Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattiin raa´asti

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
hedelmälaatikko
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2011 2:50 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja hedelmälaatikko »

Säälittävää ja oksettavaa kuinka joku murhaajista sanoi kuinka hänen "sielunsa katosi" kun A hyppi lavalta uhrin päälle. Ihanko suretti katsoa ja kuvata vieressä? Mutta ei sadistisen murhaajan sielu enää tossa vaiheessa mihinkään kadonnut, ei noin julmalla pojalla ole sielua ollut enää pitkään aikaan, pelkkää mustaa paskaa joka jäytää ja syö häntä sisäisesti hänen koko typerän loppuelämänsä ajan.

Olisipa yksi osa demokratiaa se, että kansa saisi äänestää ja päättää murhaajien tuomiot näin törkeässä ja isossa rikoksessa. Oli tuomiot millaiset tahansa, varmasti tuon yön muistot ei jätä murhaajia rauhaan, kaikki ne viattoman ja puolustuskyvyttömän uhrin ilmeet ja äänet, ne äänet ja tuntemukset joita murhaajat kuuli ja tunsi nyrkkiensä ja jalkojensa kautta, toivottavasti ne ei jätä rauhaan enää ikinä.
Vivienne
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Ke Heinä 01, 2020 3:05 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Vivienne »

hedelmälaatikko kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 9:45 am Säälittävää ja oksettavaa kuinka joku murhaajista sanoi kuinka hänen "sielunsa katosi" kun A hyppi lavalta uhrin päälle. Ihanko suretti katsoa ja kuvata vieressä? Mutta ei sadistisen murhaajan sielu enää tossa vaiheessa mihinkään kadonnut, ei noin julmalla pojalla ole sielua ollut enää pitkään aikaan, pelkkää mustaa paskaa joka jäytää ja syö häntä sisäisesti hänen koko typerän loppuelämänsä ajan.

Olisipa yksi osa demokratiaa se, että kansa saisi äänestää ja päättää murhaajien tuomiot näin törkeässä ja isossa rikoksessa. Oli tuomiot millaiset tahansa, varmasti tuon yön muistot ei jätä murhaajia rauhaan, kaikki ne viattoman ja puolustuskyvyttömän uhrin ilmeet ja äänet, ne äänet ja tuntemukset joita murhaajat kuuli ja tunsi nyrkkiensä ja jalkojensa kautta, toivottavasti ne ei jätä rauhaan enää ikinä.
Juurikin näin.
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 639
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

räsynukke kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 9:28 am
holmesin haamu kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 12:51 am
räsynukke kirjoitti: Ti Helmi 23, 2021 8:06 pm Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös se ollut Veetin isäpuoli joka sitä White Trash homofobiaa ja rasismia viljellyt somessa. Yksi yllyttäjä joka ei tajua miten pitkälle muut voi oikeasti mennä (luultavasti miettinyt siinä katsellessaan, että se en ole minä joka tuon tekee, eikä ole ymmärtänyt omaa osallisuuttaan asiaan) yksi kieroon kasvatettu jolla on pahaa oloa sisällä ja purkautuu väkivaltana ja yksi jonka en usko pääsevän täysjärkisen papereilla mielentilatutkimuksesta läpi.
Aika vähäisiä nuo viestit olivat. Tässäkin tapauksessa niin tekijät kuin uhri oli täysin kantasuomalaisia. Suomessa on tapahtunut myös viime aikoina hyvin rajuja etnojen tekemiä väkivallan tekoja mm. yhden nuoren tappo, jonka tekijöitä ei ole vieläkään saatu kiinni.

Ylipäätään tämä tapaus on itsessään äärettömän harvinainen (ja sen takia hyvin kiinnostava). Tuonkin ylemmän tapauksen käsittely julkisuudessa lopetettiin heti sen jälkeen, kun tekijöitä ei saatu millään kiinni ja vastaavat väkivaltaisuudet olivat arkipäiväisiä.
Ihan vaan kysymyksenä, miksi lähdit puhumaan etäisyyksistä lainattuasi tekstiäni? Lähinnä tarkoitin samaa kuin penaalipena myöhemmin.
Penaalipena kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 8:14 am
räsynukke kirjoitti: Ti Helmi 23, 2021 8:06 pm
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös se ollut Veetin isäpuoli joka sitä White Trash homofobiaa ja rasismia viljellyt somessa.
Kyllä vain ja kyllähän tuollainen kasvuympäristö jälkensä jättää. Kyse ei ole vain niistä someviesteistä, vaan mm. siitä millainen keskusteluilmapiiri kotona on.
Voitaisiinko keskustella minfon tasolla? Muut voi painua vaikka suomi24:seen purkamaan tuntojaan.
Ilmeisesti kotijoukkojen taustoilla on merkitystä vain, jos sieltä löytyy opettajaa, toimittajaa jne. Mutta jos sieltä löytyy homofobinen rasistipaska, niin ei se ole niin justiinsa.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Painkiller
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: Ma Elo 06, 2018 8:33 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Painkiller »

Maruna kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 7:43 am
lukutoukka kirjoitti: Ti Helmi 23, 2021 11:19 pm Ei ole olemassa mitään tapaa, millä tekijät voisivat aidosti hyvittää tämän teon. En edes halua kuvitella heidän tulevaisuuttaan. Ei kiinnosta.
Ei olekaan. Minusta lehdistössä on jo siirrytty huolestuttavaan suuntaan, kun on alettu tarkastella yhä enenevässä määrin tekijöiden keskinäistä viestittelyä ja psyykkistä tilaa. Ei kai tästä selvitä pelkästään tekijät yhteiskuntaan sopeuttamalla ja heidän perheitään tukemalla? Ainakaan uhrin perhe ei selviä!

Missä näkyy vastuun ottaminen omista teoista? Jos suttaat naapurin seinän, peset sutut pois. Jos rikot jonkun ikkunan, maksat sen vaihdon uuteen. Jos ajat jonkun perään, eikä vakuutus tätä vahinkoa korvaa, korvaat itse peräänajetulle. Ei viimeksi mainittuja tekojakaan "korvata" niiden uhreille itse terapiaan menemällä, ja miettimällä, miksi ajoin perään.

Pointtini on, että Koskelan tuomioiden pituuksia määritettäessä näille julmaan ja pitkäkestoiseen kidutukseen syyllistyneille tulisi määrätä riittävän monta vuotta ikävää linnassa istumista - ihan vain tekojensa sovittamiseksi. (Nyt fokus on jo pelottavasti kääntymässä lehdistössä tekijöiden ymmärtämiseen ja taustojen selvittelyyn.)

Vaikka rikosten tekijöiden olisikin tärkeää hoidattaa itseään henkisesti, ja heitä sopeuttaa, jotteivat he uusisi tekojaan, niin entä rangaistusaspekti? Eihän asia voi mennä niin, että jos jäät graffitin/tagin luvattomasta seinään suttaamisesta kiinni, joudut korvaamaan sen poiston, mutta jos murhaat jonkun, istutkin itse vain vankilan terapiaryhmässä(?) Vapaisrangaistuksen pitäisi olla niin pitkä tällaisten tekojen kohdalla, että ne oikeasti tuntuvat tekijän elämässä.
T ä m ä !!!
Systemsthinking
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: La Helmi 20, 2021 11:09 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Systemsthinking »

Yksi ajatus: jos katsotaan kokonaisuutena tuota rautatankoteemaa sekä uhrin IG-nimeä (Iso Homo), voiko olla mahdollista että kyseessä onkin osittain myös homofobinen viharikos? Muistetaan vielä nuorimman isäpuolen fb-asenteet tästä. Koko ajan mietin mistä viha uhria kohtaan kumpuaa? Siihen ei meinaa löytyä selitystä. Mielenkiintoista myös tyttöystävän kommentti (poliisiaineisto) jossa hän kertoo H:n olevan V:n ainoa kaveri. Uhrin ainoaksi kaveriksi kuvataan muualla V. Vanhin syytetyistä taas halusi miellyttää uusia kavereitaan. Kuulostaa siltä että kaikki paitsi H aika yksinäisiä. Ainoa jolla naisseuraa H.
DCourtney
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: Pe Kesä 23, 2017 10:43 am

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja DCourtney »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 12:09 am Mukana yhdessä tapauksessa myös neljäs poika, joka onnekseen ei ollut nyt läsnä.)[/size]
Miten niin onnekseen? Tuskin sitä tarkoitit, mutta tuosta saa sen käsityksen että siinä tapauksessa murhasta olisi 4 poikaa syytettynä. Tämä neljäs poika on siis AK:n kanssa syytteessä uhrin ryöstöstä eli ei mistään tulevaisuuden toivosta hänenkään kohdalla ole kyse. Ryöstöstä on kuitenkin todella pitkä matka äärimmäiseen raakaan ja julmaan murhaan. Ennemmin ajattelen, että harmi ettei kukaan neljäs poika ollut läsnä. Silloin ehkä paikalla olisi ollut edes yksi joka olisi voinut teon lopettaa.
Systemsthinking kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 10:24 am Yksi ajatus: jos katsotaan kokonaisuutena tuota rautatankoteemaa sekä uhrin IG-nimeä (Iso Homo), voiko olla mahdollista että kyseessä onkin osittain myös homofobinen viharikos? Muistetaan vielä nuorimman isäpuolen fb-asenteet tästä. Koko ajan mietin mistä viha uhria kohtaan kumpuaa? Siihen ei meinaa löytyä selitystä.
No ei taatusti. Jos joku teini laittaa IG-nimeksi Iso Homo, kertoo tämä yleisen elämänkokemuksen perusteella kaksi asiaa: a) kyseinen henkilö ei ainakaan ole homo ja b) kaikki inkkarit eivät ole kanootissa. Ja onhan se nyt kaikesta materiaalista pääteltävissä, mistä se viha kumpuaa: uhri on ollut heikommassa asemassa, ilmeisesti kehitys- ja mielenterveyshäiriöitä taustalla. Tekijät ovat selvästi ajatelleet, että uhri on ansainnut rangaistukset ja kuvioihin on tullut V:n uusi koulukaveri AK, joka ei ole tuntenut ennestään uhria, mutta psykopaattina tilanne on johtanut silmittömään väkivaltaan vailla mitään empatiaa, mitä psykopaateilta ei löydy. Uhrin tilanne ja tausta tekee teosta vieläkin julmemman: uhri olisi tarvinnut erityistä suojelua, mutta ikätoverit ovat hyväksikäyttäneet uhrin alemmuutta ja tällä antaneet itselleen oikeutuksen rankaisuleikkeihin, joka on sitten äitynyt vaan pahemmaksi. V ja H olivat hakanneet uhria jo aikaisemmin ja sitä katumusta olisi pitänyt tulla jo niiden tekojen jälkeen.

Monelta osin tämä ketju on surullista luettavaa. Isolta osalta tänne kirjoittavista (en tarkoita nyt lainaamiani nimimerkkejä) puuttuu täysin käsitys siitä, mitä oikeusvaltio tarkoittaa, Totta kai tekijöillä pitää olla oikeudessa puolustajat: eivät he puolusta tehtyjä tekoja, vaan varmistavat että tekijöiden oikeusturva toteutuu. Ja kyllä, oikeusvaltioon kuuluu, että jokaisella on oikeusturva.
maxi
Rico Tubbs
Viestit: 1290
Liittynyt: La Loka 14, 2017 8:52 am
Paikkakunta: Joulupukin maa

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja maxi »

Systemsthinking kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 10:24 am Yksi ajatus: jos katsotaan kokonaisuutena tuota rautatankoteemaa sekä uhrin IG-nimeä (Iso Homo), voiko olla mahdollista että kyseessä onkin osittain myös homofobinen viharikos? Muistetaan vielä nuorimman isäpuolen fb-asenteet tästä. Koko ajan mietin mistä viha uhria kohtaan kumpuaa? Siihen ei meinaa löytyä selitystä. Mielenkiintoista myös tyttöystävän kommentti (poliisiaineisto) jossa hän kertoo H:n olevan V:n ainoa kaveri. Uhrin ainoaksi kaveriksi kuvataan muualla V. Vanhin syytetyistä taas halusi miellyttää uusia kavereitaan. Kuulostaa siltä että kaikki paitsi H aika yksinäisiä. Ainoa jolla naisseuraa H.
Rautatanko ja sen käyttäminen eivät tarkoita että Atso olisi ollut homo ja siihen liittyen tekijät olisivat teemana pitäneet. Epäilen kyseessä olleen vain pahoinpitelyn yhteydessä tullut päähänpisto.
Viha uhria kohtaan kumpuaa mielestäni siitä, että tämä kolmikko oli kaiken vitutuksen huutelun perusteella vain agressiivisia teininulikoita jotka kotona oli hyyssätty ja passattu juuri tuollaisiksi, Atso oli sopiva kohde purkaa tämä aggressio.
Tyttöystävän kommenteista löytyy myös kohta jossa hän pitää Veetiä kokemansa perusteella koviksena, mutta Heikkiä ei.
Tähän sanoisin, että voi likkaparka minkä hyypiön koukkuun on joutunut.
Se, että tästä kolmikosta Heikillä on tuo pimu suhde ja muilla tiettävästi ei niin en pidä sitä millään tavalla erikoisena tai verrannollisena yksinäisyyteen Veetiin ja Alexikseen verrattuna. Noilla nuo likat tulee ja menee jotkut niitä saa ja jotkut eivät.
Elämä on laiffii
QwertyKeyboard
Olivia Benson
Viestit: 724
Liittynyt: To Huhti 25, 2019 4:05 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja QwertyKeyboard »

DCourtney kirjoitti: Ti Helmi 23, 2021 2:17 pm Saat uskoa ihan mitä haluat, mutta pari faktaa noiden olettamiesi taustaksi:
- Kuolinsyynä aivojen ruhjeiden ja verenpurkaumien lisäksi useiden kylkiluiden murtumat:
- Luepa vaikka se syyttäjän teonkuvaus ja tule sen jälkeen kertomaan ketkä ovat lyöneet uhria useita kertoja päähän ja kuka kolmikosta on mm. hypännyt uhrin pään päälle polvillaan (AK). Tai kuka löi useita kertoja kyynärpäällä päähän kun uhrin pään alla on ollut kivistä tehty sadevesikaukalo (VN).

Täällä myös osa yrittää tehdä jostain/joistain pojista jotain mastermind-tyyppistä suuren juonen punojaa normaaliin harhaiseen minfo-tyyliin. Saatana kyse on aivan överiksi menneestä silmittömästä väkivallasta. Murhana tämä ei tule menemään läpi suunnitelmallisuuden perusteella, mutta taatusti raauuden ja julmuuden perusteella. Koko kolmikko tästä tulee murhatuomion saamaan ja jos ei passiteta hoitolaitokseen, kävelevät 4 vuoden päästä vapaana ja näin se vaan Suomen lain mukaan menee.

Minua eniten kiinnostaisi tietää onko jotain faktaa mahdollisesta huumeiden käytöstä? 16-vuotiaat lapset ja ilmeisesti AK ja HJ ihan kunnollisista perheistä jopa. Ovatko voineet noin nuorina jo pilata aivonsa jollain huumeilla ja olisiko se voinut jäädä kotona huomaamatta? En usko että tässä mistään nuorista narkkareista on ollut kyse, muutenhan tuolla syytekohdissakin olisi huumausainerikoksia.
Henkirikoksenahan tämä on typerimmästä päästä. Tekijöitä useita mitä enemmän rikoksessa on osallisia sitä varmemmin jää kiinni. Uhri on tapettu julkiselle paikalle helposti löydettäväksi. Tekotapa on sellainen, että sinne paikalle on varmasti jäänyt jälkiä, joilla voidaan osoittaa epäiltyjen olleen paikalla 100% varmuudella. Tekijät ovat jättäneet teosta kirjallisia todisteita keskustelemalla siitä puhelimilla ja kirjoittelemalla nettiin viestejä, jotka vaikuttavat siltä, että etsitään tietoa miten peitellä jälkiä. Tekijät palanneet tekopaikalle jälkikäteen useita kertoja. Kovin suunnitelmallistahan tämä ei ole.

Raakuuden puolesta tämä taas on todella pöyristyttävä rikos ja aivan varmasti täyttää laki määritelmän, että tekijöillä oli vakaa surmaamistarkoitus jos tämä määrä väkivaltaa ei täytä raakuuden ja pitkäkestoisuuden puolesta murhan tunnusmerkistöä menee kynnys niin ylös, että ei senjälkeen oikein enää mikään väkivalta voi olla erityisen raakaa.

Päihteet ovat toki voineet pilata poikien aivot ja aiheuttaa teon, mutta suomen laissa päihteet eivät anna mitään oikeutta alentaa tuomiota, koska lain mukaan jokainen käyttää päihteitä omalla vastuullaan.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6568
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

https://www.youtube.com/watch?v=LWE79K2Ii-s

Ultimate Fighting Championship mikä oli poikien mieleen, mitä ihannoitiin.
QwertyKeyboard
Olivia Benson
Viestit: 724
Liittynyt: To Huhti 25, 2019 4:05 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja QwertyKeyboard »

JohanPomppas kirjoitti: Ti Helmi 23, 2021 4:22 pm Mitä jos kokeilet huvikses työntää papattimaton perseeseesi ja tule sitten kertomaan meille muille millaista jälkeä tuli?
Tuo papattien räjäyttely oli vain 1% siitä väkivallasta mitä uhriin kohdistettiin. Jos oikeasti haluaa tietää miltä uhrista on tuntunut ennen kuolemaa pitäisi tuon papattien räjäyttelyn lisäksi hakata itseä paistinpannulla päähän muutama tunti, kaataa virtsaa pullosta päälle. Rautaputkella hakata omia kylkiä mieluiten siten, että kylkiluut murtuvat. Sen jälkeen vielä mennä ilman huosuja pakkaseen yöksi.

Sen jälkeen voi tulla kertomaan, että miltä tuntui.
Pahasaapalkkansa
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: To Helmi 18, 2021 11:16 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Pahasaapalkkansa »

On tullut sellainen käsitys että nämä ovat aina olleet kiusaajia ja koskaan ei ole siitä mitään rangaistusta tai muita seurauksia heille tullut, kotona on kehuttu ja puolustettu(ehkä tietämättä mitä ovat tehneet). Mahdollisesti ovat kiusanneet muitakin kun jotkut haastatellut samassa koulussa olleet ovat pitäneet heitä ns koviksina. Toiset taas mukavina ja sosiaalisina, ehkä kyse on siitä että jos on ollut isompi tai tasaveroinen niin on oltu kaveria mutta heikompia on sitten kurmuutettu ja kiusattu. Samaa "läppää" oli muihinkin kuulema osoitettu kuin Atsoon, "eikä Atsoakaan oltu kiusattu". Harvoinhan ne kiusaajat vahvempaansa kiusaavat.
Kun on opittu vuosikausia kiusaamaan eikä siitä mitään ole seurannut niin on tullut tunne että voivat tehdä ihan mitä haluavat. Kun kiusataan pitkään niin samat asiat alkavat tylsistyttämään niin keksitään taas uusia tapoja ja homma menee vain pahemmaksi kokoajan. Tämän takia kiusaamiset pitäisi saada loppumaan heti alkuunsa. Kouluilla pitäisi olla joku nettisivusto jonne voi ilmoittaa anonyymisti ketä kiusataan jotta kouluilla voivat ruveta seuraamaan tilannetta, siinä vaiheessa olisi helpompi kiinnittää huomiota kiusaajiin ja kiusattuun.
Se että Atso on käsitykseni mukaan hakattu jo 2 viikkoa aiemmin tajuttomaksi, särjetty silmälasit, kustu päälle ja jätetty ulos kylmään tiedottomana josta sivullinen löysi on jo niin vakava teko että siitäkin pitäisi tulla linnaa. Tämä ei näille sadisteille riittänyt vaan suunniteltiin oikein etukäteen miten häntä satutetaan vielä lisää. Oikeudessa ei muka voitu sitten katsoa omia tekoja mitä itse olivat videoineet, miten ei tekoa tehdessä ollut samaa tunnetta? Teeskentelyäkö että olisivat muka katuvaisia?
Enpä ole ennen näin törkeää tekoa mistään lukenut. Vuosikausien kiusaamisella ensin traumatisoitu ja sitten hakataan tuntikausien ajan ja lopulta hengiltä. Tavallisella järjellä varustettu ei voisi tuollaista edes katsoa sivusta, nämä kiduttaneet ja kuvanneet vuoron perään eikä siinä uhrin itku ja pyynnöt lopettamisesta ole aiheuttaneet mitään säälin tunteita tekijöissä. Nämä ovat selkeästi toisten hengelle ja terveydelle erittäin vaarallisia henkilöitä joita ei pitäisi päästää vapaaksi vuosikausiin. Onkohan Suomessa lakia jonka perusteella voidaan pitää vangittuna tai pakkohoidossa tällaiset henkilöt joilla ei ole mitään kontrollia käytöksessä?
Kannattaa varmaan Heikin tyttöystävänkin miettiä kenen kanssa seurustelee jos haluaa pysyä hengissä, samoin muiden naisten Veetin ja Alexiksen kohdalla! Ehkäpä joutuvatkin linnassa itse "tyttöystäviksi".
QwertyKeyboard
Olivia Benson
Viestit: 724
Liittynyt: To Huhti 25, 2019 4:05 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja QwertyKeyboard »

Näille tekijöille olisi oikein kun tästä väistämättä tulee ehdotonta vankeutta laittaa tekijät yksitellen istumaan nuoriso osastolle jossa kaikki muut siellä lusivat ovat mustalaisia. Vittu, että siellä on kurja lusia ainoana valkoihoisena kovan luokan rikollisten mustalaisten keskellä, jotka kaikki pitää yhtä. Vaikka kakku ei olisi kuin muutama kuukasi tuollaisissa oloissa lusiminen olisi hirveämpää kuin muutama vuosi jossain muualla.

Tämä muuten on ihan realistinen skenaario mitä näille tekijöille voi käydä, koska nykyisellään nuoriso osastolla hyvin iso osa ehdottomista tuomioista menee etno värinää omaaville (varsinkin nuoremmissa ikäryhmissä) vaikka asiasta ei poliittisesti korrekteista syistä saakaan julkisuudessa puhua. Tästä syystä olot niille muutamille valkoihoisille, jotka saavat ehdotonta vankeutta olot voivat olla ihan hirveät. Ei ne vanginvartijatkaan ehdi kokoajan valvomaan mitä siellä tapahtuu siellä osastolla eikä kamerat joka kulmaan näe.
PablonEssobar
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: Pe Huhti 17, 2020 12:34 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja PablonEssobar »

Harvasta tapauksesta tulee fyysisesti huono olo ja menettää yöunet. Tämä menee siihen kategoriaan.

Atson murhaajat ovat täysin sieluttomia, kuolemantuomio kaikille kolmelle olisi liian lievä rangaistus. Minkälaiset vanhemmat saavat näin saatanan vallassa olevia lapsia aikaan?

Atson kokemaa kärsimystä ja tuskaa ei voi edes ymmärtää.
Mike Granero
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Ti Kesä 19, 2012 6:23 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Mike Granero »

Miten tämä menee tekijöiden vankeuden kannalta, jos/kun juttu menee aikanaan hoviin ja ennen sitä tulee luultavasti kaikki mielentilatutkimukset ja muut? Edes käräjäoikeuden tuomiota ei varmaan tule vielä hetkeen. Ovatko nämä pedot käytännössä tutkintavankeina jemmassa oikeuden päätökseen asti? Eivät kai sentään pääse odottamaan käräjien päätöstä vapaalle jalalla?
NosfeRafu
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Su Marras 19, 2017 1:33 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja NosfeRafu »

PablonEssobar kirjoitti: Ke Helmi 24, 2021 11:36 am Harvasta tapauksesta tulee fyysisesti huono olo ja menettää yöunet. Tämä menee siihen kategoriaan.

Atson murhaajat ovat täysin sieluttomia, kuolemantuomio kaikille kolmelle olisi liian lievä rangaistus. Minkälaiset vanhemmat saavat näin saatanan vallassa olevia lapsia aikaan?

Atson kokemaa kärsimystä ja tuskaa ei voi edes ymmärtää.
Täysi epäonnistuminen vanhemmilta. Olettaen että nämä kaikki eivät ole psykopaatteja tai muuten syntyjään sairaita, niin vanhemmat epäonnistuneet opettamaan edes vähimmäistason empatiakykyä lapsilleen. Oikeastaan vanhemman tärkein tehtävä nyky-yhteiskunnassa kun hengissä selviäminen ei enää edellytä toisten yksilöiden surmaamista. Meni Juutisilla, Koskivaaroilla ja Neramoilla homma väärinpäin.
Vastaa Viestiin