Sanna Marin kokoomaketju

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Siis en keski mitään syytä miksi itse perui lomansa
kuin että tarvisti virka-autoa alleen..
on sillä harvinaisen kova pokka..
beelsebub
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: La Kesä 20, 2009 7:57 am

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja beelsebub »

Jazzermasser kirjoitti: Su Elo 21, 2022 3:44 pm
JasseHames kirjoitti: Su Elo 21, 2022 3:29 pm
JasseHames kirjoitti: Su Elo 21, 2022 3:08 pm

Kieltämättä aihetodisteet viittaavat tähän, sillä lomiaan oli viety sähköiseen lomajärjestelmään pariin eri kertaan parin päivän mittaisina tuona biletysajankohtana. Tiedotustilaisuudessa Marin puhui inhimillisistä virheistä. Hän ei myöskään vastannut kysymykseen, mitä autoa käytettiin, vaan vetosi valtionjohdon turvallisuusasioihin. Tätä jotkut voivat pitää fiksuna vetona, mutta kyllä tuossa nyt on mielestäni perusteet epäillä virka-aseman, jollaisessa pääministeri siis todellakin on, väärinkäyttöä.

Epäilen vahvasti, että tämä kohu ei jää tähän ja pelkkiin kanteluihin oikeuskanslerille. Tässä saatetaan aloittaa jopa esitutkinta.
Korjaan tätä sen verran, että nimenomaan virka-aikoja oli viety lomajärjestelmään parin päivän mittaisina pariin eri kertaan tuona biletysajankohtana. Jos siis viranhoitoajat (vaikka on oikeasti bilettämässä) on viety vain siinä tarkoituksessa, että saa virka-auton käyttöönsä, on kyseessä aivan selvä virka-aseman väärinkäyttö.
No virka autoilla poliisitkin vie kavereitaan esim baari iltaa viettämään..Tätä on nähtynä ihan omin silmin toteutettuna..ET jos nyt pääministeri vähän vippaa autoa niin eikait se nyt maailman loppu ole..
https://www.seiska.fi/Kotimaa/Nain-Sann ... ona-sitten

Seiskan jutussa ainakin ajellaan ministerin virka-autolla.
Mif mif
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2018 2:44 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Mif mif »

JasseHames kirjoitti: Su Elo 21, 2022 5:01 pm
beelsebub kirjoitti: Su Elo 21, 2022 4:45 pm
Skloddi kirjoitti: Su Elo 21, 2022 4:30 pm
Tarkoitatko tosiaan, että jos joku (eli vanja) hyökkää Suomeen tai jos jollekin matkustajalaivalle tapahtuu Estonian kaltainen haveri, niin se on Suomen pääministerin syy?
Kaikiestahan voi syyttää, mutta en usko että tätä kukaan uskoisi. Ei se ole pääminsterin syy. Pääministerille kerrotaan näistä ensimmäisenä ja hän on mukana ennakkoon tehdyssä toimintasuunnitelmassa yhtenä lenkkinä. Tämän takia hänellä pitäisi olla sijainen kun on lomalla tai ennakkoon sovitusti vapaalla. Juuri tämä asia meni pieleen, sijainen oli aluperin sovittu mutta sittemmin peruttu.
Voihan pääministeri olla estynyt esim. sairaustapauksen vuoksi, ja tätä varten hänelle on jo etukäteen määrätty sijaisjärjestys muista ministereistä. Tällainen sijaislista on siis kaikkina aikoina olemassa. Kun pääministeri taas on lomalla, niin hänelle on määrätty erikseen oikein virkaa tekevä sijainen. Nämä asiat ovat menneet vähän sekaisin. Riittävän voimakas päihtyminenkin voi aiheuttaa estymisen, mutta se onkin sitten itse aiheutettu tila.

Periaatteessa voisi tapahtua esim. jokin terrori-isku, joka vaatii poikkeustilan toteamista ja käyttöönottoasetusten päättämistä ja kiireellisessä menettelyssä tehtyjä soveltamisasetuksia (eduskunta voidaan ohittaa päätöksenteossa, jotta riittävän vakavissa tilanteissa valmiuslain tarkoitusta ei vaaranneta). Eli jos pääministeri on tällaisissa tilanteissa jostakin syystä estynyt, niin hän ei vain osallistu em. päätöksentekoon, vaan asiaa hoitaa hänelle jo ennalta määrätty sijainen.
Juuri näin. Minun käsittääkseni pääministeri ei ollut etukäteen ilmoittanut olevansa estynyt, tai sairaana. Petjantaina ehti virka-aikana flowfestivaaleillekin kun joku muu oli sotkenut hänen lomansa. Kalenterissa oli tilaa, virka-auto käyttöön ja valtion takaamat turvajärjestelyt turvaamaan ministerin osallistumista kulttuuritapahtumaan.
Pippuri
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 4:50 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Pippuri »

Sanna Marinista on tullut SDP:n ’Hakkarainen’ :D Teukka bilettää mopojengin kanssa umpitunnelissa ja Sanna jauhojengin. Molemmilla porukoilla taka-ajatuksena hyötyä pösilöistä sinisilmäisistä päättäjistä. Hännystelijöitä varmasti riittää. Epärehellistä touhua tosiaan Marinilta kikkailla lomien peruuttamisen kanssa, kun tarkoituksensa oli kuitenkin bilettää työajalla ja käyttää kännikyyteihinsä virka-autoa. Virkakännykkä tuskin oli ns.luotettavissa käsissä. Jos olisi ollut lomalla kuten alunperin piti, olisi bilettäminen ollut oma asiansa, mutta nyt biletti työajalla. Toivottavasti ymmärtää nyt laittaa korkin kiinni ja keskittyä virkatehtäviensä hoitoon ennenkuin hevosetkin nauraa.
Salomonin Tuoma
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Elo 09, 2018 9:03 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Salomonin Tuoma »

Tämä on kuulkaa kaikki teatteria ja falseflag operaatio. Sanna ei edes ole ollut missään bileissä, näköishenkilö on.
Media suitsittiin vetämään huomio suuren luokan mielenosoituksesta Helsingissä.
Kauan ja järjestelmällisesti organisoitu FIXIT 2022 mielenilmaisu kokosi kymmeniä tuhansia Helsinkiin lauantaina 20.8.2022!
Sanna-gaten täyttäessä otsikot ja uutiset, valtamedia sai vaivoin salattua huippuorganisoidun kokoontumisen. Median ohjailun vuoksi emme saa markkaa takaisin!

Kohta asia paljastuu ja bilevidoissa on ihan vaan joku muu täti.
Aatami
Nikke Knakkertton
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Heinä 19, 2021 8:46 am

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Aatami »

Salomonin Tuoma kirjoitti: Su Elo 21, 2022 5:49 pmKauan ja järjestelmällisesti organisoitu FIXIT 2022 mielenilmaisu kokosi kymmeniä tuhansia Helsinkiin lauantaina 20.8.2022!
Tämä itsellekin tuli heti ensimmäisenä mieleen, että mistähän näillä pöytälaatikossa valmiina olevilla jutuilla yritetään tällä kertaa siirtää huomiota pois!
aumari
Axel Foley
Viestit: 2086
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja aumari »

Minusta nuo Marinin videoliikkeet näyttää kyllä aika irvokkailta, stripteasemoving. Niin mutta mitä se haittaa, saahan sitä dansata. Kun taannoin kuulin eräältä paikalla olleelta, että Sanna Marin oli TAAS Teatterissa (yökerhossa), niin aattelin, että koskahan paska nostetaan tikun nokkaan.
Viimeksi muokannut aumari, Su Elo 21, 2022 6:15 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aatami
Nikke Knakkertton
Viestit: 156
Liittynyt: Ma Heinä 19, 2021 8:46 am

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Aatami »

Silikonit vois ottaa, jos jatkaa valitsemallaan uralla.
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2445
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Hassua kyllä, tulin eilen tai toissapäivänä verranneeksi Marinin Haukioon ja teen sen uudelleen, koska IS on sopivasti julkaissut jutun presidenttiparin ja Aaron yhteisistä luontoharrastuksista Kultarannassa. Sattumaako? Vai ennemminkin niin, että Marin on ollut aikamoinen ongelma jo ennestään, mutta häntä on vaikeaa ja jopa vaarallista kritisoida suoraan aggressivisen fanilauman takia (vrt. Trump), mutta nyt Sanna Marinin itse aiheutettua aikamoisen kohun, erilaisia lehtijuttuja ilmestyy kuin sieniä sateella ja vaikkei Marinin törttöilyä mainita sanallakaan, jutut ajavat väkisinkin vertailemaan kutakin henkilöä Sannaan.

*Niinistö ja Haukio viettävät aikaa lapsensa kanssa tervehenkisten harrastusten parissa. Aaro ja Emma taitavat olla samanikäisiäkin. Emman äiti sen sijaan riekkuu vahvastin päihtyneenä alatyylisiä nytkytysliikietä tehden kotibileissä ja istuskelee yökerhoissavieraiden miesten sylissä.. Voiko kontrasti enää suurempi olla?

*Tikander kertoo lopettaeensa päihteidenkäytön ja kuvailee huumeiden olevan tosi yleisiä Helsingin yöelämässä. Tästä aiheesta muutama erillinen juttu

*Saarikko esiintyi varsin taitavasti mollaamatta Marinia suoraan, mutta antamalla ymmärtää tämän käytöksen olevan ongelmallista toimintakunnon ja tavoitettavuuden takia. Esko Aho ja Estonia uppoaminen nostettiin myös myöhemmin esiin.

=> Sannan lähtölaskenta on alkanut. Tämä on ainoa tapa päästä Sannasta eroon,ilman että kenellekään yksittäiselle ihmisellä tai millekään puolueelle aiheutuu valtavaa vahinkoa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009018210.html
Presidenttipari kertoo Ylelle uudesta kesä­perinteestä – ”Aaro vaatimalla vaatii”

Niinistön perhe liikkuu Kultarannassa keskellä yötä.

Perhe on alkanut tehdä kesäisin sammakko­safareja keskiyön aikaan.

– Se on Aaro, joka vaatimalla vaatii eikä pois lähde, presidentti Sauli Niinistö kertoo.

Jenni Haukio lisää, että safarilla he menevät tasku­lamppujen kanssa polkuja pitkin ja yrittävät havainnoida.

– Löydetäänkin koko ajan sammakoita ja rupikonnia, pikkusia poikasia, aivan ihania.
Viimeksi muokannut VastarannanKiiski, Su Elo 21, 2022 6:26 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Avatar
ruusumaa
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5383
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

aumari kirjoitti: Su Elo 21, 2022 6:09 pm Minusta nuo Marinin videoliikkeet näyttää kyllä aika irvokkailta, stripteasemoving.
Todella ällöilltä näyttävät juu!

Tuli syvä myötähäpeä, kun katseli.
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.
Avatar
Heisenberg420
Neuvoja-Jack
Viestit: 518
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 »

Tollaista menoa kun jatkaa, niin kohta se on volgan takapaksissa venäjälle. Sitä odotellessa.
"Nauru pidentää ikää, ellei sitten satu nauramaan väärälle henkilölle."
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1598
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

Mif mif kirjoitti: Su Elo 21, 2022 5:38 pm
JasseHames kirjoitti: Su Elo 21, 2022 5:01 pm
beelsebub kirjoitti: Su Elo 21, 2022 4:45 pm
Kaikiestahan voi syyttää, mutta en usko että tätä kukaan uskoisi. Ei se ole pääminsterin syy. Pääministerille kerrotaan näistä ensimmäisenä ja hän on mukana ennakkoon tehdyssä toimintasuunnitelmassa yhtenä lenkkinä. Tämän takia hänellä pitäisi olla sijainen kun on lomalla tai ennakkoon sovitusti vapaalla. Juuri tämä asia meni pieleen, sijainen oli aluperin sovittu mutta sittemmin peruttu.
Voihan pääministeri olla estynyt esim. sairaustapauksen vuoksi, ja tätä varten hänelle on jo etukäteen määrätty sijaisjärjestys muista ministereistä. Tällainen sijaislista on siis kaikkina aikoina olemassa. Kun pääministeri taas on lomalla, niin hänelle on määrätty erikseen oikein virkaa tekevä sijainen. Nämä asiat ovat menneet vähän sekaisin. Riittävän voimakas päihtyminenkin voi aiheuttaa estymisen, mutta se onkin sitten itse aiheutettu tila.

Periaatteessa voisi tapahtua esim. jokin terrori-isku, joka vaatii poikkeustilan toteamista ja käyttöönottoasetusten päättämistä ja kiireellisessä menettelyssä tehtyjä soveltamisasetuksia (eduskunta voidaan ohittaa päätöksenteossa, jotta riittävän vakavissa tilanteissa valmiuslain tarkoitusta ei vaaranneta). Eli jos pääministeri on tällaisissa tilanteissa jostakin syystä estynyt, niin hän ei vain osallistu em. päätöksentekoon, vaan asiaa hoitaa hänelle jo ennalta määrätty sijainen.
Juuri näin. Minun käsittääkseni pääministeri ei ollut etukäteen ilmoittanut olevansa estynyt, tai sairaana. Petjantaina ehti virka-aikana flowfestivaaleillekin kun joku muu oli sotkenut hänen lomansa. Kalenterissa oli tilaa, virka-auto käyttöön ja valtion takaamat turvajärjestelyt turvaamaan ministerin osallistumista kulttuuritapahtumaan.
Jos vakava tilanne tulee päälle ja siitä virkapuhelimeen ilmoitus, niin periaatteessa hänen pitäisi itse ilmoittaa olevansa estynyt, jos on liian päihtynyt suhteessa tilanteen vaatimaan päätöksentekoon. Voihan syyn estymiselle (esim. sairauskohtaus) havaita ja ilmoittaa eteenpäin muutkin tahot (turvahenkilöstö, valtioneuvoston jäsenet, erityisavustajat yms.). Se on eri asia sitten, kuinka hyväksyttävää tällainen missäkin tilanteessa on.
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1598
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

Täsmennetään vielä. Lomajärjestelmässä oli alun perin 05.08-07.08 merkitty pääministerille lomaksi. Ajankohtana 01.07. oli peruttu loma 05.08.:n osalta. Myöhempänä ajankohta (ei ole varma vielä, onko tämä ollut vasta 04.08.) loma oli peruttu myös 06.08.-07.08.:n osalta.

Marin kertoi tiedotustilaisuudessa, ettei ole käyttänyt päämininisterin virka-autoa yksityisaikanaan. Siinä tapauksessa kyseessä on ollut todennäköisesti jokin valtioneuvoston turvallisuusosaston autoista, koska pääministeri ei ollut enää lomalla. Valtioneuvoston turvallisuushenkilöstö ei antaisi muutenkaan pääministerin nousta aivan mihin tahansa autoon.

Yleensäkään ilmaiset kyydit valtion piikkiin eivät olisi olleet mahdollisia, jos lomaa 06.08.-07.08. ei olisi oltu peruttu. Lomalla tosin olisi saanut bilettää niin villisti ja estottomasti, ettei olisi tarvinnut huolehtia odottamattomien virkatehtävien ilmaantumisesta missään tilanteissa, koska hänellä olisi ollut virkaa tekevä sijainen.

Toisaalta pääministeri ei kerro eikä asiasta vielä tiedetä, mitä autoa bilereissuilla on käytetty. Turvallisuusprotokollan rikkominen on myös mahdollista.

Kaikki ei nyt joka tapauksessa aivan täsmää.
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
Avatar
ruusumaa
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5383
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

Turvamiesten tehtäviin ei kuulu vahtia, kuinka hönössä pm on, mut luulis jonkun niistä menevän ihan siviilinä sanomaan, että oliskohan Sanna aika lähteä kotiin.

Onhan näin voinut vaikka käydäkin, mutta koskas känniääliöt on järkipuhetta kuunnelleet.
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3140
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Villeri »

YK:n alaisuudessa toimiva putiikki on päättänyt sekin kertoa valistuneen näkemyksensä.
Screenshot_20220821-075718_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20220821-075718_Samsung Internet.jpg (83.43 KiB) Katsottu 1527 kertaa
Ajatus siitä että tänä päivänä yksikään pääministeri voisi julkisesti ryypätä aamuyöhön ilman kohua, on absurdi ja mahdoton. On lähinnä Sanna-tason ymmärrystä omasta instituutiosta, että lähdetään YK:n nimissä ottamaan kantaa yksittäiseen kohuun mitenkään todentamattomilla väittämillä.
Lemminkäinen kirjoitti: Pe Touko 03, 2024 4:23 pm Jos kantasuomalainen kuski, niin sairaskohtaus. Jos taas mamu, niin ajovirhe, sillä aiemmin eivät ammattiautoilijat ole tehneet ajovirheitä.
Vastaa Viestiin