Karibian oudot turistikuolemat

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Olivia Benson
Alibin satunnaislukija
Viestit: 137
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 2:37 pm

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja Olivia Benson » Ke Kesä 19, 2019 2:52 pm

morbidelli kirjoitti:Nyt jo kahdeksan.

Kaikki amerikkalaisia. Kai siellä muitakin turisteja käy?
Käy toki, mutta eniten amerikkalaisia koska lähellä ja halvoin&rupusin Karibian kohteista. Amerikkalaisten Kanaria.

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 218
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja OscM » Pe Kesä 21, 2019 12:25 am

Dominikaanien terveysministerön tiedottajan C. Sueron mielestä kohu turistikuolemista on vahvasti liioiteltu. Hänen mukaansa mm. se turisti, jolta löytyi nestettä aivoista ja keuhkoista + sydäninfarkti (49 v.), kuoli todennäköisesti vain shokkiin nähtyään puolisonsa kuolleena...

https://nypost.com/2019/06/20/tourist-l ... officials/
Dominican Republic health officials say the Maryland woman found dead last month with her fiancé in a hotel room likely died from the “shock” of seeing her partner dead.
Ministry of Public Health spokesman Carlos Suero insisted that the Caribbean country shouldn’t be blamed for the series of tourist deaths on the island, which includes Cynthia Ann Day and fiancé Nathaniel Holmes.
Suero claimed that Holmes died, then Day followed, “probably from the shock of seeing the person beside her dead.”
“They were a special case as far as US tourists,” Suero told Fox News on Wednesday. “They were a special medical case.”
The couple’s bodies were discovered May 30 in their hotel room at the Grand Bahia Principe La Romana resort. Bottles of medication to treat high blood pressure reportedly were also recovered.
“There were many bottles of prescription medication in their room,” Suero said. “They practically carried around a pharmacy with them. They had pills for blood pressure, for the heart, they had anti-depressants. When you get on an airplane and travel with all that medical [baggage], this can happen.”
Both their autopsies indicated they died from respiratory failure and pulmonary edema, according to Dominican authorities. Day also suffered cerebral edema.
The couple’s family, however, said they plan to have second autopsies performed in the US.

hipsulainen
Hercule Poirot
Viestit: 2087
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja hipsulainen » La Kesä 22, 2019 8:48 pm

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006151436.html

Karibian paratiisikohdetta varjostava kuolemanvyyhti synkkenee entisestään – jo kymmenes turisti kuoli äkillisesti

Kuva
Ranta Dominikaanisen tasavallan saarella. (KUVA: JUHA PUIKKONEN)

Amerikkalaisen Donette Edge Cannonin, 38, äkillinen kuolema Dominikaanisen tasavallan saarella on viimeaikaisten uutisten valossa herättänyt perheen epäilykset.

KARIBIALLA Dominikaanisessa tasavallassa tapahtuneista, kysymyksiä herättäneistä amerikkalaisturistien äkillisistä kuolemista on tullut ilmi jo kymmenes tapaus.

Donette Edge Cannon, 38, vieraili viime vuonna perhematkalla lomakeskus Sunscape Bávaro Beachissa, Punta Canan kaupungissa.

Queensista kotoisin ollut catering-yrittäjä ja neljän lapsen äiti sai matkan aikana äkillisen vatsataudin, jonka jälkeen hän kuoli tuntien sisällä. Naisen perhe kertoi tapauksesta New York Postille perjantaina.

Cannon oli saapunut maahan 14. toukokuuta 2018, jonka jälkeen hän oli viettänyt alueella neljä päivää lomaillen.

Naisen seurue oli kärsinyt matkan aikana lievistä vatsavaivoista. Ne eivät kuitenkaan huolestuttaneet diabetesta sairastanutta ja dialyysihoitoa saanutta naista.

Viimeisenä ilta matkaseurue oli käynyt illallisella ja tanssimassa, ennen kuin kaikki olivat siirtyneet nukkumaan huoneisiinsa.

Keskellä yötä Cannon oli herännyt vatsakipuun sekä alkanut oksentaa ja ripuloida. Kun hän ei voinut vielä aamullakaan paremmin, perhe päätti soittaa lääkärille.

Pian sairaalaan saapumisen jälkeen nainen oli kuitenkin kuollut. Cannonin sisar kertoo New York Postille, että pelastushenkilökunnalle kerrottiin naisen munuaisongelmista, mutta hänet tuotiin sairaalaan ilman dialyysihoitajaa.

Paikalliset viranomaiset vahvistivat kuolinsyyksi munuaisen vajaatoiminnan. Sairastumissyytä ei kuitenkaan selvitetty ikinä tarkemmin.

Cannonin perheenjäsenten epäilykset heräsivätkin myöhemmin, kun he näkivät uutisia alueella tapahtuneista turistien kuolemista.

CANNONIN kuolema jatkaa kasvavaa listaa alueella äkillisesti kuolleista amerikkalaisturisteista. Kuolemantapauksia on sattunut useissa eri lomakeskuksissa. Osassa tapauksista kuolinolosuhteet ovat herättäneet kysymyksiä, koska osa tapauksista muistuttaa toisiaan hämmentävän paljon.

Uutiset Cannonin kuolemasta tulivat julki vain päivää myöhemmin, kuin Fox News oli kertonut jälleen Dominikaanisessa tasavallassa paljastuneesta kahdesta amerikkalaisturistin äkillisestä kuolemasta.

Kansasista kotoisin oleva armeijan veteraani Chris Palmer, 41, kuoli matkailukohteessa huhtikuussa 2018. Pennsylvanialainen eläkeläinen Barbara Diane Maser-Mitchell, 69, kuoli lomallaan syyskuussa 2016. Molemmat kuolemat diagnosoitiin sydänkohtauksiksi.

Palmer majoittui lomakeskus Villa Cocotal Palmassa, Punta Canassa ja Maser-Mitchell saman kaupungin Excellence-lomakeskuksessa.

MONET alueella menehtyneistä turisteista ovat olleet perusterveitä ihmisiä, jotka ovat kuolleet yllättäen ja äkillisesti ilman aiempia terveysongelmia.

Fox Newsin mukaan kolmen turistin ruumiinavauksessa todettiin kuolinsyyksi hengitysteiden häiriö ja keuhkoödeema. Keuhkoödeema on sairaus, jossa keuhkot täyttyvät nesteellä.

Lisäksi lukuisia turisteja on kärsinyt vakavista vatsaongelmista alueella lomailun jälkeen, The People kertoo.

IS on kertonut aiemmin, että kuolemista neljä on tapahtunut Grand Bahia Principe La Romana -hotellissa El Socossa ja kaksi Punta Canan alueella sijaitsevassa Hard Rock Hotel & Casino -kompleksissa.

PAIKALLISEN terveysministeriön tiedottaja Carlos Suero kutsui Fox Newsille turistien kuolemista uutisointia ”valeuutisiksi” ja hysterian lietsomiseksi. Sueron mukaan terveysministeriö vakuuttaa, että kaikki vedestä, ruuasta ja alkoholista otetut testitulokset ovat olleet normaaleja, eikä paikallisia viranomaisia tulisi syyttää kuolemista.

People-lehti on vahvistanut, että sekä FBI että Yhdysvaltain terveysviranomainen CDC tutkivat kyseisiä outoja kuolemantapauksia. Keskeneräisestä tutkinnasta ei ole kuitenkaan toistaiseksi tiedotettu enempää.

ALLA People-lehden jutun pohjalta tehty listaus, mitä aiemmin alueella oudoiksi leimatuista kuolemantapauksista toistaiseksi tiedetään.

30. toukokuuta: Edward Nathaniel Holmes ja Cynthia Day

Marylandista kotoisin ollut pariskunta, Edward Nathaniel Holmes, 63, ja Cynthia Day, 49, löytyi kuolleena hotellihuoneestaan. Hotellin työntekijä löysi pariskunnan elottomana kun he eivät olleet poistuneet hotellista ilmoittamanaan ajankohtana. Ruumiista ei löytynyt väkivallan merkkejä. Ruumiinavauksessa molemmilla todettiin hengitysvajaus ja keuhkopöhö. Dayn kerrotaan kärsineen myös aivojen turvotuksesta.

New York Postin mukaan paikalliset viranomaiset ovat sittemmin epäilleet Dayn kuolinsyyksi shokkia, joka seurasi, kun nainen löysi miesystävänsä kuolleena.

25. toukokuuta: Miranda Schaup-Werner

Pennsylvaniasta kotoisin ollut Miranda Schaup-Werner, 41, oli viettämässä miehensä kanssa yhdeksättä hääpäiväänsä, kun hän otti hotellihuoneen minibaarista drinkin ja selfien ottamisen jälkeen alkoi kirkua. Shaup-Werner menetti tajuntansa eikä häntä onnistuttu elvyttämään yrityksistä huolimatta. Ruumiinavauksen mukaan naisen kerrotaan kuolleen sydänkohtaukseen, joka aiheutti hengityselinten vajaatoiminnan ja nesteen kertymisen keuhkoihin.

14 huhtikuuta: Robert Bell Wallace

Poikapuolensa häitä Punta Canan alueelle viettämään saapunut amerikkalaismies Robert Bell Wallace, 67, alkoi voida pahoin otettuaan viskin hotellihuoneensa minibaarista. Hänen virtsansa ja ulosteensa muuttui veriseksi ja mies kuoli kolme päivää oireiden alkamisen jälkeen. Miehen kerrotaan voineen täysin normaalisti ennen oireiden alkamista.

Heinäkuu 2018: David Harrison

Hääpäiväänsä Punta Canan alueelle vaimonsa ja poikansa kanssa viettämään saapunut amerikkalaismies David Harrison, 45, alkoi tuntea itsensä huonovointiseksi ja meni sänkyyn. Hetkeä myöhemmin hän heräsi aivan hikisenä. Vaimon mukaan mies yritti nousta sängystä, muttei kyennyt kuin mumisemaan. Pian mies kuoli. Miehen kuolinsyyksi on kerrottu sydänkohtaus, keuhkopöhö ja hengitysvajaus.

Kesäkuu 2018: Yvette Monique Sport

Pennsylvaniasta kotoisin ollut Yvette Monique Sport, 51, oli juuri saapunut Bahia Principe -hotelliin, kun hänen kerrottiin ottaneen huoneensa minibaarista drinkin, käyneen suihkussa ja menneen sänkyyn. Nainen löydettiin huoneesta elottomana seuraavana päivänä. Siskon kertoman perusteella nainen oli perusterve. Kuolinsyyksi määriteltiin alun perin sydänkohtaus, mutta People-lehden mukaan tapaus tutkitaan nyt uudelleen.

Nelli Lapintie, Pipsa Havula, Mikko Vesa
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

tötterö
Philip Marlowe
Viestit: 1161
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 9:11 am

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja tötterö » La Kesä 22, 2019 10:26 pm

Siivoojaa siellä siivoaa ihmissaastaa?

Avatar
sikakoira
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4734
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja sikakoira » La Kesä 22, 2019 10:33 pm

tötterö kirjoitti:Siivoojaa siellä siivoaa ihmissaastaa?
Näin ehkä,kun nyt lähdetään vielä hiukan kauemmaksi historiassa niin eiköhän tuolta muutama kuollut jenkki turisti vielä löydy. :lol: Jo kymmenes turisti kuoli äkillisesti ,hohhoijaa.
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

John Kimble
Charlien Enkeli
Viestit: 1869
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Karibialla kuollut jo 10 amerikkalaista turistia epäselvissä

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Su Kesä 23, 2019 12:19 am

Karibian paratiisikohdetta varjostava kuolemanvyyhti synkkenee entisestään – jo kymmenes turisti kuoli äkillisesti

Julkaistu: 22.6. 20:23

Amerikkalaisen Donette Edge Cannonin, 38, äkillinen kuolema Dominikaanisen tasavallan saarella on viimeaikaisten uutisten valossa herättänyt perheen epäilykset.

Karibialla Dominikaanisessa tasavallassa tapahtuneista, kysymyksiä herättäneistä amerikkalaisturistien äkillisistä kuolemista on tullut ilmi jo kymmenes tapaus.

Donette Edge Cannon, 38, vieraili viime vuonna perhematkalla lomakeskus Sunscape Bávaro Beachissa, Punta Canan kaupungissa.

Queensista kotoisin ollut catering-yrittäjä ja neljän lapsen äiti sai matkan aikana äkillisen vatsataudin, jonka jälkeen hän kuoli tuntien sisällä. Naisen perhe kertoi tapauksesta New York Postille perjantaina.

Cannon oli saapunut maahan 14. toukokuuta 2018, jonka jälkeen hän oli viettänyt alueella neljä päivää lomaillen.

Naisen seurue oli kärsinyt matkan aikana lievistä vatsavaivoista. Ne eivät kuitenkaan huolestuttaneet diabetesta sairastanutta ja dialyysihoitoa saanutta naista.

Viimeisenä ilta matkaseurue oli käynyt illallisella ja tanssimassa, ennen kuin kaikki olivat siirtyneet nukkumaan huoneisiinsa.

Keskellä yötä Cannon oli herännyt vatsakipuun sekä alkanut oksentaa ja ripuloida. Kun hän ei voinut vielä aamullakaan paremmin, perhe päätti soittaa lääkärille.

Pian sairaalaan saapumisen jälkeen nainen oli kuitenkin kuollut. Cannonin sisar kertoo New York Postille, että pelastushenkilökunnalle kerrottiin naisen munuaisongelmista, mutta hänet tuotiin sairaalaan ilman dialyysihoitajaa.

Paikalliset viranomaiset vahvistivat kuolinsyyksi munuaisen vajaatoiminnan. Sairastumissyytä ei kuitenkaan selvitetty ikinä tarkemmin.

Cannonin perheenjäsenten epäilykset heräsivätkin myöhemmin, kun he näkivät uutisia alueella tapahtuneista turistien kuolemista.

Cannonin kuolema jatkaa kasvavaa listaa alueella äkillisesti kuolleista amerikkalaisturisteista. Kuolemantapauksia on sattunut useissa eri lomakeskuksissa. Osassa tapauksista kuolinolosuhteet ovat herättäneet kysymyksiä, koska osa tapauksista muistuttaa toisiaan hämmentävän paljon.

Uutiset Cannonin kuolemasta tulivat julki vain päivää myöhemmin, kuin Fox News oli kertonut jälleen Dominikaanisessa tasavallassa paljastuneesta kahdesta amerikkalaisturistin äkillisestä kuolemasta.

Kansasista kotoisin oleva armeijan veteraani Chris Palmer, 41, kuoli matkailukohteessa huhtikuussa 2018. Pennsylvanialainen eläkeläinen Barbara Diane Maser-Mitchell, 69, kuoli lomallaan syyskuussa 2016. Molemmat kuolemat diagnosoitiin sydänkohtauksiksi.
Palmer majoittui lomakeskus Villa Cocotal Palmassa, Punta Canassa ja Maser-Mitchell saman kaupungin Excellence-lomakeskuksessa.

Monet alueella menehtyneistä turisteista ovat olleet perusterveitä ihmisiä, jotka ovat kuolleet yllättäen ja äkillisesti ilman aiempia terveysongelmia.

Fox Newsin mukaan kolmen turistin ruumiinavauksessa todettiin kuolinsyyksi hengitysteiden häiriö ja keuhkoödeema. Keuhkoödeema on sairaus, jossa keuhkot täyttyvät nesteellä.

Lisäksi lukuisia turisteja on kärsinyt vakavista vatsaongelmista alueella lomailun jälkeen, The People kertoo.

IS on kertonut aiemmin, että kuolemista neljä on tapahtunut Grand Bahia Principe La Romana -hotellissa El Socossa ja kaksi Punta Canan alueella sijaitsevassa Hard Rock Hotel & Casino -kompleksissa.

Paikallisen terveysministeriön tiedottaja Carlos Suero kutsui Fox Newsille turistien kuolemista uutisointia ”valeuutisiksi” ja hysterian lietsomiseksi. Sueron mukaan terveysministeriö vakuuttaa, että kaikki vedestä, ruuasta ja alkoholista otetut testitulokset ovat olleet normaaleja, eikä paikallisia viranomaisia tulisi syyttää kuolemista.

People-lehti on vahvistanut, että sekä FBI että Yhdysvaltain terveysviranomainen CDC tutkivat kyseisiä outoja kuolemantapauksia. Keskeneräisestä tutkinnasta ei ole kuitenkaan toistaiseksi tiedotettu enempää.

Alla People-lehden jutun pohjalta tehty listaus, mitä aiemmin alueella oudoiksi leimatuista kuolemantapauksista toistaiseksi tiedetään.

30. toukokuuta: Edward Nathaniel Holmes ja Cynthia Day


Marylandista kotoisin ollut pariskunta, Edward Nathaniel Holmes, 63, ja Cynthia Day, 49, löytyi kuolleena hotellihuoneestaan. Hotellin työntekijä löysi pariskunnan elottomana kun he eivät olleet poistuneet hotellista ilmoittamanaan ajankohtana. Ruumiista ei löytynyt väkivallan merkkejä. Ruumiinavauksessa molemmilla todettiin hengitysvajaus ja keuhkopöhö. Dayn kerrotaan kärsineen myös aivojen turvotuksesta.

New York Postin mukaan paikalliset viranomaiset ovat sittemmin epäilleet Dayn kuolinsyyksi shokkia, joka seurasi, kun nainen löysi miesystävänsä kuolleena.

25. toukokuuta: Miranda Schaup-Werner

Pennsylvaniasta kotoisin ollut Miranda Schaup-Werner, 41, oli viettämässä miehensä kanssa yhdeksättä hääpäiväänsä, kun hän otti hotellihuoneen minibaarista drinkin ja selfien ottamisen jälkeen alkoi kirkua. Shaup-Werner menetti tajuntansa eikä häntä onnistuttu elvyttämään yrityksistä huolimatta. Ruumiinavauksen mukaan naisen kerrotaan kuolleen sydänkohtaukseen, joka aiheutti hengityselinten vajaatoiminnan ja nesteen kertymisen keuhkoihin.

14 huhtikuuta: Robert Bell Wallace

Poikapuolensa häitä Punta Canan alueelle viettämään saapunut amerikkalaismies Robert Bell Wallace, 67, alkoi voida pahoin otettuaan viskin hotellihuoneensa minibaarista. Hänen virtsansa ja ulosteensa muuttui veriseksi ja mies kuoli kolme päivää oireiden alkamisen jälkeen. Miehen kerrotaan voineen täysin normaalisti ennen oireiden alkamista.

Heinäkuu 2018: David Harrison

Hääpäiväänsä Punta Canan alueelle vaimonsa ja poikansa kanssa viettämään saapunut amerikkalaismies David Harrison, 45, alkoi tuntea itsensä huonovointiseksi ja meni sänkyyn. Hetkeä myöhemmin hän heräsi aivan hikisenä. Vaimon mukaan mies yritti nousta sängystä, muttei kyennyt kuin mumisemaan. Pian mies kuoli. Miehen kuolinsyyksi on kerrottu sydänkohtaus, keuhkopöhö ja hengitysvajaus.

Kesäkuu 2018: Yvette Monique Sport

Pennsylvaniasta kotoisin ollut Yvette Monique Sport, 51, oli juuri saapunut Bahia Principe -hotelliin, kun hänen kerrottiin ottaneen huoneensa minibaarista drinkin, käyneen suihkussa ja menneen sänkyyn. Nainen löydettiin huoneesta elottomana seuraavana päivänä. Siskon kertoman perusteella nainen oli perusterve. Kuolinsyyksi määriteltiin alun perin sydänkohtaus, mutta People-lehden mukaan tapaus tutkitaan nyt uudelleen.

Nelli Lapintie, Pipsa Havula, Mikko Vesa
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3493
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Su Kesä 23, 2019 1:12 am

Kuolemat on kuitenkin tapahtuneet vuoden aikana ja turisteja käy Dominikaanisessa tasavallassa vuosittain noin kuusi miljoonaa. Kuinkahan monta turistia siellä on kuollut sairauksiin vaikkapa vuonna 2017?

https://en.wikipedia.org/wiki/Tourism_i ... n_Republic

kissafanii
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 45
Liittynyt: Ti Touko 14, 2019 8:24 pm

Re: Karibian turistikuolemat.

Viesti Kirjoittaja kissafanii » Su Kesä 23, 2019 8:49 am

Olivia Benson kirjoitti:Listan jatkoksi vielä tämä coloradolaispariskunta joka rajuja myrkytysoireita saatuaan lähtivät kotiin. Kotiin pästyään ja testien jälkeen lääkäri epäili kyseessä olevan altistus organofosfaateille joita käytetään hyönteismyrkyissä.

https://www.boston25news.com/news/trend ... /956520530

Jostain luin myös että ko. resorteissa ilmastointipömpelit (ilmanotto) oli piilotettu kasviston alle. Resorteissa/hotellialueilla usein myrkytetään yötä vasten niin tietäähän miten siinä käy.
Kyllä hyönteismyrkkyä vaikuttaa uskottavimmalta selitykseltä. Kun turistit eivät halua nähdä minkäänlaista elävää ötökkää lomallansa pitää koko hotelli sisältä ja ulkoa myrkyttää. En ihmettelisi vaikka ilmastointi kanavaan päästettäisiin jatkuvasti hyönteismyrkkyä ilman oikeita annosteluohjeita. Säkästä kiinni mihin huoneeseen suurin määrä joutuu ja huonokuntoiset/allergiset/sydävaivaiset reagoi helpommin.

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja CSI » Su Kesä 23, 2019 10:25 am

Marokonsoturi kirjoitti:
Heräsin ja vatsani kouristeli ja hikoilin, yksi sairastuneita kuvaili New York Postin mukaan.
Nämä eivät taida liittyä tapauksiin, kun ketään ei kuollut ja tuo kuulostaa enemmän ruokamyrkytyksen oireilta.

Kyllä vatsaoireet sopisivat organofosfaattimyrkytyksen, ts. hyönteismyrkyn aiheuttaman myrkytyksen oireisiin.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja CSI » Su Kesä 23, 2019 10:32 am

Toinen näistä hotelleista, joissa kuolemantapauksia on sattunut, muuttuikin sitten kertaheitolla valkeaksi...absolutismiliikkeen jäsenet tykkää.

https://nypost.com/2019/06/22/dominican ... st-deaths/


Hotelleja on useampiakin ja maantieteellistäkin etäisyyttä on. Löytyisikö hotellien väliltä jokin yhdistävä tekijä kuitenkin? Esim. sama huoltofirma? Sama "insect control" firma, joka hoitaa hotellihuoneiden sanitaation?

Ainakin osa organofosfaateista imeytyy ihonkin läpi. Tässähän on kyse aineista, jotka ovat samaa kemiallista sukupuuta kuin esimerkiksi hermomyrkky VX (kuubalaiset Angolassa, Saddam Hussein vs kurdit, Japanin Aum Shrinkyo tai Kim Jong-unin puoliveli Kim Jong-nam Kuala Lumpurin lentokentällä 2017. Myös Salisburyssä käytetty venäläinen Novichok kuuluu organofosfaattijalosteisiin.
Viimeksi muokannut CSI, Su Kesä 23, 2019 10:37 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

ktaina
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2523
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja ktaina » Su Kesä 23, 2019 10:34 am

Kyllähän tuo hyönteismyrkky voisi selittää nuo oireet kun vähempi määrä "voi "tehdä syöpää "roundup"kohu jenkeissä?Tosin roundup taitaa olla vain kasveille mutta mistä sitä tietää mitä kamaa nuo käyttää tuolla..
Viimeksi muokannut ktaina, Su Kesä 23, 2019 10:41 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja CSI » Su Kesä 23, 2019 10:38 am

ktaina kirjoitti:Kyllähän tuo hyönteismyrkky voisi selittää nuo oireet kun vähempi määrä "voi "tehdä syöpää "roundup"kohu jenkeissä?
Roundup ei ole hyönteismyrkky eikä kuulu myöskään organofosfaattien ryhmään.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

ktaina
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2523
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja ktaina » Su Kesä 23, 2019 10:43 am

CSI kirjoitti:
ktaina kirjoitti:Kyllähän tuo hyönteismyrkky voisi selittää nuo oireet kun vähempi määrä "voi "tehdä syöpää "roundup"kohu jenkeissä?
Roundup ei ole hyönteismyrkky eikä kuulu myöskään organofosfaattien ryhmään.
Joo korjasin sen tuonne mutta olit taas niin nopea oikaisemaan :wink: Mistä sitä noista firmoista tietää mitä paskaa ja väärä tuotetta ne tuonne tunkee ilmastointiin?

garcia
Wallander
Viestit: 1025
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 11:13 am

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja garcia » Su Kesä 23, 2019 11:50 am

Täs on vaan muutamia erikoisia yhteisnimittäjiä:

- monessa tapauksessa oireet on alkanu juuri sen jälkeen kun henkilö on ottanu minibaarista drinkin; onko ne minibaarit erityisen alttiita ko. fosfaateille?
Ja miksi juuri keski-ikäiset ihmiset, miksei esim lapsiperheen lapset otettuaan minibaarista limua?
Miksei ihmiset ole voineet huonosti enemmän aamulla, vietettyään yön myrkytetyssä huoneessa. No ehkä koska ilmastoinnin päällepanemisen synnyttämä voimakas virtaus tjtn, mutta miksi se minibaari?
- Sydänkohtaus on tavallinen kuolinsyy muttei ole tavallista että kun henkilö näkee puolisonsa kuolleena niin hän saa sydänkohtauksen, sekä aivo- ja keuhkoödeeman. Tätä ödeemaa näillä on puolella, myös perusterveillä. Ja minibaari kuvassa mukana, sinnekö ne hyönteismyrkyt ängetään?

Tottakai Dominikaanisessa tasavallassa on kuollu ihmisiä ja turisteja pilvin pimein v. 2017 muttei se kiinnosta FBI:ta. Tässä nyt on jotain joka kiinnostaa.

Me saadaan kuulla tästä tapauksesta lisäselvitystä, tai sitten ei ja kaikki painetaan villasella.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7165
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Karibian oudot turistikuolemat

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Kesä 23, 2019 7:01 pm

Vesijohtovesi on sellainen mitä tuolla ei kande juoda ja saattaapa livahtaa jääpala tahi pari minibaariputeleihin, jolloin pullotettuja tuotteumita voidaan syytää aiheetta. Ymoöristömyrkyt on varmaan aika vahva veikkaus, uhrien iällä lienee kytkös asiaan?

Osa uhreista oli kunnon läskejä, joiden munuaiset piiputtivat, mutta keuhkoödeema viittaisi pumpun vajaatoimintaan tai myrkytykseen, heikkohappista autokansaa Koostetta kansankielellä:
http://www.erveytesi.com/104/12985.html
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin