Ratkeaako Bodom koskaan?

Nimi kertonee kaiken. Muista hyvä (huono) maku!
kukkuu
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1372
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 12:25 pm

Viesti Kirjoittaja kukkuu »

teemu kirjoitti:
kukkuu kirjoitti: Lähinnä kiinnostaa ne Anjan veriroiskeet teltan päällä koska Anja itse näyttäisi olleen teltan sisällä. ...
Eikö selitykseksi riittäisi, että (Anja) Tuulikki Mäki muuten oli teltan sisällä, mutta pää ja kenties osa ylävartaloa ulkona teltan II-1 aukosta silloin, kun teltan ulkopuoliset verijäljet syntyivät? Hän oli lyhyt, ja vartalo taittuneena kulmaksi. sikäli hän olisi voinut mahtua poikittain telttaan.
Se olisi yksi selitys. Telttakangas olisi laskostunut Anjan päälle siten, ettei silminnäkijät nähneet Anjan päätä. Hoitohenkilökunta olisi sitten vain suurentanut aukkoa.
alpo
Nikke Knakkertton
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 7:03 pm

Viesti Kirjoittaja alpo »

Jos Bodom ylipäätään koskaan ratkeaa, siihen tarvitaan todennäköisesti
Gustafssonin 100 % tuki. Hänen tulee kertoa kaikki, mitä muistaa.
konsta
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4611
Liittynyt: Ma Huhti 02, 2007 1:09 am

Viesti Kirjoittaja konsta »

alpo kirjoitti:Jos Bodom ylipäätään koskaan ratkeaa, siihen tarvitaan todennäköisesti
Gustafssonin 100 % tuki. Hänen tulee kertoa kaikki, mitä muistaa.
Jaa, vai kaiken. Kukaan ei voi varmuudella sanoa, olisiko jättänyt jotain kertomatta. Sitähän on kyllä epäilty, että vaikka NG olisikin syytön, hän voi vielä suojella joitakin. Mutta en oikein jaksa uskoa tuohon.
awa
Angus MacGyver
Viestit: 6562
Liittynyt: Su Huhti 08, 2007 10:53 pm

Viesti Kirjoittaja awa »

alpo kirjoitti:Jos Bodom ylipäätään koskaan ratkeaa, siihen tarvitaan todennäköisesti
Gustafssonin 100 % tuki. Hänen tulee kertoa kaikki, mitä muistaa.

Olen täysin samaa mieltä.

Hienoa jos joku voisi purkaa sen hypnoosissa Gustafssonille ohjelmoidun muistinmenetyksen - niin se voisi olla merkittävä askel pääsystä murhaajan jäljille.
Totuus on faktojen tunnustamista.

http://www.youtube.com/watch?v=v4YNI-1bw6I

http://www.youtube.com/watch?v=5mFSOqKMaJA

http://www.youtube.com/watch?v=aXMM9CHrxlw

"kalanpää minun, minun pää pirun, minä pirun, kala minun"
kukkuu
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1372
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 12:25 pm

Viesti Kirjoittaja kukkuu »

Juhannustaikaa

Jos juhannusyönä katsot kioskimiehen kaivoon ja näet siellä pari lompakkoa, nahkatakin ja puukon, niin tiedät tekijän.
:wink:

Ikään, rotuun, sukupuoleen tai mielipiteeseen riipumatta toivotan kaikille oikein hyvää juhannusta.
nightowl
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Ti Touko 15, 2007 8:48 pm

Viesti Kirjoittaja nightowl »

[quote="kukkuu"]Juhannustaikaa

Jos juhannusyönä katsot kioskimiehen kaivoon ja näet siellä pari lompakkoa, nahkatakin ja puukon, niin tiedät tekijän.
:wink:

...

Älä puhu lööperiä Kukkuu.
Tuota on toitotettu niin hartaasti, että se voi(si) olla ihan hyvin järjestetty juttu.

Hyvää juhannusta.

Kesäyön on lemmentaika
lupausten kulta-aika
varo ettei sydäntäsi vie.
merzi
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: Ti Touko 15, 2007 9:51 am

Viesti Kirjoittaja merzi »

kaikille kaunista ja hyvää juhannusta.
Samson
Lauri Hanhivaara
Viestit: 125
Liittynyt: Su Kesä 24, 2007 6:46 pm

Viesti Kirjoittaja Samson »

Ei Bodomista enää tuomioita jaeta, ellei Gustafsson sitten jostain syystä joskus tunnustaisi tekojaan. Tapahtumien kulkukin jää varmaan hämärän peittoon, mutta syyllinenhän on jo selvillä. Syyllisen suhtautuminen uhreihin on ollut kyllä todella kylmän viileää, selvästikin hän "on oikeuttanut tapahtuneen" itselleen eli hän on tuntenut kokeneensa suurta vääryyttä uhrien toimesta ja tuntenut tämän johdosta ehtymätöntä vihaa heitä kohtaan koko ikänsä.
Hans
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 4:21 pm

Pöytälaatikosta, toukokuu 2004

Viesti Kirjoittaja Hans »

Kertomus kesäisen järven rannalta Suomesta, kauan sitten.



Henkilöt:

herra A: 18v., pitkäkasvuinen, rauhallinen, vanhempien ainoa lapsi, käy töissä, ei ole seurustellut

herra B: 18v., normaalimittainen, etevä kansallisessa perinteisessä kamppailulajissa, sisaruksia, käy töissä, on seurustellut

neiti C: n. 16v., valmistumassa ammattiin, ei pitkäaikaista kiinnostusta kehenkään tiettyyn herraan retken aikoihin

neiti D: 15v., valmistumassa ammattiin, pitempiaikaista kiinnostusta herra B:hen retken aikoihin

paikkakuntalaisia, retkeilijöitä, mökkiläisiä, kulkumiehiä ja tuntemattomia henkilöitä; käyvät myöhään varhain

ambulanssimiehistö, paikallispoliisi ja rikospoliisi sekä lehdistö ja uteliaat; tulevat päivän ylettyä, jotkut vielä uudestaankin



Suhteet:
A ja B ovat ystäviä puolen vuosikymmenen ajalta, ja nykyään samassa työpaikassa.. C ja D ovat ystävättäriä, joilla on muitakin ystävättäriä ja kirjeenvaihtotovereita. B ja D seurustelevat, A on kiinnostunut C:stä, joka puolestaan ei vielä ole sitoutunut.

Tapahtumapaikka:
Erään järven niemi jonne on menty kahdella moottoripyörällä, tytöt takana.. Teltta on pieni ja paikka on kaunis. Leiri on kyläläisten uimarannan lähellä, missä ei suosita telttailua. Tämän vuoksi teltta sijoitetaan niin, ettei se haittaa rantaelämää.

Mielialat:
Perustunnelma on kutkuttava, onhan alkamassa perinteinen nuorten kesänodotuspyhä, ja on tasaparit. Retkeä on innolla valmisteltu, A on etsinyt paikan, B lainannut teltan ja D järjestänyt eväät sekä C tullut mukaan. Pientä varovaisuutta on mielessä, koska leirialue on vartioimaton. Leirintävarustukseen kuuluu myös suomalainen yleistyökalu, puukko, josta ajatellaan tiukan paikan tullen saatavan kättä pitempää apua.

Tapahtumat:
On aaton ehtoo. Pystytetään teltta, uidaan, syödään, ongitaan, lyödään korttia, juodaan limpparia ja luodaan viipyviä katseita. Mahdollisesti puhutaankin. Tulee ilta ja yö. Mennään nukkumaan liian pieneen telttaan, pojat keskelle, tytöt reunoille. Suljetaan oven nyörit, haetaan nukkuma-asento ja nukahdetaan. Siinä kaikki, mitä tiedetään.

Sitten:
Sunnuntaina aamulla, kirkonmenojen jälkeen leiripaikalta löydetään kolme kuollutta (BCD) ja yksi loukkaantunut henkilö (A). Joitain tavaroita on hävinnyt ja paljon verta valunut teltan pohjalle. A viedään sairaalaan, missä olosta hän ei muista mitään. Rikospoliisi aloittaa työnsä. Pistäminen on tehty tuntemattomalla teräaseella etupäässä kaulan alueelle ja ympäristöön. Retkeläisten puukko puuttuu inventaariosta. Tutkimukset jatkuvat. Murha ei vanhene koskaan.

Epilogi:
Kuolleet haudataan rinnakkain. Tapahtumia tutkitaan 44 vuotta. Tutkinta-aineistot ovat salaisia ja itse tapahtuma on mysteeri, kunnes eloonjäänyt ja elossa pysytellyt herra A vangitaan epäiltynä kolmesta murhasta. Tarvittaisiin syyte sen ratkaisemiseksi, onko A tehnyt teot. On kuitenkin epäselvää onko syyteoikeutta enää olemassa vai onko se vanhentunut. Tämä jää oikeuden ja jälkimaailman arvioitavaksi.
…..
Jälkimaailma jatkaa pohdintaa kunnes miesmuisti muuttuu lauluiksi, eikä kukaan ole enää varma siitä tapahtuiko mysteeri järven vai meren rannalla, kuinka monta henkilöä siihen osallistui vai tapahtuiko ollenkaan. Tekijänoikeuksien lakattua lauluja on lopulta saatavissa kansanrunousarkistoista, ja useammassa kuin yhdessä maassa pohditaan niiden sisällyttämistä kansalliseepoksen modernisoituun laitokseen.


Liite: Ufon raportista
Ravintoketjun huipulla planeettaa asutti liikakansoittunut eläinlaji, jonka uroksille oli kehittynyt lajin varsinaisen kehitysvaiheen aikana, ennen sivilisaation syntymistä perinnöllinen kognitiivinen prosessi villieläinten surmaamiseen ravinnoksi. Elintilan rajoittuneisuudesta johtuvia, metsästäjäryhmien välisiä reviiritaisteluja varten tämän päälle oli edelleen kehittynyt toinen prosessi, jonka tarkoituksena oli surmata nimenomaan oman lajin jäseniä. Prosessi oli lajispesifinen ja kohdistui edestä päin vastustajan kurkun alueelle. Erään osakulttuurin kirjoituksia tutkittaessa on löytynyt ilmaisu "käydä kurkkuun", jonka alkuperäiseksi merkitykseksi annetaan hyökkäys vastustajan välitöntä eliminoimista varten, tulkitun käsikirjoituksen koodinumero ARB/500cc/MCMVIX mukaan. Laji oli tapahtumien aikoina tunnettu siitä, että se todella oli surmannut miljoonittain omia, toisiin etnisiin ryhmiin kuuluvia lajitovereitaan, missä suhteessa se erosi lähes kaikista muista planeetan eläinlajeista.

Kuten monilla muillakin petoeläinlajeilla, surmaamisprosessi aktivoitui tietyssä kypsyysvaiheessa, jolloin yksilön oli mahdollista harjaantua sen käyttöön jonkin aikaa, minkä jälkeen siitä tuli osa yksilön normaalia toimintavälineistöä. Prosessin ensimmäinen esiintymiskerta oli tavallisesti yksilölle odottamaton. Kyseinen laji ei voinut tutkia tätä harjaantumista tarkemmin oman lajin yksilöillä, vastustavien eettisten säännöstensä vuoksi. Kuitenkin vastaavissa kokeissa eräillä muilla metsästävillä lajeilla todettiin, että psykofyysisesti valmiiksi kehittynyt eläin hyökkäsi ja tappoi kohteen, kun prosessin laukaiseva ärsyke ilmaantui, vaikka se ei olisi tullut koskaan ennen esille. Prosessiin liittyvä oppiminen tapahtui lihasmuistin avulla, eikä siitä jäänyt tietoisia muistikuvia.
.
Tällä lajilla, joka kutsui itseään ihmiseksi (vrt.inhimillinen), oli oman ryhmän suojaksi urosten tappamisprosessia vastaan kehittynyt ylimmän keskushermostotason hallitsema suojajärjestelmä. Se saattoi kuitenkin kytkeytyä pois erityisissä tilanteissa, kuten huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena, lajin naaraiden läsnä ollessa, ankarassa nälässä tai janossa, unen oltua estyneenä riittävän kauan tai yksilöä uhkaavan sosiaalisen stressin yhteydessä. Näistä syistä johtuen ihmisurokset saattoivat - vaikkakin harvoin - surmata oman ryhmänsä läheisiäkin jäseniä ennalta odottamattomissa ja jälkikäteen selittämättömissä tilanteissa, muistamatta toisinaan tapahtumista paljoakaan. Tällainen surmaaminen oli eettisten säännösten mukaan ankarasti tuomittavaa, ja siitä seurasi korkein mahdollinen rangaistus sekä tekijän eristäminen muusta yhteisöstä. Toisinaan rangaistuksena oli surmaaminen. Henkiin jätettyä, eristettyä surmaajaa tarkkailtiin, ja joissakin eettisissä alajärjestelmissä hänet voitiin tietyn ajan kuluttua vapauttaa, jos ilmeni, että tappamisprosessi oli ilmaantunut varovaisuudesta huolimatta, ja henkilö oli sittemmin käytöksellään osoittanut hallitsevansa sen, niin että kykeni estämään uusiutumisen. Tällaisia vapautettuja henkilöitä pelättiin, mutta he saattoivat elää kutakuinkin normaalia elämää ja siirtää geenejään edelleen. Kuitenkin ajateltiin, että heidän jälkeläisensä saisivat olla mieluiten tyttöjä.

Lajin naaraille puolestaan oli kehittynyt geenien vaihtoa varten omat kognitiiviset prosessinsa, joita pysyvien sosiaalisten sidosten ylläpitoa varten pyrittiin hallitsemaan alakulttuurien eettisten normien avulla. Varsinkin nuorilla yksilöillä esiintyessään naaraiden prosessit saattoivat olla yhtä lailla odottamattomia kuin uroksilla ja jopa laukaista kokemattomien nuorten urosten surmaamisprosessin. Nämä ilmiöt olivat lajin kulttuureissa hyvin tunnettuja, ja - ristiriitaista kyllä - joidenkin kuuluisien tapausten henkilöitä näytetään ihannoidun.

Tapausten ympärille muodostui puoliuskonnollisia ja taiteellisia ryhmiä. Esimerkkinä on planeetan suurimman mantereen pohjoisosasta löytynyt tulkittu teksti, joka on otsikoitu "Laulu kahdestatoista nuoresta Odomin meren rannalla"
(loppuosa raportin mediasta on fyysisesti tuhoutunut, eikä sitä voida lukea).
:o)

Re: Pöytälaatikosta, toukokuu 2004

Viesti Kirjoittaja :o) »

Hans kirjoitti:Tapahtumat:
On aaton ehtoo. Pystytetään teltta, uidaan, syödään, ongitaan, lyödään korttia, juodaan limpparia ja luodaan viipyviä katseita. Mahdollisesti puhutaankin. Tulee ilta ja yö. Mennään nukkumaan liian pieneen telttaan, pojat keskelle, tytöt reunoille. Suljetaan oven nyörit, haetaan nukkuma-asento ja nukahdetaan. Siinä kaikki, mitä tiedetään.
Voi kuinka kaunista! Romanttistakin, koska myös kainosti suukoteltiin - viipyvien katseiden lisäksi...
Mahdollisesti puhutaan, aivan oikein, eli kuten siihen aikaan sanottiin: "heitetään kaikennäköst huulta"...
Limpparia, ja rempseästi myös ihan vähän pilsneriä juovat nuorukaiset, vaan viina: hyi! karvasta! Ei maistu näille keijukaisille...
Rauhallisin porukasta lisäksi ujosti koetteli tyttönsä rintoja - varoen, ettei tämä vain saisi väärää käsitystä tämän vanhempiensa ainokaisen, rakkaudella ja hellyydellä kasvatetun, maailman kilteimmän pojan aikeista.
Kondomeja oli molemmilla pojilla mukana, myös tällä väkivaltaisella, kansanomaista urheilua harrastavalla, pienemmällä pojalla, sekä tällä pitkällä ja parikymmentä kiloa painavammalla, rauhallisella, kiltillä pojalla. Mutta ei suvunjatkumisen estämiseksi, vaan - tuota - no, leikin vuoksi: vaikka vappu oli jo takana, niin saa kait sitä ilmapalloja puhaltaa myöhemminkin. Siihen aikaan ei - kuten nykyisin - kuulkaas ollut jokaisella varaa ostaa tällaisia värikkäitä, itsestään ilmassa pysyviä palloja, vaan täytyi, kuten tässäkin tapauksessa, tyytyä värittömiin...
Jne.
Loka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5207
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka »

Pakko sanoa, etten kyllä Hansin tarinoista saa otetta sitten millään. Mihin tällä sanomallasi pyrit? :?
Hans
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 4:21 pm

Viesti Kirjoittaja Hans »

Lokalle:

Kirjoitus on toukokuulta 2004, ja oma historiallinen näkökulma. Se on aiottu vaihteluksi A- ja B-jengien henkilökohtaisuuksiin menevälle matsille. Eli mieluummin jotain asiaa nykyään jo perinteisen jatkuvan hämärtämisen asemesta. En ota kantaa siihen kuka hämärtää.

Tuolloin Gustafsson oli posessa, muttei tunnustanut. Piti löytää itselle joku mahdollinen selitys. Ajattelin, että Björklundin halailutaipumus olisi voinut johtaa jonkin pojankollin tai vähän aikuisemmankin luulemaan olevansa vakiintuneissa väleissä. Kun totuus olisi selvinnyt puskissa kyttäämisen jälkeen, niin hihat paloivat. Kaikkea mätkittiin, mikä vielä liikkui. Björklundin kuoltua vahinko oli tapahtunut, ja piti paikata; yksin tai kavereiden kanssa.

Keskusteluissa todettiin useaan otteeseen, että todisteet saataisiin esille vain oikeudessa, joka myös ratkaisisi syyllisyyden. En osannut arvata, että oikeudenkäynti todella tulee. Sen sijaan otaksuin, ettei selvyyttä saada suuren yleisön silmissä, vaan juttu päätyy uudemmaksi kansanrunoudeksi, jonka alkuperässä on selvittämistä sitten joskus.

Lopun fiktiivisellä uforaportilla halusin katsoa ulkoapäin tiettyjä ihmisen käyttäytymiskuvioita, jotka voivat olla elämäänsä suuntaviivoja hakeville nuorille outoja. Ihmiset todella tappavat toisiaan mitättömiltä näyttävistä ja ennalta arvaamattomista syistä, sekä piittaamatta rangaistuksista. Sellaisesta olisi voinut olla kysymys: ts. ei kunnon motiivia.

Aiheen otsikkoon liittyen: Oikeus totesi Gustafssonin syyttömäksi, eikä ketään toista yhtä lupaavaa ole ilmaantunut. Voi olla ettei selviä koskaan.
dorkalis
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2007 9:35 am

Viesti Kirjoittaja dorkalis »

mä en jaksa ny ees lukee tätä ketjuu mut bodomhan selvis jo aikapäivii sitten - tuomiota siitä tuskin saadaan koskaan mutta murhahan selvis ja murhaajakin tiedetään.
Olen syytön ja sillä sipuli!
_____
Harjunpää
Viestit: 330
Liittynyt: Su Kesä 17, 2007 1:40 pm

Viesti Kirjoittaja _____ »

dorkalis kirjoitti:mä en jaksa ny ees lukee tätä ketjuu mut bodomhan selvis jo aikapäivii sitten - tuomiota siitä tuskin saadaan koskaan mutta murhahan selvis ja murhaajakin tiedetään.
Niinkö? Miten se tapahtui? Kuka se oli? :shock:
dorkalis
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2007 9:35 am

Viesti Kirjoittaja dorkalis »

_____ kirjoitti:
dorkalis kirjoitti:mä en jaksa ny ees lukee tätä ketjuu mut bodomhan selvis jo aikapäivii sitten - tuomiota siitä tuskin saadaan koskaan mutta murhahan selvis ja murhaajakin tiedetään.
Niinkö? Miten se tapahtui? Kuka se oli? :shock:
"ei saa piilotella silloin kun kysytään, ei saa käpristellä silloin ku pitäis sanoo asiat niinku ne on..." sellaset asiat vaan näkee!
Olen syytön ja sillä sipuli!
Vastaa Viestiin