Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Orvokki Itä
Lauri Hanhivaara
Viestit: 133
Liittynyt: La Elo 25, 2018 6:17 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Orvokki Itä »

Nyt on kyl ehtiny vierähtää liian pitkä tovi edellisestä pubivierailustani... jos nyt kuitenkin yhden glögijuoman ehtisi.

Mitäpä tänne kuuluu, onko kaikki kantikset vielä hengissä ja paikalla vai onko satunnaiset törmäyskurssit tuottaneet jollekulle vammoja ja/tai pyttytuomioita?
-Yön harsoon maa tummentuu
kuin uupunut se päivään ois.
Ja pilveen jo häipyy kuu
kuin onni, jonka annoin pois-

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Aika mukava joulukokemus täysraittiina! Kerrankin aamuisinkin pää ei ole tuntunut sille kuin sinne olisi ängetty sinappiharso sisään väkisin, suolaa suuhun sekä nenään ja kiristetty koko komeus kasaan kinkkuverkolla. Kuinka paljon arvostankaan, että terveeseen oloon on mahdollisuus, kun tietää joitain ei näin onnekkaita!

Koko teema tuli mieleen paitti Orvokin kysymyksestä, myös törmätessäni hieman aiemmin kitaristilegendan kuolinsyyhyn - oli siinä vähän jo yhdelle miehelle "pientä" häikkää...

Lokakuussa menehtyneen kitaralegenda Eddie Van Halenin kuolinsyy on selvillä. TMZ:n saaman kuolinsyyraportin mukaan välittömänä syynä oli aivoverenkierron häiriö. Muita syitä olivat muun muassa keuhkokuume sekä luuytimen kantasolujen erilaistumishäiriö (???/oak). Van Halen kamppaili ennen kuolemaansa myös kahden eri syövän kanssa.
https://kaaoszine.fi/eddie-van-halenin- ... -selvilla/ (tuolla myös Klamydian tapetusta ex-rumpalista)
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2426
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Orvokki I. ja kumppanit - nyt vuosi kallistelee kohti loppuaan...
Eräs kanssaminfolainen jo vihjaisikin profilointeja-ketjussa, että olen ollut ehkä liian kauan tämän palstan riesana, ja ei ihan väärässä ollutkaan. Kovasti puntaroin, jätänkö minfoilun nyt tähän vai jatkanko ajoittain vai jatkanko entiseen malliin. Tämä on ollut mukavaa, rentouttavaa vastapainoa arkiselle elämälle.

Glögi maistuu, punaista minulle, kiitos.
Orvokki I., OAK ja muut ystävät, hyvää loppuvuotta, pian se jo kirkastuu :)
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Luin juuri, että viestin jne. piippaus vapauttaa dopamiinipurskeen kuin vaikkapa drinkki alkoholistille. Tuo varmaan riippuu, kun itsellä on päinvastoin, viestimerkit aiheuttavat negatiivisen tunteen?!

Harmi, kun kurkkuvesi-annis ei oo pitkään aikaan ollut ilonamme, kun mulla ois sille idea. No, kirjoitan sille!

Just keksin tämän, eli anniksen kandee tehdä kurkkunaamio niin, että leikkaa sisuksen pois viipaleesta ja tekee siitä kurkkumehua. Kun on sitten viipaleet silmillä, missä nuo isot reiät keskellä, niin voit samalla vahtia vihapuhetta, tappaa kaikki rasismit, ilmiantaa joka paikkaan kaikki mahdolliset nazit ja hoitaa jopa samalla omia silmäpusseja!
- You're welcome! :D

Näin meidän kesken, voisit kyllä vähän nätimmin välillä käyttäytyä muita kohtaan, kun sua kohtaan ollaan yleensä aika kilttejä, sun puheista huolimatta!
Ihan tälleenkin halutaan täällä pubissa jeesiä vanhaa tuttua antamalla kauneudenhoitovinkkejä. Et se sinäkään enää ihan tyttönen ole tai taatusti et tuosta kyllä ainaskaan kyllä nuorene!

Tää onkin kivaa! Pitääpä tuumata muitakin niksejä teeseitte -naiselle sinne piff-porukoihin. Onko teillä muutes milloin seuraava nazijahtitoimikunnan kokous? Voisin sinne vaikka tulla itsekin, jos passaa? Ilmoittele sit, jätä vaikka tänne lisätietoa!
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

Avatar
Virdon
Adrian Monk
Viestit: 2707
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Vuoden viimeisiä iltamia.

Nonni, joulun kilot on jälleen kehoon kasattu. Kun ylihuomenna vuosikin vetelee jo viimeisiään niin voikin vähitellen sujuvasti siirtyä syömäpuuhista juomapuuhiin. Ympäri mennään ja aina yhtä epäterveellisesti yhteen tullaan.

Terve mieheen myöskin OAK. Välillä sitä tulee itse kullekin viivähdystä tähänkin pubiin, mutta itseni kohdalla voisikin soveltaa erästä kuuluisaa sanontaa: kyllä routa porsaan kotiin ajaa. Ja eihän muutenkaan nyt minfon mukavimpia aiheita noin vain kovin pitkäksi aikaa passaa unhoittaa. Täällä ei sentään edes virtuaalisesti kusta toisten kintuille paitsi hotelli helpotuksessa joskus kun onhan se kieltämättä aika vaikeaa kolmen promillen tuiskeessa kaikkea tuotosta osua siihen kolmena näkyvään ja aivan liian pienikokoiseen pisoaariinkaan. Jotkut aiheet minfossakin ovat kyllä järkevyydessään sitä luokkaa ettei niissä viihdy yhtään sen pidempään kuin mitä kuppakaan töölössä.

Itse sovellan viimeistään ylihuomenna ehkäpä yhtä vanhinta ja käytetyintä kauneudenhoitokeinoa. Tai ehkä kauneudenlisäys on tuota hoitoa osuvampi sanamuoto. Ihmisten kauneus kohentuu ihan silmissä sitä mukaa kun taikajuomaa kurkkuun kumoutuu. Uusivuosi se onkin usein täynnä kauniita ihmisiä.

Mutta sitä odotellessa että toivon mukaan positiivisempi vuosi 2021 pääsee alkamaan, niin voisi jo harjoitella ottamalla ei ehkä niin kaunistavan mutta ainakin lämmittävän jekkusnapsin.

Hyviä iltamien jatkoja!
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Päivää vaan ja kyllä se wanhan sydäntä lämmittää ja tuntuu ihan luissa ja ytimissä kivalta, että ihan kaikki ei ole unohtanut kauniiksijuomisen kansanperinnettä! Kauniiksijuomisen tuottamalla "lisäämisellä" lienee ollut suuri vaikutus nöyryyteemme, kun toistuva toilailu kekkulissa on loistava opettaja nuorisosta alkaen? Vahvistusrokotteita nöyryyteen tulee tosin ottaa kaksin käsin joitakin kertoja vuodessa aina siihen saakka, kun kuolo korjaa ja tulee nuorempien aika jatkaa perinnettä ja immunisoida kansa häpeämättömän nöyräksi. Nämä siis tavallisen juopottelun lisäksi.

Kauniiksijuomisen vaikutus syntyvyyslukuihin on merkittävä, vaikka mekanismia ei yleensä akateemisissa roskajoukoissa ymmärretekään. Eli kyseessä ei ole pelkkä vastapuolen, ns. kohdehenkilön kaunistuminen, mutta myös itse juopottelijan viehätysvoima saa tuntuvan nosteen heti ensimmäisistä annoksista alkaen. Lisäksi, juopottelunatsien propagandassa tämä liitetään pinnallisesti vain ulkonäköön, vaikka kyseessä on paljon laajempi ilmiö – baareissa kenestä vaan voi tulla minkä vaan lajin Suomen mestari tai voi valita menestyksen liike-elämässä ja haluamansa tulotason! Tällä saa nostettua rapakunnossakin olevan itseluottamuksen kovalle tasolle, mikä sekin osaltaan auttaa parinmuodostumisessa.

Moni jättääkin tietämättömyyttään koko potentiaalinsa valjastamatta, kun vastapuolen vihapuhe, juopottelurasismi ja suoranainen vaino on soluttautunut yhteiskunnan joka kolkkaan ja kaikille tasoille. Ei ymmärretä, että nuorten ja nuorten aikuisten kasvaneet mt-ongelmien sekä määrä, että kirjo ovat suoraa seurausta juopottelunatsismista, kun nuoret eivät löydä paikkaansa yhteiskunnassa ja keskittyvät ulkonäköönsä sairaalloisesti vertaillen persettä kardashiaaniin jne. Juopporemmissä ei selailla somea tai meikkailla kuin pikaisesti baarin vessassa, jolloin mitään paineitakaan eli ole. Nuoret huomaavat olevansa ok siinä vaiheessa, kun ymmärtävät kauniiksijuomisen todellakin olevan totta ja myös heille mahdollista. Myös ongelmat rahankäytössä ratkeavat kuin itsestään, kun on yksi asia, mihin haluaa panostaa kaiken.

Juopporemmien solidaarisuus on myös mahtavaa, kunhan tulokkaalle opastetaan, että viimeisiä ei juoda, eikä oteta liian pitkiä siivuja. Näiden alokasvirheiden takia asioita joudutaan välillä setvimään ja nämä päätyvät välillä myös murha.info -palstalle, vaikka tarkoituksena on pitää puukotukset ja lyömiset omassa porukassa. Juopottelurasismin seurauksena yhteiskunta vainoaa riidan osapuolia ja antavat näille julmia ja epäinhimillisiä rangaistuksia, kuten vuosi-pari ilman viinaa avolaitoksessa!!!

2020 ei ole mikään harvinaisuus törmätä juopottelurasistiin vaikkapa yritysjohdossa, kun vielä viime vuosituhannella juopottelurasisti yrityksen johdossa oli täysin mahdoton edes kuviteltavaksi harvoja terveysnatsismiin hourahtaneita lukuunottamatta. Näiden annettiin vihapuhua sekavia rauhassa, kun ei niistä mitään harmia kenellekään kuitenkaan koitunut. Joku voi muistaakin absolutismin uhriksi joutuneen työnjohtajan firman saunailloissa, sen jolle kaikki nauroivat, kun tiedettiin firman omistajan pitäneen tätä työssä vain humanitäärisistä syistä. Heidän elämänsä oli yhtä kärsimystä muutenkin, joten rasismi ja natsismi oli ymmärrettävää oireilua siitä.

Muuten olisin jo aikaa sitten alkanut toden teolla kapinoimaan ja organisoimaan hyökkäyksiä juopottelurasisteja kohtaan, mutta hyvä juopotteluremmimme on toistaiseksi auttanut meitä ummistamaan silmämme maatamme riivaavalta totalitarismin ilmentymältä. On tosin surullista katsoa esim. kelagold -siirtolaisten oireilua seksuaalirikoksin, kun heille ei opasteta miten täällä oikein eletään ja kenen kanssa! Juopottelu paitsi parantaisi näiden harhaista itsetuntoa, toisi myös panoseuraa lähipubien martoista, sekä opastaisi nämä pois taikauskoon perustuvasta höpökulttuurista.
=> raiskailuproblem solved, you're welcome!
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

Avatar
H.Moilanen
Adrian Monk
Viestit: 2645
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Hitsi kun paleltaa! Teetä tänne siis ja hunajaakin sellainen pari teelusikallista sekaan. Sitruunan voi tänään jättää pois. Täällä saisi olla myös lainattavia huopia ja villasukkia meille aina-viluisille. Ja vielä sellainen juttu, että mitä hiton Suomipoppia täällä on alettu soittaa. Kohta tänne varmaan ilmestyy joku ihmeen Jaajo kantapöytää itselleen omimaan. Ei kiitos. Yritetään pitää tämä paikka entisellään. Eli äläpäs karkaa J.Maybrick!

Anteeksi Off Topic baarissa, kun ei kai täällä saa politiikasta puhua, mutta kun ei täällä nyt ole muita häiriintymässä, niin saan kai yksinäni höpötellä:

Seiska juoruili, että Haaviston Pekan puoliso Antonio olisi muuttanut Berliiniin. Ilmeisesti Antsa on siellä töiden vuoksi, mutta eihän siitä niin kauan ole, kun Pekalla huhuttiin olleen turhankin tiivis suhde avustajaansa Jeri Aaltoon. Tosin homokaverini ovat minua toistuvasti valistaneet, ettei monienkaan homojen elämä ole niin monogaamista kuin heteroilla. Sellainen veivaus tuli mieleeni, että mitäs jos Pekan ja Antonion annettaisiin nyt erota ainakin median sivuilla, niin surevalla Pekalla olisi hyvä syy laittaa Kulosaaren perheasunto myyntiin Sipilän Juhan mallia seuraten (Juha ei tosin Minna-Maariastaan eronnut, mutta tahtoi muuttaa Hjalliksen naapurista Sipoosta takaisin Kempeleeseen). Sipilän torppa muuten poistui syyskuun lopussa Etuovi.comista. En ole ihan varma, tuleeko kaikki eri härdellit Al-Holin kaapuakoista avustajan kanssa pelehtimiseen ihan hyvään saumaan, jos mietitään Pekan presidenttihaaveita. Vaikka nythän ne hullut alkoivat työntää Sanna Marinia pressan pestiin (hohhoijaa). Joku downshifting Pekalla vaikuttaisi olevan meneillään.
Vielä minä näin auringon alla:
oli oikeuspaikka – ja siellä vääryys,
oli tuomioistuin – ja sielläkin vääryys.
Minä ajattelin itsekseni:
Jumala tuomitsee oikein, niin syyttömän kuin syyllisen, sillä jokaisella asialla ja teolla on aikansa.
(Saarn. 3:16-17)

J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2426
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Tuo H.Moilasen politiikkaosio oli varsin kiintoisa, kiitos infosta :) Kalpeahuuli-Pekan edesottamukset saattaa aina lukaista...
No sorruin eilisiltaisen kävelylenkin (6,2km) jälkeen jo kommentoimaan Panaman katoamisketjuun jotain. Tapaus kiinnostaa minua aika tavalla yhäkin :shock:

Nastakengät ovat ihan huippua hinta-laatumielessä. Kevyet, lämpimät, ei tietäis että nastoilla tepsuttelee, ellei liukastelu ja lipsuminen olisi kuvasta pois. Vaikka kävelin osan matkaa sankan petäjämetsän keskessä, maahan jäänyt lumi ja läheisen kaupungin valot pitivät maiseman melko valoisana. Kun en koskaan käytä heijastinta, taskulamppua tarvin vain silloin, kun automobiili lähestyi, jolloin sain sillä ilmaistua, että tiellä liikkuu jotain.

Toivottavasti ihmisillä ei ole ollut varaa hankkia tulitteita, kaupungin ilotulitus jäi kai jo viime vuonna vaisuksi, hyvä niin.

Jos tuo kahvi on tuoretta, otan kupillisen. Povarissa on vielä pari viimeistä piparkakkua ja siivu taatelikakkua, litran pakastepussiin kääräistynä. Omat eväät sallittu!
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Ghost hunting
Perry Mason
Viestit: 3701
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Kohta uusivuosi ja uudet kujeet, samppakaljaa ja olutta kylmiöön. Mun kantapöytä on aina Pubin nurkkapöytä, tuttu patoutuma kouluajoilta 8)

Mitä jalkineisiin tulee niin kanattaa satsata, en suostu muuta ostamaaankaan kuin vähintään kitkaa alle, monta kertaa liukkailla pelastanut..

Musana laitetaan Hassisen konetta ja näkyy siellä Juiceakin taustalla.
https://www.youtube.com/watch?v=hFkyqTI ... xploration

Maura Isles
Harjunpää
Viestit: 321
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:01 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Maura Isles »

Vakavia mietteitä.
Jos vakiduuni on kakkaa. Niin miten sitä tällaisena aikana uskaltaisi REPÄISTÄ ja viedä kakkapäiselle pomolle irtisanomispaperin?
Entä jos tiedossa olisi ainakin 6kk aivan muita töitä, mutta sen jälkeen kaikki olisi auki? Uskaltaisiko jättää vakkarityön ja seikkailla tulevan vuoden? Tai siis olla hermorauniona ettei Enää Ikinä löydä (vakituista) työtä?
Onko puoli vuotta riittävä aika siihen, että saisi myöskin sille toiselle puolikkaalle kehiteltyä jotain mistä saa palkkaa?
Kuinka tekisit?

Avatar
Virdon
Adrian Monk
Viestit: 2707
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon »

^ Nuo on vaikkeita asioita mietittäväksi kun on toimeentulostakin kysymys. Kysyyhän se työmoraalin ylläpitoa jos nykyinen tekeminen kakalta tuntuu ja sikariporraskin on kakkapäistä. Työilmapiiri on sieltä tärkeimmästä päästä asialistalla duunin miellyttävyyttä kelaillessa. Jos parempaa olisi kuitenkin tiedossa edes joksikin aikaa niin minä kyllä varmaan vaihtasin. En viihdy kovinkaan kummoisesti kakkapäisien ihmisten seurassa.

Ai niin, vuodenvaihtopäivämiä.

Kiitos OAK:lle syvällisestä paneutumisesta kauniiksijuomisen ihmeelliseen maailmaan. Kohtsilläänhän sitä tässä pitää alkaa harrastamaan tätä maailman epäitsekkäintä kauneudenhoitotoimintaa. Tämän suun kautta pistettävän hoidon sivuvaikutuksena on kylläkin että siinä missä kanssaihminen kaunistuu niin omaan ulkonäköön sillä on lähinnä vain huonontavia ominaisuuksia. Varsinkin nauttimisen jälkeisenä päivänä sitä on viimeistään kulahtaneempi kuin mitä ennen nauttimista.

Mutta kuten vaikkapa puuterirasia käsilaukussa, niin korjaussarjansahan sitä löytyy onneksi tähänkin kyseiseen pöhöttyneeseen olemukseen. Huomenna voi olla kyllä itselläkin tarvetta ottaa joku korjaussarja, ja sillähän se olemus kohentuu jälleen huomattavasti ja tehoaa pullon kallistumisen aiheuttamaan kallon pullistumiseen. Mutta kun sitä voi vaikkapa meikatakin liian överiksi, niin sama voi tapahtua korjaussarjoillakin jos korjaussarja johtaa useidenkin nauttimiseen ja sitten palataankin siihen että ympäri mennään ja yhteen tullaan samaan kulahtaneeseen olomuotoon. Mutta onneksi korjaussarjat eivät lopu kesken. Ja ainahan voi onneksi valita että välittääkö vai eikö välitä siitä että miltä sitä muiden mielestä näyttää.

Mutta ei maar, kyllä se nyt kiire jo painaa päälle muita kaunistamaan. Polkasenpa tästä turvallisen sujuvasti turvallisen vuodenvaihteen viettoon.
https://www.youtube.com/watch?v=_2J6HYKqmcs
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^^
Rohkea rokan*syö. Jos on oppimiskykyinen, edes hieman ulospäin suuntautunut, niin siitä vaan, sillä tilastojen takana on valtavasti avoimia työpaikkoja!

6kk uudessa työssä on pitkä aika näyttää kynnet ja hankkia kontakteja. Jos tuon ajan ahkeroi motivoituneena ja pitää silmät auki kertoen samalla omasta tilanteestaan sopivissa paikoissa tai oikealle ihmiselle kerran, niin ei voi hävitä. Elämä on kuitenkin liian lyhyt vietettäväksi töissä, joka pahimmillaan sairastuttaa ja yleensä aina heijastuu myös omaan vapaa-aikaan ja lähimmäisiin. Tiedän ihmisiä, joille lopputili (potkut) oli taaksepäin katsottuna parasta mitä heille on tapahtunut!

*) Töissä kakan syöminen ei rokkaa, rokka ei kakkaa ja päinvastoin!

Pitänee itsekin alkaa nostamaan ympäristön kauneustasoa ja rakentamaan pienestä kodistani palatsi, itse aion taas olla komea ja symppis kuten Saddu-vainaan pojat Udaini ja Qusaini ja kohdella naisia yhtä hienosti kuin hekin! 💓
Alan siis kiireesti nauttimaan tulilientä, jotta pääsen edes lähelle heidän suurta viisauttaan! Tässä tulee vielä kiire.

PS. Mahdetaanko vaikkapa Italiassa "juoda pohjia" vai onko tämäkin vain yksi paskakulttuurimme surkeita ilmentymiä?
PS II. Onko pohjien juominen jo julistettu lainsuojattomaksi kuten rööki eli jokohan baarien ovella ollaan alettu puhalluttamaan tulijat? Ainakin tätä kuulemma tosissaan on jo ehdotettu. Nice? No, veri bäd.
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7432
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Maura Isles kirjoitti:
To Joulu 31, 2020 3:22 pm
Vakavia mietteitä.
Jos vakiduuni on kakkaa. Niin miten sitä tällaisena aikana uskaltaisi REPÄISTÄ ja viedä kakkapäiselle pomolle irtisanomispaperin?
Entä jos tiedossa olisi ainakin 6kk aivan muita töitä, mutta sen jälkeen kaikki olisi auki? Uskaltaisiko jättää vakkarityön ja seikkailla tulevan vuoden? Tai siis olla hermorauniona ettei Enää Ikinä löydä (vakituista) työtä?
Onko puoli vuotta riittävä aika siihen, että saisi myöskin sille toiselle puolikkaalle kehiteltyä jotain mistä saa palkkaa?
Kuinka tekisit?

Paska lienee pahan makuista, joten heitä se paskapääpomolle päin näköä. Nöyristely ja hermorauniona duunin takia olo on ihan turhaa.
Repäisyt vie elämää eteenpäin, tavalla tai toisella.

Nyt,ehkä vuoden viimeinen, viski, tai sitten ei. Kiitos.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

Avatar
Gladys
Michael Knight
Viestit: 4483
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Iltaa taloon, kylän kulkijat, tutut ja tuntemattomat. Jos sallitte, niin liityn seuraanne kauniiksijuomaan itseni, teidät muut (etenkin anniksen villahousut), ja lopulta koko maailman.

Kuohuvaa pöytään siis, sekä alkoholillisena että -holittomana. Kristallilaseista kiitos.

J.May. I feel you. Olen tullut siihen lopputulemaan, että ehkä Minfo on kuin Hotel California. You can check out anytime you like, but you can never leave.

Yhdet sille ja kaikelle! Piis änd laav.
All is pretty.
- Andy Warhol

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Miten mä en nyt oikein luota tohon kakkosupin juttuun vuoden viimeisestä viskistä?

Lissää sitä viinaa - leukojen välliin juu, kuten joskus saunalauluja ollaan veisattu. Onko tuttu tuo juoma- ja teekkareiden juomalauluna tunnettu? Siis tää:
https://youtu.be/ikif72AyEW4

Josta on muuten myös sotaversio, silmien välliin, mahtaiskohan paukkua kansojenkiihoittelu, jos loisin tästä musulmaaniversion ja vetäisin sen juupituupissa?
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

Vastaa Viestiin