Kuusivuotiaan pojan ruumis löytyi matkalaukusta Japanissa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8207
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Kuusivuotiaan pojan ruumis löytyi matkalaukusta Japanissa

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

KUUSIVUOTIAS poika löydettiin torstaina kuolleena matkalaukusta Kobessa Japanissa, kertoo japanilaismedia.
Hyōgon prefektuurin poliisi uskoo, että poika oli todennäköisesti kuollut maanantaina. Matkalaukku ja poika löydettiin hänen kotinsa lähellä sijanneelta ruohoalueelta, kertoo muun muassa englanninkielinen japanilaisjulkaisu Mainichi.
Poliisin mukaan poikaa oli pahoinpidelty enemmän kuin kymmenen kertaa ennen kuolemaansa. Ruumiinavauksessa pojan selästä löydettiin mustelmia ja selvisi, että hän kuoli vamman aiheuttamaan šokkiin.

THE JAPAN TIMES kertoi lauantaina, että pojan äiti on tunnustanut kuljettaneensa pojan ruumiin löytöpaikalle noin 800 metrin päähän heidän asunnostaan.
Äiti ja hänen kolme sisartaan ovat pidätettynä. Heidän epäillään lukinneen pojan isoäidin komeroon useita kymmeniä kertoja edellisen kolmen kuukauden aikana ja pahoinpidelleen hänet metalliputkella.
Japanin yleisradioyhtiö NHK:n mukaan isoäiti pakeni asunnosta sisarusten ollessa muualla. Hänet löydettiin kadulta myöhään tiistai-iltana.
Poika, hänen isoäitinsä ja epäillyt asuivat samassa asunnossa. Mainichin mukaan poliisi ei ole kertonut, ovatko epäillyt tunnustaneet syyllisyytensä.

ENNEN pidätystään pojan äiti oli ohjannut poliisin tutkijat noin 800 metrin päähän asunnostaan, jolloin poika löydettiin kuolleena, The Japan Times kertoo.
Poliisi uskoo, että poika oli pahoinpidelty kuoliaaksi asunnossa. Äiti on kertonut poliisille, että sisarukset olivat kantaneet pojan löytöpaikalle matkalaukussa. Valvontakamerakuvat ovat näyttäneet neljän ihmisen kantaneen matkalaukkua kohti löytöpaikkaa maanantai-iltana.
Lehtien mukaan perheen naapurit olivat nähneet ja kuulleet pojan huutavan apua jo toukokuussa. Mainichin mukaan poika oli yrittänyt saada apua naapuriltaan ja kertonut, että hänet on lukittu asuntoon.

PÄIVÄKODIN työntekijät olivat huomanneet mustelmia pojan olkapäissä ja takapuolessa huhtikuussa. Pojalla oli päiväkodista useita poissaoloja helmikuun ja kesäkuun välillä.

https://www.satakunnankansa.fi/maailma/ ... 77583.html