Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset
NikkeKnatterton
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2020 11:35 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja NikkeKnatterton »

Mielenkiintoista...googlettamalla löytyy niin neuropsykologia, konsulttia kuin everstiäkin... Veikko Rytkösestä ei taida olla ikävä kyllä netissä kuin noi kaksi kuvaa; toinen rakeinen mv-kuva josta ei kasvoista oikein erotu mitään ja toinen paljon parempi jossa katsoo taaksepäin kameraan? Eli kuvien vertailu ei oikein tahdo onnistua, mutta kyllähän noissa halutessaan voi yhtäläisyyksiä nähdä.

Tulipa muuten mieleen että onko kellään mitään hajua näiden kaksosten myöhemmästä elämästä; miten mahtoivat selvitä tapahtuneesta...?
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2624
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja MEG »

1990 puhelinluettelossa oli Veikolla kolme eri numeroa. Kotiniitynrinne...,Wohls...ja autopuhelin... Kirkkonummella tuolloin myös toinen Veikko Rytkönen ,Veikkolassa. Beritin lapsiin liittyen ajattelen ,että ihmisen lähestyessä keski-ikää nousee usein taipumus vajota lapsuuden ja nuoruuden muistoihin. Joten ehkä joskus avautuvat ,ja jos vaikka kuvittelemastaan syyllis kandidaatista aika jättää.
Catdog
Harjunpää
Viestit: 334
Liittynyt: Ma Syys 30, 2019 3:48 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Catdog »

Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm Pojasta tuli mieleen, että jos kokoamme kaikki hänen syyllisyyttään puoltavat tekijät, jotka eivät tiettävästi sovellu kehenkään muuhun epäiltyyn, niin jääkö ylipäänsä järkevää epäilyä kenenkään muun syyllisyydestä?
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Tiesi kaksosten lähdöstä
Tiedettiin myös kaksosten yöpaikassa + muut mahdolliset, kenelle henkilöt olivat mahdollisesti kertoneet
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Oli korviaan myöten veloissa
Onko faktaa?
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Margitin mukaan ei hyvissä väleissä Veikon kanssa
Margitin mukaan.
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Verta vaatteissa
Veri ei ollut surmattujen, muuten poika olisi elinkautisensa jo kärsinyt.
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Realisoi perinnön nopeasti
Moni muu tekisi samoin. Miksi jättää itselle tarpeetonta taloa.ja työkoneita yms. oleilemaan
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Soitti naapureille kyselläkseen ja painostaakseen
Vain naapurin sana tästä.
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Käyttäytyi oudosti tavattuaan tähän ketjuun kirjoitelleen Beritin ystävän myöhemmin ravintolassa
Oliko Beritin ystävä oikea, vai "Beritin ystävä"?
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm Sormenjälki makuuhuoneessa
Saattoi olla ns. luonnollinen/luvallinen rikospaikkajälki, koska kävi talossa usein
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm - Tunsi talon
Reitti makuuhuoneeseen oli selvillä myös mm. kaikilla vauvaa katsomassa käyneillä sekä mahdollisesti osalla muistakin talossa vierailleista. Sekä mahdollisilla taloa tarkkailleilla, joita poliisikin on miettinyt.
Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm Tuhlasi paljon, eli yli varojensa jatkuvasti
Miten liittyy surmaan suoraan? Tuhlaajapoikia on maailma puolillaan

Quorthon kirjoitti: Su Elo 22, 2021 6:58 pm Jos ratkaisu olisi tässä, niin kyseessä lie kaikkea muuta kuin mysteeri. Moni varmaan tietäisi jo asian, ellei kaveri todella ole täysin viileä psykopaatti, joka osaa vedättää kaikkia.

Mua kiinnostaisi hänen myöhemmät vaiheet ja nykytausta. Täällä on annettu väärää tietoa siihen liittyen. Joku sanoo kylähulluksi, toinen että on vaihtanut nimeä, kolmas että ei ole vaihtanut nimeä... somessa tuon nimisiä on paljon, en itse pystyisi tunnistamaan vain epämääräisiin 30v vanhoihin kuviin vertaamalla.
Kylähullulla on käsittääkseni tarkoitettu nuorempaa poikaa, joka oli teon tapahtuessa 18-vuotias.
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2624
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja MEG »

Hautauksen lehtikuvassa epäillyn silmien kohta mustattu . Mutta näkyvä kasvonsa - persoonallisena - helposti vastaantulijan tunnistettavissa.
Kuinka on ymmärrettävissä ,että Veikko otti usein perheensä mukaan turvallisuussyistä? kuinka se olisi ollut mahdollista? Luultavasti joku vain halusi korostaa Veikon huolestumista ,surmien jälkeisessä puhuttelussa.
Avatar
Quorthon
Jane Marple
Viestit: 1080
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 5:37 pm
Paikkakunta: Tshernobyl, UKR

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Quorthon »

Luulen, että jatkan itse tätä keskustelua yksityisviestein. Tässä ketjussa esitetään turhauttavan paljon vääriä väitteitä. Tuntuu melkein kuin joku haluaisi sotkea keskustelua tahallaan. Ja pojan syyllisyyttä puoltavien seikkojen kyseenalaistaminen on ihan tervettä, joskin jos liian monta kysymystä jää ilmaan, niin onhan syytä epäillä.

Mutta ennen poistumista muutama fakta:

- Kylähullua poikaa ei eritelty nuoremmaksi tai vanhemmaksi, puhuttiin vaan pojasta. Mutta kun kyseessä oli epäiltynä ollut poika, niin se on se VANHEMPI! Nuorempi ei ole epäilty, ei baarialibin omaava, ei omaa muuta roolia asiassa kuin sen, että oli Veikon poika ja kommentoi lehteen että kauhea juttu, tekijä pitäisi tappaa.

- Veikosta ja pojista oleva kuvamatsku on niin huonoa, että sen perusteella ei kasvojenpuolikkaasta tunnista kukaan ketään. Piste. Ellei halua kaikkia normaalin suomalaisen miehen näköisiä samanikäisiä vainota. 🤣 Veikon poliisi-TV matskun pohjalta hänet itsensä kyllä tunnistaisi, jos kunnolla näkisi kasvot. Poikia ei.

- Veikon vanhempi poika Mika Rytkönen ei ole Inkoon kokoomusfanaatikko. Ikä ei täsmää. Voisi siis sittenkin olla kylähullu tai nimensä muuttanut. Noita en ole saanut ammuttua alas vielä.
Ari-Pekka Israfel Shamballah Kurttusen jengi:

Quorthon, Tampereen Tyttö, Awa, LexVeritas, HSJ-Kuljetus, Ultra-Violence, Kunto Kalpa, Konsta...

MEILLE EI VITTUILLA!!!!!!!
Catdog
Harjunpää
Viestit: 334
Liittynyt: Ma Syys 30, 2019 3:48 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Catdog »

MEG kirjoitti: Ma Elo 23, 2021 4:50 pm
hemmuliini kirjoitti: Su Touko 17, 2015 10:22 pm Piti kertomani että tapaukseen liittyen että muutama vuosi sitten eräs nuori tyttö oli kanssani samassa työpaikassa(Espoo) ja hän oli kirkkonummelta kotoisin ja asui siellä edelleen.Puhuimme tästä tapauksesta ja hän totesi että paikalliset pitävät Rytkösen poikaa syyllisenä,mutta ei ole saatu tuomiolle koska ei ole ollut todisteita.Ja tämä poika eleli laitapuolenkulkijana ajaen pyörää,jonka perässä veti kärryä jossa oli ties vaikka ja mitä.Poika on kylähullun maineessa esim.ajelee pyörällään maanteillä ja työkaverini tuli yksi aamu töihin myöhässä(työvuoro alkoi 6.00)koska tämä kyseinen henkilö oli maantiellä polkenut pyörällään hänen edessään ja meni tovi kun pääsi ohitse.Toinen asia on mitä eräs mieshenkilö minulle kertoi,että syyllisiä on kaksi ja mainitsi vieläpä nimetkin.En muista enää niitä kosteasta illankulusta johtuen,mutta väitti että toinen heistä olisi ilmottautunut poliisille(omatunto painoi liikaa) ja taas toinen asustaa Hämeenlinnassa.Tästä illanistujaisesta on tosin myös vuosia aikaa ja tämä mieshenkilö joka tätä kertoi on jo 50v, paremmalla puolella ja etenkin -90luvulla pyörinyt huumepiireissä hyvinkin.
Tälläinen huhu löytyi sivulta 40 vuodelta 2015
Minusta tuon kertomuksen keskeisin anti on mahdollisten syyllisten nouseminen pintaan. Kaksi tekijää on nähtävissä jopa luultavampana kuin yksi. Kahden riittävän fyysisen ihmisen olisi luonnollisestikin ollut helpompi tehdä surmat kuin yhden. Kertoja, huumepiireissä pyörinyt henkilö saattoi omata sisäpiiritietoa, jos surmissa oli huumekytkös. "Huumealan" luonteen tuntien: jos surmien motiivissa oli vaikka osittaisenakin kytkös bisneksiin ja rahaan, tulee rumaa jälkeä huumealalla tyypillisemmin kuin vaikkapa rakennus-, maansiirto- yms. bisneksissä. Tiedetään, että huumealalla tehdään mitä vaan rahasta. Surmat olivat käytännössä teloitus ilman ampuma-asetta, ei mikään tyypillinen suomalainen tuttujen välinen lauantai-illan kaljapäissä puukkohippa, jonka hävinneestä tulee vainaja. Muistikirjassa saattoi olla jonkun velka Veikolle, se piti saada pois, ja mukaan käteistä. Muita kytköksiä huumeisiin/huumekauppaan voi vain spekuloida.

Eli: Jos liki mielipuolisen teräaseen käytön syy ei ollutkaan (ainakaan ensisijaisesti) tunne, vaan ennen kaikkea huumepäissä oleminen yhdistettynä taloudelliseen motiiviin ja huumealan monia muita rikollisuudenaloja tyypillisempään suoraviivaiseen brutaaliuteen? Mitä tunteeseen tulee, niin kyseessä oli myös jännitystä nostanut, yllättämiseen pyrkinyt kamppailutilanne tekijä(t) vastaan Veikko. Nämä seikat nostavat adrenaliinia ja vaikuttavat siten tunteeseen ja toimintaan sitä väkivaltaistaen. Kilareissa tietty ihmistyyppi potkii keskellä päivää tekijälle aiemmin tuntemattoman ihmisen kadulla kuoliaaksi, joten ei se ole kummallista jos näiden surmien kädenjäljessä näkyy tunne ilman että takana olisi pidempiaikainen henkilökohtainen motiivi. "Taistele tai pakene" on se, mitä tekijän tai tekijöiden aivoissa hakkasi.

Tekijät olisivat tässä tapauksessa olleet niin vieraita, että heitä ei saatu yhdistettyä tapaukseen eikä yksinkertaisesti osattu löytää. Paljolti tästä syystä tapaus on avoin, koska tekijät(t) eivät ole lähipiiristä.

Tunnustajia riittää monissa tapauksissa, poliisilla on niille "oma mappinsa". Tunnustus onkin ilmaan heitetty, jos tunnustaja ei voi todistaa syyllisyyttään. (!) On ihmetelty Pesämiehen puheita, nimenomaan sitä, miksi hän olisi satuillut tapauksesta julkisesti. Puheet sopisivat tähän kontekstiin. Tämä yksinkertaisuudessaan selittäisi myös sen, miksi pojan näyttö ei riittänyt: ei syyllinen.
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2624
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja MEG »

Nämä murhat ovat synnyttäneet varmasti lukemattomia hennuliitin välittämän tarinan kaltaisia huhuja monine versioineen. Klassisten rikoksien kuten K.saaren ,Tulilahden ja Bodomin tapahtumaseudut olivat aikoinaan sakeina surmia koskevista huhuista ja "tiedoista" . Todellinen tarina on saattanut elää aikansa muiden lomassa ja kuihtua sitten.
Ja saattaahan hennuliinin "kylähullu "olla vain omaisten surmista ja huumeista järkyttynyt henkilö.
NikkeKnatterton
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2020 11:35 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja NikkeKnatterton »

Vielä noista pojista; mistä tieto (tai "tieto") heidän syntymävuosistaan mahtaa olla peräisin?

Kaksosista ei ilmeisesti siis kellään mitään enempää tietoa?
Murheli
Axel Foley
Viestit: 2011
Liittynyt: Pe Maalis 11, 2016 12:34 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Murheli »

Catdogin kirjoitus on hyvä, ja ajattelemisen arvoinen. Tähän jos yhdistäisi vielä sen ajatuksen, että Veikko tuntisi uhkaajansa, eikä uskaltaisi ottaa asian tiimoilta yhteyttä poliisiin, olisi useita langanpäitä saatu tapauksessa solmittua. Ei hän olisi ensimmäinen rehti ja reilu bisnesmies, joka olisi sotkeutunut huumekauppaan (jotenkin pieleen menneeseen?). Tosin spekulaatiotahan tämä vain on
Voi voi, kun päättyi elämän koi
Donniebrasco
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: La Touko 01, 2021 4:52 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Donniebrasco »

spiderman83 kirjoitti: Ke Tammi 08, 2020 6:11 pm Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Syntymäaika ja kaikki muukin olennainen tieto löytyy noista lehtijutuista.
vasikka
Javier Pena
Viestit: 1876
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja vasikka »

NikkeKnatterton kirjoitti: Ti Elo 24, 2021 4:08 pm Vielä noista pojista; mistä tieto (tai "tieto") heidän syntymävuosistaan mahtaa olla peräisin?

Kaksosista ei ilmeisesti siis kellään mitään enempää tietoa?
Ainakin Iltasanomissa 12.9 1990 on kerrottu vangitun olevan 24-vuotias valokuvamalli. Rytkösen poikaahan se tarkoittaa.
Veikko oli syntynyt 1948, niin varmastikin vanhempi pojista kun jo 18-vuotiaana tullut isäksi. On näitä samoja tietoja ollut muissakin lähteissä, etenkin vanhat Alibit ja tämä foorumi.


Googlettamalla löytyy myös kuva kuolinilmoituksista. Siinä on Veikko Rytkösen alla ensimmäisenä pojat Mika ja Markku.
Beritin kuolinilmoituksessa oli ensimmäisellä rivillä Janet och Benny. Eli ilmeisestikin nämä 9-vuotiaat kaksoset. Ilmeisesti tyttö ja poika. Muuta tietoa ei ole, paitsi kaiketi ruotsinkielisiä.
Matchinnumbers
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Elo 24, 2021 10:51 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Matchinnumbers »

Tullu tämäkin ketju luettua läpi ja osittain moneen kertaan, aina kun viattomia ja varsinkin lapsia niin käy tunteisiin niinkun lähes jokaisella.
Tuli sellainen folihattuteoria mieleen tässä valvoessa, ettei tässäkin olisi perinteinen kolmiodraama. Tällä kertaa vaan Isä, Poika ja Berit.
Tämä tuosta aikaisemmasta lehtileikkeestä kun poika alkanut kesänmittaan satunnaisia kertoja käymään käytännössä näiden ristiäisten jälkeen ja yhdelläkin kertaa naapurin puheitten mukaan Veikko ei ollut kotona. "Onko muillakaan kerroilla?"

"Onko ristiäisissä vähän otettu häppää ja alkanut Beritillä/ Valokuvamallipojalla ns. juttu illanmittaa luistaan kun eivät ilmeisesti ole aikaisemmin olleet juuri tekemisissä Veikon/ Pojan riitojen takia, Beritikään ei vissiin ole ollut kovin tarkka tavarastaan aikaisempien useampia suhteita takana ehkä tämä ollut pienellä paikkakunnalla pojallakin tiedossa". Veikonkaa kans ei suhde vielä kauaa.
Matti Paanasen kirje jopa Beritin kirjoittama ja nämä häirikkö soitot "Pojan" esim. hinaukseen liittyen niin saadaan Veikko pois kotoa että päästään valokuvamallin kans kaksistaan.

"Onkohan nämä tapahtunut aina kun kaksoset on pois kotoa, tätä alkanut Veikkokin vähän epäileen niin otetaan toisinaan emäntä mukaan hinauskeikalle, tämähän ei ois sillon onnistunut kun kaksoset on kotona kun hinuriin ei mahdu kuin 3 ja 9 vuotiaita tuskin juuri yksin kotiin jätetään kauaksi, ei ehkä kuitenkaan Veikko epäile omaa poikaa vaan jotain muuta jos emännällä ollut useampia kuivempia kausia takana."
Tämä viimenen ilta oisko jotesakki mennyt jos sieltä sivutieltä näköetäisyydeltä talolle on löytynyt yhdestäkohtaa useampia tumppeja "luinkohan jostain sivulta näin?" niin ois odoteltu että Veikko lähtee pois kotoa ja auto sit jätetty sinne. "Polttikohan poika?"

Berit onkin päästänyt pojan sisälle "ei murtojälkiä".

Veikko tullutkin hissukseen kotia mutta huomannut että eihän täällä mitään muita autoja näy ja ollut sen verta hiljaista kuitenki että ottanut vaatteet pois ja painellut makkariin. Täältä löytänyt oman pojan/ emännän "Saattas vähän jollakin napsahtaa" ruvennut raivoamaan tässä vaiheessa Jessicakin herännyt hysteerisenä ja Berit ottanut sen syliin.
Poika painelee sukkasillaan karkuun "nämä sukat myöhemmin verisenä vessassa"

Veikolla ollut oma kirves jo kauemmin valmiina sisällä et häätää mahdollisen epäilemänsä häntäheikin pois, hakee tämän ja pieksää tällä emäntänsä hengiltä tässä vaiheessa hajoo myös kirveellä vesisänky ja Jessica hukkuu äitinsä viereen.
"En vain usko että vauvan kanssa mentäisiin upottavaan vesisänkyyn nukkumaan".
Poika hakenut tässävaiheessa keittiöstä veitsen ja hyökkää takaapäin veikon kimppuun "luinko jostain että olisi 17 kertaa pistetty ja Veikko löyty osittain yläruumis sängynpäältä?"

Oisko tämän takia pojan vaatteista löytyvistä veritahroista epäselvyys kun sama kuin isällään, en tiedä sen enämpää Dna vastaavuuksista.
Osittain veriset sukat jotka esim jäänyt sinne vessaan nii sama Dna kuin isällään nii ei todisteita.
Lähtiinsä käynyt kahtoon kun shokistaan huomannut pienen Jessican et ei voi tehdä enää mitään, muuten en usko et ois sisarpuoltaan kuolemaan jättänyt.

Tulipahan kirjoiteltua aikani ratoksi tällainen Draama, tämmönenkin samantapainen tapaus ilman tosi murhia/ tappoja yms ja tapahtumat kun kaveri oli yövuorossa on yhdellä tutulla mutta hänen lehmänhermoilla talo myytiin, akka pantiin kulkeen ja tekiänä tosin oli Veljenpoika joka kuksi kaverinemännän tämän selän takana jäi käytännössä näin kiinni housut kintuissa. Lapsimäärät eri isännille ja ikäero tuolla suhteella oli tällä emännällä suurpiirteittäin samat kuin Beritillä ja useammat suhteet taustalla..
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10920
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Matchinnumbers kirjoitti: Ke Elo 25, 2021 1:53 am Tullu tämäkin ketju luettua läpi ja osittain moneen kertaan, aina kun viattomia ja varsinkin lapsia niin käy tunteisiin niinkun lähes jokaisella.

Tulipahan kirjoiteltua aikani ratoksi tällainen Draama, tämmönenkin samantapainen tapaus ilman tosi murhia/ tappoja yms ja tapahtumat kun kaveri oli yövuorossa on yhdellä tutulla mutta hänen lehmänhermoilla talo myytiin, akka pantiin kulkeen ja tekiänä tosin oli Veljenpoika joka kuksi kaverinemännän tämän selän takana jäi käytännössä näin kiinni housut kintuissa. Lapsimäärät eri isännille ja ikäero tuolla suhteella oli tällä emännällä suurpiirteittäin samat kuin Beritillä ja useammat suhteet taustalla..
Todennäköisempi tämäkin mielestäni on, kuin "öiseen taloon hiippaileva murhaaja, joka hyökkää nukkuvien uhrien kimppuun kirveellä, veitsellä ja nyrkein aseistettuna, pengottuaan ensin keittiön kaappeja".

No, uhrien vammat ja niiden sijainnit pitäisi tietenkin tietää. Siellä voi olla jotain tapahtumia ja teorioita rajaavaa.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Catdog
Harjunpää
Viestit: 334
Liittynyt: Ma Syys 30, 2019 3:48 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Catdog »

Kuolemannaakka kirjoitti: Ke Elo 25, 2021 3:18 pm
Todennäköisempi tämäkin mielestäni on, kuin "öiseen taloon hiippaileva murhaaja, joka hyökkää nukkuvien uhrien kimppuun kirveellä, veitsellä ja nyrkein aseistettuna, pengottuaan ensin keittiön kaappeja".

No, uhrien vammat ja niiden sijainnit pitäisi tietenkin tietää. Siellä voi olla jotain tapahtumia ja teorioita rajaavaa.
Kolmoisdraamakin on mahdollinen kuten moni muukin teoria, mutta ei luulisi Naakan kokeneenakin kirjoittajana, tai juuri siksi,. ruudun takaa ampuvan alas poliisin tutkimusten pohjalta muotoutuneen ykkösteorian runkoa. 🙂 (Keittiön kaappeja saatettiin siinä penkoa surrmien jälkeenkin.)
Donniebrasco
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: La Touko 01, 2021 4:52 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Donniebrasco »

Noissa esitetyissä saduissa on kuitenkin sama pääepäilty. Ja itseasiassa olisi mielenkiintoisempaa kuulla mitä näille kahdelle pääepäilylle kuuluu nykyään. Satuilun sijaan voisi välillä joku heittää vaikka jotain faktoja, jos on tietoa? Samoin ihmettelen eikö jengi oikeasti jaksa lukea tota ketjua läpi ja tulee kyselemään samoja asioita uudestaan ja uudestaan.
Vastaa Viestiin