Reippaina käymme rekkain alle...

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Mimosa
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 03, 2007 5:18 pm

Viesti Kirjoittaja Mimosa »

Mun yks tuttu on veturinkuljettaja ja kerran hän ehti näkemään ajoissa radalla olleen miehen ja ehti sitten jarruttamaan. Tää mies oli niin raivoissaan siitä, että heitti hiekkaa/kiviä junaa päin. Mä en muista nyt tarkaa kuinka monen ihmisen yli veturinkuljettaja ehtii ajaa työuransa aikana, mutta se oli aika korkea luku. Ikuiset traumat jää kyllä siitä kuljettajille.


Mun yksi kaveri joka myöhemmin onnistui tappamaan itsensä, ehti kokeilla vaikka kuinka monta eri tapaa onnistumatta. Jotenkin tragikoomista (joo mulla on hyvin huono ja musta huumorintaju, se on ainoa tapa selvitä joskus kauheista tilanteista) Että itsensä tappaminenkin on loppujen lopuksi aika hankalaa. Se nirri ei sitten lähdekään ihan niin helposti silloin kuin sitä haluaisi.
Kalessin
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 3:26 pm
Paikkakunta: Maameri, läntiset rajavedet

Viesti Kirjoittaja Kalessin »

totta on, että ei se ole ihan niin helppoa itseään nirhata, vaikka kuinka yrittäisi, aina tulee joku avulias aatu väliin :twisted:
"Ei ne karhutkaan koko aikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita". -Kummeli, Kultakuume-
Lauryn
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2007 1:14 pm

Viesti Kirjoittaja Lauryn »

Eräs leppävirtalainen kertoi takavuosina, että heilläpäin rekkain alle heittäytyminen esiintyy jonkinlaisina "buumeina" teinien keskuudessa. Ensin menee yksi, sitten kuukauden päästä seuraava, jne.
Vastaavasti Keravalla oli vuosituhannen alkupuolella jonkinlainen junan-alle-buumi. Ainakin kolme teiniä meni muistaakseni noin puolessatoista kuukaudessa.

Nimimerkillä "ihminen osaa apinoida".
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8310
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re:

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

tulikukka kirjoitti:Muistan Karpon ohjelmassa aikoinaan olleen jutun, jossa itsemurhaaja yritti ajaa rekan alle, mutta huonolla menestyksellä. Rekkakuski kuoli auton syöksyttyä metsään ja itsemurhaaja jäi henkiin.Rekkakuskin vaimo jäi yksin lapsineen ja oli ohjelmassa aika katkera -syystäkin.
Muistan tän tapauksen koska 300 metrin matkalla tästä paikasta teki kaksi muutakin saman tempun.
Toi Karpon ohjelman juttu meni seuraavasti: Mies istui avolava pakussa Tikkalan parkkilevikkeellä 6km Mikkelistä etelään. Odotteli et etelästä pohjoiseen tulee rekka alamäkeä vauhdilla ja rykäs viimehetkellä kuskin puoleinen kylki edellä rekan eteen. Rekkakuski yritti väistää oikealle ja ajoi penkereeseen, rekan hytti meni tuhannen nuuskaksi ja kuski kuoli. Rekan väistöyrityksen vuoksi itsemurhaajan auto ei saannut täysosumaa ja heppu vain vammautui pahasti. Leski toivoi itsemurhaajan kuolemaa kovasti paljon ohjelmassa. Alkuun kukaan ei tiennyt et kyseessä oli itsemurhaaja, poliisit tutki aluksi liikenneonnettomuutena tapausta. Muistaakseni auton romusta löytyi myöhemmin viimeinen viesti.

100 metriä siitä etelään yks heppu päätti päivänsä Opelilla vetämällä rekkaa päin ohituskaistan yli.

Siitä 200 metriä pohjoiseen yks veti rekkaa päin. Rekan lastina oli lasia, sitä oli näkösellä monta vuotta tienpientareella. Omaiset kävi tökkäämässä puisen valkoisen ristin ojan penkalle.

2 jälkimmäisessä itsarit onnistui ekassa ei.

Nyt kun on lomat loppu, rahat ryypätty ja kesäromanssit menneet perseelleen niin näitten tapausten riski kasvaa huomattavasti kun arki todellisuus iskee silmille.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Vato
Poliisikoira Rex
Viestit: 284
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 10:10 am

Re: Reippaina käymme rekkain alle...

Viesti Kirjoittaja Vato »

Joskus oli juttu rekkakuskista joka ajoi pohjois-suomesta etelään ja joku ajoi autolla päin ja tappoi itsensä, rekkakuski oli sit saanut uuden auton etelästä tuotavaksi takaisin pohjoiseen, vaikka hänelle ehdotettiin sairaslomaa hän ei ottanut sitä vastaan vaan lähti ajamaan pohjoiseen. Ja kuinka ollakkaan matkalla sama homma joku päätti päivänsä hänen ajokkinsa keulaan, sen jälkeen mies oli vaihtanut ammattia.

En tiedä sit onko tämä urbaanilegenda vai onko tarina paisunut sadannen kertojan kerrottua tämän stoorin :P
detective onion
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Kesä 14, 2011 4:21 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reippaina käymme rekkain alle...

Viesti Kirjoittaja detective onion »

Vato kirjoitti:Joskus oli juttu rekkakuskista joka ajoi pohjois-suomesta etelään ja joku ajoi autolla päin ja tappoi itsensä, rekkakuski oli sit saanut uuden auton etelästä tuotavaksi takaisin pohjoiseen, vaikka hänelle ehdotettiin sairaslomaa hän ei ottanut sitä vastaan vaan lähti ajamaan pohjoiseen. Ja kuinka ollakkaan matkalla sama homma joku päätti päivänsä hänen ajokkinsa keulaan, sen jälkeen mies oli vaihtanut ammattia.

En tiedä sit onko tämä urbaanilegenda vai onko tarina paisunut sadannen kertojan kerrottua tämän stoorin :P
Urbaanilegenda. Ei kukaan päästä kuskia rattiin heti onnettomuuden jälkeen, saati että kukaan voisi ajaa. Tilastollisesti ei olisi mahdoton asia, niin paljon näitä sattuu. Suurinta osaa vain ei voida todistaa itsareiksi, joten kuitataan "tavallisina" liikenneonnettomuuksina. Muuankin moottoripyörällä päin rekkaa, läheiset tiesivät että kaveri on ilmoittanut näin tekevänsä (kosto exälle), mutta meni ajovirheen piikkiin virallisesti. Tuttavapiirissä on rekkakuski, jonka keulaan teki nainen itsarin autolla. Hän vaihtoi alaa, tosin ajoi jonkin aikaa tapahtuman jälkeen. Kuulemma sen kyllä näkee, mikä tarkoitus on, kun vastaantulevan henkilöauton kuski katsoo silmiin samalla kun ohjaa kohti.

Junan alle jäämisissä lienee vielä paljon selkeämpi juttu ja vain pieni murto-osa on vahinkoja (kännisiä tohlauksia / jonkinlaista rohkeustestiä). Jokainen tietää, että ennemmin tai myöhemmin se juna tulee, jos nyt ei ole kyse käytöstä poistetuista teollisuusraiteista.

En vaan mitenkään voi ymmärtää mitä itsemurhaajan päässä liikkuu, kuinka voisinkaan. Ainoa henkilökohtaisesti tuntemani itsensä listinyt teki sen hyvin helposti ja nopeasti käsillä olevilla lääkkeillä. 15 vuotias ja onnistui ensi yrittämällä. Luultavasti ei halunnut kuin huomiota loppupelissä.
Vastaa Viestiin