Partalapsien paluu - Suomi ottaa vastaan 175 lasta Kreikan pakolaisleiriltä

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Partalapsien paluu - Suomi ottaa vastaan 175 lasta Kreikan pakolaisleiriltä

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Ranska ottaa 40 "lasta". Suomi 175. Ei oikein ole suhteessa. Riikka Purra kertoi, että noiden "lapsien" elatus vastaanottokodissa tulee maksamaan yli 500 000e viikko. 90% leirin "lapsista" on yli 14-vuotiaita poikia. Täysin selvää, että nuo ovat ankkuritapauksia. Kun heidät tuodaan Suomeen, niin alkaa sukulaisten haaliminen.
PS:n Riikka Purra lyttää Sanna Marinin hallituksen suunnitelmat pakolaislasten tuomisesta – Suomen ei pidä osallistua ”taakanjakoon”

Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Riikka Purra arvostelee kovin sanoin Sanna Marinin (sd) hallituksen aikeita tuoda lapsia Kreikan pakolaisleireiltä Suomeen.

Purran mukaan Kreikassa olevat perheettömät alaikäiset turvapaikanhakijat ovat ”ankkurihenkilöitä”.

– On selvää, että olot leireillä ovat ala-arvoiset. Mielikuvapolitiikkaa on kuitenkin puhua Suomen velvollisuudesta etenkin alaikäisiä kohtaan ja uutiskuvissa esittää pieniä taaperoita, kun tosiasia on, että kyse on paljon vanhemmista ankkurihenkilöistä, joita vanhemmat lähettävät edellään Eurooppaan nimenomaan tekemään turvapaikan saamisesta ja perheenyhdistämisestä helpompaa, Purra kirjoittaa kotisivuillaan keskiviikkona julkistamassaan blogissaan.

– Kun alaikäinen tai sellaisena esiintyvä siirtolainen tai turvapaikanhakija on päässyt Suomeen, valtiollamme ei ole käytännössä mitään muuta mahdollisuutta kuin edetä perheenyhdistämiseen, Purra jatkaa.

”Valmius vastaanottaa”
Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo haluaa, että Suomi ottaa vastaan perheettömiä alaikäisiä turvapaikanhakijoita Kreikassa olevilta pakolaisleireiltä.

Ohisalon mukaan ministeriölle on tehty pyyntö asian selvittämisestä.

– Me olemme tehneet työn, ja sinänsä meillä on valmius vastaanottaa näitä lapsia vaikeasta asemasta ja pyrkiä auttamaan heitä, Ohisalo sanoi Yle uutisille tiistaina.

Sisäministeri Ohisalo ei ehtinyt antaa tänään kommenttia Iltalehdelle kiireisiin vedoten.

Ylen mukaan Kreikan leireillä on noin 5 000 ilman vanhempiaan saapunutta alaikäistä.

Purra: EU:n ja Turkin sopimus ei toimi
Purran mukaan EU:n ja Turkin 2016 solmima pakolaissopimus ei toimi.

– Sopimuksen mukaan kaikki Turkista Kreikkaan laittomasti saapuvat siirtolaiset tulisi palauttaa. Kuitenkaan Kreikasta ei palauteta Turkkiin enää juuri ketään, ja saarille saapuvat virrat kasvavat koko ajan. Viime vuonna saapuneiden määrä yli kaksinkertaistui edellisestä vuodesta ja oli yli 60 000 henkilöä, Purra kirjoittaa.

Purran mukaan Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan tekee juuri sitä, mistä hän on pitkin matkaa uhkaillut.

– Jos ei tule lisää rahaa ja muuta hyvää, siirtolaisten määrä Eurooppaan kasvaa. Turkissa on yli 3,5 miljoonaa syyrialaista ja noin 180 000 afganistanilaista, joten siihen nähden Kreikkaan saapuvat määrät ovat vielä pieniä. Moni uskoo, että kesällä tilanne muuttuu entistä huonommaksi.

– Vastaavasti Kreikka ei merkittävästä EU:n antamasta tuesta huolimatta kykene suoriutumaan edes siirtolaisten rekisteröimisestä. Kun paine käy vielä kovemmaksi, ihmisvirtojen annetaan jatkaa matkaansa, Purra kirjoittaa.

Ei taakanjaolle
Purra sanoo, että Suomen ei pidä osallistua yhtään enempää ”taakanjakoon”.

– Suomen tulee ajaa tehokkaampaa ja kattavampaa Turkki-sopimusta sekä sellaista ehdollista politiikkaa kolmansien maiden kanssa, että laittomat siirtolaisvirrat Eurooppaan saadaan loppumaan. Tällöin ei ole surkeita leirejä Kreikassa. Myös traagiset hukkumiset on täysin mahdollista saada minimiin noudattamalla realistista politiikkaa ja puuttumalla salakuljettajien ja muiden merellä hääräävien toimintaan.

Ohisalo sanoi tiistaina toivovansa, että Sanna Marinin (sd) hallitus tekee päätöksen asiasta mahdollisimman pian.

– Kyseessä on tyypillinen vihreä moralistinen politiikka, jolla ei ole itse ongelmaan minkäänlaista positiivista vaikutusta, ratkaisuista puhumattakaan. Eurooppaan tulevat ihmiset eivät lopu sillä, että Suomi ja muutama muu maa ottavat vastaan ihmisiä leireiltä, Purra kritisoi.

MIKA KOSKINEN
[email protected]
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6 ... a3793cc837
Sisäministeriö vahvistaa: Suomi voi ottaa 175 turvapaikanhakijaa Välimeren pakolaisleireiltä
Ministeriön mukaan päätös koskee ensisijaisesti lapsia ja yksinhuoltajaperheitä.

Sisäministeriö kertoo, että hallitus on sopinut haavoittuvassa asemassa olevien turvapaikanhakijoiden auttamisesta Välimeren alueelta.

Käytännössä tämä tarkoittaa ensisijaisesti lapsia ja yksinhuoltajaperheitä, joilla on todennäköisesti perusteet saada kansainvälistä suojelua ja jotka tulevat erityisen heikon turvallisuustilanteen maista, kuten Syyriasta ja Afganistanista.

Ministeriön mukaan Suomi voi vastaanottaa enintään 175 turvapaikanhakijaa Kreikasta, Kyprokselta, Maltalta ja Italiasta.

Ministeriön mukaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien hakijoiden vastaanotosta aiheutuvat kustannukset voidaan kattaa EU:n maahanmuuttorahaston (AMIF) kautta.

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kommentoi hallituksen päätöstä vihreiden puoluevaltuuskunnan kokouksen aluksi Helsingissä.

– Meidän pitää auttaa näitä ihmisiä ja ennen kaikkea lapsia. Tämä on inhimillinen päätös ja osoittaa, että Suomi kunnioittaa ihmisoikeuksia, Ohisalo sanoo.

Ohisalon mukaan turvapaikanhakijoiden ottamisesta tehdään poliittinen päätös valtioneuvoston istunnossa ensi viikolla. Hän ei ottanut tarkemmin kantaa siihen, milloin ensimmäiset näistä turvapaikanhakijoista voisivat saapua Suomeen.

Ohisalon mukaan sisäministeriö, Maahanmuuttovirasto ja suojelupoliisi tekevät yhdessä arvion, miten ihmisiä tulee Suomeen Välimeren alueelta.

– Tämä on ihan tavanomainen turvapaikkaprosessi. Tässä yhteydessä ei ole päätetty mistään muutoksista suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan muuten kuin siinä, että nyt turvapaikanhakuprosessiin tulee nämä 175 ihmistä, Ohisalo sanoi.

Ohisalon mukaan Kreikka oli esittänyt Suomelle pyynnön 150 turvapaikanhakijan ottamisesta. Hallituksen päättämä määrä nousi tästä vielä 25 turvapaikanhakijalla.

– Siinä on ajateltu mukana myös Kyproksen pyyntö ja Italian ja Maltan vaikea tilanne, hän kertoi.

Iltalehti kertoi perjantaina, että hallituspuolueet pääsivät sopuun siitä, miten Suomi toimii Välimeren alueella pakolaisleireillä haavoittuvassa asemassa olevien turvapaikanhakijoiden suhteen.

"Leireillä kaoottinen tilanne"
Kreikka on aiemmin pyytänyt muita EU-maita ottamaan vastaan pakolaisleireillä olevia lapsia ja nuoria.

Pelastakaa Lapset ry:n vaikuttamistyön asiantuntijan Tapio Laakson mukaan tilanne Kreikan saarten pakolaisleireillä on erittäin huono.

– Siellä on kaoottinen tilanne ja lapset ovat hyvin turvattomissa oloissa. On hyvä, että Suomi osallistuu tilanteen hoitamiseen, Laakso sanoo.

Laakso sanoo, että suurimman vastuun maailman pakolaisista kantavat Suomea köyhemmät. Esimerkiksi Libanonissa on noin miljoona pakolaista Syyriasta ja muista alueen valtioista.

Myös Lapsiasiainvaltuutetun toimiston ylitarkastaja Sanna Koulu pitää hallituksen päätöstä oikean suuntaisena ratkaisuna. Koulun mukaan Suomi olisi tosin voinut ottaa vastaan enemmänkin turvapaikanhakijoita.

– Määrä ei ole erityisen korkea ottaen huomioon, että Migrin tietojen mukaan vuosina 2015–2016 Suomi oli sitoutunut ottamaan käsittääkseni 2 000 henkilöä suorilla siirroilla, Koulu sanoo.
https://yle.fi/uutiset/3-11222939

Pakolais- ja siirtolaiskeskustelua on pääosin kahdessa muussa ketjussa: https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... =26&t=9793 Maahanmuutto repii kansaa kahtia, sekä https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 26&t=19296 Siirtolaisten vyöry Eurooppaan.

Olkoot tälle Kreikka-aiheiselle oma ketju, mutta pysytään sitten aiheessa, eikä tehdä tästä ketjusta yleiskeskustelua maahanmuutosta. Otsikkoon lisätty ajatusviiva ja sen jälkeinen teksti.
-NILS-
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.

hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Eipä taida Niinistön toive toteutua.
Niinistö turvapaikanhakijoista: Suomen autettava erityisesti pienimpiä lapsia ja tyttöjä

Suomi tuo kriisimaista 175 turvapaikanhakijaa. Niinistön mukaan meidän tulee auttaa niitä, jotka ovat todellisissa vaikeuksissa.

Suomen hallitus on sopinut, että Suomi auttaa haavoittuvassa asemassa olevia turvapaikanhakijoita Välimeren alueella. Hallituksen mukaan Suomi voi vastaanottaa enintään 175 ihmistä Kreikasta, Kyprokselta, Maltalta ja Italiasta.

– Me autamme niitä, jotka ovat todellisissa vaikeuksissa. Kaikkein suurimmissa vaikeuksissa ovat kaikkein pienimmät lapset ja tytöt, presidentti Sauli Niinistö sanoo Ylen Ykkösaamussa.

Hän lisäsi, että tämä on yleinen kanta, koska presidentti ei tiedä millaisia lapsia leireillä on. Niinistö sanoo olevansa asiassa median tietojen varassa.

Niinistön mukaan perustuslakivaliokunta toimi hyvin päättäessään esitutkinnassa Haaviston toiminnassa: " Asiat tulevat selvitettyä"
Presidentti Niinistö pitää hyvänä asiana, että perustuslakivaliokunta päätti käynnistää esitutkinnan ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) toiminnasta.

– Näin asiat tulevat selvitettyä, Niinistö sanoo.

Perustuslakivaliokunta kertoi tällä viikolla käynnistävänsä esitutkinnan Haaviston al-Holin leiriin liittyvistä toimista. Esitutkinta koskee sitä, miksi Haavisto halusi siirtää konsulipäällikkö Pasi Tuomisen toisiin tehtäviin. Esitutkinnan tekee valtakunnansyyttäjä.

Niinistö uskoo, että Haavisto kykenee hoitamaan ulkoministerin tehtäviä esitutkinnan aikana, vaikka tilanne voikin olla tälle kiusallinen. Presidentin mukaan tilanne ei vaaranna Suomen ulkopoliittista linjaa.

Niinistö: "Maahanmuutto voi aiheuttaa pelkoa"
Niinistö puuttui Ykkösaamussa suomalaisen keskusteluilmapiirin kärjistymiseen.

– Vastuu on jokaisella, joka asiasta puhuu. Kiistaakin voi käydä, mutta jos se etenee siihen, että irtaudutaan asiasta ja kohdistetaan aggressiota toiseen ihmiseen henkilönä, silloin ollaan väärillä teillä.

Niinistö sanoi ymmärtävänsä myös sen, että maahanmuutto voi aiheuttaa pelkoa. Hän sanoi, että vaikka varmasti tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa, se voi herättää erilaisia tunteita.

– Joidenkin mielissä se herättää levottomuutta, pelkoakin. Pitäisi keskustelemalla avoimesti auki syyt ja pelot, kuin että osoitetaan sormella, että olet väärässä ja nimittelyä perään, Niinistö sanoo.

Palvelualojen työntekijät joutuvat hiljaa kärsimään
Presidentti on huolissaan julkisen palvelusektorin työntekijöihin kohdistuvasta uhkailusta, heistä jotka "joutuvat hiljaa kärsimään".

– Voi joutua päivittäin aikamoisen suoran hyökkäyksen kohteeksi asiakkaansa taholta, Niinistö sanoo.

Niinistö kertoo omasta käynnistään poliklinikalla pari vuotta sitten. Hänen turvamiehensä tapasi sairaalassa kollegansa, jolla on "joka päivä otteluja asiakkaiden kanssa".

– Eihän se voi olla näin, että yhteiskunta, joka tarjoaa palvelujaan, ja ne ihmiset, jotka niistä huolehtivat, ovat jatkuvassa alistamisessa.

– Kyllä meidän pitäisi sen verran tolkuissamme olla, että jos olemme saamassa jotakin ja tarvitsemme sitä, ettemme ensmmäisenä lähde sen kimppuun, jolta pyydämme, Niinistö sanoo.

Lue aiheesta lisää:
https://yle.fi/uutiset/3-11222460
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja poikani »

Eivätkös nämä poliittiset keskustelut kuuluisi muualle? Vaikka onhan Marinin hallituksessa onnettomuuden ja rikollisuuden piirteitä...

Asia on ajankohtainen sekä herättää keksutelua puolesta että vastaan. Siirretään aikanaan Politiikka osastolle.
-NILS-
????? ?? ??????.

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4718
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja putsari »

poikani kirjoitti:
La Helmi 22, 2020 9:59 pm
Eivätkös nämä poliittiset keskustelut kuuluisi muualle? Vaikka onhan Marinin hallituksessa onnettomuuden ja rikollisuuden piirteitä...
Eikös näitä poliittisia keskusteluja ja muita rikoksiin tai onnettomuuksiin liittyviä ajankohtaisia keskusteluja ole ollut ennenkin Ajankohtaista-osassa? Et sitten enää muista mitä ylläpito vastasi kun viikko sitten vinguit samasta asiasta? Tainnut mennä hiekkaa keinovaginaan, kun tunget raakkumaan toistamiseen samasta asiasta.
Karvasvarvas kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 8:43 am
Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.

Hurja
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: To Tammi 28, 2016 8:44 am

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja Hurja »

Joku roti valehteluunkin, Ranska ottaa 400 lasta. Se on kylläkin väkilukuun verrattuna pieni, pitäisi olla n 2000.

Untersturmführer
Susikoski
Viestit: 37
Liittynyt: Ti Helmi 04, 2020 8:50 pm

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja Untersturmführer »

Kuka pystyy tarkistamaan tuon luvun 175 paikkaansapitävyyden? Ei kukaan. Todellisuudessahan Suomeen valutetaan tuota väkeä jatkuvasti sankoin joukoin, ja vain murto-osasta tehdään mediaspektaakkeli.

Avatar
Der Hammer
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Pe Helmi 21, 2020 4:34 pm

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja Der Hammer »

Persujen hallituskaudella otettiin 30,000 nuorta arabimiestä Suomeen. Nyt persuilla on sitten pokkaa valittaa jos tänne otetaan muutama pikkutyttö. Kaksinaamaisempaa porukkaa saa hakea.

palokirves
Axel Foley
Viestit: 2034
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja palokirves »

Der Hammer kirjoitti:
La Helmi 22, 2020 11:40 pm
Nyt persuilla on sitten pokkaa valittaa jos tänne otetaan muutama pikkutyttö.
Mistä tiedät, että otetaan muutama pikkutyttö? 90% ala-ikäisistä on yli 14-vuotiaita poikia. Vai onko kyseessä sinun halustasi saada tänne pikkutyttöjä? Hmmm....
Even Steven kirjoitti:
Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm
Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.

Angie
Remington Steele
Viestit: 207
Liittynyt: To Elo 25, 2016 9:41 pm

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja Angie »

Niinhän niiden piti viimeksikin olla noita oikeasti apua tarvitsevia, mutta niin vain pölähti 30k arabimiehiä.
Tietenkin kaikki heistä (omien sanojensa mukaan) alaikäisiä, vaikka kuinka nyt sitten partakin vaan kasvaa.

Silloin tehtiin typerä virhe, mutta miksi ihmeessä se on pakko tehdä nyt uudelleen, kun edellisestä kerrasta on jo kokemuksia?
Eli oikeasti apua tarvitsevien naisten ja tyttöjen sijasta tulee taas näitä raiskauksiin taipuvaisia heikossa asemassa olevia partalapsia.
Likeavirgin kirjoitti: Milan on nuori, komea ja osaa puhua hyvin. Ei ole pillusta puutetta hänellä. Moni suomalainen nuori toki kokee alemmuudentunnetta ja kateutta.

hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

"Riikka Purra
@ir_rkp
·
Feb 21
Kuinka monta viikkoa 175 henkilöä onnistuu pitämään vastuun kannettuna ja sädekehän kirkkaana?

Tiedän vain sen, että 175 henkilön pelkät vastaanottokulut alaikäisten ryhmäkodissa maksavat 585 000 euroa viikossa.

Ehkä sillä olisi vähän humanitaarista apua Välimerelle saanut."

Homma on aivan järjetön. Per henkilö pelkästään vastaanottokulut 3 324e viikko, eli 13 371 e kk.Koko poppuun kuukauskulut yli 2 miljoonaa euroa ja siinä on vasta vastaanottokulut.

Hoitajamitoitukseen tämä hallitus laittoi peräti 5 miljoonaa euroa lisää. Arvopohja hallituksella on aika selvä.

Lisäksi täytyy ottaa huomioon, että nuo ovat ankkurihenkilöitä ja noiden mukana alkaa sitten lappaa koko suku vauvasta vaariin.
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.

-VV-
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: La Helmi 01, 2020 9:09 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Partalapsien paluu

Viesti Kirjoittaja -VV- »

Kansanedustaja Peltokangas kommentoi aihetta Facebookissaan:
https://mvlehti.net/2020/02/22/kansaned ... tuu-video/

Viherpunikit halaa kansan kuoliaaksi porvariston myhäillessä taustalla. Asiallisin kysymys tässä kohti onkin se että kenelle voitto matujen aiheuttamista kustannuksista valuu.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Partalapsien paluu - Suomi ottaa vastaan 175 lasta Kreikan pakolaisleiriltä

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

hutkivajournalisti kirjoitti:
Su Helmi 23, 2020 1:36 am
"Riikka Purra
@ir_rkp
·
Feb 21
Kuinka monta viikkoa 175 henkilöä onnistuu pitämään vastuun kannettuna ja sädekehän kirkkaana?

Tiedän vain sen, että 175 henkilön pelkät vastaanottokulut alaikäisten ryhmäkodissa maksavat 585 000 euroa viikossa.

Ehkä sillä olisi vähän humanitaarista apua Välimerelle saanut."

Homma on aivan järjetön. Per henkilö pelkästään vastaanottokulut 3 324e viikko, eli 13 371 e kk.Koko poppuun kuukauskulut yli 2 miljoonaa euroa ja siinä on vasta vastaanottokulut.

Hoitajamitoitukseen tämä hallitus laittoi peräti 5 miljoonaa euroa lisää. Arvopohja hallituksella on aika selvä.

Lisäksi täytyy ottaa huomioon, että nuo ovat ankkurihenkilöitä ja noiden mukana alkaa sitten lappaa koko suku vauvasta vaariin.
Onhan tuossa paljonkin järkeä. Vihreiden ja Persu politiikkojen kaverit käärivät hyvät rahat tuosta vastaanottotoiminnastaan. Ja samalla työllistävät itsensä. Tämähän on politiikkojen sanoin talouskasvua!
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Partalapsien paluu - Suomi ottaa vastaan 175 lasta Kreikan pakolaisleiriltä

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

-VV- kirjoitti:
Su Helmi 23, 2020 3:08 am
Kansanedustaja Peltokangas kommentoi aihetta Facebookissaan:
https://mvlehti.net/2020/02/22/kansaned ... tuu-video/

Viherpunikit halaa kansan kuoliaaksi porvariston myhäillessä taustalla. Asiallisin kysymys tässä kohti onkin se että kenelle voitto matujen aiheuttamista kustannuksista valuu.
Herra Tossavainen varmaankin lahjoittaa 50% saamistaan palkkioista veronmaksajilta vanhustenhoitoon ja hyväntekeväisyyteen? Ai ei? Panee huoria ja ostaa suomiviinaa? Kyllä varmaankin. Eli suu on iso, mutta teot pyöreä nolla hänelläkin.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Partalapsien paluu - Suomi ottaa vastaan 175 lasta Kreikan pakolaisleiriltä

Viesti Kirjoittaja poikani »

MohammedMohammed kirjoitti:
Su Helmi 23, 2020 5:46 am
Herra Tossavainen varmaankin lahjoittaa 50% saamistaan palkkioista veronmaksajilta vanhustenhoitoon ja hyväntekeväisyyteen? Ai ei? Panee huoria ja ostaa suomiviinaa? Kyllä varmaankin. Eli suu on iso, mutta teot pyöreä nolla hänelläkin.
Suomi ei ole Yhdysvallat, vaan täällä tietyt tehtävät on katsottu parhaaksi antaa valtion tai kuntien hoidettaviksi.

Jään odottelemaan nimimerkki Marokonsoturin kommentteja, vaikka ne jo arvaankin.
????? ?? ??????.

Omega
Poliisikoira Rex
Viestit: 276
Liittynyt: To Maalis 26, 2009 12:13 pm

Re: Partalapsien paluu - Suomi ottaa vastaan 175 lasta Kreikan pakolaisleiriltä

Viesti Kirjoittaja Omega »

Ensin lapset. Sitten iso kasa aikuisia miessukulaisia perässä. Hyvällä lykyssä yksi uskonnon alistama nainen tekemään ruokaa perheelle.
Mukavaa, että saadaan tällaista positiivista kulttuuria Suomeen.
Ihmetyttää aina hallituksen haluttomuus auttaa naisia ja tyttöjä, jotka ovat paljon näitä "poikia" heikommassa asemassa. Varmasti löytyisi keinoja myös heidän auttamiseen.

Vastaa Viestiin