Autosta löytyi kuollut pikkutyttö Norjassa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Viesti Kirjoittaja lost »

Tuo tekotapa kyllä ihmetyttää tässä tapauksessa. Jos isä olisi vain halunnut pelastaa lapsen "pahalta maailmalta", olisin uskonut hänen käyttävän vähän jotain tuskattomampaa tekniikkaa. Tai no ei kai tuollainen pikkuinen kauaa ehdi kärsiä, kun saa edes yhden iskun lekasta :?: Mutta, että isä on oikeen tohjonut hänen päänsä :o eikö se osoita yleensä jotain vihaa tai muuten suurta agressiota? :?
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.
silentservice
Sabrina Duncan
Viestit: 375
Liittynyt: La Touko 26, 2007 12:19 am

Viesti Kirjoittaja silentservice »

Lapsien hankkiminen pitäisi tehdä luvanvaraiseksi. Maailmassa on aivan liikaa kusipäitä, jotka eivät muuta osaa, kuin aiheuttaa surua ja murhetta ympärilleen. Ei kertakaikkiaan löydy ymmärrystä tällaiseen juttuun.
Tirskis
Neuvoja-Jack
Viestit: 573
Liittynyt: Ma Touko 12, 2008 5:49 pm
Paikkakunta: Kuusamo

Viesti Kirjoittaja Tirskis »

Jokaisessa maassa löytyy sellaisen paskiaiset, joka tekevät lapsille noin. se on hyvin surullista.
z
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 2:38 pm

Viesti Kirjoittaja z »

Vanha juttu, mutta pitää ihan tuohon "Hodet mitt raknet helt" kohtaan korjata, että se kyllä tarkoittaa jotain tyyliin "pääni pimeni täysin" eli isä puhuu omasta päästään eikä suinkaan tyttären. Ei sillä, että se tekoa paljonkaan ymmärrettäväksi tekisi.
Wincentius
Martin Beck
Viestit: 758
Liittynyt: Su Loka 04, 2009 11:37 am
Paikkakunta: Ubi bene, ibi patria

Isä teki itsemurhan

Viesti Kirjoittaja Wincentius »

Vanha juttu, mutta eipä näy kukaan päivittäneen tilannetta.

Tyttärensä taposta epäilty isä teki itsemurhan Skien'in vankilassa 28.9.2008.

Sekä miehen äiti että asianajaja olivat olleet pitkään huolissaan pojan henkisestä hyvinvoinnista. Samalla he kritisoivat sekä poliisia että vankilaa väärän arvioinnin tekemisestä sekä psykologisen avun puuttumista. Myös miehen ensimmäinen puolustusasianajaja oli useasti ilmoittanut poliisille, että isä voi henkisesti huonosti.

Isä oli ollut pitkään masentunut ja syyskuun 20. Dagbladetissa julkaistu juttu, jossa miehen entinen tyttöystävä (ja tytön äiti) tuo julki suuren surunsa tyttärensä kuolemasta, masensi isää entistä enemmän.

Otteita äidin haastattelusta:
Hvordan kunne noen gjøre noe så forferdelig mot min lille solstråle?
"Kuinka kukaan voi tehdä jotain niin kauheaa omalle pienelle auringonsäteelleni?", kyselee äiti lehden jutussa. Se, että hänen ex-miehensä yrittää kierrellä vastuustaan eikä tunnusta tekoaan, tuntuu naisesta kaikkein pahimmalta.
Det river meg i fillebiter følelsesmessig at økonomi skal veie tyngre enn fars oppførsel ovenfor meg.
"Tieto siitä, että taloudelliset asiat painavat enemmän kuin isän käyttäytyminen minua kohtaan, repii minut tunnetasolla pieniksi palasiksi.", äiti tilittää.

Huoltajuusoikeudenkäynnissä määrättiin isä saamaan päävastuun tyttären kasvattamisessa, äiti sai tavata tytärtään ainoastaan 8 päivää kuukaudessa. Isä omisti asuntonsa, äiti asui vuokralla. Isällä oli vakituinen työpaikka, äidillä tilapäisiä, lyhyitä työsuhteita. Isän lähipiiri muodostui vanhemmista henkilöistä, äidin nuoremmista.
Bitterheten over at ingen trodde på hennes advarsler, er tung.
- Jeg kan bare håpe at det åpner øynene til rettsvesenet i forhold til framtidige saker, sier un.
Hän on syvästi katkera siitä, ettei hänen varoituksiaan uskottu.
- Minä voin ainoastaan toivoa, että tapahtunut avaa oikeusistuimien silmät, jotta samaa ei tapahtuisi enää toiste, sanoo äiti.

Savnet etter deg kommer alltid til å være enormt. Sov godt, min lille prinsesse.
"Tulen ikuisesti kaipaamaan suunnattomasti sinua. Nuku rauhallisesti, pieni prinsessani."

Äidin entisen poikaystävän mukaan, poliisi olisi halutessaan pystynyt estämään tytön surman. VG

Isä oli ensimmäisessä kuulustelussa tunnustanut surmanneensa tyttärensä, mutta ei pystynyt kertomaan mitään motiivia teolle. Myöhemmin hän perui tunnustuksena, koska hän ei yksinkertaisesti voinut uskoa, että olisi voinut surman tehdä. Asianajajan mukaan, oli täydellisen selvää, että surmattu tyttö oli isänsä silmänterä.

Isän oikeudenkäynti olisi alkanut 10.12.2008. VG
Kirjoitan jatkossa laajemmat juttuni pääasiassa paremmin itselleni soveltuvalla alustalla (blogi). Osasyynä hiipuvaan läsnäolooni täällä on se, että asia-, käännös- ja/tai kirjoitusvirheitä ei 1. tunnin jälkeen voi enää korjata.
- WinCentius
Vastaa Viestiin