna 2002 paljastui, että Jokisalon antamat tiedot Stasin agenttina toimimisesta olivat osittain harhaanjohtavia, ja että hänen tehtäviinsä oli kuulunut mm. agenttien värvääminen Länsi-Saksassa sekä toisinajattelijoiden vakoilu Puolassa. Lisäksi Jokisalo urkki mm. toisia väitöskirjantekijöitä sekä DDR:n Suomen suurlähetystön työntekijöitä.

wikipedia

Jokisalon kohdalla syytteet vakoilusta olivat vanhentuneet, joten häntä ei saatu tuomittua.

Ei siis mikään ihme, että Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kaveeraa ja sympatiseeraa Jokisaloa:
Maanpetturien kanssa kaveeraava Li Andersson (vas). Kuvattu vuonna 2016
Maanpetturien kanssa kaveeraava Li Andersson (vas). Kuvattu vuonna 2016
Andersson.jpg (45.21 KiB) Katsottu 3907 kertaa
Jokisalo on aina nillittänyt rasismista, mutta toimi myös DDR:n agenttina. Maan, joka polki ihmisoikeuksia törkeästi ja ampui rajan yli pakenijoita. Li Andersson on hänen kaverinsa ja heillä on yhteinen harrastus; olemattoman äärioikeiston jahtaaminen ja musulmaanien ylistäminen.
- Onkin ehkä niin, että sekä Jokisalon että Anderssonin ihmisoikeuksista ruikuttaminen koskee vain neekereitä ja musulmaaneja - ei suomalaisia, ei kristittyjä, ei etnisesti eurooppalaisia. Omituista toimintaa työväen puolueen puheenjohtajalta.

Kirjamessuilla 27.10.2016 Jokisalo pelotteli yleisöä mustamaalaamalla muslimivastaista äärioikeistoa väkivaltariskiksi!
- Musulmaanien väkivallasta ei tämä maanpetturi sanonut sanaakaan. Ei. Hän kieltää sellaisen olemassaolon.

No nyt ei voi nimimerkki PaxCow sanoa, etteikö kuvassa oleva poliitikko tietäisi kaverinsa taustoja...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Doctor Lecter kirjoitti:Ei siis mikään ihme, että Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kaveeraa ja sympatiseeraa Jokisaloa
Kaveerauksesta ja sympatiseerauksesta en tiedä (ilmeisesti sinulla on lisätietoja), mutta kuva on kirjan julkistamistilaisuudesta (Suomen sosiaalifoorumi), jossa Andersson oli keskustelijana.
Doctor Lecter kirjoitti:- Onkin ehkä niin, että sekä Jokisalon että Anderssonin ihmisoikeuksista ruikuttaminen koskee vain neekereitä ja musulmaaneja - ei suomalaisia, ei kristittyjä, ei etnisesti eurooppalaisia. Omituista toimintaa työväen puolueen puheenjohtajalta.
Tämä on niin sanottua höpöhöpöä.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17139
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

PaxCow kirjoitti:
Doctor Lecter kirjoitti:Ei siis mikään ihme, että Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kaveeraa ja sympatiseeraa Jokisaloa
Kaveerauksesta ja sympatiseerauksesta en tiedä (ilmeisesti sinulla on lisätietoja), mutta kuva on kirjan julkistamistilaisuudesta (Suomen sosiaalifoorumi), jossa Andersson oli keskustelijana.
Kaveriksi kelpaa vakoilija. Maanpetturi. Andersson on kuitenkin lähtenyt mieluusti mukaan, koska hänellä ja Jokisalolla on yhteinen vihollinen: itsenäisesti ajatteleva isänmaallinen suomalainen. Ja he jakavat samanlaiset harhat; äärioikeiston näkeminen joka paikassa ja musulmaanien rikoksista vaikeneminen.
- Olisi kuitenkin parempi, että keskustelijana - jos tuota samanmielisyyttä nyt voi keskusteluksi sanoa - olisi mukana joku kriittisesti kirjailijaan, sekä esillä olevaan asiaan suhtautuva henkilö. Nythän tuo tilaisuus oli samanmielisten päännyökyttelyä. Mutta jos sellainen on sinusta keskustelua, niin sille minä en voi mitään.
Doctor Lecter kirjoitti:- Onkin ehkä niin, että sekä Jokisalon että Anderssonin ihmisoikeuksista ruikuttaminen koskee vain neekereitä ja musulmaaneja - ei suomalaisia, ei kristittyjä, ei etnisesti eurooppalaisia. Omituista toimintaa työväen puolueen puheenjohtajalta.
PaxCow kirjoitti:Tämä on niin sanottua höpöhöpöä.
No miksi Jokisalo sitten on ollut huolissaan rasismista, jos samaan aikaan on sympatiseeraannut väkivallan valtakuntaa? Siinähän on selvä ristiriita. Oliko Joseph Goebbels huolissaan rasismista samaan aikaan kun oli tiedotuspäällikkönä väkivallan valtakunnassa? Oliko maanpetturi Toivo Antikainen huolissaan suomalaisen oikeiston (aikaan jolloin oikeasti oli oikeisto & vasemmisto) ihmisoikeuksista kun samaan aikaan kehui Neuvostolliittoa, tasa-arvoa ja työläisten oikeuksia.
- Se on sellaista ns valikoivaa ihmisoikeusrutinaa, jossa tasa-arvo jää omien aatteiden alle.

Yhtä typerää kun Tarja Halosen (sd) DDR-sympatiat. Ahkerasti sitä ajettiin DDR:n asiaa - silmät totuudelta ummistaen. Tai sitten oli saatanan pöljä jo silloin, että kuvitteli DDR:n olevan maanpäällinen paratiisi. Nyt sitä ollaan niin ihmisoikeuksien asialla kun vaan olla voidaan. Kummasti se pää on kääntynyt; ensin kannatti ihmisten ampumista muureille, nyt vastustaa muureja ja ihmisten ampumista
- Minä taasen olen aina vastustanut ihmisten ampumista muureille ja kannattanut muurien rakentamista Euroopan ympärille - ihan vaan Euroopan omaksi suojaksi. Ettei se muuttuisi paskastaniksi, kuten Halonen ja muut demarit haluavat sen muuttuvan.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Doctor Lecter kirjoitti:Kaveriksi kelpaa vakoilija.
Et ole vielä esittänyt, miksi luulet heillä olevan ystävyyssuhteen. Oletan siis, että tämä on höpöhöpöä.
Doctor Lecter kirjoitti:Andersson on kuitenkin lähtenyt mieluusti mukaan, koska hänellä ja Jokisalolla on yhteinen vihollinen: itsenäisesti ajatteleva isänmaallinen suomalainen.
Tämä on omaa veikkailuasi Anderssonin osallistumisen syistä eikä tällaisella veikkailulla ole totuusarvoa. Jokisen kirja muuten kertoo radikaalista eurooppalaisesta oikeistosta, ei itsenäisesti ajattelevasta isänmaallisesta suomalaisesta. Savon Sanomat kirjoitti kirjasta näin:

"Itä-Suomen yliopiston yliopistonlehtorin Jouko Jokisalon uusin tutkimus Euroopan radikaalista oikeistosta on sekä ajankohtainen että tarpeellinen analyysi siitä, mitä Euroopassa on viime vuosikymmeninä tapahtunut.

Teos kattaa hyvin keskeiset EU-maiden oikeistopopulistiset virtaukset, radikaalit ääripuolueet ja myös suoranaiset fasistiset ryhmittymät. Sen teoreettinen anti ja historiatietoisuus ovat nykyisen pikaruokajournalismin vallitessa sivistävää luettavaa."

http://www.savonsanomat.fi/kulttuuri/ki ... sto/753646

Kuulostaa mielenkiintoiselta opukselta!
Doctor Lecter kirjoitti:Ja he jakavat samanlaiset harhat; äärioikeiston näkeminen joka paikassa ja musulmaanien rikoksista vaikeneminen.
En ole missään nähnyt heidän esittävän, että äärioikeistoa olisi "joka paikassa". Anderssonin (et co.) kirjoittama kirja Äärioikeisto Suomessa kyllä eritteli hyvin suomalaisen äärioikeiston historiaa ja nykytilaa. Kannattaa lukea! Harhoista puhuminen on omaa höpöhöpöäsi.
Doctor Lecter kirjoitti:Mutta jos sellainen on sinusta keskustelua, niin sille minä en voi mitään.
Minä en tiedä, millainen keskustelu oli, joten en esitä sen laadusta minkäänlaisia väitteitä.
Doctor Lecter kirjoitti:No miksi Jokisalo sitten on ollut huolissaan rasismista, jos samaan aikaan on sympatiseeraannut väkivallan valtakuntaa? Siinähän on selvä ristiriita.
Eli siis tämänkö vuoksi toit nämä MV-lehden jutut tähän ketjuun? Mikset heti sanonut!
Onhan tuossa ristiriita ja Jokisaloa voisi hiillostaa asiasta, mutta se ei tällä palstalla taida onnistua. Pointti on kuitenkin hyvä.
Doctor Lecter kirjoitti:Ettei se muuttuisi paskastaniksi, kuten Halonen ja muut demarit haluavat sen muuttuvan.
Ja loppuun vielä tyypillinen olkinukke. Kuva
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17139
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

PaxCow kirjoitti:Et ole vielä esittänyt, miksi luulet heillä olevan ystävyyssuhteen. Oletan siis, että tämä on höpöhöpöä.
Samanmieliset ylemmyydentuntoiset ystävystyvät helposti.
PaxCow kirjoitti:Tämä on omaa veikkailuasi Anderssonin osallistumisen syistä eikä tällaisella veikkailulla ole totuusarvoa. Jokisen kirja muuten kertoo radikaalista eurooppalaisesta oikeistosta, ei itsenäisesti ajattelevasta isänmaallisesta suomalaisesta. Savon Sanomat kirjoitti ...
Voin spekuloida olettamuksella, enkä usko väärässä olevani. Se, mitä mitä monikulttuuria fanittava lehdistö sanoo kirjasta on täysin yhdentekevää.
PaxCow kirjoitti:Minä en tiedä, millainen keskustelu oli, joten en esitä sen laadusta minkäänlaisia väitteitä.

Otetaan esimerkki; kun viisi demoneita joka paikassa näkevää kokoontuu keskustelemaan aiheesta "demoneita kaikkialla", niin keskustelun lopputulos on, että demoneita on kaikkialla.
PaxCow kirjoitti:Eli siis tämänkö vuoksi toit nämä MV-lehden jutut tähän ketjuun? Mikset heti sanonut! Onhan tuossa ristiriita ja Jokisaloa voisi hiillostaa asiasta, mutta se ei tällä palstalla taida onnistua. Pointti on kuitenkin hyvä.
Emme saa unohtaa Jokisaloa, joka edelleen naureskelee menneisyydelleen. Nyt jahdin kohteena pari kiljuskiniä, hoiden vaarallisuusarvio on saanut hallitsemattomat mittasuhteet. Sen sijaan musulmaanit toivotetaan tervetuleeksi riemurinnoin.
Doctor Lecter kirjoitti:Ettei se muuttuisi paskastaniksi, kuten Halonen ja muut demarit haluavat sen muuttuvan.
PaxCow kirjoitti:Ja loppuun vielä tyypillinen olkinukke.
Ei, vaan arvio perustuu demareiden varauksettomaan monikulttuurin ihailuun, jihadistin ottamisen puolueen jäseneksi ja joidenkin SDP:n kansanedustajien vaatimuksiin kaikkien kehitysmaalaisten oikeudesta muuttaa Suomeen ja muuttaa Suomea samalla kehitysmaaksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Viestissäsi ei edelleenkään ollut muuta kuin omia spekulointejasi ja mielipiteitäsi esim. "monikulttuuria fanittavasta lehdistöstä". Perusteettomat väitteet ja kärjistetyt, yksinkertaistavat mielipiteet eivät minulle näyttäydy kovinkaan mielenkiintoisina, joten en jaksa niihin puuttua.
Doctor Lecter kirjoitti:Emme saa unohtaa Jokisaloa, joka edelleen naureskelee menneisyydelleen.
Missä hän naureskelee menneisyydelleen? Yritin mielenkiinnosta löytää hänen kommenttejaan menneisyydestään, mutta en ainakaan ihan heti löytänyt.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17139
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Päivän poliittista keskustelua

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Valehtelija, väärentäjä, kaverilleen tyhjästä 700 000 euroa yhteiskunnan varoja antanut on julkituonut seuraavaa:

Katainen: Populismi uhkaa ajaa Euroopan tuhoon - "se on sivilisaation loppu"

Suomen EU-komissaarin Jyrki Kataisen (kok) mukaan populismin voittokulku uhkaa johtaa Euroopan tuhoon.

Katainen otti voimakkaasti kantaa populismia vastaan Politico-verkkolehden haastattelussa. Hänen mukaansa populistit tarjoavat heppoisia ja yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin.
-  Jos jatkamme tätä tietä, se on sivilisaation loppu, hän varoitti.
-  Oletteko koskaan kuulleet yksityiselämässänne, että voisitte saavuttaa asioita tarjoamalla helppoja ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin? Minä tarjoan vaikeita ratkaisuja tietäen, että vihaatte minua, mutta teen niin, koska uskon sen olevan vastuullista.

Katainen toimii EU:n komission varapuheenjohtajana, jonka vastuualueena on työllisyys, kasvu, investoinnit ja kilpailukyky.

Katainen otti haastattelussa kantaa myös euroalueen syventämisen tarpeeseen. Hänen mukaansa euroalueella tarvitaan enemmän solidaarisuutta, mutta sitä varten euromaiden talouseroja on saatava kavennettua. Kataisen mukaan pysyvät tulonsiirrot maasta toiseen ei ole reilu ratkaisu.
-  Tunne reiluuden puutteesta pitäisi ratkaista ennen kuin valuuttaunionin syventäminen on mahdollista.


Iltalehti
Tiistai 8.11.2016 klo 12.49 (päivitetty klo 13.00)

"Minä tarjoan vaikeita ratkaisuja tietäen, että vihaatte minua, mutta teen niin, koska uskon sen olevan vastuullista".

Vaikeita ratkaisuja; kuten lahjoittaa 700 000 euroa. Oli varmaan todella vaikeaa...

Vihasta en tiedä, mutta halveksintaa ko. vätystä vastaan on ilmassa; "en ole lähdössä mihinkään. Piste". Lähti kuitenkin. Teemme vastuullista politiikkaa = lisävelkaa kymmeniä miljardeja, kuuden puolueen hallituksen väkisin pystyssä pitämistä, kaikille hallituskumppaneille mielistelyä ja periksiantamista. Vastuullista politiikka?

Sitten sopivasti Brysseliin pakoon savuavia raunioita ja sieltä käsin neuvomaan kuinka pitää elää.

Katainen oli ennen eduskuntavaaleja luvannut sitoa lapsilisät indeksiin. Tätä ei hallituksessa tehty.

KOKOOMUKSEN vastuuta epäonnistuneessa yksityistämisessä Katainen ei ottanut kantaakseen. Hän yksinkertaisesti kieltäytyi keskustelemasta asiasta.

Kataisen ministerivuosien tulos: 47 miljardia euroa velkaa
Kataisen ministerivuosina kansantuote ja tuottavuus polkivat paikallaan, mutta velka paisui.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin