Mika Moring (ent. Olander) - 8 vuoden tuomio useista seksuaalirikoksista ja epäily kahdesta taposta

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
Skloddi
David Starsky
Viestit: 4582
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

VastarannanKiiski kirjoitti: Ma Joulu 12, 2022 10:34 pm Verratkaapa huvikseen Saaran ja Katjan katoamisilmojen tekstejä. Toki ne on eri poliisilaitoksen käsialaa, mutta Saaraa poliisi "etsii", Katjan kohdalla "pyydetään havaintoja kadonneesta" Katjasta.. ja vihjeet väkivallan meiliosoitteeseen.
Ruumis on voinut olla löytynyt, mutta tekijä ei vielä kiinni, eikä häntä ole haluttu säikyttää kertomalla vainajan löytyneen.
Totta. Tuokin voisi viitata siihen, että poliisilla on jo pidempään ollut ruumis käsissään. Samoin kuin se, ettei asiaa kysyttäessä kiistetä tai myönnetä. Nyt on oletettu tekijäkin kiinni, mutta palikoita pelistä puuttuu ja kaivataan havaintoja.
Dante69
Lauri Hanhivaara
Viestit: 125
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2018 12:00 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Dante69 »

tokkaukko kirjoitti: Ma Joulu 12, 2022 10:20 pm
Dante69 kirjoitti: Ma Joulu 12, 2022 9:50 pmOnhan tuossa myös poskissa niitä lautumia, millä nimellä niitä mustelmia kutsutaan kun ihminen on kuollut.
Että semmosia näkyjä lisää. Toivottavasti poliisi jatkossa photaroi kuvia paremmin sitten.Irtopäitä "kopio ja liitä" tekniikalla iltalehtiin lavetilla,jossaki poliisin autohallissako?. Huh huh mitä toimintaa poliisilta.
Niin, et lukenut koko viestiä, en usko et on niitä, kunhan huvikseni ja ajankuluksi spekuloin kuten muutkin, jotka veti tähän ketjuun jonku lehmäjutunkin.
Pkl26
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ti Syys 24, 2019 1:09 am

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Pkl26 »

Se kuva joka otettu punaisen vajan edessä on mielenkiintoinen..kuskin puolella ei ole lattia mattoa paikalla mutta pelkääjän puolella on. Kuskin puolen lattialla..heinän/suon korsia, kengän pohjasta tulleita. Missä on matto,tuskin autostaan tarkka heppu sitä nuorikon persaluseksi antoi.
Seelenfeuer
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ma Joulu 12, 2022 8:53 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Seelenfeuer »

Tuli tässä mieleen, että missähän tämä Moring/Olander on syntynyt tai elänyt 1990-luvun alussa? Näitä uutisia ja lehtijuttuja seuratessa vaan muistui mieleen yksi hyytävimmistä "kylmäksi" jääneistä henkirikostutkimuksista eli niin kutsutut Järvenpään hiekkakuoppatapot tai -murhat.

Katsoin tänään Elävästä arkistosta uudestaan tuon Kadonneet-ohjelman Maarit Haanpää -jakson. Siinä kerrottiin murhayrityksestä selvinneen "Hellun" muistoja mahdollisesta tekijästä. Hellun mukaan mies oli tuolloin 30-40-vuotias jne. Voisiko kuitenkin olla, että tämän Hellun "muistot" ja tunnusmerkit eivät ole kuitenkaan kovin vahvoja tai luotettavia, sillä hänhän on ollut erittäin kovassa humalatilassa tapahtumien aikana ja saanut vielä puukoniskun takaraivoonsa. Jos nyt kuitenkin spekuloi, niin Moring on synytynyt vuonna 1971, joten hän olisi ollut edellä mainittujen murhien aikaan vuonna 1993 noin reilu parikymppinen, eli tuo Hellun ikäarvio tekijästä heittäisi silloin 10:llä tai 20:llä vuodella. Voisiko olla mitenkään kyseessä sama henkilö jo tuolloin?
Täysi-ikäinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 131
Liittynyt: La Loka 20, 2018 6:11 am

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Täysi-ikäinen »

Veikkaan että tuo nimitys voi johtua ihan vaan mieltymyksestä anaaliseksiin.
Kelmi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: La Tammi 04, 2014 3:32 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Kelmi »

John_McClane kirjoitti: Ma Joulu 12, 2022 10:15 pm Ja vitut. Moring tuntuu olevan automiehiä ja tuommoisen Audin kanssa tuskin pelleilee, että säätää omineen ollessa itselle viileempää ja antaa toiselle puolelle puskea sitten pari astetta lämpimämpää. Vai säädätkö sä esim. helteellä itelles viileetä ja toiselle puolelle lämmintä? 🤣
Kyllä, mitä suurimmalla todennäköisyydellä tuossa on joku muu repsikan paikalla.
Audissa varmaan menee oletuksena tuo automaatti-ilmastointi niin että kun kuski säätää omaa puolta niin molemmat puolet säätyy samaan aikaan, ja kun taas repsikka alkaa säätään lämpötilaa niin sitten säätyy vain repsikan puoli. Ei ole muutenkaan mitään ideaa pitää eri lämpöjä eri puolilla autoa jos yksin ajaa.
Olisiko repsikan penkillä ollut joku vaikka jalat tai sääret paljaana ja ilmastointi puhaltanut viileetä ilmaa jalkoihin ja säätänyt hieman lämpösemmälle.
Ja epäilen että BDSM ei välttämättä liity asiaan millään tapaa. Olisiko vaan sellainen henkilö jolle viina ei sovi ja tulee väkivaltaiseksi, näitähän valitettavasti riittää eikä ole mitenkään tavatonta.
Neo7
Christopher Lorenzo
Viestit: 1533
Liittynyt: La Kesä 27, 2020 8:28 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Neo7 »

Seelenfeuer kirjoitti: Ti Joulu 13, 2022 12:15 am Tuli tässä mieleen, että missähän tämä Moring/Olander on syntynyt tai elänyt 1990-luvun alussa? Näitä uutisia ja lehtijuttuja seuratessa vaan muistui mieleen yksi hyytävimmistä "kylmäksi" jääneistä henkirikostutkimuksista eli niin kutsutut Järvenpään hiekkakuoppatapot tai -murhat.

Katsoin tänään Elävästä arkistosta uudestaan tuon Kadonneet-ohjelman Maarit Haanpää -jakson. Siinä kerrottiin murhayrityksestä selvinneen "Hellun" muistoja mahdollisesta tekijästä. Hellun mukaan mies oli tuolloin 30-40-vuotias jne. Voisiko kuitenkin olla, että tämän Hellun "muistot" ja tunnusmerkit eivät ole kuitenkaan kovin vahvoja tai luotettavia, sillä hänhän on ollut erittäin kovassa humalatilanteessa tapahtumien aikana ja saanut vielä puukoniskun takaraivoonsa. Jos nyt kuitenkin spekuloi, niin Moring on synytynyt vuonna 1971, joten hän olisi ollut edellä mainittujen murhien aikaan vuonna 1993 noin reilu parikymppinen, eli tuo Hellun ikäarvio tekijästä heittäisi silloin 10:llä tai 20:llä vuodella. Voisiko olla mitenkään kyseessä sama henkilö jo tuolloin?
Järvenpään sarjamurhaajalle on oma ketjunsa kotimaan selvittämättömät henkirikokset -osiossa. Siellä on tuota asiaa jotkut pohtineetkin. Ei välttämättä kovin todennäköistä, että Moring olisi JSM mutta en itse sitä osaa poiskaan sulkea.

Yksi asia on ulkonäkö ja ikäarvio. JSM:stä taitaa olla useampikin näköhavainto, ja hänet arvioidaan vanhemmaksi kuin mitä Moring olisi tuolloin ollut. Ja Moring on pysynyt suhteellisen nuoren näköisenä ikäisekseen, joten ei oikein sen puolesta sovi tuntomerkkeihin. Mutta saalistustapa, autolla ajelu naisten löytämiseksi, ja naisten kohtelu sopivat.

Tietenkin tulee kyllä mieleen kun poliisikin epäilee, että on tuota "kivaa" harrastustaan harrastanut usean vuosikymmenen ajan, että onko heilläkin epäilys, että tässä on sarjamurhaaja kiinni. Mutta jatkokeskustelu tuosta yhteydestä JSM:n ketjuun.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Tuo kuva, missä näkyy vaja, voisi olla erittäin halvan majoituksen kopperoinen? Jos on kelvannut autossa nukkumiset yms., pieni vajakin voisi olla jo luksusta? Kellonaika 12.42 voisi olla "uloskirjautuminen"?
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
petteri poloinen
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: La Elo 22, 2020 2:44 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja petteri poloinen »

jolkuttelija kirjoitti: Ma Joulu 12, 2022 7:32 pm Tuore juttu Hesarissa, mutta ei juuri oleellisesti uutta.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009261628.html
Näin kahdesta taposta epäilty mies etsi nais­seuraa – ”Hän on ollut kovin aktiivinen”

Poliisi pyytää edelleen silminnäkijä­havaintoja ja vihjeitä kadonneen Katja Miinalaisen ja henkirikoksesta epäillyn miehen liikkeistä. Poliisi on saanut viikonlopun aikana tapaukseen liittyen muutamia yhteyden­ottoja.

Riika Nykänen HS
17:55 | Päivitetty 18:23
KAHDEN kadonneen naisen henkirikoksista epäilty 51-vuotias Mika Moring etsi naiskontakteja aktiivisesti eri tavoin ainakin pääkaupunki­seudulta.

Helsingin poliisi kertoi perjantaina, että Moringin epäillään liittyvän sekä 28-vuotiaan Katja Miinalaisen että syksyllä 2019 kadonneen 35-vuotiaan Saara Arvan katoamisiin.

Poliisin tutkimusten perusteella Moring on ajeluttanut useita naisia ympäri Suomea eri aikoina, ja esimerkiksi leiriytynyt heidän kanssaan ”retkillä” eri puolilla maata.

Poliisin tietojen mukaan Moring on ajelutusretkien aikana pahoinpidellyt kyydissä olleita naisia ja saattanut tehdä heille myös seksuaalista väkivaltaa.

Poliisi on identifioinut Moringin matkassa olleita naisia, jotka ovat kertoneet epäillyn väkivallasta. Poliisi julkaisi poikkeuksellisesti epäillyn Moringin nimen ja valokuvan, sillä se yrittää tavoittaa muita miehen mahdollisia uhreja. Poliisin mukaan epäilty on saattanut kohdistaa väkivaltaa useisiin muihinkin henkilöihin, kuin mitä poliisin tiedossa on.

NAISIA ajeluttanut epäilty on etsinyt naisseuraa aktiivisesti ainakin pääkaupunki­seudulta. Moring asuu HS:n tietojen mukaan Helsingissä.

”Hän on ollut kovin aktiivinen hakemaan kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen. Muun muassa sillä tavalla, että on ajellut ympäriinsä ja spotannut ikään kuin sopivia henkilöitä ja mennyt jutuille”, Helsingin poliisin rikostarkastaja Jari Koski kertoo.

Myös Saara Arvan tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Esko Salo Itä-Suomen poliisista kertoi HS:lle perjantaina, että epäilty on tavannut naisia Helsingissä eri tavoin, ja vaikuttaisi etsimällä etsineen naisseuraa.

”Hän on ollut aktiivinen seuranhaku­palveluissa. Saara Arvaan hän on meidän käsityksen mukaan törmännyt ilta- tai yöelämässä.”

HELSINKILÄINEN Katja Miinalainen nähtiin viimeksi Salon Kiikalassa 14. elokuuta. Epäilty oli tuolloin ottanut Miinalaisen Kiikalasta autonsa kyytiin. Ennen kyytiin nousemista Miinalainen oli Kosken mukaan viettänyt Salossa aikaa toisen henkilön kanssa.

”Sitten on sovittu tämä tapaaminen, ja hän on vaihtanut seuraa ja hypännyt kyytiin.”

Poliisin tietojen mukaan tilanne ei ollut Moringille ja Miinalaiselle ensimmäinen tapaamiskerta.

”On ollut aikaisempi kontakti. Mutta heidän historiaansa vielä selvitellään.”

Kyytiinoton jälkeen kaksikko oli ajellut ja leiriytynyt Tammelassa, Keski-Suomessa ja Lapissa. He vaikuttaisivat liikkuneen ja leiriytyneen etenkin syrjäisillä alueilla.

”Leiriytymispaikat eivät ole olleet yleisillä paikoilla, vaan esimerkiksi metsätien pätkiä tai muita sellaisia paikkoja, missä ei ole juurikaan ulkoisia häiriötekijöitä”, Koski kuvailee.

Koski ei kommentoi sitä, onko Katja Miinalaisen ruumis löytynyt vai yhä kateissa.

POLIISI kertoo saaneensa perjantaisen tiedotteen jälkeen tapaukseen liittyen muutamia yhteydenottoja, joita selvitetään parhaillaan.

”Vihjeiden tarkkaa määrää tai sisältöä ei ole mahdollista kommentoida julkisuuteen ainakaan tässä vaiheessa”, poliisi kertoo tiedotteessa.

Moring vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa 2. joulukuuta todennäköisin syin Miinalaisen taposta epäiltynä.

Pakkokeino­tietoihin epäillyn tapon tekoajaksi on merkitty 14. elokuuta ja 7. lokakuuta välinen aika tänä vuonna. Henkirikoksen siis epäillään tapahtuneen jossain välissä tuon aikahaarukan sisällä.

Kosken mukaan epäillyn henkirikoksen tekoaika ei ole toistaiseksi tarkentunut.

ITÄ-SUOMEN poliisi puolestaan epäilee Moringia syksyllä 2019 kadonneen Saara Arvan katoamiseen liittyen. Poliisi tutkii myös Arvan katoamista epäiltynä henki­rikoksena.

Moring oli Arvan tapauksen esitutkinnassa vangittuna todennäköisin syin taposta epäiltynä joulukuusta 2019 toukokuuhun 2020, jolloin hänet vapautettiin tutkinta­vankeudesta näytön puuttuessa. Hän on kuitenkin tapauksessa edelleen epäillyn asemassa, ja esitutkinta jatkuu.

Helsinkiläisestä Arvasta viimeisin tiedossa oleva havainto tehtiin 31. elokuuta 2019 Neiturin kanavalla Vesannolla Pohjois-Savossa lähellä Keski-Suomen maakuntarajaa.

POLIISIN mukaan myös Arva ja epäilty ovat olleet roadtrip-tyylisellä autoreissulla. Arvan tiedetään liikkuneen kesällä ja alkusyksystä 2019 Vesannon ja Tervon alueella Pohjois-Savossa ja Konneveden alueella Keski-Suomessa. Hän on leiriytynyt esimerkiksi metsäpalstoilla ja vesistöjen läheisyydessä. Poliisin mukaan ennen katoamistaan Arvalla havaittiin pahoin­pitely­vammoja muun muassa kasvoissa.

Arva ja hänen seurassaan ollut mies liikkuivat tuolloin mustalla Audilla. He olivat ilmeisesti lähteneet liikkeelle Helsingistä.

Arvan ruumista on etsitty laajoilta alueilta maastosta ja vesistöistä Helsingin ja Savon väliltä, mutta ruumis on edelleen kateissa.

Epäillyn asianajaja on kertonut HS:lle Moringin kiistävän rikosepäilyt kummassakin tapauksessa.

Moringilla on taustallaan useita aiempia tuomioita ja rikosepäilyjä naisiin kohdistuneista rikoksista.

POLIISI on julkaissut poikkeuksellisesti Moringin nimen ja kuvan, koska tietojen julkaisu on poliisin mukaan välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi. Poliisi julkaisi kuvia myös valkoisesta Audista, jolla mies on tiettävästi viime aikoina liikkunut.

Poliisi pyytää yhä silminnäkijä­havaintoja ja vihjeitä kadonneen Katja Miinalaisen ja Moringin liikkeistä. Lisäksi poliisi kaipaa yhteydenottoja Moringin mahdollisilta muilta uhreilta.

Yhteydenottoja pyydetään kaikilta henkilöiltä, jotka ovat liikkuneet Moringin kanssa.

Tapaukseen mahdollisesti liittyvistä havainnoista ja vihjeistä voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 0295 476 147 kello 8–16 maanantaista sunnuntaihin.

Helsingin Sanomat on julkaissut epäillyn nimen poikkeuksellisesti jo esitutkintavaiheessa mahdollisten muiden uhrien tavoittamiseksi, ja koska tunnistetietojen julkaisu voi edesauttaa vakavien rikosten selviämistä.
Tuossahan oli ihan valtavasti uutta tietoa?, esim.:

"Helsinkiläinen Katja Miinalainen nähtiin viimeksi Salon Kiikalassa 14. elokuuta. Epäilty oli tuolloin ottanut Miinalaisen Kiikalasta autonsa kyytiin. Ennen kyytiin nousemista Miinalainen oli Kosken mukaan viettänyt Salossa aikaa toisen henkilön kanssa.

”Sitten on sovittu tämä tapaaminen, ja hän on vaihtanut seuraa ja hypännyt kyytiin.”"

Eli vaikuttaisi varmalta että Katja Miinalainen on vapaasti ollut toisen henkilön seurassa ja hyvissä voimin Salossa 14. elokuuta, mutta sitten sopineet tapaamisesta Moringin kanssa ja sen jälkeen kun Katja nousi autoon hän katosi lopullisesti.

Tuokin viittaisi parisuhdeongelmaan, Katja oli jo jättänyt Moringin ja oli toisen seurassa, mutta erehtyi lähtemään Moringin matkaan uudelleen ja ilmeisesti pääsi heti hengestään.

Tuosta muistuu mieleen se Sellon ampuja, joka myös oli ulkoisesti "tip top" ja musta BMW oli hänelle ilmeisen tärkeä status - ei kestänyt kun nainen jätti ja kävi sitten riehumassa aseen kanssa Sellossa ja ampui ex naisystävänsä ja jonkun "random?" miesmyyjän.
Avatar
Skloddi
David Starsky
Viestit: 4582
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

petteri poloinen kirjoitti: Ti Joulu 13, 2022 12:42 am
jolkuttelija kirjoitti: Ma Joulu 12, 2022 7:32 pm Tuore juttu Hesarissa, mutta ei juuri oleellisesti uutta.
Tuossahan oli ihan valtavasti uutta tietoa?, esim.:

"Helsinkiläinen Katja Miinalainen nähtiin viimeksi Salon Kiikalassa 14. elokuuta. Epäilty oli tuolloin ottanut Miinalaisen Kiikalasta autonsa kyytiin. Ennen kyytiin nousemista Miinalainen oli Kosken mukaan viettänyt Salossa aikaa toisen henkilön kanssa.

”Sitten on sovittu tämä tapaaminen, ja hän on vaihtanut seuraa ja hypännyt kyytiin.”"

Eli vaikuttaisi varmalta että Katja Miinalainen on vapaasti ollut toisen henkilön seurassa ja hyvissä voimin Salossa 14. elokuuta, mutta sitten sopineet tapaamisesta Moringin kanssa ja sen jälkeen kun Katja nousi autoon hän katosi lopullisesti.

Tuokin viittaisi parisuhdeongelmaan, Katja oli jo jättänyt Moringin ja oli toisen seurassa, mutta erehtyi lähtemään Moringin matkaan uudelleen ja ilmeisesti pääsi heti hengestään.

Tuosta muistuu mieleen se Sellon ampuja, joka myös oli ulkoisesti "tip top" ja musta BMW oli hänelle ilmeisen tärkeä status - ei kestänyt kun nainen jätti ja kävi sitten riehumassa aseen kanssa Sellossa ja ampui ex naisystävänsä ja jonkun "random?" miesmyyjän.
Minusta tuosta sai vaikutelman, että Miinalainen oli Salossa juurikin jonkun "vanhan" heilansa tai diilerinsä kanssa, mutta oli jo aiemmin jossain yhteydessä tavannut tämän Moringin ja lähti ns. mielellään uuden hoitonsa, Moringin, matkaan. Tiedä sitten mitä luvattu, mutta ei olisi kannattanut.
Sanie
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: To Elo 05, 2021 10:53 pm

Re: Saara Arva, 35, nähty viimeksi Vesannolla elo-syyskuun vaihteessa

Viesti Kirjoittaja Sanie »

Haarahaukka kirjoitti: Ke Tammi 01, 2020 5:27 pm Tänään erään toisen vesantolaisen mukaan olivat leiriintyneet Horonkylässä. Horonkyläntien ja Järvenpääntien risteyksen lähellä olevan kahden lammen tienoolla. Leiriintyneenä on ollut muitakin mm. Thaimaalaisia marjanpoimijoita ja myös paikallisia henkilöitä vietti siellä aikaa.

Vesannolla on paljon marjatiloja, joten se kausityöläisistä johtuen on loppukesästä melko kansainvälinen paikka.
Jos tämä pitää paikkaansa, niin vesittää kyllä teoriat siitä että ovat leiriintyneet ainoastaan syrjäisissä paikoissa ja vältelleet ihmiskontakteja. En tiedä sitten miksi paikalliset eivät ole puuttuneet tilanteeseen, jos ovat nähneet pahoinpitelyn jäljet yms.
Oleanteri
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ti Helmi 15, 2022 8:45 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Oleanteri »

Hyi tuo kuulostaa ihan samanlaiselta ku tää kaksoismurhaaja elinkautisvanki ketä opiskelee meitsin koulussa! Yrittåå nuorii naisii painostaa itsensä kaa kanssakäymiseen. Arveltu siis opiskelukaiffareiden kaa et vaan siks haqenu opiskeleen et pääsee murhaajana tavallisten ja nuorempien tyttöjen keskuuteen läähättämäään
Sanie
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: To Elo 05, 2021 10:53 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Sanie »

jokumummovaan kirjoitti: Ma Joulu 12, 2022 10:05 pm Tikkassuo on niin kuiva, ettei perinteinen suohon upottaminen taitaisi onnistua. Sen lähelle ei pääse autolla, joten senkään puolesta tuskin. Kuljin viime syksynä siellä monet kerrat marjassa, ei näkynyt merkkejä kätkennästä.
Tämä on hyvä tieto, olet ilmeisesti paikallisia niin osaatko sanoa mistä alueilta Saaraa on etsitty Vesanto-Konnevesi alueelta?

Lainaus korjattu
-NILS-
mixutin
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 5:12 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja mixutin »

Kun täällä nyt nojatuolisalapoliisit on vauhdissa selvittämässä paikkoja niin tuo mikälie pihavaja Audin edessä onkaan saattais hyvin tulla vastaan kun nettimökin jne (mitä muita edes on?) kävis läpi...
Sanie
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: To Elo 05, 2021 10:53 pm

Re: Mika Moring - vangittu epäiltynä mm. Saara Arvan ja Katja Miinalaisen taposta

Viesti Kirjoittaja Sanie »

mixutin kirjoitti: Ti Joulu 13, 2022 2:25 am Kun täällä nyt nojatuolisalapoliisit on vauhdissa selvittämässä paikkoja niin tuo mikälie pihavaja Audin edessä onkaan saattais hyvin tulla vastaan kun nettimökin jne (mitä muita edes on?) kävis läpi...
Siinä on melkoinen etsiminen kun käy jokaisen Suomen vuokramökin läpi. Nuo kaikki FB profiilin Audi kuvat, myös se missä näkyy tuo pihavaja on otettu Saaran katoamisen jälkeen ja noin 2 vuotta ennen Katjan katoamista. Eli me ei tiedetä mihin tapaukseen ne liittyy, vai liittyykö mihinkään tapaukseen, nuo kuvat on voitu ottaa ihan missä päin tahansa ympäri Suomea. Perustelu tälle on siis se, että nuo Moringin FB profiilin Audi kuvat on otettu tästä uudemman mallin (valkoisesta) autosta, kun taas Saaran katoamisen aikaan Moringilla on ollut vanhempi musta Audi ja kuvat ladattu vuonna 2020 jolloin Katja on ollut vielä hengissä.

Edit. Mutta ilmeisesti Moringilla on jotain kytköksiä ollut Vesannon suuntaan, koska poliisin tietojen mukaan on viettänyt siellä aikaa naisten kanssa vuokramökeissä jo ennen Saaraa.
Vastaa Viestiin