Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

luzer
Remington Steele
Viestit: 207
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2022 8:35 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja luzer »

URSA kirjoitti: Su Tammi 01, 2023 6:06 pm Alkaako kohta taas kaikki alusta, jos Kiinasta ilmaantuu uusi muunnos? Siellä on kuitenkin jatkettu lepakoiden pureskelua vaikka nyt tiedetään zoonoosin vaarat.
niinkuin noin tuhatviisisataa (1500) sivua sitten jo todettiin; niin kauan kuin hallinnot ja who sekä un saavat erityisoikeudet mitätöidä ihmisoikeudet ja lähes rajattoman vallan tavan pulliaisen yli minkä tahansa "laajalle levittäytyvän" pöpön takia (lue pandemian uusi määritelmä)

niin niin kauan saat sinä lukea iltiksestä uusista variaatioista tai ihan ihka uusista pöpöistä

samaa kaavaa on usan hallinto käyttänyt vuosikymmeniä, tosin siellä erityisoikeudet saadaan sotaan ryhtymällä, ja niinkuin todettua, oli trump ensimmäinen pressa hyvään toviin joka ei aloittanut sotia vaan lopetti niitä
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Mutta ne ilkeät twiitit olivat pahempi synti kuin sodat. Trump tosin mokasi pahan kerran koronastrategiansa kanssa, kun neuvonantajat Fauci ja Birx valehtelivat tälle. Jälkimmäinen on jopa kehuskellut tällä kirjassaan ja haastattelussa.

Oikeasti "tutkittu ja turvallinen" ei ole kumpaakaan. Kliinisissä kokeissa esiintulleet vakavat haitat lakaistiin maton alle eli niistä ei koskaan raportoitu valvontaviranomaiselle. Pfizer teki samaa, mistä todisteena mm. 13-vuotiaan Maddie de Garayn kohtalo eli monioireinen liikuntakyvytön. Tyttö ulostettiin kliinisestä kokeesta "mahaoireena" ja vakavat haitat pimitettiin ihmisiltä.

Tässä yhden ex-terveen naisen tarina, Olivia Teseniar. Aluksi pätkä siitä, miten päätutkija (PI) suhtautui osallistujan terveyden romahdukseen, nainen tallensi tilanteen itse. Laki velvoittaa raportoimaan näistä viranomaisille, mutta päätutkija selittelee ettei "tiedä miten moderna summarisoi raporttinsa". Naisen haitoista ei löytynyt kirjausta, vaikka tutkija kertoi tämän tehneensä:


Modernan mRNA-kokeen osalllistujan kohtalo, hän kertoo miten aluksi tuli neurologisia oireita, olkapää oireili, sitten kohta leikattiinkin imusolmukkeita ja nyt hänellä on kamalien ihooireiden lisäksi aggressiivinen syöpä (T-solulymfooma eli imukudossyöpä), johon ei ole parannuskeinoa, sitä voi ainoastaan yrittää jarruttaa.

Naisen muutenkin poikkeuksellinen syöpä on kuitenkin edennyt kuukausissa siihen asti, mikä normaalisti kestäisi kymmeniä vuosia. Koko tarina alkaa noin kohdasta 44 minuuttia (varoitus, ei herkille!):
https://thehighwire.com/watch/
(Jakson numero on 300, jos tuo linkki "vanhenee".)

Syöpien takana on ilmeisesti yhdistelmä T-soluimmuniteetin lamaamista ja elinten piikkiproteiinikuormitusta. Lamaaminen piti rakentaa injektioon (pseudouridiinia RNA:na käyttäen), jotta keho ei näkisi vierasta proteinia vihollisena ja aiheuttaisi valkosolujen aktivoitumista. Tästä syystä monet sairastuvat koronaan ja moneen muuhun tautiin noin viikon sisällä injektiosta. Vartijasolut olivat unessa, kun ne olisivat muuten reagoineet vieraaseen elementtiin.

Mikäli imusolmukkeissa oli tuntemuksia, se todellakin tarkoitti että "rokote toimii". Hieman nurinkurisesti, kuten kaikki muukin ironisen injektion ominaisuudet.

Miksi valkosolulymfooma? Piikkiproteiinin tiedetään infektoivan T-soluja, ihan kuin HI-viruskin ja nyt ihmisten eri elimet ohjelmoitiin tuottamaan tätä luonnottomia määriä. Tulette kuulemaan vielä miten mielipuolinen idea oli injektoida omikronin piikkiproteiini osaksi kehoa, kun tartunta ei kykene sitä tekemään. Se ei kykene menemään itse vereen, koska terveehkön ihmisen limakalvojen immuniteetti estää. Amerikkalaisten bivalentti testattiin kahdeksalla hiirellä, jotka nekin tosin tapettiin. Vaikutukset veren hyytymiseen jäivät siksi ihmiskoekaniinien huoleksi.

Viranomaiset salasivat myös LNP-alustan todellisen luonteen eli ne ovat transfektantteja, kuljettavat elementtejä solujen sisälle. Tässä todiste miten aussiviranomaiset salasivat tämän kohdan tietopyynnöllä saadusta dokumentista. Miksi nämä mustatut kohdat kerrotaan vasta, kun populaatio on injektoitu? Ketjussa useampi viesti:

FOI-dokumentti kertoo sen, mikä on jo tiedossa: Viranomaiset valehtelevat ja heidän rokote on oikeasti LNP-alustalla toteutettu RNA-geeniterapia.

Tämä kohta salattiin alkuperäisessä FOI-dokumentissa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7472
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Sama Iltalehden toimittaja, joka pakonomaisesti kirjoitti maskeista ja koronarokotteista, niin vähemmän yllättäen taas ilman mitään kriittistä otetta vaatii edelleen maskien käyttöä.
Uusin koronaviruksen variantti leviää huippuvauhtia – professori suosittelee ruuhkabusseihin maskin käyttöä

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... f0eac5e433
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7472
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ma Tammi 02, 2023 5:48 pm Oikeasti "tutkittu ja turvallinen" ei ole kumpaakaan. Kliinisissä kokeissa esiintulleet vakavat haitat lakaistiin maton alle eli niistä ei koskaan raportoitu valvontaviranomaiselle.
Isona ongelmana voi pitää myös valtamedian toimintaa, jossa ei ole ollut pienintäkään kriittistä otetta näitä asioita kohtaan missään vaiheessa.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

holmesin haamu kirjoitti: Ma Tammi 02, 2023 7:38 pm Isona ongelmana voi pitää myös valtamedian toimintaa, jossa ei ole ollut pienintäkään kriittistä otetta näitä asioita kohtaan missään vaiheessa.
100% samaa mieltä. Näiden toiminta on selvästi kansainvälisesti koordinoitua, kun vasta nyt on pieniä merkkejä rehellisyydestä. Miksi yle ei uutisoinut nuoren sairaanhoitajanaisen terveyden romahtamisesta tuoreeltaan?
yle kirjoitti:10.12.2022 20:04

– Olisi ihan kiva saada elämä takaisin.

Näin kuvailee tuntojaan kolmekymppinen Minna, joka on saanut harvinaisen voimakkaita haittoja koronarokotteesta.

Yle kertoi Minnasta ensimmäisen kerran toukokuussa 2021. Tuolloin hän sai kaksi rokoteannosta kolmen viikon välillä toisistaan. Molemmat aiheuttivat jo tuolloin voimakkaita oireita, kuten käsien, selän ja niskan vapinaa.

Sitten, kesän ja syksyn aikana, Minnan oireet pahenivat merkittävästi.

Tällä hetkellä ne ovat niin voimakkaita, että hänellä on apunaan pyörätuoli ja henkilökohtainen avustaja arjesta selviämiseen.

Terveydenhuollossa työskennellyt Minna ei ole enää työkykyinen, sillä hän ei jaksa kävellä pitkiä matkoja eikä käsien hienomotoriikka toimi.

Minna painottaa, ettei ole rokotevastainen. Hän haluaa kertoa oireistaan siksi, että mahdollisesti muille samanlaisia oireita saaville olisi aiheesta tietoa.
//
https://yle.fi/a/74-20007969
On todella ikävää, että injektion vammauttamat joutuvat taistelemaan. Muistamme, miten kuukautishäiriötkin olivat psykologisia oireita, kunnes ei enää ollutkaan. Samaa on myös muiden oireiden kanssa. Tavallaan ymmärrettävää, sillä uusi teknologia, joka oli täysin puutteellisesti tutkittu ja perimälläkin on näiden kanssa tekemistä.

Vakavat haittavaikutuksen eivät ole harvinaisia, eivätkä ohimeneneviä. Rokotekuolemat menevät koko ajan ohi, koska tätä ei pidetä edes mahdollisena, eikä nähdä moninaisia haittamekanismeja, vaikka tietoa näistä olisi. Histopatologisia tutkimuksia ei tehdä, joilla voisi todeta injektiolähtöisen piikkiproteiinin. Kemiallisella värjäyksellä voidaan mikroskoopissa todeta, että onko vaurioituneessa kudoksissa piikkiproteiinia ilman ydintä (mitä kehot on koodattu geneettisesti tuottamaan).

Piikkiproteiinin kavala ominaisuus on kyky tuhota endoteelisoluja, eikä sitä edes huomaa, koska tästä ei aiheudu kipua. Sitten oletkin jo kuollut. Tässä taas yksi todennäköinen uhri, joka ei yleensä kuole sydäriin. Nyt näitä tapahtuu jatkuvasti:

Shaheed eli marttyyri.

Valtamedia ei vieläkään uutisoi ja kysy mistä äkkikuolemien määrän kasvu johtuu.

Haluan korostaa, että endoteelisoluja ja T-soluja tuhoava ominaisuus olisi myös tartunnan piikkiproteiinilla, mikäli sitä pääsisi suuria määriä verenkiertoon. Sitähän tapahtui osalle vielä deltan aikaan, vaikka yleensä se jäikin limakalvojen puolustuskyvyn estämäksi. Nyt suuri ja pitkäkestoinen kuormitus varmistettiin opettamalla elimet tuottamaan näille vierasta proteiinia, eikä off-kytkintä ole.

Se "tukeva immuunivaste" tulee todella kalliiksi, eivätkä vasta-aineet ole oletusarvoisesti hyvä asia. On hämmästyttävää miten lääkärit eivät ymmärrä ettei vasta-aineiden määrän laskeminen ei kerro siitä, miten ihminen selviää virustaudista, eikä tätä tulisi edes tavoitella viruksen toksisimmalla osalla.

Olen päätynyt siihen tulokseen, että iso osa lääkäreistä ovat joko ei-kovin-viisaita suorittajia tai sitten vaan pelkäävät elinkeinonsa vuoksi, koska injektiovastaisuus on terrorismin veroinen synti. Tämä siksi, että he pitävät misinformaationa tai ovat vaiti todella merkittävästä misinformatiosta. Tässä eräs kooste, heitä ei sensuroitu tai mustamaalattu valtamediassa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Valtamedian toimittajista. Alkaa tuntua siltä, että vaikka kaikki muut toimittajat kuolisivat yllättäen, se viimeinenkään ei kyselisi mitään. ABC menetti viikon sisään kaksi nuorta tuottajaa "kuoli yllättäen" keissinä. ABC:lla oli injektiopakko, jos halusit pitää työsi.


Jos et näe ongelmaa ja salailua, on oma häpeäsi. Vaikuttaa siltä, että osassa satseista on ollut todella pahat koktailit. Tämä äkkikuolemien tahti ja niiden hyväksyminen "uutena normaalina" ei todellakaan ole normaalia. Joko infektio tai injektio tappaa näitä.

FOI-rapotti Australiasta todistaa, että osassa tappavia eriä oli pahoja merkkejä epäpuhtauksista, mutta he jatkoivat niiden injektoimista. Tässä ketju aiheesta, mikä todistaa myös sikäläisten TGA-viranomaisten salailusta.


Ovat salanneet myös lasten kuolemia, kertovat FOI-raportit.


Miksi vanhemmille ei kerrota, että lapsi voi kuolla injektioon, mistä tämä ei edes voi hyötyä?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Suomi ei ole yksin terveydenhuollon kapasiteetin ylittymisen kanssa. UK:ssa arvioidaan kuolevan joka viikko 300-500 ihmistä, koska näitä ei ehditä hoitaa. Myös sairaankuljetus on limitissä. Flunssa ja korona riivaa, henkilökunta ei riitä. Kannattiko injektiovaatimus aineella mikä ei toimi kuten kerrottu ja nyt osa siksi poissa töistä? Rahaa riittää kuitenkin ulkomaille ja maahan virtaaville pakoloisille.
https://www.thetimes.co.uk/article/a-e- ... -g5kpxdpd6

Joskus loistavana pidetty NHS on vajonnut kommunismin takia maanrakoon ja omia kansalaisia ei ole resursseja hoitaa, koska rahat täytyy lähettää ulkomaille. Tuon uutisen ulkopuolelta, että nuorten brittien työkyky on romahtanut ja mt-ongelmat lisääntyneet merkittävästi koronan jälkeen.

Kuulostaako tutulta? Ihminen ei ole kone, pelottelulla, sosiaalisella eristämisellä, sekä muilla pandemiatoimilla on seurauksensa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Pato alkaa murtua Japanista. Prof. Fukushima tuli ulos noin kuukausi sitten kulttuuri huomioiden erittäin vahvasti esittäen huolensa injektioiden haitallisuudesta ja nyt kaksi muuta rohkeaa professoria seuraavat. Kertovat mm. että injektoidut ruumiit ovat olleet epänormaalin kuumia ruumiinavauksessa ja vakavien haittojen määrät ovat todella suuria.

Katso lisää ketjusta:

Se helvetin piikkiproteiini, mitä kehot koodattiin tuottamaan:
"“Spike proteins are locally suppressing the immune system,” Sano told reporters. “As a result, the spike proteins facilitate in reactivation of the herpesvirus.”

The process of the spike proteins degrading in the immune system prompts inflammation throughout the body that also leads to blood clots, Sano concluded.

“The function of the spike proteins to produce adverse reactions is formation of blood clots,” Sano explained. “And even worse, spike proteins can also locally induce inflammation.”

Agreeing that a suppressed immune system makes someone more vulnerable to infection, Sano went on to say, “I don’t know if I should say this, but it has been found that vaccinated people are more likely to get coronavirus than unvaccinated people.”

Sometimes, things that are not good are introduced into the human body. Vaccination may cause our overall immune system to fail to fight against such bad things,” he warned."


Tässä vielä se professori Fukushiman voimakas ulostulo maansa johtajille:
https://rumble.com/v1ygpwn-you-idiot-dr ... ealth.html
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kuten olen aiemminkin monin tavoin osoittanut, niin kyseessä on kokeellinen geeniterapia, vaikka thl-henkilöt puhuvatkin rokotteesta.
mRNA geeniterapiat ovat lancetin mukaan menestys.jpeg
mRNA geeniterapiat ovat lancetin mukaan menestys.jpeg (55.95 KiB) Katsottu 6036 kertaa
https://www.thelancet.com/journals/ecli ... 2/fulltext

Jos et vieläkään tunne oloasi huijatuksi ja veresi ei kiehu, veresi on hyytymässä.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ti Tammi 03, 2023 10:49 am Pato alkaa murtua Japanista. Prof. Fukushima tuli ulos noin kuukausi sitten kulttuuri huomioiden erittäin vahvasti esittäen huolensa injektioiden haitallisuudesta ja nyt kaksi muuta rohkeaa professoria seuraavat. Kertovat mm. että injektoidut ruumiit ovat olleet epänormaalin kuumia ruumiinavauksessa ja vakavien haittojen määrät ovat todella suuria. //

Tässä vielä se professori Fukushiman voimakas ulostulo maansa johtajille:
https://rumble.com/v1ygpwn-you-idiot-dr ... ealth.html
Omikron ei kohtele Japania nätisti, kun menivät injektoimaan aggressiivisesti. Toivottavasti aalto on todella menossa edes alaspäin, vaikka ne eivät enää lähelle nollaa menekään. Japanilla ja Suomella on paljon yhteistä väestörakennetta ja aurinkoa ajatellen.
Japanin koronakuolema-aallot.jpg
Japanin koronakuolema-aallot.jpg (19.78 KiB) Katsottu 6023 kertaa
Ylikuolleisuuskin saatiin lopulta räjähtämään:
Myos Japanin ylikuolleisuus lopulta rajahti - taman takia professorit varoittavat.jpg
Myos Japanin ylikuolleisuus lopulta rajahti - taman takia professorit varoittavat.jpg (22.24 KiB) Katsottu 6023 kertaa
Eikö olekin erikoista, että samat ihmiset jotka haluavat vähentää ihmisten määrää radikaalisti ovat nyt sekä huolissaan että vastuussa ihmisten elämistä? Sattumaa toki vain.


Älkää ottako yhtäkään enää. Keholla on uskomaton kyky toipua ja pelossa ei kannata elää. Virus on käynyt yli 99% meistä jo läpi ja täälläpä olemme. Kuolleiden keski-ikä oli aluksi suurempi kuin eliniän ennuste...
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Yritän varoittaa ihmisiä kaikella energiallani, että toistuvaan boostaamiseen sisältyy riskejä, mikä on käytännössä pyyhkinyt pois jo joidenkin ihmisten immuniteetin. Elimistö näyttää kehittävän eräänlaista vasta-aineiden vasta-ainetta etenkin boosteroinnin jälkeen. Tämä on taatusti eräs merkittävistä tekijöistä ylikuolleisuuden takana. Perehdy tähän, mikäli välität mistään. Tässä yhdistyy jo kliiniset havainnot teoriaan, joten kyse ei ole enää "rokotevastaisesta propagandasta" tai kauhukuvia luovasta tieteestä - perehdy näihin, saatat voida pelastaa jonkun hengen!

Kun luen tätä tapahtuvan mm. USA:ssa, Japanissa, UK:ssa, Ruotsissa ja Saksassa, niin tätä täytyy tapahtua myös Suomessa eli aggressiiviset syövät kiihtyvät boosteroinnista (sydänvauriot erikseen). Kuuntele syöpien parissa työskentelevän professorin viesti havainnoista ja lue joitakin muitakin viestejä ketjusta, niin huomaat mitä tapahtuu:


Tässä käydään läpi kolme eri tutkimusta, mitkä selittävät tieteellisesti mittaroiden mitä immuniteetille tapahtuu toistuvan injektoinnin seurauksena:
Kuin Hanksin elokuvasta Philadelphia, nyt vuosi on 2023 ja tämä ei johdu HI-viruksen tuhoista.
Kuin Hanksin elokuvasta Philadelphia, nyt vuosi on 2023 ja tämä ei johdu HI-viruksen tuhoista.
Ihmisten immuunijarjestelmat ovat pulassa boosteroinnin jalkeen - elimisto kehittaa vasta-aineiden vasta-ainetta, kertovat tutkijat.jpg (50.99 KiB) Katsottu 5948 kertaa
https://arkmedic.substack.com/p/philadelphia-2023
(Älä ota pseudonyymin asiantuntijan sanaa faktana, vaan lue tutkimukset ja kuuntele myös muita, jotka löytyvät linkistä.)

Ikävää jakaa näitä "mustia pillereitä", mutta en voi olla hiljaa, kun läheisenikin on saatettu tälle alttiiksi ja tuntuu uskomattomalta, että valtaosa ns. asiantuntijoista pysyttelee katastrofista vieläkin hiljaa. Vain rohkeimmat ovat tulleet ulos, mutta sitäkin painavammin. Onneksi määrä kasvaa koko ajan ja twittersensuuri murtui. Tuntuu kauhealta ymmärtää, että X-files jakso vuosien takaa onkin nyt osalle meistä totta, siinä pyyhittiin vastustuskyky rokotteella.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
luzer
Remington Steele
Viestit: 207
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2022 8:35 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja luzer »

itse pysyttelisin kaukana injektoiduista, ainakin pari kolme viikkoa
Avatar
Taakibörsta
Harjunpää
Viestit: 311
Liittynyt: To Touko 11, 2017 3:21 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Taakibörsta »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ti Tammi 03, 2023 4:36 pm tuntuu uskomattomalta, että valtaosa ns. asiantuntijoista pysyttelee katastrofista vieläkin hiljaa. Vain rohkeimmat ovat tulleet ulos, mutta sitäkin painavammin. Onneksi määrä kasvaa koko ajan ja twittersensuuri murtui. Tuntuu kauhealta ymmärtää, että X-files jakso vuosien takaa onkin nyt osalle meistä totta, siinä pyyhittiin vastustuskyky rokotteella.
Valtavan määrän tietoa ja tutkimuksia olet tänne postaillut, kiitokset siintä. Tuossa kun pohdit että valtaosa "asiantuntijoista" on hiljaa tuli mieleen kun ylintä valtion johtoa myöten mukaan lukien kaikki terveys viranomaiset mediasta puhumattakaan ovat lobanneet kaikin voimin korona rokotteita kansalle niin kaikilla heillä kynnys myöntää virhettä tapahtuneeksi on varmasti täysin ylitse pääsemätön.

Toivottavasti jonain päivänä rokotteiden haitoista voitaisiin keskustella avoimesti. Kaikki data jota tipoittain tuntuu ulos tulevan viittaa siihin että nyt on kyseessä kokoluokkaa isompi juttu kuin aikanaan sikainfluessa rokotuksissa kävi, jotka sitten hyvin nopeastikin vedettiin pois jakelusta.

Hyvä asia toki on nyt se että monessa maassa ollaan pikku hiljaa hiljaisuudessa luovuttu massa rokotuksista. Tästä hyvänä esimerkkinä eu:n jalomielinen tarjous kiinalle lähettää ilmaiseksi mrna rokote ylijäämää, johon kiina ei edes vaivautunut vastaamaan :lol:
Taitaa käydä niin että nuo ylijäämä rokotteet vanhenevat varastoihin. Lääkeyhtiöthän ovat noista jo rahansa pois saaneet.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Taakibörsta kirjoitti: Ti Tammi 03, 2023 10:37 pm Valtavan määrän tietoa ja tutkimuksia olet tänne postaillut, kiitokset siintä.
Ole hyvä Tb! Olenkin motivoinut itseäni sillä, että riittää jos yksikin ottaa opikseen ja näen toisaalta lukijamääriä sekä sen, että kovasti hiljaiselta on "luota tuoteeseen"-kuorossa tänä vuonna ollut, kun tieteellinen prosessi on vasta päässyt kunnolla käyntiin kokeen edistyessä.
Toivottavasti jonain päivänä rokotteiden haitoista voitaisiin keskustella avoimesti.
Tästä on lukemieni tutkimusten ja kliinisten löydösten valossa tulossa sellainen paskamyrsky kaikille, että keskustelijoista tulee olemaan pulaa, mutta aiheita tulee kyllä riittämään. Toivotaan, että useimpien kehot toipuvat, mutta nuo tuoreet boostaustiedot vasta-aineista olivat niin musertavia, kun samaan aikaan lukee mitä asiantuntijat näkevät ja läheiseni ovat täyteen pumpattuja, joten vahingonilostakaan ei voi nauttia.

Nyt tennis-Marttina otti tuplasyövän, rinta+kurkku. Saamme nähdä miten aggressiivisia ovat, mutta ennuste keuhkosyövälle on aina huono. Tämä liittyy mitä ilmeisimmin juuri tuohon, mistä aiemmin kirjoitin - T-soluimmuniteetti on alkaa olla monelta taputeltu. Itse odotin, koska olin tietoinen luonnollisesta immuniteetista ja synnyinkin rokottamattomana. Eikä tautiakaan ole vielä tullut, tosin oletan käyneeni sen läpi oireettomana (nikotiini ACE2-reseptoreissa ja d3-vitamiinia terveelle immuniteetille.)
Martina. Kommunistisesta maasta.
Martina. Kommunistisesta maasta.
Screenshot from 2023-01-03 22-42-00.jpg (31.87 KiB) Katsottu 5785 kertaa
https://www.cbsnews.com/news/martina-na ... at-cancer/

Martina naureskeli -21 amerikkalaisia tyhmiksi, kun eivät jonottaneet kokeelliselle piikille, mistä puuttui tutkimustieto ja muualla olisi kuulemma ollut kovempi imu piikille. Muistan kuulleeni varoituksia, että pitää odottaa 2-7 vuotta, jotta vaikutukset tulevat selväksi ja nyt on parisen vuotta kohta taputeltu.

Tyhmyys ja kulttimainen käytös pitänee huolen siitä, ettei Marttina ikinä saa tietää miksi hänestä tuli syöpä.
Kaikki data jota tipoittain tuntuu ulos tulevan viittaa siihin että nyt on kyseessä kokoluokkaa isompi juttu kuin aikanaan sikainfluessa rokotuksissa kävi, jotka sitten hyvin nopeastikin vedettiin pois jakelusta.
Kyllä. Tällä kertaa kyseessä oli US-puolustusministeriövetoinen operaatio (covid-19 countermeasures). En tiedä mitten asia EU:ssa meni läpi, ihmettelen kyllä ilmeistä petosta markkinoinnissa, kun testaamaton geeniterapia myytiin rokotteena.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
MikaK
Theo Kojak
Viestit: 1109
Liittynyt: Ke Syys 18, 2019 9:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja MikaK »

Jänniä nämä salaliittoteoreetikot. Ilmeisesti heidän mielestään syöpiä ja äkkikuolemia ei ollut lainkaan ennen korona-aikaa. Niitä ei vaan nostettu niin tapetille. Nyt he sen sijaan ovat ryömineet koloistaan ja jokainen poikkeuksellisen kuoleman kokenut ihminen oli vain rokotteen syy. Kyllä asialleen omistautuneita hörhöjä sitten riittää jos uskoo kaikkea mitä internetiin suolletaan. :lol:

Kannattaa lukea vaikka Dr Leoniardin teesejä joissa painotetaan että T-solujen menetykseen syynä on itse koronainfektio. Meidän tulee suojella myös lapsia tartunnalta kaikin keinoin, myös rokottein.

https://web.archive.org/web/20221201092 ... -Immunity/
Vastaa Viestiin