Tapaus Abdirahim Hussein "Husu "Mohammed

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

wretch
Komisaario Köster
Viestit: 1764
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja wretch » Ti Marras 12, 2019 5:31 pm

Abdirahim ”Husu” Hussein teki kaksi rikosilmoitusta – tapahtumapäivä muuttui taas

”Husu” Husseinin kohutun taksimatkan päivämäärä vaihtui taas rikosilmoitukseen. Toinen ilmoitus koskee perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa.
Valehtelun takia Sdp:n Helsingin valtuustoryhmästä jäähylle joutunut Abdirahim ”Husu” Hussein teki maanantaina kaksi rikosilmoitusta poliisille. Toinen niistä koskee taksimatkaa, jonka aikana kuljettajana toiminut Hussein sanojensa mukaan joutui asiakkaansa rasististen solvausten kohteeksi.

Poliisi ei vahvista henkilöllisyyksiä, mutta teonkuvausta vastaava ilmoitus on poliisin mukaan tehty.

– Poliisin sähköiseen rikosilmoitusjärjestelmään on maanantaina tehty ilmoitus, joka vastaa kuvatun kaltaista tekoa, rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin polisiisista kertoo.

Ilmoitus on kirjattu poliisin järjestelmään maanantaina kello 11.17. Se siis tehtiin ennen kuin Sdp:n valtuustoryhmä myöhemmin maanantai-iltana erotti Husseinin määräajaksi ryhmästä valehtelusta johtuvan luottamuspulan vuoksi. Hyllytys jatkuu kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Taksiajoa koskevan rikosilmoituksen mukaan kuljettajaa oli matkan aikana haukuttu rasistisesti. Rikosnimikkeenä on kunnianloukkaus.

Tekoajaksi Hussein on rikosilmoituksessaan poliisille ilmoittanut aamuyön sunnuntaina 3. marraskuuta. Kirjaus jättää yhä epäselväksi, mitä kyytiä rikosilmoitus tarkkaan ottaen koskee, sillä väitetyn rasistisen solvauksen tapahtuma-aika on Hussein kertomuksissa vaihdellut.

Koko jupakka alkoi Husseinin Twitter-viestistä, jossa hän väitti jättäneensä rasistisen asiakkaan kyydistä Tuusulanväylällä aamuyöstä 3. marraskuuta. Taksi Helsingin selvityksen mukaan tällaista ajoa Hussein ei kuitenkaan ajanut.

Auton sijaintitietojen perusteella ainoa edes jotenkin Husseinin kertomukseen täsmäävä ajo Tuusulanväylällä oli keskiviikon ja torstain välisenä yönä eli tapahtumapäivä olisikin 31. lokakuuta.

Hussein viittasi juuri lokakuun 31. päivänä tehtyyn matkaan kommentoidessaan tapausta Ilta-Sanomille eilen maanantaina.

– Se on se matka, josta minulle jäi paljon pahaa mieltä ja olisi pitänyt heittää asiakas ulos, mutta en heittänyt.

Nyt rikosilmoitukseen Hussein on siis kuitenkin jälleen ilmoittanut tekoajaksi sunnuntain 3. marraskuuta. Ilmeisesti ilmoitus siis kuitenkin koskee jotain muuta kuin Tuusulanväylän ajoa.

IS yritti kysyä asiaa tiistaina Husseinilta, mutta hän ei vastannut pyyntöön täsmentää taksimatkaa koskevia tietoja. Facebook-kirjoituksessaan Hussein sanoi, että kyseisenä viikonloppuna oli tapahtunut peräti kolme eri tilannetta, joissa oli rasistista haukkumista.

”(O)len tehnyt useita rikosilmoituksia solvauksista, myös Tuusulanväylän tapahtumista,” Hussein kirjoitti.

Toinen Husseinin maanantaina tekemä rikosilmoitus ei liity taksin ajamiseen. Hussein itse kirjoitti Facebookissa tehneensä rikosilmoituksen perussuomalaisten puheenjohtajasta Jussi Halla-ahosta.

”Tein myös rikosilmoituksen Jussi Halla-ahon solvaavasta tavasta yhdistää minut toisen taksikuskin tekemään raiskaukseen,” Hussein kirjoitti. Hän ilmeisesti viittasi Halla-ahon 4. marraskuuta lähettämään Twitter-viestiin, joka koski uutista taksinkuljettajan raiskaustuomiosta.

– En ole kuullut asiasta muuta kuin olen lukenut Husseinin kirjoituksen. Hän on tietysti vapaa toimimaan haluamallaan tavalla, Halla-aho sanoo.

IS ei tavoittanut tämän jutun tutkinnanjohtajaa tiistaina.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305355.html

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2213
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Ti Marras 12, 2019 5:35 pm

Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 4:27 pm


Perseilyä ei kuulu katsoa läpi sormien, oli kyseessä omat tai vieraat.
Ei kuulu mutta jos perseilijä on oma mummu vs. naapurin mummu niin jokainen kai tietää että siihen omaan mummoon suhtautuu (ainakin normaali) ihminen eri tavalla kuin naapurin vastaavaan. Täysin inhimillistä toimintaa.

Avatar
Villeri
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1321
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ti Marras 12, 2019 5:58 pm

Vai lähti Husseli rikosilmoituksia puuhaamaan... Olisi varmaan tehnyt mielenterveydelle ihan hyvää lopettaa tähän. Mihinhän tämä tie lopulta johtaa, kun toiminta on jo nyt varsin sekopäistä?

wretch
Komisaario Köster
Viestit: 1764
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja wretch » Ti Marras 12, 2019 6:09 pm

Antti-pantti-elefantti ja muu kopla ennen viimeistä käännettä:
Rinne ”Husu” Husseinin valehtelu­jupakan vaikutuksista Sdp:n julki­kuvaan: ”Yksi ihminen kertonut ilmeisesti muunneltua totuutta”

Sdp:n konkaripoliitikko Jukka Gustafsson arvioi, että ”Husu” Husseinin ja Hussein al-Taeen valehtelukohuilla voi olla vaikutusta puolueen kannatukseen. – Se on ihan selvä asia, mutta en niitä suurentelekaan.
Sdp:n puheenjohtaja, pääministeri Antti Rinne katsoo kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Husseinin vahingoittaneen valehtelullaan ennemminkin muita maahanmuuttajia kuin Sdp:tä puolueena.

– Surullinen tapaus. Siinä on yksi ihminen kertonut ilmeisesti muunneltua totuutta ja enemmän tästä on varmasti haittaa hänen kaltaisilleen ihmisille Suomessa kuin kenellekään muulle, Rinne vastasi eduskunnassa kysymykseen tapauksen vaikutuksesta Sdp:n julkikuvalle.

Hussein myönsi eilen valehdelleensa sosiaalisen median kirjoituksessaan. Hussein kertoi viikko sitten julkaisemassaan kirjoituksessa jättäneensä rasistisesti käyttäytyneen matkustajan kyydistä Tuusulanväylälle Helsingissä. Tilanne muuttui Husseinin kannalta tukalaksi, kun Taksi Helsingin lokitiedot eivät olleet yhteneväiset hänen kertomuksensa kanssa.

”Husu” Hussein pyrki kansanedustajaksi Sdp:n eduskuntavaaliehdokkaana, mutta ei tullut valituksi. Hän on jo toinen Sdp:n poliitikko, joka jää valehtelusta kiinni puolen vuoden sisällä. Husseinin tapauksessa on samanlaisia piirteitä kuin kansanedustajaksi nousseen Hussein al-Taeen tapauksessa. Tämä jäi vaalien jälkeen kiinni valheesta vanhoja Facebook-päivityksiään koskeneessa jupakassa.

Rinteen mukaan valehtelujupakoita ja niiden käsittelyä puolueessa ei voi rinnastaa toisiinsa.

– En osaa näitä yhdistää laisinkaan. Hussein al-Taee on eduskuntaryhmän jäsen ja hän ei ymmärtääkseni ole niitä kirjoituksiaan tehnyt eduskuntaryhmän jäsenenä eikä kansanedustajan tehtävässä. Nyt on kysymys Helsingin valtuustoryhmän jäsenestä, jolla ei ole mitään tekemistä eduskunnan kanssa, Rinne sanoi.

Miesten saamat rangaistukset eroavatkin toisistaan merkittävästi. Sdp:n valtuustoryhmä erotti ”Husu” Husseinin eilen ryhmän toiminnasta kesäkuun loppuun asti. Hussein al-Taee selvisi omasta jupakastaan ilman rangaistusta. Eduskuntaryhmä tyytyi vain antamaan tälle ohjeistuksen siitä, miten ryhmän jäsenen ja kansanedustajan on toimittava.

Sdp:n eduskuntaryhmän kokeneeseen kaartiin kuuluva Jukka Gustafsson katsoo, että Sdp:n valtuustoryhmä toimi mallikkaasti puuttuessaan nopeasti Husseinin toimintaan.

– Pidin oikeana, että siihen reagoitiin välittömästi, koska tämän kaltaista valehtelua ei pidä sietää eikä hyväksyä, siinä ei ole mitään tilaa selityksille. Piste. Ei mitään, Gustafsson sanoo.

Marko Asellin (sd) mielestä ”Husu” Husseinin ja Hussein al-Taeen tapauksia ei voi verrata suoraan toisiinsa, vaikka molemmissa tapauksissa ”on ollut valhetta”.

– Nämä ovat yksilöllisiä tilanteita. Al-Taee otti koko tapahtuman hyvin raskaasti, hän sai aika kovan rankaisun julkisuudessa ja joutui olemaan sairauslomalla.

Asell katsoo, että jokaisessa puolueessa on henkilöitä, jotka ”ovat tavalla tai toisella munanneet asioita”. Asell väittää, että Sdp:n kansanedustajien ja valtuutettujen toimintaan puututaan hanakammin kuin joidenkin muiden puolueiden poliitikkojen toimintaan.

– On totuttu siihen, että Sdp:n kansanedustajat tai valtuutetut toimivat totuuspohjaisesti, omilla arvoillaan ja rehellisesti ja ehkä sitten, kun tulee tällaisia tapauksia, ne aiheuttavat isomman hässäkän.

Sdp:n kannatus oli vajonnut tuoreimmassa Ylen gallupissa 13,9 prosenttiin. Gustafsson arvelee, ettei valehtelukohuilla ole ollut Sdp:n kannatukseen ainakaan positiivista vaikutusta.

– Se on ihan selvä asia, mutta en niitä suurentelekaan. Tärkeintä on saada positiiviset viestit eteenpäin, mitkä liittyvät moniin valmisteilla oleviin asioihin, kuten vanhustenhuoltoon ja eläkeläisten asioihin. Itseäni harmittaa, että koulutus- ja osaamisasiat, esimerkiksi ammatillisen reformin valuvikojen korjaaminen, ovat jääneet toistaiseksi katveeseen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305310.html

Zerek
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 46
Liittynyt: Pe Huhti 07, 2017 9:45 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Zerek » Ti Marras 12, 2019 6:17 pm

Vai suomen paras somppu on nyt sitten laittanut rikosilmotusta kehiin, heti sen jälkeen kun sai varmistuksen että omalla taksi-yhtiöllä ei ole enää tallessa noita nauhoja kyseisestä matkasta. Mikä vittu näitä somppuja vaivaa? (Tiedän että ovat älykkyysosamäärältään huomattavasti tyhmempiä kuin valkoiset ihmiset, mutta Husun tapauksessakin pitäisi olla jo tarpeeksi ennakkomateriaalia että pystyisi järkeilemään lopputuloksen)


Lelusalakuljettaja, Rauhan Tae ja nyt vielä koko Suomen Somali, Suuri ja Mahtava "Husu" Hussein. Demareiden värväykset ei oo tosiaan mennyt nappiin.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3095
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Marras 12, 2019 6:26 pm

Villeri kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 5:58 pm
Vai lähti Husseli rikosilmoituksia puuhaamaan... Olisi varmaan tehnyt mielenterveydelle ihan hyvää lopettaa tähän. Mihinhän tämä tie lopulta johtaa, kun toiminta on jo nyt varsin sekopäistä?
Husu-setä on nyt hyvin hyvin vihainen ja kostohan on paras tapa hoitaa omaa mielipahaa. Hän näyttää nyt kaikille rasisteille :D

Carelin
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 221
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Carelin » Ti Marras 12, 2019 6:39 pm

valehtelija haluaa vaientaa keskustelun, että kukaan ei uskaltaisi sanoa mitään negatiivista hänestä tai joutuu rikosilmoituksen kohteeksi. haistakoon mustia muniaan ja uikoon takas sinne afrikkaan kaltaistensa seuraksi. erittäin vastenmielinen otus.

Tiinas
Aloitteleva dekkari
Viestit: 509
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Tiinas » Ti Marras 12, 2019 6:47 pm

Villeri kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 5:58 pm
Vai lähti Husseli rikosilmoituksia puuhaamaan... Olisi varmaan tehnyt mielenterveydelle ihan hyvää lopettaa tähän. Mihinhän tämä tie lopulta johtaa, kun toiminta on jo nyt varsin sekopäistä?
Sompanssi ei vaan tajua, että rikosilmoituksessa pitää olla vastaaja, nimetty sellainen, jotta tilanne etenee.

Ja kun on sana vastaan sana ja tuon kehitysvammaisen uskottavuus on täysi nolla niin lopputuloksen tietää. Tein myös rikosilmon Husun seksuaalisesta häirinnästä taksissa kesäkuusaa.

Nyt sompanssilla ei ole edes taksinkuljettajan työtä niin kuka maksaa hänen ja säkitetyn vaimonsa oleilun?

Me työssäkäyvät.

Tietääkö kukaan missä Husu loisii ja missä koulussa ympärileikattu tyttö on ?
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

wretch
Komisaario Köster
Viestit: 1764
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja wretch » Ti Marras 12, 2019 7:01 pm

Villeri kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 5:58 pm
Olisi varmaan tehnyt mielenterveydelle ihan hyvää lopettaa tähän. Mihinhän tämä tie lopulta johtaa, kun toiminta on jo nyt varsin sekopäistä?
Tämä on mielestäni eräs fiksuimmista kommenteista tässä keskustelussa. Pakkohoidon kriteerit eivät taatusti täyty, mutta onko Husun mielenterveys täysin tasapainossa?

Avatar
Taakibörsta
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 153
Liittynyt: To Touko 11, 2017 3:21 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Taakibörsta » Ti Marras 12, 2019 7:18 pm

Tämähän suorastaan mahtavaa! Husu joka omalla tyhmyydellään menee tekemään rikosilmoituksen asiasta jota ei ole edes tapahtunut. Eli hän edelleen kiistää omat hölmöilynsä :lol: Huvittavinta tässä on että rasmus ryhmässä hyvinkin yksimielisesti on tuomittu husun tekemiset, toki muutamaa ihmistä lukuunottamatta :lol: Huse tekee hyvää vaalityötä nyt :lol:

JammuSetä
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 922
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Ti Marras 12, 2019 7:53 pm

Nyt on Husu haukannu omaa ruskeaa paskaansa ja toivottavasti tukehtuu siihen. Toivottavasti Suomen somalialaiset antaa tolle pökäleelle sakinhivutusta mutta epäilen. Pitävät varmaan vieläkin sankarinaan.


Mutta huomatkaas Husun twiittien kirjoitusasu. Välillä tulee täydellistä suomea mutta yleensä lukihäiriöisen tokaluokkalaisen sönkötystä.

Avatar
Villeri
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1321
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ti Marras 12, 2019 8:34 pm

Esa Gee kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 7:35 pm
Zerek kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 6:17 pm
Lelusalakuljettaja, Rauhan Tae ja nyt vielä koko Suomen Somali, Suuri ja Mahtava "Husu" Hussein. Demareiden värväykset ei oo tosiaan mennyt nappiin.
Listalta unohtui sdp:n ”oululais” vahvistukset, lautamies koyanda
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001939274.html

Sekä varavaltuutettu Imaami Mannan
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e ... d5ced0ae0b
Helsingistä on enemmänkin osaamista: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sdp ... #gs.flplxn

Avatar
Per Erik Hasselblad
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 161
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad » Ti Marras 12, 2019 9:06 pm

Omassa elämässäni pyrin käsittelemään kaikkia ihmisiä tasavertaisesti. Myös maahanmuuttajia.
Pakko on kyllä todeta että onhan toi Husu nyt ihan helevetin pihalla. Tekee rikosilmoituksen tapahtumasta jonka jo myönsi olevan mielikuvituksen tuotetta.

Julperi
Sammakkoprofessori
Viestit: 418
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Julperi » Ti Marras 12, 2019 9:09 pm

Alkaa hasselpähkinäkin muuttaa kirjoitustyyliä. Taitaa olla husun oikeinkirjoittaja. Huomannut ettei kannata pulikoida tosiasioita vastaan.

Carelin
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 221
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Carelin » Ti Marras 12, 2019 9:12 pm

Koittakaa miettiä toisin päin, kun itse menisi Somaliaan ja ensin kuluttaisi heidän veronmaksajien rahoja miljoonan ja sen jälkeen alkaisi jakamaan ohjeita miten heidän kuuluu elää. Huutaisi jatkuvasti, että rasismia, rasismia, kun joku heistä koittaisi arvostella omia ohjeistuksiani kansalle.
Nykyään Suomessa, kun menee Tk päivystykseen, sosiaalikeskukseen tai esim. kelaan, niin siellä on paikat täynnä näitä mamuja. Lisäksi lastenkodit ovat jo puolillaan heidän jälkeläisiä. Unohtamatta vankeinhoidon kuormittamista. Kun mietitään näitä miljardien asumistukien maksamisia ja muita tulonsiirtoja heille, niin tuntuu täysin järjettömältä touhulta. 20 v. Suomessa lusmuillut somali saa tulkkipalvelut yms. koska ei ole viitsinyt opetella Suomea.
Koko terveydenhoitojärjestelmä on kaatumaisillaan kun kuormitus on paisunut kuin pullataikina. Ei vähiten sitä kuormita tämä maahantulijoiden joukko. He eivät maksa edes omavastuumaksua, kun senkin maksaa veronmaksajat.
Kun Halla-Aho ilmaisee huolensa asiasta ja siitä kun kaupungin valtuutettu valehtelee päin kansan naamaa, niin tämä mustanahka huutaa poliisia apuun. Tietysti taas senkin selvitystyön ja juristit maksaa valtio. Alkaa olemaan ihmisten kärsivällisyys lopuillaan tähän touhuun. Pitäisi pystyä työntämään takaisin lähtömaihin nämä kiittämättömät somalit. Näistä ei ole valitettavasti tiedossa muuta kuin ongelmia meille suomalaisille. Heidän käytös on täysin sikamaista.

Vastaa Viestiin