Outo hiippari

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Kaizer Sose
Jack Bauer
Viestit: 961
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Iltalehdessä on tänään julkaistu ko artikkeli ja on kyllä aika jäätävää settiä kyseisen vainotun kannalta mielestäni. On ihme ettei tuota vainoojaa ole joku kurmuuttanut ym opettanut tavoille kun tota käyttäytymistä voi jatkaa ja poliisi tietenkin täysin kädetön lakipykälistä johtuen.
Luulisi tosta kylästä löytyvän mies tai miehiä joka tekisi tolle perseilylle stopin ennen kuin tapahtuu jotain peruuttamatonta.
Selvä mielenterveyspotilas kun on kyseessä niin ei voi tietää mitä sen päässä liikkuu jos mitään.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6bc8 ... 4841ee5317
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.

Kummisetä
Hetty Wainthropp
Viestit: 492
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Nainen harrastaa metsästystä, todennäköisesti siis osaa käsitellä aseita ja ampua.
Ihme ettei ole ihan vahingossa ampunut kauriina tai villisikana tuota häirikköä.
Asiallinen kirjoitti:
Ma Marras 02, 2020 4:23 pm
Varmaa on luultavasti vain se, että päihteet liittyivät asiaan.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Painajaismaista elämistä, kestänyt näköjään vuosikausia. Suomessa ei muuta vaihtoehtoa kuin poismuutto salaiseen paikkaan, mitä kauemmas esim ulkomaille sen varmempaa. Mutta jutussa on perusteltu, miksi hän ei halua muuttaa, ja on se ymmärrettävää. Lain pitäisi olla erilainen, mahdollistaa pakotetun mielentilatutkimuksen ja pakkohoitoonoton siitä, mies olisi jo nyt suljetussa paikassa. Vaikea sanoa, tepsiskö vanhan ajan kurmootus perillevievästi, jos tyyppi on ihan pakkomielteinen ja sekaisin, toisaalta tekijöillekin turvallisuus ei ole merkityksetöntä. No jospa korona iskee tyyppiin, kun hän luuhaa ympäriinsä siellä pelkoa jakamassa. Olisi juttu taputeltuna luonnon tyyliin.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
Kaizer Sose
Jack Bauer
Viestit: 961
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Nimenomaan itsekkin ihmettelen että tuota jannua ei ole saatu jo aikoja sitten pehmustettuun koppiin koska ei sen paikka kyllä vapaanakaan ole.
Pitääkö aina tapahtua jotain vainotulle vainoajan taholta ennen kuin voidaan puuttua asiaan kovemmalla otteella. Nuo lähestymiskiellot kun ovat yleinen vitsi ja tässäkin keississä niistä ei ole ollut mitään hyötyä.
Tyyppi sentään käynnyt useasti tuon naisen pihamaalla ja oven takana niin on se kumma ettei pakkopaita kutsu.
Jossain Texasissa ton voisi ampua pois vainoamasta kun on kutsumatta tontilla kyyläillyt.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Täyttä asiaa. No, jos nainen asuu jssk "petoja" vilisevällä maaseudulla, niin pimeässä ei aina näe tarkkaan suojatessaan itseään ja koiraansa ja kotiinsa.

Nyt jutun perusteella prosessit meneillä, joten yrittää viimeiseen asti sitä kautta, vaikka se ei käytännössä turvaisi.

Miehen lähimmäiset voisivat myös toimia jotenkin, jos mahdollista.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Still love
Poliisikoira Rex
Viestit: 260
Liittynyt: Su Syys 02, 2018 12:00 am

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Still love »

Piha täyteen liiketunnistimia ja joku ansoitussysteemi tulille.
Lisäksi turvaksi pari miespuolista korstoa jotka vähän pelottelevat moista hiipijää tarvittaessa. Muun muassa pesismailaa voi vilauttaa ja antaa muutoinkin ymmärtää, että kannattaisi pysytellä jatkossa kaukana.

Tedbundy187
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: To Maalis 05, 2020 3:37 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Tedbundy187 »

Siis mielestäni sairainta kaiken lisäksi on se, että tämän uhrin pitäisi luopua omasta kodistaan ja lähteä karkuun tätä selvästi mieleltään flipahtanutta ihmistä. Jonka olisi paras varmasti olla hoidossa.
Miten voidaan ehdottaa ees tuossa uutisessakin mainittua ’pitäisikö muuttaa’ kommenttia.. uhrin pitäisi lähteä vielä karkuun ja tämä toinen miespuolinen oman päänsä uhri löytäisi uuden vainottavan jos ei tälläisissä tapauksissa voida oikeesti ihmiselle pakkohoitoa määrätä.
Surullinen tapaus kaikenkaikkiaan.

ReissuLasse
Adrian Monk
Viestit: 2562
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Sellainen kaveri että tuskin kukaan kaipaisi jos vain katoaisi.

Svimba
Poliisikoira Rex
Viestit: 281
Liittynyt: Pe Maalis 30, 2018 4:54 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Svimba »

Mitä tämä nainen tekee laumanvartijakoiralla? Onko se vain koristeena?
Eikö tollasen koiran pitäisi jo kouluttamattomana tappaa kaikki jotka tulevat lähelle omaa pihaa?
jee, MV-LEHTI on taas hengissä!!

VastarannanKiiski
Jack Bauer
Viestit: 901
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Todella omituinen ja omassa maailmassaan elävä tyyppi. Harmi vaan, että näitä varmaan on paljon muitakin. Naapurinani asui hetken naispuolinen vainoaja, jonka vainoamisen kohde oli hänen entinen lyhytaikainen seurustelukumppaninsa. Muutaman kerran juttelin, ennenkuin tajusin, ettei hänellä todellakaan ole kaikki muumit laaksossa.

Tämän tapauksen jätkähän on ollut varma, että on jutellut kohteensa kanssa chatissa. Samoin tämä naapurini keksi ihan ihmeellisiä juttuja kuinka hänen vainonsa kohde vaan livenä esittää, ettei ole kiinnostunut ja sitten kumminkin juttelee anonyyminä netissä. Ämmä hiipi miehen työpaikallekin ja kyseli neuvoja joltain puhelinennustajalta, joka kehottikin viemään millon mitäkin vaikka jätkän auton konepellille "merkiksi". Eihän tämmöisille mene järkipuhe mitenkään perille, koska keksivät mitä ihmeellisempiä kuvioita ja selityksiä.

Tuskin tuokaan nainen pääsee tuosta kusipäästä eroon kovinkaan helposti. Jätkän mielestä heillä voi ihan hyvin olla suhde. Hankkisi useamman koiran pihalleen. Aidat ja kieltokyltit on riittävä varoitus, jos jätkä tunkemalla tunkee revittäväksi niin ei voi mitään. "Tyhmästä päästä kärsii koko heppu", totesi Hessu Hopo jossain AkuAnkassa. Viranomaiset ovat niin hampaattomia näissä tapauksissa, että oman käden oikeus alkaa olla ainoa keino saada oma elämänsä rauhoittumaan. Jos hoitoon tai vankilaan ei muuten jätkää saada, kaikenlaisia onnettomia sattumuksia pitää järjestää niin kauan, että tyyppi ymmärtää lopettaa tai menehtyy tapaturmaisesti vaikkapa nyt koiralauman käsittelyssä.

disposal
Jane Marple
Viestit: 1011
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja disposal »

Melko kylmäävää mikäli "Sannan" kertomus pitää paikkansa, yhteys tähän tyyppiin on ollut vain se että keskustellut pari kertaa ja vainoaja työskennellyt sukulaisen yrityksessä. Mies ollut välillä hoidossa, mutta päiväsakkojen perusteella kuitenkin kuukauden nettotulot siinä 1200€ luokkaa eli ilmeisesti tekojen aikaan myös ollut työelämässä. Suomessa lainsäädäntö on vaan käsittämättömän lievää näissä asioissa. Lähestymiskiellon rikkkomisesta sakkoa, se ei paljoa paina jos sakot menee vaikka ulosottoon, sitten joku yön yli putkareissu siihen ja homma jatkuu. Vainoajan autosta lyöty lasit sisään, ei paljoa välitä kameroista tai kiinnijäämisestä. Epäilen että ottaisiko opikseen yhtään mistään.

Smirre
Olivia Benson
Viestit: 711
Liittynyt: Su Syys 25, 2011 11:16 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja Smirre »

Kyllä näissä tapauksissa taitaa kaikkein turhinta olla se,että ottaa viranomaisiin yhteyttä.
Eli kovettaa itsensä.Eri asia,mitä se kenellekin tarkoittaa.
Mutta kun fakta on,että viranomaiset ei toimi.Ehkä käyvät joskus,useimmiten eivät.Ja se yleinen ohje;lukitse ovet äläkä avaa ovea.Ja lauseita;Eihän me tässä nyt mitään voida tehdä,kun ei mitään ole tapahtunutkaan....Eiköhän se lopu ihan itsekseen,kun et kiinnitä mitään huomiota....Puhutkohan sinä nyt ihan totta,kuulostaa niin uskomattomalta...
Silloin tulee loppuvaiheessa mieleen,että olisi pitänyt vaan toimia ja vaieta asiasta.

Avatar
acp
Neuvoja-Jack
Viestit: 529
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Outo hiippari

Viesti Kirjoittaja acp »

Jos "Sanna" hankkisi itselleen miesystävän, tämä hiippari siirtyisi vainoamisesta tekoihin.

Vastaa Viestiin