Nuoren postinjakajanaisen murha Vantaan Myyrmäessä 17.11.2022

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
meksi
Frank Drebin
Viestit: 397
Liittynyt: Su Tammi 18, 2015 12:04 pm

Re: Postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja meksi »

No en nyt usko, että laittomia maahanmuuttajia tahi taparikollisia. Veikkaan ennemmin vanhaa ihmistä, taikka sellaista jonka äidinkieli ei ole Suomi. Vaikea silloin tavoittaa suomenkielisen lehdistön kautta jos ei taitu härmä.

Enkä nyt mitään lähi-itää osoittele, esim tuossa pihapiirin välittömässä läheisyydessä olen monesti törmännyt ukrainalaispariskuntaan ja heidän lapseensa.

Mitä nyt tulee tuohon Anti-Bini Ladeniin kommenttiin tuomarista, ni kylläpä se syyttäjä vaatimuksensa esittää. Veikkaan, että jos olisi vaadittu vankeuteen välittömästi, ni siinä olisi auttanut mitkään vakuuttelut. Ei tuolla rekisterillä.
Vekku11
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 10:54 am

Re: Postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Vekku11 »

QwertyKeyboard kirjoitti: Ke Marras 23, 2022 1:47 pm
Haxxter kirjoitti: Ti Marras 22, 2022 8:02 pm Ei ole avonainen roskakatos, vaan roskakatos on täysin suljettu ja umpilautaa ja lukko ovessa. Jonkun olisi pitänyt avata roskakatoksen oven lukko, muuten sinne ei pääse millään. Olisiko postinjakajalla avainta siihen, eikös niillä ole postinkantajan avain vain ulko-oveen.

Toinen skenaario rikospaikan perusteella on, että uhri on vedetty portaisiin ja teko tapahtunut siellä. Poliisin mukaan joku henkilö kävi roskakatoksessa 3:35 ja kun tapahtumapaikkaa katsoo, ei siinä ole tilaa D-rapun ja roskakatoksen edessä viedä pokkana roskia. Tekijä ja uhri olisivat olleet tiellä, eikä tasannealueella mitään jälkiä näkynyt. Helpompi uskoa, että kamppailua käyty isojen portaiden alapäässä, sieltä on mahdoton nousta ylös. Isot metallikaiteet ym.
Olen itse tehnyt joskus muutaman vuoden postinpaten ja sitä ennen varhaisjakelua ja ainakaan itselläni ei tullut vastaan mitään tilannetta missä postinjakajalla tai varhaisjakelijalla olisi mitään syytä mennä minkään taloyhtiön roskakatokseen. Ainoa syy minkä voin keksiä on joku sellainen missä jakaja tahallaan käy heittämässä lehden ja postit roskikseen jotta itse pääsee helpommalla, mutta siinäkin on sellainen ongelma, että siitä jää aina ennen pitkää kiinni, koska joku voi nähdä sen heittämisen tai ne postit siellä roskiksessa. Jossain vaiheessa ihmiset alkavat valittaa sitä, että kirjeet ja lehdet eivät usein löydä perille tietyllä alueella. Sen jälkeen posti alkaa työtuntilistojen perusteella katsomaan kuka on ollut töissä kyseisellä alueella aina kun valituksia tulee paljon. Jonka jälkeen asiasta tulee rikostutkinta. Jos postinjakelu ei nappaa paljon järkevämpää on vain irtisanoa itsensä ja kuin alkaa heitellä postia roskiin. Siinä vain haittaa omaa jatko työllistymistä jos hommaa jonkun tuomion jos vaikka työnteko vielä myöhemmin alkaisikin nappaamaan uudestaan. Vapaassa maassa jokainen kumminkin saa ottaa lopputilin jos ei nappaa hommat syystä tai toisesta itsekin olen lähtenyt yhdestä työpaikasta, koska siellä vittuiltiin päin naamaa kokoajan. (ei ollut tämä postin homma.)

Jos tätä tapausta miettii niin jos teko on tapahtunut roska katoksessa niin tekijä on ajanut uhrin sinne tai sitten raahannut tajuttomana tai muuten väkisin jos siis näin on tapahtunut alunperinkään. Ilmeisesti sen takia, että katos antaa näkösuojaa kun käyttää väkivaltaa. Sinällään uhrin jättäminen roskakatokseen on vähän tyhmä paikka, koska aika usein siellä käy ihmisiä viemässä roskapusseja ja uhri voi löytyä nopeastikin.

Mitä tulee avaimiin niin aina postinjakajalla on joku avain millä pääsee lukittuihin rappuihin muuten niihin ei voi jakaa mitään ja jos avainta ei haluta luovuttaa (tälläisiäkin taloyhtiöita on) postilaatikot pitää sitten olla ulkona johon jakaja pääsee tai postin jakelu tapahtuu vain postirestanteen tai postin toimipisteeseen josta jokainen asukas itse hakee postinsa. Tosin oman kokemukseni mukaan näitä tälläisiä taloyhtiöitä joihin ei pääse postinjakaja avaimella vaikka ovet ovat aina lukossa ja avainta taloyhtiö ei halua postille antaa on ainoastaan sellaisissa taloyhtiöissä joissa on ollut paljon häiriöita ja myös jollain varakkaiden parempien ihmisten asuma-alueilla.
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Sori, etten ole lukenut ihan koko ketjua / kaikkia uutisia, mutta onko tuosta jakajan vaatetuksesta ollut jossain puhe? Tarkoitan , että näilä pk seudun HS:m jakajilla mitkä ovat Postilla töissä pitäs periaatteessa olla Postin kuteet yllä, siis myös varhaisjakajilla mutta ihan on sitten voinut olla joku poikkeus.
Avaimet menee juurikin näin, että käytävään pääsee mutta ei muualle. Hesarit pitää kyllä jakaa tilajille, muuten tulee äkkiä noottia ja ruvetaan ihmetteleen miksei homma käy. näitä virheitä' tulee aika vähän kun yölläkin mennään sähköisen jakokirjan mukaan.
Roskiin ei parane heittää eikä kyl mielellän mihkään paperinkeräykseenkään.ylimääräiset kappaleet palautetaan "jakohuoneelle", eli paikkaan josta lehdetkin haetaan. Ylimääräisilä tarkoitan oheis/peittojakeluita joita kaiketio tuolla pk-seudullain on. Piirille voi tulla "jokunen" ylimääräinen lehti / mainos näissä tapauksissa.
sikajoakim
Neuvoja-Jack
Viestit: 566
Liittynyt: To Loka 20, 2022 12:54 am

Re: Postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja sikajoakim »

voi olla joku spurgu tuo roskakatoksilla kolistelija, joka ei ymmärrä maailmanmenosta mitään enään. ei ihan tavallisin aika viedä roskia klo 3:30-3:35 yöllä arkena? mutta sopisi hyvin spurgun aikatauluihin, kun lähiöräkälä on mennyt kiinni 2:30 ja 3:30 mennessä on päästy kotiin ja siivottu oksennukset roskiin tms..
Kurdian lives matters.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja dazu »

QwertyKeyboard kirjoitti: Ke Marras 23, 2022 7:37 pmMiksi tähän ketjuun postataan jotain sarjaraiskaaja juttuja missään ei ole väitetty, että tekoon liittyisi raiskaaminen millään tavalla. Rikosnimikkeenä teossa on pelkästään murha ja kaikkien julkisuudessa olleiden tietojen mukaan tekijä on kilahtanut uhrille jostain ja tappanut uhrinsa jollain äärimmäisen väkivaltaisella tavalla, jota ei ole kerrottu julkisuuteen. :?: :?:
Juuri siksi laitoin sarjaraiskaajajuttuja, että tätä tutkitaan murhana ja nimenomaan tekotavan takia. Murhana tutkitaan tekotavan takia esim. jos tapat uhrin 29 teräaseen iskulla. Tässä keississä ei kuitenkaan oltu käytetty teräasetta, eikä ampuma-asetta. Pelkkä pahoinpitely ilman aseita johtaa yleensä aina siihen, että tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Olettaisin, että esimerkiksi joku tällainen "kilahdus", tai vaikka johonkin varkauteen liittyvä tilanne voisi johtaa juuri tällaiseen törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena tutkittavaan juttuun.
Murhaan vaaditaan jotain aika spesiaalia väkivaltaa, mitä nähdään yleensä esim. intohimomurhien yhteydessä ja uhrin ollessa tekijälle tuntematon, kuten tässä, niin näiden kostoraivojen ja himomurhaajien toimesta. Tietysti sitten on kaikenlaisia narkomaanien välisiä sekoamisia, missä joku velanperintä johtaa siihen, että uhrilta kaivetaan silmiä päästä ja porataan porakoneella 434 reikää eri puolille ruumista...
Tässä nyt kuitenkin oli kyse tästä niin sanotusta blitz-hyökkäyksestä ja uhri on ollut pienikokoinen nainen ja sitten tosiaan saatu murha aikaan. Ja, kun teräasetta ei käytetty, niin ei varmaan himomurhaajakaan ollut kyseessä, joten veikkaan ihan päällimmäisenä tätä kostoraivo -tyypin juttua. Oli kyse sitten raiskauksen yrityksestä, tai pelkästä murhaamisesta.

Bambinos kirjoitti: Ke Marras 23, 2022 1:50 amJos on huumepäissään skitsoillut ja sen aiemman ryöstönkin tehnyt, niin ainoa toivo olisi että hoitoon, huumevieroitukseen, mielellään uskoontulo ja lopulta nimenvaihdos niin emme enää kuulisi tästä tapauksesta mitään. Muussa tapauksessa on takaisin kadulla noin kuuden vuoden sisällä.

Omaisten tuskaa ja vihaa en pysty edes kuvittelemaan.
Veikkaan, että tämä istuu about 17 vuotta. Yhteiskunnan turvallisuuden kannalta tämä on hyvä, mutta omaisten tuskaa se ei varmaankaan tällä hetkellä helpota.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja putsari »

Cobra kirjoitti: Ke Marras 23, 2022 7:38 pm
meksi kirjoitti: Ke Marras 23, 2022 7:26 pm
Cobra kirjoitti: Ke Marras 23, 2022 6:55 pm Niin, sen vuoksi kysyin missä raja menee. Et osannut vastata. Luuletko, että tässä tapauksessa odottaa vapaalla?
Olihan tästä uutisjuttuakin a la IltaSanomat, en nyt muista millä sivulla aihetta sivuttiin, mutta tässä uudelleen linkkiä:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009216806.html
"Miksi postinjakajan murhaaja oli vapaana, vaikka oli tuomittu vankilaan?
On mahdollista, että syyttäjä ei ole vaatinut miestä vangittavaksi."
Kiitos. Eli rajoilla oltiin, mutta syyttäjä ei ilmeisesti vaatinut.
Ihan ymmärrettävää,ettei vaatinut. Jos noista parin vuoden tuomioista vangittaisiin odottamaan hovin päätöstä, niin henkilö olisi voinut jo vapautua, ennen kuin hovin ratkaisu tulee. Jos todettaisiin syyttömäksi, niin veronmaksajat joutuisivat maksumiehiksi.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Puhelinkortti
Jane Marple
Viestit: 1031
Liittynyt: Ma Helmi 15, 2010 3:09 pm

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Puhelinkortti »

*poistettu poliittinen öyhö*tm
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Puhelinkortti kirjoitti: To Marras 24, 2022 9:56 am
Fire kirjoitti: To Marras 24, 2022 3:15 am Voisiko motiivi olla että tekijä on totaalisesti hermostunut Hesarin uutisointiin, politiikkaan ja toimintaan, ja valitettavasti kohdistanut raivonsa sitten syyttömään Hesarin jakajaan.
Taustalla on mielenvikaisuus ja sehän ei sitten kummoista motiivia tarvitse.
canis lupus
Vic Mackey
Viestit: 1918
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Roskiin ei parane heittää eikä kyl mielellän mihkään paperinkeräykseenkään.ylimääräiset kappaleet palautetaan "jakohuoneelle", eli paikkaan josta lehdetkin haetaan. Ylimääräisilä tarkoitan oheis/peittojakeluita joita kaiketio tuolla pk-seudullain on. Piirille voi tulla "jokunen" ylimääräinen lehti / mainos näissä tapauksissa.
Piirille tulee yksi varahesari, ei yhtään enempää. Eli jos tekee yhden virheen tai antaa sen lehdenpummaajalle, ei jää enää itelle lehteä luettavaksi.
Mens malus in corpore sano
Juniorihölkkääjä
Harjunpää
Viestit: 320
Liittynyt: Ma Huhti 30, 2007 11:44 am

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Juniorihölkkääjä »

*poistettu OT*tm
Vekku11
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 10:54 am

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Vekku11 »

canis lupus kirjoitti: To Marras 24, 2022 10:45 am
Roskiin ei parane heittää eikä kyl mielellän mihkään paperinkeräykseenkään.ylimääräiset kappaleet palautetaan "jakohuoneelle", eli paikkaan josta lehdetkin haetaan. Ylimääräisilä tarkoitan oheis/peittojakeluita joita kaiketio tuolla pk-seudullain on. Piirille voi tulla "jokunen" ylimääräinen lehti / mainos näissä tapauksissa.
Piirille tulee yksi varahesari, ei yhtään enempää. Eli jos tekee yhden virheen tai antaa sen lehdenpummaajalle, ei jää enää itelle lehteä luettavaksi.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Juuri näin.
Tarkoitinkin noita oheisjakeluita, tilausmainoksia / jonkin muun lehden peittojakoja, joissa ainakin maaseudummalla on yleenäs lehtiä jonkin verran ylitte. Riippuu vaihtuvista mainoskielloista ym
PK seudulla näitä ei välttämättä ole niin paljoa kuitenkaan
Avatar
Tabula Rasa
Sofia Karppi
Viestit: 415
Liittynyt: To Syys 24, 2015 8:51 am

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Tabula Rasa »

MTVn tuore video lähteenä seuraavaan:

Tekijä on pidätetty kotiositteestaan Pikku-Huopalahdessa. Se, miten poliisi on päätynyt tähän tekijään ja hakemaan tekijän kotoaan, ei tullut selvyyttä.

Oisko valvontakamerat, kännyköiden paikantaminen tms.
Työttömyys, viina, kirves ja perhe
Lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe
Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3147
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Tabula Rasa kirjoitti: To Marras 24, 2022 3:44 pm Se, miten poliisi on päätynyt tähän tekijään ja hakemaan tekijän kotoaan, ei tullut selvyyttä.
Olen kertonut asiasta jo sivulla 10(kymmenen).
it's my car !
Merlin
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Pe Loka 29, 2021 2:24 pm

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Merlin »

Juniorihölkkääjä kirjoitti: To Marras 24, 2022 12:15 pm isäksi luottotiedot on mennyt jo ajat sitten, joten tuskin olisi pankkitiliäkään miltä tilauksen maksaa, jos jotain humerahoja olisi talletettavaksi lehden tilauksen maksamiseen.
Meinaatko että jos luottotiedot menee niin siinä menee samalla pankkitili jotenkin, sulkuun vai :D

Ensinnäkin peruspankkipalvelut on ihan laissa toimitusvelvollisesti jokaiselle oikeus ja muutenkin, mitä helvettiä. Ei ole pankkitiliä jos tulee maksuhäiriömerkintä? No meillä on Suomessa sitten puoli miljoonaa kaveria, jotka maksavat laskut ja vuokrat käteisellä pankin tisikillä, ja joille ilmeisesti Kela laittaa kirjekuoressa sossumassit :mrgreen:
Avatar
Jasonnn
Christopher Lorenzo
Viestit: 1671
Liittynyt: To Elo 01, 2019 9:17 pm

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Jasonnn »

CharlesBronson kirjoitti: To Marras 24, 2022 4:23 pm
Tabula Rasa kirjoitti: To Marras 24, 2022 3:44 pm Se, miten poliisi on päätynyt tähän tekijään ja hakemaan tekijän kotoaan, ei tullut selvyyttä.
Olen kertonut asiasta jo sivulla 10(kymmenen).
Itse veikkaan ettei tekijä ole tuntenut uhria. Tämä kuulostaa niin mielenterveysongelmien aiheuttaneesta teolta. Voin toki olla väärässä. Itse uskon että tekijän jäljille on päästy nopeasti kellon ajan perusteella että esim ketä on noussu juna-asemalla kyytiin. Tuohon aikaa ei ole paljoa ollut ihmisiä asemilla.
Avatar
Skloddi
David Starsky
Viestit: 4522
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: 22-vuotias postinjakaja pahoin­pideltiin Vantaalla - kuoli sairaalassa, poliisi tutkii murhana

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

dazu kirjoitti: To Marras 24, 2022 6:21 am Juuri siksi laitoin sarjaraiskaajajuttuja, että tätä tutkitaan murhana ja nimenomaan tekotavan takia. Murhana tutkitaan tekotavan takia esim. jos tapat uhrin 29 teräaseen iskulla. Tässä keississä ei kuitenkaan oltu käytetty teräasetta, eikä ampuma-asetta...
Mikäs se nyrkkirautaveitsi mielestäsi on ellei teräase?
Viimeksi muokannut Skloddi, To Marras 24, 2022 7:44 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin