Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolema oli mm. törkeä kuolemantuottamus - 7 v 9 kk ja 3 v 7 kk vankeutta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 626
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

Ludmina kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 9:45 am Ensimmäisenä tuli mieleen tuosta sisaruksen puolustelusta, että ehkä hän on uskonut kaikki ruhjeet ja mustelmat syntyneen kun lapsi on ollut villi.
Mutta missä ladossa hän asuu kun sisko on pidätettynä epäiltynä murhasta, johtuen suuresta ulkoisien merkkien syistä?!?
Hän on pettänyt lapsen. Ei ole ollut turvallinen aikuinen lapsen elämässä. Kuinka usein hän muuten on nähnyt lasta? Se että on niin sanottu lähipiiri johon kuuluu paljon ihmisiä ei tarkoita että nämä läheiset oikeasti ottaisivat lasta hoitoon ja yö-kylään.
Monella on sellaiset isovanhemmat etteivät ne ota lapsenlapsia yö-kylään kuin kerran tai kahdesti vuodessa.

Toivottavasti olen väärässä mutta itselle syntyi heti fiilis että potkulaudalla hakattu lasta ja sitten sanottu vaan että lapsi oli potkulauta onnettomuudessa.
Voihan se olla että heidän suvussaan on vielä ”normaalia” vähän kovakouraisemmin kasvattaa, tukistaa ja läpsiä. Että se on heille ihan normaalia.
Ei kaikki perheet ja suvut ole hyviä ja noudata lainmukaisia kasvatus-keinoja.
Olen samaa mieltä. Lapsihan suojelee vikaan asti vanhempiaan yleensä eikä kerro kaltoinkohtelusta kenellekään.
En tiedä millaisia vammoja pahoinpitely lapseen tekee, kun en sitä harrasta, mutta uskoisin, että ei niistä aina isoa jälkeä jää jos ne alkavat jollain kädestä retuuttamisella, tukistamisella, läpsäisyllä, töytäisyllä, henkisellä väkivallalla, tuuppimisella ja vaikka lyönneinkin. Toki sekin on yleistä, että henkirikokseen kuolleelta lapselta löytyy jopa vanhoja murtumia 😭 Että kyllä osa saattaa kokea tosi rajuakin väkivaltaa ennen kuin asia tulee ilmi.

Mutta luulisin lapsen kaltoinkohtelun alkavan jotenkin kevyesti ja raaistuvan koko ajan ja ihan hyvin ne varmmat voidaan saada selitettyä tapaturmalla.

Nyt lapsi tutkitaan perin pohjin ja siihen pitää valmistua että sieltä voi löytyä jopa noita vanhoja murtumia.
Vivienne
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Ke Heinä 01, 2020 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Vivienne »

En löydä instasta velipuolen profiilia. Poistettu?
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 626
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

Vivienne kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 10:26 am En löydä instasta velipuolen profiilia. Poistettu?
https://instagram.com/tursimm?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ei ole poistettu. Stooreissa ulostulo.
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2441
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Helmie kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 10:05 am Toivottavasti pojan lähipiiri saa oikeanlaista kriisiapua, ja ottavat sitä vastaan. Oletetun enon viesti kuulostaa siltä, että shokissa on, tietenkin, ymmärrettävästi. Hyvältä ei kuulosta se, että on lukenut netistä spekulointeja yms. tapaukseen liittyen. Voi olla iso pudotus jos totuus pojan kuolemasta on niin karua kuin annetaan olettaa.

Shokki tekee varmasti ihmeitä. Minun omaiseni ei ole näin karmivaan (epäiltyyn) henkirikokseen syyllistynyt, ja todellakin olisi vaikeaa sanoa miten tietyssä shokkitilassa tapahtuneeseen reagoisin. Silti mielestäni on hyvä valmentaa itseään siihen, että ihan hyvin joku omainen tai läheinen voi joskus syyllistyä vakavaan rikokseen, yllättäen tai vähemmän yllättäen. Itse inhoan sellaista "Ei meidän Maija mitään tuollaista tekisi!!!"-ajattelua.
Asia on varmaankin juuri näin.
Menee ehkä tovi tajuta, että Muusa itse on näiden heille kerrottujen "faktojen" lähde. Näkikö kukaan muu (perheestä) potkulautaonnettomuutta tai mahdollisia muitakaan tilanteita, jotka mahdollisten aiempien vammojen synnystä on heille kerrottu? Tuskinpa vaan. Todenperäisempää tietoa Muusan käytöksestä lasta kohtaan saadaankin vähän vieraammilta, kuten naapureilta ja satunnaisilta silminnnäkijöiltä, koska heille Muusa ei ole jaksanut, eikä pystynyt vastaavaan esitykseen. Sukulaisille ja kavereille lyhytaikaisissa ja harvemmissa tapaamisissa on mahdollista esittää kunnon äitiä, samoin somessa.

Ruuminavauksen tulokset ja muu aikanaa julki tuleva tieto varmasti tukkii turvat ja nämä nykyiset avautumiset alkavat tuntua helvetin noloilta. Murhasta ei vangita heppoisin perustein. Murhan kriteerit ovat kuitenkin suunnitelmallisuus tai erityisen julma ja raaka tekotapa. Potkulaudalla kaatumisesta syntyvät vammat on helppo sulkea pois.
Vivienne
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Ke Heinä 01, 2020 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Vivienne »

Todellakin toivon että juttu menisi näin kuin veli kirjoituksessa avautuu. Ihan jo lapsenkin kannalta. Nukahtaminen ikiuneen väkivallan sijasta..

Pahalta tuntuu tämän pienen lapsen puolesta sama miten asiaa pyörittelee.
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2441
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Sattumaa vai ei, Ilta-Sanomissa on juttu toipuneesta päihdeäidistä.

https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000009633990.html
Inkeroinen lähti huumereissuille ja jätti tyttärensä ystävälleen hoitoon. Tilanteesta tehtiin lastensuojeluilmoituksia, mutta päihdeongelmainen äiti sai pidettyä lapsensa huoltajuuden.

– Sossu otti yhteyttä, selitin kamapäissäni ummet ja lammet ja sain ilmoitukset selvitettyä puhumalla. Lapsi oli heitteillä ja mä missä milloinkin, Inkeroinen sanoo ihmetellen sitä, miten helppoa lastensuojelun vedättäminen oli.
Tuskinpa tämä Muusakaan viihtyisi jauhoa nokkaan vetävän tyypin kanssa, jos ei itsekin käyttäisi. Päihdeongelmainen on taitava valehtelemaan. Onhan hän voinut onnistua kusettaamaan sukulaisiaankin aikalailla. Varsinkin, jos on pyytänyt ja saanut heiltä rahaa milloin mihinkin, on ollut vahva motiivi salata päihteily ja lapsen huono kohtelu, jottei rahahanat mene kiinni. Aika pitkälle se onnistuukin, jos tapaamiset ovat aika lyhyitä tai suhteita ylläpidetään somen kautta.
Väkivaltaa paennut

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Väkivaltaa paennut »

Aihetta sivuten:

Lastensuojelua puolustetaan usein vedoten resurssipulaan.

Todellisuudessa aiheettomiin, kiusaamis- ja vainotarkoituksissa tehtyihin ilmoituksiin reagoidaan kuitenkin ripeästi määräajan puitteissa ja sosiaalipäivystyskin iltaisin ja viikonloppuisin päivystysaikana viipymättä.

Lastensuojeluilmoituksia saa ja lastensuojelun kehoittamana tehdäänkin nimettöminä, eivätkä ne lähtökohtaisesti sisällä edes perustietoja, kuten esimerkiksi minkälainen huoli itse lapsesta on herännyt ja millä perusteilla ja miten sekä mikä on ilmoittajan suhde lapseen ja koska ja minkälaisissa tilanteissa ilmoittaja on lasta seurannut. Perättömissä ilmoituksissa fokus on nimenomaan aikuisessa, josta tyypillisesti esitetään mielenterveyteen tai elämänhallintaan liittyviä vakavia, halventavia syytöksiä siitäkin huolimatta, että terveyteen liittyvä diagnostiikka tulisi jättää alan ammatilaisille. Ilmoittajalta itseltään ei vaadita väitteille perusteluja eikä kyseenalaisteta motivaatiotaustaa jakaa toisen ihmisen väitettyjä terveystietoja, mutta sitä vastoin ilmoituksen kohde joutuu puolustautumaan usein hyvin hyökkääviä työntekijöitä ja heidän kuulustelujaan vastaan. Hyvin haastavaa on esimerkiksi esittää todisteita sairauksista, joista ei koskaan ole kärsinyt ja joita näin ollen ei ole diagnosoitu, mutta ei myöskään luonnollisesti löydy dokumentaatiota siitä, ettei kärsi harhaisuudesta, skitsofreniasta tai ole psykoottinen - vai kuinka monelta teistä löytyvät lääkärin lausunnot monipuolisesti kaikesta siitä, mistä ette kärsi? Ehdottomasti lähtökohtaisesti ilmoituksen kohteeseen suhtaudutaan lastensuojelussa kuitenkin kuin pahantekijään, kuin syylliseen ja järkytys, itkuisuus ja epäusko käännetään häntä vastaan. Tunteet ovat usein sitä enemmän pinnassa mitä kauemmin kiusaaminen ja/tai vainoaminen on kestänyt ja kuinka moninaisia muotoja se on saanut.

Poliisi jättää perättömät lastensuojeluilmoitukset kunnianloukkauksena tutkimatta vedoten siihen, että normaalin elämänkokemuksen perusteella työntekijät tunnistavat ne. Jokainen uhriksi joutunut tietää, ettei se pidä paikkansa. Yksikään viranomainen ei näe, kuinka kiusaamistarkoituksessa tehdyt ilmoitukset ja niiden seuraukset kunnolliselle ja tunnolliselle vanhemmalle vahingoittavat myös lasta/lapsia samaan aikaan kun ne vievät resursseja auttaa oikeasti hädänalaisia, kuten näitäkin perheitä keskittymällä ilmoittajan toiminnan rankaisemiseen uhrin ahdistelun sijaan.

Suomalainen lastensuojelu ei todellakaan toimi. Toki on vaikeassa työssä helpointa keskittyä väärin perustein ja valheellisesti syytettyjen kilttien vanhempien kuulustelemiseen, ojentanmmiseen ja nuhteluun kuin selvitellä mm. pelottavien päihdeperheiden ja persoonallisuushäiriöisten tilanteita, joissa oman siviilielämänkin turvallisuus voi tulla uhatuksi. Lisäksi voi sitten hyvällä omatunnolla vedota kiireisiin ja osoittaa töitä tehdyn.

https://showcase.laurea.fi/blogiarkisto ... -lapselle/
Mitukka
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Su Kesä 11, 2023 6:39 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Mitukka »

Harmillista että velipuolen vanhassa kuvassa löytyy #helppookulapsenlyöminen , varmaan sattumaa mutta jotenkin ikävää ja ironista.
Avatar
K9Wifey
Martin Beck
Viestit: 807
Liittynyt: Pe Loka 02, 2020 11:20 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja K9Wifey »

Mitukka kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 11:30 am Harmillista että velipuolen vanhassa kuvassa löytyy #helppookulapsenlyöminen , varmaan sattumaa mutta jotenkin ikävää ja ironista.
Ohhoh :shock:

Täällä puhutaan mustelmista, ruhjeista, kuhmuista. Entä jos lapsessa on ollutkin pistojälkiä, mikä tekisi tästä keissistä yhä surullisemman. Kuuntelin juuri yhden podin, jossa juuri 4-vee murhattiin veitsellä (velipuoli) niin tuli tämäkin keissi mieleen. Siitä siis tuo speku, en ole mistään lukenut...
It's mind over matter. I don't mind and you don't matter!
Allie
Lauri Hanhivaara
Viestit: 121
Liittynyt: La Joulu 10, 2022 9:01 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Allie »

VastarannanKiiski kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 11:02 am Tuskinpa tämä Muusakaan viihtyisi jauhoa nokkaan vetävän tyypin kanssa, jos ei itsekin käyttäisi. Päihdeongelmainen on taitava valehtelemaan.
Tuli vaikutelma siitä jonkun silminnäkijähavainnosta viime viikolta bussissa, että aineista on ollut akuutti tarve. Tai rahasta niihin. Kun äiti huusi värikkäin sanakääntein jutustelevaa lastaan olemaan hiljaa, kun itse takoo puhelintaan apinan raivolla. Tuskin ollut laittamassa someen, että muksun kanssa tässä uimaan menossa tms. Olikohan piankin tämän jälkeen kun sattui tämä potkulautatapaturma..
July
Remington Steele
Viestit: 232
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 7:31 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja July »

Destiny kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 12:11 am Tämä pari on jakanut TikTokissa huumesekoiluaan, joten eno on varmasti somekäyttäjänä tiennyt missä olosuhteissa lapsi elää.
Mikä näiden tiktok on?

Lainausta lyhennetty
-NILS-
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Poliisi tutkii 4-vuotiaan lapsen kuolemaa Joensuussa, huoltajat otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Skloddi kirjoitti: Pe Kesä 09, 2023 4:27 pm
LENI kirjoitti: Pe Kesä 09, 2023 4:11 pm
Millavaan kirjoitti: To Kesä 08, 2023 7:27 pm Sekin tuli mieleen että jos tällä muusalla on uusi kumppani ollut joka nyt pidätettynä koska vain toinen on lapsen huoltaja, niin jos se on tän lapsen pahoinpidellyt.
En ylläty et naisia puolustellaan, koska eihän ne mitään ikinä`?
Tässä tapauksessa isäpuoli on julkisuudessa kerrotun mukaan ollut kamppailullajeista kiinnostunut tappouhkauksistakin tuomittu pikkurikollinen ja äiti rikosrekisteriltään puhdas. Toki äiti voi olla yhtälailla syyllinen lapsensa tappoon tietysti.

Rivien välistä on mielestäni voinut lukea, että lapsi on ehkä ollut jo jonkun päivän kuolleena ennen asian paljastumista. Voisiko olla niin, että äiti tai isäpuoli on tuohduksissaan lapsen tappanut, minkä jälkeen vanhemmat ovat yksissä tuumin yrittäneet lavastaa kuoleman tapaturmaksi? Paikalle hälytetty hoitohenkilökunta on kuitenkin heti haistanut lapsen mainituista monista vammoista, että kyse on jostain muusta.

Toinen vaihtoehto voisi olla, että toinen vanhemmista on tappanut lapsen vahingossa tai tarkoituksella, ja toinen parisuhteessa on niin alisteisessa asemassa, että ei ole uskaltanut tai voinut tehdä mitään.

Kolmas ja pahin vaihtoehto on tietysti se, että pojan olot ovat olleet kuin Vilja-Eerikalla, ja hän on joutunut "vanhempiensa" tai toisen vanhemman pitkäaikaisen kidutuksen ja kiusanteon kohteeksi, kunnes homma on mennyt lopulta yli ja henki lähtenyt...
Vastaan sinulle, koska kommentointisi vaikuttaa (lähes) maltillisimmalta ja inhimillisimmältä, monien raivopäisesti, ja usein vieläpä lapsellisen alatyylisin ilmauksin, joko äitiä tai isäpuolta syyllistävien kommenttien joukossa.

Sinisilmäisestä ja punertavahiuksisesta äidistä ei mielestäni voi, somessa leviävien kuvien perusteella todeta juuri muuta kuin, että hän on kasvoiltaan kuvankaunis, ristiverinen nuori nainen, joka ottaa kasvoilleen hiukan tylyn ilmeen itseään kuvatessaan.
16-vuotiaana raskaaksi tullut, ja seitsemäntoista vuotiaana synnyttänyt on eittämättä teini-äiti, ja mahdollisesti ”vielä” 21-vuotiaanakin hyvin lapsellinen, suppeakatseinen ja omasta ulkonäöstään kiinnostunut. (Raskaus kestää itseasiassa 40 viikkoa eli noin 10 kk. Tietämättömät, voivat tarkistaa asian ns. raskauskiekkoa käyttämällä, ja laittamalla ”laskennan” aloituskohdaksi viimeisten kuukautisten alkamispäivän.)

Kun ihmiset ovat verranneet tämän 4-vuotiaan pojan kuolemantapausta, Vilja Eerikan surmaamiseen vuonna 2012, niin epäilenpä vain, etteivät sosiaali- ja terveysviranomaiset säästy tässäkään tapauksessa syytteiltä. Toimittaja Vera Miettinen kirjoittaa kirjansa Erika (Deadline Kustannus Oy, 2020) lopussa, sivuilla 298-299 muun muassa seuraavasti:

”Kolme vuotta Eerikan kuoleman jälkeen, vuonna 2015, Helsingin käräjäoikeus käsitteli Eerikan kuolemaan liittyviä virkarikossyytteitä. Syytettyinä olivat terveydenhoitaja, koululääkäri, terveyskeskuksen lääkäri, HUS:in lastenlääkäri, kaksi vastuu sosiaalityöntekijää, sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijä, johtava sosiaalityöntekijä, HUSin erikoistuva lastenpsykiatri sekä HYKSin lastenpsykiatrian osastolääkäri.

Haastehakemuksen mukaan terveydenhuollon työntekijät eivät tunnistaneet lapsen kaltoinkohtelua ja pahoinpitelyä. He olivat myös jättäneet tekemättä lastensuojeluilmoituksia. Sosiaalityöntekijöitä syytettiin siitä, että Eerikan elinoloja ei selvitettt tarpeeksi hyvin, vaikka hänet oli otettu kiireellisesti huostaan.

Virkarikosoikeudenkäynti kesti 5 viikkoa ja tuomio annettiin 10. heinäkuuta 2015. Vastuusosiaalityöntekijän ja johtavan sosiaalityöntekijän katsottiin syyllistyneen tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen. Johtava sosiaalityöntekijä sai rangaistukseksi 25 päiväsakkoa. Vastuusosiaalityöntekijä menetti terveytensä ja työkykynsä tapahtumien vuoksi, eikä hänelle määrätty rangaistusta. Muiden syytteet kärjäoikeus hylkäsi kokonaan. Tuomioista ei valitettu hoviin, joten ne jäivät lainvoimaisiksi.”

Nyt lehdissä on kirjoitettu 4-vuotiaasta pojasta, jonka ruumiissa oli useita merkkejä ulkoisesta väkivallasta. Poika on käynyt ennen kuolemaansa päiväkodissa ja varmaankin myös lastenneuvolassa, kuten useimmat suomalaislapset. Täällä minfossa on kerrottu poliisin vierailleen aiemminkin lapsen kotona ja sekä äidin että isäpuoleen käyttäneen päihteitä. Miksei siis kukaan pikkupojan ympäristössä ole toiminut – hänen henkensä pelastamiseksi (?)
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Ventor
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Tammi 14, 2015 3:52 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja Ventor »

Mitään uutta en tähän tuo, mitä ei olisi jo sanottu. Kuvottavia ihmissaastoja nämä Muusa ja Sebastian, toivottavasti ne laitetaan selleihin, joiden katossa on vahva koukku ja nurkkaan unohtunut köysivyyhti tai vaikkapa jo valmis solmu, koska nämä ihmispetseet eivät hirttosilmukkaa tai edes vetosolmua osaisi tehdä

Itse pienen lapsen isänä kaikki lapsiin kohdistuva kaltoin kohtelu ja etenkin väkivalta saa minut raivon valtaan sekä äärettömän surulliseksi. Olen sitä mieltä, että kaikilta narkeilta pitäisi lapset ottaa pois ja antaa sen jälkeen narkeille vähän hyvää ainetta ja sitten riittävästi fentanyylia sekaan. Pahviarkku ja tuhkaus yhteiskunnan piikkiin sisältyy palveluun.
Mustaherukka
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: To Helmi 10, 2022 8:42 pm

Re: Poliisi tutkii 4-vuotiaan lapsen kuolemaa Joensuussa, huoltajat otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Mustaherukka »

Maruna kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 1:06 pm

Vastaan sinulle, koska kommentointisi vaikuttaa (lähes) maltillisimmalta ja inhimillisimmältä, monien raivopäisesti, ja usein vieläpä lapsellisen alatyylisin ilmauksin, joko äitiä tai isäpuolta syyllistävien kommenttien joukossa.

Sinisilmäisestä ja punertavahiuksisesta äidistä ei mielestäni voi, somessa leviävien kuvien perusteella todeta juuri muuta kuin, että hän on kasvoiltaan kuvankaunis, ristiverinen nuori nainen, joka ottaa kasvoilleen hiukan tylyn ilmeen itseään kuvatessaan.
16-vuotiaana raskaaksi tullut, ja seitsemäntoista vuotiaana synnyttänyt on eittämättä teini-äiti, ja mahdollisesti ”vielä” 21-vuotiaanakin hyvin lapsellinen, suppeakatseinen ja omasta ulkonäöstään kiinnostunut. (Raskaus kestää itseasiassa 40 viikkoa eli noin 10 kk. Tietämättömät, voivat tarkistaa asian ns. raskauskiekkoa käyttämällä, ja laittamalla ”laskennan” aloituskohdaksi viimeisten kuukautisten alkamispäivän.)
Kyseinen lapsi oli keskonen ja syntyi 2kk etuajassa. Vaikka ei sillä liene merkitystä oliko äiti 16- vai 17-vuotias tullessaan raskaaksi.
aumari
Axel Foley
Viestit: 2035
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - huoltajat vangittu

Viesti Kirjoittaja aumari »

Saaris kirjoitti: Su Kesä 11, 2023 12:58 am Kiitos annaanna. Palautit uskoni minfoon. Lapsen mahd. murha herättää meissä jokaisessa voimakkaita tunteita mutta surevien omaisten alatyylinen haukkuminen ei auta kenenkään asiaa mitenkään.
Samaa mieltä. Joillakin kuohuu yli.
Vastaa Viestiin