Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
redrum76
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: La Maalis 27, 2021 9:26 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja redrum76 »

Firefox69 kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 3:17 am Gladiaattoreissa Virpi Buttin pituudeksi oli ilmoitettu 171 cm. Raisan pituus oli 175 cm + 10 cm korkkarit. Raisan katoamisesta uutisoinnin mukaan olisin odottanut Raisan ja vanhemman naisen pituuseroa suuremmaksi ja silmiinpistävämmäksi. Kehonrakentajat ovat myös rotevia ja harteikkaita. Vanhempaa naista on kuvailtu myös tanakaksi, jolloin Butt olisi voinut odottaa vuonna 2002 syntynyttä lastansa.

2002 syntynyt lapsi olisi tuskin ollut vielä 1999 VB:n matkassa.
fenefica
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: To Heinä 02, 2020 12:08 am

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja fenefica »

calath kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 3:31 pm
Laurus kirjoitti: Su Marras 13, 2022 11:36 pm Onko Virpi ollut raskaana silloin kun Raisa katosi? Voisi selittää tukevuuden.
Tarvis tietää lapsen syntymävuosi.
2000, on mainittu jo aiemmin.
redrum76
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: La Maalis 27, 2021 9:26 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja redrum76 »

Hanga kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 1:21 pm Liitän tuon edellisen linkin tekstin ettei katoa

Houkutteliko Virpi Butt nuorukaista jatkoille asuntoonsa ennen paloittelumurhaa?

Paloittelumurhaaja Virpi Butt puhuttaa yhä Tampereella.
Nuorta miestä yritettiin painostaa tamperelaisbaarista jatkoille asuntoon vain kahta kuukautta ennen ns. Pirkkalan paloittelusurmaa vuonna 2003. Paloittelumurhaaja Virpi Butt kuoli marraskuussa 2021, uutisoi Ilta-Sanomat. © Sara Pihlaja/Otavamedia
Näin 20-vuotias mies painostettiin outoon pöytäseurueeseen kesken illanvieton Tampereella. Kaverit puuttuivat lopulta tilanteeseen keväällä 2003.

Tv-sarja Gladiaattoreiden Timanttina ja sittemmin paloittelumurhaajana tunnetun Virpi Buttin kuolemasta uutisoitiin viime viikolla Ilta-Sanomissa. IS uutisoi myös, että keskusrikospoliisi on selvittänyt Buttin osuutta Raisa Räisäsen katoamiseen Tampereella, sillä tätä on epäilty Räisäsen paloittelumurhasta. Rikosepäily on perustunut havaintoihin, joita silminnäkijät tekivät teinitytön katoamisviikonloppuna 16.–17. lokakuuta 1999.

Virpi Butt surmasi juhannuksena 2003 edellisenä iltana tapaamansa 26-vuotiaan miehen tämän asunnossa Pirkkalassa. Teon jälkeen Butt ja hänen rikoskumppaninsa paloittelivat uhrin. Surman tutkinnan seurauksena paljastui, että Buttin rikoskumppani oli murhannut jo toukokuussa 2002 Buttin kanssa seurustelleen 29-vuotiaan miehen Buttin asunnossa Tampereella.

Virpi Butt ja hänen rikoskumppaninsa saivat lopulta elinkautiset vankeustuomiot.

Tuoreet uutiset Buttista nostivat erään tamperelaismiehen mieleen erikoisen kohtaamisen keväältä 2003, mikä tapahtui vain noin kahta kuukautta ennen Pirkkalan paloittelumurhaa. Tuolloin noin 20-vuotias mies painostettiin outoon pöytäseurueeseen tunnetussa edullisia alkoholijuomia myyvässä tamperelaisravintolassa. Hän kertoo nyt kokemastaan Seuralle havahduttaakseen, että muistetaan pitää kavereista huolta.

”Sä lähdet nyt meidän pöytään”

Keväällä 2003 nuorukainen oli kävellyt jossain vaiheessa iltaa yksin tamperelaisbaarin tiskille. Tarjoilijaa odottaessaan suurikokoinen bodarimies tarttui häntä yllättäen jämäkästi olkapäästä kiinni.

”Mä sain toimeksiannon. Sä lähdet nyt tuohon meidän pöytään”, mies oli ilmoittanut suorasukaisesti.

Nuorukainen ymmärsi bodarin ulkonäöstä ja tiukoista eleistä, että nyt ei ollut vastalauseiden aika. Hän meni miehen mukaan myös osin uteliaisuuttaan. Isokokoinen mies istutti hänet nurkkapöytään, jossa istui lisäksi roteva tummatukkainen nainen sekä yksi hiljaisempi mies.

”Moi! Toi mies on mun henkivartija. Mä pyysin sitä hakeen sut tähän pöytään, koska sä näytit hyvältä takaapäin”, nainen ilmoitti topakasti nuorukaiselle ja alkoi tilata tälle lisää juomaa.

Tässä vaiheessa 20-vuotias ei keksinyt syytä kieltäytyä ilmaisesta juomatarjoilusta, vaan jäi pöytään istumaan.

”Tilanne oli kuitenkin todella kummallinen ja tunnelmaltaan hämmentävä. Ei mennyt kovin pitkä aika, kun tämä tummatukkainen nainen kertoi painokkaasti, että hänellä on tässä lähellä asunto ja minut haluttaisiin sinne mukaan jatkoille”, nyt noin nelikymppinen mies muistelee illan tapahtumia.

Hän kertoi vain naureskelleensa ja vastanneensa, että aikoisi jatkaa iltaa kaveriensa kanssa.

Painostava tunnelma

Vastaus muutti tunnelmaa entistä erikoisemmaksi.

”Tunnelma muuttui jotenkin entistäkin painostavammaksi. Oma kokemus jatkoille lähtemisestä on, että sinne mennään hyvässä hengessä yhteisin aatoksin. Tuossa pöydässä se oli yksipuolista ja painostavaa.”

Miehelle tuli tunne, että häntä yritettäisiin seuraavaksi pakottaa mukaan asunnolle oudon seurueen kanssa.

Samaan aikaan nuorukaisen kaverit alkoivat ihmetellä, mihin hän oli jäänyt juomia hakiessaan. He etsivät nuorukaista baarista ja löysivät hänet nurkkapöydästä oudon seurueen kanssa.

”Onneksi kaverit löysivät minut ja suorastaan nostivat minut tuolista ja sanoivat, että nyt lähdetään”, mies kiittelee nyt ystäviään.

Kaveritkin olivat nuorukaista ulos saatellessa hämmästelleet seuruetta hyvin erikoiseksi ja pahoja tuntemuksia aiheuttavaksi.

”Mietin pitkään, miksi tämä naishenkilö vaikutti jotenkin etäisesti tutulta. Sitten muistin Gladiaattorit-sarjan lapsuudestani”, mies kertoo nyt ja toteaa olevansa lähes sataprosenttisen varma, että kyseessä oli Virpi Butt.

”Myöhemmin näin vielä mediassa kuvia hänestä liittyen seuraavan juhannuksen järkyttävään surmaan. Yhdistin tapahtumat välittömästi toisiinsa. Täyttä varmuutta minulla ei tietenkään ole, koska ei baaripöydässä tarkkoja nimitietoja vaihdettu”, hän toteaa nyt Seuralle.

Kokemuksia erikoisista kohtaamisista

Seuran haastatteleman miehen ystävät ovat kuulleet baarikohtaamisesta useita kertoja vuosien aikana. Tuoreet uutiset Raisa Räisäseen liittyen tuntuvat hänestä selkäpiitä karmivilta.

”Vastaavia kokemuksia oli ihmisillä Tampereen yöstä. Niistä on kirjoitettu myös nettifoorumeilla. Aika, paikka, henkilöt ja toimintamalli täsmäävät.”

Hän ei halua kuvitella, mitä mahdollisilla jatkoilla olisi voinut tapahtua. Hänen mukaansa kokemus on ainakin hyvä esimerkki siitä, miten ystävät pitävät toisistaan huolta erilaisten epämääräisten kohtaamisen ympärillä.

”Pitäkää kaverista huolta. Myös baareissa.”

Itselläni on samanlainen kokemus Bar Hevosenkengästä vuosituhannen vaihteen tienoilta. En tosin osaa yhdistää tätä VB:iin, mutta muistan, että korstoksi tunnettu nainen pokaili meitä nuorempia miehiä noihin aikoihin Hevosenkengässä ja taaempana oli toinen mies, joka sitten kun jutteluun päästiin syöksyi vaatteisiin kiinni väkivaltaisen oloisesti. Tämä toistui aika usein ja lopulta tuota pariskuntaa osattiinkin väistää. Useimmiten he tarjosivat kinan jälkeen kaljan tai pari sovinnoksi. Tämä tuskin oli kuitenkaan VB.
Hurjimus
Axel Foley
Viestit: 2244
Liittynyt: La Helmi 22, 2020 10:41 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Hurjimus »

Krp saanut uuden vinkin perjantaina liittyen Raisan katoamiseen. Ei tietoa, liittyykö Buttiin.
Kun joku asia nousee näkösälle, vinkkejä tahtoo ilmestyä. Toivottavasti tämä tuo oikeata tietoa tapauksesta, kylläkin 23v on pitkä aika.
Jos Butt vinkki on oikea, on kyllä vaikea käsittää ilmoittajan ajatuksia. Molemmat jutut olleet näkösällä vähän väliä ja hänellä on ollut kokoajan tieto ratkaisun avaimesta ja mahdollisesta Buttin osuudesta.17 v jälkeen tajusi, että pitäähän tämä ilmoittaa. Kuka toimisi noin ? Tässähän mennään lähelle rikoksen suosimista 🤔
heimohuimaa
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 3:04 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja heimohuimaa »

7 henkilöä nähnyt räisäsen ja virpin yhdessä. Vaikea kuvitella, että kaikki voisivat muistaa väärin?

Buttiin liittyen poliisilla on ainakin seitsemän mahdollista todistajaa. Tämä selviää Pirkanmaan käräjäoikeuden pakkokeinopöytäkirjoista.
dexteri
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ma Loka 19, 2015 3:21 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dexteri »

Hurjimus kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 3:59 pm Krp saanut uuden vinkin perjantaina liittyen Raisan katoamiseen. Ei tietoa, liittyykö Buttiin.
Kun joku asia nousee näkösälle, vinkkejä tahtoo ilmestyä. Toivottavasti tämä tuo oikeata tietoa tapauksesta, kylläkin 23v on pitkä aika.
Jos Butt vinkki on oikea, on kyllä vaikea käsittää ilmoittajan ajatuksia. Molemmat jutut olleet näkösällä vähän väliä ja hänellä on ollut kokoajan tieto ratkaisun avaimesta ja mahdollisesta Buttin osuudesta.17 v jälkeen tajusi, että pitäähän tämä ilmoittaa. Kuka toimisi noin ? Tässähän mennään lähelle rikoksen suosimista 🤔
Tai nyt alkaa maa polttaan jonkun jalkojen alla, joka asiasta tietää enemmän. Väittäisin, että Poliisi on aikoinaan mokannut tämän jutun tutkinnassa todella pahasti. Tuo Virpi Butt linjahan on ihan päivän kirkas homma. Eikös toi Hyvönen ole kuitenkin vielä hengissä joten josko se vaikka jotain puhuisi?
Dante69
Lauri Hanhivaara
Viestit: 125
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2018 12:00 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Dante69 »

Onko Butt kuollut oikeasti, kun tänään oli mediassa että poliisi tutkii kuolemaa, eikä kommentoi. Eli kuten täällä joku spekuloi jo, niin voi väärentää kuolintodistuksen joissain maissa. Toisaalta poliisi ei kerro missä maassa ollut, mutta liittymä bulgarialainen mitä telekuunneltu, ja bulgariahan on maa, no aika paljon Suomessa sieltä rikollisuutta, joten nämä vois ynnätä yhteen.... Ootellaan jatkoa.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6594
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Aika vahva siis on poliisin epäily naislinjalle, ainakin ennestään 7 henkilöä, nyt siis 8 ja hyvässä lykyssä niitä on jo kymmenen, tuskin tarkkaa lukua kerrotaan julki.
Armonkallion tali on merkittävä paikka ja lääkärikin kuuluu asiaan.
ässähai
Adrian Monk
Viestit: 2913
Liittynyt: Pe Heinä 03, 2020 9:48 pm
Paikkakunta: Haihiha

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ässähai »

dexteri kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 4:22 pm Väittäisin, että Poliisi on aikoinaan mokannut tämän jutun tutkinnassa todella pahasti.
Se käy hämeen hitailta äkkiä tuo mokailu kun resurssit ei riitä vaativaan rikostutkintaan. Ja sitten taas kerran kun resursseista päättävät poliitikot Arkadianmäellä katsovat peiliin niin hekään eivät tiedä itkeäkö vaiko nauraisivatko sille mitä näkevät. Mutta hyvä ainakin se että nyt vinkkihana taas aukeaa eikä vihjeiden tuloa voi estää mikään Buddkaan.
Viimeksi muokannut ässähai, Ma Marras 14, 2022 4:34 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Suomen perustuslain 109 §:n mukaan oikeusasiamiehen tulee valvoa, että tuomioistuimet ja muut viranomaiset sekä virkamiehet, julkisyhteisön työntekijät ja muutkin julkista tehtävää hoitaessaan noudattavat lakia ja täyttävät velvollisuutensa.
Hurjimus
Axel Foley
Viestit: 2244
Liittynyt: La Helmi 22, 2020 10:41 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Hurjimus »

heimohuimaa kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 4:21 pm 7 henkilöä nähnyt räisäsen ja virpin yhdessä. Vaikea kuvitella, että kaikki voisivat muistaa väärin?

Buttiin liittyen poliisilla on ainakin seitsemän mahdollista todistajaa. Tämä selviää Pirkanmaan käräjäoikeuden pakkokeinopöytäkirjoista.
Oletko itse lukenut nuo käräjäoikeuden paperit ?
Ettei vaan ole, että seitsemän todistajaa on nähneet tämän nais parin ???
Hurjalle tuntuu, ettei meitä suomalaisia kiinnosta auttaa poliisia, silloin kun aika on.
Olisi yksikin ilmoittanut tuolloin, että kyseessä oli Butt, niin tämä rikos olisi todennäköisesti selvinnyt.
Viimeksi muokannut Hurjimus, Ma Marras 14, 2022 4:37 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Blackwell
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ke Elo 31, 2022 3:53 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Blackwell »

Monella täällä nyt tuntuu olevan jo itsestäänselvyys se, että Butt on katoamisen takana. Täytyy kuitenkin muistaa, että Butt oli ainoa TIEDOSSA oleva poliisin epäilty. Sekä autolinja että taksilinja sisältävät myös epäilyjä, mutta heitä taas ei ole pystytty henkilöimään. Se miksi kaikki nyt uskovat Buttin olevan syyllinen, johtunee tämän myöhemmästä rikostaustasta.

Voidaan pitää melko selvänä asiana sitä, että Buttin nimi on ollut tämän keissin osalta poliisin tiedossa alusta saakka. Semminkin, kun Buttin historia tuntuu olevan ihan julkista tietoa tamperelaisille. Ei voi olla kyse siitä, etteikö poliisi olisi osannut laskea asioita yhteen. Poliisi ei ole näiden vuosien aikana saanut yhtään mitään näyttöä tämän osallisuudesta. Henkilö kyllä tiedetään asuinpaikkoineen päivineen, aina myöhempiä rikostovereita myöden, eikä Raisan tapauksessa ole silti olemassa mitään konkreettista, silminnäkijähavaintoja lukuunottamatta. Tästä saa sen käsityksen, ettei poliisi ole todellisuudessa ollut kovinkaan vakuuttunut Buttin osallisuudesta.

No, oletetaan nyt sitten ihan vain spekulaation vuoksi, että Butt olisi se ratkaisu. Tuomisen antamat lausunnot naisparin lyhyemmän naisen iästä ovat sikäli kummallisia, että jos Tuominen todellisuudessa tietäisi Buttin olevan poliisin epäilty, niin minkä takia julkisuuteen annettaisiin aivan väärää tietoa iästä? Kyllähän kaikki nyt tietävät minkä ikäinen Butt on? Luulisi tämän tekevän enemmänkin hallaa, kun mahdollisia silminnäkijähavaintoja jää ilmoittamatta sen vuoksi, että poliisi etsiikin selvästi vanhempaa naista. Jos tämä taas tehtäisiin taktisista syistä, niin silloin olettaisi että Buttiin kohdistuisi paraikaa jotain sellaisia tutkintatoimenpiteitä, joista poliisi on vaitonainen eikä halua antaa epäillylle mitään vihiä.
part vampire
part warrior
carnivore and voyeur
veejee
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Pe Syys 20, 2019 2:19 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja veejee »

Blackwell kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 4:37 pm Monella täällä nyt tuntuu olevan jo itsestäänselvyys se, että Butt on katoamisen takana. Täytyy kuitenkin muistaa, että Butt oli ainoa TIEDOSSA oleva poliisin epäilty. Sekä autolinja että taksilinja sisältävät myös epäilyjä, mutta heitä taas ei ole pystytty henkilöimään. Se miksi kaikki nyt uskovat Buttin olevan syyllinen, johtunee tämän myöhemmästä rikostaustasta.

Voidaan pitää melko selvänä asiana sitä, että Buttin nimi on ollut tämän keissin osalta poliisin tiedossa alusta saakka. Semminkin, kun Buttin historia tuntuu olevan ihan julkista tietoa tamperelaisille. Ei voi olla kyse siitä, etteikö poliisi olisi osannut laskea asioita yhteen. Poliisi ei ole näiden vuosien aikana saanut yhtään mitään näyttöä tämän osallisuudesta. Henkilö kyllä tiedetään asuinpaikkoineen päivineen, aina myöhempiä rikostovereita myöden, eikä Raisan tapauksessa ole silti olemassa mitään konkreettista, silminnäkijähavaintoja lukuunottamatta. Tästä saa sen käsityksen, ettei poliisi ole todellisuudessa ollut kovinkaan vakuuttunut Buttin osallisuudesta.

No, oletetaan nyt sitten ihan vain spekulaation vuoksi, että Butt olisi se ratkaisu. Tuomisen antamat lausunnot naisparin lyhyemmän naisen iästä ovat sikäli kummallisia, että jos Tuominen todellisuudessa tietäisi Buttin olevan poliisin epäilty, niin minkä takia julkisuuteen annettaisiin aivan väärää tietoa iästä? Kyllähän kaikki nyt tietävät minkä ikäinen Butt on? Luulisi tämän tekevän enemmänkin hallaa, kun mahdollisia silminnäkijähavaintoja jää ilmoittamatta sen vuoksi, että poliisi etsiikin selvästi vanhempaa naista. Jos tämä taas tehtäisiin taktisista syistä, niin silloin olettaisi että Buttiin kohdistuisi paraikaa jotain sellaisia tutkintatoimenpiteitä, joista poliisi on vaitonainen eikä halua antaa epäillylle mitään vihiä.
Itseäni myös ihmetytti aiemmin nuo poliisin lausunnot naisparilinjan naiseen liittyen. Välillä puhuttiin, että nainen on tiedossa ja välillä että ei ole. Naisesta puhuttiin häiriintyneenä. Nyt kun Buttin kuolemaan jälkeen tuli epäilyt ilmi, niin mielestäni palaset nimenomaan loksahti kohdalleen tässä. Eihän poliisi voi kertoa esitutkinnan keskenollessa epäiltyjen nimiä julkisuuteen. Ainut syy taitaa nykyisin olla, että epäilyn nimen julkistaminen on välttämätöntä hänen kiinni saamisekseen. Poliisi on nimenomaan siksi puhunut epämääräisesti ja "väärää" tietoa henkilöllisyydeltään tiedetystä naisesta, koska liian tarkat tiedot olisivat saattaneet paljastaa hänen henkilöllisyyden julkisuuteen, jolloin olisi voinut tapahtua virkarikos. Jos poliisi olisi kertonut naisparilinjaan liittyen aiemmin naisen iän ja tarkat tuntomerkit ja mahdollisesti jotain muutakin, niin kyllä monet olisivat osanneet laskea 1+1.
EtsiväPossu
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Joulu 07, 2019 5:44 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja EtsiväPossu »

Tampellan asuinaluettahan (rajoittuu Lapintiehen ja on juurikin reitillä Hotel Tammer-Armonkallio) rakennettiin tuolloin. Spekulaationahan voisi miettiä, josko ruumis olisi hävitetty esimerkiksi alueen työmaaroskiksiin tai joku olisi jopa kaivanut ruumiin jonnekin maapohjaan. Tuli tällainen ajatus mieleen, kun mietin, mihin noilla kulmin olisi voinut ruumiin piilottaa.
Blackwell
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ke Elo 31, 2022 3:53 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Blackwell »

veejee kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 4:53 pm
Eihän poliisi voi kertoa esitutkinnan keskenollessa epäiltyjen nimiä julkisuuteen. Ainut syy taitaa nykyisin olla, että epäilyn nimen julkistaminen on välttämätöntä hänen kiinni saamisekseen. Poliisi on nimenomaan siksi puhunut epämääräisesti ja "väärää" tietoa henkilöllisyydeltään tiedetystä naisesta, koska liian tarkat tiedot olisivat saattaneet paljastaa hänen henkilöllisyyden julkisuuteen, jolloin olisi voinut tapahtua virkarikos. Jos poliisi olisi kertonut naisparilinjaan liittyen aiemmin naisen iän ja tarkat tuntomerkit ja mahdollisesti jotain muutakin, niin kyllä monet olisivat osanneet laskea 1+1.
No siis ei tietenkään voida nimiä julkaista, jos ei ole olemassa mitään konkreettista näyttöä henkilön syyllisyydestä. En silti ymmärrä sitä, miksi epäillyn ikää olisi pitänyt valehtelemaan lähteä. Häiriintyneen oloinen 27- tai 40-vuotias ei kyllä vielä riitä yksilöimään ketään tarkasti (sopii verrattain moneen ihmiseen), eikä noin ylimalkaisilla tuntomerkeillä voida poliisia syyttää henkilöllisyyden paljastamisesta. Sen sijaan silminnäkijähavaintoja se on omiaan sekoittamaan. Kyllä kai nyt on ihan normaali käytäntö, että missä tahansa rikoksissa epäiltyä etsittäessä annetaan asianmukaiset tuntomerkit?
part vampire
part warrior
carnivore and voyeur
dexteri
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ma Loka 19, 2015 3:21 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dexteri »

EtsiväPossu kirjoitti: Ma Marras 14, 2022 5:03 pm Tampellan asuinaluettahan (rajoittuu Lapintiehen ja on juurikin reitillä Hotel Tammer-Armonkallio) rakennettiin tuolloin. Spekulaationahan voisi miettiä, josko ruumis olisi hävitetty esimerkiksi alueen työmaaroskiksiin tai joku olisi jopa kaivanut ruumiin jonnekin maapohjaan. Tuli tällainen ajatus mieleen, kun mietin, mihin noilla kulmin olisi voinut ruumiin piilottaa.
Ihan mielenkiintoinen ja hyvä nosto. Aikoinaan kaupungilla liikkui huhua, että Raisa olisi muurattu jonkun silloisen rakenteilla olevan rakennuksen sisään / kivijalkaan. En siis tähän itse usko, mutta tuli mieleen tuosta sinun pohdinnastasi.
Vastaa Viestiin