Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7. - törkeä kuolemantuottamus

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3180
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7. - törkeä kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Heinä 11, 2019 6:06 pm

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuk ... ut/7476510

Kuka pahoinpideltiin törkeällä tavalla Ylöjärvellä? Poliisi pyytää apua uhrin tunnistamiseksi – mies on vakavasti loukkaantunut

Mies pahoinpideltiin tiistaina 9. heinäkuuta kello 21–21.30 välisenä aikana Ylöjärven Kaurasmäentie 15 kohdalla katualueella, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi.

Poliisin mukaan uhrin päähän oli kohdistettu voimakasta väkivaltaa ja uhrin tila on vakava.

Poliisi on pidättänyt tekoon epäiltynä kaksi miestä, joista toinen tavoitettiin Tampereelta keskiviikkona iltapäivällä.

Uhri on tajuton eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa. Uhri on arviolta 50–60-vuotias, normaalivartaloinen ja hän on noin 175 cm pitkä. Miehellä on ruskeat, siistit, lyhyet hiukset, jotka ovat pään päällä pystyssä sekä osittain harmaantunutta partaa suun ympärillä ja yllään musta takki.

Poliisi pyytää pahoinpitelyn nähneitä tai siitä jotain tietäviä sekä uhrin mahdollisen henkilöllisyyden tietäviä ottamaan yhteyttä Nokian poliisiin, 0295 445 888 (8-16) tai sähköpostilla [email protected]

Otsikkoa muutettu, uhrin henkilöys tiedossa, otsikkoa päivitetty tuomion jälkeen
-NILS-

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3180
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Kuka pahoinpideltiin Ylöjärvellä, poliisi pyytää apua

Viesti Kirjoittaja Iivis » Pe Heinä 12, 2019 5:45 pm

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylo ... ta/7478512

Ylöjärvellä pahoinpidelty mies on edelleen tajuton: Poliisi tunnistanut uhrin ja epäillyt – yksi vangittuna tapon yrityksestä

Ylöjärvellä tapahtuneen pahoinpitelyn tutkinta etenee, kertoo poliisi tiedotteessaan. Uhrin henkilöllisyys on selvinnyt ja kaksi henkilöä on otettu kiinni pahoinpitelyyn liittyen. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi pyysi aiemmin tällä viikolla yleisön apua pahoinpidellyn miehen henkilöllisyyden tunnistamiseksi. Mies oli saanut pahoinpitelystä vakavat vammat ja hän on ollut pahoinpitelystä lähtien sairaalassa tajuttomana.

Mies on tunnistettu 62-vuotiaaksi ylöjärveläiseksi mieheksi. Kaksi miestä on otettu kiinni tapaukseen liittyen, joista toinen on tunnustanut pahoinpitelyn.

Pahoinpitelijä ja uhri tunsivat toisensa
Nuori mies on kertonut pahoinpidelleensä miehen, koska hän oli ohi kävellessään katsonut häntä epämiellyttävällä tavalla. Tapauksen osapuolet ovat tunteneet toisensa entuudestaan.

Poliisi on vanginnut yhden henkilön tapauksen johdosta epäiltynä tapon yrityksestä.

Poliisi toivoo edelleen mahdollisia silminnäkijähavaintoja tapauksesta annettavan Nokian poliisille numeroon 0295 445 888, vastaajaan 0800 90022 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

KZA
Alibin satunnaislukija
Viestit: 101
Liittynyt: Ti Touko 12, 2015 8:33 pm
Paikkakunta: Kehä 3 ulkopuolella

Re: Kuka pahoinpideltiin Ylöjärvellä, poliisi pyytää apua

Viesti Kirjoittaja KZA » Pe Heinä 12, 2019 6:09 pm

"Nuori mies on kertonut pahoinpidelleensä miehen, koska hän oli ohi kävellessään katsonut häntä epämiellyttävällä tavalla."

Siinäpä on taas syytä kerrakseen...
Suattaaha se olla mut suattaa olla olemattakii...

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kuka pahoinpideltiin Ylöjärvellä - poliisi pyytää apua

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Pe Heinä 19, 2019 12:10 pm

Johtiko epämiellyttävä katse tappoon? Rajusti pahoinpidelty mies taisteli hengestään yli viikon ja kuoli – poliisi avaa epäillyn tekijän motiivia

Pirkanmaalla Ylöjärvellä pahoinpidelty mies on kuollut saamiinsa vammoihin, kertoo poliisi. Mies joutui väkivallan uhriksi viime viikon tiistaina, ja hän kuoli noin viikkoa myöhemmin.

Poliisin mukaan 62-vuotiaan ylöjärveläismiehen päähän oli kohdistettu voimakasta väkivaltaa. Motiivi oli poliisin tietojen mukaan se, että uhri oli hetkeä aiemmin ohi kävellessään katsonut epäiltyä epämiellyttävästi. Miehet eivät tunteneet toisiaan.

Juttua tutkittiin aiemmin tapon yrityksenä, mutta uhrin kuoltua tutkinta muuttui henkirikostutkinnaksi. Taposta epäillään 30-vuotiasta miestä. Poliisin mukaan hän on myöntänyt lyöneensä uhria.
mtvuutiset.fi
19.07.2019 11:50
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kuka pahoinpideltiin Ylöjärvellä - poliisi pyytää apua

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Pe Heinä 19, 2019 12:51 pm

Ja jos et katso, niin sitä pidetään töykeänä ja syrjivänä - minut haukuttiin syksyllä rasistiksi näin tehdessäni, tuli "rasista" ja jotain muuta ölinää, mitä en ymmärtänyt. Joku kansalaisuusmies voisi alkaa järjestämään suomalaisile "miellyttävän katsomisen" kursseja, siinä voi vaan joutua metoo-henkisiin syytteisiin seksuaalisesta häirinnästä, koska ulkonäkö ei nykyään kerro kuka on mitäkin seksiä, eikä sitä tässä kohta tiedä enää itsekään.
Burn
Loot
Murder

Etsivä Shitlock
Parranpäristäjä
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Joulu 17, 2013 11:42 am

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7.

Viesti Kirjoittaja Etsivä Shitlock » Su Elo 04, 2019 2:43 am

"Poliisi on pidättänyt tekoon epäiltynä kaksi miestä, joista toinen tavoitettiin tiistaina noin 100 metrin päästä tapahtumapaikasta ja toinen Tampereelta keskiviikkona iltapäivällä.
Rikoskomisario Ossi Kaario kertoo, että ensimmäisenä kiinniotettu on kiistänyt osallisuutensa pahoinpitelyyn ja sanoo Tampereelta kiinniotetun aiheuttaneen vammat. Keskiviikkona tavoitettua päästään Kaarion mukaan kuulustelemaan vasta torstaina."
https://yle.fi/uutiset/3-10872044
Eli tämä toinen on katsellut vierestä kun toinen hakkasi/potki uhrin. Asuu ilmeisesti tuolla alueella.
"Ylöjärvellä tiistaina 9.7.2019 illalla pahoinpidelty mies menehtyi saamiinsa vammoihin tiistaina 17.7. Poliisilla oli kiinniotettuna tapahtuman jälkeen kaksi henkilöä, joista vanhempi on vapautettu eikä häntä enää tutkinnassa esiin tulleen perusteella epäillä syyllistyneen tekoon. Toinen henkilö vangittiin perjantaina 12.7.2019 Pirkanmaan käräjäoikeudessa ja hän on myöntänyt lyöneensä uhria. Tutkinnassa rikosnimikkeenä on tappo."
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... htyi_82387
Juttua tutkitaan tappona.

Onko mitään tietoa onko tekijä kotiutettu hiljattain vankilasta tai psykiatriselta?

Avatar
meitzi
Charlien Enkeli
Viestit: 1995
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Henkirikos ylöjärvellä, ohikulkija kohteena

Viesti Kirjoittaja meitzi » Ke Syys 18, 2019 10:51 am

ns. tervettä meininkiä. Siinä on hieman miettimistä isällä, että millainen poika tuli kasvatetuksi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9aa8 ... 59b55bfaee
Syyte: Isän järkytys illanvietossa – poika kävi tupakalla ja tappoi satunnaisen ohikulkijan

Epäillyn henkirikoksen motiivi oli epämiellyttävä katse.
Syyttäjän mukaan Ylöjärven heinäkuisessa kuolemantapauksessa on kyse taposta. Asiaa puidaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa. TIMO MARTTILA
Ylöjärvellä heinäkuun 9. päivänä 2019 tapahtunut väkivallanteko etenee Pirkanmaan käräjäoikeuteen henkirikosasiana.

Syyttäjä on nostanut kolmekymppistä paikallista miestä vastaan syytteen taposta. Epäilty on vangittuna, eli käräjäoikeuden pääkäsittely pidettäneen kahden viikon sisällä.

Poliisi tiedotti tapauksesta julkisuuteen ensisijaisesti siksi, että rikoksen uhrin henkilöllisyys ei aluksi ollut selvillä. Ylöjärveläinen 62-vuotias mies joutui vakavasti pahoinpidellyksi, ja hänet vietiin tajuttomana sairaalaan. Uhri tunnistettiin. Mies taisteli hengestään noin viikon, mutta menehtyi.

Väkivalta oli luonteeltaan niin vakavaa, että poliisi alkoi tutkia sitä heti tapon yrityksenä. Lisäksi se oli yllätyksellistä: miehet eivät tunteneet toisiaan, ja ainoana pontimena oli poliisin mukaan ”epämiellyttävä katse”.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ossi Kaario Sisä-Suomen poliisista kertoo tapahtumista yleisellä tasolla.

– Epäilty oli ollut takapihalla tupakalla. Kymmenen, viidentoista metrin päästä menee katu, jossa uhri sitten käveli. Epäillyn mielestä uhri oli katsonut häntä jotenkin pahasti, Kaario sanoo.

Kello oli jonkin verran yli yhdeksän illalla, kun tupakoinut mies lähti ohikulkijan perään. Noin sadan metrin päässä hän kävi uhrin kimppuun.

– Epäilty löi uhria nyrkeillä päähän, ja uhri kaatui maahan. Sitä, miten vammat ovat tulleet, varmaankin puidaan käräjillä.

Isällä ei osuutta tapahtumiin
Esitutkinnan alkuvaihe oli haastava. Pääepäillyn lisäksi asunnossa oli tämän isä. Epäilty tappaja oli tekoaikaan erittäin päihtynyt, eikä nyrkein tehdyllä pahoinpitelyllä ollut ainakaan suoria todistajia.

Esitutkinnassa kävi suhteellisen nopeasti ilmi, että vanhemmalla miehellä ei ollut mitään tekemistä hyökkäyksen kanssa. Isä pyrki päin vastoin auttamaan pahoinpitelyn uhria.

– Pahoinpitelijän isä oli alkuun myös kiinni, mutta hänet vapautettiin. Oli seikkoja, joiden vuoksi häntäkin oli syytä epäillä, mutta se kääntyi, kun poika kertoi toimineensa varsin itsenäisesti ja isä taas kiisti, Kaario kertoo.

Epäilty on myöntänyt esitutkinnassa, että löi miestä. Varsinainen vastaus tapposyytteeseen tulee ilmi vasta käräjäoikeudessa.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

sine qua non

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7.

Viesti Kirjoittaja sine qua non » Pe Syys 27, 2019 1:55 pm

Käräjiä on alettu käydä tänään Tampereella.

https://www.aamulehti.fi/a/0a6692bd-c8b ... 2737894164
Syyttäjä vaatii Ylöjärvellä sivullisen ohikulkijan kimppuun käyneelle vähintään 10 vuoden vankeutta – 62-vuotias mies menehtyi viikko hyökkäyksen jälkeen

27.9.2019 12.34
Jenna Keto-Tokoi


Syyttäjä vaatii Ylöjärvellä ohikulkijan kimppuun käyneelle miehelle vähintään 10 vuoden vankeusrangaistusta. Syyttäjän ensisijainen vaatimus on taposta, vaihtoehtoisesti törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Tapauksen käsittely alkoi perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Hyökkäys tapahtui Ylöjärvellä 9. heinäkuuta. Uhri kulki miehen ohitse, minkä jälkeen mies lähti ohikulkijan perään ja hyökkäsi tämän kimppuun. Ohikulkija menehtyi pahoinpitelyssä saamiinsa vammoihin noin viikkoa myöhemmin sairaalassa.

Syyttäjän mukaan ohikulkija kaatui hyökkäyksen voimasta maahan ja löi päänsä. Tämän jälkeen syytetty löi kaatunutta uhria useita kertoja päähän. Lopetettuaan mies poistui paikalta ja jätti uhrin tajuttomana makaamaan maahan.

Syyttäjä katsoo, että miehen tarkoituksena oli tappaa uhri tai pitää todennäköisenä, että uhri kuolee hänen toimintansa seurauksena.

Syyttäjä piti tekoa kokonaisuutena arvotellen törkeänä.

Uhrille aiheutui muun muassa aivovaurio ja aivoverenvuotoa sekä vakavia murtumia pään alueelle hyökkäyksestä.

Hyökkäyksen uhriksi joutunut mies vietiin sairaalaan. Hän ei enää herännyt tajuihinsa ja menehtyi 17. heinäkuuta. Uhriksi joutunut mies oli 62-vuotias ohikulkija, joka ei tiettävästi tuntenut tekijää.

Syyttäjä vaatii miehelle samalla tuomiota myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja pahoinpitelystä.

Myös vastaajan isä otettiin kiinni ja vangittiin teosta epäiltynä. Häntä vastaan ei ole nostettu syytettä.
AL:n toimittaja Jenna Keto-Tokoi kirjoittaa jutun viimeisissä virkkeissä, että myös syytetyn isä otettiin kiinni ja vangittiin teosta epäiltynä, mutta häntä vastaan ei ole nostettu syytettä. Tuommoisenaan isän osuus tapahtumiin voi jäädä mietityttämään lukijaa saati nyt sitten se, että onko se isä edelleen vangittuna. Keto-Tokoi olisi voinut hyvin kertoa esitutkinnassa selvinneen aika nopeasti, että isä ei ollut mukana pahoinpitelyssä vaan päin vastoin hän oli yrittänyt auttaa uhria, ja että isä vapautettiin tutkintavankeudesta. (Keto-Tokoin kollega saman konsernin Iltalehdessä osasi jutussaan kertoa tämän [meitzin viestistä voi lukea tuon IL:n jutun], joten luultavaa on, että Keto-Tokoillakin on asia tiedossa.)

Toivottavasti tämä tapaus ei nyt mene pahoinpitelynä vaan tuomio tulisi taposta.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7.

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Syys 29, 2019 12:57 pm

Uhri oli Kanarialla pitkään asunut ja Suomessa toisinaan poikennut Risto "Ressu" Aarnio. Hänet saatettin haudan lepoon Tampereella 15. syyskuuta lähimpien läsnäollessa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

L'amourha
Columbo
Viestit: 2311
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7.

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Pe Loka 11, 2019 3:16 pm

Mies aiheutti ohikulkijan kuoleman lyömällä tätä päähän Ylöjärvellä, oikeus tuomitsi kolme ja puoli vuotta vankeutta

Syyttäjä vaati 27-vuotiaalle miehelle rangaistusta taposta, mutta oikeuden mukaan tahallisesta henkirikoksesta ei ollut näyttöä.

Julkaistu: 11.10. 15:06

PIRKANMAAN käräjäoikeus langetti perjantaina ehdottoman vankeustuomion tapauksesta, jossa mies aiheutti väkivallalla ohikulkijan kuoleman Ylöjärvellä viime heinäkuussa.

Tuomion mukaan nykyisin 27-vuotias mies riiteli ensin isänsä kanssa tämän asunnolla ja meni takapihalle tupakalle. Tällöin tuntematon 62-vuotias ylöjärveläismies käveli viereistä Kaurasmäentietä pitkin, ja he sanoivat toisilleen jotakin.

27-vuotias mies ei saanut selvää ohikulkijan viimeisistä sanoista, lähti hänen peräänsä ja tarttui tätä olkapäästä. Ohikulkija kääntyi ja hänen kätensä osui 27-vuotiaaseen mieheen.

Sen jälkeen 27-vuotias löi vanhempaa miestä kolmesti päähän. Uhri kaatui maahan, ja pahoinpitelijä poistui paikalta.

Uhri löydettiin iltayhdeksän jälkeen vakavasti loukkaantuneena maasta. Hän kuoli pahoinpitelyvammoihin runsasta viikkoa myöhemmin sairaalassa.

SYYTTÄJÄ vaati miehelle rangaistusta ensisijaisesti taposta, mutta käräjäoikeus katsoi teon törkeäksi pahoinpitelyksi ja törkeäksi kuolemantuottamukseksi.

Tuomion mukaan näyttöä ei ollut siitä, että pahoinpitelijä olisi aikonut tappaa uhrin.

Käräjäoikeus tuomitsi 27-vuotiaan Samuel Miika Albert Ahon kolmeksi ja puoleksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

Tuomioon sisältyy Ylöjärven kuolemantapauksen lisäksi myös muun muassa kaksi muuta pahoinpitelyä, törkeä rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos. Lisäksi miehen aiempi ehdollinen vankeustuomio määrättiin täytäntöön pantavaksi.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006269601.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

sine qua non

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7.

Viesti Kirjoittaja sine qua non » Pe Loka 11, 2019 4:21 pm

Vmp, kyllä oli taas halpa ihmisen henki. Ja kaiken lisäksi tuo kolme ja puoli vuotta vankeutta kattaa monta muuta Samuelin aiemmin tekemää rikosta SEKÄ aikaisemman ehdollisen vankeustuomion täytäntöönpanon. Onkohan missään muussa maailman maassa käytössä samanlaista käsittämätöntä tukkualennusmenettelyä rikollisille rangaistuksia jaettaessa kuin meillä?

Avatar
ajanpatina
Sammakkoprofessori
Viestit: 419
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Stadi

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7.

Viesti Kirjoittaja ajanpatina » La Loka 12, 2019 1:31 pm

sine qua non kirjoitti:
Pe Loka 11, 2019 4:21 pm
Vmp, kyllä oli taas halpa ihmisen henki. Ja kaiken lisäksi tuo kolme ja puoli vuotta vankeutta kattaa monta muuta Samuelin aiemmin tekemää rikosta SEKÄ aikaisemman ehdollisen vankeustuomion täytäntöönpanon. Onkohan missään muussa maailman maassa käytössä samanlaista käsittämätöntä tukkualennusmenettelyä rikollisille rangaistuksia jaettaessa kuin meillä?
Eipä taida muualla maailmassa todellakaan olla näin liberaalit lait. Mutta, tämäkin tuomio osaltaan jälleen todistaa ja kertoo, kuinka Suomesta on "oikeus" kuollut ja kuopaatu. Laki toki meiltä löytyy, mutta se ei tunne käsitettä "oikeus", eikä "moraaliakaan". :evil:

On muuten outoa, kun maamme "oikeuslaitos", tuomareineen ja asianajajineen on todella korkeasti koulutettua ammattikuntaa ja ne eivät tunne "oikeutta", mutta maksavat maltaita veronmaksajille. Se on Suomen moraalittomin ja rikollisin ammattikunta ja sille maksetaan todellakin tähtitieteellisiä palkkoja oikeusmurhien teosta, koska moraalia ja oikeutta ei tämä ammattikunta tunne. :shock: :evil:

Yli 3000 vuotta sitten kuningas Salomo lausui sanat; "Katso, minä näin oikeuspaikan ja siellä istui vääryys". :shock:
Kuinka oikeassa onkaan tänäkin päivänä Salomonin sanat Suomen Laissa ja "oikeuslaitoksessa". Rehellinen rahahuorrakin on kunniallisempi kuin yksikään Suomen "oikeusoppinut". Sen alemmaksi ei voi ihminen enään vajota kuin lukea itsensä lakimieheksi tahi ryhtyä politiikoksi. :evil:
Kaikella on aikansa.

multsi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 211
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7. - törkeä kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja multsi » La Loka 12, 2019 2:33 pm

Ehkäpä se syy on kuitenkin enemmän lainsäätäjässä kuin lainsoveltajassa...

Etsivä Shitlock
Parranpäristäjä
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Joulu 17, 2013 11:42 am

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7. - törkeä kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Etsivä Shitlock » La Loka 12, 2019 10:36 pm

Ylivoimaisesti suosituin Ylöjärveen liittyvä Youtube-video on nimimerkin lassi623 Ylö-B – Kilpee Katuu. Siinä noin yläkouluikäiseltä kuulostava nuorukainen räppää mopon virittämisestä, poliisia karkuun ajamisesta ja yleisen paheksunnan aiheuttamisesta.
Satunnaisia kuvituskuvia ja teknisesti kehnon ääniraidan sisältävä video on katsottu reilut 40 000 kertaa. Hakusanalla Ylö-B löytyy lisäksi neljä muuta videota, joissa sama biisi esitetään eri kuvituksilla.
Ylö-B-artistinimen taustalla on ylöjärveläinen Samuel Aho. Hän kertoo tehneensä kyseisen biisin noin 15-vuotiaana vanhemmiltaan salaa.
– Kaverini Ville Jokela sävelsi tietokoneella biitin, jonka päälle minä sitten räppäsin kaikenlaista epäsovinnaista, Aho naurahtaa.
– Se oli sitä aikaa, kun Ylöjärvellä ajettiin vielä mopoilla eikä mopoautoilla. Kappale pohjautuu ihan oikeisiin tapahtumiin. Pahennusta tuli herätettyä aika usein, 23-vuotias nuorukainen muistelee.
Aho ei itse ole koskaan ladannut hengentuotostaan Youtubeen. Alun perin paikalliset teinit jakoivat sitä toisilleen usb-muistitikuilla ja kännyköiden Bluetooth-yhteyksillä.
Yhteensä Ylö-B-videoita on katsottu videopalvelussa yli 125 000 kertaa. Samuel Aholta kysellään biisistä vielä tänäkin päivänä.
– Aika moni nuori mopoilija sen tuntuu tietävän. Ja kyllähän minä olen biisistä ylpeä. Räppäämisestä ei tullut minulle uraa, mutta ei minua hävetä sanoa, että joskus vitsillä tuollaisen tekeleen kyhäsin, sekatyöfirmaa nykyisin pyörittävä mies hekottaa.
https://ylojarvenuutiset.fi/2015/06/29/ ... so-videot/
https://soundcloud.com/samuel-aho-2

Musiikkiakin on tehnyt.

Etsivä Shitlock
Parranpäristäjä
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Joulu 17, 2013 11:42 am

Re: Ylöjärvellä 9.7. pahoinpidelty 62-v mies kuoli 17.7. - törkeä kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Etsivä Shitlock » La Loka 12, 2019 10:38 pm

multsi kirjoitti:
La Loka 12, 2019 2:33 pm
Ehkäpä se syy on kuitenkin enemmän lainsäätäjässä kuin lainsoveltajassa...
No, voihan sen noinkin tulkita. Mutta oliskohan taulukossa ollut varaa useammankin vuoden istumiseen, liian usein mennään ala-rajoilla.

Vastaa Viestiin