Sanna Marin kokoomaketju

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

trubaduuri
Sofia Karppi
Viestit: 449
Liittynyt: Pe Syys 04, 2020 7:59 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja trubaduuri »

Amfetamiinista se suu alkaa vaahtoamaan ja se yksi mies ministeri jauhoi aina suupilet vaahdossa mitö muut olivat sille degeroineet. Nimeä en muista ti en halua kertoa kun en löydö netistä?
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

dazu kirjoitti: La Elo 20, 2022 9:18 pm
Jazzermasser kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:37 amKyllä Santulle tämä diagnoosi pätee aika hyvin.. Kuva
Onko Marin ollut väkivaltainen koulukiusaaja ala-aste -ikäisenä, tai onko hän aloittanut rikosten tekemisen esiteini-ikäisenä, tai onko hän alkanut käyttämään runsaasti päihteitä ylä-aste-ikäisenä, tai onko hän alkanut harjoittamaan prostituutiota hyvin nuorella iällä?
Jos näin ei ole, niin sä pidit oikein hyvän puolustuspuheen juuri kaikkien psykopaattien puolesta. Itse luokittelen nämä väärät diagnoosit niin sanotun persoonallisuushäiriöisten ay-liikkeen piikkiin.
Olen miettinyt monesti Marinin puhetta ja käyttäytymistä katsoessa, että jotain omituista siinä on. Marin tsekkaa montakin boksia noista psykopaatin piirteistä; itsekeskeisyys, syyllisyydentunnon ja pidäkkeiden puute, päihteiden käyttö, vastuuttomuus ja moraalittomuus. Ja tietenkin Marin on myös ilmeisen hyvä valehtelija; Marin pystyy valehtelemaan eleettömin silmin tyhjä ilme kasvoillaan, josta olemme saaneet näytteitä aivan viime päivinä. Suurta osaa ihmisistä Marin varmasti onnistuukin manipuloimaan, mutta ei kaikkia.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Mif mif
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2018 2:44 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Mif mif »

ruusumaa kirjoitti: La Elo 20, 2022 8:38 pm
ktaina kirjoitti: La Elo 20, 2022 5:57 pm Isoa vauvaa muistuttava😹
Joo täysin samaa mieltä..
Siksi mua vähån tuo Sanna ihmetyttää että onko määrätyissä jutuissa vähän vajakki?
Koko ajan jauhaa ettei krapulaa..no niinpä!
vai sanooko vittuillalkseen koska hän ei siedä nöyryytystä...
Halla Aholta kyllä ihan ok kirjoitus...Sannai voimaantuu kehuista.

Jussi Halla-aho kritisoi Sanna Marinin puolustajia: ”Kaikki töppäilyt painetaan villaisella”
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8 ... c30c42b279
En olis ikinä uskonut, että tulee päivä jolloin oon Halla-Ahon kanssa samaa mieltä, mut ei tosiaan pidä sanoa koskaan, EI koskaan.

Se päivä tuli kuin tulikin :roll:
Sama!
Tässä voi valitettavasti käydä myös niin, että Sanna kerää vielä enemmän ääniä. Puolustajia vaan ropisee lisää.

Oli asioista mitä mieltä haluaa, niin tähän asti pääministeri on ollut Suomen valtiossa se henkilö, jonka pitää olla ajan tasalla maailman tapahtumista ja valmiina kaikkina vuorokauden aikoina johtamaan valtiota tarvittaessa operatiivisesti. Pääministeri voi tarvittaessa kutsua hallituksen hätäkokoukseen, eikä päinvastoin.

Pääministerin virka on hyvin vaativa tehtävä 24/7. Yllättävän monen mielestä tehtävää voi hoitaa humalassa. Vaikea nähdä, että jos joku miespuolinen pääministeri olisi toiminut samalla tavalla, että hänelle olisi löytynyt yhtä paljon puolustajia.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Skloddi kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:47 am Näin se homma etenee ja kaikki jatkuu ennallaan

"Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko (kesk.) sanoo, että pääministeri Sanna Marin (sd.) on antanut perusteellisen vastauksen tavoitettavuudestaan, eikä hänellä ole syytä epäillä sitä."

-> https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ann ... #gs.93gs4n
Rahakkaan hillotolpan vetovoima on aivan liikaa tälle hallitukselle eikä omat omiaan pure nyt kun ovat kerrankin saaneet naisvetoisen hallituksen. Toista oli meno vielä edellisen pääministerin Rinteen aikana.

Tuo on mielenkiintoista, että Marin olisi antanut Saarikolle perusteellisen vastauksen kun eilen lehdistötilaisuudessa Marin väisti kaikki toimittajien kysymykset juuri tästä aiheesta. Toki voi olla tavoitettavissa, mutta onko toimintakykyinen baarissa ryypätessään, onkin eri asia.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Avatar
Skloddi
Michael Knight
Viestit: 4478
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Tuossa on aika hyvin HS koostanut sen, miten hommat oikeasti hoidetaan. Mitään ongelmaa ei ole ollut, vaikka pääministerillä vähän bilekinttua on vipattanutkin. Ja mitään oikeaa todistettahan kukaan ei ole kyennyt esittämään, etteikö Marin olisi pitänyt työkunnostaan huolta siinä määrin, etteikö viimeistään aamulla kutsuttaessa olisi kyennyt hommiaan hoitamaan. Videot ovat vähän sellaisia, että helppo väittää lintua kalaksi, vaikka kyseessä olisi koira.

HS:
"Pääministeri Marin sanoi tietävänsä kriisi­tilanteet ennalta – Valtio­neuvoston turvallisuus­johtaja kertoo, miten akuuteissa kriiseissä toimitaan

Ahti Kurvisen mukaan akuuteissa kriisitilanteissa ensisijainen vastuu on toimivaltaisilla viranomaisilla. Tilanteille, joissa valtiojohto pitää kutsua koolle, on omat toimintaohjeensa.

PÄÄMINISTERI Sanna Marinin (sd) juhlinta on herättänyt keskustelua sen jälkeen, kun sosiaalisessa mediassa alkoi liikkua yksityistilaisuudessa kuvattuja videopätkiä, joilla Marin esiintyy.

Perjantain tiedotustilaisuudessa pääministeriltä kysyttiin useaan otteeseen, olisiko hän tarvittaessa ollut juhlailtanaan toimintakykyinen esimerkiksi mahdollisen kriisitilanteen sattuessa.

”Mikäli kriisitilanne olisi, niin minä kyllä tietäisin siitä ennen kello 12:ta lauantai-iltana”, Marin sanoi tiedotustilaisuudessa.

KAIKKI yllättävät tapahtumat eivät kuitenkaan katso kellonaikaa.

Valtioneuvoston turvallisuusjohtaja Ahti Kurvisen mukaan yllättävissä kriisitilanteissa ensimmäisenä vastuussa on toimivaltainen viranomainen, joka toimii virkavastuulla.

”Sotilaallisessa kriisissä se on Puolustusvoimat. He vastaavat suunnittelusta, valmiudesta ja reagoinnista. Rajakysymyksissä vastuuviranomainen on Rajavartiolaitos. Viranomaisilla on omat ohjaavat ministeriönsä, ja vastuuministerit ovat hyvin tietoisia oman hallinnonalansa tilanteesta”, Kurvinen sanoo.

Perjantaisessa tiedotustilaisuudessaan Marin perusteli vapaa-ajan viettoaan muun muassa sillä, että esimerkiksi valtioneuvoston kokoontumiset ovat tiedossa etukäteen. Vaikka Kurvinen kommentoi kriisitilanteita yleisellä tasolla, pitää hänkin harvinaisena sitä, etteikö yllättäviä tapahtumia kyettäisi ennakoimaan.

”En näe, että tulee sellaista tilannetta, jossa yhtäkkiä joku koputtelee olkapäille ja sanoo, että nyt alkoi kriisi. Toki esimerkiksi luonnonkatastrofi voi tulla nopeasti, mutta silloin toimivaltainen viranomainen käynnistää välittömät toimenpiteet heti ilman valtioneuvoston ohjausta”, Kurvinen sanoo.

Valtioneuvoston osalta alkuvaiheessa kyse on lähinnä tiedottamisesta, ja päätöstarpeet tulevat esiin vasta myöhemmin..."

Koko juttu -> https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009017414.html
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja dazu »

John Kimble kirjoitti: La Elo 20, 2022 9:42 pmOlen miettinyt monesti Marinin puhetta ja käyttäytymistä katsoessa, että jotain omituista siinä on. Marin tsekkaa montakin boksia noista psykopaatin piirteistä; itsekeskeisyys, syyllisyydentunnon ja pidäkkeiden puute, päihteiden käyttö, vastuuttomuus ja moraalittomuus. Ja tietenkin Marin on myös ilmeisen hyvä valehtelija; Marin pystyy valehtelemaan eleettömin silmin tyhjä ilme kasvoillaan, josta olemme saaneet näytteitä aivan viime päivinä. Suurta osaa ihmisistä Marin varmasti onnistuukin manipuloimaan, mutta ei kaikkia.
Oma silmä on sitä mieltä, että ainoa b-clusterin häiriö, mikä Mariniin voisi sopia, on sellainen narsistisen persoonallisuushäiriön terveempi muoto, jossa persoonallisuus on rajatilan terveemmässä päässä.
Noita diagnosointikriteereitä tulkitaan paljon miten sattuu, mutta tuo psykopatia ei kyllä Mariniin sovi. Jos tunnettuja psykopaatteja aletaan hakemaan esimerkeiksi, niin joku Salvatore "Toto" Riina on aika hyvä esimerkki. Samoin tämä tanskalainen sukellusvenemurhaaja. Kempeleen sarjakuristajakin olis enempi sosiopaatti.
Kekkonen oli tyyppiesimerkki narsistisesta persoonallisuushäiriöstä...

Peter Nygård menis kans psykopatian suuntaan...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja dazu »

Mif mif kirjoitti: La Elo 20, 2022 9:56 pmPääministerin virka on hyvin vaativa tehtävä 24/7. Yllättävän monen mielestä tehtävää voi hoitaa humalassa. Vaikea nähdä, että jos joku miespuolinen pääministeri olisi toiminut samalla tavalla, että hänelle olisi löytynyt yhtä paljon puolustajia.
Taas tulee tätä harhaista juttua. En haluaisi puolustella Marinia, mutta kun syytökset menevät harhaiseksi, niin pakko on, koska muuten tämä porukka juoksee kadulle tappamaan lapsia. Reality check: yksikään pääministeri ei ole ollut absolutisti, pääministerit 20+ vuotta sitten joivat tasaisin väliajoin itseltään tajun pois.
Ero tässä Marinin keississä vanhaan on siinä, että Marin on ensimmäinen somepääministeri ja hänen kännäyksistään leviää videota nettiin ja mediaan...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Mif mif
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2018 2:44 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Mif mif »

Skloddi kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:04 pm Tuossa on aika hyvin HS koostanut sen, miten hommat oikeasti hoidetaan. Mitään ongelmaa ei ole ollut, vaikka pääministerillä vähän bilekinttua on vipattanutkin. Ja mitään oikeaa todistettahan kukaan ei ole kyennyt esittämään, etteikö Marin olisi pitänyt työkunnostaan huolta siinä määrin, etteikö viimeistään aamulla kutsuttaessa olisi kyennyt hommiaan hoitamaan. Videot ovat vähän sellaisia, että helppo väittää lintua kalaksi, vaikka kyseessä olisi koira.

HS:
"Pääministeri Marin sanoi tietävänsä kriisi­tilanteet ennalta – Valtio­neuvoston turvallisuus­johtaja kertoo, miten akuuteissa kriiseissä toimitaan

Ahti Kurvisen mukaan akuuteissa kriisitilanteissa ensisijainen vastuu on toimivaltaisilla viranomaisilla. Tilanteille, joissa valtiojohto pitää kutsua koolle, on omat toimintaohjeensa.

Koko juttu -> https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009017414.html
Ihan miten päin tätä kääntää, niin ei Sanna ollut sellaisessa kunnossa, että tiedottaminenkaan olisi luonnistunut.

Jos tämä näin simppeliä on, niin miksi kenenkään pitää sitä puhelinta kantaa mukanaan. Ehtiihän siihen vastata maanantaiaamuna.

Tai virkamiehet voi pistää tekstarin, että pääministeri on hyvä ja pirauttaa, kun ehtii. Täällä ollaan jännän äärellä, mutta ei kiirettä, ihan omien menojen mukaan katselet sopivan ajan, milloin ehtii ja pystyy ottamaan vastaan informaatiota ja tekemään päätöksiä.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

dazu kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:16 pm
John Kimble kirjoitti: La Elo 20, 2022 9:42 pmOlen miettinyt monesti Marinin puhetta ja käyttäytymistä katsoessa, että jotain omituista siinä on. Marin tsekkaa montakin boksia noista psykopaatin piirteistä; itsekeskeisyys, syyllisyydentunnon ja pidäkkeiden puute, päihteiden käyttö, vastuuttomuus ja moraalittomuus. Ja tietenkin Marin on myös ilmeisen hyvä valehtelija; Marin pystyy valehtelemaan eleettömin silmin tyhjä ilme kasvoillaan, josta olemme saaneet näytteitä aivan viime päivinä. Suurta osaa ihmisistä Marin varmasti onnistuukin manipuloimaan, mutta ei kaikkia.
Oma silmä on sitä mieltä, että ainoa b-clusterin häiriö, mikä Mariniin voisi sopia, on sellainen narsistisen persoonallisuushäiriön terveempi muoto, jossa persoonallisuus on rajatilan terveemmässä päässä.
Noita diagnosointikriteereitä tulkitaan paljon miten sattuu, mutta tuo psykopatia ei kyllä Mariniin sovi. Jos tunnettuja psykopaatteja aletaan hakemaan esimerkeiksi, niin joku Salvatore "Toto" Riina on aika hyvä esimerkki. Samoin tämä tanskalainen sukellusvenemurhaaja. Kempeleen sarjakuristajakin olis enempi sosiopaatti.
Kekkonen oli tyyppiesimerkki narsistisesta persoonallisuushäiriöstä...

Peter Nygård menis kans psykopatian suuntaan...
Psykopatia ja sosiopatia eivät ole sama asia. Unohdat tässä että suurin osa psykopaateista ei ole välttämättä väkivaltaisia eikä syyllisty rikoksiin. Eilisen lehdistötilaisuuden loppupäässä Marinilla alkoi jo näkyvästi pinna kiristää ja olisi ollut mielenkiintoista nähdä mahdollinen laskelmoivan käytöksen pettäminen jos tilaisuus olisi jatkunut pidempään ja toimittajat olisivat laittaneet hieman isompaa vaihdetta Marinin tenttaamiseen. Marinin avustajathan yrittivät katkaista tilaisuuden jo aiemmin kun kysymykset alkoivat olla heidän mielestään liian kiusallisia ja suoria, vaikka toimittajat päästivätkin Marinin taas varsin helpolla.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja dazu »

petteri poloinen kirjoitti: La Elo 20, 2022 2:43 pm
zzrgg kirjoitti: La Elo 20, 2022 2:18 pm
Sanna Marin kirjoitti:– Kyllä meillä on sen verran osaava armeija ja rajaviranomaiset, että he tietävät, onko Suomen rajalle ryhmittäytymässä vieraan vallan edustajia. Ei meidän maamme niin heikoissa kantimissa ole, että me emme tietäisi etukäteisesti, onko Suomen rajaa joku lähestymässä, Marin sanoi painokkaasti.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009016502.html
No otetaanpa tuo Venäjän hyökkäys Ukrainaan tarkastelun alle. Maaliskuussa 2021 alkoi tuo joukkojen keskittäminen, ja Putin piti TV-puheen 24.2.2022 hieman ennen klo 05:00 Kiovan ja Suomen aikaa, jossa hän ilmoitti "erikoisoperaation" alkaneeksi, ja saman tien tuon jälkeen noin klo 05:00 paikallista Kiovan aikaa (ja Suomen aikaa) pommeja alkoi putoilla ukrainalaisiin kaupunkeihin. Tuo Venäjän hyökkäys tuli useille tahoille yllätyksenä, koska laajasti oltiin uskottu Venäjän vakuutteluihin, ettei Venäjä hyökkäisi.

Sotilaspiireissä varsinkin on suosittu aamunkoiton hetkeä, aikaa ennen kukonlaulua, eli ajanjaksoa noin klo 03-05 aina historian ammoisista ajoista lähtien - esimerkiksi D-Daynä 6.6.1944 aloitus tapahtui biletysajankohtana keskiyön jälkeen:

klo 00:15 pathfinders
klo 01:30 101st Airborne
klo 02:30 82nd Airborne
klo 04:00 reinforcements
klo 06:30 Utah Beach
Jotenkin tuntuu että Sanna Marin tuskin osaisi neuvoa armejaa mitenkään jos venäläiset hyökkäisivät aamuyöllä (vaikka olisi selvin päin ja levännyt). Tuskin Esko Aho antoi mitään tärkeitä määräyksiä kenellekään kun soitettiin 3.30 että Estonia upposi, tai Matti Vanhanen kun soitettiin että porukkaa hukkui tsunamissa.

Kyllähän nuo näkyvät osaavan ilmestyä paikalle kun on jotain kivaa tiedotettavana "liitymme Natoon", mutta noin muuten maailma pyörii ilman pääministeriäkin. Sen takia kai poliittiset puolueet eivät kuulemma arvosta kokemusta kun nimittävät ministereitä, tietävät että kuka tahansa pystyy työt hoitamaan, vaikka Teuvo Hakkarainen Brasiliasta käsin.
Ukrainassa tosiaan oli kriisi päällä aika pitkään ennen, kuin hyökkäys tuli ja joukkoja keskitettiin siellä rajalle pitkään. Samoin Normandiaan odotettiin kyllä maihinnousua ja siellä oltiin kyllä valmiina ottamassa hyökkäystä vastaan. Rommelhan oli sinne roudattu jo etukäteen ja hän kyllä todennäköisesti oli aika hyvin perillä asioista.
Ainoa mieleeni tuleva täysin yllättävä hyökkäys oli operaatio Barbarossa. Silloin Stalin nukkui iltapäivään ja kukaan ei uskaltanut tehdä mitään hänen tietämättään ja siinä vaiheessa, kun hän heräsi, oli Neuvostoliiton ilmavoimat jo tuhottu lentokentille.
Noh, Tanskassakin taidettiin herätä tilanteeseen, että maa oli jo vallattu...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Mif mif
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2018 2:44 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Mif mif »

dazu kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:24 pm
Mif mif kirjoitti: La Elo 20, 2022 9:56 pmPääministerin virka on hyvin vaativa tehtävä 24/7. Yllättävän monen mielestä tehtävää voi hoitaa humalassa. Vaikea nähdä, että jos joku miespuolinen pääministeri olisi toiminut samalla tavalla, että hänelle olisi löytynyt yhtä paljon puolustajia.
Taas tulee tätä harhaista juttua. En haluaisi puolustella Marinia, mutta kun syytökset menevät harhaiseksi, niin pakko on, koska muuten tämä porukka juoksee kadulle tappamaan lapsia. Reality check: yksikään pääministeri ei ole ollut absolutisti, pääministerit 20+ vuotta sitten joivat tasaisin väliajoin itseltään tajun pois.
Ero tässä Marinin keississä vanhaan on siinä, että Marin on ensimmäinen somepääministeri ja hänen kännäyksistään leviää videota nettiin ja mediaan...
Toki on mahdollista, että joku aikaisemmista pääministereistä on juonut itsensä hetkellisesti työkyvyttömäksi, mutta sitä ei ole levitelty kansalle ihmeteltäväksi. Jos näin on tapahtunut, väärin se on ollut silloinkin. Jossitella toki voi miten paljon haluaa. Minulle ei tule yhtään tällaista tilannetta mieleen.

Suurin osa Suomalaisista pystyy olemaan muutaman vuoden juomatta itseään humalaan. Siinä vaiheessa kun sinulla on virka jossa sinun on muutaman minuutin varoajalla oltava kyvykäs hoitamaan vaativia työtehtäviä, ei voi juoda itseään humalaan.

Ymmärrät varmasti, että ei ole sama asia olla somejulkkis, rokkitähti tai pääministeri.
Raataja
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 108
Liittynyt: To Elo 16, 2007 7:22 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Raataja »

Pääministerillä silmät kuin peuralla ajovaloissa. Olen jo pitkään katsellut pääministerin silmiä, ja aika elottomilta ne näyttää. Laittakaa hakusanaksi Sanna Marin, ja katsokaa silmiä. Jos tuo ei ole aineissa niin ei kukaan.
Avatar
Skloddi
Michael Knight
Viestit: 4478
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Mif mif kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:38 pm
Ihan miten päin tätä kääntää, niin ei Sanna ollut sellaisessa kunnossa, että tiedottaminenkaan olisi luonnistunut.

Jos tämä näin simppeliä on, niin miksi kenenkään pitää sitä puhelinta kantaa mukanaan. Ehtiihän siihen vastata maanantaiaamuna.
Voit varmaankin todistaa pääministerin kunnon jotenkin muutoin kuin noilla jo nähdyillä videoilla? Ja HS:n jutussa tiedottaminen tietysti viittaa siihen, että vastuuviranomaiset tiedottavat pääministerille päin, että nyt olis tämmöinen homma. Ei suinkaan mitään sellaista, että pääministerin odotettaisiin tiedottelevan yhtään mitään ennen aamua, jos et siis ymmärtänyt.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja dazu »

John Kimble kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:39 pmPsykopatia ja sosiopatia eivät ole sama asia. Unohdat tässä että suurin osa psykopaateista ei ole välttämättä väkivaltaisia eikä syyllisty rikoksiin.
Sosiopatia on perinteinen persoonallisuushäiriö, kuten vaikkapa narsistinen persoonallisuushäiriö, tai epävakaa persoonallisuushäiriö. Psykopatiassa taas on poikkeava neurologia ja persoonallisuus muistuttaa narsistisen persoonallisuushäiriön äärimuodosta vielä astetta kovempaa äärimuotoa, missä on myös laaja kirjo sosiopaatin piirteitä.
Psykopaatti oireilee jo kolmivuotiaana ja ala-asteikäisenä nämä ovat väkivaltaisia koulukiusaajia, laumanjohtajia ja heistä tulee seksuaalisesti aktiivisia jo hyvin nuorella iällä. Joku sata panoa 20-vuotiaana on psykopaatille ihan perus sukupuolikäyttäytymistä. Päihteet tulevat mukaan nuorena käytännössä aina... Myös rikoksia tehdään jo hyvin nuorena käytännössä aina... Moni kuitenkin valitsee näennäisesti kunniallisen ammatin sen sijaan, että lähtisi rikolliselle polulle. Jos psykopaatti syntyy ylempään keskiluokkaan, on todennäköisempää, että hänestä tulee asianajaja, kuin että hänestä tulisi huumediileri. Taustalla on kuitenkin käytännössä aina systemaattista rikollista toimintaa.

Myös sosiopaateista suurin osa on ihan työelämässä ja elävät päällepäin kunniallista elämää. Sosiopatiassa on kuitenkin aina kulissi ja kulissin alla sosiopaatin todellinen funktio on huijaaminen, huiputtaminen ja hyväksikäyttö. Sosiopaatit ovat myös patologisia valehtelijoita mallia Ensio Koivunen... Kulissin ylläpitämisestä erinomainen esimerkki on Joseph James DeAngelo, oli esimiehenä poliisin murtovarkauksia tutkivassa jaoksessa ja samaan aikaan murtautui taloihin sisään ja raiskasi 69 ja tappoi 15.

Olen myöskin 20 vuotta sanonut, että Suomen koulujärjestelmä, mikä painottaa älytöntä työmäärää ja mahdollisimman pientä unta ja, mikä pitää kaiken oppimisen hyvin pinnallisena ja syyllistää kaikkia, joilla on aitoa kiinnostusta johonkin asiaan, tukee nimenomaan kulissipersoonallisuuksien menestymistä työelämässä. Tästä syystä kaikkia yliopistotutkinnon omaavia piträisi ampua päähän ja tutkinnot ja omaisuus pitäisi laittaa uusjakoon.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Mif mif
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2018 2:44 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Mif mif »

dazu kirjoitti: La Elo 20, 2022 10:43 pm
petteri poloinen kirjoitti: La Elo 20, 2022 2:43 pm
zzrgg kirjoitti: La Elo 20, 2022 2:18 pm
No otetaanpa tuo Venäjän hyökkäys Ukrainaan tarkastelun alle. Maaliskuussa 2021 alkoi tuo joukkojen keskittäminen, ja Putin piti TV-puheen 24.2.2022 hieman ennen klo 05:00 Kiovan ja Suomen aikaa, jossa hän ilmoitti "erikoisoperaation" alkaneeksi, ja saman tien tuon jälkeen noin klo 05:00 paikallista Kiovan aikaa (ja Suomen aikaa) pommeja alkoi putoilla ukrainalaisiin kaupunkeihin. Tuo Venäjän hyökkäys tuli useille tahoille yllätyksenä, koska laajasti oltiin uskottu Venäjän vakuutteluihin, ettei Venäjä hyökkäisi.

Sotilaspiireissä varsinkin on suosittu aamunkoiton hetkeä, aikaa ennen kukonlaulua, eli ajanjaksoa noin klo 03-05 aina historian ammoisista ajoista lähtien - esimerkiksi D-Daynä 6.6.1944 aloitus tapahtui biletysajankohtana keskiyön jälkeen:

klo 00:15 pathfinders
klo 01:30 101st Airborne
klo 02:30 82nd Airborne
klo 04:00 reinforcements
klo 06:30 Utah Beach
Jotenkin tuntuu että Sanna Marin tuskin osaisi neuvoa armejaa mitenkään jos venäläiset hyökkäisivät aamuyöllä (vaikka olisi selvin päin ja levännyt). Tuskin Esko Aho antoi mitään tärkeitä määräyksiä kenellekään kun soitettiin 3.30 että Estonia upposi, tai Matti Vanhanen kun soitettiin että porukkaa hukkui tsunamissa.

Kyllähän nuo näkyvät osaavan ilmestyä paikalle kun on jotain kivaa tiedotettavana "liitymme Natoon", mutta noin muuten maailma pyörii ilman pääministeriäkin. Sen takia kai poliittiset puolueet eivät kuulemma arvosta kokemusta kun nimittävät ministereitä, tietävät että kuka tahansa pystyy työt hoitamaan, vaikka Teuvo Hakkarainen Brasiliasta käsin.
Ukrainassa tosiaan oli kriisi päällä aika pitkään ennen, kuin hyökkäys tuli ja joukkoja keskitettiin siellä rajalle pitkään. Samoin Normandiaan odotettiin kyllä maihinnousua ja siellä oltiin kyllä valmiina ottamassa hyökkäystä vastaan. Rommelhan oli sinne roudattu jo etukäteen ja hän kyllä todennäköisesti oli aika hyvin perillä asioista.
Ainoa mieleeni tuleva täysin yllättävä hyökkäys oli operaatio Barbarossa. Silloin Stalin nukkui iltapäivään ja kukaan ei uskaltanut tehdä mitään hänen tietämättään ja siinä vaiheessa, kun hän heräsi, oli Neuvostoliiton ilmavoimat jo tuhottu lentokentille.
Noh, Tanskassakin taidettiin herätä tilanteeseen, että maa oli jo vallattu...
Ihan kaikkea ei aina voida tietää etukäteen. Jos asia on näin yksinkertainen, on tuo virkapuhelimen mukana kantaminen aivan turhaa. Kaikki voi odottaa virka-aikaan, mikäli ei ole varoitettu etukäteen mistään. Aika turhaan maksetaan varoillaolosta.

Aika paljon on virkoja, joissa täytyy olla työkykyinen varsinaisen työajan jälkeenkin. On kaikennäköisiä päivystys ja varoillaolo aikoja ja luottamustehtäviä, jotka ei rajoitu virka-aikoihin.

Kuten pääministeri haastattelussa mainitsi on hänellä myös sijaisjärjestely, mutta tänä kyseisenä viikonloppuna oli kuitenkin hakenut virkapuhelimen haltuunsa, vaikka olisi voinut suunnitella olevansa humalassa ja jättää virkapuhelimen sijaiselle. Pääministerin virkapuhelimen kantaminen edellyttää vastuuta, josta myös maksetaan rahallinen korvaus.
Vastaa Viestiin