Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

tattooed fucker
Philip Marlowe
Viestit: 1204
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker » La Elo 29, 2020 8:17 pm

iltoja Maybrick,ja kumppanit.Mahassa olisi abouttiarallaa 2 kg kanaa.Paskat noi mässyt :wink: Ja lisää on uunissa tulossa. Vielä pitäisi ottaa tuossa kaveri,jos toinenkin yökylään,onneksi ovat samoilla taajuuksilla.Prkl kun koko päivän olen koettanut tähdystää 2 kpl kärpäsiä,mitkä pörräävät koko ajan.Taktisia hommiahan tähän tarvittaisi.Mielellään katkaistua.Omenapontikkaa&blunttia palamaan.Oli tänään tarkoitus jatkaa eilistä kylillä,ja kujilla,ei vaan nyt jaksa :wink: kattelloo sitten seuraavan kanasatsin jälkeen.Hapanimelä kastiketta lurautus kanojen päälle.Avot. Slipknottia soimaan https://www.youtube.com/watch?v=wLoYIBEZEfw
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2389
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » La Syys 12, 2020 1:02 am

tattooed fuckerin hapanimelän kastikkeen maininnasta tuli mieleen: jos kellään on vinkkiä hyvästä (nimenomaan hyvästä) valmiista kaupassa myytävästä hapanimeläkastikkeesta, saa vinkata!

Nyt harmittaa, että Tulilahdella käynnin yhteydessä ei tullut tutkittua Lintulan luostarin seutua tarkemmin. Sehän on Suomen kauneinta paikkaa maisemallisesti, ja lisäksi oudolla tavalla ajassa pysähtynyttä. Yövyin Valamossa, ja toinen käyntini siellä oli yhtä vaikuttava kuin edellinenkin 30 vuotta sitten. Pyhäinjäännösaskit pyhimysten kuvien yhteydessä ovat juuri meikäläiseen vetoavien asioiden joukossa. Lisäksi kaikki ortodoksit, jotka näin luostarissa, muistuttivat oudolla tavalla ikonikuvia. Jokaisen silmät olivat niinkuin ne olisi kiinnitetty kasvoihin hieman nokisilla sormilla. Viehättävää, varsin lumoavaa.
Lintulan seudulla olisi voinut tutkia ympäristöä kadonneen nunnan varalta. Maasto on tuolla kyllä paikoin todella vaikeakulkuista, kuten joku nunna-ketjussa mainitsikin. Tuskin olisin löytänyt edes sitä palanutta rakennusta, mutta seutu on niin kaunista, että miksen muuttaisi kokonaan sinne. :)
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Avatar
Jarkallas
Aloitteleva dekkari
Viestit: 506
Liittynyt: La Elo 29, 2020 1:34 pm
Paikkakunta: Annalan Heilan persesilmä

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jarkallas » Su Syys 13, 2020 2:08 pm

Jaaha se ois rapulakaljan paikka... Merkillä ei oo väliä.
-jarkko, white nigger


immigrants are like sperm
millions get in only one works

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8136
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Syys 13, 2020 3:19 pm

Hyvä J May, aina välillä huomaa mielenkiintoisia yhteisiä juttuja, kun joku vain raottaa omaa mieltymyksien arkkuaan. Tässä kävi niin ja jopahan olet mahtavsti kuvannut ortodoksattujen ulkomuotoa, en voinut kuin pärskähdellä miettiessäni ihmisiä tuossa ympäristössä juuri tuon ikonimaisuuden ja silmien ympäristön kuvauksen avulla!
Pyhäinjäännösaskit pyhimysten kuvien yhteydessä ovat juuri meikäläiseen vetoavien asioiden joukossa. Lisäksi kaikki ortodoksit, jotka näin luostarissa, muistuttivat oudolla tavalla ikonikuvia. Jokaisen silmät olivat niinkuin ne olisi kiinnitetty kasvoihin hieman nokisilla sormilla. Viehättävää, varsin lumoavaa.
Voi hitsi, ovatkohan instassa tai snäptsätissä aktiivisia? Varmaan ainakin tiktokista voisi löytyä pientä tanssivideota tai muuta?

Ortodoksit luostarissaan, nuo elävät pyhäinjäännökset, eläväksi itsensä animoineet ikonihenkilöt nokisin sormin asennettuine silmineen elinvoiman lisäämiseksi kuin erikoistehosteeksi. Kerrassaan lumoava havainto ja mielikuva, minkä tästä saa!

Kadonneen nunnan tapaus on kyllä mysteeri? Olisi mielenkiintoista tietää hänen ajatuksiaan eli halusiko kadota niin, ettei kukaan koskaan enää löytäisi. Oikein hyväsydäminen ja sopivalla tavalla syvästiuskova ihminen voisi hyvinkin ajatella, että kehon (jota usein pidetään väliaikaisena matkavälineenä tai astiana sielulle) voi sielun poistuttua sinne minne se ansaitsee, hyvinkin antaa/myydä toisten iloksi! En usko, että joku himonekrofiilikaan pahaksi panisi(pun, joo), jos joku itseään elämänsä loppuun asti koskemattomana pyhissä liemissä säilönyt henkilö tulisi juuri hänen luo siirtämämään sielua täältä ikuisuuteen? Enkä puhu mielipuolimurhaajasta, vaan jostain tutusta nunnasta tai munkista.

Minulla ei ole mitään käsitystä miten elävät ja kuinka itseään viihdyttävät, mutta yleensä jonkinasteinen eristys poikii erikoisuuksia ja varsinkin silloin, mikäli siihen liittyy täydelliset vaatimukset myös seksuaalisesta askeesista. Luostarissa lisäksi myös muuta sosiaalista eristäytymistä miesten ja naisten kesken, mikä saattaisi johtaa kieroutumiin kuten vaikkapa katolinen kirkko tai islam ovat osoittaneetkin jo?

Jos ketään ei ole tapettu ja tehty vähintään vapaaehtoisesti suullinen sopimus, niin mikäpä siinä, minua ei haittaisi ja toisaalta, he elävät ennemminkin jumalan valtakunnassa kuin maallisen, joten ehkä luostarikansan sisäisen henkirikoksenkin voisi antaa Juffen ja Jessen tuomioistuimen pohdittavaksi, kun heillä on paljon tykimmät tekstitkin kuin meidän tylsässä rikoslaissamme? Ilmestyskirjakin on niin mahtava, että aina luen iltasaduksi lapsille, kun joku tuo hoitoon. Omat tyttärethän ovat taas somaliassa kesälomalla leikkuukausiapulaisena. Vähän samaan tyyliin kuin tänne lähetetään marjanpoimijoita, niin tuo kaukainen, mutta ah niin tuttu puikulakansa kaipaa meidän apua omassa harvestoinnissaan.

Heillä ei ole marjametsiä, mutta luonnontuotehan se sekin on, mitä he niin himokkaana saalistavat ja leikkelevät perinteisin menoin! Me ahdasmieliset suvaitsemattomat emme vaan tätäkään halua ymmärtää, jolloin pikkupuikkiksia täytyy lähettää kotikonnuille leikkuukauden aikaan.

Katoamisesta vielä:
On myös paljon ihmisiä, jotka keräävät erikoisuuksia (cabinet of curiosities on wanha asia, joka hyvin elävä) ja nyt netin ja ebayn yms. tultua markkinat ruumiille ja ruumiinosille ovat räjähtäneet. Tarkoitan ihan laillista toimintaa, mitä maailmalla harrastetaan ja sopivasti järjestettynä keräilybusinesta voisi käyttää hyväkseen täydelliseen katoamiseen? Omaan tai vihamiehensä.

Nyt mielikuvitus saa pian vallan, joten pitänee maadoittaa itseni vaikka isolla mukilla tukevaa luostariviiniä. Tarjoiltuna pääkallomukista, minkä ikä mielellään vanha kuin tuore.
Burn
Loot
Murder

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2389
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » To Syys 17, 2020 1:44 pm

Olipa tuossa tajunnanvirtaa, On Anoi Kaa :D Hyvin kiintoisaa tekstiä...


Jep, luostariviiniä ja viskintapaista savulla tai ilman kaupattiin ihan iltapalatiskillä. Itse tyydyin vain Valamon kuuluun iltateehen. Ja siihenkin kokemukseen liittyy mielestäni jännittävä detalji. Iltateetä mainostetaan kokemuksena, ja sellainen se olikin, mutta ei siksi että tarjoilut olisivat olleet poikkeuksellisen herkullisia. Kaalipiirakka ja lohipiirakka olivat ok, mutta itse olisin tehnyt (paljon) parempia. Tee nautittiin valtavista tsaikkalaseista hillon kera, tämä on tuttua Venäjän reissuilta. Hapankurkut olivat hyviä, samoin vuolukerma, mutta kun ajattelin iltateen hintaa, huomasin että siihen nähden tarjolla ei ollut kovin paljon. Viehättävää askeesia tämäkin, sillä aidot paikalla olleet ortodoksit näyttivät nauttivan kovasti mutta hillitysti tarjoilusta.

Olen kuitenkin hyvin kiinnostunut ortodoksisuudesta, ja päätin ottaa selvää siitä paremmin. Olen aikeissa osallistua oman asuinpaikkani katekumeenikurssille, jonka tarjoaa ortodoksiseurakunta. Olen hieman pettynyt luterilaisten seurakuntien tämänhetkiseen tilaan ja suuntaan. Kuinkahan yleistä on, että syntymäluterilainen kääntyy ortodoksisuuteen...
Muutenkin, kun olen ns.velvollisuuteni tehnyt, lapseni saanut maailmalle, ja nuorin lapseni kirjoittaa tällä siunaamalla hetkellä ylioppilaskirjoituksissa näppäimistö sauhuten, voisin todella alkaa kypsyttelemään luostarielämään vetäytymistä.

Mitä minä enää täällä oravanpyörässä teen? Hyvästä työpaikasta jo lähdin pois, hiljaisuus vetää puoleensa. :)
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8136
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Syys 17, 2020 3:52 pm

^
Maylla on paljonkin tekemistä täällä, ihan mielettömästi, ymmärrät kyllä, kun löydät ja huomaat!
Hmm - ÄLÄ! Me ei aleta kyllä herra Maytäkin etsimään tai vähintäänkin miettimään mitä ihmettä hänelle sitten tapahtui lähdettyään selvittämään kadonneen nunnan mysteeriä. Pian pohtisimme, että hän pääsi liian lähelle ja nyt pidetään vankina jossain ortodoksien vankityrmässä, missä ravinnoksi saisi pyhää teetä ja siunattua leipää.

Vetäydy siis vain vielä enemmän rauhaan, jätä netti ja muu, kirjat ainoa viihde, ala myös käymään ortodoksien tapahtumissa, ellei esimerkiksi buddhalaisuus tai joku bei-niin-uskovainen mietiskely ole sinun heiniäsi, muttä älä pliis mene luostariin! Minusta tuntuu, että ne ovat saatanasta, enkä sano tätä uskovana, koska en voi! Mutta vaikutat ihan liian elämäniloiselta ja tästä kaikesta nauttivalta sinne! Enkä halua sitäkään, että olisit mielikuvana "niitä, joiden silmät asennettu päähän nokisilla sormilla"... :wink:

Luonnossa on rauha, taivaassa ja joka puolella jumala, emme tarvitse mitään tai ketään trokareita siihen välille, näin olen alkanut itse ajatella pienten vaikeuksien jälkeen.

Tai jos kuitenkin päättäisit lähteä, niin sitten kyllä hipihopi takas, kun olet nunnamysteerin selvittänyt ilman käryä nuuskimisesta. Sitten voisit vielä ilahduttaa meitä muitakin. On parempi antaa heidän olla, koska he ovat tottuneet elämään niin, osa jopa vapaaehtoisesti! :wink:
Ulkopuolinen voisi pian viedä sinne hymyä ja iloa, enkä usko sen olevan sopivaa. Ei, se olisi ennemminkin motiivi murhaan! :D
Burn
Loot
Murder

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2389
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » Pe Syys 18, 2020 7:27 am

Hmmm - siinä oli kyllä aika tavalla pistämätöntä perustelua luostariin vetäytymistä vastaan. 8)
Tosin siippani, joka oli mukana klosterissa, sanoi että sopisin ulkonäön puolesta suoraan näiden luostarisisarien ja -veljien joukkoon.
En tiedä, onko sopivaa oikean ortodoksin olla niin kovin kiinnostunut mysteereistä (enkä viittaa niinkään pyhimysjuttuihin) ja rikoksista, koska se on alue, jolta en päässe koskaan pois.
Muistan olleeni n. 10-vuotias, kun sain käsiini jonkun jutun, jossa kerrottiin Kyllikki Saaren murhasta. Se oli menoa. Koska luin aina, lukemiston iso osa oli siitä lähtien rikoksia käsittelevää.

Taidan olla liian maailmallinen, koska liian monet asiat täällä kiinnostavat. Mutta aika näyttää...

Täällä on jossain otsikko, jonka alla minfolaiset kertovat, mikä sai heidät haksahtamaan rikosten pariin alunperin. Pitääpä kaivaa se esille - se on hyvin kiintoisaa.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ke Syys 23, 2020 4:44 pm

Tervehdys!

Onpa täällä miellyttävää keskustelua ja leppoisa tunnelma. Hyvästä ruuasta, teen juonnista ja "rikoskeskeisestä" elämästä rupattelette. Mitä tuumitte tunnelmallisista musiikki-illoista? Täällä on tapana ollut aina vinkata youtubebiisejä.

Sopiiko raivata tuo tyhjäksi jäänyt suvakkinurkka väljäksi, turvavälilliseksi ja teemalliseksi musakorneriksi, työnimi on
"Love summer '68".
Ketjuissa postailee muutama hippi ja trolli, jotka diggaa tunnelmallista, kantaaottanutta kuuskytluvun musiikkia ja etsin heille päivähoitopaikkaa.

Omaa mielimusiikkia, kaikin puolin.
https://m.youtube.com/watch?v=-DGY9HvChXk
KUOLEMA RASISMILLE!

L'amourha
Columbo
Viestit: 2339
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Ke Syys 23, 2020 5:16 pm

annaanna kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 4:44 pm
Tervehdys!

Onpa täällä miellyttävää keskustelua ja leppoisa tunnelma. Hyvästä ruuasta, teen juonnista ja "rikoskeskeisestä" elämästä rupattelette. Mitä tuumitte tunnelmallisista musiikki-illoista? Täällä on tapana ollut aina vinkata youtubebiisejä.

Sopiiko raivata tuo tyhjäksi jäänyt suvakkinurkka väljäksi, turvavälilliseksi ja teemalliseksi musakorneriksi, työnimi on
"Love summer '68".
Ketjuissa postailee muutama hippi ja trolli, jotka diggaa tunnelmallista, kantaaottanutta kuuskytluvun musiikkia ja etsin heille päivähoitopaikkaa.

Omaa mielimusiikkia, kaikin puolin.
https://m.youtube.com/watch?v=-DGY9HvChXk
Musiikki on ainakin hyvää. Ei laula Billie tuossa omenoista, päärynöistä laisinkaan.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

damfin
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4172
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja damfin » Ke Syys 23, 2020 6:04 pm

No nyt piti tulla piipahtamaan vaikka yleensä pysyttelen pubeista poissa kun en alkomahoolia käytä, mutta jos nyt kahvin nappaisi ja toisi terveiset suvakkimusiikin muodossa tähän musiikki-iltaan...
Tässä yksi parhaita anti-rasistisia kappaleita minun mielestäni, toki nykypäivän suvakeille tämä voi olla hieman ristiriitaisen hankala kuunneltava, mutta kyllä tämä ihan oikeasti anti-rasistisen sanoman sisältää, hieman ehkä naiivinkin jos sanoista ottaa selvää, mutta hemmetin hyvä biisi:
https://youtu.be/_ng1ovEr46c

En nyt paljasta kappaleen nimeä etukäteen, koska se kannattaa kuunnella ilman ennakkoasennetta, toki vanha kappalehan tämäkin jo on ja monelle varmasti tuttu.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ke Syys 23, 2020 6:42 pm

Damfin. Kiitos kappaleesta.

Koitan Levyraatilaisena toimia: "Liikaa soittimia, kakofooninen vaikutelma. Omituinen klangi. Kuullostaisi instrumentaalittomana paremalta. Sanoitus on oikein onnistunut. Paljon ja hyviä sanoja oikeissa paikoissa, olisin ehkä jättänyt tuon ni**a sanan kokonaan pois. Tässä on sanomaa.

Etsin lyricsit ja ymmärsin.

Loppupuolelta pätkä.
...
There's always gonna be fanatical minorities
The Ku Klux Klan and fucked up authorities
Conservative cunts and religious preachers
I don't care 'cause they ain't our teachers
Living a life they say is free from sin
Then they judge another person by the colour of their skin
I feel ashamed of myself I'm a white human being
Surrounded by suckers to afraid to be seeing
There ain't such a thing called superior race
And there ain't nothing special 'bout the colour of your face
You've got a one way ticket to a dead end street
The pressure is on so feel the heat
Media pollution is a very bad solution
Hypocritical hype is your only contribution
So leave us alone and give your brothers some space
'Cause you're a lousy contribution to the human race
KUOLEMA RASISMILLE!

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ke Syys 23, 2020 6:53 pm

Tänne ehkä voi jakaa näin kahvipöytäkeskusteluna kohtauksen naisten elämästä.

Aamusella näin miten kahden tuntemani vanhan rouvan autot olivat kohdanneet kovin kapealla kujalla. Ei tullut kylkikolaria, kun molemmat näyttivät autoistaan nousseen sitä ennen. Soitin nuin vaan kuulumisia kyselläkseni iltapäivällä ja kuulin miten oli toinen ensin toiselta kysynyt osaisiko tämä peruuttaa hänen autonsa takaisin risteykseen. Tuttuni oli vastannut aikoneensa kysellä voisiko toinen peruuttaa hänen autonsa takaisin kotitielle.
:D
Sitten oli soitettu kotoa sen tuttuni mies paikalle hoitamaan autojen kohtaamistilanne. Oli sitten kuskannut kauppaan asti vaimonsa. Nyt ei se tuttu rouva ole varma saako hän enää ajaa autoa :lol:.
En ymmärrä miksei saisi. En usko hänen koskaan peruttaneen autoa.
KUOLEMA RASISMILLE!

Avatar
Jarkallas
Aloitteleva dekkari
Viestit: 506
Liittynyt: La Elo 29, 2020 1:34 pm
Paikkakunta: Annalan Heilan persesilmä

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jarkallas » Ke Syys 23, 2020 11:06 pm

damfin kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 6:04 pm
No nyt piti tulla piipahtamaan vaikka yleensä pysyttelen pubeista poissa kun en alkomahoolia käytä, mutta jos nyt kahvin nappaisi ja toisi terveiset suvakkimusiikin muodossa tähän musiikki-iltaan...
Tässä yksi parhaita anti-rasistisia kappaleita minun mielestäni, toki nykypäivän suvakeille tämä voi olla hieman ristiriitaisen hankala kuunneltava, mutta kyllä tämä ihan oikeasti anti-rasistisen sanoman sisältää, hieman ehkä naiivinkin jos sanoista ottaa selvää, mutta hemmetin hyvä biisi:
https://youtu.be/_ng1ovEr46c

En nyt paljasta kappaleen nimeä etukäteen, koska se kannattaa kuunnella ilman ennakkoasennetta, toki vanha kappalehan tämäkin jo on ja monelle varmasti tuttu.
Muistahan varoa koronaa
-jarkko, white nigger


immigrants are like sperm
millions get in only one works

damfin
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4172
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja damfin » Ke Syys 23, 2020 11:23 pm

Jarkallas kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 11:06 pm
damfin kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 6:04 pm
No nyt piti tulla piipahtamaan vaikka yleensä pysyttelen pubeista poissa kun en alkomahoolia käytä, mutta jos nyt kahvin nappaisi ja toisi terveiset suvakkimusiikin muodossa tähän musiikki-iltaan...
Tässä yksi parhaita anti-rasistisia kappaleita minun mielestäni, toki nykypäivän suvakeille tämä voi olla hieman ristiriitaisen hankala kuunneltava, mutta kyllä tämä ihan oikeasti anti-rasistisen sanoman sisältää, hieman ehkä naiivinkin jos sanoista ottaa selvää, mutta hemmetin hyvä biisi:
https://youtu.be/_ng1ovEr46c

En nyt paljasta kappaleen nimeä etukäteen, koska se kannattaa kuunnella ilman ennakkoasennetta, toki vanha kappalehan tämäkin jo on ja monelle varmasti tuttu.
Muistahan varoa koronaa
Ja mitähän vittua se tähän ketjuun liittyy, onko siitä tullut sulle jokin pakkomielle joka vie yöunetkin? 🤔 otan osaa, varo ettei huoli koronasta paisu yhtä suureksi kuin sikakoirallasi niin että joudut aamuyölläkin heräilemään asiaa päivittelemään, siinä jää yöunet lyhyiksi ja mielenterveys kärsii. Pub prisonissa kun ollaan niin sanoin tuon siis ihan ystävällisesti huolissani, en vittuillen. Ota vaikka jokin kamomillatee unilääkkeeksi ja mene nukkumaan, minä tarjoan.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
Jarkallas
Aloitteleva dekkari
Viestit: 506
Liittynyt: La Elo 29, 2020 1:34 pm
Paikkakunta: Annalan Heilan persesilmä

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jarkallas » Ke Syys 23, 2020 11:59 pm

damfin kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 11:23 pm
Jarkallas kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 11:06 pm
damfin kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 6:04 pm
No nyt piti tulla piipahtamaan vaikka yleensä pysyttelen pubeista poissa kun en alkomahoolia käytä, mutta jos nyt kahvin nappaisi ja toisi terveiset suvakkimusiikin muodossa tähän musiikki-iltaan...
Tässä yksi parhaita anti-rasistisia kappaleita minun mielestäni, toki nykypäivän suvakeille tämä voi olla hieman ristiriitaisen hankala kuunneltava, mutta kyllä tämä ihan oikeasti anti-rasistisen sanoman sisältää, hieman ehkä naiivinkin jos sanoista ottaa selvää, mutta hemmetin hyvä biisi:
https://youtu.be/_ng1ovEr46c

En nyt paljasta kappaleen nimeä etukäteen, koska se kannattaa kuunnella ilman ennakkoasennetta, toki vanha kappalehan tämäkin jo on ja monelle varmasti tuttu.
Muistahan varoa koronaa
Ja mitähän vittua se tähän ketjuun liittyy, onko siitä tullut sulle jokin pakkomielle joka vie yöunetkin? 🤔 otan osaa, varo ettei huoli koronasta paisu yhtä suureksi kuin sikakoirallasi niin että joudut aamuyölläkin heräilemään asiaa päivittelemään, siinä jää yöunet lyhyiksi ja mielenterveys kärsii. Pub prisonissa kun ollaan niin sanoin tuon siis ihan ystävällisesti huolissani, en vittuillen. Ota vaikka jokin kamomillatee unilääkkeeksi ja mene nukkumaan, minä tarjoan.
En minä pahalla sanonut :D hyväntahtoista "piikittelyä" vaan : ) pubeissa kuitenkin tulee vähän varoa koronaa. Kiitos teestä ja hyvät yöt.. :mrgreen: palataan uusilla silmillä(tänä yönä en sekoile minfossa, kunhan ei vaan tulis rikokset ja salaliitot uniin)
-jarkko, white nigger


immigrants are like sperm
millions get in only one works

Vastaa Viestiin