USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Keskitien Kulkija

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Keskitien Kulkija »

Apinat tykkää, että niitä koijataan. Jos apinan koijaus lopetettaisiin, se luulisi että sitä on alettu koijata eikä uskoisi :lol:

Apinoille teatteria:
https://twitter.com/IndigoLeo10/status/ ... 7720796166
Hermione
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5147
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Hermione »

URSA kirjoitti: To Tammi 07, 2021 6:52 pm

Babbit oli jo puoliksi kiipeämässä oven läpi rikotusta ikkunasta suljetulle puolelle, vaikka ovien eteen oli kasattu tuoleja ym. esteitä. Poliisilla on käsissä mustat suojahanskat ja ampumista edelsi varmasti kielto tunkeutua alueelle. Sikäli ikävä ajoitus, että takana tulleet poliisit olisivat ehkä muuten ehtineet repimään naisen takaisin oikealle puolelle.
Niinpä. Kaikesta näkyy, ettei tilanteen eskaloitumista tuohon pisteeseen edes haluttu estää. Poliisien olisi pitänyt estää ihmisten pääsy noin pitkälle. Ja miksi piti ampua kuolettavasti? No, Jenkkilässä on erittäin pitkät perinteet siitä, että ammutaan tappavasti. Siellä on henki pois sen sijaan, että koivessa olisi luodin mentävä reikä mikä myös immobilisoi hyvin tehokkaasti. Ehkä syyllistyn tässä peilaamaan asioita meidän kulttuuriin ja yhteiskuntaan. On mahdotonta kuvitella samankaltainen tilanne, ja erityisesti viranomaisten toiminta, eduskunnassa tapahtuvaksi.

USA ei ole mielestäni sisällissodassa. On vain se 70 miljoonaa republikaanien kannattajaa, joista vain korkeintaan 100 000 on riittävän innokkaita Trumpin kannattajia lähtemään Washingtoniin ja ainoastaan muutama sata on riittävän sekaisin (kuten sankarinsa) tunkeutuakseen kongressiin. Trumpin poliittinen ura oli siinä. Ellei se ole vuoden kuluttua vankilassa, se horisee juttujaan omalla tv-kanavalla tai jotain.
"Vain 70 miljoonaa" on suunnilleen 12 kertaa Suomen väkiluku. Se ei ole vähäinen määrä ihmisiä eikä sellaista ihmismassaa ole mitään syytä väheksyä. Tällä hetkellä tuo 70 miljoonaa ehkä henkilöityy Trumppiin, mutta ne ihmiset eivät katoa minnekään sen jälkeen kun Trump siirtyy pois vallan kahvasta.

Babbit oli kokenut sotavetenaari, eikä ollut mikään mokuri. Ihan kuka tahansa kadulta revitty ei pääse ilmavoimiin. On varmasti tiennyt riskit kun lähti kipuamaan siitä rikotusta ikkunasta mutta teki sen silti. Kysymys herää: Miksi. Minkä vuoksi kolmen lapsen äiti otti luodin vastaan. Kun tuolla profiililla varustettu henkilö tekee noinkin radikaalin teon, niin kuinka moni muu tuosta 70 miljoon joukosta on valmis samaan.

Sisällissotia on ollut ennenkin, ja tulee olemaan jatkossakin. Jenkkilän viimeisimmästä on toista sataa vuotta ja se on aika pitkä aika sisäiselle rauhalle. Euroopassa sisällissota oli edellisen kerran 30 vuotta sitten Balkanilla, ja meillä oli 1918. Oma arveluni on, että sulatusuuni on muuttunut painekattilaksi josta puuttuu varoventtiili.
Viimeksi muokannut Hermione, To Tammi 07, 2021 8:05 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1840
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Tammi 07, 2021 6:54 pm Nähtävästi MAGA-roskaväki olisi tuhonnut nämäkin dokumentit?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007725724.html

Yhdysvaltain kongressitalon tapahtumien sankariksi on noussut kongressin työntekijä, joka pelasti osavaltioiden valitsijamiesäänet juuri ennen senaatin salin evakuointia.

Oregonilainen senaattori Jeff Merkley twiittasi kuvan pelastetuista valitsijaäänistä ja arvioi, että rakennukseen tunkeutuneet mielenosoittajat olisivat polttaneet äänet, ellei henkilökunta olisi napannut niitä mukaansa.
Niitä osavaltion äänestyksen virallisia dokumentteja on useita kappaleita. Todennäköisesti niitä on lähetettykin enemmän kuin yksi ja yksi on varmasti jäänyt osavaltion itsensä haltuun kopioineen.

Ennen niitä lähetettiin hevoskärryillä ja nykyään tulokset näytti kuorten perusteella tuoneen FedEx. FedExin kuori oli varsin näkyvästi esillä laskennassa.
Buy the ticket, take the ride!
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 640
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

Saahan oranki kuitenkin Huhtasaaren ehdottaman Nobelin rauhanpalkinnon?
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3109
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

hyvin pysähtyi.jpg
hyvin pysähtyi.jpg (23.72 KiB) Katsottu 1357 kertaa
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä
Amnestia
Theo Kojak
Viestit: 1133
Liittynyt: Ma Touko 04, 2020 8:34 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Amnestia »

URSA kirjoitti: To Tammi 07, 2021 5:10 pm Kumma juttu, ettei kansalliskaarti ollut paikalla:
Presidentti Donald Trump torjui pyynnön hälyttää kansalliskaarti paikalle, kertoo sanomalehti The New York Times.
https://yle.fi/uutiset/3-11726158

Miksiköhän tällä hörhöllä lukee luotiliivissä(?) poliisi. Onko paikalla otetuissa kuvissa tunkeutujien kanssa selfiessä poseeraava "poliisi" myös naamioitunut. Ei siis mäyräksi vaan poliisiksi. Ja kas etelävaltojen lippu.

Millähän tavoin ammuttu nainen oli aseistautunut.
"Police" on teksti tuossa mellakkakilvessä, jonka nainen on jostakin saanut napattua poliisien perääntyessä Kongressin sisätilojen kautta muihin Capitolin rakennuksiin.

Jos 3-4 poliisia puolustaa oviaukkoa, jota kohti on saapumassa kohta satoja mielenosoittajia, riittää mielenosoittajille aseiksi ihan lipputangot ja/tai paljaat kädet tai veitset. Ei aseettomuus tee "rauhanomaisten siviilien" joukosta mitenkään vaaratonta. Kaksi-kolme ihmistä kuristaa helposti yhden aseettoman poliisin nopeasti.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6928
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Penaalipena kirjoitti: To Tammi 07, 2021 7:58 pm Saahan oranki kuitenkin Huhtasaaren ehdottaman Nobelin rauhanpalkinnon?
Todennäköisesti olisivat kuristaneet hengiltä useampia poliiseja, turvamiehiä ja poliitikkoja, jos tilanne olisi eskaloitunut.

Huvittavinta ovat nuo kuvat, joissa MAGA-ihmiset ottavat itsestään ylpeinä selfieitä paikassa, johon ovat tunkeutuneet väkisin.
Fiksuimmat laittavat kuvat vielä nettiin omille sometileilleen.

Laura Huhtasaari mainittiin. Laura piti kongressiin tunkeutumista tämän päivän päivityksessä 'mellakkana', ei yrityksenä anastaa valta.
Ano Turtiaisen kommentit tapahtumasta sen sijaan olivat Huhtasaarta huomattavasti kryptisempiä.

Antikristus on totuuden pelossa lietsonut koko maailma kaaokseen. Hyvillä mielin päivän tunnussanalla tulta päin - ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, voitte pyytää mitä ikinä haluatte, ja te saatte sen.

===

CNN:n mukaan myös republikaaneista osa vaatii 25 artiklan käyttöön ottoa sekä välitöntä Trumpin viralta panoa.

https://edition.cnn.com/politics/live-n ... dd843b01c0

GOP rep says his call to invoke 25th Amendment is "the right thing to do for our democracy"

From CNN's Adrienne Vogt

Republican Rep. Adam Kinzinger said his calling for the 25th Amendment to be invoked and President Trump to be removed from office is “the right thing to do for our democracy.”
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2073
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Tammi 07, 2021 8:27 pm
Todennäköisesti olisivat kuristaneet hengiltä useampia poliiseja, turvamiehiä ja poliitikkoja, jos tilanne olisi eskaloitunut.
Mistä näin päättelet? :shock: Kyseessä ei ole tofutalibaanit tai BLM joukko...
Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Tammi 07, 2021 8:27 pm Huvittavinta ovat nuo kuvat, joissa MAGA-ihmiset ottavat itsestään ylpeinä selfieitä paikassa, johon ovat tunkeutuneet väkisin.
Fiksuimmat laittavat kuvat vielä nettiin omille sometileilleen.
Niin no, äkkiseltään ajateltuna luulisi olevan "jokunen" turvakamera tuolla suunnalla, ellei ihan peräti siellä huusollin sisuksissa...ei siinnä, että selfiensä nettiin pistää, kun kerrankin pääsee jakkaralle istumaan...

Sori, oletin että tämä kommenttisi sisälti (taas) jonkun vitun viisaan olettamuksen, että vain noista "selfiestä" voisi tunnistaa tunkeutujat...
Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Tammi 07, 2021 8:27 pm Laura Huhtasaari mainittiin. Laura piti kongressiin tunkeutumista tämän päivän päivityksessä 'mellakkana', ei yrityksenä anastaa valta.
Ano Turtiaisen kommentit tapahtumasta sen sijaan olivat Huhtasaarta huomattavasti kryptisempiä.
...
Kuinka Levisi ajatteli, että tunkeutajat olisivat voineet ylipäätään "anastaa" vallan? Istumalla tuolille ja eikä suostu poistumaan?

Parasta tässä viestissäsi on, että tajusin vihdoin miksi kommentoit täällä copypasteamalla vain uutisen jostain Yleensä.

Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Tammi 07, 2021 8:27 pm ===

CNN:n mukaan myös republikaaneista osa vaatii 25 artiklan käyttöön ottoa sekä välitöntä Trumpin viralta panoa.
Ei. Siinnä sanotaan, että Adam Kinzinger vaatii 25 artiklan käyttöön ottoa, EIKÄ ole varma (omien sanojensa mukaan) lähteekö kukaan muu matkaan.
Kinzinger said he’s not sure if any of his GOP colleagues will join him.
Miksi jatkuvasti vääristelet? :roll: Vai johtuuko se jostain olettamuksestasi, että nämä(kin) ovat liimailleet jotain hinttarivastaisia tarroja sähkötolppiin? Ei pitäisi yleistää.
Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Tammi 07, 2021 8:27 pm https://edition.cnn.com/politics/live-n ... dd843b01c0

GOP rep says his call to invoke 25th Amendment is "the right thing to do for our democracy"

From CNN's Adrienne Vogt

Republican Rep. Adam Kinzinger said his calling for the 25th Amendment to be invoked and President Trump to be removed from office is “the right thing to do for our democracy.”
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

https://edition.cnn.com/2021/01/07/poli ... index.html

Rotat jättävät uppoavan laivan, ensimmäinen ministeriero Trumpin hallituksessa. Liikenneministeri Elaine Chao lähtee vastalauseena Trumpin toiminnalle.

Iso juttu, on ollut hallituksessa alusta alkaen ja on senaatin nokkamiehen Mictch McConnelin vaimo. Moni korkean tason virkamies on jo lähtenyt, muun muassa Mick MUlvaney, joka toimi Trumpin kansliapäällikkönä. Trumpille jää oma perheensä ja suppea räyhäjoukko tueksi, jokunen kansanedustaja vielä tässä vaiheessa, tyhmimmät, kuten Lousianan J Kennedy.
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

Onko jollakulla mahdollisesti havaintoja Trumpin perheen voitonjuhlista tai kannanotoista eilisen jälkeen? ILmeisesti ei. Veljekset olivat uhoa ja voitonriemua täynnä ennen isänsä puhetta, samoin Kimberly Guilfoyle ja Lara Trump. Perheen pää mölysi kaksi tuntia yhteen menoon.'

Nyt mölysakki on hävinnyt kuin pieru saharaan. Ei tviitin tviittiä eikä mitään muutakaan ulostuloa. Tyhmimmätkin ovat tajunneet, että pieleen meni, ja pahasti.
Avatar
Maigreeni
Harjunpää
Viestit: 313
Liittynyt: Su Maalis 31, 2019 8:59 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Maigreeni »

dazu kirjoitti: To Tammi 07, 2021 6:13 pm Tässä viestissä näkyy tämä Trumpin hard core -seuraajien ongelmallisuus aika hyvin. Heidän maailmansa pelaa niin, että kaikki, jotka eivät seuraa tätä vapaamuurareiden ja Venäjän sätkynukkea, ovat vihervasemmistolaisia, tai kommunisteja, tai heidän sätkynukkejaan.
Kas, vanha toveri Dazu saapuu paikalle! En aivan ymmärrä, mitä tällä ajat takaa ja viittaatko minuun esimerkkinä “Trumpin hard-core kannattajasta” (mitä sivumennen sanoen en ole koskaan ollut pienimmässäkään määrin — olen tässäkin ketjussa haukkunut tyyppiä ja olen tukenut häntä yksinkertaisesti, koska on pienempi paha), mutta oli miten oli, tuossa kirjoituksessasi on joukko asioita, joissa olen ainakin osin samoilla linjoilla.
Sitten hihkutaan näitä USA:n äärioikeiston satuja suomalaisella keskustelupalstalla ihan, kuin vaikuttamalla suomalaisiin, voitaisiin vaikuttaa amerikan asioihin...
Jos viittaat qanoniin, yms. olen samaa mieltä. Jos viittaa väitteisiin vaalipetoksesta, olet yksinkertaisesti väärässä. Oma intressini aiheeseen ei myöskään ole mikään harhainen kuvitelma jenkkilään vaikuttamisesta, vaan huoli suomalaisesta demokratiasta, joka on mahdollisesti jo tuhottu. Jenkkilä vaikuttaa Härmään, ei päin vastoin.

Mitä tulee Trumpiin, jota kutsut vapaamuuraraiden ja Putinin sätkynukeksi, vapaamuurareista en tiedä ja Venäjä-kytköksessä olet melkoisella varmuudella totaalisen väärässä (tämähän on satu, jota globalistit itse ovat yrittäneet levittää), mutta asia voi kyllä todellakin olla niin, että Trump on alusta alkaen ollut sätkynukke.

Minulla ei ole missään vaiheessa ollut voimakkaita mielipiteitä hepusta, koska en omaa näköyhteyttä vallan kulissien taakse. Kaikki typeryys — kaikki typerimmät Salaliittoteoriat yhtä hyvin kuin valtapropagandan satuihin uskominen — perustuu aina kuvitelmalle, että näkisi, missä valta oikeasti on, ja miten se toimii. Vallan toimintamekanismeihin kuuluu kuitenkin olennaisesti virtuaalisoituvassa/-neessa demokratiassa kätkeytyminen, ja tämän ymmärtämisen pitäisi olla minkä hyvänsä tervejärkisen poliittisen analyysin ja taktiikan lähtökohta. Tämä voidaan kuitenkin havaita ja siitä voi olla varma (ja tämän havainnon tekemistä valta eniten pelkää, ja juuri siksi se assosioidaan typeriin “salaliittoteorioihin”).

Minulle tuli jo pian Trumpin valinnan jälkeen, kun havaitsin, miten valtamediat häntä pyrkivät käyttämään hyväkseen, että hänet saatettiin päästää tarkoituksella valtaan! Trump olisi siis ollut täydellinen narri: globalistien itsensä valtaan päästämä tyyppi, jolla oli totta kai jonkin verran tervettä järkeä, ja teki yhtä ja toista mielekästä, mutta ei mitään sellaista, mistä olisi ollut haittaa globalisteille kuin korkeintaan lyhyellä aikavälillä. Päin vastoin. En sano, että teoria on välttämättä tosi, mutta mahdottomana sitä ei voi pitää.

Vaikuttaa myös siltä, että tuo Capitol Hillin valtaus annettiin tapahtua. Vartioita on paikalla tosi vähän, ja on ihmeellistä, ettei ovia saada lukittua ennen kuin lauma ryntää sisään. Koska tämä on aihe, josta valtamediat tietysti levittävät lähinnä omaa valheellista narratiiviaan, kannattaa katsoa tämä editoimaton koko touhun alusta loppuun kuvaava editoimaton video:

Tätä propagandaa on tässäkin ketjussa vaikka kuinka paljon, että pelotellaan laitavasemmistolla jonain ainoana vaihtoehtona Trumpille... Sitten esitetään näitä salaliittoteorioita, joissa toistuu KGB:n ja Putinin käsikirjasta lainatut projektiot, eli vastapuolta kohtaan osoitetut syytökset siitä, mitä itse tehdään. Sitten lyödään päälle vielä projektion projektiot, joissa syytellään toista vielä siitä projisoinnista, mitä todellisuudessa itse tehdään... Sitten heitetään vapaamuurareiden silmäpyramiditervehdykset vielä päälle, osoituksena valistumisesta ja kyvystä nähdä jotain, mitä muut eivät näe.
Uskotko siis tosissasi siihen, että Biden et co. on “pienempi paha” kuin Trump?
Minun näkökulmani Trumpiin on alustapitäen ollut, että tyypin isoin ongelma on siinä, että hän saa pahimmat mahdolliset rikolliset vaikuttamaan monien silmissä jos ei hyviksiltä niin pienemmältä pahalta, mitä kautta monet vapaasti valitsevat oman perikatonsa. Ja vaikuttaa erittäin mahdolliselta, että Trumpia käytetään tietoisesti tällaisena vipuna.
Trump on suunnitellut koko pelleilyn jo pitkälle ennen, kuin vaalit oltiin pidetty. On myös hyvin mahdollista, että toimeksianto on tullut Venäjältä. Tosin täytyy muistaa myös se muurareiden rooli tässä hommassa. Trump on tarkoituksella lietsonut vastakkainasettelua, mikä on silmäpyramidin silmään saakka päässeiden keskeisin saatananpalvontariitti. Luciferin valo loistaa pimeyttä vasten, eli tarvitaan vastakkainasettelua, että pahuus leimahtaa kunnolla liekkeihin.
Trump voi olla sätkynukke, joka on tarkoituksella päästetty tähän rooliin. Mutta Bidenin taustalla olevat tahot edustavat oikeasti äärettömästi pimeämpiä voimia. BLM, antifa, kaikki wokehullutus — tämä on äärettömästi tehokkaampaa hajoita ja hallitse taktiikkaa kuin Trump, joka on viime kädessä pelkkää reaktiota tähän — reaktiota, jolla, se on mahdollista, pyritään tietoisesti kiihdyttämään vihanpitoa edelleen.

Nähdä Trumpissa joku Saatanan oikea käsi tai pirullinen juonittelija on yhtä harhaista kuin nähdä hänessä Jeesuksen toinen tuleminen Qanonien tapaan. Trump on oikeasti sitä, miltä hän näyttää olevan, jos häntä vain tarkastelee objektiivisesti (siis ilman valeuutituubien freimausta).
Ennustin syksyllä, että Trump tulee johtamaan QAnonin pienimuotoiseen sisällissotaan. Siitä voi seurata pahempaakin, jos vastakappale, eli laitavasemmisto lähtee leikkiin mukaan.
Pitäisin todennäköisempänä, että Biden yrittää kalastella suosiota panemalla mellakat yleensä kuriin. Trumpinhan ei sallittu tehdä tätä globalistien toimesta, ja laitavasemmiston väkivallalle ja riehunnalle näytettiin vihreää valoa ja sitä lietsottiin valheellisilla tarinoilla (Floyd-tapaus, jne). Biden esiintyisi näin rintamalinjat ylittävänä voimana, mutta joka konkreettisella tasolla puskee satavarmasti eteenpäin kaikkein pimeimpiä ja saatanallsimpia mahdollisia poliitikkja. Sananvapauden ja muiden oikeuksien suhteen tiedämme, mihin touhu on menossa: helvettiin. Iso kysymysmerkki on talous.
Että naisella ei voi olla peeenistä on itsepintainen myytti, joka valistunut aikakautemma on luojan kiitos murtanut kuten luotettava media Newsweek tässä paljastaa! https://www.newsweek.com/can-woman-have ... ed-1093051
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6928
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Viraltapanon valmistelu on alkanut.

https://yle.fi/uutiset/3-11727574


Yhdysvaltain poliittisessa johdossa on käynnistetty hanke panna presidentti Donald Trump viralta vielä ennen hänen virkakautensa päättymistä.

Viraltapanoaikeen perusteena ovat eilispäivän tapahtumat. Trumpia tukeva ja hänen yllyttämänsä kansanjoukko rynni väkivaltaisesti kongressirakennukseen ja keskeytti presidentinvaalien tulosten virallistamisen. Kongressiedustajat joutuivat pakenemaan turvatiloihin.

Senaatin toistaiseksi vähemmistössä olevien demokraattien ryhmäjohtaja Chuck Schumer ajaa tiukasti Trumpin erottamista perustuslain 25. lisäyksen nojalla. Sen perusteella presidentti voidaan panna viralta, jos hän on tullut kykenemättömäksi hoitamaan virkaansa. Varapresidentti ottaisi hoitaakseen presidentin tehtävät.

– Mitä eilen tapahtui kongressitalolla oli presidentin yllyttämä kapina Yhdysvaltoja vastaan. Tämän presidentin ei pidä olla virassaan enää yhtäkään päivää, Schumer kirjoitti lausunnossaan.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

^ Schumer on tietenkin oikeassa. On päivän selvää, jokaisen todettavissa, että Trump yllytti joukot parlamenttiin tarkoituksena estää vaalin tuloksen vahvistaminen. Vaikea kuvitella, että juuri mitään vakavampaa voisi tapahtua.

Trump toki pitäisi julistaa hulluksi, jotta perustuslain 25. lisäystä voitaisiin käyttää, mutta sehän on poliittinen päätös, ei lääketieteellinen. Ja tokihan lääketieteellinenkin puoli täyttyy kirkkaasti. Voiko selkeämpää esimerkkiä olla malignista narsismista kuin uskollisen sylikoiran Pencen uhraaminen uran viime hetkillä.
Avatar
Maigreeni
Harjunpää
Viestit: 313
Liittynyt: Su Maalis 31, 2019 8:59 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Maigreeni »

On jännä nähdä näiden samojen valopäiden, joiden mielestä George Floyd murhattiin, ja joiden mielestä se, että antifan ja BLM:n on Bidenille uskollisten tahojen toimesta annettu ryöstää ja tuhota tavallisten ihmisten omaisuutta ilman, että poliisi panisi tikkua ristiin, on täysin normaalia, katsovan, että tuo capitol hilli murha — ja se todellakin oli melko selvä murha — oli "tarpeellista" väkivaltaa ...

Kannattaa katsoa tämä editoimaton video, jonka on kuvannut tapahtumiin paraatipaikalla osallistunut mielenosoittaja ja infowarsin toimittaja. Siinä näkee hyvin, millaista touhu rakennuksessa oli, ja lopulta näkyy, missä tilanteessa ja miksi nainen tapettiin brutaalisti. Jos joku idiootti haluaa alkaa mussuttaa, että käytän lähteenä infowarsia, tällaiselle idiootille selväksi, että video on editoimaton, ja se esittää harvinaisen selvästi, millainen prosessi tuohon tarpeettomaan tappoon/murhaan johti.

https://www.infowars.com/posts/exclusiv ... execution/

Naista ammutaan lähietäisyydeltä niskaan, koska hän on ensimmäisenä tunkeutumassa tiloihin, joissa ilmeisesti on valtaapitäviä paikalla. En sano, ettei poliiseilla olisi ollut oikeutta käyttää voimakeinoja, mutta jos joku väittää että tuo niskalaukaus oli tarpeellinen, mitä se oli vielä äärettömästi vähemmän kuin Chauvinin tarpeettoman pitkäksi venähtänyt israelilalinen kuristusote, pääkopassa on kirjaimellisesti vikaa — tai puhumme tietoisesta valehtelijasta ja helvetillisestä aidosta pahuudesta.

Epäilenkin, että Capitol Hill oli qanonisteille ja muille mielenosoittajille langetettu ansa. Vähän liian helposti sinne sisälle päästiin. Tarkoituksena luoda mielikuvaa “väkivaltaisesta vallankaappauksesta”, mihin jokainen täysijärkinen tajuaa, että tuo täysin organisoimattomattomasti vellova, aseistamaton ja — kuten videotallenteen paljastavat — ei-väkivaltainen lauma ei ollut kykenevä. Kyse oli larpista, eikä sattumaa, että ikonisimmissa kuvissa kirjaimellinen viikinkilarppiasuun sonnustautunut protestoija poseeraa istuntosalissa puheenjohtajan pallilla. Että Trump olisi niin typerä, että voisi kuvitella tällaisen valloituksen strategisesti järkeväksi — eihän voinut saada aikaan muuta kuin istunnon lykkäämisen, kunnes turvallisuuspalvelut ovat ajaneet porukan ulos tiloista — on itsessään täydellisen aivokuollut olettamus.

Tuolla niskalaukauksella taas näytettiin, että vaikka tavallista ihmisistä laki ei enää vuonna 2020 USAssa suojele, valtaapitäviä se kyllä suojelee, ja äärimmäisen kyynisellä brutaaliudella. Tuohon niskalaukaukseen ja ihmisuhriin oli saatu käsky jostain ylhäältä.

Qanonisteilla totuuden paikka: ehkäpä kyseessä oli alusta pitäen deep staten psy op, johon lankesitte? Kun joku kuulostaa liian hyvältä, yleensä se sitä myös on.

Mutta tervetuloa kovaan todellisuuteen, Trump-fanit! Biden-faneilla on pudotus vielä kauukana edessä, mutta kyllä sekin tulee! :+1:
Viimeksi muokannut Maigreeni, To Tammi 07, 2021 11:30 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Että naisella ei voi olla peeenistä on itsepintainen myytti, joka valistunut aikakautemma on luojan kiitos murtanut kuten luotettava media Newsweek tässä paljastaa! https://www.newsweek.com/can-woman-have ... ed-1093051
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 640
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

^ Ammuttiinko suorastaan takaapäin, koska puhutaan niskalaukauksesta? Oliko hän kenties poistumassa paikalta ja sitten ammuttiin niskaan?
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Vastaa Viestiin