Kirveen kanssa velkoja perimään...

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Kirveen kanssa velkoja perimään...

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

.... menneet miehet saattoivat olla väärän oven takana.
Aika noloa, jos todellakin oli näin....

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1466456

"Velkojat yrittivät kirveen kanssa oven läpi Forssassa
16.12.2007 08:28

Vahvasti humaltuneet velkojat yrittivät päästä kirveen ja vesurin kanssa oven läpi Forssassa lauantai-iltana.

Paikkakuntalaiset 20- ja 22-vuotiaat miehet olivat lähteneet perimään velkaa iltayhdeksän aikaan Forssan Linikkalankadulle. Miehet yrittivät tunkeutua rivitaloasuntoon ensin ovikelloa soittamalla ja oveen koputtamalla.

Asukas avasi oven, mutta huomattuaan tulijoiden varustuksen hän kiirehti sulkemaan sen ja onnistuikin. Tästä tuohtuneet tunkeutujat yrittivät edelleen sisälle hakkaamalla ovea kirveellä ja vesurilla.

Poliisi otti kiinni tuhdissa laitamyötäisessä olleet nuorukaiset. Poliisin mukaan tunkeutujat saattoivat myös erehtyä perintäkohteesta.

Asunnon ovi vaurioitui, mutta kukaan ei loukkaantunut. Tapausta tutkitaan ainakin törkeänä kotirauhan rikkomisena ja vahingontekona.
STT"


Kappas, olihan niillä näköjään vesurikin aseena

:shock:
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
Panhead
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ma Loka 29, 2007 9:04 pm
Paikkakunta: Riverside

Viesti Kirjoittaja Panhead »

Joo no tuota on tapahtunu täälläpäinkin,esim.polttaneet vääriä autoja,puhkottu kumeja ja myös jopa hakanneet vääriä ihmisiä..joten enpä ihmettele.. :shock: :idea:
-Don`t ask to drive my bike and i don´t ask to drive your wife-
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

juu, kyllähän tuota voi sattua kun kyseessä on ihan amtöörit :lol: kyllä kai ensin yritettään pyytää sitä rahaa ja jos ei sitä löydy niin sitten otetaan vähän järeemmät konstit käyttöön ja kaikki rahanarvoinen ehkä otetaan mukaan....niin ja onhan se hyvä ensin tarkistaa että kyseessä on oikea tyyppi edes...
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
katupoika
Theo Kojak
Viestit: 1170
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 6:05 pm
Paikkakunta: päihdehelvetti

Viesti Kirjoittaja katupoika »

Panhead kirjoitti:Joo no tuota on tapahtunu täälläpäinkin,esim.polttaneet vääriä autoja,puhkottu kumeja ja myös jopa hakanneet vääriä ihmisiä..joten enpä ihmettele.. :shock: :idea:
Joo, ei mitenkään hirveen harvinaista. Muistan kun yks vanha frendi, joka päätti ryhtyä vasikoimaan ja kaverisuhde loppu siihen, yritettiin polttaa hengiltä useempaan kertaan. Asu erään kerrostalon ekassa kerroksessa ja kahdella ekalla kerralla jengi oli käynyt paiskaamassa molotovit naapurin ikkunasta sisään. Kolmas kerta sit osu oikeeseen ikkunaan, mut tyyppi ei ollut himassa. Sen jälkeen jengi rupes vittuuntumaan ja hoiti asian varmemmalla tavalla, mutta tulipahan vaan mieleen näistä huonosti suunnitelluista kosto-/ velanperintäreissuista.

Nii, ja helvetti yrittihän muakin joku ihmeen spede kuumottaa Kurvissa jokunen aika takaperin, kun venasin frendiä. Olin kuulemma velkaa jostain pirisäädöistä. Ite oon kyllä perkeleen kärsivällinen ihminen, mut tossa tilanteessa meinas kärsivällisyys loppua, kun ei meinannut millään upota sen speden päähän, että väärä jätkä kyseessä. Lopulta sen frendi repi sen siitä vittuun.
susse
Poliisikoira Rex
Viestit: 255
Liittynyt: La Marras 10, 2007 5:04 pm
Paikkakunta: turku

Viesti Kirjoittaja susse »

no olipa kiva juttu.mä sit vihaan noita ala-maailman lapsellisia välien selvittelyjä joissa aina kärsii sivulliset.siinäkin naapurissa ehkäpä asui pieniä lapsia.vaan mitäpä noista kun pirivelkoja peritään ja kurmotetaan "vasikoita" hoh hohoijaa
Tibet
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 1:24 pm

Viesti Kirjoittaja Tibet »

susse kirjoitti:no olipa kiva juttu.mä sit vihaan noita ala-maailman lapsellisia välien selvittelyjä joissa aina kärsii sivulliset.siinäkin naapurissa ehkäpä asui pieniä lapsia.vaan mitäpä noista kun pirivelkoja peritään ja kurmotetaan "vasikoita" hoh hohoijaa
kyllä, hirteen kaikki tollaset vitun pellet.

tai linnaan leikkimään kovaa jätkää, toisaalta kustannukset ovat sen verran korkeat että hirteen laittaminen taitaa olla se parempi vaihtoehto, tuollaisista ei yhteiskunta tule hyötymään enää millään tavalla.

ja sitten sitä itketään että kun on ollu vaikee elämä, monet on päässeet samoista oloista ihan normaaliin elämään, mutta kun pitää olla tollasia vitun itsekkäitä vammasia pellejä joita ei kiinnosta tasan mikään muu kuin se helvetin oma napa, ja kaiken maaliman "pirisäädöt" ja "vasikat" ja muut vitun pellehörhöslangisanat.

menisivät töihin ja hankkisivat elämän, tai tappaisivat itsensä. ei siinä paljoa joku tavallinen ihminen pysty mitään tekemään jos joku itseään tony montanana pitävä pirihörhö nakkaa polttopulloja vääristä ikkunoista, tai polttaa koko kerrostalon alas. sitten linnassa ollaan niin polleena niin polleena, ja pois pääsemisen jälkeen sossu maksaa kämpät, maksaa vuokrat, maksaa vaatteet, ja hörhöt vaan hörhöilee lisää ja tuottaa lisää kustannuksia niille ketkä verot maksavat. eli minä muun muassa perkele.

sitten romantisoidaan sitä elämäntyyliä, ollaan ihan gangstereita ja niin alan miehiä, niin alan miehiä kun ollaan pöllitty autoja ja vedetty jotain maailman paskinta piriä jossain hevon vitun helsingin vihonviimeisessä persläpilähiössä niin että adidasverkkarit liehuvat ja mummot ja perheenäidit saavat puukosta kun äänet alkaa käskemään.

jos olisin diktaattori, tapattaisin kaikki vitun saastaset, paskaset, turhat pirihörhöt.

ja jostain syystä nämä vitun geneettiset katastrofit vielä yleensä ehtivät lisääntyä ennen kuin kuolevat ansaitun ja ennenaikaisen kuoleman, ja synnyttävät lisää vitun vammasia vesipäitä jotka sitten sotkevat seiniä ja puukottelevat lisää mummoja.

oikeesti, pirihörhöt ja muut hinttarit (koska hinttejähän kaikki piriveikot ovat), tehkää palvelus ihmiskunnalle ja vetäkää itsenne kiikkuun. toisaalta, ei teistä ole siihen.

ja anteeksi offtopic, otsikko ja keskustelu vaan herättivät vähän tuntoja :D poistakaa viesti jos siltä tuntuu, oli vaan pakko saada toi ulos systeemistä :D
.::like hell we are//all dressed in black::.
.::we dug our own graves//a long time ago::.
Hoolie
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Ke Tammi 16, 2008 12:10 am

Viesti Kirjoittaja Hoolie »

:lol: :lol: :lol:
Oliko rankka päivä pyhäkoulussa vai?
Some people say they are only doing their job
but it was their own decision to be a fuckin' cop
so why any compassion when they gonna die
most of us think like this you know that's not a lie!
susse
Poliisikoira Rex
Viestit: 255
Liittynyt: La Marras 10, 2007 5:04 pm
Paikkakunta: turku

Viesti Kirjoittaja susse »

jos olisin diktaattori, tapattaisin kaikki vitun saastaset, paskaset, turhat pirihörhöt.

aamen.ja kyllähän ne itsareita (muka) koittaa kun laskut on kovat.eikä perse enää kestä.jostain kumman syystä ei ikinä ota onnistuakseen.olenkin ajatellut että noille olisi paikallaan järjestää itsarileiri.
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

susse kirjoitti:jos olisin diktaattori, tapattaisin kaikki vitun saastaset, paskaset, turhat pirihörhöt.

aamen.ja kyllähän ne itsareita (muka) koittaa kun laskut on kovat.eikä perse enää kestä.jostain kumman syystä ei ikinä ota onnistuakseen.olenkin ajatellut että noille olisi paikallaan järjestää itsarileiri.
Kannatan ehdotusta. Myös tuollainen 24h tunnissa palveleva itsaripuhelin olisi tähän paikallaan. Rohkaisua ja tekniikan pikku neuvoja.
Tibet
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 1:24 pm

Viesti Kirjoittaja Tibet »

Hoolie kirjoitti::lol: :lol: :lol:
Oliko rankka päivä pyhäkoulussa vai?
:D joo äiti pisti arestiin ku jäin tupakasta kiinni eikä pasianssi toiminu ni piti tulla fooruille pätemään..

eip vaan, tuollaiset mäntit ovat rieponeet jo pitkään, kun ei sellaisten edesottamuksilta oikeastaan kukaan lähipiireineen pysty välttymään.

ja eniten ärsyttää ko vatussien itseriittoisuus, miten helvetissä joku semmoinen perustelee itselleen omaa olemassaoloaan? :D kokeeko joku niistä oikeasti olevansa jotenkin hyödyksi jollekin? yhteiskunta on maksanut kaiken koulutusta ja melkeinpä vaatteita myöten, ja tuolla tavalla sitten kiitetään. mur.
.::like hell we are//all dressed in black::.
.::we dug our own graves//a long time ago::.
Vastaa Viestiin