Kirvesmurha Tampereella -05

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Jack the Ripper
Axel Foley
Viestit: 2391
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: huumee...

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

romsten kirjoitti:on vaanhyvästä...se ei tod.kaikille huonoluonteisille sovi mut kaikkia huumeita koklanneenani voin sanoa että huumeet pitäuisi olla KAIKKILLE pakollisia jo laissa!olen itse käyttäny HUUMEITA 16VUOTTA ja tiedän että ne on hyvästä!ooon entinen huippu-urheilija ja nykyään työssä käyvä 1.lapsen isä ja käytän edellen humehita joten loppettakaa syyttely kun on ihmisiä ja HEIKKOJA ihmisiä!
TERVE! Oisko huumehien käytöllä yhteyttä siihen että et osaa kirjoittaa? tulee mieleen WOMAN'S MC:n Jennie. :evil:
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4523
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Kuinkahan sisaret ovat tästä toipuneet..
Olen kuullut, että olisi vielä isoveli, joka oli keittiökalusteliikkeessä myöskin mukana. Mahtaneeko jatkaa yritystä tänäkin päivänä.

Surmattujen talon myymisessä oli ainakin vaikeuksia, mutta kait se lopulta kaupattiin.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3809
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Doctor Lecter:
Eräs niistä sekavimmista jutuista minfossa. Puhutaan kahdesta eri tapauksesta, niiden sivujuonteista, mukaan keskusteluun liittyy "ex-huippu-urheilja", joka paljastuukin narkomaaniksi...
Syy sekavuuteen löytyy taas kerran tästä:
Tampereen Tyttö kirjoitti:Ja vielä asian vierestä: Toinen Hervannassa tapahtunut surma kiinnostaisi. Tapahtui 90-luvulla. Mies surmasi naapurissa asuvan naisen ja hävitti ruumiin. Vainajaa etsittiin kauan, joitakin jäänteitä löytyi muistaakseni Multisillasta. Herra laitettiin aluksi mielisairaalaan määräämättömäksi ajaksi. Sairaalan ylilääkäri sanoi, että pois pääsee kunhan on parantunut ja parantunut on heidän kriteeriensä mukaan vasta kun tunnustaa... :D
Kun tunnusti ja kertoi mistä ruumis löytyy, niin sai vuosituomion... :lol:

Mutta siis te hyvät kirjoittajat, laittakaa tästä juttua.
Sen sijaan että aloittaisi uuden thriidin tai jatkaisi asiasta jo kertovaa on Tampereen Tytöllä merkillinen tapa toistuvasti heittää ketjuihin uteluita ihan muista tapauksista kuin topikissa mainitaan , ja aina joku vielä menee vastaamaan. Sitten onkin sekasotku valmis. Ellette usko niin selatkaapa TT:n käyttäjäprofiilista hänen lähettämiään viestejä. Asiassa pysymistä, kiitos!

Huippu-urheilija-narkkarin insertti nyt on ilmiselvä provo tai sitten kirjoitteli pikku(?) mömmöissä oman senhetkisen maailmankatsomuksensa julki... :(
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4523
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

So what! :lol:
Eihän esimerkiksi Luupää ollut vielä vuosi sitten, jolloin kyseisen postauksen kirjoitin, mailla eikä halmeilla..
Vuodessa rakas Minfomme onkin hakenut paikkaansa ja luonnettaan. Jotkut ahkerista kirjoittajistamme paheksuvat kovasti ns OT:tä, jutustelua ja höpöttelyä. Itseäni korpeaa joskus vain sellainen "voi kauheaa" -tyyppinen päivittely. Sen sijaan monesta OT:sta olen ollut kiinnostunut ja vain aniharvoin olen kokenut sellaisen pilaavan muuten mielenkiintoisen keskustelun.
Tässä tapauksessa paikalliset tapahtumat, vielä näin lähekkäin sattuneet, risteilivät päässäni ja tulin mahdollisesti päästäneeksi ns aivopierun muodossa turhaa tekstiä.
Toisaalta joskus hämmästyn joidenkin kirjoittajien suurta vaivannäköa ja aktiivisuutta toisten kirjoitusten arvostelun ja paskan jauhamisen suhteen, kun kyseisellä pitkällä lainauksella tai omalla tekstillä ei saanut kuitenkaan kirjoitettua itse aiheesta lausettakaan. :roll:
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3809
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Viesti Kirjoittaja Luupää »

^ Vaan nytpä olen sekä mailla että halmeilla. Ja sinun keskustelun taas kerran sekoittanut postauksesi on ja pysyy heti ketjun ensimmäisellä sivulla.

Eikö sinulla mikään kello pirise havaitessasi että yksi sun toinen aktiivisistakin kirjoittajista saa kerta toisensa jälkeen tarpeekseen "aivopieruistasi?". Olet nimittäin jatkanut niiden esittämistä ihan näihin päiviin asti.

Sen sijaan että ottaisit huomioon yllämainitun sekä keskustelun sujuvuuden ja lopettaisit "keskustelun ja höpöttelyn" viljelyn näissä asiaketjuissa ja keskittyisit tuohon erikoisalaasi ihan vaan niille varatuissa osioissa aloitat ilmeisesti ainoilla osaamillasi englanninkielen sanoilla "So what!". Ja perään perustelet sabotointiasi änkkäämällä olevasi kiinnostunut "monesta OT:sta". No juu, huomattu on.

Toistankin että onko se niin mahdotonta aloittaa niistä oma keskustelunsa ellei sellaista ole jo käynnissä? Onko?

"Vain aniharvoin olet kokenut" että nämä "aivopierusi" pilaavat "muuten mielenkiintoisen keskustelun". Sen ne kuule juuri tekevät, kuten tohtorikin tuossa ylempänä on tämänkin ketjun suhteen todennut. Koet sitten itse mitä tahansa. Ketju ON sekava, kiitos sinun.

En ole tätä aihetta sen kummemmin kommentoinut koska en tapauksesta sen enempää tiedä enkä halua myöskään heitellä mitään "aivopieruja" tänne sekaan.

No, jospa NYT palattaisiin itse asiaan ettei ihan lautamieskamaksi menisi.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Harriet Makepeace

Viesti Kirjoittaja Harriet Makepeace »

Tämä TT- joka on muuten kaikipuolin kiva kirjoittaja -on saanut tosiaan tässä ketjussa aikamoisen kaaoksen aikaiseksi. Olisi vähintään kohtuullista että hän tekee uuden alustuksen siitä toisesta tapauksesta.

Alunperin oli kai tarkoitus keskustella tästä tapauksesta:

Murhasi vanhempansa: Ei tuomiota

23.12.2005


Tampereella isänsä ja äitinsä kirveellä surmannut 29-vuotias mies jäi tuomitsematta. Hänen todettiin tehneen murhat ymmärrystä vailla. Mies määrättiin pakkohoitoon.

Tamperelainen yrittäjäperhe oli yrittänyt saada poikaansa hoitoon jo vuosia, mutta sitä ei järjestynyt. Hänellä ei itselläänkään ollut intoa siihen.
Mies surmasi 51-vuotiaan isänsä ja 53-vuotiaan äitinsä kesäkuun alussa. Yrittäjäpariskunta surmattiin heidän omakotitalossaan Tampereen Hervannassa. Veriteossa loukkaantuivat perheen 22- ja 17-vuotiaat tyttäret.

Jo surmapäivänä alkoi Tampereella kiertää huhu, että teosta epäiltynä oli pidätetty perheen poika.
Oikeudessa surmaaja kertoi, että talossa oli hirviöitä, jotka olivat myrkyttäneet hänen ruokansa ja uhkasivat tappaa hänet.

- Ajattelin, että tuhoan hirviöt ennen kuin ne tuhoavat minut, kertoi surmaaja.

Veli rakensi ovien eteen barrikadeja huonekaluista. 22-vuotias sisko pääsi pakenemaan ja hälytti apua. 17-vuotias sisko piiloutui vaatekaappiin.

Mielentilatutkimuksen mukaan surmaaja sairastaa paranoidista skitsofreniaa. Oikeus totesi 29-vuotiaan syyllistyneen kahteen murhaan ja kahteen murhan yritykseen, mutta rangaistuksen sijaan hänet passitettiin takaisin pakkohoitoon. Oikeus määräsi että mies joutuu maksamaan molemmille sisarilleen ja veljelleen yhteensä yli 76 000 euroa korvauksia kivusta, särystä, henkisestä kärsimyksestä ja oikeudenkäyntikuluista.
Pakkohoito saattaa kestää jopa 15-25 vuotta.


http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1104239

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4523
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Luupää kirjoitti: No, jospa NYT palattaisiin itse asiaan ettei ihan lautamieskamaksi menisi.
Tämän verran asiaa mahtui (pitkään) postaukseesi. :lol:

HM, voisin ehkä tehdä alustuksen tuosta Meskasen tapauksesta, mutta tällä hetkellä ei löydy aineistoa ja aikanikin hieman rajallista.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Priora
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: To Heinä 17, 2008 6:50 pm

Viesti Kirjoittaja Priora »

30-vuotias voi sanoa olevansa tältä sairaudelta suojassa jos ei ole siihen mennessä puhjennut.
No ei nyt ihan näinkään. Lähipiirissä on tapaus, jossa paranoidinen skitsofrenia on puhjennut vasta keski-iässä.

Avatar
Mäsä-Masa
Neuvoja-Jack
Viestit: 579
Liittynyt: Ti Joulu 04, 2007 2:33 am

Viesti Kirjoittaja Mäsä-Masa »

Priora kirjoitti:
30-vuotias voi sanoa olevansa tältä sairaudelta suojassa jos ei ole siihen mennessä puhjennut.
No ei nyt ihan näinkään. Lähipiirissä on tapaus, jossa paranoidinen skitsofrenia on puhjennut vasta keski-iässä.
Minunkin Ruotsissa asuva setäni on tuonkaltainen tapaus, jolla on diagnoitu lievä skitsofrenia vasta keski-iässä, vaikka nuorena oli toki säheltänyt ja sekoillut Vartiotorni-seuran opettamien maailmanloppuvisioittensa kanssa.
"Moon Leka-Veka, soot Mäsä-Masa", sanoi koulutoveri minulle ennen muinoin.

villivadelma
Jane Marple
Viestit: 1072
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 8:14 am

Re: Kirvesmurha Tampereella -05

Viesti Kirjoittaja villivadelma »

Petri Porola on Suomi24:n mukaan päässyt vapaaksi pakkohoidosta.
Tiijäpä tuota sitten.

Toivottavasti pelastuneet siskot ovat pystyneet mahd. hyvin jatkamaan elämää, vaikka suuret traumat ja surut tämä Petri jätti siskoilleen.

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Kirvesmurha Tampereella -05

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Just, no reilut 6 vuotta taisi mennä. Onkohan tämä kotoutettu PItkäniemen kautta?
There are no crimes behind enemy lines

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Kirvesmurha Tampereella -05

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Tällä hepulla on profiilikuvanaan joku AC2 kuva, jos oikein katsoin. Eikös siinä pelissä ole kirveskin. Joo
-ehkä kaukaa haettua, mielenkiintoinen valinta kuitenkin, ehkä hirtehinen huumorintaju. Tiedä sitten kuinka sisaruksia naurattaa.

Vaikea on ollut varmasti sisarusten tie :?
There are no crimes behind enemy lines

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1695
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Kirvesmurha Tampereella -05

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Rezah kirjoitti:Tällä hepulla on profiilikuvanaan joku AC2 kuva, jos oikein katsoin. Eikös siinä pelissä ole kirveskin. Joo
-ehkä kaukaa haettua, mielenkiintoinen valinta kuitenkin, ehkä hirtehinen huumorintaju. Tiedä sitten kuinka sisaruksia naurattaa.

Vaikea on ollut varmasti sisarusten tie :?

wtf? mistä sä tiedät että se on sama porola? täällä lapissa on ainakin 4 petri porolaa ja ne tuskin on ainoat samannimiset..

kaikkea sitä taas puuhataan
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Kirvesmurha Tampereella -05

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Voin toki olla väärässä. Paikkakunta ja kaveripiiri vaan täsmää, mutta pahoitteluni nyt DE jos pahoitin mielesi tai porolan.
There are no crimes behind enemy lines

Mat-Lock
Martin Beck
Viestit: 833
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Kirvesmurha Tampereella -05

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

Uusimmassa Image-lehdessä on ilmeisesti tästä tapauksesta, ja kuinka henkiinjäänyt on ahdistuneena lukenut näitä Minfon juttuja joissa spekuloidaan huumeidenkäytöllä ym.

Vastaa Viestiin