Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ignatz kirjoitti: La Joulu 17, 2022 6:32 pm ... olen melko varma että sinä et ole ikinä lukenut yhtäkään lääketieteellistä artikkelia.

”jatkuvan uusien immuunipakovarianttien loopin”

Taidat luulla että tämä kuulostaa vakuuttavalta. Tiedätkö mitä. Kuulostaa tosi hassulta.

”oteta laajaa antiviraalikampanjaa käyttöön.”

Laaja antiviraalikampanja. Ah. Tämä taitaa olla suoraan venäjästä käännetty? Bolsoi antiviraliska kampanjika?

Hassua on vaan se, ettei nämä ymmärrä edes teelusikalla syötettyä tiedettä ja lue edes postauksia, mille sitten ylimielisesti naureskelevat,

Tämä lasselehtosten injektio on kyllä Nobelin arvoinen - ironianobelin, kun tämän ironiainjektion jälkeen räjähtää sekä korona- että kaikkien syiden kuolleisuus ja kuten olen sanonut jo noin vuoden (tutkimusdataan perustuen): "MITÄ ENEMMÄN INJEKTOIT, SITÄ ENEMMÄN INFEKTOIT".

Tässä tuo näkyy vielä selvemmin kuin vaikkapa täällä kauan sitten esitellyssä Tanskan, Saksan ja Islannin datassa, tässä mukana se 8 hiirellä testattu super-bivalenttiboosteri. Cleveland Clinic, tuore tutkimus:
Mita enemman injektoit sita enemman infektoit.jpg
Mita enemman injektoit sita enemman infektoit.jpg (32.18 KiB) Katsottu 5591 kertaa
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 1.full.pdf

Kenties nyt pahnanpohjimmaisetkin näkevät miksi pandemia on Afrikassa ohi, mutta raskaasti injektoitu maailma kamppailee jatkuvien varianttien luupin kanssa, mikä on unelmaolosuhde tappajamutantin evoluutiolle. Mitenkäs ne yhteiskunnasta eristämistä vaatijat, pitäisikö heidän alkaa eristää itseään gulageille?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ironisen injektion hyötyihin kuuluvat myös nuorempien ihmisten epänormaalit tulpat.


Kommentteja lukiessa jo huomaa miten poilkeuksellinen tilanne on - kuka on aiemmin kuullut kasvoihin iskeneistä trombeista rokotteen jälkeen? Nyt näin tapahtuu.

Onpa kumma, jos transfuusio ei auta, missä elimistöön lisätään S-proteiinigeenistä verta. 🤬
Puhdas veri olisi kultaakin kalliimpaa.

Tästä syystä myös CDC yrittää epätoivoisesti rajoittaa äkkikuolemia ilmassa.

(Matkustajat, entäjät ja lentoemot ovat jo Shaheedeina ja ovat uhranneet hiilensä, mutta tahti on kiihtyvä ja yhä useammat tulevat antamaan vapaaehtoisen hiiliuhrilahjansa.)

Nuo eivät ole kaikilla edes veritulppia, vaan amyloidoosin aiheuttamia kuitumaisia rakenteita ja geelejä, jotka eivät liukene (ks. eilen postattu "in vitro"-tutkimus ja patologi Colen haastattelu, missä esittelee mustekalan lonkeromaisia fibriinirakenteita).


PS. Nimimerkki Shakira on ollut niin hiljaa, vaikka ivermektiinistäkin on puhuttu (syöpää vastaan), että toivottavasti hänellä kaikki hyvin "kärpäsinjektion" jälkeen. Kertonut saaneensa haittoja jo aiemmista ja annosriippuvuus on todettu.

*) Ei ollut hyvä ajatus tuoda vieras proteiini osaksi soluja, elimistö ei kohtele niitä nätisti.

:mrgreen:
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Cleveland clinic-tutkimuksen kuvaaja tältä aamulta paalutti surullista totuutta pandemian ajavasta voimasta yhä syvemälle.
- VÄÄÄYYY, RII-iiii-II-iii! Mu-mu-mutku se ei ole ve-ve-VERRRTAI$$$ARRRVIOITUUUU!! Eikä kukaan auktoriteettipää sano näin wapo, nytimes tai sanomamediassa. :D

Injektoitujen tartuttavuudesta tuli mieleen vanha viesti, kun muistelin miten pitkään olenkaan tiennyt injektioiden lisäävän tartuntoja. Viimeistään jouluna -21 tuli selväksi, mutta kelvottomuus tartuttavuuden estämisessä on ollut selvillä paljon pidempään.
Kun maailmanhistorian ylivertaisesti suurin ja merkittävin järjestäytyneen rikollisuuden suorittama joukkomurha, talousrikos sekä vallankaappaus on nyt täällä vapaassa keskustelussa, niin keskustellaan sitten viestin verran sen hengessä menemättä törkeästi ltmtxt:n puolelle. Lievä iva on mielestäni perusteltua, kun ottaa huomioon lääketieteellisen misinformaation haitat ja miten ihmiset huijattiin tautipesäkkeiksi. En odota kuitenkaan kuulevani, että "anteeksi, olin väärässä", koska nämä ovat niin syvällä kultissaan.
teppo kirjoitti: La Helmi 26, 2022 4:44 pm
On Anoi Kaa kirjoitti: La Helmi 26, 2022 1:58 pm Tilastojen perusteella rokotteilla ei ole ollut myönteistä vaikutusta epidemian leviämisessä. Tämän tosin tiedämme muutenkin.*
*) rokotetut ovat levittäneet tautia samalla tavoin kuin rokottamattomat ja ovat kulkeneet samanlaisessa viruslastissa, kertoi The Lancet 29.10.21.
https://www.thelancet.com/journals/lani ... estitle160
Jos haluat alkaa päteä tutkimuskirjallisuuden lukemisessa ja tulosten selittämisessä, niin voisit aloittaa vaikka ihan alkeista. Lehti ei ole se kuuluisa The Lancet vaan saman yrityksen vähän samalta kuulostava The Lancet Infectious Diseases. Lehden nimi löytyy sieltä vasemmasta yläkulmasta.

Juuri tuo viruskuorma oli aikanaan musertava todiste injektion pelastavaa vaikutusta vastaan, minkä ymmärsivät kaikki joilla pientäkään perehtyneisyyttä asiaan. Toki yskivä ja köhivä levittää tautia helpommin, JOS LIIKKUU JULKISESTI, mutta yleensä tällöin voi niin huonosti että on kotona. Nyt taas "ihmerokote" painaa oireita alas, mutta ihminen kulkee massiivisessa viruskuormassa eikä edes voi tietää siitä.

Nalkuttavan trollausviestin (useita vastaavia aikanaan) perusteella näytti siltä, että tepolla oli tarve selittää totuus joksikin muuksi, selittää injektiot ja maskitkin toimiviksi, vaikka siitä ei tuolloin ollut ainuttakaan kunnon todistetta ja päinvastaista tietoa paljon. Mihin katosi terävänä kaverina pitämäni kaverin logiikka ja hahmotuskyky? Pelkoko sen söi vai autoritäärisuuden kaipuu, ehkäpä molemmat? Muuttuukohan muuten se tuo totuus teppon maailmassa paljonkin riippuen siitä mihin se on painettu? Vai indikoiko hän, että tuo tartuntatautilancetkin olisi yhtä mätä korona-ajan julkaisu kuin The Lancet? (I am The Science :D )

Korostin siis aiemmasta kirjoituksestani asian, mikä oli jo vuosi sitten kääntynyt (Tanskan data, joulu -21) siihen, että injektoitu populaatio levitti tautia merkittävästi kontrollipopulaatiota enemmän. Teppo kirkui siitäkin, kun tutkijat eivät itse olleet avanneet datansa merkitystä lukijoille, vaikka tartuntaluvut olivat yksiselitteiset ja olin alleviivannutkin ne hänelle. :D


Viruskuormatutkimus, missä etsittiin tartuttavuutta paljastaa testitulosten manipuloinnin rokotestatuksen mukaan

Maskipakkoja, kokeellisia massainjektioita, ihmisten seurantaa ja segregaatiota voimakkaasti kannattanut, mutta ah muuten niin liberaali ja antifasistinen teppo selitti tuolloin injektoidun populaation selvästi suurempaa tartuntamäärää käytöksellä. Tosin kaikki kultin ulkopuoliset asiaa seuranneet tiesivät, että juuri injektoimattomia testattiin enemmän ja opin juuri vahingossa, että osin jopa suuremmilla Ct-arvoilla!!

Tässä 2021 tutkimuksessa tutkittiin tartuttavuutta ja todettiin juuri viruskuorman olevan merkittävä tekijä. Samalla tutkimus tuli paljastaneeksi, miten injektoidun populaation tartuntoja oli painettu keinotekoisesti alas käyttämällä matalampaa Ct-arvoa kuin injektoimattomille!
Isolation of 4000 SARS-CoV-2 shows that contagiousness is associated with viral load, not vaccine or symptomatic status
Tästä näkee miten käytössä oli eri Ct-arvot rokotestatuksesta riippuen:
" Ct at diagnosis was significantly lower for vaccinated patients than unvaccinated patients (21.5 ± 4.5 versus 23.4 ± 5.4, respectively) (Figure 1(a)) (p < 0.0001)."

https://cogentoa.tandfonline.com/doi/fu ... 21.2008776
  • Kuinka laajasti Ct-arvojen vääristämiä testituloksia on käytetty muualla?
  • Luota tieteeseen, mutta älä The Tiedemiehiin!
(Luulivatko he, että asia ei paljastuisi, kun pandemia oli tuolloin jo lähes ohi ei-mRNA-maissa?
Miksi tästäkään ei ainuttakaan uutista? Eikö heillä ole tiedetoimittajia ja asiantuntijoita juuri tätä varten?
Pelkästään tämä huijaus olisi pitänyt olla etusivun uutinen ja sanoman/ylen toimittajien olisi pitänyt valistaa muutenkin suomalaisia siitä, miten monella tapaa globalistien ohjailema lääketeollisuus ja thl-henkilöt meitä huijasivat. Aloittaa vaikka tänään ja herätä sieltä talviunesta. Vallan vahtikoira tosin kuoli jo 80-luvulla ja nykyinen organisaatio on valtioiden ja ohjauksessa oleva psyopin tärkeä työkalu, vaikka osa toimittajista vaikuttaa lasselehtosiakin tyhmemmiltä eivätkä edes havaitse ulkomailta kopioitujen koronauutisten ja -tieteen epärehellisyyttä.)

Miksi injektoitu populaatio sitten on tartunnoille alttiimpi?

Samansuuntainen todistekuorma on alati kasvava eli että injektio ei koskaan vähentänyt tartuttavuutta, korkeintaan painanut oireita alas viruskuorman ollessa korkea. Epätieteeseen USKOVAT generoivat kuitenkin tyhjästä lääketieteellistä misinformaatiota "rokote estää tartuntoja" ja he jopa puhuivat miten on "kansalaisvelvollisuus ottaa koronarokote", media löi rumpua jahdaten rokotteista kieltäytyviä ja puhuen näistä vaarallisina eläiminä. Viranomaiset ja media huijasivat sekä painostivat monella eri keinolla miljoonat ottamaan turhan riskin, mikä tulisi johtamaan päättymättömään pandemiaan ilman radikaaleja muutoksia injektiolinjaan.

On erittäin tärkeätä ymmärtää, että koronatauti olisi ollut erittäin hyvin hoidettavissa, mutta viranomaiset ja media pimittivät tämän tiedon suomalaisilta, samoin kuin muissakin länsimaissa tehtiin. Lääkäreitä kiellettiin toimimasta normaaliin tapaan eli määräämään hyväksyttyjä ja hyvin tunnettuja lääkkeitä toiseen tarkoitukseen, mihin ne on suunniteltuja. Jokapäiväistä toimintaa, mistä esimerkkinä vaikkapa lasten mt-lääkkeet, mitä ei ole lapsille hyväksytty.

Viranomaiset ja media kiristivät ruuvia ja aivopesivät ihmiset uskomaan, että pandemiasta pääsee ulos normaaliin vain injektoimalla. Tiedämme jo, että sitä normaalia ei tule, koska valtava määrä ihmisiä on kuollut turhaan ja tämä tulee vain pahenemaan. On nimittäin ollut jo ennen massainjektioita varmaa, että jatkuvalla piikittämisellä tartunnat eivät tule ikinä alas, koska hengitystievirukseen ei ole ikinä ollut toimivaa rokotetta. Antigeeninen alkuperäinen synti olisi pitänyt tästä huolen ilman injektion muitakin ongelmia, koska koronaviruksen tiedettiin mutatoituvan karkuun injektion vasta-aineita. SARS-CoV2 oli/on influessaa huomattavasti mutkikkaampi sen piikkiproteiiniin lisätyn furiinin (furin cleavage site) ja neljän optimaalisesti sijoitetun HIV-insertin (GP-120) takia. Nuo ovat muuten ainoa ero SARS1-viruksen piikkiproteiiniin ja lisäksi kaikki nuo 4 HIV-osaa ovat eri mantereiden HIV-kannoista! (HIV-rokotekehityksen GoF-tutkimuksessa pyrkivät saamaan kasattua tätä kautta toimivan rokotteen, mutta ei onnistunut. Fauci kertoi miten katastrofi saattoi iskeä vasta 10-12 vuoden päästä rokottamisesta.)

Myös rikollisten nohynekkien mainostama "hybridi-immuniteetti", mikä heidän piti keksiä rokotteiden petettyä surkeasti, oli satua, missä rokotteille pyrittiin huijata suojatehoa tartunnasta ja luonnollisesta immuunijärjestelmän ja taudinaiheuttajan prosessista. Ei mennytkään niin, koska toistuvien injektioiden voimistama OAS-ilmiö/immuunijälki on hyperfokusoinut immuniteetin jo edesmenneeseen virukseen, eikä se enää "näe vihollista" oikein. Heidän elimistönsä ei tuota enää sterilisoivia vasta-aineita nukleokapsidia vastaan, koska fokus ei-neutralisoivassa piikkiproteiinissa (tämä tuli esille Faucin alaisten tutkijoiden työstä, missä kävivät läpi Modernan kliinisen kokeen tuloksia jälkeenpäin.

Lääketutkimuksessa uransa tehnyt Dr. Richard Altman - viranomaisten toiminta koronainjektioiden hyväksymisessä ja markkinoinnissa on kuin painajaisesta, kaikki turvallisuusportaat on unohdettu ja haitat lakaistaan maton alle

Ette löydä Suomesta meritoituneempaa lääketutkimuksen ja niiden turvallisuuden asiantuntijaa kuin Dr. Altman. Kuunnelkaa mitä asiantuntija kertoo koronainjektioista, hänkään ei puhu rokotteesta vaan geenipohjaisesta terapiasta/injektiosta ja hän puhuu painajaisesta ja pahuudesta puhuessaan viranomaisten toiminnasta koronarokotetta koskien.
Dr. Richard Altman valistaa ihmisia koronainjektioon liittyvasta katastrofisesta kampanjasta.jpg
Dr. Richard Altman valistaa ihmisia koronainjektioon liittyvasta katastrofisesta kampanjasta.jpg (64.59 KiB) Katsottu 5524 kertaa
https://rumble.com/v1mv7az-the-altman-r ... 2022-.html

Dr. Altman kertoo samasta lääkäreiden ja asiantuntijoiden vainosta, mistä eilen postaamani rokotteesta vaimonsa kanssa vammautunut ex-kansanedustaja ja ex-lääkärijärjestön pressa kertoi. Tämä nainen oli erittäin aktiivinen injektiokauppias ennen vaimonsa pysyvää vakavaa vammaa ja oman autonomisen hermoston vakavaa oireilua (POTS).

Koronakulttilaiset sulkevat nämä pois mielestään ja heidän mielestä tämä ei ole totta, vaan nämä valehtelevat vaikka heillä ei ole mitään motivaatiota valehdella ja rohkeat asiantuntijat kertovat samasta joka puolella maailmaa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartunta-altistuksesta vielä: On paljon muutakin, mikä on tulosta vieraan proteiinin tuomisesta osaksi ihmistä ja miten elimistö siihen reagoi, kuten amyloidoosikin, mikä on paljon perimästä kiinni. Kaikki on pöydällä ja osa on jo kokenut X-filesista tutun kohtalon, missä immuniteettijärjestelmä pyyhittiin pois rokotteella.

On huolestuttavaa, että samat ihmiset sairastuvat koronaan yhä uudelleen ja uudelleen, sillä uudet infektiot syövät valkosoluja ihan kuin eräs toinenkin tunnettu RNA-virus (HIV), mistä tämän piikkiproteiinissa on ne 4 optimaalisesti sijoitettua inserttiä tartuttavuutta lisäämään. Korostan, että kaikki rokotteen ja tartunnan saaneet eivät saa AIDSia. Ainoastaan he, jotka ovat toistuvasti kipeinä. Valkosolujen toipuminen (CD4 määrän lisääntyminen) vie noin 4 kuukautta, mutta tuo T-soluvajaus altistaa myös uusille ja voimakkaammille tartunnoille, mitkä söisivät taas lisää valkosoluja, joten ovat luoneet todella ikävän tilanteen.

Myös Chimpazee Coryza Agentilla (RSV) on vastustuskyvylle kriittisiä T-soluja kuluttava ominaisuus (nämä virukset kykenevät siis tartuttamaan CD4-solut) ja yllätys, myös simpanssivirus RSV on rokotetutkimuksen luomus. (50-luvulla sattunut vahinko, missä kädellisten munuaissoluissa viljelty rokote oli "likaisista soluista" saastunut ja siksi injektoidut lapset saivat nopeasti "rokotuksen" jälkeen voimakkaita hengitystieoireita. Siksi nimettiin aluksi tuolla simpanssinimellä, mutta muutettiin pian RSV:ksi, kun ymmärrettiin että lapsia tuhoavan uuden viruksen alkuperä pitää salata. Kuulostako tutulta, että tappavan viruksen alkuperä yritetään salata?)

Immuniteetin rekonfiguroinnin tuloksena osalla jo nyt myös se, että vasta-aineiden vasta-aineet hyökkäävät injektion tuottamia vasta-aineita vastaan! (lue twitter-ketjustä yllä lisää, pääset alkuperäistietoon lekurin ohjaamana. Siitä, missä se "The Fly" elokuvan potretti ja siitä lähinnnä ketjua YLÖSpäin. Oikeat asiantuntijat käyvät tätä ilmiötä läpi ja "normojen" kysymyksiinkin on vastattu. Ilmiö ei ole uusi, vaan tuttu esimerkiksi reumasta, mikä runtelee rustoa ja luustoa.)

Esiin nostamani vanhempi viesti on siksikin hyvä, että siitä näkee miten joskus suht rationaalisillekin vaikuttaneille nykyisille koronakirkujille ainoastaan the-sanalla tai sen olemattomuudella on merkitystä, ei itse asialla. Näille totuudella ei ole merkitystä, vaan sille, mihin se on kirjoitettu. Tämä oli muuten sen "uuden nimimerkin" (lue OP/jhou) lisäksi jo toinen the-fiksoitunut, joka ei kykene argumentoimaan sisällöstä, vaan joutuu tyytymään lapselliseen ininään ja ad-hominem -nalkuttamiseen. Nimim. teppo toki dissaten samalla myös arvostettua lancetin tartuntatautijulkaisua... :lol:

PS. Onko nimimerkki teppokin nykyään jalo Shaheed? Onko hänkin jo kokenut velvollisuudentunteen ja antanut vapaaehtoisen hiililahjan globaalin eliitin tahdon täyttämiseksi vai onko uhraus vain osittainen (pelkkä terveys)? Aika näyttää, mutta joudumme tottumaan siihen, että useat tuntemamme ihmiset täyttävät pian tuon jalon velvolliden ja "palauttavat hiilipanttinsa takaisin kauppaan". :mrgreen:
Viimeksi muokannut On Anoi Kaa, Ke Joulu 21, 2022 9:14 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11401
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Krematoriot ruuhkautuneet ja miljoonien odotetaan kuolevan koronaan Kiinassa – WHO huolissaan tilanteesta

MTV Uutiset
Krematorioihin on kertynyt pitkät jonot Pekingissä

Julkaistu 15 minuuttia sitten

WHO vaatii kiinalta tarkempaa tietoa koronatilanteen kehittymisestä. Reutersin mukaan asiantuntijat arvioivat, että jopa miljoona ihmistä saattaa ensi vuonna kuolla koronaan Kiinassa.

Kiinan luopuessa nollatoleranssipolitiikastaan ja luovuttuaan koronarajoituksista, maan koronatartuntojen määrä on lähtenyt kovaan nousuun.

Äkillinen nollatoleranssista luopuminen yllätti maan terveydenhuoltojärjestelmän. Useat sairaalat ovat ylikuormittuneita ja apteekit tarvitsevat lisää lääkkeitä.

Rajoitusten purkamisen jälkeen myös krematoriot ovat Kiinassa pahasti ruuhakutuneet.

Nollatoleranssipolitiikkaa lähes kolma vuotta

Kiina piti nollatoleranssipolitiikkaa yllä lähes kolme vuotta.

Kiinan terveysviranomaisen mukaan maa laskee viralliseen COVID-19-kuolemantapausten määrään vain keuhkokuumeen tai hengitysvajauksen aiheuttamat kuolemantapaukset.

Kansallisen terveyskomission päivittäisestä laskennasta ilmenee, ettei Kiina tiistaina ilmoittanut yhtäkään uutta koronaviruksen aiheuttamaa kuolemaa. Reutersin mukaan maa itse asiassa vähensi yhden kuolemantapauksen, laskien kokonaislukumäärän 5241.

Kiinassa on yli 1,4 miljardia asukasta. Suomessa koronakuolemien virallinen määrä joulukuun puolivälissä oli 6464.

Useat tiedemiehet ja WHO:n neuvonantajat kertoivat Reutersille, että Kiinassa mahdollisesti alkava tuhoisa aalto merkitsee sitä, että on ehkä liian aikaista julistaa maailmanlaajuisen pandemiahätätilan päättyneen.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kre ... #gs.l3mvq8
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Aika tuntematon hörhö tuo Altman. Ei löydy yhtään tutkimusta jonka olisi tehnyt. Voisitko onanoija laittaa linkin hänen tekemistä tutkimuksista.
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

MTV kirjoitti:Kiinassa mahdollisesti alkava tuhoisa aalto merkitsee sitä, että on ehkä liian aikaista julistaa maailmanlaajuisen pandemiahätätilan päättyneen.
:D

Eikös meillä täällä länsimaissa ole kuitenkin Nobelin arvoinen luomus, mikä lopetti epidemian meiltä korkeasti injektoiduista maista kuin seinään, kun taas vähän injektoitu Afrikka kärsii valtavasta koronaepidemiasta? EIKU!? Kiinassa tilanne voi olla huonompi, jos heillä ei ole pääsyä D-vitamiiniin, sinkkiin, hydroksiklorokiiniin (HCQ ei toimi yksin), ivermektiiniin tai moniin muihin turvallisiin terapioihin, joita tutkimuksineen listattu alla:
c19early.com

Lääketeollisuuden maksamalla medialla näyttää olevan tarve pitkittää länsimaiden hätätilaa vaikka sitten millä perusteilla. Tuskin kukaan on niin tyhmä, etteikö tajuaisi ettei Kiinan tilanne vaikuta meille, jos meillä on toimiva injektio ja populaatio sillä kyllästetty ja ne idiootit jotka eivät geenitransfektiota halunneet, ovat kuolleet jo ainakin kolmesti.

Rokotemaailman Shaheedit hiilipantin palauttajina

Kanadasta löytyy tavallistakin pyhempi Shaheed, joka kääri hihansa hiilineutraalin Kanadan eteen ja palautti hiilipanttinsa kierrätyspisteeseen - Kanadan covid-toimien vetäjä kuoli yllättäen 35-vuotiaana. 35-vuotias Shaheed oli myös massainjektio-operaation johtaja.

Tiedeliemi ei siis erottele, jos on saanut useamman annoksen jytyä keittoa. Shaheedin kuolinsyytä ei kerrottu, mutta hän ei ollut suunnitellut kuolevansa. Velvollisuus kutsui siis äkisti.

Miksihän media on tästäkin aivan hiljaa, vaikka hän oli Kanadassa erittäin tunnettu? 35-vuotiaalla Shaheedilla oli suuri merkitys kanadalaisten arkeen, kun tämä "piti heidät korona-aikana turvassa" - kuin Salmisen ja nohynekin natsiversio samassa paketissa, yhtä rehellinen kuin nohynek. Gateway Pundit on suosituista medioista ainoita, missä uutinen aiheesta, GP ei olekaan "valtamediaa":
https://www.thegatewaypundit.com/2022/1 ... ddenly-35/

Toinen hieno Shaheed oli UK:n olympiauimari Tom Daleyn ex-valmentaja 31-vuotias David Jenkins. Tämä palautti hiilipanttinsa kierrätyspisteeseen kun hänen sydämensä pysähtyi:

Mitä nuorempi, sen arvokkaampi uhrilahja on joten Insallah ja Allahu Akbar!

Sitten ei-niin-arvokas: 60-vuotias Shaheed ja injektionjälkeiseen sydänlihastulehdukseen (mitkä ovat kuulemma lieviä ja ohimeneviä):


Shaheed, joka on vasta matkalla paratiisiin: Verisuonisto sakkautunut injektion jälkeen, molemmat jalat ja toinen käsi amputoitu (välttämättä ei verta, vaan sitä amyloidikuidustoa, mikä ei liukene):


Hänen paratiisiin pääsynsä on tosin epävarmaa, koska oli injektoitu pakon edessä elannon takia, joten täysi vapaaehtoisuus puuttuu.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5377
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 9:51 pmKanadasta löytyy tavallistakin pyhempi Shaheed, joka kääri hihansa hiilineutraalin Kanadan eteen ja palautti hiilipanttinsa kierrätyspisteeseen - Kanadan covid-toimien vetäjä kuoli yllättäen 35-vuotiaana. 35-vuotias Shaheed oli myös massainjektio-operaation johtaja.

Miksihän media on tästäkin aivan hiljaa, vaikka hän oli Kanadassa erittäin tunnettu? 35-vuotiaalla Shaheedilla oli suuri merkitys kanadalaisten arkeen, kun tämä "piti heidät korona-aikana turvassa" - kuin Salmisen ja nohynekin natsiversio samassa paketissa, yhtä rehellinen kuin nohynek. Gateway Pundit on suosituista medioista ainoita, missä uutinen aiheesta, GP ei olekaan "valtamediaa":
https://www.thegatewaypundit.com/2022/1 ... ddenly-35/
No ehkäpä siksi että mitä ilmeisimmin kaveri teki itsarin perheen ja työtoverien viestien mukaan eikä kuollut mihinkään rokotteeseen.
https://www.techarp.com/facts/health-ca ... exton-die/
Mutta Rauni-Leenojen mukaan näköjään kukaan ei enää kuole muuhun kuin rokotteeseen.

Kumma kun Rauni-Leenoja ei yhtään huolestuta tuo fentanyyli-tilanne jossa olisi todellisen salaliiton aineksia. Kartellit valmistavat valtavasti väärennöslääkkeitä Kiinasta tuotavalla fentanyylillä terästettynä usein tappavalla annoksella tai sairaskohtauksen aiheuttavalla määrällä.

Tilanne on varsinkin amerikassa niin paha, ettei ole kaukaa haettua että kyseessä on tarkoituksellinen terroristinen hyökkäys Kiinan toimesta kuten alla Joe Roganin klipissä spekuloidaan. Tämä ei siis ole mikään narkkariongelma, vaan tavalliset nuoret ja nuoret aikuiset tilaavat ns. normaaleja reseptilääkkeitä netistä jotka ovat kartellien tuottamia väärennöksiä jossa suuressa osassa jopa tappava määrä fentanyyliä.

Kyseessä on jo jenkkien yleisin kuolinsyy 18-49 vuotiaiden keskuudessa, mutta ei näytä Rauni-Leenoja kiinnostavan kun kaikki kuolee kuulemma koronarokotteisiin.. Aina kun joku nuorehko ihminen kuolee tai saa sairaskohtauksen, juu koronarokote. Itsarin tekijätkin, juu koronaroke. Ja sitten Rauni-Leenat ihmettelevät miksi heitä ei oteta tosissaan.
USA:ssa takavarikoitiin niin valtava määrä fentanyyliä, että sillä tappaisi koko maan

Huumeiden yliannostukseen kuolleiden vuosittainen lukumäärä on ollut paljon otsikoissa viime aikoina. Sosiaalisen median kautta myös entistä nuoremmat ovat päässeet käsiksi vaarallisiin sekä laittomiin huumeisiin. Vuonna 2021 yli 107 000 ihmistä kuoli huumeiden yliannostukseen Yhdysvalloissa. Kaksi kolmesta noista kuolemista oli fentanyylin aiheuttama.

kokonaisuutena maassa fentanyyli aiheuttaa siis enemmän kuolemia, kuin aseet, auto-onnettomuudet tai itsemurhat. Lehden saamien tietojen mukaan aineesta on tullut amerikkalaisten yleisin kuolinsyy 18-49 -vuotiaiden keskuudessa.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/dce ... d3a50e2e33

Avatar
Mc Mafia
Olivia Benson
Viestit: 715
Liittynyt: Pe Marras 25, 2022 11:46 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Mc Mafia »

Mistä tiedetään että kartellit ostaa kaman Kiinasta, ja eikö edes tiedustelupalveluilla ei ole mitään käryä kuka sitä kauppaa tai miten se matkaa puolet pallosta kenenkään huomaamatta? Jäljet taitaa johtaa samaan tahoon joka jakeli poltettavassa muodossa käytettävää kokaiinia, luodakseen ongelman.. mikä taho tekee tällaista?
Best,
Mäk

You gotta be—”
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5377
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 11:16 pm Mistä tiedetään että kartellit ostaa kaman Kiinasta, ja eikö edes tiedustelupalveluilla ei ole mitään käryä kuka sitä kauppaa tai miten se matkaa puolet pallosta kenenkään huomaamatta? Jäljet taitaa johtaa samaan tahoon joka jakeli poltettavassa muodossa käytettävää kokaiinia, luodakseen ongelman.. mikä taho tekee tällaista?
No koska tiedetään että kiinalaiset laboratoriot on se suurin fentanyylin tuottaja maailmassa ja kartellit suurin ostaja. Tuskin tuo on mikään suuri salaisuus. Arvioiden mukaan yli 90% jenkkeihin päätyvästä fentanyylistä on kiinalaislähtöistä.

Fentanyylin salakuljetus on sikäli helppoa että sitähän tarvii kuljettaa vain murto-osa kokaiinin tai muiden huumeiden määrästä, koska se on niin äärimmäisen vahvaa huumetta.
Avatar
Mc Mafia
Olivia Benson
Viestit: 715
Liittynyt: Pe Marras 25, 2022 11:46 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Mc Mafia »

No no no..

Tuo nyt ei vastannut mihinkään kysymykseen. Ei tässä maailmassa liikutella tuollaisia määriä ilman lupia. Toi ihan naurettavaa väittää että olisi mahdollista tehdä homma jotenkin salassa kaikkien silmiltä. Kyllä sua on nyt huijattu ja miksi CIA ei olisi homman takana kun se on hallussa crack kaupoista johtuen. Tässä nyt muovataan ajatuksia ja luodaan pahan akselia. Kyllähän tämän voi pommittamalla ratkaista!
Fentanyylin salakuljetus on sikäli helppoa että sitähän tarvii kuljettaa vain murto-osa kokaiinin tai muiden huumeiden määrästä, koska se on niin äärimmäisen vahvaa huumetta.
On niistä pillereitä tehtävä että näkee käyttää.
Best,
Mäk

You gotta be—”
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5377
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 11:29 pm No no no..

Tuo nyt ei vastannut mihinkään kysymykseen. Ei tässä maailmassa liikutella tuollaisia määriä ilman lupia. Toi ihan naurettavaa väittää että olisi mahdollista tehdä homma jotenkin salassa kaikkien silmiltä. Kyllä sua on nyt huijattu ja miksi CIA ei olisi homman takana kun se on hallussa crack kaupoista johtuen. Tässä nyt muovataan ajatuksia ja luodaan pahan akselia. Kyllähän tämän voi pommittamalla ratkaista!
Fentanyylin salakuljetus on sikäli helppoa että sitähän tarvii kuljettaa vain murto-osa kokaiinin tai muiden huumeiden määrästä, koska se on niin äärimmäisen vahvaa huumetta.
On niistä pillereitä tehtävä että näkee käyttää.
No kartellit niitä pillereitä valmistavat. Jaa että on jotenkin vaikeampaa kuljettaa pienempi määrä fentanyyliä kuin muita huumeita ympäri maailmaa.

Nojoo, kyllä minua varmaan nyt on huijattu. Taitaa Deep State ja lasten verta juovat globalistit olla tämänkin takana, ja kuoleman aiheuttaa pillereihin uutettu MRNA koronarokote kuitenkin. Olen viimeinkin herännyt todellisuuteen. :mrgreen:
Avatar
Mc Mafia
Olivia Benson
Viestit: 715
Liittynyt: Pe Marras 25, 2022 11:46 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Mc Mafia »

Hyvä että tajusit juonen melko nopeasti, sillä ei minulla ole rajattomasti aikaa käyttää jaarituksiisi. Kiva että jaksat tapella, tai edes yrittää.
Best,
Mäk

You gotta be—”
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5377
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Mielenkiintoista nähdä miten tuo Kiinan tilanne kehittyy. Pekingissä kuolee porukkaa urakalla koronaan, krematoriojonot ovat jäätävän pitkiä.
Ennenkuin joku Rauni-Leena huutaa taas mRNA:ta syylliseksi, niin Kiinassa ei ole mRNA-rokotteita käytössä eikä hyväksytty.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Hienon olkiukon OP usein rakentaa, ei muuta. Käsittämätön hyppy johonkin rauni-leenaan ja miten hän ei ole fentanyylikuolemista moksiskaan. Raunista en tiedä, tai että miten se tähän aiheeseen littyy, mutta minä kyllä olen. Ja lol, OP kuvittelee, että ne kartellit luovat fentalyynin ulos maan tomusta, eikä teollisesti valmistettuja raaka-aineita vietäisi Meksikoon esim. Kiinasta tms. ja että tuo/nuo valmistajavaltiot katsoisivat tätä sormien lävitse.

Syötetään korona- ja ukrainakirkujan lapaan, että eikös raaka-aineet voisi olla myöskin Venäjältä peräisin, kerran Yhdysvallatkin valmistaa "äänettömiä aseita hiljaisia sotia varten*" eri puolilla maailmaa?

OP ei myöskään ymmärtänyt, että Extonin injektiokuolemaa ei ikipäivänä voitaisi myöntää, koska Kanada on pakkorokotuttanut ihmiset lääkäreitä myöten ja lääkäreitä onkin tippunut yli 5x tahdilla aiempaan verrattuna (n. 100 kuolemaa, erityisesti nuorempien lääkäreiden määrä epänormaalin suuri). Sydän- ja verisuoniperäiset ja aggr. syövät näyttävät olevan syynä. Itsemurha voi toki olla sekin syynä, mutta mRNA-juissi on silti pöydällä: Jos olet pakottanut injektioita ihmisille "tutkittuina ja turvallisina" ja ymmärrät viimein mitä olet saanut aikaan, niin mitä silloin teet jos sinulla on sielu?

Olisi suorastaan erikoista, että mRNA-juissi ei liittyisi mitenkään massainjektio-Kanadan vetäjän kuolemaan. Epänormaaleja injektoitujen ihmisten kuolemia on kuitenkin riittävästi, että asiaa seuranneelle syy-yhteys on selvä ja mekanismitkin eli amyloidoosi sekä syöpägeenien regulointi, mikä tekee osasta "angelie jolieita", jotka ovat tietyille syöville erittäin alttiita.

*)Etsi: "Silent weapons for quiet wars", liittyy bioaseisiin.
Putin tuoreessa videossa: US:n biolabroissa kokattiin tappavia taudinaiheuttajia, myös koronavirusta:

Venäjästä riippumaton todistusaineisto jo Obaman ajalta tai mm. Hunterin "laptop from hellista" tukee Putinin kertomaa.

Ukrainan biolabrat ja niissä kokattavat tappavat patogeenit (ebola, antrax, jne) oli selvillä jo ennen Ukrainan sotaa ja esim. Hunter Bidenin sähköposteista näkee, miten unipartyn korkein johto ulotti lonkeronsa Ukrainaan jälkikasvunsa kautta, kun taisipa olla jopa 5:n korkealla olevan poliitikon jälkikasvu lypsi rahaa ja vaikutti juuri Ukrainassa, eikä tämä ole mitenkään erikoista tai merkki korruptiosta... Narkomaani ja huorissa laukkaava, tytärpuoltaan "rakastava" Hunter oli mukana myös biolabroissa, koska teki läheistä yhteistyötä mm. Metabiotan rahoituksen kanssa. Metabiota on samankaltainen org. kuin Daszakin EcoDeath Alliance, mikä on iso syypää frankenviruksen runtelemaan maailmaan.


PS. Ullatus, että injektiokauppias sivuuttaa injektioita aiemmin voimakkaasti ajaneen aussilääkärijohtajan ja tämän puolison vakavat injektiovammat ja kertomuksen miten haittoja pimitellään kuten myös ironiainjektion tartunnoille valtavasti altistavan vaikutuksen, mikä vieläpä annosriippuvainen eli mitä enemmän injektoit, sitä enemmän infektoit.

Sitten kirkuna yhdestä injektio-Shaheedista ja miten olemme huonoja ihmisiä, kun emme koronaketjussa ole huolissaan fentanyylistä. Ja pitäisi tuntea joku rauni-leena? Onko se tyhmempi kuin nohynekki tai tämän matulover tyttärensä, kuulemma erityisesti venäläisiä rakastavat? :D
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5377
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

^ LOL taas tuli sellaista settiä että harashoo, joo Putinin puheet varmistettu. :mrgreen:
PS. Ullatus, että injektiokauppias sivuuttaa injektioita aiemmin voimakkaasti ajaneen aussilääkärijohtajan ja tämän puolison vakavat injektiovammat ja kertomuksen miten haittoja pimitellään kuten myös ironiainjektion tartunnoille valtavasti altistavan vaikutuksen, mikä vieläpä annosriippuvainen eli mitä enemmän injektoit, sitä enemmän infektoit.
Meissä on se ero, että tiedostan kyllä todistetut ongelmat, mutta en mene siihen Rauni-Leena some-touhuun jossa asiat/haitat ja varsinkin epävarmat asiat esitetään varmana ja liioiteltuna pontenssiin 100.

Juu varmaan jotain Ebolaa sun muita bioaseita kokataan Ukrainan biolabroissa joista vain yksi on BSL-3..
No harashoo, pakkohan sen on olla totta kun Hunter Bidenin yhteydet yrityksiin ja Putin. Davai.

Kiitos kuitenkin että kerroit mistä päin maailmaa agendasi kumpuaa. Osa tekstistäsi on ihan relevanttia huolta kun taas osa on täyttä paskaa, vahvoja vihjailuja ilman mitään todisteita ja liioiteltu aivan järjettömiin sfääreihin. On kyllä niin "ryssäpropaganda 101" -kirjasta kuin olla ja voi. Ei tuollaisen kanssa järkevästä keskustelusta tule yhtään mitään, eikä se tunnu edes olevan tavoitteesi ja minulla on vahva veikkaus miksi.
Vastaa Viestiin