Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1544
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

^
Anteeksipyyntö ei riitä kansanmurhaan.

Kuva
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^
Ei tule todellakaan anteeksipyyntö riittämään ja "tapausten määrän laskuun" pääsee vaikkapa vähentämällä testausta. En välitä tapauksista, mutta kuolemat tulevat taas pomppaamaan marras-tammikuussa ja oman mielenkiintoisen höysteen tuo maailmalla 8 rotan vasta-aineiden perusteella hyväksyttä bivalentti boosteri, missä 15mg Wuhan-variantin mRNA:ta ja 15mg Omicronia, millä ei virusta taaskaan neutralisoida (estetä tartuntoja), vaan annetaan virukselle täydellinen olosuhde mutatoitua rokotetta pakenevaksi. Suurin riski on, että mutantti löytää tiensä keuhkoihin vasta-aineiden voimistamana.

Media on eräs suurista pahantekijöistä tässä peloitteluineen ja tiedon salaamisineen. Aluksi kaikki kuolemat liittyivät koronaan ja nyt injektioissa ei voi olla mitään vikaa, vaikka luotettavaa tietoa sekä niiden kelvottomuudesta että vaarallisuudesta on todella paljon.

En tiedä miten Suomen media uutisoi yllättävien äkkikuolemien pandemiasta, mikä alkoi niittää myös nuoria ja terveitä ihmisiä vuonna 2021, mutta maailmalla missä näitä julkaistaan jopa aiemmin unessa olleet ihmiset ovat alkaneet huomata, että kaikki ei ole kohdallaan.

Media on alkanut hieman herätä, koska ruumiskasaa ei voi peitellä kuin aikansa ja tällä hetkellä agenda näyttää sallivat eristyksien syyttämisen, mutta totuuden selvittämiseen kasvaa yhä useampien ihmisten herätessä päivittäin. Media, kuten muutkin tietoa pimittäneet tahot tulevat joutumaan erittäin vaikeaan tilanteeseen, kun ihmiset lopulta ymmärtävät mitä heille ja heidän omaisilleen on tehty. En tarkoita niitä, jotka ovat jo hereillä, vaan kaheleita siitä joukosta, joka herää myöhässä tilanteeseen*.

Vaikka luottamukseni valtaosan älykkyyteen ja intuitioon onkin lähes nollissa, niin haluaisin uskoa usean ainakin tuntevan sisällään, että kuolemien määrä ja tapa eivät ole normaaleja, vaan näille ihmisille on tehty jotain. Eristys kun ei selitä mitenkään suurta määrää terveiden nuorten ihmisten äkkikuolemia, joiden kuolinsyy on tuntematon tai erittäin hutera (kuten jutussa alla vasta kärsitty flunssa).

"Tuntematon" kuolinsyy on niin yleinen, että viime vuodesta alkaen tämä on ollut yleisin kuolinsyy monella alueella. Solutason vaurioita ei tulla kuitenkaan löytämään niin kauan, kun niitä ei aktiivisesti etsitä ja tutkita, kuten tällä hetkellä niin USA:ssa kuin Suomessa on käytäntö.

Esimerkkinä yliopistokaupunki USA:n WIsconsinista: Kolme opiskelijaa ja ainakin kolme muuta (sis. 2 30-40v. ensihoitajaa) kuolivat yllättäen noin vuosi sitten vain kahden viikon aikana!
Yliopistokaupungissa ainakin kuusi akkikuolemaa vain kahden viikon aikana.jpg
Yliopistokaupungissa ainakin kuusi akkikuolemaa vain kahden viikon aikana.jpg (44.46 KiB) Katsottu 1133 kertaa
Tässä toinen opiskelijauhri:
Numero kolme kuoli yllattaen elokuussa -21. Hanet oli pfizer-injektoitu huhtikuussa.jpg
Numero kolme kuoli yllattaen elokuussa -21. Hanet oli pfizer-injektoitu huhtikuussa.jpg (20.87 KiB) Katsottu 1133 kertaa
Kirjoitus jatkuu linkistä ja siinä luetellaan muut samassa kaupungissa samoihin aikoihin yllättäen kuolleet:
https://crossroadsreport.substack.com/p ... dium=email

Jotta satunnainen lukija tietää (tästä kirjoitettu viime vuodesta alkaen monesta eri maasta tilastojen avulla), että kyseessä ei ole kerran vuosituhannessa tapahtuva sattuma, niin sama ilmiö näkyy myös maatasolla. Alla vakuutusyhtiöiden aktuaarien koostama raportti korona-ajan kuolleista. Tilastoihin on voinut päätyä, jos on saanut vakuutuksen työpaikan kautta ja kuollut. Vakuutetut ovat ns. valkokaulustyöntekijöitä, joten eivät ole ainakaan suurimmassa riskiryhmässä vetää överit tai murhata itsensä. Myöskään korona ei selitä ylikuolleisuutta.

Taulukko eri ikäluokkien kuolemista vakuutusyhtiöiden datan perusteella hri parin viikon takaisesta raportista:
Tyon kautta henkivakuutuksen saaneet nuoret ikaluokat kokivat historiallisen kuolleisuuden vuoden -21 toisella puoliskolla.jpg
Tyon kautta henkivakuutuksen saaneet nuoret ikaluokat kokivat historiallisen kuolleisuuden vuoden -21 toisella puoliskolla.jpg (29.74 KiB) Katsottu 1133 kertaa
https://www.soa.org/4a368a/globalassets ... report.pdf

Nuorten ikäryhmien kuolleisuus oli vuoden -21 toisella puoliskolla niin korkealla tasolla, että vakuutusyhtiöt eivät ole osanneet varautua näin massiivisiin menetyksiin, vaikka ovat toki miettineet skenaarioita, missä he olisivat korvausvastuussa. Kuolleisuus siis tasolla "luonnoton", koska he olivat laskeneet noin nuorempien ikäryhmien noin 10% ylikuolleisuuden olevan mahdollista kerran 200 vuodessa katastrofin sattuessa.

Ettei joku ajattele, että nämä olivat niitä typeriä anti-injektioihmisiä, niin on hyvä tietää, että johtuen Bidenin hallinnon injektiopakosta, nämä henkilöt ovat joutuneet injektoittaa itsensä, mikäli ovat halunneet pitää työpaikkansa. Bidenin valtakunta ei omista yrityksiä/tuotantovälineitä, vaan määrää mitä näiden tulee tehdä saadakseen valtiolta suosiollisen kohtelun. Tämä oli käytäntö paitsi kaikissa valtion organisaatioissa, myös valtiolle työskentelevissä firmoissa ja tietääkseni kaikki suuryritykset adoptoivat saman käytännön, vaikka joissain otettiin huomioon lääketieteellinen syy tai uskonnollinen vakaamus olla injektoimatta.

Käytännössä alle 50-vuotiaat ovat kokeneet oman Vietnamin sotansa, kun ylikuolleisuutta vertaa Vietnamin uhreihin. Korkein piikki ajoittuu juuri Bidenin injektiomandaatin aikoihin, mistä tuli alas nopeahkosti, mutta kuolleisuus jäi yhä epänormaalin korkealle tasolle.

*) Siinä joukossa epävakaita kaheleita kyllä riittää, kun elämänhallinta suli heti, kun pandemia vyöryi somesta ja televisiosta kotisohville ja ovat valmiita riskeeraamaan henkensä lääketieteellisessä kokeessa taudin pelossa, minkä IFR (tartuntakuolleisuus) on verrattavissa topakkaan influenssavuoteen.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ghost hunting kirjoitti: https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... 67ad5c75cc
Koronatilanteessa yllätyskäänne – ylilääkäri: ”Tässä on ollut tuomiopäivän julistajia”
Koronatapausten määrä on syksyllä kääntynyt laskuun, vaikka toisin kesällä pelättiin.
...
Tämä järvinenhän oli se, joka uhosi -21 julkisuudessa miten agendan arvostelijoiden olisi pitänyt hiljetä jo kauan sitten, kun tämän puskemat injektiot lopettavat pandemian. Sama on kieltänyt varhaisen vaiheen kustannustehokkaat hoidot ja itkenyt resurssivajeesta, vaikka näillä olisi estetty koronapotilaiden vaatimat hoidot merkittävissä määrin.

Katsotaanpa onko muutenkaan aihetta tuuletuksiin?
Tilanne tahan paivaan mennessa.jpg
Tilanne tahan paivaan mennessa.jpg (43.75 KiB) Katsottu 1118 kertaa
https://www.koronatilastot.fi/fi/sairaala/

Kuolemat ovat yhä korkemmalla tasolla, kun kertaakaan ennen injektointia ja vain viime talven järkyttävät kuolinluvut menevät tämän hetken tilanteen edelle. Kannattaa muistaa taudin kausiluonteisuus, mikä tosin muuttui tehoinjektoinnin ja omikronin myötä. Tuon jälkeen ei olla enää kertaakaan palattu lähellekään nollatasoa, vaan viime ajatkin ollaan menty yli 10 koronavainajan päivätahtia, mikä olisi aiheuttanut vuonna -20 tai keväällä -21 koko maan lukitsemisen ja maailma olisi loppunut. Kesä -22 oli täyskatastrofi, kun tartunnat myllyttivät korkealla tasolla läpi kesän.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1544
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

Missä viipyvät NYT nämä pelleilyvideot :?: :?: :!: :!:
DOCTORS & NURSES DANCE WITH CORONAVIRUS IN THE HOSPITAL
https://www.youtube.com/watch?v=Dg0JOT8S8GQ

Tuolloin oli aikaa hoitajilla ja lääkäreillä tanssia ja kerätä peukutuksia, kun sairaalat olivat tyhjinä. Nyt riittää töitä! Osastot täyttyvät rokotevaurioituneista, rokottamattomat hoitajat lomautettuna ja töitä jatkavat alipalkattuina.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

sikakoira kirjoitti: Ma Syys 05, 2022 12:59 am Samaistu hiireksi ja ota boosterisi :mrgreen:

https://www.theepochtimes.com/trial-dat ... 04068.html?
The data for Pfizer’s booster was based on just 8 mice, Pfizer scientists told the U.S. Food and Drug Administration’s (FDA) vaccine advisory panel in June. The data for Moderna’s booster was based on 16 to 20 mice, some of which received the original booster, according to a presentation slated to be delivered to the U.S. Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) advisory panel on Sept. 1.

The mice data show “substantial increases against all Omicron sublineages including BA.4/5 as well as the reference strain with the BA.4/5- modified vaccines,” Kena Swanson, Pfizer’s vice president for vaccine research and development, told the FDA panel.
Niin, eikä hiiriä testattu edes sairastumisen varalta, vaan mitattiin uuden 50/50-bivalentin* injektion aiheuttamat vasta-aineet hiiriparoilta. Kuten moni tietää, nämä vasta-aineet ovat hyödyllisiä vain laskemiseen, mutta niiden olemassaolo tai määrä ei korreloi rokotteen toimivuuden kanssa, vaikka koe olisi tehty ihmisillä. SIihenhän olisi ollut hyvin aikaa, omikron saapui lokakuusssa ja omikron-rokotteen piti olla valmis viimeistään maaliskuussa -22.

*) Bivalentti tarkoittaa kahden yhdistelmää, tässä 50% Wuhania ja 50% vielä hetken valtavariantteina olevaa BA,4/5:sta.

Aluksi Omicron-"rokotteen" mRNA:n piti siis olla 100% omicron-koodia, mutta vaihtoivat kokeen sisällön lennossa (ennenkuulumatonta ennen covid-1984 aikaa) ja lisäsivätkin siihen 50% jo kauan sitten edesmennyttä Wuhan-variantin koodia.

Tämä luultavasti siksi, että ymmärsivät mitä "immune imprinting" tai "original antigenic sin" tarkoittaa eli että elimistö reagoi aina voimakkaimmin siihen patogeeniin mihin se on ensin törmännyt. Tämä vuosikymmeniä tiedossa ollut asia olikin yhtäkkiä median järjestelmällisten hyökkäysten (Bidenin hallinnon käskystä, selvinnyt FOIA-pyynnöistä) hörhötiedemies-antivaxxereiden (kuten RW Malone tai Geert Vanden Bossche) horinaa, kun he yrittivät kertoa, ettei uusilla boostereilla tulla saamaan kuin korkeintaan marginaalinen parannus, mutta haitat säilyvät. Olkoonkin, että omikronboosteri saattaa olla vähemmän sydän- ja verisuonitoksinen, kun siinä on pienempi määrä piikkiproteiinia (sitä muodostavaa mRNA:ta).

Nyt valtaosa suomalaisista on "törmännyt" wuhan-varianttiin piikin muodossa, mutta siinä ei ole tosin koko virusta, ainoastaan se toksinen piikki. Tartunnan saaneilla ei-rokotetuilla on taas apunaan koko virus ytimineen (ts. nukleokapsidivasta-aineet), minkä muodostumista injektointi Modernan kliinisen kokeen tulosten analyysin perusteella vaimentaa eli heille näitä tartiuntojen estämiselle tärkeitä vasta-aineita muodostuu selvästi vaikeammin.


FDA ei enää vaadi lääketeollisuuden tuotteilta mitään. Muistetaan, että yhä on "hätätila", mikä mahdollistaa EUA-hätämarkkinointiluvat ilman vastuuta miljoonista vammautuneista ihmisistä ja vähintään sadoista tuhansista kuolemista. Miksikähän mikään valtio ei halua tutkia, mikä tämänhetkinen tartuntakuolleisuus (IFR) on, jotta nähtäisiin ollaanko enää edes lähellä flunnsakuolemia vai onko "tuntematon kuolinsyy" mennyt koronakuolemien ohi heittämällä muuallakin kuin esim. Kanadan joissain osavaltioissa.
___________________________________________________________________________________________________________________________

PS. Eipä EU:n EMA paljon kummoinen ole, nämä pellet hyväksyivät jo edesmenneeseen virukseen vastaavan injektion toivoen sen auttavan myös BA.4/5-viruksiin sekä boosteroinnin keskellä pandemiaa provosoimiin vasta-ainepakovariantteihin.
First adapted COVID-19 booster vaccines recommended for approval in the EU Share
News 01/09/2022

The adapted COVID-19 vaccines Comirnaty Original/Omicron BA.1 and Spikevax bivalent Original/Omicron BA.1 are now authorised across the EU. This follows a decision from the European Commission issued on 1 September 2022.

EMA’s human medicines committee (CHMP) has recommended authorising two vaccines adapted to provide broader protection against COVID-19.

Comirnaty Original/Omicron BA.1 and Spikevax bivalent Original/Omicron BA.1 are for use in people aged 12 years and above who have received at least primary vaccination against COVID-19. These vaccines are adapted versions of the original vaccines Comirnaty (Pfizer/BioNTech) and Spikevax (Moderna) to target the Omicron BA.1 subvariant in addition to the original strain of SARS-CoV-2.

Vaccines are adapted (i.e., updated) to better match the circulating variants of SARS-CoV-2. Adapted vaccines can broaden protection against different variants and are therefore expected to help maintain optimal protection against COVID-19 as the virus evolves.

Studies showed that Comirnaty Original/Omicron BA.1 and Spikevax bivalent Original/Omicron BA.1 can trigger strong immune responses against Omicron BA.1 and the original SARS-CoV-2 strain in people previously vaccinated. In particular, they were more effective at triggering immune responses against the BA.1 subvariant than the original vaccines.

Side effects observed with the adapted vaccines were comparable to those seen with the original ones and were typically mild and short-lived.

https://www.ema.europa.eu/en/news/first ... pproval-eu
  • Kaikki perustuu hopiumiin, mitään luotettavaa ihmiskoetta ei ole tehty, vaan toivotaan toivotaan, vaikka ymmärtävät, että uusi (boosterikampanjan ajattama) variantti on nurkan takana. Kukaan ei ole aiemmin suositellut rokottamaan kun tartuntoja on paljon. Siksi flunssarokotteetkin annetaan ennen flunssakautta, ettei muodostuvat vasta-aineet provosoi rokotepakovariantteja korkeiden tartuntamäärien aikana.
Tanska oli ensimmäinen, joka kertoi nuorten myokardiittiriskistä ja pakotti nohynekit, rämetit ja muut thl-henkilöt myönmtämään ensimmäisen ongelman Pyhässä Lehmässä. Aiemmin tänä vuonna kertoivat lopettavansa alle 12-vuotiaiden rokotukset.
  • Varsinainen pommi tuli vasta syyskuun alussa, kun Tanskan terveysviranomaiset ilmoittivat lopettavansa myös alle 50-vuotiaiden injektoinnin ilman erityistä syytä!
Tanska lopettaa alle nyt 50-vuotiaidenkin injektoinnin ilman erityisperusteita.jpg
Tanska lopettaa alle nyt 50-vuotiaidenkin injektoinnin ilman erityisperusteita.jpg (22.3 KiB) Katsottu 637 kertaa
https://www.sst.dk/en/English/Corona-en ... t-COVID-19

Tanska on osoittanut olevansa rohkea edelläkävijä ja heillä onkin erinomainen rokote- ja lääketieteen tutkimuksen taso - ei vain lääketeollisuuden huuoria. On taattua, että ovat tehneet hyöty/haitta-analyysejä, koska tanskalaisen tutkimusryhmän tutkimus ei löytänyt mRNA-inkektioista hyötyä edes silloin, kun virus oli se, mihin injektio oli suunniteltu. Koko homma perustuu saavutettuihin hyötyihin ja aiheuttuihin vahinkoihin. Ei auta, jos pari vanhusta saa puoli vuotta lisää elininkää (kunnes kuolee injektioon), jos samaan aikaan kaikkien syiden kuolleisuus on ennätyslukemissa erityisesti nuoremmilla ikäryhmillä.

Nyt vain odottamaan milloin naistenlehdissä enemmän aikaansa viettävä himopiikittäjä Nohynek joutuu vastuuseen kansan mielipiteen oikeusasteessa. Suomen oikeuslaitos on kiinteä osa valtioita, joten sitä kautta nämä hirviöt, siis Mengele&Eichman -tasoiset joukkomurhaajat saadaan vastuuseen.

TIetoa injektioiden vaarallisuudesta on ollut jo niin kauan saatavilla, että enää ei "emme tienneet" tai "hyöty suurempi kuin haitta" -selitykset mene läpi. Ensimmäinen sääntö lääketieteen etiikassa on turvallisuus ja "do no harm". Yhtään tervettä yksilö', etenkään lasta ei riskeerata elämänsä ehtoopuolella olevan takia, jotka hekin tosin kuolevat nykyään rokotteisiin, kuolinsyy välillä covid, usein sydänkohtaus tai infarktit.


Quo vadis, injektiofanaatikot?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

acp kirjoitti: Pe Syys 16, 2022 4:08 am Missä viipyvät NYT nämä pelleilyvideot :?: :?: :!: :!:
...
Tuolloin oli aikaa hoitajilla ja lääkäreillä tanssia ja kerätä peukutuksia, kun sairaalat olivat tyhjinä. Nyt riittää töitä! Osastot täyttyvät rokotevaurioituneista, rokottamattomat hoitajat lomautettuna ja töitä jatkavat alipalkattuina.
Joo, monet muutkin ilmiöt ovat hävinneet. Tälläkään palstalla ei enää rokotetta ylistä ja markkinoi kuin ehkä yksittäinen henkilö, joka kirjoittanee monella nimimerkillä, eikä osaa nähdä vielä tässäkään vaiheessa, että on tapahtunut kenties maailmanhistorian suurin katastrofi ja rikos.

Tansseista ja näiden sankaritarinoista* huvittavinta, että yhteiskuntien pysäyttämisen syynä oli juuri sairaaloiden ja th-kapasiteetin suojelu. Mitenkähän THL- ja HUS-henkilöt arvioivat suoritustaan, vaikka luin että tuolloinkin moni sittemmin injektio- ja eristysfanaatikoksi muuttunut oli aluksi Great Barrington -julistuksen kannalla, koska ei tarvitse olla kansanterveyden ekspertti, että jo järkyttävä pelottelu, liikunnan, harrastusten ja sosiaalisten suhteiden rampauttaminen, kouluista puhumattakaan, johtaa vuosikymmenien kansanterveyskriisiin, vaikka injektioiden alentama (ja mahdollisesti periytyvä, jos onnistuu saamaan terveen lapsen) vastustuskyky tulee lisäämään liki kaikkia sairauksia.

*) Sairaanhoitajista tehtiin rosvoja heti, kun he eivät halunneet ottaa kokeellista injektiota turhaan, kun heillä oli jo luotettava immuniteetti. Siksikin sairaalat ja muut hoitopaikat tukossa, kun nämä ovat kuulemma "tappavan vaarallisia", vaikka sairastavatkin vähemmän kuin koehenkilöt ja eivät levitä koronaa samoissa määrin.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

On Anoi Kaa kirjoitti: La Syys 17, 2022 2:26 am että on tapahtunut kenties maailmanhistorian suurin katastrofi ja rikos.

Mikä tämä rikos on ja missä ovat todisteet tuosta maailmanhistorian suurimmasta katastrofista ja rikoksesta? Sitten vielä, että miksi terveet normaalijärkiset eivät tiedä tuollaisen katastrofin ja rikoksen olemassaolosta?

Ehkä niistä rokotteista ei puhuta sen vuoksi koska suurin osa suomalaisista on ottanut rokotteensa jo aika päiviä sitten. Neljänsiä rokotteita jaetaan vain erityisryhmille. Siellä rokoteaste näyttäisi olevan 19,1%.

Olisiko teidänkin aika vaihtaa mielenkiinnon kohteita ja alkaa elämään elämäänne, varsinkin kun teitä ei rokotteet millään tavoin kosketa?
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

WHO: Koronapandemian loppu häämöttää

Maailmassa ei ole vielä koskaan ollut parempaa mahdollisuutta päästä eroon koronaviruspandemiasta, sanoo Maailman terveysjärjestö WHO:n pääjohtaja.

WHO:n Tedros Adhanom Ghebreyesus antoi eilen tähän asti optimistisimman lausuntonsa pandemiasta, joka on tähän mennessä tappanut yli kuusi miljoonaa ihmistä.

– Me emme ole ihan siellä vielä. Mutta loppu häämöttää, hän sanoi.

YK:n alainen terveysjärjestö julisti kansainvälisen hätätilan tammikuussa 2020 ja alkoi kutsua koronavirustilannetta pandemiaksi kolme kuukautta myöhemmin. Vuoden 2019 lopulla Kiinasta leviämään lähtenyt virus on tarttunut WHO:n tilastojen mukaan 606 miljoonaan ihmiseen ja tappanut vähintään 6,5 miljoonaa ihmistä aiheuttaen samalla laajaa taloudellista tuhoa.

Rokotteet, hoitokeinot ja omikron
Rokotteiden ja hoitokeinojen kehittäminen ovat pandemian edetessä auttaneet kuolemien ja sairaalahoitoon joutumisten vähentämisessä. Myös vähemmän vakavaa tautia aiheuttavan omikron-muunnoksen yleistyminen on vaikuttanut pandemian nykytilaan.

Viime viikolla taudin aiheuttamia kuolemantapauksia oli vähiten sitten maaliskuun 2020, raportoi WHO.

Ghebreyesus varoitti silti eilen kansakuntia suojauksensa laskemisesta ja vertasi pandemiaa maratoniin.

– Nyt on aika juosta yhä kovempaa ja varmistaa, että ylitämme maalilinjan ja niitämme palkinnon kaikesta raskaasta työstämme.

Infektioaaltoja yhä odotettavissa
Valtioiden täytyy silti yhä tarkastella terveyskäytäntöjään ja vahvistaa niitä tulevaisuuden virusten varalta, Ghebreyesus painotti.

Hän pyös painotti riskiryhmäläisten koronarokottamisen tärkeyttä ja jatkaa koronavirustestaamista.

– Ennakoimme, että tulevaisuudessa tulee olemaan eri omikronin alavarianttien tai mahdollisesti uusien huolta aiheuttavien varianttien aiheuttamia infektioaaltoja maailmassa, sanoi WHO:n vanhempi epimiologi Maria Van Kerkhove medialle.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuo ... #gs.cmrbfb
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
VäärinMeni
Neuvoja-Jack
Viestit: 540
Liittynyt: Ma Loka 18, 2021 5:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja VäärinMeni »



Muistakaa pelätä, ja vähintään 7 rokotetta :D ravatkaa testeissä myös, se auttaa hurjasti ! :D Maski myös naamaan, varsinkin kun yksin istutte autossa, vaikka ei siitäkään mitään hyötyä ollut, kuten ei ollut rokotteista eikä testeistäkään :D Muistakaa myös pilata lapsienne elämä piikittämällä heitä ja tunkemalla maskia naamaan jokapäivä :D

Jokainenhan siis tietää että _PAndemia_ alkoi hurjistumaan rokottamisen jälkeen ;) vyöruusu ja apinarokko mm. ovat korona_rokotteen_ tuomia haittavaikutuksia ;)
Päivän rokotettu : Suuryritys saa mielestäni valehdella, ja luotan heihin jatkossakin, koska valvonta toimii. ????????
Päivän THL : 20% sairaalahoitoon rokottamattomista
Päivän huomio : Rokotetut tarvitsevat lääkkeitä jokapäiväisessä elämässään
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

VäärinMeni kirjoitti: La Syys 17, 2022 4:01 am
Jokainenhan siis tietää että _PAndemia_ alkoi hurjistumaan rokottamisen jälkeen ;) vyöruusu ja apinarokko mm. ovat korona_rokotteen_ tuomia haittavaikutuksia ;)
Vai sellaista.
Viime viikolla taudin aiheuttamia kuolemantapauksia oli vähiten sitten maaliskuun 2020, raportoi WHO.
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
VäärinMeni
Neuvoja-Jack
Viestit: 540
Liittynyt: Ma Loka 18, 2021 5:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja VäärinMeni »

hutkivajournalisti kirjoitti: La Syys 17, 2022 4:17 am
VäärinMeni kirjoitti: La Syys 17, 2022 4:01 am
Jokainenhan siis tietää että _PAndemia_ alkoi hurjistumaan rokottamisen jälkeen ;) vyöruusu ja apinarokko mm. ovat korona_rokotteen_ tuomia haittavaikutuksia ;)
Vai sellaista.
Viime viikolla taudin aiheuttamia kuolemantapauksia oli vähiten sitten maaliskuun 2020, raportoi WHO.
Niin? Katso taulukot milloin koronasairaudet alkoi yleistymään, kappas, juuri samaan aikaan kun rokotukset alkoivat ;)
Oletko myös huomannut, että lähes kaikki muut taudit alkoivat yleistymään rokotusten jälkeen? ;)
Päivän rokotettu : Suuryritys saa mielestäni valehdella, ja luotan heihin jatkossakin, koska valvonta toimii. ????????
Päivän THL : 20% sairaalahoitoon rokottamattomista
Päivän huomio : Rokotetut tarvitsevat lääkkeitä jokapäiväisessä elämässään
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

VäärinMeni kirjoitti: La Syys 17, 2022 4:19 am
Niin? Katso taulukot milloin koronasairaudet alkoi yleistymään, kappas, juuri samaan aikaan kun rokotukset alkoivat ;)
Katso sinä mitä WHO sanoo:
Viime viikolla taudin aiheuttamia kuolemantapauksia oli vähiten sitten maaliskuun 2020, raportoi WHO.
Aika huvittavaa ulinaa tyypeiltä, jotka pelkäävät kuollakseen koronarokotetta, vaikka eivät itse ole sitä ottaneet.
VäärinMeni kirjoitti: La Syys 17, 2022 4:01 am
Muistakaa pelätä, ja vähintään 7 rokotetta :D ravatkaa testeissä myös, se auttaa hurjasti ! :D
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
VäärinMeni
Neuvoja-Jack
Viestit: 540
Liittynyt: Ma Loka 18, 2021 5:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja VäärinMeni »

hutkivajournalisti kirjoitti: La Syys 17, 2022 4:20 am
VäärinMeni kirjoitti: La Syys 17, 2022 4:19 am
Niin? Katso taulukot milloin koronasairaudet alkoi yleistymään, kappas, juuri samaan aikaan kun rokotukset alkoivat ;)
Katso sinä mitä WHO sanoo:
Viime viikolla taudin aiheuttamia kuolemantapauksia oli vähiten sitten maaliskuun 2020, raportoi WHO.
Miksi kerrot saman schaissen kahdessa viestissä? :D Edelleen kuten tosielämä meille kertoo : Rokotetut ovat paniikisda jatkuvasti, rokottamattomilla ei hätää. Mites tuo THL arvio "20% rokottamattomista sairaalaan", tunnen satoja rokottamattomia, kukaan ei ole joutunut sairaaalaan :D joten lopetappa tuo paskan jauhaminen.

Sinä ajoit kaikkien piikittämistä, mutta kappas vaan " foliot" olivat oikeassa :

"Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ohjeisti 21. syyskuuta 2021 kuntia olemaan antamatta kolmansia koronarokotteita alle 30-vuotiaille miehille sydänlihastulehdusriskin vuoksi.
Päivän rokotettu : Suuryritys saa mielestäni valehdella, ja luotan heihin jatkossakin, koska valvonta toimii. ????????
Päivän THL : 20% sairaalahoitoon rokottamattomista
Päivän huomio : Rokotetut tarvitsevat lääkkeitä jokapäiväisessä elämässään
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10735
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

On Anoi Kaa kirjoitti: La Syys 17, 2022 2:26 am Joo, monet muutkin ilmiöt ovat hävinneet. Tälläkään palstalla ei enää rokotetta ylistä ja markkinoi kuin ehkä yksittäinen henkilö, joka kirjoittanee monella nimimerkillä, eikä osaa nähdä vielä tässäkään vaiheessa, että on tapahtunut kenties maailmanhistorian suurin katastrofi ja rikos.
Se että suurin osa palstalaisista ei enää jaksa tai viitsi koronaketjua seurata tai aiheesta vouhottaa johtuu yksinkertaisesti siitä että ainoastaan rokotekammoisia hörhöjä asia jaksaa enää kiinnostaa ja rokotetuilla elämä jatkuu jo melko normaalisti, koronan tulee todennäköisesti jossain vaiheessa saamaan mutta tuon vajaatehoisenkin rokotteen ansiosta se yleensä menee ilman suurta riskiä vakavista oireista.

Omakohtaistakin kokemusta löytyy, kuulun riskiryhmään eräiden sairauksien takia, joten rokotukset pidin ihan mielelläni kunnossa, rokotteista en mitään ongelmia saanut.
Koronan sitten sain muutama viikko sitten, paskamainen flunssahan tuo oli ja kuume veti voimat pois joksikin aikaa, yskää on vieläkin, mutta ei loppujen lopuksi mitään sen vakavampaa...

Lähipiiriin kuuluu myös eräs samaa ikäryhmää oleva "kova karju", voimailulajeja harrastanut raksamies, perusterve eikä kuulunut riskiryhmään, kovana karjuna ei myöskään ottanut rokotteita kun ei niitä tarvitse jonkin flunssan takia.
Sairasti koronan jokin aika ennen minua, kaksi viikkoa sängyssä kovassa kuumeessa keuhkot koristen, sai jonkin sydänlihastulehduksen ja keuhkovaurion, odottaa pääsyä lisätutkimuksiin kun ei ole töihin kyennyt vieläkään parin kuukauden sairastelun jälkeen...
No onneksi ei sentään itseään riskeerannut millään kokeellisella rokotteella.

Että sellaista, itseäni ei tosiaan tämä koronavouhotus enää jaksa kiinnostaa, lähinnä naurattaa kuinka jotkut vielä jaksaa aiheen kimpussa märehtiä päivästä toiseen, eikö ole mitään muuta elämää kuin rokotekammo ja tuska trumpin vaalihäviöstä. :roll:
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

damfin kirjoitti: La Syys 17, 2022 11:07 am Että sellaista, itseäni ei tosiaan tämä koronavouhotus enää jaksa kiinnostaa, lähinnä naurattaa kuinka jotkut vielä jaksaa aiheen kimpussa märehtiä päivästä toiseen, eikö ole mitään muuta elämää kuin rokotekammo ja tuska trumpin vaalihäviöstä. :roll:
Jaksavat siksi, kun koko elämä perustuu kaikenlaisen syvimmän totuuden etsimiseen ja ei osata myöntää, jos mopo joskus vähän karkaa. Tällä hetkellä monen elämä on tyhjää ja tylsää, joten seuraavaa aihetta odotellessa. Jotkut jo ovat sellaisen Ukrainan tilanteesta vähän ottaneetkin.
Olenko ihan hakoteillä jos koen, että nyt kun ei pakkorokotuksia, rajoitustoimien kiristymistä ja armeijaa kaduilla nähtykään, ollaan folio-osastolla vähän pettyneitä. Toisaalta vähän sairasta, jos näin on.
Toisaalta kyllähän folio-osasto itselleen hyvää takaporttia aikoinaan loi sillä, että rokotusten haitat tullaan näkemään vasta vuosien päästä, jolloin sen avulla voivat pitää ”liikettään” hengissä vielä pitkään, jos virtaa riittää. Tosin jos vastapuoli reagoi laiskasti, niin se ei anna enää samaa tyydytystä kuin kiihkeimpinä hetkinä.
Vastaa Viestiin