Jussi Halla-Aho (PS) sekä kirjoituksensa mm. Scriptaan

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 13078
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Jos PS lähtee hallituksesta ja tilalle otetaan KD ynnä RKP, niin niukka 101 edustajan enemmistö on periaatteessa 102, sillä puhemies (ps) ei saa äänestää.

Minkä varassa Halla-aho eheyttää perussuomalaisia, kun kaikki vanhat vastuunkantajat syrjäytettiin? Teuvo Hakkaraisen valinta oli lopullinen märkä rätti naamaan

Jussi Halla-aho pyysi lauantaina ensimmäisessä tiedotustilaisuudessaan ihmisiä rauhoittumaan. Hän harmitteli jännitteitä ja erilaisia purkauksia. Hän nosti kiireisimmäksi tehtäväksi puolueen eheyttämisen repivän puheenjohtajakisan jälkeen.

Halla-aho on siinä oikeassa, että puheenjohtajavaali jätti syvät jakolinjat puolueeseen.

Mutta minkä varassa Halla-aho puoluetta eheyttää, kun jäljelle ei jätetty mitään minkä varaan rakentaa?

YLEENSÄ puolueissa pyritään siihen, että kun valta vaihtuu ja haastaja nousee puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajistoon valitaan ihmisiä, jotka hävinneen ehdokkaan tukijat voivat ottaa omikseen. Esimerkiksi kokoomuksen Alexander Stubb otti voittonsa jälkeen omaan hallitukseensa molemmat kilpaehdokkaansa, Jan Vapaavuoren ja Paula Risikon.

Nyt koko perussuomalaisten varapuheenjohtajisto on Halla-ahon tukijoita. Perussuomalaisia johtavat Halla-ahon lisäksi Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen ja Juho Eerola. Kaikki pitkään perussuomalaisissa vastuuta kantaneet ja Terhon tukijat äänestettiin kumoon Arja Juvosesta Jussi Niinistöön.

Terhon ja Soinin väki vedettiin tosissaan kölin alta. Ilmassa oli rehvakasta selkävoiton makua. Haluttiin näyttää, että Halla-ahon kannattajat voivat saada kaiken. Siinä riehakkuudessa ei haluttu tai muistettu ajatella jatkoa tai puolueen yhtenäisyyttä. Vastapuolelle ei jätetty mitään.

OLIKO Halla-aho tai kukaan ehtinyt suunnitella tai miettiä asiaa?

Halla-aho itse suositteli äänestämään Laura Huhtasaarta, mikä jo sekin on poikkeuksellista. Mutta Huhtasaaren valinta olisi kyllä riittänyt näyttämään Halla-ahon kannatuksen, vallan vaihtumisen ja antamaan signaalin siitä, mihin suuntaan puoluetta viedään. Pitikö sen jälkeen viedä Terhon tukijoilta loputkin rippeet?

Viimeinen roiskaisu päin pläsiä oli Teuvo Hakkaraisen valinta varapuheenjohtajistoon. Harva Halla-ahonkaan kannattajista voi ajatella, että alkoholiongelmien kanssa painiskellut Hakkarainen olisi se paras ja ryhdikkäin mies puolueen johtoon.

Hakkaraisen valintaa on vaikea nähdä muuna kuin voitonvarmana uhoamisena tai silkkana kettuiluna. Haluttiin näyttää, että johtoon voidaan äänestää kuka tahansa.

On vaikea myöskään kuvitella, että Halla-aho itse arvostaisi Hakkaraisen toimintatyyliä nakuiluineen ja hukattuine salkkuineen kovin korkealle. Halla-aho lähinnä vaikutti kiusaantuneelta, kun häneltä kysyttiin Hakkaraisen valinnasta tiedotustilaisuudessa.

Vähissä ovat nyt ne emmeet, joiden varaan Halla-aho voi puoluetta rakentaa ja eheyttää.

Käsissä ovat lähinnä ministerivalinnat, jos puolue jatkaa hallituksessa.

Puolueen tulevaisuuden suunnittelu alkaa maanantaiaamuna puoluetoimistossa Yrjönkadulla kello 8. Siinä palaverissa varmasti mietitään Sampo Terhon pyytämistä ulkoministeriksi.

Helsingin Sanomat
11.6. 11:00

Soinilla ja sylikoirillaan on nyt kovat ajat; Soini itse joutunee vaihtoon ja tilalle tulee Sampo Terho. Työministeri Jari Lindström saanee pitää paikkansa. Sosiaaliministeri Pirkko Mattila? Jaa..a? Puolustusministeri Jussi Niinistö on ollut omassa pestissään kuulemma ihan jees - pidetty ja osaava mies muuallakin kuin persuissa (lähinnä Soinin porukoissa), mutta ans kattoo ny.
- Jos kohta on heistä enää kenelläkään ministerinsalkkua...

Eiklöhän KD:ssä ja RKP:ssä jo mietitä kuka saa minkäkin persuilta jäävän salkun.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Dark Tetra
Sammakkoprofessori
Viestit: 494
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Vaikka en miehestä pidäkään, niin nostan hänelle hattua. On nimittäin kansalaisvelvollisuus pakottaa kaikki perinteisiä Suomalaisia arvoja ja tapoja vastustavat Anderssonit ja muut Huumoset sekä Vehkoot syömään makkaraa ja juomaan kaljaa. Tämä on kaikille teille: Neekerit eivät kuulu Suomeen!

"Pehmeitä arvoja" ja pakolaisjätkien hyysäämistä haluavat lurjukset eivät tule koskaan saamaan mitään muuta aikaiseksi kuin itsensä hirteen. Voitte yrittää neekeriyttää ja pilata Suomen, mutta se johtaa vain sisällissotaan, jossa teidät tapetaan.

Halla-Aho pitää saada Presidentiksi, ja Persut ainoaksi puolueeksi. Jokaiselle Huumoselle, Vehkoolle ja Anderssonille pitää tatuoida tisseihin Persujen logot.

Omasta mielestäni persut on perseestä, mutta kun niillä saa kukkahattusetien ja -tätien aivorungossa kulkevat isot verisuonet repeytymään, kannatan persuja. Toinen hyvä puolue on Kokoomus. Iskän ostamalla mersulla juuri 18 vuotta täyttänyt "Lasse" kun ajaa puku päällä kuin arvostettu politiikko, saa se vihreät ja muut sosiaalipummidemokraatit itkemään kateudesta. Kateus on se, joka pitää näitä "Työväenliikkeitä" pystyssä.

Jussi Halla-Aho on varmasti mies, joka saa sosiaalidemokraatit ja vihreät pakotettua tekemään oikeita töitä niin kuin normaalit ihmiset. Li Anderssonille makkara suuhun, kun on ensiksi juotettu pari litraa Karhun kolmosta. Sitten saunan lauteille kuuntelemaan Irwiniä. Lopuksi kunnolla remmiä sellaisen miehen kädestä, jolla on MV-lehden lippis päässä. Ei kuitenkaan siltä lipevältä seksuaalirikolliselta, joka on pitänyt ruumisfirmaa, ja sen jälkeen kun on saanut liiketoimintakiellon siirtynyt ryssien desantin, Bäckmanin palvelukseen.
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.

Avatar
devil_doll
Komisaario Köster
Viestit: 1787
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Hah. Kokoomus ja kepu näkivät jo ajat sitten Halliksen valinnassa tilaisuuden heittää PS hallituksesta. Ihan sama vaikka Terhokin olisi valittu. KD ja RKP ovat juosseet kuukausikaupalla tukka putkella valtioneuvoston tiloissa, neuvottelut on käytännössä valmiit. Nyt mediassa näkyvä on vain teatteria.

Orpon kommentti länsimaisista arvoista on huvittava: onko länsimainen arvo se, että hänen vaimollaan on oikeus taloudellisesti hyötyä verovaroin maksetusta turvapaikkabisneksestä? Koska sehän kokoomusta kiinnostaa. Ihmisoikeuksien kanssa ei ihmissalakuljettajien tuomalla nuorten asevelvollisuusikäisten miesten joukolla ole mitään tekemistä.

Sama juttu Vapaavuoren kanssa: -Janne, mites niin kuin sen tyypin ihmisoikeudet, jota sinä ja kaverisi potkitte päähän kun hän makasi maassa? Vieläkö muistuu mieleen?

:lol:
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 13078
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

devil_doll kirjoitti:Hah. Kokoomus ja kepu näkivät jo ajat sitten Halliksen valinnassa tilaisuuden heittää PS hallituksesta. Ihan sama vaikka Terhokin olisi valittu. KD ja RKP ovat juosseet kuukausikaupalla tukka putkella valtioneuvoston tiloissa, neuvottelut on käytännössä valmiit. Nyt mediassa näkyvä on vain teatteria.
Sitähän tämä taitaa olla - kuten koko politikointi ylipäätään. Tuo Halla-ahon käyminen aamulla Kesärannassa pm Sipilän virka-asunnossa oli arvoton näytelmä, jonka käsikirjoitus oli tehty jo etukäteen; me ei sinusta pidetä, et edusta meidän arvojamme, joten mee poijes.
devil_doll kirjoitti:Orpon kommentti länsimaisista arvoista on huvittava: onko länsimainen arvo se, että hänen vaimollaan on oikeus taloudellisesti hyötyä verovaroin maksetusta turvapaikkabisneksestä? Koska sehän kokoomusta kiinnostaa. Ihmisoikeuksien kanssa ei ihmissalakuljettajien tuomalla nuorten asevelvollisuusikäisten miesten joukolla ole mitään tekemistä.

Noihin ns länsimaisiin arvoihin on helppo vedota ja osoittaa sillä muka-inhimillisyyttä. Tiedä sitten edustavatko Puola, Unkari ja Tshekki itämaisia arvoja, kun niissä maissa suhtaudutaan tähän Unelmaan suurella varauksella. Sisäministerinä ollessaan Orpo vaaransi Suomen sisäisen turvallisuuden, aiheutti miljardien kulut sekä surua ja murhetta moneen taloon.
- Nyt sama mies puhuu länsimaisista arvoista. Eikä edes häpeä.
devil_doll kirjoitti:Sama juttu Vapaavuoren kanssa: -Janne, mites niin kuin sen tyypin ihmisoikeudet, jota sinä ja kaverisi potkitte päähän kun hän makasi maassa? Vieläkö muistuu mieleen?
Keskustan Antti Kaikkosella on 5 kk ehdollinen tuomio nuorisosäätiökoplauksesta. Presidenttiehdokas Matti Vanhanen taasen... Perustuslakivaliokunta katsoi helmikuussa 2011 antamassaan lausunnossa, että Vanhanen oli rikkonut tuottamuksellisesti virkavelvollisuuttaan. Wikipedia

Kokoomuksen Ilkka Kanerva on vikitellyt alaikäistä tyttöä sekä saanut alioikeudessa 1 vuoden 3 kk:n ehdollisen tuomion lahjusten vastaanottamisesta.

Meneekö RKP hallitukseen sellaisten puolueiden kanssa, joiden edustajilla - ja vieläpä ns raskaamman sarjan omassa puolueessaan - on rikostuomioita ja tuntevat seksuaalista vetoa alaikäisiin.
- No olihan RKP:lläkin oma "Kanervansa" aikoinaan

Mutta kait tässä hallituksen eroanomuksessa mentiin tunteella ja unohdettiin järki.

Hallituskriisi 2017 ansaitsee ihan oma ketjunsa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Marokon Kauhu
Columbo
Viestit: 2316
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Dark Tetra kirjoitti:Vaikka en miehestä pidäkään, niin nostan hänelle hattua. On nimittäin kansalaisvelvollisuus pakottaa kaikki perinteisiä Suomalaisia arvoja ja tapoja vastustavat Anderssonit ja muut Huumoset sekä Vehkoot syömään makkaraa ja juomaan kaljaa.

Halla-Aho pitää saada Presidentiksi, ja Persut ainoaksi puolueeksi. Jokaiselle Huumoselle, Vehkoolle ja Anderssonille pitää tatuoida tisseihin Persujen logot.
Ja sitten väitetään ettei yksi ihminen voi mitään tehdä!
Halla-aho-tuevonen.jpg
Halla-aho-tuevonen.jpg (115.9 KiB) Katsottu 5253 kertaa
Kunhan ei nyt vaan Halla-Ahokin vaan myy itseään...
Jotain hypnoottista mokuhuumetta kaikille valtaan päässeille yritetään aina väkisin annostella.

Ehkä kysymys on kuitenkin vain rahasta ja politiikasta.
Eli kun Halla-Aho ei ole nuoleskelusta, kompromisseista ja lehmänkaupoista kiinnostunut, niin minun ei tarvitse uida tuon Rio Granden yli ja juoda tequilaa niin kauan kunnes henki lähtee,

Presidentiksi ei Jussin kannata alkaa, koska presidentillä ei juurikaan ole enää valtaa, mutta ehdolle
kyllä jotta vaaleissa joudutaan puhumaan myös oikeista asioista höpöhöpönarvokeskustelujen sijaan.

Niinistö vetaa kuitenkin toisen kauden, se on selvä.
Eikä siinä mitään. Ihan fiksu mies.
Viimeksi muokannut Marokon Kauhu, Ma Kesä 12, 2017 10:07 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 13078
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Halla-aho paljasti median kyvyttömyyden ja haluttomuuden – nyt korjataan tahallisten väärinymmärrysten satoa

Kolumni: Jussi Halla-ahon ajatuksia ei tarvitse hyväksyä, mutta olisi rehellistä tunnustaa, että välillä hän on piikitellyt mediaa ihan aiheesta.

Halla-aho paljasti median kyvyttömyyden ja haluttomuuden – nyt korjataan tahallisten väärinymmärrysten satoa

Jussi Halla-aho valittiin perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi Jyväskylän puoluekokouksessa.

"Me perussuomalaisissa tuppaamme jakamaan toimittajat tyhmiin ja mulkkuihin. Kumpaan porukkaan sinä mielestäsi kuulut?"

Näin tokaisi Jussi Halla-aho maaliskuussa Helsingin Sanomien toimittajalle, joka yritti Facebook-haastattelussa saada selkoa Halla-ahon puheenjohtaja-aikeista. Toteamusta edelsi toimittajan kysymys siitä, kuuluuko Sampo Terho Halla-ahon mielestä nuiviin vai soinilaisiin.

"Osoitin vain oman kysymyksesi viallisuuden. Jos sinä luot mieleisesi (ja virheellisen) kategorisoinnin, et voi olettaa, että minä noudatan sitä", tokaisi Halla-aho.

Tunnustan, naurattihan se.

Välillä media nimittäin oikeasti toimii niin. Keksii omasta mielestään loistavan keinon jäsentää maailmaa, julistaa ilmiön todeksi ja olettaa, että kaikki muutkin ovat sitä mieltä.

Lausahdus herätti tietysti vastareaktioita.

Media on jo pitkään kuvaillut Halla-ahon mediasuhdetta vaikeaksi. Sillä tarkoitetaan useimmiten kahta asiaa: Halla-aho käyttää mediaa julkaisualustana hirveille ajatuksilleen, eikä suostu pelaamaan mediapeliä median säännöillä.

"Vaikea suhde" näkyy esimerkiksi siinä, ettei Halla-aho ilmoita puheenjohtaja-aikeistaan perinteisen median kautta, vaan YouTube-videolla. Vaikeaa on myös se, että Halla-aho vaikuttaa nauttivan toimittajien piikittelemisestä. Se ei ole Suomessa poikkeuksellista, mutta koska Halla-aho on määritelty vaaralliseksi, on hänen lehdistöä kohtaan osoittamansa halveksunta vahingollisempaa kuin vaikkapa kulttuuriväen.

Halla-ahon ajamaa politiikkaa ei pidä eikä tarvitse hyväksyä. Monet hänen ajatuksistaan ovat vakavasti ristiriidassa esimerkiksi kansainvälisten ihmisoikeussopimuksien kanssa. Korkein oikeus on tuominnut hänet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, ja on selvää, että Halla-aho on merkittävästi edesauttanut rasististen ja äärioikeistolaisten äänenpainojen valtavirtaistumista.

Näitä puolia ei voi vähätellä, muttei myöskään sitä, että media on monin tavoin epäonnistunut Halla-ahon ja hänen edustamansa maailman käsittelemisessä.

Jussi Halla-aho on loistava internet-ajan poliitikko. Hän hyödyntää valitsemiaan kanavia omiin tarkoituksiinsa ja tietää, että laskelmoiduilla ja vähemmänkin laskelmoiduilla provokaatioilla saa helposti perinteisen median suunniltaan. Syntyneen mediakohun – oli se kuinka pieni hyvänsä – voi jälleen kääntää omaksi hyödyksi.

Se on helppoa, sillä välillä media on ollut joko kyvytön tai haluton tunnistamaan Halla-ahon ilmiselvääkin sarkasmia. Sen seurauksena on syntynyt esimerkiksi sellaisia otsikoita kuin "Halla-aho haluaa sotilasjuntan laittamaan Kreikan lakkolaiset kuriin" (Kansan Uutiset, 2011) ja vankka käsitys siitä, että nykyisin enemmän ironisesti kuin tosissaan käytetty Mestari-nimitys on vedenpitävä todiste hurmiollisesta fasistisesta kultista.

Välillä on helppo ymmärtää, miksi luotto mediaan on koetuksella.

Paljon keskustelua on käyty myös korkeimman oikeuden vuonna 2012 langettamasta tuomiosta. Se perustui Scripta-blogissa vuonna 2008 julkaistuun kirjoitukseen, jossa Halla-aho apinoi sanomalehti Kalevan pääkirjoitusta. Kaleva kirjoitti tuolloin Rovaniemellä tapahtuneesta kaksoissurmasta muun muassa toteamalla, että "päissään surmaaminen on suomalaisten kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre". Halla-aho vaihtoi tilalle somalit, ryöstelyn ja verorahoilla loisimisen.

Tuomio oli tärkeä ennakkotapaus, ja sarkasmikin voi olla rasistista. Syntynyt keskustelu oli silti kiinnostava. Se osoitti, että monilla Halla-ahon kannattajilla on vaikeuksia ymmärtää kiihottaminen kansanryhmää vastaan -pykälän tarkoitusta, ja että poliittisten vastustajien tekstit halutaan tulkita mahdollisimman kirjaimellisesti.

Sivistykseen ja demokratiaan nojaavassa yhteiskunnassa kaikilla on oltava mahdollisuus käydä poliittista keskustelua.

Kauhistuminen, järkyttyminen ja pöyristyminen ovat ymmärrettäviä reaktioita, mutta tunteet eivät ole kestävä tapa tehdä politiikkaa. Voimakkaita reaktioita käytetään mielellään yhteiskunnallisen keskustelun polttoaineeksi, mutta olisi erehdys pitää niitä sisältönä.

Halla-ahon suosiota on analysoitu jo puuduttavuuksiin asti, ja hänen valintansa on katsottu enteilevän esimerkiksi "pimeyden ja pahuuden aikaa". Seurauksilla voidaan tässä vaiheessa vain spekuloida, mutta median edustajana on esitettävä yksi itsekäs toive.

Nyt olisi erinomainen hetki pohtia, miten Halla-ahoon, hänen sanomisiinsa ja hänen politiikkaansa suhtaudutaan. Henkilökohtaisesti toivon, ettei yksittäisille Facebook-päivityksille tai virkkeenpuolikkaille annettaisi suhteettoman suurta painoarvoa. Tärkeämpää olisi katsoa sanojen taakse ja haastaa Halla-ahon ajama politiikka. Ei lähdettäisi mukaan hänen kielipeliinsä, vaan puhuttaisiin asioista.

Ja mieluiten niiden oikeilla nimillä.


Aamulehti
12.06. 16.44 Päivitetty 18.39
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
devil_doll
Komisaario Köster
Viestit: 1787
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Olisihan se pitänyt arvata, että Soinilla on omat juonipullat uunissa. Niin rentona hän rötkötti Kultarannan tuolissa! :lol:

Uuden persuista eronneen ryhmän lista on varsin valaiseva: persujen kovassa nosteessa puolueen ehdokaslistat täyttyivät opportunisteista mitättömyyksistä, jotka haistoivat mahdollisuuden poliittiseen uraan. Siinä ne nyt ovat kaikki nähtävillä yhdessä listassa. Persuissa pitäytyneiden motiiveissa voi olettaa olevan jonkinlaista aitoakin ideologisuutta siinä mielessä, että he haluavat ajaa tiettyjä asioita, eivät omaa uraansa.

Mielenkiintoinen käänne on myös PS:n aiheuttaman kalabaliikin vaikutus presidenttipeliin. Niinistö tuli tahtomattaankin paljastaneeksi todellisen karvansa: hän on edelleen arvoiltaan kokoomuslainen, EU:n ja NATO:n vahva kannattaja, joka kulissien takana tavoittelee Suomen viemistä Natoon. Myös nykyhallitus on leimallisesti kokoomuslainen, sillä se puoluehan olisi ideologisesti myös Sipilän oikea koti. Sale on hallituksen linjoilla, ei koko kansan presidentti yhtään enempää kuin oli aiemmassakaan vaiheessa. Ja vaikka tämä ei yllättäisikään, oli yllättävää ja vastenmielistä, miten kärkkäästi presidentti oli heti osallistumassa yhtä henkilöä kohtaan aloitettuun lokakampanjaan. Koulukiusaamismeininkiä, ja presidentti osallistumassa semmoiseen, hyh. :x
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Avatar
devil_doll
Komisaario Köster
Viestit: 1787
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Olen hyvin huolissani nyt.

Uuvateilla ei ole aikomustakaan perustaa uutta puoluetta. Tarkoitus on vallata PS takaisin, varmasti ennen maakuntavaaleja, eli suunnitelman täytyy olla jo olemassa.

Ainoa tapa suorittaa valtaus on päästä eroon Halla-ahosta itsestään. Luvassa lienee likaista peliä. Jonkinlainen maineen pilaaminen tullee kyseeseen, mutta jos sellainen ei ole mahdollista, luulen että hänet voidaan jopa murhauttaa. Kuten Haider, josta federalistien oli päästävä eroon, koska hänen ollessaan vallassa ei matuvyöry ja liittovaltion syventäminen olisi onnistunut - ja Saksa tarvitsee Itävallan ehdottomasti varmistaakseen oman johtoasemansa liittovaltiossa.

Pitäkäähän silmänne auki, varsinki Jussi itse ja tukijoukot.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Evil Lindros
Sammakkoprofessori
Viestit: 478
Liittynyt: Ke Heinä 17, 2013 1:45 pm

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja Evil Lindros »

Ainoa tapa suorittaa valtaus on päästä eroon Halla-ahosta itsestään. Luvassa lienee likaista peliä. Jonkinlainen maineen pilaaminen tullee kyseeseen, mutta jos sellainen ei ole mahdollista, luulen että hänet voidaan jopa murhauttaa.
Niin montako tappouhkausta Halla-aho on jo saanut? Todennäköisempää on se, että joku näistä Halla-ahoa kannattavista uuvateista saa päähänsä käyttää oman käden oikeutta ja käydä teilaamassa jonkun soinilaisista.

Ja joku puhui jotain siitä, että Halla-aho opettaisi jonkun toisen poliitikon syömään makkaraa ja kaljaa. Tämä herra patsastelee Brysselissä ja tuskin juomassa kaljaa ja syömässä makkaraa. Halla-aho on korkeasti koulutettu eliitin jäsen, jolla on takanaan lauma matalasti koulutettuja uuvatteja, jotka kuvittelee, että Halla-aho on jotain muuta kuin mitä Soini eikä tavoittele ensisijaisesti omaa etuaan (mitä nyt haluaa johtaa puoluettaan etänä eli haluaa pysyä kaukana omista uuvateistaan).

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8294
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Faktavalan vannoneen Helsingin Sanomien viha perussuomalaisia ja etenkin puheenjohtaja Jussi Halla-Ahoa kohtaan alkaa mennä jo vainon puolelle. Tämänpäiväisessä pääkirjoituksessa lehden kanta tuli harvinaisen selväksi, näin toimittaja Juha Akkanen kirjoitti hesarin pääkirjoituksessa 3.8.:
Timo Soini leikki tulella, kun hän päästi Jussi Halla-ahon hengenheimolaisineen perussuomalaisiin – nyt Halla-aho siivoaa puoluetta mieleisekseen
Tuli pääsi irti, ja liekit kärvensivät koko Soinin perustaman puolueen.
...
Halla-ahon johtamassa perussuomalaisissa on käynnissä tyypillinen stalinmainen puhdistus.
Lähde: Hs


Koska kyseessä on pääkirjoitus, tuo on myös lehden virallinen poliittinen kannanotto. Oikeastihan kyse on siitä, että puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-Aho ei hyväksy puolueeseen sellaisia, jotka kannattavat ja toimivat toisen puolueen asioissa. Mikään muukaan suomalainen puolue ei vastaavaa toimintaa ole hyväksynyt, eikä hyväksy jatkossakaan.

Onko tuo sellaista faktoihin perustuvaa tolkun miehen kirjoittamista ajankohtaisista aiheista, mistä hs toivoisi itsensä tunnistettavan?
- No ei ole, mutta melkoista paskaa ja poliittisesti latautunutta vihapuhetta kyllä, missä rinnastetaan puheenjohtaja Halla-Ahon toimintaa täysin eri aatteen nimissä toimineen miljoonia tapattaneen neuvostoliittolaisen joukkomurhaajan johtamiin laajoihin teloituksiin.

Surkuhupaisaa tuossa vertauksessa on se, että Stalinin vainojen kerrotaan kohdistuneen epämääräisesti rajattuihin ihmisryhmiin(ei selkeää kohdetta, kuten vaikkapa natseilla on kerrottu olleen), lisäksi Stalinin puhdistukset on kerrottu tehdyn varsin huolimattomasti.

Väittääkö toimittaja-akkanen siis Halla-Ahon toimivan huolimattomasti ja valinneen "stalinmaisen puhdistuksen" kohteetkin vielä epämääräisesti?

Hesarin tilaus loppui nyt, kiitos ja kumarrus viimeisistä nauruista ex-markkinajohtajalle! Lisään tähän loppuun lainauksen kolumnista, joka julkaistiin Aamulehdessä(on luettavissa tosta ylempää):
""Me perussuomalaisissa tuppaamme jakamaan toimittajat tyhmiin ja mulkkuihin. Kumpaan porukkaan sinä mielestäsi kuulut?"

Näin tokaisi Jussi Halla-aho maaliskuussa Helsingin Sanomien toimittajalle, joka yritti Facebook-haastattelussa saada selkoa Halla-ahon puheenjohtaja-aikeista."
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

teppo
Sherlock Holmes
Viestit: 3246
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja teppo »

Akkaselta kummallisen huono tunnesotkun sokaisema kirjoitus.

Ensinnäkään HS:n ei tulisi olla asioista lehtitietojen varassa. Ei ole mitään järkeä, että pääkirjoitusta tekevä joutuu lukemaan uutisia lehdistä, kun uutisia pitäisi tehdä ja tietoa hankkia itse.

Stalinmaisuus on myös aivan huti. Aikuisen ihmisen pitäisi kyetä tajuamaan ja suhteuttamaan, mitä Stalin teki. Tämmöinen lähinnä vähättelee stalinismia. Jonkun olisi pitänyt auttaa kirjoittajaa tässä.

Soini-analyysi menee myös mönkään. Pitäisi muistaa, että Soini itse meni eduskuntaan ensimmäisen kerran Tony Halmeen äänillä. Ei "ihmisvastaisuus" silloin mikään ongelma ollut. Nytkö se yhtäkkiä on.

Puolueen säännöt ovat Soinin itsensä laatimat. Voi kritisoida, että miksi koko johto piti vaihtaa, mutta siihen hänen kirjoittamansa säännöt johtivat. Toisaalta, jos soinilaisia olisi jäänyt puheenjohtajistoon, puoluehallituksen kautta hallitseminen olisi saattanut häviäjiltä vielä jotenkin onnistua, tai sotkuhan siitä olisi tullut. Kilpailevan eduskuntaryhmän ja puolueen perustamisen tulisi johtaa puolueesta erottamiseen, jos henkilöt eivät itse ymmärrä erota. Selvä asia tämä on. Ajatus, että PS-säätiö tarkoituksensa vastaisesti tukisi kilpailevaa puoluetta, oli myös todellista typeryyttä. Jos oli Vistbackaa siteerattu väärin, niin aika kauan meni oikaisemiseen.
On Anoi Kaa kirjoitti:Mikään muukaan suomalainen puolue ei vastaavaa toimintaa ole hyväksynyt, eikä hyväksy jatkossakaan.
Kepu/Väyrynen?

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7728
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Persujen kannatus pomppasi tällä päivämäärällä :lol: Go H-A
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Hellapoliisi
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 660
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

sikakoira kirjoitti:Persujen kannatus pomppasi tällä päivämäärällä :lol: Go H-A
Halla-ahon kristallipallo ei ole samea ja hän ehti varoittelemaan "tapahtumasta" Maikkarin nettisivulla muutama tunti ennen kuin Turussa alkoi puukko heilumaan.
Hys hys!

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

sikakoira kirjoitti:Persujen kannatus pomppasi tällä päivämäärällä :lol: Go H-A
Tällaista tämä joillekin on. Terrori-isku on vain hauska tapahtuma, joka avulla oma suosikkipoliitikko kenties nostaa kannatustaan. Tiukkoja vastatoimia terroristien toki on tulkittu haluavankin, joten hyvin mennään suunnitelman mukaan.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7728
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Jussi Halla-aho (PS)

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

PaxCow kirjoitti:
sikakoira kirjoitti:Persujen kannatus pomppasi tällä päivämäärällä :lol: Go H-A
Tällaista tämä joillekin on. Terrori-isku on vain hauska tapahtuma, joka avulla oma suosikkipoliitikko kenties nostaa kannatustaan. Tiukkoja vastatoimia terroristien toki on tulkittu haluavankin, joten hyvin mennään suunnitelman mukaan.
Noh, mitä se Halla-Aho on sanonut viime vuodet,eikö homma mene juuri niin kuin on ennustettu.Tässä nyt mitään ennustajan lahjoja ole tarvittu päivänselvissä asioissa. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Vastaa Viestiin