Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3035
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Oulu: Seksuaalirikoskokonaisuus, jossa kolmea epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Alkaa hieman kuulostamaan, että homma räjähtää taas käsiin.
Nyt on selvinnyt, että aiemmin vangittiin myös neljä miestä ja nyt Oulun käräjäoikeus on vanginnut kolme uutta miestä lisää. Eli tällä hetkellä Oulussa on vangittuna 10 uussuomalaista miestä epäiltynä lapsiin kohdistuneista rikoksista. Viimeisimmässä vangitsemisessa kyse on lapsen raiskauksesta ja muista samankaltaisista rikoksista.

Odotellaan maanantaihin asti, että saamme oikeuden vangitsemispäätökset. 

https://pt-media.org/2022/04/01/oulun-g ... tu-tietoa/
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Seksuaalirikoskokonaisuus, jossa kolmea epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Iivis »

PT-Median viimeisimmässä uutisessa koko nimet.
Oulun käräjäoikeus vangitsi perjantaina 1997 syntyneet Othman Ghadif Khalafin ja Bash Abdulrahmanin todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta ja jälkimmäisen osalta myös törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tekoajat molempien osalta ajoittuvat viime vuoden marraskuun ja joulukuun ajalle.

Maanantaina samasta asiasta vangittiin vielä 1991 syntynyt Osamah Ibrahim Habeen Al Yasar. Tämän herran osalta törkeä lapsenraiskaus, jossa sama aikajana kuin edellisissä. Lisäksi Al Yasarilla on listalla törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja seksuaalipalvelujen ostaminen alaikäiseltä aikajanalla viime vuoden syyskuusta tämän vuoden helmikuun alkupuollelle.
https://pt-media.org/2022/04/01/oulun-r ... ttiinkaan/
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Oulu: Seksuaalirikoskokonaisuus, jossa kolmea epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Onneksi ovat tosin päässeet Suomeen turvaan sotaa ja vainoa. :roll:

Ei nyt niin väliä kotimaisten kakaroiden turvallisuudella, kunhan musuilla on hyvät oltavat. Ihme meininkiä, mutta tätä tosiaan suomalaiset äänestää niin eipä voida paljoa mussuttaa.
"Those who want respect, give respect."
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7673
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Oulun käräjäoikeus tuomitsi kolme miestä vuosien vankeustuomioihin törkeistä lapsenraiskauksista

Oulun käräjäoikeus on tuominnut kolme miestä törkeästä lapsenraiskauksesta. Mainitusta rikoksesta tuomitaan, jos syyllistyy törkeään raiskaukseen ja samalla törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.
Käräjäoikeuden päätöksen mukaan miehet syyllistyivät viime vuoden marraskuussa yhdessä tehtyyn törkeään lapsenraiskaukseen.
Miehet olivat sukupuoliyhteydessä alle 16-vuotiaan uhrin kanssa käyttämällä hyväkseen tämän humalasta johtuvaa avutonta tilaa.
Miehet saivat useamman vuoden vankilatuomiot. Pisimmän vankeustuomion sai tekohetkellä 30-vuotias mies, Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari, 7 vuotta. Rikokset tehtiin käräjäoikeuden mukaan hänen asunnossaan.
Toinen tuomituista, tekohetkellä 24-vuotias Abdulrahman Bash sai 6 vuoden ja 6 kuukauden tuomion.
Kolmas tuomittu oli tekohetkellä 24-vuotias Othman Ghadif Khalaf. Hänet tuomittiin 5 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen.
Miehet tuomittiin yhteisvastuullisesti korvaamaan asianomaiselle kärsimyksestä 15 000 euroa.
Asia käsiteltiin käräjätuomarin ja kahden lautamiehen kokoonpanossa. Käräjäoikeuden tuomio oli yksimielinen.

https://yle.fi/uutiset/3-12533306?origin=rss
Sheriflock
Lauri Hanhivaara
Viestit: 135
Liittynyt: Ti Kesä 20, 2017 12:48 pm

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja Sheriflock »

Lapsi taisi sittenkin antaa pelolle vallan?
canis lupus
Javier Pena
Viestit: 1889
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Sheriflock kirjoitti: Ti Heinä 12, 2022 4:22 pm Lapsi taisi sittenkin antaa pelolle vallan?
Ilmeisesti ei opiskellut Tiktokin opetusvideosta koreografiaa joka torjuu jokaisen ei toivotun lähestymisyrityksen? Näinpä, itseänsä saa vaan syyttää?
Mens malus in corpore sano
Claymor
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Ke Maalis 16, 2022 10:11 am

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja Claymor »

Kolme miestä tuo­mit­tiin pitkiin van­keus­ran­gais­tuk­siin tör­keäs­tä lap­sen­rais­kauk­ses­ta Oulussa – uhrille an­net­tiin rahaa ja ma­ri­hua­naa

Oulun käräjäoikeus on tuominnut tänään tiistaina kolme miestä törkeästä lapsenraiskauksesta useiden vuosien mittaisiin vankeusrangaistuksiin.

Törkeästä lapsenraiskauksesta tuomitaan se, joka syyllistyy törkeään raiskaukseen ja samalla törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Tekoaikaan 30-vuotias Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari, 24-vuotias Abdulrahman Bash ja 24-vuotias Othman Ghadif Khalaf syyllistyivät käräjäoikeuden mukaan vuoden 2021 marraskuussa Oulussa lapsenraiskaukseen siten, että he olivat sukupuoliyhteydessä kuuttatoista vuotta nuoremman lapsen kanssa.

Oikeuden mukaan tuomitut käyttivät hyväksi uhrin humalasta johtuvaa avutonta tilaa. Uhri oli kykenemätön puolustamaan itseään tai ilmaisemaan tahtoaan humalatilan vuoksi.

Sukupuoliyhteydet olivat suojaamattomia. Tekopaikka oli Al Yasarin asunto. Tuomitut olivat samassa huoneessa ja seurasivat toistensa tekoa.

Oikeus katsoi Al Yasarin syyllistyneen törkeän lapsenraiskauksen lisäksi törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön siten, että hän oli useilla eri kerroilla sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa. Sukupuoliyhteydet olivat suojaamattomia ja osa niistä oli kovakouraisia aiheuttaen uhrille kipua. Al Yasari houkutteli ja suostutteli uhrin sukupuoliyhteyksiin antamalla tälle rahaa ja marihuanaa.

Yhdellä miehistä aiempaa rikostaustaa

Oikeuden mukaan myös Bash syyllistyi törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön olemalla suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa.

Oikeus tuomitsi Al Yasarin seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen, Khalafin viiden vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen ja Bashin kuuden vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen.

Bash oli tuomittu huhtikuun 2021 jälkeen kolmeen ehdolliseen vankeusrangaistukseen, jotka pantiin nyt täytäntöön. Tuomiot tulivat muun muassa pahoinpitelyistä ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tuomitut kiistivät syyllistyneensä rikoksiin. Syyksilukemiset perustuivat keskeisiltä osin uhrin näyttöarvoltaan vahvaan kertomukseen. Oikeus piti tuomittujen esittämiä vaihtoehtoisia tapahtumienkulkuja epäuskottavina ja epätodennäköisinä.

Tuomitut passitettiin suorittamaan vankeusrangaistuksiaan eri vankiloihin.

Lähde
Nyymi Nyyminen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: Ma Touko 17, 2021 10:42 am

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja Nyymi Nyyminen »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7016 ... 7e261c1839
Iltalehti kirjoitti: Kolme miestä osallistui alaikäisen nuoren joukkoraiskaamiseen. Miehet tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta vuosien vankeusrangaistuksiin.

Oulun käräjäoikeus antoi 12. heinäkuuta annetusta tuomiosta julkisen selosteen. Sen mukaan miehet olivat marraskuussa 2021 kukin peräkkäin sukupuoliyhteydessä alle 16-vuotiaaseen lapseen.

Julkisesta selosteesta käy ilmi, että uhri oli lähellä suojaikärajaa, eli 16 ikävuotta.

Miehet olivat samassa huoneessa ja seurasivat toistensa tekoa.

Oikeuden mukaan miehet käyttivät hyväkseen lapsen humalasta johtuvaa avutonta tilaa. Uhri ei pystynyt humalatilansa takia puolustamaan itseään tai ilmaisemaan tahtoaan.

Sukupuoliyhteydet olivat suojaamattomia.

Tekoaikaan 24-vuotias Abdulrahman Bash tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta 5 vuoden ja 6 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Tekoaikaan 30-vuotias Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari tuomittiin 7 vuoden vankeuteen. Tuomioon sisältyi myös törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, joka alkoi syyskuun lopulla 2021 ja päättyi helmikuussa 2022. Oikeuden mukaan mies oli useita kertoja sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa. Mies houkutteli ja suostutteli uhrin sukupuoliyhteyksiin antamalla tälle rahaa ja huumausainetta. Niinpä mies tuomittiin myös seksuaalipalveluiden ostamisesta nuorelta ja törkeästä huumausainerikoksista. Mies tuomittiin myös pahoinpitelystä, sillä hän kuristi uhria.

Tekoaikaan 24-vuotias Othman Ghadif Khalaf tuomittiin 6 vuoden ja 6 kuukauden vankeusrangaistukseen. Törkeän lapsenraiskaukseen seuraavana päivänä tapahtunut törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Mies oli suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä uhriin.
Loput linkin takana.

Siellä taas hiekkaneekerit olleet lempipuuhissaan, mutta varmasti tämäKIN taas tiettyjen käyttäjien mielestä valitettava yksittäistapaus tai tyttö välttämättä halusi sitä kurakyrpää oikein vaatimalla.
A nigger can leave Africa, but Africa can't leave a nigger
Blackened
Sofia Karppi
Viestit: 407
Liittynyt: Su Tammi 19, 2020 4:48 pm

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja Blackened »

Elinikäiset traumat. Sairasta. Tällaisissa elinkautisen pitäisi kirjaimellisesti olla elinkautinen.
Nyymi Nyyminen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: Ma Touko 17, 2021 10:42 am

Re: Kolme kunniakansalaista joukkoraiskasivat alaikäisen Oulussa

Viesti Kirjoittaja Nyymi Nyyminen »

Blackened kirjoitti: Ke Heinä 13, 2022 6:05 am Elinikäiset traumat. Sairasta. Tällaisissa elinkautisen pitäisi kirjaimellisesti olla elinkautinen.
Nimenomaan. Uhrille elinkautinen ja palleroille muutaman vuoden täyshoito.
A nigger can leave Africa, but Africa can't leave a nigger
Staff Meeting
Hetty Wainthropp
Viestit: 480
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2021 8:51 pm

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja Staff Meeting »

Koska tulee ensimmäinen siiderivalas puolustamaan?
24D1D462-9586-4645-B099-7C5098C633DD.jpeg
24D1D462-9586-4645-B099-7C5098C633DD.jpeg (68.64 KiB) Katsottu 5285 kertaa
KARJU!!
Hetty Wainthropp
Viestit: 450
Liittynyt: Su Loka 15, 2017 5:51 pm

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja KARJU!! »

Karkoitetaanko?
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Taas tuli tienattua näillä moniosaajilla. Ai että kun nyt taloutemme pelastuu kun muhametit taas kerran perseili. Nämähän perseilee joka vitun viikko lööppeihin asti vaikka näitä on promille väestöstä. Sairasta. Ei ihme että näiden omat maat on kustu täydellisesti kun tämä on normaali toimintatapa näillä "miehillä". :roll:
"Those who want respect, give respect."
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Uusi normaali meillä. Ihmiset ovat turtuneet ja kyllästyneet aiheeseen kuten koronaankin. Oulussa tapaus jaksaa puhuttaa yhä eikä ihme lukuisten raiskausten jälkeen. Parempi lienee vaan tottua uuteen normaaliin.
tauno123
Nikke Knakkertton
Viestit: 186
Liittynyt: Ti Huhti 11, 2017 12:31 pm

Re: Oulu marraskuu 2021: Kolme miestä joukkoraiskasi alle 16-vuotiaan tytön

Viesti Kirjoittaja tauno123 »

Nyymi Nyyminen kirjoitti: Ke Heinä 13, 2022 1:10 am https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7016 ... 7e261c1839
Iltalehti kirjoitti: Tekoaikaan 30-vuotias Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari tuomittiin 7 vuoden vankeuteen. Tuomioon sisältyi myös törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, joka alkoi syyskuun lopulla 2021 ja päättyi helmikuussa 2022. Oikeuden mukaan mies oli useita kertoja sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa. Mies houkutteli ja suostutteli uhrin sukupuoliyhteyksiin antamalla tälle rahaa ja huumausainetta. Niinpä mies tuomittiin myös seksuaalipalveluiden ostamisesta nuorelta ja törkeästä huumausainerikoksista. Mies tuomittiin myös pahoinpitelystä, sillä hän kuristi uhria.
Kerrankin tuli yllättävän pitkät tuomiot. Toki näihinkin saisi laittaa ykkösen eteen, mutta sitä ei tule täällä tapahtumaan.

Melko pienestä pitäen näyttää huumekoukut lähtevän. Ei liene kovin normaalia, että alle 16-vuotias lähtee useita kertoja tuollaisen tekijän mukaan rahan ja huumeiden toivossa, vaikka tietää varmasti ainakin ensimmäisen kerran jälkeen mitä on luvassa.
Vastaa Viestiin